Assange se je spravil na Clintonovo in ostal brez interneta

Foto: epa

Ko je WikiLeaks aktiviral načrte, je bila internetna povezava s strani države namenoma prekinjena. Tako je Assange izgubil edini stik z zunanjim svetom.

Odkar se Julian Assange skriva za štirimi stenami ekvadorske ambasade v Londonu, je že več kot štiri leta edini stik z zunanjim svetom – internet. In zdaj je ostal brez njega, ker je razkril, kar je obljubil – obremenjujoče dokumente za Hillary Clinton.

Clintonovi pokvaril načrte za pot na vrh ZDA
WikiLeaks je izpolnil svoje obljube, da bo dal v javnost dokumente, ki bodo lahko močno škodovali Hillary Clinton. In vse dokler v javnost ti dokumenti prejšnji teden res niso pricurljali, sta Hillary in njena ekipa zatrjevali, da v javnost ne more priti nič takega, kar bi lahko resno ogrozilo kandidaturo za predsednico ZDA. Potem pa – WikiLeaks je iz svoje baze sprostil elektronsko pošto vodje kampanje Hillary Clinton Johna Podeste in tako Clintonovi pokvaril načrte za njeno pot na vrh ZDA.

Člani Clintonove kampanje so takoj začeli špekulirati, da WikiLeaks sodeluje z rusko vlado, saj bi njihov poraz pomenil zmago Donalda Trumpa. Trump pa se je že večkrat izjasnil kot velik oboževalec Vladimirja Putina.

Brez dokazov, a Clintonova vztraja, da WikiLeaks sodeluje z rusko vlado
Obtožbe, da WikiLeaks zares sodeluje z rusko vlado, niso bile nikoli podprte z nobenim verodostojnim dokazom. So pa e-sporočila med Američani zasejala dvome, da je Hillary delala zares slabo. In curljanje teh dokumentov, ki prikazujejo Clintonovo v pravi luči, v javnost se še nadaljuje – trenutno jih je že 12 tisoč, poroča Russia Today.

Več sto elektronskih sporočil Podeste vsebuje informacije in napotke, kako na svojo stran pridobiti črnske volivce, pa tudi o Hillaryjini in Billovi hčerki Chelsea, ki jo je eden od pomočnikov nekdanjega predsednika Billa Clintona opisal kot takšno, ki je vsakomur pripravljena zapičiti nož v hrbet. To pa ni ravno lepa kvaliteta hčerke predsedniške kandidatke, kajne?

WikiLeaksove datoteke pa razkrivajo tudi Hillaryjino tesno sodelovanje z vodilnimi mediji, pa tudi to, kako močan nadzor ima nad njimi, da jo prikazujejo kar v najboljši možni luči.

M. S.

 • Demi Zen

  To pa je Hillaryous, lol. “No more skype for you!” je rekla soupnazi.

 • Feriss.H

  Da je hudič babji univerzalna kombinacija sociopata-psihopata in k temu še združena reinkarnacija Hitlerja, Stalina, Maoa in verjetno še YU Komijev, je meni, kot mnogim drugim, jasno že od nekdaj, tudi brez vseh teh informacij. Za pravilno diagnozo zadostuje njeni nastopi, obrazna mimika, aroganca in izjave. Ker je pravilo da svoji k svojim, kakšna diagnoza gre potem njenim oboževalcem in podpornikom. Ali so blesavi kot noč, ali pa enako in podobno problematični kot njihova vešča.

  • Caetano

   Mene spominja Hilarija na Magdo Goebbles, ki je, kot zagrizena nacistka zastrupila svoje otroke…

   • Feriss.H

    “Magdica” se je vsaj omejila na svoje otroke, tale bi pa najraje uničila vse kar se ne plazi pred njo, ko bi ji ti zmanjkali bi pa zagotovo pospravila še “plazilce”. Saj je imela prave orgazmične spazme ko je prepevala za Gadafijem – “We came, we saw, He died” – https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

    • pokvarjeniSvet

     Nisem strokovnjak za mimike in obnašanje, ampak na tem videu ki si ga tukaj podal se lepo na začetki vidi ta njen psihopatski nasmeh ko ima lape tako na veliko odprte in se tako psiho smeji ……sem moral 3× pogledat, da sem se prepričal ali se to meni samo dozdeva sanja…ali jaz to prav vidim ?!, ampak to lahko vidiš tudi na drugih videih.

