Avstralija: Islamski klerik dekletom grozil, da bodo šle v pekel, če se bodo družile z nemuslimani in si depilirale telesa

Foto: epa

Avstralski šejk in islamski fundamentalist Mohamad Doar je na mladinskem večeru v Sydneyju mladim deklicam dejal, da bodo šle v pekel, če se bodo spoprijateljile z nemuslimani, tistim, ki že imajo “nevernike” za prijatelje, pa je svetoval, da morajo to opustiti. Odsvetoval jim je tudi urejanje obrvi in depiliranje telesa.

Avstralija je država, ki ima izredno strogo zakonodajo na področju migracij, zato z ničelno toleranco deportirajo vse nove migrante. Številnim je kljub temu uspelo priti v državo že pred poostritvijo pogojev. Z njimi imajo nemalo težav, predvsem pri integraciji, saj zaznavajo številne primere islamske radikalizacije.

Enega od teh primerov so nedavno zaznali v Sydneyju, na večeru za mlade deklice, kjer jim je predaval islamski klerik šejk Mohamad Doar in jim svetoval, naj se ne družijo z nemuslimanskimi prijatelji in naj upoštevajo islamsko modo, ki zapoveduje pokritost telesa. V nasprotnem jim je obljubil pekel, poroča Jihad Watch.

Puljenje obrvi in depiliranje je velik greh
“Realnost je takšna, draga sestra, vsako prijateljstvo, ki ni zgrajeno na strahu do Alaha, bo vodilo do pekla, zato morate biti previdne,” je dejal v soboto in najstnicam svetoval, naj se distancirajo od ‘pokvarjenih’ ljudi. Svojih nasvetov pa ni opustil tudi glede urejanja telesa ter zunanjosti in dekletom grozil, da jih bo Alah preklel, če si bodo pulile in urejale obrvi ali se depilirale po telesu. “Puljenje obrvi je velik greh, zato je prepovedano,” je dejal. Kot najbolj primerno oblačilo je šejk Doar deklicam svetoval hidžab, brez raznolikih barv, saj ne sme kakor koli spominjati na oblačila nevernikov in privabljati pozornosti.

C. Š.

 • rubec

  “Kot najbolj primerno oblačilo je šejk Doar deklicam svetoval hidžab”

  Kako to da je oblačilo hidžab predpisan samo za ženske za moške pa ne?

  • Nataša Valant

   Moški so tam capo di banda !! In si lahko zakone njihovega Alaha prikrojijo po svoji meri, okusu, željah, zmožnostih ! Skratka, imajo se fiiiiiiiiiiiiiiino !

   • RATATA

    Nata, morda je pa ravno zato ta “nova” ideologija (elgbitovska), da lahko vsaka postane tudi moški, sam če hoče?

    • Nataša Valant

     Me ima, da bi kaj nedostojnega napisala. . . . . . . o lezbijkah. Jih enostavno ne razumem.Samo s kakšno krepko besedo bi se lahko izrazila.

     • Mirnik Aleš

      Škoda, ker o lezbijkah rad preberem kaj krepko nedostojnega. “Jih enostavno ne razumem” – razumljivo, to je posledica psihološkega vojskovanja, zavajanja s pravljicami, kjer se ovčke skupaj z volkovi borijo za pravice volkov – orožje znotraj bojnega polja, človekove zavesti, torej deluje. Gre za klasično zlorabo družbenih podskupin, podobno kot je bil zaveden delavski razred s komunistično ideologijo, uporabljen je bil kot vzvod – razlog za revolucijo – dosego enakopravnosti (vsi na podn). Tiste lezbijke, ki jih ne razumeš, to sploh niso, spolna usmeritev je zgolj uniformna kamuflža, z vidika modernega vojskovanja so VOJAKINJE (SJW – Social Justice Warrior). Bo dovolj “krepka”?

     • Nataša Valant

      Ha? Z vidika besedne razlage ? Ja dovolj, ja. Ampak jaz sem mislila bolj ” praktične ” zadeve.
      Zadnjič je rubec – ta ga vedno kaj pihne – omenil en dildo !!! Za crknit, no . Sem šla koj pogledat kaj za en hudir to je . In ob omembi lezbijk sem se spomnila na to pripravico……….
      Naprej pa ne bom pisala. Se ne spodobi.

