Bizarno: Moški, ki je priznal krivdo glede terorističnih obtožb, je pred zaslišanjem na sodišču podal prisego kar pred Alahom

Foto: iStock/YouTube

V ameriški zvezni državi Ohio je moški priznal krivdo glede terorističnih obtožb, zaradi česar bo moral v zveznem zaporu preživeti med 15 in 20 let. V oči pa zagotovo najbolj bode podatek, da so med sojenjem na sodišču obtožencu dovolili, da je pred zaslišanjem podal prisego pred Alahom, ki je v konkretnem primeru predstavljal razlog, da je bil ta sploh obtožen. Naravnost bizarno.

24-letni Terrence McNeil je obtožen zaradi objave datotek na socialnih omrežjih, ki so vsebovale imena in naslove ljudi, ki naj bi bili pripadniki oboroženih sil. Poleg tega so bila po navedbah FBI priložena tudi sporočila, ki so spodbujala k umorom teh oseb. Po navedbah tožilstva je osumljenec tako ravnal zaradi podpiranja teroristične organizacije Islamska država.

Foto: YouTube

Sodnik mu je odobril prisego pred Alahom
McNeil se je pogodil in priznal krivdo za pet primerov napeljevanja h kaznivemu dejanju in pet primerov sodelovanja pri nevarni meddržavni komunikaciji. Potem ko je sodnik Dan Polster McNeila pozval, da dvigne desno roko in poda prisego, da bo govoril zgolj resnico, je ta odvrnil, da tega ne more storiti, ker prisega zgolj pri Alahu. Polster je McNeilu odvrnil, da je vse v najlepšem redu, če ta priseže pred Alahom, na kar se je McNeil odzval z odobravanjem.

Foto: YouTube

Jihad Watch poroča, da je McNeil podporo Islamski državi izražal preko vrste družabnih omrežij. Dokument, ki ga je septembra 2015 objavil na omrežju Tumblr je bil naslovljen Hekerska divizija, tarča: vojska Združenih držav Amerike. Ta je razkril kar 100 naslovov vojaškega osebja ameriške vojske, poleg pa je bilo priloženo sporočilo, ki je sledilce pozvalo k umorom teh oseb z nožem na njihovih domovih in na poti proti domovom, ko ti mislijo, da so varni.

N. Ž.

 • Novakec1

  Treta mora bit da se red na Zemlji naredi

 • soc

  Prisežem na barona Münchhausna, da od danes dalje ne popijem več kozarca vina.

 • hle

  Sploh ne vidim problema v tem še sodit bi mu potem morali po zakoniku iz Savdske arabije mislim da se potem ne bi nihče več na alaha skliceval

  • Olga

   ++++++++++++++ pisker odbit pa bi bilo!

 • In na zahodu ne upamo povedat kdo je ta Alah…. Glede na njegova dejanja se vidi komu pripada to ime.

  • Olga

   Če je Mohamed pedofil in zločinec, je jasno…

   • cosmosjasnovidec

    Da je alah kozojebec.

  • cosmosjasnovidec

   Kako,da ne.Saj pa vsak ve,da je alah prašiček zato pa musliči ne jedo svinjskega mesa,ker bi ga lahko pomotoma pojedli.

 • dob

  kučan prisega na zamrznjeno člansko izkaznico.

  • freedomfighter

   pa kje najdeš kučana pri tem pa pravite da so na levici obsedeni z janšo

   • dob

    A kje? Zadnjič sem odprl hladilnik in je bil v zmrzovalniku. Člansko izkaznico je imel med zobmi, roko pa v mojem žepu!
    Kot zmeraj.
    Kje da ga najdem, ha! S katerega Marsa si pa ti nenadoma padu na drugi tir.

    Poleg tega pa…. so tvoja levica so usrani, najbolj umazani in primitivni kapitalisti. Biriči in odiralci lastnega naroda. Uničujejo državo. To državo, proti ustanovitvi katere so bili. Zdaj pa na proslavah vsi v prvi vrsti!

