Assange nad Hillary Clinton: “Nenehno laže in prekipeva od preprečevanja pravice!”

Julian Assange (Foto: epa)

Ustanovitelj podjetja WikiLeaks Julian Assange je obtožil Hillary Clinton, da je “nenehno lagala,” potem ko je nekdanja kandidatka za predsednico ZDA za avstralsko televizijo ABC dejala, da je njegova organizacija le “hčerinska družba ruske obveščevalne službe”.

Julian Paul Assange je avstralski politični aktivist, ki pa že dalj časa ni v dobrih odnosih z ameriško senatorko Hillary Clinton. V času njene predsedniške kandidature je WikiLeaks namreč objavil 2 tisoč elektronskih poštnih sporočil, ki naj bi se nanašala na e-poštni naslov takratne kandidatke Clintontonove.

“Gre za nekaj veliko temnejšega”
“Nekaj je narobe s Hillary Clinton,” je na Twitterju napisal  Assange. “Ne samo to, da nenehno laže in ni samo njen srepi pogled, niti to, da prekipeva od preprečevanja pravice. Poglejte od blizu. Gre za nekaj veliko temnejšega.”

https://twitter.com/JulianAssange/status/919694695286099968

“WikiLeaks je hčerinska družba ruske obveščevalne službe”
Hillary ima z Assangeom že daljšo zgodovino sporov, saj je bila državna sekretarka v času, ko je WikiLeaks objavil veliko zelo občutljivih podatkov iz državnega oddelka in obrambnega ministrstva. Clintonova je v intervjuju za oddajo ABC’s Four Corners povedala, da je Assange sodeloval z rusko vlado, ki je vplivala na predsedniške volitve leta 2016 v ZDA. “Assange je postal nekakšna priložnostna oseba, ki opravlja delo po navodilih diktatorja,” je dejala in dodala, da je WikiLeaks zdaj, žal, praktično popolna podružnica ruske obveščevalne službe.

WikiLeaks in Rusija sta se vmešavala v volitve
“Naša obveščevalna skupnost in drugi opazovalci Rusije in Putina so rekli, da so zaradi mene zaskrbljeni, ker sem se kot državna sekretarka postavila proti nekaterim njegovim dejanjem, njegovemu avtoritarizmu,” je dejala Clintonova. “Če je takšen mučenec svobodnega govora, zakaj WikiLeaks nikoli ne objavlja ničesar, kar prihaja iz Rusije? Ne vidite škodljivih, negativnih podatkov o Kremlju na WikiLeaksu,” je še dodala.

Foto: You tube.

Nekdanja kandidatka za predsednico je tudi trdila, da so dejanja WikiLeaksa in Rusije imela pomembno vlogo pri njeni izgubi bitke za predsedniški položaj. Vlada ZDA je obtožila Moskvo, da se je vmešavala v ameriške volitve leta 2016 s hekanjem in pošiljanjem e-poštnih sporočil operativcem demokratske stranke. Moskva je sicer večkrat zavrnila obtožbe vmešavanja na volitvah, ob tem pa ni navedla nobenih dokazov za zavrnitev obtožb.

D. Š.

 • KIKI

  Madam Hillary ne bo nikoli požrla sramote ob izgubljenih volitvah!!! Je maščevalna in
  obsedena z lastnim karierizmom!

  • Zgornji

   Amennn !!! Žaaal :-( :-P

 • Franjo Trojner

  Hillary Clinton je lagala, zato je izgubila
  volitve! Obama in Clitonova sta združno uničila ZDA, morda Donaldu Trumpu uspe rešiti kar se rešiti še sploh da! In neizpodbitna resnica je, da sta Barak Obama predsednik ZDA in njegova zunanja ministrca Clintonova direktno odgovorna za stanje v Siriji in Iraku, za vzpon ISISA in za begunski val, ki se je valil v Evropo in s tem porastu terorizma predvsem v Evropi. O tem je Asange že nekaj povedal in tudi zagrozil, da bo WikiLeaks na to temo še kaj več objavil.

 • hle

  Moskva je sicer večkrat zavrnila obtožbe vmešavanja na volitvah, ob tem pa ni navedla nobenih dokazov za zavrnitev obtožb.
  Kako pa v tem primeru sploh lahko dokažeš nedolžnost med tem pa druga stran nima dokazov o vpletenosti ampak samo sume seveda se vam to ni zdelo vredno napisat

 • Caetano

  Hilarija je ignorila med drugim trpljenje kristjanov po svetu zlasti še na BV in v Afriki, medtem, ko bi muslimane uvažala v ZDA. Ne samo v Siriji, kjer sta Obama in Hilarija resnično podpirala islamiste skupaj s Turčijo in SA ampak tudi v Nigeriji, kjer so kristjani že vsaj od leta 2000 tarče islamističnih napadov, ko so muslimani začeli bolj resno in organizirano težiti za uveljavitvijo šeriata v severnem delu te države.