     • Ana Job

      Nataša ti kar napiši, o teh pra**icah. Tista ženska, ki moškega ne mara je v glavi bolana. To je nenaravno in nenaravnih ne bomo podpirali!!!

  • Mirnik Aleš

   prvič zato, ker je to v osnovi zgrešena ideologija (bog = moški, v smislu pomena strokovnega termina “izvor”, lahko govorimo le o tistem – torej srednjem spolu),
   drugič pa za to (prejšnji navedek je temu temelj), ker se z zakrivanjem telesa prepreči vizuelni stik (“čustvena navezava”) med objektom poželenja in potencialnim konkurentom. Tej otroški bolezni, ki jo je potrebno iz svojega bitja izkoreniniti takoj v času odraščanja (nekomu zavidati neko namišljeno, potencialno posedovanje lastne “imovine” v prihodnosti), se reče ljubosumje in na človeka deluje izredno destruktivno. Iz nevrolingvističnega vidika je koran katastrofa (ni daleč od komuNISMa) in onemogoča izgradnjo zdravega karakterja, kaj šele zdrave družbe kot celote (brez sužnjelastništva).

   Strateško se vsa ta maškarada na javnih mestih po Evropi prepoveduje, hkrati pa se tem vrši neviden pritisk na muslimane, poglablja konflikt, nekoč pa bo to vstopna točka za uvedbo šeriatskega prava, saj pokrivalo deluje kot ščit in bo, po začetku totalnega izsiljevanja (radikalizacije), ta zelo delikatna čustvena napetost prva na redu v smislu odprave “neenakopravnosti” – ter precendens za pravni poseg v zakonodajo. Fajn majo naštudiran vse tole, kar nam pripravljajo. Enakopravnost za istospolno usmerjene je lahko zelo relativna. Pri ISISu se enakopravnost neenakopravnih doseže s pomočjo prve višje stavbe, ki omogoča ustrezno ciljno usmeritev (kurs) ter hitrost, tako da se čimprej pridružijo ostalim.

   • rubec

    Bravo. Vse pohvale za tvoj zapis.

 • Mirnik Aleš

  Tole je pa več kot očitna oblika sovražnega govora oziroma jihadistične subverzije. Hujskanje enega dela populacije proti drugemu, direktno poseganje v družbo z vsiljevanjem srednjeveških dogem (otrokom!!!).

  “Realnost je taka, draga sestra, vsako
  prijateljstvo, ki ni zgrajeno na strahu do Alaha, bo vodilo do pekla,
  zato morate biti previdne,” – vse po spisku zlagano, strokovnjak za islam ve kaj je to realnost – podlaga za njo je zgolj literarno dejstvo, “draga sestra” – v islamu ženska ni človek, je pa sesalec, “prijateljstvo” strokovnjak osnuje skozi neprijateljstvo (vernik-nevernik), “zgrajeno na strahu do Alaha” – sistem, ideologija, je osnovana na strahu, torej če v drugih povzročam strah jih približujem bogu, pardon Alahu, “bo vodilo do pekla” – v to pa sploh ne dvomite, ker bomo za to poskrbeli mi, saj smo v službi Alaha.

 • pajot

  Temu tipu bi jaz pulil kocine iz brade. Počasi. Eno po eno.

  • RATATA

   Iz zasede – na presenečenje!

  • rubec

   A motorko pa šparaš?

   • Franc Šink

    Z britvijo režeš od spredaj, z motorko pa od zadaj.

    • Mirnik Aleš

     Odvisno od KULTure. Kakšni Los Zetas u Mehiki niso aklih, po posnetkih sodeč.

   • pajot

    Škoda bencina.

  • mona lisa

   Najbolje mu je izpulit kar celo glavo.

   • Zgornji

    ;-)

   • indijanka

    luškana

 • antimur

  To je integracija po muslimansko. Kdaj bodo naši levi fašisti, razna pederska civilna združenja in varuhi vsega protislovenskega kapirali, da se muslimani ne bodo nikdar in nikoli integrirali, ker so pač muslimani. Če primerjamo pritepence iz Bosne, so ne samo najbolj neumni, ampak tudi ostali takšni, kot so se priplazili k nam v devetdesetih letih prav muslimani.

