Bilo je vprašanje časa: Putin in Trump sta se udarila in izmerila svojo moč

Foto: epa

Vladimir Putin je obljubil krepitev Assadove zračne obrambe, potem ko so ZDA zadale usoden napad na zračno bazo sirske vlade, kar je bil njihov odgovor na napad s kemičnim orožjem, ki se je zgodil v začetku tedna in je povzročil smrt številnih nedolžnih civilistov. Zdajšnji ruski odziv o krepitvi zračne obrambe pa je nedvomno vzbudil strah, da bo naraščajoči konflikt vodil k brezkompromisni vojni med Rusijo in Zahodom.

Ruska vojna ladja Admiral Grigorovich, oborožena z manevriranimi raketami in samoobrambnim sistemom, je pristala v Siriji, saj so jo zaradi zračnega napada ZDA nemudoma preusmerili iz Črnega morja.

Ameriška vojska je izstrelila 59 tomahawkov, potem ko je ameriški predsednik okrivil režim sirskega predsednika Basharja al-Assada za grozljiv kemični napad, zaradi katerega je umrlo več kot 80 sirskih državljanov. Užaloščeni Sirci so upali, da bo vsaj razkritje posnetkov, ki prikazujejo pogorela zavetišča, skladišča in poškodovano vzletno-pristajalno stezo, vplivalo na zrušitev Assada.

Foto: epa

Voditelji pozvali Putina k pogovoru s Trumpom
Svetovni voditelji so pohvalili ameriški zračni napad in pozvali Putina, naj se čim prej pogovori s Trumpom, s čimer bi lahko preprečil, da bi se sirska kriza stopnjevala v konflikt svetovne razsežnosti. Putin pa je ameriško dejanje označil kot nezakonito dejanje agresije in prekinili dogovor z ZDA glede izogibanja incidentom v zračnem prostoru Sirije.

Foto: YouTube

Po navedbah prič in skupin za spremljanje upornikov so, v znak takojšnjega maščevanja, ruska ali sirska letala ponovno bombardirala mesto Khan Sheikhoun, prizorišče torkovega grozljivega kemičnega napada. Francoski zunanji minister Jean-Marc Ayrault je dejal, da si ne želijo nikakršne eskalacije in dodal, da je nujno treba prenehati s hinavskim načinom obnašanja. Rusijo je pozval, da če res deluje v dobri veri, naj se ustavi in se začne pogajati.

Trump, ki trenutno gosti kitajskega predsednika Xi Jinpinga in njegovo ženo, je to pospremil z besedami, da so ZDA morale ukrepati, saj je sirski diktator izvedel grozljiv napad s kemičnim orožjem nad nedolžnimi civilisti. “Celo lepi dojenčki so bili ubiti na krut način,” je dejal in dodal, da je številne doletela počasna in brutalna smrt.

Foto: Printscreen

Iz Pentagona so sporočili, da je bila vzletna in pristajalna steza uporabljena za shranjevanje kemičnega orožja in je bila baza sirskih zračnih sil, vključno z letalom, ki je izvedlo napad s kemičnim orožjem.

Rusi ameriški napad označujejo kot neuspešen
Putin je ameriški napad označil kot dejanje agresije proti članici Združenih narodov, s pomočjo kremeljske propagande pa so začeli širiti novico, da je imel ameriški napad zelo nizko vojaško učinkovitost in da je uspelo le 23 od 59 vodenih raket doseči zračno bazo. Sirski vojaški uradniki so ameriški zračni napad označili kot očitno agresijo in dodali, da so ZDA s tem postale partner Islamske države in drugih terorističnih organizacij.

Foto: epa

ZDA je Rusijo prek posebne vojaške poti obvestila o zračnem napadu na sirsko zračno bazo, ki ga je izvedla pol ure po tem, pri tem pa je treba dodati, da Trumpova administracija za to ni zahtevala nobenega dovoljenja. Verjetno je, da je Rusija opozorila Sirce o prihajajočih napadih, a to še ni bilo potrjeno. Viktor Ozerov, vodja obrambnega odbora Sveta ruske federacije, je povedal, da bi lahko zračni napadi ZDA ogrozili prizadevanja v boju proti terorizmu v Siriji. Rusija bo zaradi napada na sirsko letalsko bazo zahtevala nujno sejo Varnostnega sveta Združenih narodov.

Napad ZDA ima široko podporo
Velika Britanija je podprla raketni napad ZDA in ga opisala kot ustrezen odgovor na barbarski kemični napad, ki ga je izvedel sirski režim. Francoski predsednik Francois Hollande in nemška kanclerka Angela Merkel sta v skupni izjavi poudarila, da je predsednik Assad tisti, ki nosi odgovornost za ameriški napad. Predsednik Evropskega sveta Donald Tusk pa je prek družbenega omrežja Twitter sporočil, da bo EU sodelovala z ZDA za končanje nasilja v Siriji.

Trump pozval k prenehanju prelivanja krvi v Siriji
Trump je izpostavil, da je v nacionalnem varnostnem interesu ZDA, da se prepreči, odvrača in uporablja smrtonosno kemično orožje in dodal, da Sirija pod nobenim pogojem ne bi smela uporabiti kemičnega orožja ter ignorirati pozivov Varnostnega sveta Združenih narodov. “Pretekli poskusi spremeniti obnašanje Assada so propadli na zelo dramatičen način.” Poudaril je, da je rezultat tega poglabljanje migrantske krize, destabilizacija regije in grožnja ZDA in njenim zaveznicam ter pozval civilizirane narode, naj se pridružijo v prizadevanjih za končanje pobojev, prelivanja krvi v Siriji in terorizma v vseh oblikah.

Foto: epa

Predsednik Trump je Assadu in tistim, ki ga podpirajo, razločno povedal, da je konec z dnevi povzročanja vojnih zločinov. Trumpu se je zahvalil tudi Sirec, ki je prek Twitterja sporočil, da je kot otrok trpel zaradi Basharja al Assada in Putina ter pozdravil Trumpovo akcijo, ki je bila usmerjena proti morilcem njegovih ljudi. “Putin in Ashar al Asaad sta bombardirala mojo šolo, ubila moje prijatelje in me oropala mojega otroštva. Čas je, da se kaznuje morilce otrok v Siriji.”

Foto: epa

Daily Mail poroča, da se je Trump pred napadom posvetoval s ključnimi partnerji v Evropi in ostalimi zavezniki, ni pa zaprosil Moskve in Vladimirja Putina za odobritev napada. ZDA se proti Islamski državi v Iraku in Siriji borijo od leta 2014. Če se bo Donald Trump odločil za še več napadov na sirski režim, obstaja več različnih načinov, da to udejanji.

N. Ž.

 • razerznak

  vse tole je 4d šah trump putin assad da mau kitajce in s.korejce prestrašijo

  • Caetano

   Hm. Misliš? Malo čudno se to sliši.

 • luckyss

  Ja,ovce je treba malo sprovocirati…
  Dejstvo pa je, da je Trump pred napadom poklical Putina , ta pa Asada…
  In zanimivo..sedaj ZDA zadanejo s “tomahawki” do metra natančno…ISIS – ove enote sredi peska pa so tri mesece obstreljevali, da je končno razneslo gumo na njihovem kamionu…

 • Peter

  Sledeći put gađat ču te kamenjem, jebote tomahavk…

 • upornik22

  Američani se prav povsod vtikajo …….res so svetovni policaji!!

 • prepozno

  Zagrozili so z napadom (in obvestili Ruse) na letališče, od koder je bil izveden kemični napad. Kdo od Rusov ali Sirijcev je potem rekel bobu bob in dal navodila, za katero letališče gre, če tega napada ni bilo? Saj pa ja ni edino. So verjetno kar oboji vedeli…

 • andreas82

  Zato ker Vzhod ni normalen svet, zato se dogajajo te tragedije, poglejte teroriste, niti orožja ne uporabljajo, kar s tovornjakom v ljudi, to so vam Vzhodnjaki, kot pri nas če…ji, partizani med vojno niso bili del konvencialnih sil npr pobijali so ljudi s krampi in motikami no to je to ! Govorimo o nekem drugem svetu, popolnoma drugih vrednot, ki so jih je Zahod sam uvozil, njihovi prodani politiki!

  • luckyss

   Ja, če si levičar je bol uporaben kramp, če si desničar pa je bolj uporabna motika…
   Bebec idiotski..

   • Steiermark

    Ni kaj za storiti, glede levičarskega krampa in, po tvoje, desničarske motike, ste vse

    zbrali vi, levakarski revolucionarni potomci, ki po vzoru svojih očetov, le te, ponovno uporabljate, na nas poštenih in Slovencih, ter jih polagate v kremplje svojih tovariških zveri , trikarat zapečenih, ki še vendo živijo v svojem svetu, na drevesih, s katerih še tukaj v Evropi ne mislijo sestopiti…..Kot rdeče opice se obnašajo , ko koljejo evropejce, s krščansko – zahodno kulturo! Opice mi naj oprostijo, za takšno primerjavo….

 • MladiLiberalec

  No da bomo vidli ce se bo tudi tuki levicarjem utrgalo in bodo cmerili kot kaki neuvrsceni nedonosencki ali senilnezi. Mi nimamo z drz vojno v Siriji nic posebnega za opravit.

 • Morala

  Vsaka vojna je grozna! So pa EU politiki hinavci! Sedaj pa je Trump oh in sploh, ker je napadel Sirijo!

  • Steiermark

   morala, kako pa kaj tvoj putanin sin, ki nima nič skupnega z EU politiki, razen podganami pri nas, ki mu hodijo lizati pete že desetletje in več?

   • Morala

    Hehe, od kje to tebi na kateri strani sem jaz? Ali res nisi razumel? Najprej so vsi bili proti Trumpu, sedaj mu ploskajo!!

 • rubec

  Nova no, vi pa res objavljate stvari ki mene niti najmanj ne zanimajo. POP TV je ravnokar objavil, da je Goran Dragič dal dva gola in prispeval dve podaji, Anže Kopitar pa trideset košev in en time out..

  • tasilo

   Pop Tv seveda debelo laže. Goran Dragič je odstopil že v prvi vožnji, ker se mu je odpela smučka, Anže Kopitar pa je zaradi menjave motorja štartal z zadnjega mesta. Tako pravijo na RTV SLO.

   • rubec

    **********************

    • Peter

     En prjatu, glasbeni urednik, mi je reku, d so mel kr neki časa oddajo Z veselimi ritmi po svetu…pol je pa en le reku, d tko pa ne gre, no…

     • rubec

      Točno danes ob dvajsetih bo pri tem idiotu izpisalo this luzer is blocked. Šele ob devetnajstih se namreč vrne hči iz porodnišnice, ki je rodila najinega otroka in mu bom pokazal tega idiota, ker ko bo odrasel mi tega da je tak obstajal ne bo verjel. Saj veš kakšni so otroci ko enkrat odrastejo.

   • Peter

    In to v rubriki Po naših krajih, no…

 • samsara

  Trump v maniri njegovih slamnatih predsedniških predhodnikov, lutk. Kako pričakovano. Tako to gre, ko se Ameriko dela spet veliko kajne Donald? Z izmišljanjem zgodbic podobno kot Bush ml. in še kdo, je usekal in spotoma pobil še kar nekaj okoliških civilistov, vključno z otroci. Amerika je tako spet velika kajne Donald?! Svetovni policaj, vpleten v vse možne oborožene globalne konflikte. Pa, da tega ne bo več, kajne Donald. Obljube…
  Zadnji ameriški predsednik, ki ni bil lutka na vrvicaj je bil J.F. Kennedy, ki pa je to svoje ravnanje plačal z prezgodnjo nenaravno smrtjo. Nekoliko dlje v zgodovini je podobna udoda doletela še enega pokončnega moža, patriota, A. Lincolna. Tako je to z demokracijo v ZDA. Velik pomp okoli volitev, da bo kulisa popolna, iluzija dovolj močna, potem pa po nareku par bančniških starcev, ki ZDA v svoji privatni tiskarni tiskajo njeno valuto že v tretji izdaji t.i. FED.

  “1790: Mayer Amschel Rothschild states,
  “Let me issue and control a nation’s money and I care not who writes the laws.”

  1791: The Rothschilds get, “control of a nation’s money,” through Alexander Hamilton (their agent in George Washington’s cabinet) when they set up a central bank in the USA called the First Bank of the United States. This is established with a 20 year charter.

  Sledila je pavza, pa druga izdaja FED, pavza in od 1913 tretja, aktualna privatna tiskarna zelencev, na katrih piše, “Novus Ordo Seclorum”.
  Škoda časa in pozornosti glede formalnih t.i. ameriških predsednikov. Sami klovni širokousteži in nastopači, predvsem pa pohlepneži brez vsakršne vesti. Pa niti niso samo ameriški taki. Zato pa je kot je.

 • Peter

  Zanima me, kakšen bi bil izid dvoboja IAF : S 400….

 • Franc Novak 1979

  Na priloženi sliki “mrtvih” otrok, niti eden ni umrl od zastrupitve z sarinom. Sarin namreč deluje tako, da se človek zaduši, kot bi se utopil in potem bi žrtve, tako kot utopljenci morale imeti temen (vijoličast) obraz zaradi zadušitve. Slike je še najbolj podobna tistim “fake posnetkom” ko so se ob koncu snemanja “trupla” premikala. Kajti, če se dušiš, imaš ob smrti usta povsem odprta, saj hlastaš za zadnjim možnim zrakom.

  • rubec

   Forenzik Franc, povej nam še malo kako so bullmastifi umirali, saj si bil zraven kajne?

   • Franc Novak 1979

    Ne, nisem bil zraven pa tudi slik nisem videl. Bo prav, če kar tvoje vprašaš, kje so slike.

 • Duhec

  Nova podpira Američane, Trumpa, ki simpatizira s teroristi oz napada demokratično izvoljeno oblast suverene države in je s tem sprožil migrantski val in teroristične napade v Evropi (začel je Obama, Trumpko bo dokončal). Če bi bla vojna, bi bli spet poraženi…

  • rubec

   Majmun oz.opica, si ti mazohist ali kaj da visiš na tem portalu. Če bi Nova zapisala da je danes sobota bi ti zapisal če si majmun oz. zapisala če si opica, da je danes nedelja in obratno. Dilema ostaja samo ta, ali si majmun ali si opica.

   • Peter

    Ob podrobni analizi vprašanja, sem prišel do ugotovitve, da tudi te dileme ni.
    Ali je duhec majmuna ali opice tako ali tako ni pomembno, no.

    Nekoč je izjavila, da ima majhenga otroka.
    Predstavljaj si produkt take zblojene osebe, no…
    Baje so kamjon za dete že naročili…

    • rubec

     HAHAHAHA, še dobro da sem prebral med uriniranjem v naši betuli in sem samo še nadaljeval.

     • Duhec

      Anonimni zakompleksan idiot… zate velja isto.