   • Steiermark

    Magda Goebbels je zastrupila svoje otroke, v želji, da jim nebi bilo potrebno doživljati in preživljati hudobije takšnih, kot je klinctonovka in ostala rdeča psihopatsko satanistična golazen – ki pa vedno zastruplja vse okrog sebe in ne sebe in svojih otrok, ki spada h golazni, ki si jemlje pravico, da uničuje svet in mori ljudi, ki jih je bojda, po njihovem preveč…….

    • Caetano

     Bi tudi sebe in svoje zastrupila, če bi bila v isti situaciji, da ji propade njena politika brez skrbi!

  • pokvarjeniSvet

   Ta baba mi je že skozi antipatična že od začetka ko je prvič kandidirala za predsednico proti Obami takrat. Ko jo poslušaš in gledaš njene mike tako kot si povedal, sem tudi jaz ugotovil zakaj je meni ta ženska vedno delovala tako – tako da spet nisem edini, ki to vidi.

  • samsara

   Ni nobeno naključje, da materializacija vsega kar naštevaš, pride na vrhove ZDA.
   Ti razumeš, pa še kdo drugi tudi, večina pa še vedno ne in samo nekah blejajo znotraj okvirov Rusi-Američani, socializem-kapitalizem.

 • Machete

  Bad girl, bad girl, whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you?

 • garfi

  prava levakinja

 • Ryuk

  Cenzura interneta je moderna verzija sežiganja knjig (oziroma arhiva).

 • pokvarjeniSvet

  Če ga ni možno drugače utišat, pa pač vazalska Anglija odklopi internet.

  • xtc

   Ti a ti ne navijaš za Anglijo ;kaj sedaj trolaš?:
   Ipadaš bebo_enkrat sem drugič tja:

   • pokvarjeniSvet

    ja očitno imajo določeni ljudje iz ZDA vpliv, če so človeku odklopili internet, samo zato, ker je napisal resnične svinjarije tvoje idolke in javne goreče podpornice kulturnega marksizma.

    • xtc

     Zvsakim komentarjem izpadeš večji zmedenec in zmene;trolaš sem ter tj;kot pijanec od plota do plota:

     • pokvarjeniSvet

      No pol pa povej ti “jasnosporočevalni” in “vserazumevajoči”

      Kako to, da tvoja ZDA, ki je sedaj pokazala kako mogočna, a hkrati kako pokvarjena je. Lahko neki Bolivijski Ambasadi v Londonu odklopi internet, čeprav plačujejo račune, samo zato, ker je nekaj napisal o Clintonovki.

      A hkrati pa pusti internet v Siriji in omogoča vsem tem voditeljem ISISa v Siriji dostop do interneta da lahko komunicirajo z ostalimi kozjejebci in komunističnim drekom da nam delajo napade po Evropi….glede, da imajo tako moč to narediti v Londonu, pol lahko isto to storijo v Siriji….samo nočejo….no to ti znaš bolje obrazložiti ker so tvoji….

     • xtc

      a NI aNGLIJA V bREXITU IN NA POTI V NEODVISNOST?
      tAKO VSAJ TROLAŠ_GLEJ SAM PADAŠ V LASTNE PASTI;KOMENTIRAŠ ZADEVE;KI JIH NITI NE RAZUMEŠ;POBIRAŠ YOU TUBE ČVEKEE LASTNA GLAVA IN PAME POA SKAĆETA PO PUTINOVIH PAŠNIKIH TO SI TI:sTVARI NITI NE RAZUMEŠ NITI JIH NE MOREŠ;KER JIH NE RAZUMEŠ GOSPODARSKO:
      nISEM PA NIKAKRŠEN FAN cLINTONOVE;ŽE MOŽA NISEM MARAL:

     • pokvarjeniSvet

      Jaz nisem rekel, da je Anglija sedaj avtomatsko iz lufta 100% neodvisna (to je omogočil referendum da se je volja ljudstva slišala – in ljudje so se odločili prav)…ima pa možnost to postati…samo Brexit ni dovolj je treba tudi v vrhu anglije počistit da se rešiš globalistično/komunističnih vazalov.