  • Resnica boli

   Samo ena oblika integracije za muslije obstaja: DEZ INTEGRACIJA. Problem je v tem, ker se takrat v nebesa ali pekel integrirajo tudi nič krivi. Zadevo pa bi lahko poenostavili, postavi se jim ultimat: Če se zgodi samo še en napad muslimanskih skrajnežev, kjerkoli na svetu, se jim ne bo treba več obračati proti Meki, ker jo bo največja neatomska bomba dezintegrirala. Pa še Judom bo OZN dovolil zasesti njihov tempelj, ki so ga musliji preimenovali v Al Akso

   • Zgornji

    Hja, tole bi bil eden najboljših Ulitmatov v Zgodovini Človeštva , Ampak, žal menim da zaradi Slepote Človeštva to nebo Nikoli izpeljano. Vsaj na tak način ne . Bo pa dejanko podobno izpeljano , ampak na drug način – še Pred 2027. Amennn .

    • Resnica boli

     Judje so v nedeljo že malo provocirali z zasedbo trga pred Al Akso. Kar se mene tiče, ja lahko tudi nukica, namesto očeta vseh bomb.

 • RATATA

  Hvala Bogu na višavah,
  mene Alah ne more prekleti
  sem kosmat ko Jeti.
  Od včeraj zvečer tud svinjine ne jem,
  Prsežem!

  • tasilo

   He he, dobra!

  • Ana Job

   Zakaj pa je ne ješ? :-)

   • RATATA

    Čakam na pozno popoldne.

   • Zgornji

    Sigurno ne zato ker bi bil vegetarijanec :-) ;-) :-)

    • RATATA

     Pa muslimajzer tudi ne!
     Veš TaZgorn, glavo pa pustim, da jo mam za metat…, saj veš kam.;-))

     • Zgornji

      Ja, h kaki đamiji … približno naokrog v tisto smer tja nekam … ;-)

    • Ana Job

     Ti si en srčk. :-)

 • Nataša Valant

  Sem res malo trdobučna. Kar naprej nekaj sprašujem !
  Kaj je to – večer za mlade deklice ?? Koliko pa so stare te – hm – deklice ? A se že depilirajo, pa pulijo obrvi ? Kaj so še slišale na tem večeru ?
  Ta kozel, ki jim je predaval pa naj si zamenja tisti ” šal ” okoli glave. Je preveč pisan.

  • mona lisa

   Ne gre se samo za depilacijo in puljenje obrvi gre se za pranje možganov že zelo zgodaj v otroštvu.

   • tasilo

    Ne bo držalo. Gre se za to, da se kam pride.

    • Zgornji

     Ja, da se pride v nebesa ali pekel.

  • Mirnik Aleš

   Draga Nataša, nisi trdobučna Ti, trdobučen je tale stvor na fotki, ki mora imeti svojo zlobo v glavi zavito v rjuho, da mu ne pobegne. Mal si preber na netu vse dovoljene spolne prakse z mlajšo populacijo s strani ideologije miru. Kolk je bla stara Ajša od M0hameda ob izgubi nedolžnosti? Rajš ne bom naprej, da me admin ne od$treli.

   • Nataša Valant

    Saj to je tisti hudir.
    Kača je krepko glavo dvignila.Potrebujemo čudež v obliki Marije, ki je kači glavo strla !!!

    • Mirnik Aleš

     Takšne čudeže, v obliki vnebovzetja, ISIS prakticira vsakodnevno brez Marije, na strehi najbližje višje stavbe po najhitrejši metodi. Naše ure so drage.

    • Zgornji

     No, če so ljudje željni čudežev pa to tudi še ne pomeni da jim Bog kar takoj ustreže. In, Nemalokrat ko Satan malo pohiti , pa ljudje takoj nasedejo na Lažne čudeže . Lahkoverniki se jim pa reče . Tistim ki žal nevedo , da je bil sestra Marija Samo Sredstvo za Tuzemsko Inkarnacijo Gospoda Boga Stvarnika Vsega . Amennn. Mir vam bodi.

     • Nataša Valant

      Če pa malo poprosimo – za čudež – pa morda bo kaj.

     • Zgornji

      Jaaa, Nataša, Seveda Dragi Nebeški Oče Vedno Sliši naše prošnje kot molitev, ampak, vedno nam pa tudi ne ustreže, kajti Edino On Najbolje Ve ali nam bo uslišano škodovalo ali ne . On je Skrben Bog in Dobro Skrbi za razvoj naših mrtvih duš – nas . Mir naj ti bo .