    • Duhec

     Napiše moški, ki je večkrat ločen in sploh ne skrbi za svoje froce. Mojega otroka pa ne omenjaj, ker si lohk naročiš sam reševalno vozilo.

     • rubec

      Če je po tebi mora tvoj otrok bit kar mal kosmate sorte, drži?

     • Duhec

      Prit ga pogledat posranc.

     • rubec

      Film Otroci King Konga sem že videl.

 • hle

  Pravi razlog napada ni bilo kemično orožje to je bilo le izgovor takšen napad Asadu v trenutni situaciji ne bi niti najmanj ustrezal pravi razlog je sestrelitev izraelskega lovca pred dnevi o dokazih pa je najbolje odgovoril sinoči Bolivijski ambasador v VS
  https://youtu.be/DSiOIM1wEQ4

  • Duhec

   Bravo.

  • samsara

   Tako je to ja. Za izraelskega lovca pa nisem vedel. Nedotakljivi amerišiški zavezniki, pravzaprav gospodarji, ne da bi oni sami (Američani) to vedeli ali želeli vedeti kaj šele sprejeti. Hoteli ali ne so, recimo Izraelske, ‘gorile’.

   • Peter

    Niti nisi mogel vedeti, no.

    • samsara

     ?
     So ga sklatili ali ga niso?

     • Peter

      Ne. Če bi ga, bi zdaj na vseh arabskih postajah gledal, kako poljubljajo koščke in talajo sladkarije.
      Vsake toliko časa sklatijo kakšen dronček in potem jim 14 dni prhaja, no…

  • Peter

   Izraelski lovec, ki so ga sestrelili, je bil baje neki ruski emigrant Shlomo Baumgartner, ki je v dolini Hula lovil race kljub temu, da je zdaj tam lov prepovedan.
   V bistvu bi bilo bolj pravilno, da bi govoril o ustrelitvi lovca, kajti sestrelitev izraelskega lovca še naprej ostajajo hudo mokre sanje vseh sosedov, no….

 • Demokrat
  • dr Janez Sveti

   Ta link ne gledajo nepismeni bedaki.
   DR Janez Sveti genij

 • Olga

  Trump bo prinesel nujno potrebno ravnotežje sil! Mačke ni bilo doma, zato so miši plesale po svoje! Bravo Trump!

  • dr Janez Sveti

   Kakšno ravnovesje? A to, da je začel še eno vojno? Olga, je v tvojem podstrešju vse pospravljeno?
   DR Janez Sveti genij

   • Olga

    Mar prej ni bilo vojne? Mar ni vse nastalo kot posledica Obamove nepolitike? Trump bo vojno KONČAL!

    • dr Janez Sveti

     Olga, motiš se.
     DR janez Sveti genij

     • Olga

      Bomo videli!

     • dr Janez Sveti

      Ali pa ne bomo.
      DR janez Sveti vesoljc

    • Primoz Papez

     Tako da bo spravil v vojno cel svet Trump in vas prerok sta oba za v norišnico..m

 • samsara

  Ko kar naenkrat Trumpa hvali žabec Hollande in uničevalka EU Merklova, pa številni Američani dovčerajšni nasprotniki, to pomeni, da kar naenkrat nekaj ni več tako kot je bilo. Glede Trumpa namreč.

  • Razocarana

   Se točno vidi kakšne interesem imajo vse ti prejšnji Trumovi nasprotniki; še večji kaos na srednjem vzhodu. In ni se potrebno vprašati zakaj: zaradi nafte, močnega vpliva ki ga ima Savdska Arabija na zahodne politike in za to da še bolj široko odprejo vrata migrantom da le ti ustvarijo v Evropi dovolj kaosa, da bo lahko EU uspostavila izredno stanje in kočno dobila tisto težko željeno EU vojsko.

 • hle

  Je mogoče še kdo opazil da so main stream mediji naenkrat nehali z vsemi topovi udrihat po Trumpu kot kaže se je moral uklonit gospodarjem lutk rezultat pa vidimo

 • dr Janez Sveti

  To, da je zgodba s plinom izmišljena na portalu “resnice” niste objavili? Moraš biti pa res zabit da verjameš takim neumnim zgodbam, ki so celo zelo neumno sestavljene. Še dr Gruber je bolj resničen.
  DR Janez SVeti KOS

  • Duhec

   Poglej sliko… čista fotomontaža.

   • rubec

    Fotomontaža si ti teslo.

   • dr Janez Sveti

    Kakor je bila najbolj očitna zrušitev skoraj popolnma nepoškodovanega WTC7. https://www.youtube.com/watch?v=XrnmbUDeHus
    DR Jnaze Sveti genij

    • Peter

     Imam problem, ker imam tvojega sogovornika blokeranga. Tečn je, kva čmo.
     Da bo treba o 11/9 še marsikaj razčistiti se pa strinjam, no.

  • učko

   To pomeni, da se “nagoveštava” nekaj resnega. Čas je, da Rusija “pade” !

   • dr Janez Sveti

    Ne bodi smešen. Še Afganistanskih pastirjev niso Američani premagali, da bi Rusijo.
    DR Janez Sveto poznavalec

    • Peter

     Tako, kot jih niso Rusi.
     Drugič raje napiši
     Dr Janez Sveti Navijač

     • dr Janez Sveti

      Tako je. Tudi Rusi jih niso obvladati. NIKJER na svetu sila ne more obvladat ljudi za več kakor sto let.
      DR Janez Sveti genij

     • Peter

      Ne. Obvlada jih lahko samo tajna policija.

  • Peter

   Če bi na portalu resnice objavljali vse izmišljene zgodbe sveta, bi se portal že vnel.
   Zabit? Nekateri pravijo, da če si dobro zabit, imaš dobre temelje, na katerih lahko gradiš, no…
   Skratka, univerzalne resnice ni…razen moje, jasno, no.

   • dr Janez Sveti

    Jezi me to hujskaštvo in pisanje laži ter polresnic.
    DR Janez SVeti press

    • Peter

     In kako bi se ti boril proti hujskaštvu in pisanju laži ter pol resnic druge strani?
     Preden kaj rečeš, pomisli, da smo v Dolini, no…

    • učko

     Mene pa tvoja jeza zelo veseli, hehehe. Sedaj je šituacija obrnjena. Ko režimski mediji lažejo in zavajajo se lahko mi jezimo, nasprotniki zločinskega režima. Sedaj pa se lahko jezijo “režimci” !! hehehehe

     • dr Janez Sveti

      Motiš se. Režimce že poznam. Res sem mislil, da bo Nova24tv resnicoljuben in korekten medij. Postal pa je desničarska greznica rumenih izmišljotin in polresnic, ter ugibanj.
      DR janez Sveti odkrit

 • Duhec

  Trump pač za denar nardi karkol… sej tega ni nikol skrival. Napadel je, ker je moral, mel korist…

  • rubec

   Huda analiza teslo, jo lahko povem naprej?

   • Duhec

    Živčki desnega debilnega posranca…

   • Peter

    Ja dej, jest ga mam blokeranga…

 • Caetano

  To je verjetno vse zakuhal Asad, ker mu ni bilo do tega, da se bo Sirija po vojni politično in pravno drugače uredila in razdelila in ne bo mogel več biti diktator, ki vlada s pomočjo zakona o izrednih razmerah. Trump je skupaj s Kurdi in drugimi naredil IS več škode v kratkem času, kot Asad poprej tekom let! Kajti IS je Asad vseskozi uporabljal za manipulacijo strategije.

  Vseeno pa se teh dogodkov ne veselim, ker verjetno pomenijo, da bodo islamisti izkoristili nasprotja med Rusijo in ZDA in bo to za njih dobro.

 • rubec

  Trump svoji sekretarki: Get me that Russian midget on the phone.
  Sekretarka: Mr.president you have mr. Putin on the line.
  Trump: Hi Vladimir, it’s Donald. Yes Melania and I are OK. Listen Vladimir, I decided..
  Putin: Zdrastvuj Donalde, hau is ju, ent jor vajf?
  Trump: Thanks Vladimir for asking, fine just fine but let me get to the point. In half hour time we will strike Asad regime for using chemical weapon on civilians so you can’t say I didn’t let you know.
  Putin: Aspetaj Donalde, aj vil hev Assad on di ader foun in d minit. Olga, urgentnje pozivite precjednika Sirije. Ring ring ring الذي يدعو عاهرة فقط سخيف في لندن. Tu tu tu.
  Putin: Šta skazal ta sirijska štanga?
  Olga: Skazal da u hotjelu londonskemu porivaje prostitutku e to da ga u tom momjentu ne gnjavite.
  Putin: Donalde ar ju stil tu,tu,tu,BUM.

  • Peter

   Hehehe…

 • tarantela

  Preden je Trump zmagal na volitvah, sem zapisala, de se bom smejala, če bo izvoljen. Mislila sem, da bo pač počel neumnosti, ki bodo sprožale smeh. Ampak zdaj mi ne gre več na smeh…

  • Duhec

   Še več bo nedolžnih žrtev….

   • rubec

    Katera Ivanka teslo, tista iz vaše vaške štacune? Bodi bolj precizen.

   • Luiggi

    Zapomni si,da je zet Judek in to je glavno!

    • Duhec

     Ja itak.

  • učko

   Ja, še enkrat se bo treba udart ! Komunajzarji-pederajzarji-čefurajzarji-balkanajzarji proti zahodu !!!!

   • tarantela

    V drugi vojni so bili Angleži in Američani na strani NOB, čeprav so vedeli, da je Tito komunist; jim je celo sam priznal, da je, pa so mu vseeno na veliko pomagali. Kot Jugoslavija smo tedaj nekaj veljali v svetu…

    • učko

     Ja, to je blo takrat. Zdaj je dugače. Komunajzarska mafija krade milijarde, pa nam je Bruselj ukazal prodati NLB, da ne bi več kradl, pa še kar režim vztraja. Zlovenski režim je na zahodu osovražen, že Avstrijci nas ne marajo več, pa lahko Pahor še tako hodi gor in gladi zadevo ! Smo pač “prevagali” nazaj na balky-komunjarsko stran !

    • Olga

     Zakonca Hribar so komunisti ubili ravni zato, ker sta imela poslovne stike z Angleži!! Tito je bil navaden morilec!

 • Bozz

  Ne poznam ozadje Assada in veliko je propagande, tako da ne vem vsega, a angleški sekularni samostojni novinar Pavel Jožef Watson je povedal nekaj kar se je za zamislit in sicer, da je blizu tega letališča mesto kristjanov oz. najverjetneje arabske verzije katolikov, ki bodo sedaj ostali brez obrambe, saj jih je Assadova vojska in to vojaško letališče, varovala. Malo se zamislite tisti, ki brezpogojno verjamete Zda in večernim novicam. Zda že dolgo niso več to kar bi po njihovi konstituciji in ustanovni preteklosti morale biti.

  The Truth About Trump’s Air Strike on Syria
  https://www.youtube.com/watch?v=EXuV64hp4dk

 • www

  500k dead in 6 years – but some jihadi doctor from London said a few kids were killed by gas.
  Kaj se RES dogaja v Siriji je težko reči, mogoče ša še težje kaj v Beli Hiši.

 • Duhec

  Ljudje so v Siriji lepo živeli dokler Američani z zavezniki niso sprožli vojne.

  • rubec

   Če si enkrat slučajno bil v kaki sirarni misliš da že vse veš kaj se tam dogaja teslo?

 • samsara

  “…da so ZDA s tem postale partner Islamske države in drugih terorističnih organizacij.” (tako Putin)

  Ali niso že ves čas? Tudi ustvarjajo jih. IS npr.

 • Duhec

  Nova si želi 3.sv. vojno…. je pa ne bo. Pa tko bi desni spet bežali…

  • rubec

   Spet bežali? Kdo kdaj in kam, teslo?

   • Peter

    Pa ti to res še nis blokeru?
    Pa kva ti piješ d maš tko dobre živce, no…?

    • Duhec

     Pa sta se našla dva impotentneža…

     • tohuvabohu

      Tebi pride samo takrat, ko serješ v javnosti.

    • rubec

     Točno danes ob dvajsetih bo pri tem idiotu izpisalo this luzer is blocked. Šele ob devetnajstih se namreč vrne hči iz porodnišnice, ki je rodila najinega otroka in mu bom pokazal tega idiota, ker ko bo odrasel mi tega da je tak obstajal ne bo verjel. Saj veš kakšni so otroci ko enkrat odrastejo.

  • učko

   Takrat so svet razdelili na vzhodni, Ruski del in zahodni del. Mi smo padli “pod Ruse”, skoraj. Zato je bilo tako kot je bilo in se komunistom pač ni bilo mogoče upreti. V nasprotnem primeru bi bila slika obrnjena, komunistov je bilo tudi v partizanskih enotah, vsaj na začetku skoraj nič ali malo, bili so osovraženi tudi in predvsem znotraj partizanskih enot. Danes je situacija čisto drugačna, komunisti z manipulacijo izkoriščajo ostale, srd pa je na strani izkoriščanih. Bomo videli še kaj bo !

  • garfi

   beži

 • Peter

  Najbolš bi blo, da bi naredl eno tako svetouno ligo, tko kt u fuzbalu.
  Države špilajo, ene zmagajo, druge zgubijo, ljdje stavjo, en let zmaga en en let drug.

  Navijačou je pa že zdej več k dost, no…

 • garfi

  kgb norec je dobil opozorilo

  • učko

   Mislim, da je v ozadju nekaj več kot samo opozorilo! To sploh ni opozorilo, to je provokacija, to je “vaba” !! Bomo vidli, če bo Putin zagrabil !!!

   • Peter

    Precej draga vaba, 0.8 mio x 50…
    Drugič naj mečejo prave tomahavke, bo cenej…howg.
    Tistih par letečih ruskih banj, ki so jih kao zadel, pa itak tko ne more letet…

    • učko

     Staro zalogo je treba nekam “spucat” in jo nadomestiti z novejšo tehniko !!!

     • tarantela

      Na tak način se bogatijo težki kapitalisti, pravzaprav to niso kapitalisti, ampak vojni dobičkarji in špekulanti.

     • učko

      Vojaška industrija mora nekako živeti, drugače ni stebrov državne obrambe !!!

   • garfi

    že dolgo igra rusko ruleto
    z nami

 • Demokrat
 • Jožef

  Komentatorji, opažam, da vsaki naslednji dan stresate neznosne neumnosti, kva, kva, kva itd.$%&/”!#?=)(/()*?)(&%$#”.

 • učko

  Sirija je idealen teren, kjer se velesili lahko pomerita !!! Bomo videli, kdo ima boljšo tehniko !!!! In kdo se bo prej finančno izčrpal. Ker vojne so “IZREDNO DRAGA ZADEVA” !!!!!