    Janša je pri nas EDINA levica evropskega tipa, ki si zasluži ime levica! On se bori za demokracijo, medtem ko slovenska tkzv. “levica” deluje PROTI demokraciji in uvaja svojo diktaturo, pravzaprav jo podaljšuje, tako da nadgrajuje prejšnjo, za kar uporablja kot mašilo priseljene in domače jugoslovenarje, kos o Jasna Murgelj, Moderndorfer, Horvat… ostale si preštej v koalciji, ki zdaj trga državo na kosce in jo uničuje gospodarsko. Kot je s svopjo nesposobnostjo vodenja države uničila tudi tisto prejšnjo državo, v kateri je zaradi KP bilo pobitih kup ljudi. Se spomniš, seronja?!

    Kakšna levica neki! Kje jo pa najdeš?!? Morda v tem, da ti en Janković, bandit nad banditi, govori o delavskih pravicah na Rožniku, na prvomajski proslavi? Naklada delavcem, ki z družinami razočarani zapuščajo domovino in odhajajo v Evropo, ker je tukaj na koncu tunela polnem upanja postavljen zanje zid, poprek čez tire? Lepa levica!
    Zakja? Ker jim en umazan kapitalist pošteno plača delo! Doma, kjer sve sije od levega pravičništva, pša dobi prst v rit. kučanov prst v rit, da ne bo pomote.

    Kot sem rekel: edina levica, ki skrbi za pravice človeka, ki ji je mar za človeka in delavce, je Janša. Za enkrat.
    Kajti po mojem dojemanju Slovenije, so v Sloveniji na dolgi rok vsi kučanovi.

    Zato niti za Janšo ne dam roke v ogenj. Ampak, dokler kučanu vrta luknjo v želodec, je Janša moj človek. Pa se ti jebi, levičar.

    Ma, kje najdeš levico, lepo te prosim. Pri odiralcih lastnega naroda in morilcih lastnega delavstva? Pri teh ki odpušča delavce z mizernimi penzijami, da se komaj pribijejo skozi življenje? Brez upanja za lastne otroke in njihovo prihodnost? Kaj to je levica? Janši zamerim, da je pustil, da kulan in njegova sodrga sploh privzamejo izraz in ime levica! Oni to vzamejo kot etiketo, nalepko, vsebina pa tam notri ni! Vsebina je kapitalizem in najbolj surovega svojega obdobja, ko je bil primitiven in je deloval kot roparsko združenje za odiranje in izkoriščanje ljudi. Kot organizirano preziranje dela. To je kučan! To je slovenska levica!
    Izdajalci slovenskega naroda! So to tisočletne sanje slovenskega naroda? Oditi v tujino in preživeti, ali ostati doma in hirati. To jim tvoja levica da na izbiro.

    Medtem, ko so ljudje brez prihodnosti, sedanjosti pa sploh nikoli niso imeli, kučanova banda krade denar iz bank, ki delujejo kot tiskarna denarja včasih u Topčideru. Dvigneš telefon, pa naročiš dva kamiona keša, bo že narod to plačal in inflacija skrila. Naj ti pomagam: to se zdaj imenuje “dokapitalizacija”, če težko prebereš stvarnost. Verjamem , da ti jo je težko brati, ker kučanova abeceda nima tistih črk, s katero lahko prebereš njegovo kriminalno obnašanje in preziranje prava. Pa ne govorim o revolucionarnem pravu, o tej, Bavconščini, katere bi nas moralo biti do dna duše sram, da jo sploh toleriramo. Sramota za človeštvo!

    Ta oblast prezira in sovraži polovico lastnega prebivalstva. Takšne zakone tudi piše.

    • freedomfighter

     povezava tega članka in kučana me zanima ne celotna teorija

     • dob

      Si poklicu Repeta?

 • terezija

  Takim naj sodijo po šerijatu če si ga tako želijo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!