     • Nataša Valant

      No, saj sem napisala – morda.
      Enako želim.

     • Zgornji

      Ja, jaaa :-)
      Itak :-)
      Hvala :-)
      Amennn :-)

    • RATATA

     Si že v drugi fazi! Napreduješ.

     • Nataša Valant

      Hvala. Sem ponosna nase. . . . . . . . . .hm . . . .

 • Anton

  no jaz osebno imam rad , da ima ženska poraščeno v določenem predelu telesa

  sarkazem press

  • Zgornji

   Jaz pa ne, razen pod pazduho .

 • mona lisa

  Takoj nagnat od kod je prišel, oziroma še bolje da ponikne v krtovo deželo kajti kjerkoli bo ljudje nemuslimani ne bodo varni pred njim. Poosebljeno zlo.

 • tasilo

  Na naslednjem večeru za mlade deklice bo šejk deklicam zapovedal, naj si začno puščati brado. Alah bo menda presrečen.

  • Resnica boli

   Ne bo res, njegova najljubša je bila stara 9 let, take so pa še čist “depilirane” naravno.

  • samsara

   Torej so take tudi njegove device, tam v onostranstvu, ki voljno nudijo čutne užitke, da junakom v onostanstvu ne bi bilo dolgčas?

   • tasilo

    A viš, tega pa ne vem. Do sedaj se še nihč ni vrnil od tam, da bi povedal.

    Si pa ne predstavljam, kako ga ena taka devica potegne nekomu, ki se je razstrelil na 10.000 koščkov. A vzame vsak košček v roke?

    • Zgornji

     ;-) heh, in, potem ima morda celo 10.000 užitkov … ? ;-) :-P
     Aaaah, kozli zabiti so, … polni-prepolni Zla .

    • samsara

     Multiplikacija čutnega užitka, vrednega onostranstva.

 • tasilo

  A je tale šejk pedriater al’ ortopeder?

  • Mirnik Aleš

   hahahahaah. Tole zgleda nista deficitarna poklica. Če bi se na borzo prjavu s tema dvema poklicoma, bi mel mir? Bi mi hiter našl “zaposlitev”, tak na črn.

  • RATATA

   Zame je buzefurski ćefurant pa čist nč druzga!

   • Ana Job

    Absolutno!!! En velik buzerantski ćefurant!

    • RATATA

     Živjo Ana! ;-))

     • Ana Job

      Živjo Ratata! :-))))

  • Zgornji

   Če ni celo Oboje …

 • dr Janez Sveti

  Ne razumem zakaj se čudite. Islam je ustanovil ropar karavan in pedofil Mohamed 600 let za krščanstvom. Od takrat se pri njih vse dogaja enako kakor v krščanstvu, samo 600 let so v zaostanku.
  DR Janez Sveti Kontinum

  • RealRevolution

   Enako?
   Bili so casi ko je evolucija in okrogla zemlja veljalo ca cisti prav.
   Dandanes to ni vec tako.
   Kaj pomaga bistri um cloveku,ce se ne drzi Bozje postave?.
   O ti babilon!
   Vstaja in zraven boste.

   • dr Janez Sveti

    Bog sem jaz in ti.
    DR janez Sveti

    • RealRevolution

     Prevec gledanja oddaje ancient aliens med drugim?.
     “Egipt” ni samo v Parizu ampak vsepovsod.
     Babilon se dviga.Bruseljski parlament dobesedno sponzorira saj ima obliko babilonskega stolpa in pred njim zensko ,ki jezdi zver.