 • učko

  Šituacija je taka: Rusi so tam, ker so jih Američani tja povabili in so tam že kar nekaj “naredili”. Sedaj bojo še Američani nekaj naredili in vrgli Rusom rokavico v ksiht. Potem sta pa samo dve možnosti: ali jo bojo Rusi popihali, torej rep med noge in domov, ali pa bojo tam “izgoreli”. Bravo Amerosi, imate jih !!!!

 • Peter

  Danes sem spet malo pogledal MMC.

  Komentator, glede na pluse, tam spoštovan, mirno izjavi, da je terorističnii napad na Švedskem CIA false flag operacija, da se ne govori o zločinskem napadu ZDA na Sirijo.

  A je svet nor al sem jest, no?

  • rubec

   Po moje si ti ker hodiš pogledat tja gor. Al se reče gledat?

   • Peter

    Mam problem…A je to Al al je to AI…ker Emnesti se pa u to že ne bo umešavala, no….

 • Artur

  Problem reaction solution- Irak ,Libija, Afganistan sedaj Sirija sledi Iran ….. nova podla akcija krvoločnih Cionistov . Krvoloki željni krvi in začetka 3 svetovne vojne. http://www.novi-svjetski-po
  “False flag” operacija :http://www.novi-svjetski-po
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat

 • Artur

  Hegelijanski cionistični satanistični zločinski teater na svetovni sceni Nekoč :
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat
  https://www.youtube.com/wat

 • Artur

  https://www.youtube.com/watch?v=Bdnr32H34T4
  Syria & Donald Trump – What’s Going On? David Icke Special on the Richie Allen Show 7/4/2017

 • Peter

  Ja, Artur, priden, k nogi.

  Išem po zemlevidu pa države Cionija ne najdem. Mi lohk pomagaš, no?

  • Artur

   Pozdravi svoje “sotrpine” https://www.youtube.com/watch?v=TWD22j7Us0Y

   • Peter

    Bom.
    Verjamem, da te bodo rade volje pozdravili nazaj. So normalni, odprti ljudje kot ti in jaz. Sicer pravijo, da so Izraelci in Judje ampak s tem niti jaz niti oni nimamo problemov.
    Do Cijonistov pa še nisem uspel priti, Ko bom, ti javim, no…

    • Duhec

     Ne boš, ker si preveč nepomemben in zabit.

 • Duhec

  Janez Janša je Židom stokal, da mu pomagajo…. itak mu niso hotl.

  • učko

   Mogoče mu bojo pa Rusi pomagali, prodal jim je slovensko industrijo jekla in obnovil rusko kapelico !!!!

   • Duhec

    Niti Rusi mu ne bojo…

 • Duhec

  Sirci kemičnega orožja sploh nimajo….

  • učko

   Ljudje ga nimajo, ga pa dobijo od svojega gospodarja.

   • Duhec

    To ni bistvo… nism hodla po svetu za bv in ne pišem za bv, da oboji levi in desni skup izdajajo. Še Janša in Kučan se privat dobivata…

 • Artur

  Teza- antiteza- sinteza . Sinteza – Hegelijanski cionistični satanistični zločinski teater na svetovni sceni danes in v bodoče:
  + https://www.youtube.com/watch?v=xQBXcHdfrmA&list=PLjgsxJoF5JVbAQkmnmoUWXzw3OAN1QgNV&index=5
  Brez njihovih operativnih potrčkotov – narodnih izdajalcev bi bila ta njihova prljava rabota težko izvedljiva.
  Operativnih potrčkotov – narodnih izdajalcev(uporabnih goyimov):https://www.youtube.com/watch?v=zvhIYNzBtLs&t=163s

 • učko

  Težko je verjeti, da bi zahodnjaki napadli s kemijo za to, da bi obtožili Asada !!!

  • Duhec

   Pa točn tko je blo…

 • janez cepec

  ma kašno široko podporo pa imajo Amerji? podprl so jih Frenčiji, pa Tomiji, pa Brusl. kje j’ pa varnostni svet OZN, pa ostale članice OZN. Bunkslni, jaka podpora je to

  • učko

   Ostali so pa že totalni “outsider-ji” !!!

  • Duhec

   Majo podporo tistih, ki so prejel milijarde…

   • janez cepec

    ja to pa bo držau

    • Duhec

     To je umazana politika…

  • Igor Kavalar

   Zdej bi ti moral navijat za Trumpa, ker so vsi mainstream mediji, demokrati Obame, Clintonove, in seveda heroj Mccain ta napad skupaj z seveda Turčijo in Savdsko Arabijo podprli., prej so pa skoz pljuval proti.

   Kdo pa še posluša OZN po njihovih blamažah po svetu. A resno misliš da bodo plave čelade delale red po svetu? Tisti, ki so pa v varnostnem svetu se pa nikoli ne znajo zmenit, soglasno, vedno nekdo ugovarja zaradi svojih interesov.

   • janez cepec

    na žalost je to res, sam dokler so tle, jih bi blo dobr upoštevat. se pa strinjam, de tak OZN, kot je dones, je sam seb namen, pa nč druzga. kasirajo pa fajn. sej mamo u SLO tud Barbiko za predsednika, kje tud sam seb namen, pa ga usen še ne bomu ukinl, čeprou tud samo kasira, no ja, pa šminkira

    • Igor Kavalar

     To sam leporečijo, kasirajo kukr si reku folk pa umira. Zaradi mene se kamot lahko takšna nesposobna organizacija ukine.

     • janez cepec

      sm takoj za

  • rubec

   Kdo pa tebe podpira ko si nabasan, ker sliši se svašta?

   • Peter

    A Cepec je tud kle…
    Škoda, k ni edin, no…

    • janez cepec

     sva že dva, cepca

 • Duhec

  Pred 6 leti je v Izraelu padla odločitev, da mora Assad odstopit al pa sledi vojna. In je vojna… EU pa na kolenih, v strahu pred napadi teroristov.

  • učko

   Izraelci so najbrž najbolj pameten folk na svetu, za to so tudi obstali tam, obkroženi z Arabci. Njihov Mosad je močnejši od Cie, bistveno !!! Do njih imam rešpekt !

   • janez cepec

    Izraelci ga uhka serjejo, pa harajo pšo Palestinčkih tok cajta, dokler jih bojo Amerji podpiral, pa čist neč več. Na žalost majo pa tak močan lobi u Amerik, de tem ni videt konca. Dolfe j’ že vedu!!!

    • Duhec

     Ni res…. Američani bojo vedno podrejeni zavezniki.

    • učko

     Palestinci so samo “izgovor”. Ko je bil ustanovljen Izrael, je bilo Palestincev 600.000. Sedaj jih je čez 3 milijone. To sploh niso pravi Palestinci, ampak politično nameščeni imigranti. Dolga in zakomplicirana zgodba !!!!

     • Duhec

      Od Judov majo vse zastonj… tud bombe, če se grdo obnašajo.

   • Duhec

    Lepo. Me veseli… kako sva si blizu.

   • Demokrat

    A several.Izmislili so si komunizem ,atomsko bombo in pornografijo.Same uporabne zadeve

 • Duhec

  Židje majo ponos, znanje, moč, pogum in vladajo svetu. So scenaristi vsega… zaslužijo si spoštovanje, ker večina tega nima.

 • Peter

  Blokerani luzerji so se spravili na Izrael?
  Kar.
  Vsi, ki so se do sedaj spravili na nijih, se debelo popušili.
  Velkam, hihihi, no.

  • janez cepec

   no ja, Dolfe jih je en čas kr dobr rihtu

 • Fogglof Tunnek

  Ma ne me jebat… nenadoma kot da cel svet ni več v vojni z Islamsko državo oz. ISIS-om!?
  Ka je z Mosulom… ka je z napadom na Rako… ampak ne, sta prvi in pravi problem Assad in rusko-iranska prisotnost v Siriji, haa?… S popolno 100-odstotno gotovostjo lahko zatrdim, da so plin spustili “uporniki” sami, in da Assad nima s tem nič…Tak da Trump…shut your fuckin’ mouth !!!

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Američan dal kemično orožje sirskim upornokom po domače povedano teroristim ti so ga uporabili Američani so imeli izgovor za napad in lejga zlomka krvoločni američani so spet udarili.

  • Peter

   Sploh ne štekaš.
   Napad na opuščeno sirijsko letališče, kjer je bilo samo nekaj neuporabnih ruskih ne-letečih banj, je false flag operacija, da se ne govori o terorističnem napadu na Švedskem.
   Al je pa glih obratno…madona, kdo bi vedu, no.

   • rubec

    Da sem obojega jaz kriv pravi moja, samo da se ne bi govorilo da sem ji zopet plačo zasegel.

    • Peter

     Pa to že vsi vemo, no…

     • rubec

      ti pa si bandit, no

     • Peter

      In to dobro obveščen….

 • Fogglof Tunnek

  Ameriški vojni hujskač in podpornik mednarodnega terorizma McCain je na obisku v Sloveniji. To pomeni, da lahko v Sloveniji kmalu pričakujemo vojno, saj kamor pride McCain, tam je kmalu vojna, kot v Libiji, Siriji, Ukrajini… Hvala bogu, da Ivan Janez Janša ustanavlja nacionalno gardo… bo nas branila…

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • janez cepec

   usi kandidati za Janševo narodno gardo nej se čimprej javjo na zborno mesto u Begne, al pa Studenc, kjer je bližji. povejte, de ste Janševci, pa vas bojo že usmerl naprej. dubl boste belo obleko, srajco z zlo dolgimi rokavi, pa mirno sobco. Janša tud pride, nč bat, ma že rezervacijo

   • rubec

    Bimbo, ti ni nič nerodno da imaš enako ime kot Janša?

    • janez cepec

     niti ne, jest ne grem u Begne, pa takeh traparij tud ne govorim, kamo li delam

    • Peter

     Pa kaj, nej se podpiše sam kot Cepec al kva, no?

     • janez cepec

      ti b’ se uhka podpisu kot Petrer Skala, k s glih tko zabit

    • RATATA

     Fak.
     +
     Pa še skupaj god praznujeta-

  • MEFISTO

   Seveda bo vojna.

   Ulice in trgi že predolgo samevajo.

   • Peter

    A tumpek je spet kle? Welkam, tumpek, no.
    Plačo si že dobu za marc? Ne še? Sej bo, si priden. Maja dobiš nadure, no.
    Ti dam kšen komad od Đoukerjev d boš laži poćaku, de, hihihi, no?

 • ALOALOALOALO

  Assad zmaguje vojno v Siriji saj ni neumen, da bo šel metat kemično orožje.
  Komu gre v nos, da Assad zmaguje? Američanom, ki bi že od samega začetka radi se ga znebili z svojimi zavezniki Katarci in Saudici, da bodo lahko gradili plinovod čez Sirsko ozemlje. Dokler bo Assad na položaju to ne bo možno.
  Odstavitev Assada pomeni nova Libija totalna anarhija.
  Američani so napadli Irak, ker naj bi imeli jedrsko orožje tega niso nikoli našči Američani so napadli sirijo zaradi kemijskega orožja, ki ga sploh ni uporabila sirska oblast.
  Ko tukaj američani zaključijo je naslednji Iran in spet na miljone beguncev v Evropo.
  Aja pa če odstranijo Assada se kristjanom v siriji piše zelo slabo.

  • Peter

   Vse to drži.
   Skrbi pa me dejstvo, da nisi upošteval sosedovga Janeza, k hoče spelat kanalizacijo čez Lojzetovo zemlo, no.

   • rubec

    hehe

  • Igor Kavalar

   Glej Rusi ne zastopijo da ljudje po 6 letni vojni, ne bodo želeli živeti skupaj v isti državi z istim voditeljem.(to je isto kot da bi po balkanski vojni, tlačil Srbe, Hrvate in muslimane v isto državo, vodil bi jo pa Milošević). Američani pa ne razumejo, da se je treba najprej zlosat IS, Al Nusre, in ostalih 100 islamskih milic, in potrpet nekaj časa tudi z Asadom, ker uporniki, ki so jih treniral za prevzem oblasti nimajo šans proti tem skupinam.

 • althar

  V bistvu je bilo tako, da je ameriški napad preprečil izvedbo mirovne konference, ki naj bi se zgodila naslednji dan.V bistvu je tako, da so “Asadovi napadi z bojnimi strupi” CIA varianta udbovske “Janševe trgovine z orožjem”. Če smo bedake uspeli nategniti prvič, ni vrag, da jih ne bomo še enkrat.

  Trumpa so po samo 3 mesecih ameriški neokoni dokončno pokorili, da je obrnil svojo bližnjevzhodno politiko za 180 stopinj in postal povsem enak njihovi kandidatki Hitlery. Al-kajda in IS že tvitata navdušene tvite, saj sta spet dobila ZDA na svojo stran.

  Tretja svetovna vojna je spet “just a shot away”, kot bi rekli Rolingi.

  • Duhec

   Oba Kučan in Janša sta bla del trgovine z orožjem… tle ni nič false flag. Je bil pa Janša manj sposoben in je vsako sranje podpisal.

   • althar

    Kot sem napisal, bedaki.

    • Duhec

     Pa je baje delal za CIO… tak idiot ne more.

     • althar

      Nisi razumel mojega odgovora. Kar je bilo pričakovati.

     • Duhec

      Stvar debate… pišem sam o Janši.

     • Peter

      Predlagam ti, da ga blokiraš.
      Sicer on zaradi tega ne bo nič bolj pameten, na žalost, bodo pa tebi prihranjene travme v smislu A je možno d je en tko nor….no.

    • Peter

     Ne, niso bedaki.
     So duheci, no….

     • Duhec

      Pa ne, da bi Udbovc pariral židovski šoli??? A ti potegne idiot??? Teb in rubecu… ne omenjajta mi otroka, ker vaju v sekundi najdem in uničim lajf.

  • Peter

   Ne, v bistvu je tako, d je Trumpov napad povzročil dvom o najdenem pasošu dne 11/9 in je še več, zanetil iskro nezaupanja v globalno segrevanje in topljeneje ledenikov.
   Madona, kam pa pridemo če bom mogu viski brez leda žlampat, no.

  • Peter

   Gimme Shelter…no.

   • althar

    Jaz imam precej raje tisti del, ki je “just a kiss away” ;-)

    • Peter

     Eh, si ti tudi Rolling in ne Butl, no?
     Bitl, sori…

     • althar

      Začel z Bitli, končal z Rolingi.

     • Peter

      Evolušn revolušn…
      Ja, to je večno vprašanje, kot kura in jajce. Bitli ali Rolingi.
      Če bi imeli Bitli poleg Georga in Johna še dva dedca, rokerja, bi blo precej drugače, no.

     • rubec

      In Jankovića za meneđerja ne pa unga Briana Einprejna.

     • koza

      se je včasih govorilo, da so Bitli špijuni USSR, se je kaj razpletno iz tega, kdo jih je obsodil, neka priznanja so vračali Kraljici?

  • Krtača17

   Meet the new king, same as the old one….

 • MEFISTO

  Trump bo Putinu navil ušesa.