      Rešitev na pade sama od sebe. Ljudje so izgalsovali Brexit, to še pa ne pomeni da so počistili na oblasti…daleč od tega.

      Ljudje v Britaniji so imeli srečo da nimajo prepovedanih referendumov kot jim imamo v Sloveniji (vprašaj tvojega prijatelja Brgleza), zato so si lahko Brexit izborili. To še pa ne pomeni da so se s to potezo avtomatsko rešili teh svetovnih psihopatov in kulturnega marksizma iz strani svoje lastne vlade oz politike.

      V Sloveniji je slovenska različica Brexita nemogoča ker je volja ljudstva na referendumih po novem prepovedana. Ker smo vedno glasovali proti njihovi volji, smo odbili voljo komunistov/sionistov.

      Tvoj prijatelj Kučan že ve kako more delati, da zadovolji svojega šefa George Soroša, on pa ima spet za sabo ljudje ki furajo to agendo.

     • xtc

      čESA SO SE REŠILI BEDAK POVEJ?
      nIČESAR:
      nAJ TI POJASNIM NEKAJ SI LE NAKLADAČ;KI PAČ NAKLADA OD PODSTA DO POSTA VIDIM PA ;DA NIMAŠ POJMA NE O GOSPODARSVU NITI O NIČEMER TVOJ VIR JE yOU TUBE IN RAZNE TEORIJE;KO BOŠ DOJEL KAJ JE REALNA TEŽAVA SE JAVI:
      nAJPREJ PA ŠE NEKAJ sOROŠEVA TEORIJA JE SLEPA ULICA NOBENEGA nwo;KO BOŠ TUDI TO DOJEL BOŠ RAZUMEL MARSIKAJ TUDI pUTIN JE ENAK “DEAD END” OČITNO PAČ NEKATERI NE RAZUMETE:

     • pokvarjeniSvet

      torej po tvoje je pol kulturni marksizem v Zahodni Evropi zgolj naklučje, skupek naključnih dogodkov ki so po naključju krminili in obrnili zgodovino v našo škodo in to tako kot vidiš da mediji,ZDA politika, EU politika delujejo usklajeno. Da taki bedaki kot so tvoji prijatelji iz LGBT, feminističnih, multikulturnih združenj imajo tako veliko količino financ …od kod jim denar pa je ne rečt da jim je zgolj po naključju iz lufta padel.

      To tvoje posploševanje in pripisovanje smešnih neverjnetnim naključij kaže samo to da za vsako ceno gorečo braniš svoje levaške marskistične globalistične idole…drugače si ni moč razlagat.

      Pa pojdima na gospodarstvo:

      TTIP in CETA – ok omogočata prosto carinski sporazum….na prvi pogled nič posebnega….ameriške naj bi prišle v Evropo in Evropske v ZDA brez carin.
      Tukaj je pa mnogo problemov ki je napisanih v škodo Evrope:

      Kot EU je dobro znana po tem da je pisana na kožo velikih korporacij in da ima polno regulacij s katerim dušijo srednje in manjše firme. Poglej si zakaj je Bavarska najbolj uspešna zvezna dežela v Nemčiji, pa ti bo jasno. Manj regulacij veliko srednjih in malih podjetij kar pomeni da se priliva več davkov in več delovnih mest. Sam sem delal že za korporacije in vem da tam se dela vse na količino in manjšo kvaliteto…ampak to ni vse, že sistem izigravanja z davki, s sposojenimi delavci, šparanje na plačah…ipd

      Problem nakazujejo tudi že preizkušeni prosto trgovinski sporazumi ZDA z latinsko ameriškimi državami…kjer so samo v nekaj letih uničili vso lokalno mlekarsko industrijo in tudi druge branže….ko so s pomočjo subvencij ki jih je dala država ZDA svojim firmam za Export v države s katerimi je sklenila te prosto trgovinske sporazume. Prvo so cene produkta uspeli spraviti v neverjetno nizko ceno, kar si lokalne fime niso morale privoščiti saj njihove države ne morejo subvencionirati svojih firm tako dobro kot jih lahko ZDA (ZDA je edina država ki se lahko zadolžuje neskončno – kar se druge ne morejo, saj se pri drugih obresti dvignejo in dolg se pri drugih ne odpiše, kar pa pri ZDA ne velja – je izjema). – torej je konkurenca v resnici nepoštena saj jaz če imam firmo v Sloveniji nisem deležen istih subvencij za svojo firmo če izvažam preko Atlantika kot recimo to omogočajo ZDA svojim firmam.