     • dr Janez Sveti

      Trditve, ki temeljijo na veri so seveda lahko stvar diskusije, ne pa resnice. Lahko je, lahko ni. VSE vere so si zelo podobne, samo skozi stoletja so jih oblikovali pokvarjeni in pohlepni ljudje po svojih željah in “potrebah”.Res je samo tisto v kaj si prepričan in ne tisto v kar verjameš.
      Realnost je spremenljiva. Big Beng naj bi ustvaril vesolje? Kaj je bilo pa prej?
      DR Janez SVeti vesoljc

     • RealRevolution

      Preprican si ,da je Rusija boljsa opcija od Amerike?
      To je samo prepricanje.
      Napisal si vse vere so si podobne.
      Od tisocih je samo judovska in muslimanska.
      Podobne in nic vec.
      Preoblikoval so religije ne vere.
      Vse je razkrito,ce ne isces kak bos najdo?
      Velik je tega kar ni jasno 99% ljudi.
      Ne glede na vse vem da je Sveto Pismo edino 100% resnicno.
      Originalni prevodi.
      2012 se je Satan lotil tudi Biblije in obstaja nov prevod (King James-ovega prevoda).
      Ki pa prikriva Satana.
      Ker jesno je da je on bog na nasi zemlji ,ki skupaj vlada z svojimi angeli(demoni ,ki so bili odvrzeni na zemljo).
      Marsikdo se sklicuje na njega.
      Zato pa je poslal nasega odresenika Jezusa in preko njega prides do Boga.
      2016-nasa prepovedala ime Jezus v svoji…
      X-mas namesto Christmas.Delo vplivnih zidov,globalistov itd.
      Ampak mu je dopusceno koliko mu edini Bog pusti .
      Pripravljajo se na invazijo laznih vesoljcev.
      Bili so drugace prej.To tudi pise jasno v bibliji v genezi.
      Glede pospesevanja vsega pa dobis rezultat:prostozidarji.
      Zakaj niso o njih ucili v soli,ce so vsepovsod?
      Velik je tega in miljarde grejo preko tega ,ker jim tako pase .Razlika, slab namen in naivnost je velika.
      Veliko je zivih pa so mrtvi.
      Pri zaprtoglavcih je to problem ,da vlecejo tisto svoje “prav” ce tudi sami vidijo ,da ni tako.

      Ne bos prvi in ne zadnji ce se pozvizga na to ampak resnica nam more prikazana ,ker potem lahko se zavedeni spregledajo.
      Pravzaprav smo tako dalec prisli ,da za nekatere ljudi je to nezaslisano, ce se o tem pogovarjas.Ker smo “napredno” 21 stoletje.
      In ker niso bili nauceni zaradi laznih verskih uciteljev,ki prakticirajo samo tradicijo cloveka,spreminjuje idealosko doktrino Boga ,imajo zemeljsko ime in pridigajo taki ki niso z duso in srcem niti malo tam.Ali pa proprosto ne vednost ,ki niso sami krivi.In preprosto naivnost.
      Sicer glede vere in kaj mora clovek storiti ,so odgocori v Svetem pismu,ki je pribito z resnico.Druge “stvari” so lahk vse zmotljive .
      In tudi ce so prav je lahko kaj narobe.

      Marsikaj pa lahko izves na
      :jesus is savior.com

     • dr Janez Sveti

      Ne seri.
      DR Janez Sveti poznavalec

 • tasilo

  Pride Kučan k Alahu pa reče: “Ti si velik, jest sm pa mičken. Dej, stari, a čva mal zamenat?”

  • Mirnik Aleš

   Ja, sej sta. Se je Kučan že dokazal, kako velik je.

  • rrrrr

   Ta je pa dobra! Svinja pri Alahu, ma dej no!?.
   Tega ti še Črna ovca ne bo verjela – no ja, ni čist gvišn da ne.

 • Waltter

  Pa ja da ima Avstralija ničelno toleranco do prišlekov in jih deportira. Kot sem že mnogokrat omenil Avstralija ima strogo imigracijsko zakonodajo in ničelno toleranco predvsem in samo do normalno razmišljujočih in do izobraženih Evropejcev. Vse ostalo vletava noter vsak dan.

 • tarantela

  Kdo se pa še boji pekla? Ljudi se je treba bati!

  • Zgornji

   Saj večinoma si ljudje sami pripravljajo pekel .

 • tarantela

  Ampak, če takole brez predsodkov pogledam slikco možakarja zgoraj, je čisto simpatičen; kot kakšen duhec iz Aladinove svetilke.

  • dr Janez Sveti

   Duh iz Aladinove svetilke je moj prijatelj. Duh je velik, pobrit povsod in zelo prijazen. Ni povezan z nobeno človeško vero, ker so zanj vse samo laž in prevara. Tukaj se popolnoma strinjava.
   DR janez SVeti vesoljc

   • Franc Šink

    Ti ali vesolje sploh obstaja? Ali ni to ena sama iluzija?