 • Igor Kavalar

  Predstavnica zunanjega ministrstva Rusije Maria Zakharova odgovarja na vprašanje o napadu.
  https://youtu.be/419lQljnS-0

  • novaknovak

   lepa ženska, ta predstavnica rusije. tud ameri imajo lepo predstavnico oz prvo damo..kaj pa naša država? aja, kahla, pa cmeravčka..

   • Igor Kavalar

    Pa še pametna je ;=)

  • samsara

   Tole kako so globalni mediji orkestrirano planili in v en glas trobili o napadu z biološkim orožjem oz. bojnim plinom, Trumpa pa kar naenkrat hvalili dovčerajšnji nasprotniki mi kar zadošča.
   Trump je pač začel prejemati ukaze, katerih ne more zavrniti saj je klovn v funkciji predsednika ZDA, tako kor skoraj vsi pred njim. Kdor ni bil tak je umrl med mandatom.
   Smo že bili deležni ameriških obtožb na račun bološkega orožja, ki so se izkazale za nične a nihče ni polemiziral niti terjal odgovornost za vse kar je iz teh izmišljotin izšlo (vojna, mrtvi na obeh straneh, trpljenje ljudi, tudi nedolžnih…)

 • Peter

  Nism vedu, kolk delč nazaj bi šou, apak mislm d je več k jasn, d so Rusi zastrupl jabuk, k ga je Američanka Eva ponudla Judu Adamu in s tem hotela povzročiti cijonistično prevlado. Ker pa so vsi apostoli bli arabci, so v svojo zemlo nabil nafto in so sklenil, da nas bojo z no zajebaval. Pol je šu pa Mojzes čez morje pa je reku….
  So pršli pome, no, morm nehat…

  • rubec

   hehehe, naj ugibam kje bodo rokavi?

   • Peter

    Majo več modelov….

    • rubec

     Jaz jim vedno predlagam da se vmes ustavimo še na ta zadnjemu v moji krčmi. Vedno padejo na finto in v skretu imamo vedno okno priprto.

     • Peter

      Da ti da Joži še en špricar, lukav si ti men, no…

  • rubec

   Veš Peter ker se meni sanja ne zakaj gre pri tem spopadu velikanov, kdo laže in kdo ne, čigava je Aljaska ali so indijanci prvi napadli vietnamce ali vietnamci manđurijce, ali je Tolstoy ubil Trockega s svojim cepinom ali je bil last kakega slovenskega alpinista, sem k ekranu zvabil mojo pametno staro mater da vidim kaj ona misli. Pa sem jo vprašal. Mati ali veste kdo na tej sliki je Trump, tisti na levi ali tisti na desni in ali se ji ne zdi da je eden na sliki morebiti Putin samo da jaz ne vem ali je tisti na desni ali tisti na levi. Pa je djala: Ko te bom zdaj užgala s to televizijo ali kako ji že vi pravite ne boš več videl ne tistega na levi ne tistega na desni. Potem je spila moja dva deci ki ga imam vedno parkiranega ob laptopu, rignila in odkrevsala v kamro. Mislim da je še rekla lahko noč, ziher pa nisem, no.

   • Peter

    Modrost starih ljudi.
    Jo je treba spoštovat skor tok k encijan, no.

   • Peter

    Hehe, se učasih uprašam, kdo je bl nor.
    Pa ne jast al ti, ampak ti al tvoja stara mati, hihihi, no….

    • rubec

     Tudi jaz ne vem, vem pa da teb ne bo zapisova. No ja, saj meni verjetno tudi ne.

     • Peter

      Eh, bova že. Za encijan bo…

  • cosmosjasnovidec

   No to o Evi in Adamu je druga zadeva o zastrupitvi kakršna so rusi izvajali v Ukrajini in Čečeniji si pa popolnoma zadel.
   Zastrupljali so z vodo in raznimi zadevami cele vasi predvsem po naročilih samih ministrov in izprijencev v vladi.
   Ko so jih okužili so pa ti morali zbiratiskupaj denar za proti zdravila za katera so jim seveda ti izprijenci govorili,da jih morajo kupiti v tujih državah in da sami nimajo denarja za njih.
   Ogromno ljudi in otrok je pomrlo na tak način,ker jim proti sredstev enostavno niso dali,če ti niso imeli denarja,da bi ga zbrali skupaj.
   Pustili so jih umreti kot je navada komunajzarjev še iz časa morilca in diktatorja “stalina” in se tudi nikoli niso in se ne bodo spremenili.
   Drek se namreč ne more spremeniti v zlato.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, nobenega kemičnega orožja ni bilo…. američani so skupaj z Turki naredili Hollywoodko predstavo za idijote!

  • Duhec

   Za SDS politike in člane???

   • novaknovak

    nak, po mojem za zl in lgbtq, da pride še več turistov v Evropo…

    • cosmosjasnovidec

     Ja res je.Društva buzerantov in istospolnežev jih potrebujejo za naskoke,ker od vsakega normalnega europejca dobijo po gobcu,ko ta izve kaka sramota na tem planetu so.
     Vso to buzerantsko in lezbaško ter komunajzersko golazen bi morali pobrati skupaj ter jih izstreliti nekam v vesolje.

   • Fogglof Tunnek

    Ja valda…

   • cosmosjasnovidec

    Ne izrecno za levake bedake za katere vedo,da nimajo ničesar razen zraka v beticah.

    • garfi

     ti so prej plačanci

  • garfi

   zate

  • cosmosjasnovidec

   Take kot si ti kozojebec.

 • Fogglof Tunnek

  “Slovenskemu zetu” je zadišala tuja, kri isto kot njegovim predhodnikom. Kolonizacija jim ni tuja in še kar nadaljujejo z plenjenjem in ubijanem, samo da oni lepo živijo… ampak to se bo obrnilo…fse se vrača fse se plača slej kot prej !!!

 • Peter

  A duhci še kr strašijo kle?
  Madona, to je pa hujš k na Škockem, no…

  • rubec

   Če bi ta bila na Škockem si Nessi ne bi upala ven gledat in mi sploh ne bi vedeli da obstaja.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte kavboji bojo red delali zaradi plina in še to na račun laži. V Vietnamu so z napalmom žgali ljudi, na Japonsko so kar dve atomski vrgli, Huseina so napadli zaradi laži in na račun njihove izmišljene laži, da ima kemično orožje katerega nikoli niso našli, ker ga ni bilo in še sedaj so podtaknili laž, da so lahko Asada napadli…. edinega kateri se skupaj s Putinom bori proti ISISU-u. Eni bi izgleda radi še več teh prišlekof imeli v Evropi !!!

  • Duhec

   A to je komentar, ki bi naj bil primern za bralce Nove???

  • garfi

   podtikaš laži kot vedno

  • cosmosjasnovidec

   Daj kozojebec “tumpek” ne bluzi,če nimaš pojma.
   Odstranitev diktatorja Huseina je bila več kot nujna in pravilna.Sem v Nemčiji govoril z kar nekaj Iranskimi begunci oziroma azilanti kateri niso samo govorili tja v en dan ampak so z sabo prinesli dokazna gradiva o marsičem,kar ti ne bom razlagal,ker tako ne veš kaj to sploh je tako kot nobeden zahojen levak bedak.
   Da kamelotrajbarski musliči naseljujejo Europo je pa ravno zasluga kamelotrajbarskega diktatorja in morilca svojih državljanov Assada ter komunajzarskega zahojenca bivše KGB “putina”.
   Če bi sircem na začetku uspelo strmoglaviti golazen ” assada” tam po vsej verjetnosti niti do vojne ne bi prišlo in tudi “đihadisti” se ne bi namnoževali toliko kot sedaj.A pritlikavi rus se je moral vmešavati in pomagati assadu,da zanetita vojno.
   KAPISH.

   • rubec

    On in kapish ne gresta skupaj. Prej bo moj konj prevedel Ano Karenino in to v flamski jezik čeprav nikdar ni bil tam.

    • cosmosjasnovidec

     Imaš prav ampak on vedno navaja “KAPISH” pa sploh ne ve kaj pomeni zato sem mu napisal,če bo morebiti vsaj malenkost bolj skapiral.

     • rubec

      Jaz sem kretena blokiral prvi dan ko se je pojavil. Probaj še ti, sploh ni slabo.

     • cosmosjasnovidec

      Tudi jaz sem ga že ampak je nekaj časa bilo v redu potem se mi je pa nekaj pričelo sesuvati tako,da sem komaj naredil prijavo nazaj.

 • Moje osebno mnenje je, da so Američani tokrat prišli ven z lažmi. Skoraj nič od tega kar trdijo ni res.

 • Demokrat

  Job opening in Romania

 • Artur
 • Duhec

  Očitno je levica s Kučanom tud na SDS-ovcih uporabla strup… nič jim ne rata in čist so že trdi.

  • Artur

   Vsi pa imajo iste gazde za katere so samo uporabni gojimi.

 • cosmosjasnovidec

  ZDA bi morala poslati enote v Sirijo,da fentajo diktatorja Assada tako kot so Bin Ladna.
  Tale muslimanski kamelotrajbar Assad in zblojeni komunajzerski KGB diktator “putin” sta glavna krivca za vse kar se dogaja ter za naseljevanje musličev v Europo.Putin ima že dolgo namen njenega zavzetje in to namerava z pomočjo musličev za katere z Assadom računata,da jih bosta pridobila na svojo stran oziroma so večina vsi tako ali tako poslani od Assada.
  Komunajzerske Kgb gnide pajaca “putina” ne trpi niti njegov ruski narod in protestirajo proti njemu diktator se pa seveda z silo in diktatorstvom drži na predsedniškem mestu.Kdor je proti ga odstranijo tako kot so komunajzerji vedno delali.

 • Solo

  Pull your shit together, in nehajte širiti
  židokomunistične laži.

  1) Asad ni noben sadistični surovež, ampak zakoniti in legitimni
  sirski predsednik in zadnji glas razuma na Bližnjem vzhodu. Zahvaljujoč Asadu
  in njegovemu režimu je Sirija EDINA pretežno muslimanska država, kjer
  so kristjani varni pred džihadističnim klanjem.

  2) Asadova vojska je edina, ki se uspešno bori proti ISISu.

  3) Asadova vojska je zmagovala nad ISISom, Trump pa je še 6
  dni nazaj izjavil, da se ZDA ne bodo vmešavale v sirsko vojno. Zato je obupani
  in poraženi ISIS razširil po svetu FAKE NEWS, da je Asadova vojska kakor
  uporabila “kemično orožje” proti sirskim civilistom on otrokom… Gre
  seveda za kolosalno LAŽ!!! Le zakaj bi zmagovita Asadova vojska tik pred totalnim
  porazom ISISa uporabila proti lastnemu civilnemu prebivalstvu kemično
  orožje?!? Totalna neumnost, ki ji verjamejo samo idioti.

  4) Trump je – kot poslušna židovska marioneta – seveda takoj
  zagrabil za gnusno laž, pozabil na svoje še sveže obljube o nevmešavanju
  ZDA, in poslal rakete nad Asada, ki s kemičnim napadom nima
  nič.

  5) Kemičnega napada v resnici sploh ni bilo, sploh pa ne s
  sarinom. Na video posnetkih se lepo vidi, kako se domnevno mrtve
  “žrtve” premikajo, reševalci pa jih prijemajo kar z golimi rokami,
  čeprav bi morali imeti popolnoma neprodušne zaščitne obleke, rokavice in
  plinske maske, sicer bi tudi sami podlegli strupu. Poleg tega je novico o
  “kemičnem napadu” razširil lažni “doktor” in džihadistični
  terorist iz Turčije, brez da bi sploh pregledal domnevne “žrtve”.

  6) Trump se je z napadom ZDA na Asadovo vojsko de
  facto postavil na stran ISISa teroristov, ki – podprti z orožjem, denarjem
  in svetovalci CIE in Mossada – napadajo suvereno državo Sirijo. Njihov
  namen je zrušiti zakonitega predsednika Asada, samo zato ker slednji ni
  židovska in ameriška marioneta.

  7) Na enak način in s podobno lažnimi obtožbami kot zdaj proti
  Asadu, so ZDA v preteklih letih in desetletjih zrušile že Sadama Huseina v
  Iraku, pa Gadafija v Libiji, pa egiptovsko vlado, pa sprožile vojno v Libanonu
  in Tuniziji… Pravzaprav sta Izrael in njihov hlapec ZDA (svetovni
  židovski policaj) odgovorna za čisto vse spopade in vojne na Bližnjem vhodu,
  kakor tudi za t.i. “arabsko pomlad”. Edini namen teh umetno izzvanih
  spopadov in konfliktov je odstranjevati voditelje, ki niso po volji Izraela in
  ZDA, in širiti meje Velikega Izraela od Nila do Evfrata (poguglajte)…

  8) Globalistična židovska banksterska elita pa seveda komaj
  čaka, da vplete ZDA in Rusijo v vojno in spet sproži vojno svetovnih
  razsežnosti, ki bo ugonobila desetne in stotine milijonov belcev v
  najboljših letih, ki se bodo spet masovno in nespametno pobijali med seboj za
  potrebe globalističnih židovskih spletkarjev – kot že v 1. in 2. svetovni vojni.
  Vpletanje ZDA in Rusije v sirsko vojno je nadaljevanje židovske
  agende belega genocida.

  9) Za vse, ki ne veste… ISIS v resnici niso nobeni
  “islamski teroristi”, ampak umetna tvorba ameriške CIE, angleškega
  MI6 in izraelskega Mossada – kratica dejansko pomeni Israeli Secret
  Intelligence Service. Njen domnevni voditelj Abu Bakr al-Baghdadi ni musliman,
  ampak žid in agent izraelskega Mossada, s pravim imenom Simon (Shimon) Elliot…

  Vprašajte se tole: Le zakaj bi se neka skrajna islamska
  teroristična organizacija (ISIS) tako srdito borila proti islamskima
  državama Iraku in Siriji in masovno pobijala muslimane, nikoli pa se na primer
  ne spravijo na židovsko državo Izrael, ki je baje bližnjevhodni sovražnik
  islama številka ena?…

  Odgovor: Zato, ker sploh ni islamska, ampak židovska
  teroristična organizacija.

  • rubec

   Hm, zanimivo pisanje in razlog za razmislek. Mogoče pa moje zadnje salame iz hladilnika ni pojedel naš Floki ampak jo je spizdil Mossad.

   • Krtača17

    Tebi se sicer jebe ker te je tvoja žena nategnila da je ona kupla salamo za tvojga Flokija. V bistvu ti je pa s tošlna pičla dnar za per. Ti se pa kar tolaži dalje.

   • Peter

    Glede na to, da si v svojo salamo sugirno vmešal tudi kašne svinjarije, dvomim, da so imeli prste vmes judje, ni košer pol, no.

    • rubec

     Bla je sam ena, ke mam jas dinar za celu košaru.