      In če pogledava kdo sploh vodi te velike korporacije. Kako to da si lahko privoščijo tako velike izgube da dajo za podkupnine več 1000 milijard € in za promocijo migrantov – multikulturizma v Evropi, pisanje zakonov v EU, LGBT, feminizem, levičarske anarhoskupine…itd.

      Če pogledaš to zadnje kar sem napisal kaj podpirajo te korporacije je pol tako jasno kdo je lastnik teh korporacij v resnici po dolgi prepleteni hirarhični verigi da ni takoj očitno. In pol je tudi jasno, da ti ljudje niso prišli pošteno do teh firm. Enako kot bi rekel da je Jankovič prišel do lastništva Mercatorja ali pivovarne Laško….ista zgodba kot pri slovenskih komunističnih tajkunih.

      mogoče je samo ta razlika da tipi kalibra Jankovič, kučan so bolj pohlepni za denar, zato so se tudi prodali tem ideologijam in tem psihopatom.

      Medtem ko ti psihopati pa očitno resno mislijo s svojo agendo. Da je NWO še kako živ je dokaz dejstvo da sedaj celo Evropi slabo kaže in da ljudje kot vedno niso zadovoljni s svojimi vladami (seveda ne vsi- so tudi izjeme), ampak v Evropski uniji ostajajo (izjema je Anglija kateri je prebivalstvo odločilo – seveda zelo tesen izid). Ker ljudje imajo upanje če jih nekdo nad njihovimi državami vodi bo bolje….sploh če jih strašijo z Rusi…s razno raznimi Youtube teorijami kako Rusija že skriva vojake v EU in ZDA ooo rusi vsepovsod so rusi..ziher so pod posteljo…in to je voda na mlin tem globalistom s njihovim novim svetovnim redom. Vse kar morajo sedaj, samo ponuditi “rešitve”…saj če pogledaš tudi TTIP in CETA se ravno sedaj sprejemata… ali se spomniš kaj je bilo nazadnje ko so hoteli eden izmed takšnih podobnih sporazumov podpisat….par let nazaj kaki protesti so bili na ulicah po vsej Evropi, vsaj v tem je bil narod enkrat v Celotni Evropi enoten proti temu sporazumu. Sedaj se vprašaj kakšne koristi jim sedaj prinaša ta migrantska kriza…ne samo multikulti in stabilizirano Evropo. Ampak tudi preusmerjanje pozornosti stran od sporazumov ki ji sprejemajo za zaprtimi vrati.. k temu še dodajmo s stalno opozaranje da nam je Rusija grožnja zato je vse poglede treba usmeriti na Vladojov guzico, da nebi keri slučajno preveč gledal sedaj v EU Parlament, EU birokrate, EU komisijo…kaj nam sprejemajo na skrivaj.

      Kot vidiš pred leti odločno Evropsko ljudstvo po večih državah močno protestiralo proti tem sporazumov….sedaj ko so nas zaposlili s migranti in s putinom nima večina več časa več spremljat kaj se dogaja v Bruslju.

      Mene samo zanima kaj bodo sedaj ko bo Avstrija proti ko bodo pol morale vse nacionalne države v EU potrditi to kar po sedaj prej sprejel Bruselj. A bo to isto kot pred leti ko so Irci glasovali odločen NE na prvem referendumu Lizbonski pogodbi. In so pol referendum tako dolgo ponavljali da so dosegli željen rezulatat JA za lizbonsko pogodbo. Tovariš komunist Stalin je vedno govoril: “Vseeno mi je kako ljudje glasujejo, samo, da jaz štejem glasovnice”, To počne Sedaj komunistična Bruseljska EU za vodjo ZDA nad seboj.