    • dr Janez Sveti

     Sam presodi. Vprašaj se od kje iluzija?
     DR janez Sveti Vortex

 • Morala

  Haha, ja ja…v pekel…

  Pogled, dr. Damir Črnčec : o pravosodju, Kresovih, islamskem ekstremizmu, nezakonitih migracijah,…

  https://www.youtube.com/watch?v=DVYf_SzNfMI

 • Ana Job

  Pa kaj še! Ravno obratno, v pekel greš, če nimaš depiliranih nog in si telo zakrivaš z ogabnimi črnimi žaklji, kot se pokrivajo te muslimanske pras**ice, ki bi jim morali zapreti dostop v civiliziran svet! Fuj!

  • gušto

   ana ti si razumno dete, he, he,

   • Ana Job

    Gušto, ti si pa faca! :-)

   • RATATA

    Praktičarka.

  • mannuro

   nisem si mislil, da je to ravno merilo. ;) ;) Res pa, da si jaz nikoli niti ne upam predstavljat, kaj je pod tistim črnim žaklem. Posebno ne poleti ko je zunaj 35 stopinj.

   • The Lioness

    Pod tistimi črnimi žaklji poleti je dobesedno pekel. Hahahaha

    • mannuro

     po moje?! Če bi nihovega alaha spod, pod žakelj vtaknu, sem garant, da bi zamenjal religijo!

  • FORT WORTH

   Iz kake kaverne je pa ta neuvrsceni mudzahedin prilezel ? (:-)))

   • Ana Job

    Iz buzerantsko-muslimanske :-)

   • FORT WORTH

    Oj,kje pa si,da se nic vec ne javis ?

  • FORT WORTH

   Oj ,kje pa si,da se nic vec ne javis ? (:-(((

   • Ana Job

    Oj živjo, sej sem se javla za 27. april v članku o N*O*B. Kako si? :-)

    • FORT WORTH

     Koncno !
     Kar gre. Pa ti ?
     Pogresam tvoje komentarje…

     • Ana Job

      Jaz sem imela te dni malo več dela, grem brat novice in takoj bom kaj pokomentirala in še tvoje prebrala. Pa lepo se imej in hvala :-))))

     • FORT WORTH

      Ne pusti me cakati… (:-))
      Hvala tudi tebi,da si odgovorila.
      Oprosti,ampak to je bil edini nacin,kako priti v stik s tabo.

     • Ana Job

      Nikar se ne opravičuj, ti mi kar napiši, če je treba. Ni nobenega problema. Grem v akcijo!!! :-):-):-)

     • FORT WORTH

      Spraseval sem se ze vse mogoce…
      Ne bi rad sitnaril,ampak cenim tvoje mnenje…
      Jbg. Cudna kemija.

     • Ana Job

      Ja, tudi jaz tebe rada berem. Dobro poveš kar misliš!

     • FORT WORTH

      Ok. Hvala ti.
      Oprosti,da sem te zmotil pri tvojih opravilih…

     • Ana Job

      Moje opravilo trenutno je zatreti malo haloškega kozje ***a. Hahaha :-):-)

     • FORT WORTH

      hahaha. Lepo bodi in lep dan se naprej. L.p.

     • FORT WORTH

      Ti lahko napisem kompliment ?

     • Ana Job

      Jaz sem za svobodo govora in tiska! :-):-):-):-)

     • Ana Job

      Se bom posvetila posebej Dražgošam danes. Hahaha

     • FORT WORTH

      Hahaha. Bom pogledal.
      Trenutno,so se mi pojavile neodlozljive obveznosti.

     • Ana Job

      OK

 • RATATA

  Pozor!
  Slika je pentbrushana!! Se vidi na majstrovem uhlju.