   • Duhec

    Bom vprašala… kaj si pisal???

   • Solo

    Raje se pozanimaj, kakšne narodnosti je bil tvorec marksizma
    Karl Marx, pa kakšne narodnosti so bili vsi organizatorji in kolovodje krvavih
    boljševističnih revolucij Lenin, Trocki, Zinovjev, Sverdlov, Kamenjev, Dzerzinski,
    Bukharin, Sokolnikov, Yagoda, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht, Bela Kun, Joshua
    Ambroz Mayer, Mosha Moses Pijade, Edward Kardyl, Vladimir Kupferstein, Josif
    Widmar, Sergei Kraigher, Alexander Rankau, … Pa kakšne narodnosti so bili financerji
    boljševistične revolucije Jacob Schiff, J.P. Morgan, Paul Moritz Warburg…

    Židovska vloga v marksizmu, boljševizmu in komunizmu je neizpodbitno
    dokazana in bogato dokumentirana. Pravzaprav je tako očitna, da je niti židje
    sami ne skrivajo. Židovski rabin Stephen S. Wise je že leta 1935 za časopis American
    Bulletin izjavil: »Nekateri mu rečejo marksizem, jaz pa ga preprosto imenujem judaizem
    (židovstvo).«

    Te stvari so malo pomembnejše od tvojega Flokija in klobasanja,
    ki sramoti in zasmehuje preko 100 milijonov zverinsko pobitih žrtev
    židokomunizma, vključno z vsemi, katerih kosti ležijo v 700 moriščih po vsej Sloveniji.
    In še stotine novih, ki nam jih pripravlja židovski marksizem.

    • MladiLiberalec

     Ti si že razčistu da je bil Himmler ciganske krvi?

     • rubec

      Ne. Zdaj bo dokazoval da je Lenin bil žid.

     • Solo

      Mi ni treba, Lenin je imel po materi židovske prednike, torej je bil delni žid. Pa tudi če ne bi bil, to prav v ničemer ne zmanjšuje vloge židov pri marksizmu, boljševizmu in komunizmu. Obupno se loviš na slamice, ker si brez argumentov.
      Sicer je pa v končni fazi najbrž res čisto vseeno, če je nekdo čistokrven žid, ali pa zgolj opranoglavi goyim idiot (ala rubec), ki dela za židokomunistične interese, pa se tega še zaveda ne…

     • rubec

      Kaj čemo. Si pri denarju, nosiš modna očala in vidiš širšo sliko. Jaz sem še vedno pri obračanju položnic eno sem celo razparal pa nikjer nisem našel dokaza da so mi jo židi poslali.

     • mojadezela

      Ja Lenin je bil žid, tudi Stalin je bil žid…..

     • rubec

      Glih narobe. Žid je bil lenin in Žid je bil stalin. Ti a veš da me to ne zanima, sploh hehe.

     • mojadezela

      Jasno da te ne. Ker tebe ne zanima resnica ampak se zadovoljiš z slabimi lažmi, le da so po regelcih tvoje ozke ideološke razgledanosti.

     • rubec

      No zdaj pa dokaži da je bil Lenin žid, ali je to dovolj da ti tako praviš. Za Stalina te prašam kasneje da ne boš imel toliko dela naenkrat.

     • xtc

      Lenin ni bil čisti Jud;njegva stara mati je bila Judinja:

     • mojadezela

      Goebels je bil žid, Hitler pa 1/4 žida.

     • MladiLiberalec

      O Vodji se ne govori slabo tud če ma slabosti. Himmler pa je res zajebal ker je bil Cigan.

    • rubec

     Ti Soloženicin, kako lahko primerjaš 100 milijonov zverinsko pobitih žrtev
     židokomunizma, vključno z vsemi, katerih kosti ležijo v 700 moriščih po vsej Sloveniji z mojo edino klobaso. Ti očitno živiš v izobilju in nisi še v življenju bil lačen.

    • mojadezela

     Ne trudi se jim razlagat tule, ker zaradi svoje zaslepljenosti in indoktrinacije lapajo vedno ene in iste mantre.

    • šmentanamuha

     Tudi tvoj zapis je šel v arhiv, solo.

  • garfi

   in v siriji ni vojne ampak vojaške vaje

  • ljubinica

   Mislim da imas prav do tocke 9 ….

  • Vince Blake

   Mislim, da Trump ni tako neumen in neobveščen, da ne bi vedel, da gre za “false flag”. Po moje je bila to bolj predstava za javnost, kot kaj drugega. Ker drugače ne bi obvestili Rusov (in posredno tudi Sircev) kdaj in kje bodo napadli. Plus tega poslušam, da neke grozne škode tudi niso naredili.

   Ni naklučje, da se je to zgodilo ravno med obiskom kitajskega predsednika. Prav lahko, da je tole vse skupaj bolj žuganje Kitajcem in onemu noremu pajacu iz S. Koreje.

   Upam, da se ne motim, ker če bodo res zmagali jastrebi v ameriški politiki in bodo nadaljevali Obamovo doktrino menjanja režimov, potem se nam slabo piše. Odstranitev Huseina je bila strateška napaka, odstranitev Gadafija še večja, upam, da bodo pustili Assada na miru. Pa ne zato, ker bi mi bil simpatičen, pač pa zato, ker bi ISIS s tem dobil dodatna krila. Pa menda kdo ne misli, da je Assad res tako neumen, da bi uporabil bojne pline zdaj, ko zmaguje. Uporaba bojnih plinov je dejanje obupa….izhod v skrajni sili.

   Btw….napad si podprli:

   – Hillary Clinton
   – Chuck Schumer
   – Nancy Pelosi
   – John McCain
   – Lindsey Graham
   – celotno vodstvo demokratske stranke

   – Mainstream media
   – Neo-cons
   – ISIS

   Upam, da je Trump samo blefiral, da bi pokazal, da je zdaj “nov šerif v mestu”. Ker….če je resno mislil, si je pač zapravil mojo podporo. In podporo večine tistih, ko so ga volili.

   • Krtača17

    Slabo kaže. Bill Hicks je imel po moje prav:https://youtu.be/Ytv15ono5J0

   • Igor Kavalar

    Zadnjič sem poslušal enega ruskega generala, na YouTube, ki je pokazal nekaj ciljev in prav da niso skoraj nič zadel. Danes na main stream tv CNN je bil pa en američan, ki je reku da so uničil z tomahawki 20 letal sirske vojske.

    To da niso uničil nič dvomim, če pa so uničil 20 letal, pa pomen da bo manj bomb za IS in ostale teroriste.

    Ja, Mccain je bil danes pri Pahorju. On se je zavzemal za no fly zone že v času Obame, pa je na vprašanje nekega kolega senatorja, ameriški general odgovoru, da bi no fly zone pomenu iti v vojno z Sirijo in Rusijo in da on te odločitve ne bo sprejel.

   • ljubinica

    Zal je tvoje upanje prazno …
    Ker je v bistvu isti so mu dovolili zmago …
    Cakam na reakcijo grimsa janse ….

    • Vince Blake

     Bomo videli. Čas bo pokazal. Moja podpora Trumpu ni brezpogojna. Če bo nadaljeval z Bushevo in Obamovo politiko rušenja vlad po svetu, ki največ sranja povzroča prav nam Evropejcem, bom izstopil iz Trumpovega vlaka. Čeprav po drugi strani bi pa podprl ameriško akcijo, v kateri bi Severnokorejski režim naučili kozjih molitvic. Morda se to sliši malo hinavsko, ampak tako pač je. Asadov režim, dokler se ni CIA vmešala vanj s svojo agendo Arabske Pomladi ni ogrožal nikogar, nasprotno pa S, Koreja testira jedrsko orožje, sedaj pa še rakete, ki bi to orožje ponesle na določen cilj. To pa že niso več heci. Tudi če zgrešijo za 10 km, lahko že sama surova moč j. bombe naredi ogromno škode.

     Je pa zanimivo, kako so ameriški demokrati hitro podprli Trumpa v tej vojaški akciji. Mislim, da je sedaj prvič v zgodovini, da so demokrati večji vojni hujskači od republikancev. Morda mislijo, da bo še kakšen “njihov” dobil Nobelovo nagrado za mir.

   • Aron

    Me veseli, da smo enotni v tem, da gre za false flag z namenom rusitve Assada. Tudi ce je bil Tumpov napad bolj predstava za javnost, gre za agresijo na suvereno drzavo in eklatantno krsitev mednarodnega prava, Trump pa je s tem postal vojni zlocinec.

 • Demokrat
 • garfi

  20 milijonov rusov je revnih, putko ima pa 110% podporo
  mi smo mala rusija-jugobutale
  komunajzarji pred časom, da sankcije ne bodo uspešne
  še bolj jih je potrebno stisniti
  problem je njihov plin in bencin musli barbarov, zato se repenčijo

  • Krtača17

   Se prav si lastnoročno ugotovil da tam ni demokracije? Ja bravo genij.

  • cosmosjasnovidec

   Ja samo to 110% podporo ima z diktatorskim terorom katerega izvaja diktatorska komunajzerska Kgb golazen.
   Putina od njegovih državljanov ne trpi nihče razen nekolicine kateri so z njim pri skledi seveda.
   Volitve ter ostalo so nameščene v prid “putina”,ker drugače nima niti najmanjše šanse.
   Pa saj vidiš kako se dogaja tudi pri nas,ko izhode volitev namestijo potem pa v vlado pride sam levaški komunajzerski drek.

   • garfi

    povsem smo podobni
    butast folk, umori politične konkurence in zapiranje
    preganjanje nerežimskih novinarjev in medijev itd
    ogromno revnih, pa vladajo borci za delavske pravice
    ultra mega korupcija in kriminal

 • Bunko

  Včasih so se tu tepli, kako bo kateri komentator, ki je bojda na liniji Nova TV, dobil več všečkov za svoj globokoumni komentar. Cifre so šle do 25. Kaj pa danes, pri tem članku???

  • soc

   Neprijavljeni bebček s tridesetim nickom, pri tebi gotovo ne bo šlo kam v višave.

   • Smog

    Pih. Važno je dejstvo, ki sem ga zapisal.

    • soc

     Bunko/Smog: V bistvu moraš biti res hudo bebav, da spotoma menjaš nick s 30 na 31 in si kredibilnost pošlješ na nulo tudi pri manj pozornih. Lep pozdrav tvoji rdeči fakulteti, BTW.

     • Smog

      Trotl. Mene tukaj banajo, zato imam različne nicke.

     • soc

      Očitno si preveč bister in razgledan celo za ta forum, kapo dol. Zbogom, torej – pojdi na Mladino in MMC, tam takih lolekov mrgoli in so celo zapovedani.
      Prepovedani pa le razmišljujoči in Murglam neugodni…

    • rubec

     Dobro da priznaš da je smrad prišel iz tvog.

     • Smog

      Nikoli se ne lažem in to dobro veš.

     • rubec

      Dobro dobro, važno da se ve, da je prišel iz tvog in ne smog.

     • Smog

      Ja. Žalostno, da morem menjavat nicke, kakor bi napisal svoje mnenje.

     • rubec

      Jaz ga ne. Ni potrebno ker poznam kučana.

  • Duhec

   Desnih ni več niti 25…

 • Demokrat
  • Krtača17

   Tudi šotorska naselja ljudi propadlega srednjega razreda so zelo zgovorna. Ampak o tem je tule vse tiho.

 • sodnikisozločinci

  Če je Putin pameten, bo v odgovor uničil Saudovo Arabijo z jedrskimi bombami.

  • Ana Job

   Bravo! Od tam izvira zlo!

  • RATATA

   + Katar
   = ww3

 • šmentanamuha

  Naš zet ga je začel srati. Sicer je bilo samo vprašanje časa kdaj in na kakšen način ga bodo lutkarji prisilili, da nadaljuje vojno agresijo. Zdaj vemo. Škoda. Ameriški predsedniki dejansko nikoli niso bili predsedniki. Putin inma prav. To je bila vojaška agresija na suvereno državo. Ko so Američani cel dan bombardirali bolnico z zdravniki brez meja in so kasneje “kakor da” ugotovili, da je to bolnica in ne skladišče municije, so rekli samo “pradon, mal smo se zmotli, nam je zelo žal.” Bilo je ne vem koliko mrtvih zdravnikov in bolnikov in to je to. Asad je bombardiral skladišče municije in ni vedel, da imajo tam shranjene živčne pline oz. kemično orožje, ki so ga ISISU dostavili prav Američani. Torej, on NI UPORABIL kemičnega urožja, kot mu očitajo. In zdaj koalicija proti Assadu nabija, da je “uporabil” kemično orožje. Seveda ne dovolijo, da bi kdo na glas postavil vprašanje, kako so islamisti prišli do kemičnega orožja. trump pa je zdaj padel tu na “dojenčke”, čeprav so Američani v Iraku pobili 500.000 (pol milijona) otrok. Pravzaprav je “dojenčke” našel kot izgovor za napad, ker ni imel druge izbire. Težko je biti ameriški predsednik.

  • Krtača17

   Vsak izgovor je dober, pa tud če ga mačka na repu prinese smo rekli včas.

  • xtc

   Težko je biti bebec tvojega kova:

   • šmentanamuha

    ? Sem mogoče kaj narobe napisala?

    • xtc

     Pozabil dodat certificiran ruski bebec sloveskega zaščitenega porekla:

     • šmentanamuha

      Zelo argumentiran odgovor. Hvala.

  • rubec

   šmentana no, kdo pa je končal morijo v bivši Jugoslaviji če ne američani? Ok, pustimo ob strani da so spotoma pobili 500.000 otrok.

   • Solo

    Končali morijo? Zaščitili so državo islamskih teroristov (Bosno) in ustanovili še eno takšno sredi Srbije (Kosovo). S svojim posredovanjem so pomagali pri islamizaciji Balkana in Evrope.

    • rubec

     Ti bi pa soloženicin kaj naredil? Pustil da se dalje koljemo med sabo ali kaj in omogočil srbizacijo teh prostorov če bi od njih sploh še kaj ostalo?

     • stajerc5

      Ti ga ne razumes. Najbolj ga jezi, ker ne more vec iti “plakat” na Kosovo polje (kao svake godine) in da mu je Velika srbetina propala v velikost malo vecje Slovenije!
      Solo je na nivoju velikog milosa, samo malo bolj pameten, hehe…

     • Solo

      Srbizirati nas hočejo že več kot 100 let, pa smo Slovenci še vedno tukaj. Ko bodo prišli tvoji ljubljenčki džihadisti, bomo izginili v par desetletjih… Kratkovidno ignorantsko teslo.

     • rubec

      Daj spelji se bedak, če ne pokličem kučana.

