Berlusconi meni, da ima Macron zares “hudo mamo”

slikovni vir: https://www.youtube.com/watch?v=kHw5RCUfNk0

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi Emmanuela Macrona opisuje kot: “…dobro izgledajočega dečka s hudo mamo”. S tem naj bi namigoval ali celo želel zbadati francoskega predsednika – njegova žena je namreč kar 24 let starejša od njega.

Italijanski mediji poročajo, da je Berlusconi med govorom v Monzi Macrona oklical za 39-letnega lisjaka, ki ima odlične delovne izkušnje in predvsem res privlačno mamo, ki ga je v naročju (očitno) nosila zelo dolgo.

Kaj pa odgovor?
Nekdanji premier seveda imena Brigitte Trogneux ni neposredno omenil. Šlo naj bi le za nekoliko bolj ironične komentarje. Berlusconi je – v nasprotju z Macronom – namreč znan po svojih zabavah in predvsem druženju s precej mlajšimi dekleti.

Foto: epa

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da tovrstni Berlusconijevi komentarji niso bili izgovorjeni prvič. Leta 2008 je namreč novega ameriškega predsednika označil kot “čednega, mladega in zagorelega moškega”. S komentarji si seveda ni pridobil simpatizerjev – mnogi celo menijo, da nekdanji italijanski premier nima prav nikakršnega smisla za humor.

O lepi ženi pa ne govori le Berlusconi
Tematike, ki je, kot izgleda, precej privlačna, pa se ni dotaknil le Brelusconi – francoska satirična revija Charlie Hebdo je prav tako objavila šaljivo sliko predsednika in njegove žene. V primerjavi z nekaterimi ostalimi mediji, ki so trdili, da je Macrom zagotovo gej, saj ne more biti zaljubljen v tako staro žensko, se šaljiva slika verjetno še ne zdi tako problematična, še piše Express.

Macrom je na zlobne komentarje odgovoril: “Če bi bil jaz 20 let starejši od svoje žene, v to razmerje zagotovo nihče ne bi niti podvomil!”

S. E.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!