      ko smo že pri lizbonski pogodi ali veš da v letu 2017 ali 2018 stopi preko te pogodbe v veljavo uvedba Evropske skupne vojske pod komando Bruseljskih komunistov in LGBT loverjev ki si želijo spet ustvariti novo veliko vojno na Evropskih tleh…ugibaj koga bodo napadli ?? Rusijo….vojna praktično neizbežna če bomo imeli skupno vojsko pod komando teh Bruseljskih psihopatov s skupnimi močmi ZDA, kateri pa itak želijo vojno v Evropi…saj imajo poln vojaških baz v Evropi. Vse po planu sionistov….vse to kar sem napisal so dokazana dejstva…če znaš uporabljat internet si lahko vse sam poiščeš glede Lizbonske pogodbe in CETA/TIPP

      Vrniva se na TTIP/CETA trojanskega konj

      Problem nastane tudi tisti del kjer piše, da lahko korporacije tožijo državo, če smatrajo da nimajo dovolj dobička….to spet več kot očitno zavzema saj v nasprotnem primeru bi to Evropski politiki javno negirali, pa so samo tiho, ker to tudi dejansko je noter.

      Sedaj še pa recima kakšno besedo o FDA (Food and Drug Administration – https://en.wikipedia.org/wiki/Food_and_Drug_Administration). Če ti tem bolj zaupaš in verjameš kot Slovaškim, Avstrijskim, Češkim, Poljskim, Grškim, Madžarskim nacionalnim in privatnim inštitutom preverjanja oporečnosti hrane….pol pa nevem kaj sploh delaš v Evropi in upam da v Evropi sedaj ne kopuješ nič.

      Že samo dejstvo da v ameriki ima veliko ljudi probleme ne samo s preveliko telesno težo, ampak z vsemi ostalimi boleznimi, ki jih na žalost tudi mi nekaj imamo, ampak še vedno mnogo manj o njih.

      Sicer pa ni treba biti brihta da veš da ima ameriška FDA nižje prehrambene varnostne standarde kot katerakoli Evropska država.

      In trikrat lahko ugibaš kdo bo komu standarde prilagodil mi njim ali oni nam ?

      če se amerika hoče prilagoditi našim standardom lahko skoraj vso prehrambeno industrijo zaprejo dol…saj nobena ne ustreza Evropskim standardom !

      takšnega samomora/strela v koleno pa ZDA sama sebi nebo storila.
      Torej je dosti bolj lažje in priročno če Evtopa spusti svoje standarde – no pa dober tek….Evropo bo preplavilo polno ameriških firm in produktov na GSO osnovi in kemikalijami ki smo jih upravičeno že pred leti prepovedali.

      Si že slišal za fracking ? No to je pridobivanje plina in skrilovca….z zbrizgom strune kemikalije med skrilovce da spusti ven plin. Kot vidiš bomo zelo “dobro poskrbeli ” za našo okolje.

      Tako da o tem bi lahko pisala ure in ure gradiva je koliko češ,

     • pokvarjeniSvet

      Ti trolaš nič ne znaš povedati (opisati kaj zavzema) o TTIP in CETA tukaj pa goreče to podpiraš ker pač v mainstream mediji in predvsem komunajzerski mediji čvekajo da je to dobro, ne pove pa nobeden zakaj je dobro….na drugi strani pa vsi ki smo proti smo že stokrat jasno napisali zakaj !! in če hočeš še ti enkrat to napiše zakaj….samo povej če ti ni kaj jasno. Za razliko od tebe vem zakaj sem PROTI ti pa samo govoriš da je ZA vredu in da je dobro za gospodarstvo ne znaš pa nikjer nič na konkretnem primeru povedati. Tudi iz zgodovine sporazumov, ki jih je ZDA sklenila z latinsko ameriškimi državami se nisi nič pozanimal, informiral in naučil. Raje čevakaš in trolaš to kjer lahko v vsakem pro Zahodno mainstream globalističnem mediju. Katerih je mimogrede veliko, si preberem sam, če bi želel poslušati in brati te laži.

     • simplya

      ” idoli omogočajo brezplačni Wifi po Evropi ”
      Ja seveda, morajo bit na tekočem ko Sirska nogometna reprezentanca igra kvalifikacije za SP….halo….kvalifikacije za sp so igrali prejšnji teden ! A v tem primeru pa ni vojne ?

 • samsara

  Za Clintonove so Rusi nekaj podobnega kot Janez Janša za kućana in njegove podrepnike.