    • Ana Job

     Kosovo je že Tito ustanovil in takrat je Srbe orenk zajebal, tako kot Slovence z Istro, Trstom…

     Bosno so pa Američani tudi morali zaščititi, ker se je izvajal nad Bosanci genocid, saj veš koliko jih je pribežal k nam in tukaj so tudi ostali. Srbi so jih s svojimi paravojaškimi odredi klali vsem na očeh. Množično so posiljevali njihove ženske, ubijali otroke….
     Vsi obžalujejo, da Američani niso bili bolj ažurni in se niso prej vmešali.

     • RATATA

      Delati narod na silo nikdar ni dobro.
      Bosanci – muslimani niso narod. Zdaj jim rečejo Bošnjaci.
      Bosanski muslimani so bili krasni zavezniki hrvatov proti srbskemu narodu.
      Meni grozna beseda je odmazda. Srbom je bilo dopuščeno zagotoviti si ozemlja, kjer srbi živijo. Bosno ni (bilo) enostavno deliti.
      Bosancev ne marajo ne srbi in ne hrvati. Čudna zavezništva so se sklepala v tistem času.
      Muslimani v bosno ne pašejo!
      Ohranil jih je tito.
      92.-95. so dobili pomoč v borcih (muđahedini), tudi kiićanovo orožje (seznam).
      Amerikanci bosancem niso pomagali, saj vemo, da sodelujejo z muslimanskimi državami BV na veliko, srbi so pa ruski sestrići.
      Srbi so bili malo smotani, tako kot njihovi Despoti v srednjem veku.
      Torej muslimanov v Bosni nebi smelo biti, saj so že v sr.veku od tam vpadali na ozemlja Slovenskih Dežel, pa so jih naši predniki potisnili nazaj, zdaj so pa v naši deželi ostali in imamo notranjega sovražnika! Lahko rečemo tudi speča celica, ki se bo ob priložnosti prebudila. Priložnost ni daleč. Poznam reakcije parih busancev, ker sem stalno “na preži”! (o tem sem tu že nekaj napisal).
      Musliman je vedno najprej musliman. Npr. če Bisna v fuzbalu izpade, busanci navijajo za Turčijo. (Vem)

     • Ana Job

      Dragi Ratata!
      Poznam zgodovino. Vem, da so na območju Bosne živeli Bogomili, čudovit, miroljuben narod, s posebnimi znanji. Turki so ga izstrebili in pobili ali pa zasužnjili in nastali so današnji Bosanci (mešanica Turka in, kar je mešano ni bilo nikdar dobro). Čutim, da med nas niso nikdar pasali. Tudi poslovno imam veliko raje Srbe, kot Bosance, ker jim denar ni nikdar šel od rok. Sem pa imela nekaj sosedov, ki so pribežali gor iz Bosne. Tudi gospo s tremi otroki, ki so jo Srbi masovno posili pred možem in otroci, moža pa ubili pred njenimi očmi. Nekajkrat nam je prišla pomagat in smo ji tudi dobro plačali, ker je bila pridna in poštena. Prisluhnila sem njeni zgodbi, kako je iz popolnega mira v Bosni naenkrat nastal popoln kaos. Veliko je pretrpela,pa tudi njeni otroci. Kljub tem travmatičnim dogodkov je eden od njenih sinov doštudiral za zdravnika, drugi je magister računalniških znanosti, hči pa je mamica trem otrokom in je gospodinja. Ne odobravam genocida nad civilnim prebivalstvom v Bosni. Dunajski pankrt Tito je Jugoslavijo generalno zajebal in jo šalabajzersko razdelil na škodo posameznih narodov. Tudi mi Slovenci smo bili zelo oškodovani s strani Hrvatov in Italijanov. Pa še izvajali smo genocid nad lastnim prebivalstvom. Tito je bil res škodljivec številka 1. Zajebal je celotno Jugoslavijo. Moralo je poči. JAZ OSEBNO SEM PROTI POBIJANJU VSAKEGA NARODA. Ne morem pa vsega napisat, kar bi rada, ker mi po nekaj urah blokirajo komentarje. Vprašaj Rožleta, ki je videl, kako mi umikajo komentarje in jih spreminjajo v spam, ker sem zelo ostro nastrojena proti evropski politiki in evropskemu parlamentu, kar nekatere zelo ,, boli,, zgleda.

     • Ana Job

      Hvala za odgovor. Sem prebrala.

     • RATATA

      Spet si zginla. No jaz sem dobil.
      Žensko sočutje je hudir.

     • Ana Job

      Oprosti, Ene trikrat sem ti poskušala poslati tekst nazaj, pa mi ga vedno blokira kot spem in moram ven pobrati vse ključne besede, ki mimogrede niso žaljivke, da bo šel čez.

     • RATATA

      Ne poznam kriterijev.
      Sem tinekaj pisal nazaj, pa nisem mogel polati, saj je bilo tvoje izbrisano.
      No o sochutju ti ne bi pisal= to, da mora chlovek vchas izbirat s kom sochvustvuje. Zhenske kaj takega niste sposobne.
      Tudi o bogumilih ne bi. Ne vem, kdaj bi zgodovino postavil na chas NULA, da bi jo opazoval in navezal na sedanjost.

     • Ana Job

      Ja, Ratata danes nisem nič brisala, ampak čez nekaj časa mi izbriše komentar in napiše, da je v čakanju na modeliranje s strani nova.

      Občutek imam da si danes nekaj jezen na ženske. Smo sposobne sočutja. Ali te kaj teži? Zdiš se mi slabe volje nekam. Vmes sem pekla čudovito musako in nabirala motovilec. Nikar ne bodi slabe volje. Tudi jaz sem včeraj mojega nahrulila, ker mi je na nekem elitnem rojstnem dnevu kamor je šel, slikal bivšo ženo narkokralja Hartmana in potem mi je še nazaj napisal, da je fejst baba,čeprav je živ moralen izmeček ta ženska. Bega od enega bogataša k drugemu. Sem bila besna kot hudič.

     • RATATA

      Ciganka.
      Ponoč sem šek po pobca, ki je bil pri enmu na r.d. 18 v eni koči.
      Prmajal se je koma, tako da se bo danes ves dan cajtal. Drug teden pa pišejo in sprašujejo….
      Sva shla k jezeru Podvin.

     • Ana Job

      Lepo se imejta! Sem vedela, da je nekaj narobe. Fant bo zrihtal, boš videl! V Podvin sem šla pa včasih jest z mojem, so mi servirali ribo na ceglu. Zelo vrhunska postrežba.
      Moj je bil pa včeraj na rojstnem dnevu na Bledu.

     • Ana Job

      Nikar ne bodi slabe volje. Ta vikend je nekaj v zraku zoprnega. Saj bo bolje, boš videl. Fejst fant si!

     • Ana Job

      Še enkrat ti ga pošiljam, ker ni šel čez :

      Lepo se imejta! Sem vedela, da je nekaj narobe. Fant bo zrihtal, boš videl! V Podvin sem šla pa včasih jest z mojem, so mi servirali ribo na ceglu. Zelo vrhunska postrežba.
      Moj je bil pa včeraj na rojstnem dnevu na Bledu. Zelo elitna družba, visoka letnica in desni ljudje iz R*T*V, žu*pan Fajf*ar, predsednik kluba Crv*ne Zv*zde je priletel iz Srb*je (velik antikomunist in lastnik hotela v centru Be*grada), pa bivša od narkokralja H*rtm*na je prišla z novim podjetnikom in se je spet nalivala, kot mavra… V glavnem veliko desne elite na enem kupu….

     • RATATA

      Zmeshnjava na protikomunistichnem polu.
      Glede mojega Nacionalizma: v Celju so zachasa kr.jug. zgradili pravoslavno cerkev, ko je bilo v shirshi okolici PET pravoslavcev!!

     • Ana Job

      In v kralj. Jugoslaviji je bil v celjsko vojašnico tudi premeščen Dra**ža Mihaj**lović. In veš kaj? Navdushen je bil nad Slovenci! Je rekel, da bi morala obstajati kraljevina Srb**ov in Slovencev.

     • RATATA

      In skupnemu jeziku bi se reklo srpski in pisali bi v chirilici … zelo podobno kot ilirizem Gaja in Strosmajerja (oba neka shvabota) podprta od “nashih” tavcharjev – alpskih hrvatov.
      Sposobni zaznajo shibkost in jo elegantno izkoristijo sebi v prid.
      Trst Istra Gorica Reka !!! Slovenci delali vse za hrvate.
      Srbi so hrvate tolazhili in mirili z delanjem shkode Slovenskim Dezhelam in naivnim Slovencem.

     • Ana Job

      Hrvati so bili v času turških vpadov neke vrste ,, tampon,, za avstroogrsko. In zaradi tega so vedno dosegli, kar so hoteli. Imeli so veliko zaslombo,ki so jo tudi spretno izkoriščali.
      Premalo smo ponosni nase. Močan, majhen narod smo, da smo uspeli obdržati svojo nacionalno identiteto.

      Glede Srbo*v je pa tako. Še danes čutimo njihove vpade v slovenski politiki in gospodarstvu.

     • RATATA

      Ko razmišljamo o majhnosti, bi na pomoč lajko poklicali takle princip:
      Mali teži k večjemu.
      Veliki, če je nenasilen biva.
      Srbi in hrvati so delali neke velike srbije in velike hrvatske, mi nikoli velike Slovenije. Tu je sporočilna vrednost.
      Sem že napisal o naših (mojih) smrtnih sovražnikih. Na drugi strani meje v vseh smereh nimamo mejaka soseda temveč vraga!
      Ampak: da je namesto soseda vrag, smo si krivi popolnoma sami – smotani naivneži.

     • Ana Job

      Nimamo sposobnih zunanjih ministrov, ampak klovne, ki afne guncajo in ne premorejo nikakršnih diplomatskih veščin. Pa naj bo to Dimsi* Rupsi* ali pa današnji klovn.

     • RATATA

      Kaj pa moje sestavke prepisujesh?
      Mladine ne berem, da bi vedel kdo je tisti nekaj za zunanje potrebe.. mini Starr. Hi

     • Ana Job

      Hahaha, to so tudi moji stavki, ker to tudi jaz vem! Mi smo brali Mladi*no v osemdesetih do devetdesetih, ko so jo še pogosto prepovedal in si, kakšno številko težko dobil in si noter res, kaj dobrega prebral. Potem pa se je začela bliskovito kvarit, dokler ni postala beden rumen, komun**ističen cajtng, ki še za podkurit ni dober.

     • RATATA

      Sem zhe tu enim povedal, da sta mi zaradi Mladine, ki sta jo nashla v moji kaseti (omarica) jebala mater desetar in poruchnik (jeseni 1988).

     • RATATA

      Na gmail pride tudi tisto, kar na forumu ni objavljeni. S tem imam probleme jaz, ko ti odgovarjam, pa ne morem poslati, ker ni vech kam poslati – ni naslovnika.

     • Ana Job

      To mi piše in komentar ne gre naprej.
      This comment is awaiting moderation.

     • Ana Job

      A si potem dobil današnji komentar moj tebi namenjen, ki je blokiran?

   • Ana Job

    Ko je bila vojna v Bosni, so pa velik šnicelj jedli in gledali na CNN koncentracijsko taborišče v Srebrenici in niti s prstom niso mignili, ko so na repu Evrope prikazovali skoraj do smrti izstradane ljudi, za katere je bilo jasno, da bodo ubiti in so tudi bili ubiti, ker jim niso pomagali. Unprofor pa je ujetnike predal direktno odredu Radka Mladića, ki jih je pobil. Ravno pretegnili se niso v bosanski vojni.

 • Duhec

  In Evropi se obeta še več terorističnih napadov…

 • xtc

  Bravo Trtummp ;končno pravi ukrepi zporr komuniste in islamiste nin be#bce:
  Seveda je Putin računal na neodločnost;sedaj šok Trump mu je razsul zaveznike;kar je jasen signal tudi njemu ni č več zajebancije ali pravila ali::::::::::::::::::::::

  • Zgornji

   XtZ je Yamaha …

 • Demokrat
 • xtc

  Seveda se jePutin ob odloćnposti TrumpA POS*** ;saj si konflikta zaradi vse večje revščine in nezadovoljstva pč ne more privoščiti:;seveda sledi vpitje in jamnranje:

  • razerznak

   hahahah spet preveč belga praška ? rusija odplačala dolg od sovjetske zveze za cca 5-10 let še ostalo odplača pa se lahk rothisldi pokakajo hahahah

 • MladiLiberalec

  Sirija me boli kurac! Just fuck it

  • Krtača17

   Ma pomir se. Glej raj tole. Če hočeš znanstvenike zdražit jim samo tole pokažeš pa nimajo odgovora:https://youtu.be/7kL7qDeI05U

   • MladiLiberalec

    Prosim te no. Predolgega mam da bi me sploh lohk bolu od tega. XD

    Jaz že po načinu govora vidim kaj je neznanstveno. XD

    • Krtača17

     Hehe ni še konc. Tle se šele začne štala:https://youtu.be/wHMAT_i3-KQ

     Kaj te pa pri Siriji muči. Že cel dan neki jamraš?

     • Krtača17

      Ko pa obdelaš to in misliš da ni več, pa prleti še tole. Vse so samo teorije, opozarjam. A znanstveniki kakih drugačnih razlag za enkrat itak nimajo:https://youtu.be/ObJL6aA2czo

     • MladiLiberalec

      Lol Pa a ti sploh preveriš karkoli rečejo spam doktorji? Sej mrgoli napak v njihovih izvajanjih.

     • MladiLiberalec

      To nima veze z expanding earth vsaj ne v strokovnih krogih. Pa znanstvene teorije se ne gradijo na tak način kot si predstavljaš. Drugo so pa teorije spam doktorjev.

      To da se levičarji ukvarjajo z njo v stilu kot bi bili še vedno neuvrščeni. XD

   • Zgornji

    Tud tole so malo Napačno Razložili …

   • Artur

    Še bolj pa če jim pokažeš to :https://www.youtube.com/watch?v=hkJTz_j3YTY

    • Krtača17

     Haha vidim da debata še traja. Flat earth je dokazano cia kontra propaganda. Za ostale linke pa nimajo znanstvene razlage. In če držijo, je en kup znanstvenikov ob službo.

  • FRANC3

   Imaš pa lepe izraze!!!
   Pojdi k zdravniku, če te boli!

   • Zgornji

    JA, RES JE TO EN POKVARJENC NEVZGOJEN ZLOBEN !!! ! !!!

    • MladiLiberalec

     :P :P

   • MladiLiberalec

    Ene pač ne rajca. že vemo zakaj.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ko ameriška letala “po pomoti ” ubijejo 130 ljudi na poroki v Afganistanu z brezpilotnim letalom, seveda to ni zločin, ker so se pač zmotili. Mislim, da so tudi ta plin aktivirali oni , ali njihovi prijatelji. Poznamo ameriško taktiko še iz vojn na Kosovu, Iraku, Libiji….Vzrok za posredovanje si je potrebno izmisliti ali pa zrežirati, potem pa… Zanima me , zakaj bi Asad plin uporabil, ko pa zmaguje na terenu ? Mislim, da se oboji igrajo preveč z ognjem in toti ameriški fašisti ( Clinton, Bush,Trump ) bojo morali enkrat spoznati, da si lahko tudi oni polomijo zobe, ker Rusija ni Libija, Sirija… KAPISH???????