  V povezavi je zanimiv intervju s katoliškim škofom iz Nigerije na to temo:

  http://www.foxnews.com/opinion/2017/10/15/forgotten-christians-nigeria-faithful-while-enduring-incredible-persecution.html

 • Anton

  kaj naj rečem o Hillary Clinton?Gre za očitno korelacijo s predstavniki naše levice,skupna točka pri obojih pa je da jim je kraja, laž sveti gral.

  sarkazem press

 • Ana Job

  Dejstvo je, da je Hillary psihopatka in njen mož kronični posiljevalec in, kot taka bi bila idealna vladarja v Severni Koreji. Telesno pa je Hillary zelo šibka, pogosto omedleva.

  • Zgornji

   Amennn . In, ja, omedleva, ker jo Zli Duhovi že preveč napadajo , … in, še čudno da jo niso že v trugo zapakirali … ampak, … zgleda da jo samo še “žlehtnoba” gor drži , … Žaaal .
   Lep preostanek večera ti želim :-) :-* :-)

   • Ana Job

    Pravi Satan je ta ženska.

    • sunday

     od nje bi še satan pobegnil – se pravi, da bi bila najboljša za sorosa!!!

  • sunday

   res je, ampak ne samo v severni koreji, tudi v sloveniji bi se odlično vklopila saj bi bila enaka med enakimi, menim, da bi murglarji kar orgazmirali!!!

   • Ana Job

    Itak mi je prvo prišla na misel Slovenija, ampak saj veš, da vedno povem, kako krasen narod smo, tako, da…. Saj veš. Ne želim si, da bi še naprej trpeli. 72 let raznih slovenskih Clintonov je bilo dovolj. ;-)

    • sunday

     verjamem, da ti je slo. prišla na misel prva saj je tudi meni, ker so kot ustvarjeni drug za drugega – kar zlili bi se – ja ne vem, če niso žlahta – ampak clinton je še od začetka bil nekako tako se mi zdi, no ja do monike, nakar je prevzela kilary in od takrat je šlo samo dol tudi z njim – res mora biti hudič, menim, da njena hudobija izvira iz ljubosumja in “fovšije” (izguba volitev) hkrati pa iz potrebe po sexu (še bill je noče) – to mora biti hudo, hudo!!!

     • Ana Job

      Clintona bi Monica mogoče naglihala, verjamem, da ob mora ob tej stari vešči zelo trpeti.

 • Olga

  Za poraze levakov so vedno krivi drugi…

  • Zgornji

   Ja, a ne ;-)

 • xtc

  Clintonovka je pokvarjena do obisti in izprijena čisti levak.

  • dr Janez Sveti

   Jo poznaš
   DR Janez Sveti genij iz bolnišnice ali si samo predstavljaš, da je pokvarjen?

   • Zgornji

    Jo že v Miže vidimo kak skret Prepokvarjen Je !!! ! !!!

   • xtc

    Kaj je perverzni levi pujs?
    Te spet zanimajo naoljeni otroški lulčki?
    Fuj,marš v posteeljo levo spodaj v klet,pujs iztirjen.

    • dr Janez Sveti

     Ne razburjaj se. Saj veš, kaj se zgodi, če si agresiven.
     DR Janez Sveti genij

 • Matt_von_Glanz

  “A cold creepiness rarely seen.” očitno nima tašče!

 • Zgornji

  Keeeeeeerrrrrrr Skret od Pokvarjene Avše babje !!! ! !!!

 • garfi

  Killary
  lewaki so povsod enaki in nikoli ne odnehajo
  za njo in kurbirskim možem je dolga sled krvi
  pravi, da nobena kriza ne sme iti v nič in jo je potrebno izkoristiti
  oboževalka satanista, ki je spesnil priročnik za radikalce
  https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/07/20/hillary-clinton-saul-alinsky-and-lucifer-explained/?utm_term=.d3ae42e1adf3

 • Mojca pokraculja

  “Nenehno laže in prekipeva od preprečevanja pravice!”
  Assange takih mamo tle v sloveniji kokr češ, od malega palčka do cmerkota, kdo bi jih sploh našteval !

 • sunday

  v sloveniji bi na volitvah sigurno zmagala, ker pri nas zmaguje sovraštvo, laž, podtikanja, hudobija in zahrbtnost!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!