 • xtc

  Clintonova nikakor ne sodi v Belo hišo:
  To ;da so v ozadju zadeve Rusi je smešno:
  Zel verjetno pa cvetke Clintonove znaša nekdo od njenih:
  Nadalje občudovalske besede Trumpa Putinu;mo škodijo;kot kakršna koli ruska pomoč:
  Putin v bistvu ni nič drugega kot komunist ampak antipod Hilariyinega komunizma;kajti ONA ŽELI DOSEČI TO KAR JE Vlado že;preko držvnih firm in bank nadzor nad vsem:
  cLINTONOVKA IN pUTIN STA PRECEJ BLIŽJE V CILJIH KOT SE ZDI;VENDAR PA SO ZADEVE MALCE DIIAMETRALNE;V VSAKEM PRIMERU PA GRE ZA DVA KOMUNISTA Z ISTIMI CILJI AMPAK DRUGIMI PRIJEMI ZA NJIH DOSEGO:

  • Anonimni_Profesor

   Ameriški narod ve, da so demokrati ovce, boš videl.

 • xtc

  Če me kaj ujezi so to komentatorji;ki mi ponujajo eden komunizem za drugega in trolajo kot pijančki od plota do plota:
  Pustimo sedaj ob strani razne teorije zarot;Clintonovke;Putine;Trumpe in podoben šuder Ss Sorošem načelu;ki je nacional socialistom izdajal lasten narod in nato pobiral njegovo zlatzo in vrednosti;kako se takemu človeku reče tudi vemo:Vendar nihče od vpijočih komentatorjev noče povedati boleče resnice;ki je povod za vse to polek želje islama zavladati svetu:
  Skratka prihaja do absurda oz: zadeve;ki nikakor ne gre skozi;svet bo muslimansk;vladali bodo pa čudni Judje;iztirjenci in LGTB druščina:
  Definitivno Fail:Seveda je težava drugje;ekonomski modeli kot jih poznamo so se iztrošili tako ruski;ameriški;kitajski kot evropski tega komentatorji;ki vpijejo nočejo priznati ;ker jim ustreza življenje na kredo in standard z njo raje vpijejo o sionih in še čemu:Realnost pa je taka;prihodnost sveta je v potrošništvu ;a ne nekontroliranem in brez pokritja v realnosti:
  Nekdo lahko ima miljardo_a česa kaj je realna vrednost;k stoji za tem?
  Do sedaj še trolarskih komentatorjev nisem videl na tem nivoju razebn vpitja o Judih in FEDu: tako povprek realne analize:
  Potrošnja je zakon ;a ne za vsako ceno:
  Treba je najprej vzpostaviti mehanizme realnosti;kaj to pove?
  Pove to ;da človek NE more imeti na kredit hiše(stanovanja) ;avtomobila(lizing);dopusta;življenja;zavarovanj in še česa;ekonomska logika vsega tega in stroškov življenja pač ne pokrijeta in nekateri pač računajo z obvodom_to pa ekonomija ne pokrije:

  • pokvarjeniSvet

   citiram:
   ————————————————————————————————————-
   Skratka prihaja do absurda oz: zadeve;ki nikakor ne gre skozi;svet bo muslimansk;vladali bodo pa čudni Judje;iztirjenci in LGTB druščina:
   ————————————————————————————————————–

   vidim da si ti zelo zelen…nič ti ni jasno originalni zelenec. No še treba veliko se naučiti in možgane vklopit. Moja stara mati bi rekla da še moreš veliko žgancov pojest. Zelo si omejen pri razmišljanju zelo zelo omejen, ne vidiš dalje kod to sosedovega plota, ne segne ti dalje.

   kako ti ne vidiš tukaj smisla ? nisi slišal za zelo stari slovenski pregovor: “Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima” Ali pa latinski pregovor: divide et conquera – deli in vladaj

   Kako pa misliš ustvariti vojno brez dveh nasprotujočih se taborov ?? povej mi ti velemum.
   kako misliš da bo nastal nwo s tem da boš ljudem sadil rožice, pol bođ pa reko odpovejte se demokraciji in lastnim državam ? ljudi je prvo treba spraviti v obup, v kaos, strah in upostošenje….saj na ruševinah starega lahko gradiš novo. In v taki situaciji se ljudje hitro strinjajo z novimi “rešitvami”, s katerii se drugače nebi. To je de javu Tudi Leninu pred vojno ni uspelo izpeljati revolucijo v Carski Rusiji (če tega slučajno nisi vedel je že pred vojno ta akskhenazi poskušal rusijo zastrupiti z marksizmom), seveda mu je pol v 1. Svetovni vojni uspelo, saj je Carski ugled bil uničen zaradi izgub na Vzhodni Fronti proti Nemcem.