 • Aton

  Bolj, ko želiš biti prijatelj z Rusi, bolj te bo udarilo.

 • Fogglof Tunnek

  Trump je skorumpirani lažnivec in vojni zločinec kot fsi ameriški predsedniki! Dokazal je, da je v predvolilnem boju lagal.. Lažnivec!… Isti kot Ivan Janez Janša!!!…Bobu bob !!!

  • Krtača17

   Tudi v tujini so razočarani. Še vseeno pa bolje kot Killary. Mogoče malo bolj umirjena pot, barabije pa zgleda da bojo iste.

  • FRANC3

   Zakaj mešaš JJ?

   • Fogglof Tunnek

    Ker je isti lažnivec… Kapish?

  • Morala

   Kaj ti je naredil JJ? Mora biti osebna zamera :)

  • učko

   Ko boste zgubil še tole zadnjo vojno, rdečkarji, se vam slabo piše. Staro reklo še drži: “Gorje premaganim” !!! Ode dobra državna-režimska služba, nema penziona, sam še nafukal boš, hehehehe, pesjan režimski!

 • Razocarana

  Sramota da USA nadaljuje svoje kazanje moči v državi v katerih je samo zarad interesov svojih korporacijskih elit in oljnih baronov. S tem je Trum pokazal da je tako kot je bil Obama pred njim navadna lutka ameriških stricev iz ozadja, ki že desetletja rovarijo na srednjem vzhodu v kompaniji s Savdsko Arabijo.

 • Fogglof Tunnek

  In Američani so se kar naenkrat zjokali nad tem grozotnim napadom?? Pa ja da…. Ko oni naredijo kaj podobnega, potem je to zgolj kolateralna škoda….Prokleti jenkiji pofukani !!!… Posebaj floroscentni Trump…ki pa gobec kot kurja rit !!!

 • Zgornji

  Mislim da so šli kle Ruskoti predaleč, …

 • Igor Kavalar

  Kjer se prepirata dva (ZDA, Rusija), tretji (IS) dobiček ima.

  • Veno

   Ali pa – kjer se prepirata dva Kitajska dobiček ima.

 • Dostmamrecesije

  Tem Rusom gre kar naprej nekaj v nos.

  • učko

   Zaenkrat sam v nos, pol pa še kam drugam !

 • koza

  a Putin povabil kralja SA, onega, ki je šel na Kitajsko ali kam, z ogromno šare na obisk, naredil biznis za 67 miljard, pred revanšem, ja ta politika je …urva,po drugi strani pa bo SA izgnala 5 mio tujih delavcev, šparung

 • freedomfighter

  vprašanje za vse ki pravijo da je Putin levičar…kje v njegovi politiki vidite levičarsko oz “progresivno” politiko? razumem da je iz KGB in vse ampak to je pa tudi vse kar ima z levico glede na to da v Rusiji zapirajo levičarje ali pa raje kar streljajo

 • pajac debeli

  Lepo, da ste predstavili vsa stališča razen Ruskega, ki pravi, da so rusi bombandirali uporniško bazo, kjer je bilo shranjeno kemijsko orožje, kar je povzročilo incident. Agencija za preizkovanje kemičnih napadov, je šele začela z preizkovanjem in še dolgo ne bo imela zaključka, tako da še dolgo ne bomo imeli krivca. A to ne pomeni nič lejm streeam medijem katerim očitno pripada tudi nova 24, ki so se skupaj z ameriško vlado odločili, da je krivec Assad in spet začeli potiskati svoj stari narativ spremenbe režima v Siriji, zaradi katerega imamo haldno vojno v Siriji in ki je zaradi neumnosti in arogance Trumpa ravnokar postala vroča vojna. Večina Trumpovih volilcev in podpornikov je šokirana, saj so spravili Trumpa na oblast, zardi detanta-da konča hladno vojno s Rusijo. Zgleda, da volilci niso več pomenbni saj je Trump dobil podporo vsega establishmenta v Ameriki in Evropi, ki že dolgo časa sanjajo o vojni z rusijo. Dobil pa je tudi uradno podporo ISISa in ALKAide.

 • ljubinica

  Klovn pahor pa gosti krvizeljnega mccaina in spet v prazno blebeta o miru ….
  Pahor glej tvite nina bizantyna

  • učko

   Pohar je pameten ! Ve kdo bo zmagal.

   • Zgornji

    Pohar je en Bedak, tako kot Celoten narod . Žal.

  • Artur

   Kot šolalček je pred “psom vojne” deklamiral floskule. Kakšna beda, kakšno hlapčevstvo, kakšna patetika , kakšne brezjajčnike imamo na vrhu to je katastrofa .

 • ljubinica

  Ameriski prvi interes v siriji je odstavitev asada ….
  Asada bodo zrusili pa cetudi bodo spotoma svet zvlekli v ww3 …
  Kilary ali trump saj je vseeno …

  • Zgornji

   Ne, N i čisto vseeno … !!! ! !!! Zaenkrat (še) Ne .

  • šmentanamuha

   Ja, trendi res gredo v tej smeri.

 • ljubinica

  Brisejo komentarje pod nickom solo ….
  Zapomnite si …. tisti ki ga ni dovoljeno kritizirati tisti nam vlada …

  • učko

   Tukaj na tem portalu še nikogar niso brisali ! Sploh pa je tale Nova24 prava opozicija neo-pro-komunističnemu-mafijskemu vladajočemu režimu !!! Tako, da tale tvoja trditev nikakor ne drži !!!

  • rubec

   Normalno saj za Novo stojita žid Soroš in Joža iz Kamnika.

 • Novakec1

  Turke je treba v red spravt če hoče €U imeti mir. Silom ili milom!

 • Zgornji

  Sem malo gledal tega Assada … ampak, keeeri “teleti” Sirskoarabski … Samo en kup Hinavske Lažnive Zlobe je to …

 • Treba je pogledati pravo vprašanje, pa bo odgovor jasen. Napad Amerike na Sirijo je več kot neprimeren, ker gre zadaj za izmišljen in potenciran dogodek.
  Poznati ozadje vseh dogodkov v Siriji od začetka naprej… in naravo ilum ina tskih manipulacij, vključujoč z medjiji in vsem.
  Ampak samo na kratko. Sirijski vojski je šlo gladko v čiščenju IS tako iz strani Al Baba proti vzhodu, kot od Palmire na sever. Očitno je to približevanje koalicije sirskih osvoboditeljev zmotilo Američane, ki so si zamislili nadzor nad Rako in najmanj severom Sirije. V določenem trenutku, dober teden nazaj se je vsula džihadistična ofenziva iz enklav tako na Damask kot iz Idliba proti Hami. Glede na velike izgube sirske vojske je bilo kmalu jasno, da so opremljeni z težkim orožjem in veliko ameriške opreme, ki so jo očitno dobili iz Turčije. Sirci so v tem trenutku v prednosti samo iz zraka in to je bil tudi vzrok bombandiranja letališča. O kemičnih strupih pa bi sedalo razpravljati in se ne bi čudil, da so KLOROV PLIN (ne sarin) izpustile tajne službe z namenom očrnitve Sirske vojske. …no samo malo ampak bi se dalo še veliko več povedati

  • črnaovca

   Ja a to ni v iteresu resnice. V interesu resnice je napihovanje obsojanje in laganje

 • črnaovca

  Smešno je da je brez kakršnih kili dokazov in preiskave kriv Asad. Tipično kot so Amiji lagali v OZN o kemičnem orožju ki ga naj bi imel Sadam pa po zasedbi Iraka niso odkrili nič. Vse skupaj je pa grožnja za mir, kajti od miru in vojne ne odvisno tudi naše blagostanje podpira se jastrebe a ko bo bencin zradi cen nafte po 2 EUR bo pa spet jok in stok. Prijateljstvo med Putinom in Trumpom tako ali tako ni mogoče sta tekmeca na svetovnem odru igrata pa po naših glavah

 • Trenutno berem, da se iz smeri Jordanije približuje močna ameriška enota proti Palmiri..Da bi jo zavzeli ali kaj imajo v mislih???? A bodo preprečili Sircem, da jih stolčejo iz zraka, ker so očitno z osvajalskimi nameni.

 • mojadezela

  Židovska propaganda na NOVA24. Vi niste v službi resnice ampak v službi židovskih laži in hujskanja. SRAM VAS BODI židovski goyim-i. S tem podpirate genocid nad evropskim človekom. Za to kar pišete sploh ni nobenega dokaza, torej je resnica za vas isto kot laž. Kot je meni znano so 2015 uničili vse bojne strupe v Siriji in so zunanji opazovalci potrdili, da Asad nima več kemičnega orožja. Vi podpirate uničenje še ene napredne in sekularne arabske države, samo zato, da bo SA in Katar lahko napeljala plinovod v EU in seveda podpirate VELIKI IZRAEL. S tem pa podpirate židovski svetovni komunizem oziroma NWO. Za moje pojme vi niste patrioti ne desničarji ampak komunajzersko židovska marijoneta, enako kot vsa SDS. V Sloveniji potrebujemo pravo desnico in domoljubno stranko ne pa židovsko komunističnih hlapcev kot ste vi!!!!!

  • rubec

   Kaj pa ti zajtrkuješ da ti možgane tako kisa, pomakaš kruh v varekino in ga s kisom patra ašiča poplakneš?

   • mojadezela

    Ti ne rabiš jesti nič, ker so tvoji možgani če jih je še kaj ostalo res kisli.

  • janez cepec

   pravo desnico ma rubec, k ga zjutri na roko vrže, poj se pa zmatra, si pa z levo pomaga, sam Boh ne dej, de bi to Prerrok zvedu, ga bo kuj izklučo iz partije

  • Artur

   Desničarka Le Penova ……..obsodila napad na Sirijo naši visoko pozicionirani levodesni hlapčevski telebani s svojimi trobili odobravajo to Trumpovo potezo brez predhodne raziskave in ugotovitve kakšno je bilo resnično dejansko stanje. Ja res smo v malori v vseh ozirih in daleč od neodvisnodti in samostojnosti.

 • mojadezela

  Zbrisali ste SOLO….. Vidi se, da vam resnica SMRDI. Če ves čas ponavljaš laži postanejo resnica, to je očitno vaš moto.

  • gušto

   A s kur so te nagnali, zdaj pa tule serješ tvoje laži, nje ?

   • mojadezela

    Kura si ti. Vsaj po tvojem dojemanju sodeč. Mene niso nagnali še od nikoder.

   • mojadezela

    Očitno še veš ne kako se napiše NE?? A tebi je očitno Zoki idol, ker za njim ponavljaš, kot papagaj.

   • rubec

    mojadežela in soloženicin sta ena ista oseba, se pravi dvospolnik. Ko jima jaz repliciram imam rokavice iz lateksa. Ob vsakem postu jih tudi zamenjam.

    • mojadezela

     Tvoji možgani so res kisli. Kje imaš kak dokaz za to butasto trditev. Vi qvazi desničarji ste res bebci!!!!!

     • rubec

      “Oba” pišeta enake bedarije. Dokaza da si dvospolnik nimam upam pa da si, ker če v sloveniji obstajata kar dva taka bedaka potem je s slovenijo konec.

     • tzt

      A to je un kretenček k’ mu dva vibratorja iz riti gledata? Eden je bež, drugi pa obšlesane roza barve?

     • rubec

      Mislim da ja majfrend. In oba mu je socialna kupila.

     • tzt

      In to rabljena :-) Koja pićoza rodi take zabite in omejene moje dežele? Zgleda, da je dežela omejena z ograjo NLP.

     • mojadezela

      S svojimi posti si dokazal kako beden je tvoj umski domet in ko nimaš argumentov se zatekaš h žaljenju. Pa tudi pri tem si prav neumen in v stavke vklapljaš balaknske besede…..pa tak patriot!!!

 • Burek Burecki

  Terroisti so samo cakali na zracni napad da lahko uporabijo bojne strupe katere so dobili od americanov. Sedaj morejo americani narediti cirkus da prekrijejo svoje vojne zlocine….

 • Rožle

  Mal se morjo skregat ….
  Da vidmo. če sploh še kej migata …

 • xtc

  Pravo zadovoljstvo je gledati dolge frise in poparjenost rusokomunistično filckih komentatorčkov tule:Seveda je šok za njihtoliko večji saj sta se pos*** tako Putin inLavrov in jadikujeta;sajsta imela Trumpa za nekega bebčka in klovna;;Trump je pravilno pokazal;da;bo obračunal z vsakim in to neusmiljeno;če se nebo podrejal pravilom;seveda je tukaj še drugo toliko opevana ruska zračna obramba je očitno popolnoma zatajila;seveda pa je bil šok še večji ko so zagledali kako so Američani izbrisali Assadov kurnik:
  Seveda je jecljanje in jamranje Lavrova in Putina jasen znak;da sta hudo šokirana in da je strah DOBIL VELIKE OČI;DA SE PODOBEN IZBRISLAHKO ZGODI TUDI RUSKIM BAZAM::Vreščanje Assada je razumljivo morasl bo z oblati sicer mu bodo Amričani zdrobili vso armado in Rusi ga pač ne morejo rešiti in to vedo zato jamranbje naruski strani:Je pa Trump definitivno zadal hud udarecPutinu in njegovem egu;saj take reakcije ni pričakoval;čeprav Putin napenja mišice se je začel zavedati ;da se vSirijo ne sme preveč zaplesti;sajso na vidiku težave v Evropi;Čečeniji in samRusiji kjer narašča nezadovoljstvo naroda:Odprtje večih front bi definitivno verjetno povzročilo;da bise Kitajci odločili za projekt Sibirija in jih Putin nebi zmogel ustaviti s tolikimi frontami na grbi;seveda pa gre še za Japonce;ki prav tako zahtevajo svoje nazaj in bi lahko tudi krenili v akcijo:pUTIN JE UGOTOVIL ;DA JE ŠALO VZEL VRAG IN DA JIH LAHKO RESNO FAŠE ZATO JAMRANJE INJADIKOVANJE;ZVSEVEČJIMI NESTABILNOSTMI DOMA SI PAČ NE MORE PRIVOŠČITI KUPA FRONT:Seveda pa je prav smešno gledati levakerusofiččke poparjene in osmojenih repov:

  • MladiLiberalec

   Sej tud jest rad neuvrščene levičarje dražim. Pa začnejo takoj da sem nevzgojen. Sej majo to no tud mal prav. Sam če so pa taki fosili.

   Še zdej mi pa ni jasno zakaj tko grdo pišeš XD

  • šmentanamuha

   Ah, sveta preproščina….

   • xtc

    Tvoji komentarji?