 • Silka

  Tele Mohamedovo

 • xtc

  vSAK TAK POZIV JE TREBA OBRAVNAVATI KOT SOVRAŽNIU GOVOR IN HUJSKAŠTVO TER RAZBIJANJE DRŽAVE:vSAKEGA TAKEGA PRIDIGARJA ALI NOSILCA IDEJ TAKOJ IZGNATI:

  • črnaovca

   Kakšen izgon neki, dal bi ga v zapor in mu vsak dan izpulil eno dlako na ksihtu, spustil bi ga ko bi mu zmanjkalo dlak

   • xtc

    Preden modruješ vse muslimanke so si že davno preje brile češplje:

 • dob

  Sem vprašal Dr.Ažgoška, kaj misli o burkah. Če se bo to kdaj prijelo v Evropi.
  Tole mi je povedal:
  Predstavljaj si, da gre cel razred žensk na šolski izlet z avtobusom. Recimo, da imaš v busu 40 žensk! Vse pod burko. Pa denimo, da je bil pasulj za kosilo. Potem pa sredi poti začnejo vse hkrati prdet.
  Madona, saj rabiš celo popoldne preden se prdci pod burko razkadijo! Ene ga s sabo nosijo po ves dan, potem pa, še poreden se eden razkadi, že drugi pride…

  Kdaj boš pa avtobus prezračil? Ko na koncu šihta pripelješ avtobus v remizo, pa vse lepo prezračiš pa to, odpreš okna, pa to… čakaš in čakaš.
  Preden se končno šofer odpravi domov je ura pol petih zjutraj. Bogi šofer.

  Dr.Ažgošek je praktik. On vedno na stvar pogleda s praktične strani. Dr.Ažgošek je stara šola, moderna psihiatrija pa to kar zanemari.

 • črnaovca

  In zakaj mislite da morajo biti muslimanke zakrite, nositi hidžab dolgočasne barve in se ne smejo urejati po modi. Divjaki takoj ponorijo in posiljujejo, že tako se množijo kot zajci kaj bi bilo šele po tem

 • Resnica boli

  Ne vem, zakaj bi ga izganjali, če je pa okoli Sydneja polno plaž za surfanje.

  • bojan

   misliš reč plaž z morskimi psi

   • Resnica boli

    Ne, mislim zgolj plaže za surfanje. Če pa so med surfanjem v morju morski psi, pa nič hudega, tega Alah čuva.

 • rrrrr

  Zadnjič sem bil v zoološkem vrtu na Metelkovi. Čudna reč: Tam so vse samice kosmate in samci depilirani.

  • rubec

   hehehe

 • tarantela

  Še kar uporabno in zanimivo:
  https://www.youtube.com/watch?v=GA2Bq4uh3Uk

 • Zgornji

  No, saj , delno ima celo prav , AAAmpak – Ne tako kot si on to SlepoZmotno predstavlja !!! ! !!!

 • mannuro

  Tale orangutan že ve! On je glas iz pekla, ki vabi! Tega pacienta bi blo potrebno oprat, obrit, mu dat eno majco zahodnega kroja,.. ga ga nagnat TRDO DELAT. To je edino, da bo držal zaprto svoje gobezdalo neumnosti. Delo je že marsikoga spametovalo!

 • MladiLiberalec

  Tko je ce poslusas verske fanatike. Pobrita picka je pa ja dosti boljsa od zarascene. :)

  • sunday

   JA TEBI, KER SI “PEDERČINA”!!!

   • MladiLiberalec

    Lol. Pobrito picko lohk dost boljs polizes pa 69 polozaj je tud dost boljsi. Tudi kmecka dekleta si jih danes brijejo in dajo na kvaliteto da ne govoriva o studentkah. :)

    • FRANC3

     Obrij si ti svoje prašnike, pa še s Pantakanom si jih posipaj!

     • MladiLiberalec

      Za prvi predlog pa res ne vem zakaj se ti zdi slabsalen. To se pa ja dela vsaj obcasno. Lol

  • Franc Šink

   Jebi ti svojo Ančko.

   • MladiLiberalec

    Ancko je treba prej pobrit in tega menda nikol ne prenese. Ha ha.

  • FRANC3

   Komunisti so verski fanatiki, ker ne prenesejo drugače mislečih, kaj šele govorečih. V času revolucij in vojn so komunisti take utišali za vedno.

   • MladiLiberalec

    Ta tuki ni komunist pa vseeno dela picke bolj neokusne. In je se dost takih. XD

 • indijanka

  Kakšna razlika med verama, ena govori o strahu do Alaha, druga o ljubezni do Boga. Njihov cilj je strah, naš cilj je ljubezen. Strah lahko prebujaš z nasiljem, ljubezen z nežnostjo in sočutjem. Čemu se sploh čudimo? Bi lahko tale s polžem na glavi govoril drugače?