   Če hočeš ne iste temelje stare hiše graditi novo hišo, moraš prvo zidove stare hiše porušiti. Enako je zdaj tukaj pri novem Svetovnem redu.

   Glede FEDa in sionistov/globalistov /Askhenzijev…je jasno naslednje:
   Vsi navadni smrtniki delamo za denar – izjema so socialarji, tisti ki so podedovali od svojih staršev bogastvo, tisti ki živijo nekje v divjini, avtnomne samostojne kmetije – pa še tisti morajo včasih kaj postoriti.

   Če pa imaš ekskluzivno pravico do tiskanja denarja- ga daješ v obtok in ga jemlješ ven. S tem lahko ustvariš inflacije in deflacije. Največji nateg v zgodovini človeštva in denarja ustvariš denar iz nič in ga posojaš za obresti – ta glavnica nikoli nebo poplačana.

   Da pa ti to obrazložim kako lahko sploh dolar obstoji in ohrani vrednost se pa skriva v petrodolarju…dolar je vezan na nafto…nafta se prodaja izključno samo z dolarji.

   Zakaj misliš da je Hitlerju uspelo Nemčijo tako hitro potegniti iz finančne krize, inflacije in neverendosti Reichsmark. Reichsmark je vezal na zlato, ustvaril svoje finančni sistem ki je bil neodvisen od tega sionističnega/AskheNazijevega….Se pravi Reichmarke je bila samostojna valuta ki je ohranjala vrednost preko zlata, koliko je bilo zlata na trgu toliko je vredna. Tako niso mogli finančno ti Askhenaziji nič vplivati na Nemčijo in njen razvoj, zato tudi je Tretji Rajh prehitel ZDA po standardu v 30 letih prejšnjega stoletja…če nebi bilo vojne bi se še bolj razvili…pa ne zato ker je bil hitler übermensch ampak zato ker niso bili ranljivi na inflacije, deflacije kaj šele na odplačevanje kreditov tem preko Atlantika.

   Poglej si to tumasto skrupocalo Sovjetsko zvezo, kjer so živeli od kreditov in nepovratnih sredstev saj so bili gospodarsko in produktivno zelo neučinoviti. Zato so tudi skozi vojno ZDA pomagale sovjetski zvezi z dostavo orožja do murmanska in ostalih sovjetskih obmorskih mest.

 • garfi

  Trumpu kaže bolje kot si mafija želi

 • Anonimni_Profesor

  Kot prvo kdor uporabi besedno zvezo teorija zarote je povedal že veliko o sebi. Ne ve namreč, kaj pomeni teorija.

 • Anonimni_Profesor

  Ameriški kulturni marksizem, o katerem nekateri govorite je proizvod Moskve! To je dobro vedel že senator Joseph Maccarty. Njega bi morali sicer popolnoma rehabilitirati, ker je bil velik mož. Ko so po koncu SZ dobili Američani v roke sovjetske dokumente so videli, da je imel v večini primerov prav glede razširjenosti sovjetske mreže v ZDA ter množice rdečkarjev, ki so simpatizirali s pravimi komunističnimi agenti.

  Je pa senator dobro vedel, da se je marksizem razpasel posebno med homoseksualci in lezbijkami. In je temu ustrezno ukrepal. Zato ga tudi demokrati nikakor nočejo rehabilitirati. Spolno so bili krogi večinoma seveda sprevrženi in uživaški pa še drogeraški. Zato niso marali čisto klasične teorije marksizma-leninizma-stalinizma iz rdeče metropole Moskve. So bili pa vneti za kulturni marksizem in za subverzijo zahodne klasične kulture.

  Ko so Maccartija odstavili so se počasi bolj in bolj razraščali.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!