    • šmentanamuha

     Le zakaj so zbrisali komentar Aleša Mirnika? Zato da se ti lahko počutiš bolj pametnega. Uživaj. Si bom pa dovolila, da ga še enkrat pripnem, ker sem si ga shranila, čeprav ga bodo verjetno spet zbrisali. Morda boš uspel prebrati:

     “dragi N.Ž.” tole je pa eno skropucalo od članka, dejansko spin z
     namenom demoniziranja predsednika Asada. Za začetek bi lahko omenili,
     da je sama Sirija iz geostrateškega vidika zelo zelo pomembna in je bila v
     preteklosti stalno pod napadom, zato je takšen strog režim iz
     preteklosti (imunski sistem države) razumljiv. Zanimivo, da ta
     zlagana globalistična organizacija AI ne omenja zagotovljene varnosti vseh, ki se
     tja zatečejo, ne glede na vero/narodnost in so dejansko vzor vsem
     drugim državam v regiji. Pri rekordni osvoboditvi (po mnenju globalistov “zavzetju”) Aleppa ni bilo od nikoder nobene zahodne novinarske
     ekipe, ki bi povprašala prebivalce glede situacije (kako se Asad
     pravzaprav vsepovsod na svojem ozemlju trudi prebivalcem omogočiti
     preživetje z dostavo hrane in vode). Da ne govorimo o blesarijah kako hoče Asad sam zastrupiti vodo za skoraj 5 mio svojih ljudi, leta prej pa so od turški plačanci nekaj let grozili z zastrupitvijo in razstrelitvijo. Vse zlagano (in izdano)!!!
     Agresija (zadnja, otipljiva, večja v nizu vseh ostalih) na Sirijo se
     je začela skladno z napadom na iz Libijo. V tistem času so se po
     ulicah nekaterih mest začeli pojavljati posamezniki, ki so v čudnih
     dialektih domačine za denar ($20) vabili na proteste proti vladi.
     Hkrati s protesti so se vršili sistematični napadi na varnostne sile,
     tako da je bilo ubitih več policistov/vojakov kot pa protestnkov
     (več kot 2000 oseb). Napadi so se izvajali tudi iz zasede (npr. v avtu med
     vožnjo je bil ubit policijski poveljnik skupaj s celo svojo družino).
     Ko je konflikt zadovoljivo eskaliral, so se plačanci (ZDA, Israhell, Francija, Nemčija, SA, Katar…) preoblekli v ukradene uniforme Asadove vojske in začeli s sistematičnim false-flag terorjem nad sirskim prebivalstvom, s čimer so na svojo stran pridobili širše množice na določenem območju
     (konsolidirali sile) in jih usmerili proti Asadu. Nihče od zahodnih
     medijev (da ne govorim o Delo, MMC in podobnih trobilih na nivoju
     Severne Koreje) se skozi vsa ta leta ni resno spraševal: glede na
     astronomsko fizično uničenje infrastrukture je bilo uporabljenega
     OGROMNO orožja, od kod od zunaj je le to prišlo? Če je prišlo od
     zunaj iz mejnih držav (Turčija s svojo IS “ambasado”, Israhell, SA, Katar…) ne moremo govoriti o
     državljanski vojni, kar si na vse pretege prizadevajo plačanci-pre$$tituti a la Švegelj in Videmšek. Posebnost “posebnega poročevalca” je poznavanje in uporaba principov psihološkega vojskovanja na terenu (beri zavajanja, laganja, prirejanja, namernega izpuščanja, navedbe le nekaterih dejstev brez konteksta – običajnih prijemov FDV mafije), brez svetovalne ekipe, torej znađi se.
     Zgornji članek je smiseln zgolj z vidika zajetih dejanskih vojnih zločincev in razbijanja hierarhične strukture znotraj agresorjev, torej ne neke hipotetične politične opozicije, verjamem pa tudi, da so številke zajetih veliko večje. Upam, da si agresorji na Siriji čimprej polomijo vse zobe – sploh turčin. Go Asad Go.

     • xtc

      Saj bo šel k Hudiču zelo kmalu:

     • šmentanamuha

      In kaj boš imel ti od tega?

     • Artur

      Vsa politična garnitura nam “z njihovih pridežnic” od leve do kvazi-desne tupi tako kot jim je naročeno, tako drugod kot pri nas razen redkih izjem katere pa imajo njihovi polit- potrčkoti in plačani troli na portalih vztrajno “v zobeh” z raznimi diskreditacijami , žalitvami in zlivanjem gnojnice po njih. Mi smo tisti od “žebljev” v Japonskem pregovoru, ki pravi : Ne bodi žebelj v deski, ki štrli ker te bodo slej kot prej zabili.

     • šmentanamuha

      Lepo si povedal.

 • RATATA

  EXKUKLUXZIVNO lahko povzamem da sta
  Putin in Trump
  Zamajala sožitje Slovencev, ki ga nikoli po 1941. ni bilo.
  Zaradi njiju prihaja do cepitve jeder grupacij na protikomunistični strani!
  Nastavimo se na NULO in ponovno od začetka.
  Slovenci ne moremo (še) vplivati na vreme.

 • Borut Stari

  Brezkompromisno vojno med Zahodom in Rusi bo izgubila predvsem ekonomsko in tudi vojaško močno šibkejša Rusija.Med željami in možnostmi ni nikoli enačaja.

 • Mirnik Aleš

  “dragi N.Ž.” tole je pa eno skropucalo od članka, dejansko spin z
  namenom demoniziranja predsednika Asada. Za začetek bi lahko omenili,
  da je sama Sirija iz geostrateškega vidika zelo zelo pomembna in je bila v
  preteklosti stalno pod napadom, zato je takšen strog režim iz
  preteklosti (imunski sistem države) razumljiv. Zanimivo, da ta
  zlagana globalistična organizacija AI ne omenja zagotovljene varnosti vseh, ki se
  tja zatečejo, ne glede na vero/narodnost in so dejansko vzor vsem
  drugim državam v regiji. Pri rekordni osvoboditvi (po mnenju globalistov “zavzetju”) Aleppa ni bilo od nikoder nobene zahodne novinarske
  ekipe, ki bi povprašala prebivalce glede situacije (kako se Asad
  pravzaprav vsepovsod na svojem ozemlju trudi prebivalcem omogočiti
  preživetje z dostavo hrane in vode). Da ne govorimo o blesarijah kako hoče Asad sam zastrupiti vodo za skoraj 5 mio svojih ljudi, leta prej pa so od turški plačanci nekaj let grozili z zastrupitvijo in razstrelitvijo. Vse zlagano (in izdano)!!!

  Agresija (zadnja, otipljiva, večja v nizu vseh ostalih) na Sirijo se
  je začela skladno z napadom na iz Libijo. V tistem času so se po
  ulicah nekaterih mest začeli pojavljati posamezniki, ki so v čudnih
  dialektih domačine za denar ($20) vabili na proteste proti vladi.
  Hkrati s protesti so se vršili sistematični napadi na varnostne sile,
  tako da je bilo ubitih več policistov/vojakov kot pa protestnkov
  (več kot 2000 oseb). Napadi so se izvajali tudi iz zasede (npr. v avtu med
  vožnjo je bil ubit policijski poveljnik skupaj s celo svojo družino).
  Ko je konflikt zadovoljivo eskaliral, so se plačanci (ZDA, Israhell, Francija, Nemčija, SA, Katar…) preoblekli v ukradene uniforme Asadove vojske in začeli s sistematičnim false-flag terorjem nad sirskim prebivalstvom, s čimer so na svojo stran pridobili širše množice na določenem območju
  (konsolidirali sile) in jih usmerili proti Asadu. Nihče od zahodnih
  medijev (da ne govorim o Delo, MMC in podobnih trobilih na nivoju
  Severne Koreje) se skozi vsa ta leta ni resno spraševal: glede na
  astronomsko fizično uničenje infrastrukture je bilo uporabljenega
  OGROMNO orožja, od kod od zunaj je le to prišlo? Če je prišlo od
  zunaj iz mejnih držav (Turčija s svojo IS “ambasado”, Israhell, SA, Katar…) ne moremo govoriti o
  državljanski vojni, kar si na vse pretege prizadevajo plačanci-pre$$tituti a la Švegelj in Videmšek. Posebnost “posebnega poročevalca” je poznavanje in uporaba principov psihološkega vojskovanja na terenu (beri zavajanja, laganja, prirejanja, namernega izpuščanja, navedbe le nekaterih dejstev brez konteksta – običajnih prijemov FDV mafije), brez svetovalne ekipe, torej znađi se.

  Zgornji članek je smiseln zgolj z vidika zajetih dejanskih vojnih zločincev in razbijanja hierarhične strukture znotraj agresorjev, torej ne neke hipotetične politične opozicije, verjamem pa tudi, da so številke zajetih veliko večje. Upam, da si agresorji na Siriji čimprej polomijo vse zobe – sploh turčin. Go Asad Go.

  • šmentanamuha

   Aleš, hvala za tale zapis, ki je eden najboljših na to temo, kar sem jih prebrala. Posebej mi je všeč tvoj Israhell in pre$$tituti. Oglasi se še kaj.

   • šmentanamuha

    Sem si ga shranila za vsak slučaj, ker vidim, da komentarji nekam izginjajo.

    • šmentanamuha

     Ne morem verjet, da ste brisali komentar Mirnik Aleša, Nova24, kaj je zdaj to??? Prvi v službi resnice?

    • Ana Job

     Izginjajo, ker je treba v sporne besede dajat zvezdice **

    • ljubinica

     Ha ha
     Tudi clanek je izginil z naslovnice …..

 • Artur

  Še ena priložnost, da si ta Trumpova sedaj že zločinska baraba “omasti brk” zelo hitro je pokazala svoj pravi obraz http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/09/ekskluzivno-trump-posjeduje-dionice-tvrtke-koja-je-preko-noci-zaradila-milijarde-na-bombardiranju-sirije/

 • Artur

  Kako je že cionistka pred več kot petimi leti napovedala o njihovih načrtih za multikulturalno šerijatizacijo Evrope in evo zdaj je tu je , obljube so se striktno držali z njihovim terorjem na bližnjem vzhodu kot posledico tega Trumpič nadaljuje s to nihovo agendo naši izdajalski pritegnjeci pa mu ploskajo za to :https://www.youtube.com/watch?v=5sg6ZV-qrzU
  https://www.youtube.com/watch?v=yM9EHvoXOaQ

  • ljubinica

   Kaj pa grims …
   Ne bo nic komentiral …

   • Artur

    Kdo ve morda pa še bo a močno dvomim preveč občutljiva tema tudi za njegove, najlažje je udrihat po posledicah vzroke se mora pustiti pri miru ker sledijo sankcije , morajo igrati po teatru kot so jim gazde naročile predvsem pa kazati “patriotizem” z EU zastavami in Odami radosti na njihovih proslavah.

 • Artur
 • Artur

  Ekskluzivno! Te ameriške cionistične zločinske barabe nam hočejo na vsak način vsiliti 3 svetovno vojno:http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/09/opca-uzbuna-ekslacija-americki-mediji-pozivaju-na-rat-sa-rusijom/

  • xtc

   Da si butl ni dvoma;tretje nihče ne vsiljuje preprosto dogaja se(čas je);če bi potregnil glavo iz ****** bi dojel resnico in nehal fantazirati:
   Narodfa je enostavno preveč;preveč je vsega in narod je prerazvajen_in to povzroči največkrat s*****;kot je že videno v zgodovini:Ti pa bi rad iznašel nekaj novega:

   • Artur

    Pa gredo se depopulacijo, ker je po njihovo in po tvoje naroda preveč da bi za to satanistično bando več ostalo morda boš ti deležen kakšne drobtinice tega krvavo prisvojenega kolača če te bodo kot navdušenca nad njihovo depopulacijsko agendo spustili zraven v kar pa dvomim. Na kamnu v Georgiji so zapisali jasno in transparentno 500 milijonov gojimov bo ostalo v bližji bodočnosti za njihove potrebe če boš imel kakšne zasluge pri tej njihovi depopulacijski raboti do takrat te bodo morda spustili v “klub” teh 500 milijonov uporabnih gojimov , kdo ve.

  • ljubinica

   Ameriski hlapci cionistov hocejo vojno z rusijo … dokler je se relativno sibka …

 • xtc

  Zelo zanimivo je opazovati;kako so se komentatorči(levaki) začeli razburjati nad Trumpom in pisati polresnice in laži:
  Seveda pa sami namerno izpuščajo zelo pomembne detajle iz zgodbe;prvič Assad ni nobeden človekoljub ali demokrat_oče diktaor veliki prijatel klavca Jožeka(zato taka priljubljenost pri rusofilskih socialističnih;komunistih inyugonostalgikih);enak je tudi sin:Seveda je treba povedati ;da je Assad pač musliman in to Šiit tj iranska vej skrajnegaislama;ne sme se pozabiti;da v Iranu VLADAJO mule oz:;da gre za ortodoksno islamsk teokratsko državo;ki temelji na strogem islamu in šariji v bistvu ortodoksnejši od Sunitske verzije:
  Seveda vas butasto pokvarjeni rusofilski levaki nategujejo z komentarji kako jeIran drugačen kot SA ;gre za navadno levakarsko propagando;saj je agenda Šiitske verzije enaka Sunitski;muslimizirati svet:Oboji pa podporniki terorizma in šarije;zatone nasedajte raznim “false flag” komentatorjem:
  Agenda obeh vej islama je enaka _svet muslimanski:
  Nadlje;kruljenje ob Trumpovih ukrepih je naravnost smešno;samo bebcimislijo;da je slogan “Making America great again” nič drugega ;kot scenarijReagana;ki je zatolkel ruso in yugo levake in jih potisnil v zlom_zato tako vpitje ruso komunistov:
  Nadalje jasno je ;da je Trump moral ukrepati tako in še bo moral;će hoče biti “great” morapovoziti Putina in to je realnost;ki se je je Putin zavedel šele sedaj:Putin pa postaja vse večji ujetnik lastnih težav:
  Putin VOJNE NE MORE DOBITI;LAHKO PA UNIČI rUSIJO:dEJSTVO JE ;DA TOLIKO FRONT;KOT SE MU JIH OBETA NE MORE DOBITI NITI V SANJAH_ZATO JAMRANJE:

 • Primož Kvaternik

  Asad seveda ni angelček, ampak hinavščina zahoda je pa brez primere. Tu ni bilo nobenega napada s kemičnim orožjem, to je jasno že vsakemi otroku. To je bil popolnoma fake posnetek, nobena resna država ne more iz vidoposnetkov za katere je zelo težko preveriti avtentičnosti, obtoževati druge države in jih celo bombandirati…teror ZDA nima meja in prišel bo čas, ko bodo morale za svoje početje plačati račun…
  Nisem noben fanatičen podspornik Putina ampak neka minimalna mera objektivnostiu je pa tu potrebna in to bi tudi pričakovalo od vašega medija…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!