  • Mirnik Aleš

   Težko, ker s tem mehkim polžem dokazuje svoj položaj v edini pravi verski hierarhiji, ki nas bo osvobodila vsega ZLA, kakor je lepo zapisano v navodilih. Zaradi dokazane zrelosti, v katero je vlagal leta temeljite posvetitve zapisanim navodilom, mu pripada nekoliko večja stopnja civiliziranosti in lahko namesto leve roke, po opravljeni veliki potrebi uporabi polža in ga nato nemudoma vrne nazaj.

   P.S. Če je (bo) po veliki potrebi v uporabi desna roka, naj me kakšen aspirant-praktikant ZLO svetle prihodnosti prosim opozori, da ne ostanem brez roke. Hvala.

 • Levicar nikoli!

  Dokler bomo do njih “strpni in tolerantni”, bo tako kot je, da bodo oni ubijali nas. Sele ko jih bomo zaceli sistematicno ubijat, bo slo na boljse!

  • sunday

   +++++TOČNO TAKO JE+++++ IN TO JE TUDI EDINA REŠITEV ZA NAS!!!

 • dob

  Enkrat je videl obrvi Ljubice Jelušič in potem so ga tri dni polivali z mrzlo vodo, ker mu je skoz stal.
  Po tisti izkušnji je rekel, da mora prava ženska imet obrvi kot Tom Selleck brke! Če ne ni ženska.

 • barbara rov

  Kolegi, ali ste opazili, da nas , Slovence skozi zgodovino non- stop buzerirajo tujci. Najprej Italijani, pa Nemci, pa potem Hrvatje, potem so nas buzerirali Srbijanci, zdej pa še Sirijci, Afričani in Afganistanci. To gre meni že pošteno na živce.

  • Levicar nikoli!

   Dejmo, skup stopmo in razfukejmo golazen!!!

  • MladiLiberalec

   OF je bila v tem pomemben mejnik v slovenski zgodovini. Tujce smo premagali in si pridobili pravico do samoodločbe kar je na koncu pripeljalo do nase dokoncne emancipacije v samostojno drzavo.

   • FRANC3

    Pod vodstvom KP in tovarišev Stalina in Tita!

  • sunday

   ja res je, samo najbolj dolgo so nas buzerirali rdeči in tudi najbolj totalno ter zahrbtno!!!

  • terezija

   Nikoli nas pa niso tako buzerirali kot danes, ko smo samostojni, nikoli!

 • D&G

  Ful je črn vprašanje je če se umiva in koliko smrdi…ziher tudi iz gobca…tako kot besede..

 • domovina mili dom

  Populen ali pogulen, to je vprašanje ali greh.

  • Mirnik Aleš

   “poaran” ko čunek Kim zdle hmal

 • črnaovca

  Prerok Mohamed se je rodil kakih 500 let za Kristusom in takšno je sedaj razmišljanje teh islamistov enih 500 let za časom, oziroma v srednjem veku

  • sunday

   ja, res je mohija je samica povrgla okrog leta 580 – 590 n.š. kar pomeni da so vsi ti podganji iztrebki cca 1500 let za časom, ki ga imamo mi in tudi njihova miselnost , kultura, dejanja itd so še vedno okoli leta 600 n.š. !!!

   • FRANC3

    Z n.š. si verjetno mislil A.D. (Anno Domini), ali po slovensko Po Kristusu ali Leta Gospodovega?

 • Olga

  Divjaki ne sodijo v civilizirani svet!

 • cosmosjasnovidec

  Tako golazen katera širi take protidržavne geste mora policija na licu mesta fentati po kratkem postopku.
  Šus v čelo in pojdi k svojemu alahu.Parkrat takole pa se novica hitro razširi pa bo kamelotrajbarski muslimanski kozojebec premislil kaj bo blental.

 • terezija

  Retardiranec srednjeveški pedofilski

 • Mirnik Aleš

  “bo vodilo do pekla” – [email protected] skozi svojo zgodovino “širjenja” glede na število žrtev (270mio) sicer ni presegel svojega $atanskega bratca, izuma inTELEdžens servisa – komuNISMa (320mio), je pa dodobra prehodil vse poti do pekla, zato je GPS odveč

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!