Očitno še ni dovolj mrtvih: Angela Merkel meni, da Nemčija potrebuje še 12 milijonov ekonomskih migrantov?!

Hrvatje so ugotovili, da so stališča Nemčije in Hrvaške velikokrat na nasprotnih bregovih. Je to čas za preplah? Foto: EPA.

Nemški mediji poročajo, da nemška vlada, sodeč na njeno zadnje poročilo, potrebuje še 12 milijonov ekonomskih migrantov, da bi zaustavila zmanjševanje populacije. Kanclerka Angela Merkel in sodelavci so namreč izračunali, da potrebujejo 300 tisoč novih migrantov letno, da bi v naslednjih štirih desetletjih število prebivalstva ostalo stabilno. In kje je težava? Velika večina ekonomskih migrantov, ki je na ozemlje Nemčije prišla od začetka velikega migrantskega vala leta 2015, je muslimanske veroizpovedi, varnostne službe pa ocenjujejo, da je bilo med njimi vsaj 20 odstotkov tistih, ki so se radikalizirali in nimajo dobrih namenov.

Vsi džihadisti, ki so bili vpleteni v terorističen napad v Parizu novembra 2015, so v Francijo in Belgijo prišli kot ekonomski migranti. Že februarja istega leta je teroristična skupina Islamska država napovedala, da bo v Evropo poslala 500 tisoč migrantov, septembra 2015 pa je libanonski minister za izobraževanje v javnosti potrdil, da je bilo med ekonomskimi migranti v njihovih migrantskih kampih vsaj 20 tisoč džihadistov.

Po nekaterih podatkih kar 80 odstotkov ekonomskih migrantov, ki so od začetka oboroženega spopada v Siriji prišli v Evropo, laže o svojem poreklu. Večina jih namreč trdi, da prihajajo iz Sirije, a prihajajo iz drugih držav s pretežno muslimanskim prebivalstvom, kot so Iran, Afganistan, Pakistan, Irak, Tunizija in Egipt.

Vojščaki t. i. Islamske države, ki so jih v preteklih dveh letih aretirali, so zahodnim medijem skoraj vedno ponujali enake odgovore: “Naš cilj je vzpostaviti kalifat, ne samo v Siriji, pač pa po celem svetu. In to nam bo kmalu uspelo, inšalah,” je za Al Jazeero septembra 2015 povedal eden izmed visokih džihadističnih operativcev, ki so jih zajeli zahodni zavezniki. Ti islamski skrajneži v Evropo prihajajo z namenom pomagati vzpostaviti kalifat. Njihov načrt je povzročiti kaos na evropskih ulicah in preliti čim več krvi. “Samo počakajte, pa boste videli,” je prej omenjeni ekstremist z nasmeškom na obrazu takrat povedal Al Jazeeri.

Dejstvo, da so omenjeni podatki naravnost šokantni, nemške kanclerke Angele Merkel očitno ne skrbi, saj bi jo levičarski mediji, če bi se postavila za svoje ljudi, obtožili islamofobije. Nemško vlado naj bi sicer samo letos migrantska kriza stala kar 37 milijard evrov. A glede na zadnje poročilo nemške vlade, ki je prišlo v javnost, Merklova in sodelavci očitno ocenujejo, da bodo v prihodnosti potrebovali še 12 milijonov migrantov, saj se prebivalstvo zaradi negativnega naravnega prirasta stara.

L. S.

 • centurion

  A v Germaniji ne premorejo psihiatrične bolnišnice,
  ki nase nekaj da?
  Resno mislim.

 • VERZIFIKATOR

  Visoki obisk v Berlinu, ki naj bi reševal vse svetovne krize, pa kot da je pozabljen.

  Bor Uteha

  NEBO NAD BERLINOM

  Igralec Bor utiral si je pot
  tja med zvezde zvezdniške sijajne,
  diplomatske je odpiral tajne,
  žrtev lastnih Bor je bil zablod.

  Igralec Bor utrgal si je čas,
  da v vlogi novi, vlogi diplomata,
  objame sestro in objame brata,
  pokaže svoj rešiteljski obraz.

  V filmu kot o nebu nad Berlinom,
  se med angele je Bor podal
  in pri angelih svoj mir iskal,
  bil pogovor matere je s sinom.

  Mati v angelski se je podobi
  kakor angel prikazala sinu,
  bil deležen Bor je tam v Berlinu
  nje podukov, kakor se spodobi.

  »Ni narobe, sinko Bor, igralec,
  če podaš se tja med pravoslavne,
  geste če igraš med njimi spravne,
  če rešitelj si, pomirjevalec.

  Angeli so vsem nam vendar skupni,
  vseh kristjanov, vzhodnih kot zahodnih,
  so zavetniki stvari razsodnih,
  pojdi Bor, odidi v boj obupni.

  Le objemaj, Bor, objemi brate,
  z vzhodnimi pogajaj se kristjani,
  odrešuj cel svet ta podivjani,
  angelov ves zbor bo stavil nate.«

  Bor ponosen zdaj gre iz Berlina,
  upajoč na zvezdniško spet vlogo,
  pa odmerili so mu ubogo
  vlogo izgubljenega le sina.

  »Komaj čakajo te pravoslavni,«
  angel še navihano mu šepne,
  češ, pa kaj če Bor ponovno cepne
  v vlogi večni Maneken postavni.

 • tarantela

  Editor’s note: The opinions in this article are the author’s, as published by our content partner, and do not necessarily represent the views of MSN or Microsoft.

  Good news: In two years, we’ll have a new president. Bad news: If we make it that long.

 • AlojzZ

  “12 milijonov ekonomskih migrantov, da bi zaustavila zmanjševanje populacije.”

  Možno, da je res. Ampak! Oni ne uvažajo socialne migrante, oni uvažajo prejemnike socialne podpore! Maj jim kdo to že pove!!!!

 • Silka

  Za Božjo voljo kaj pa ta “vizionarska” gospa posiljuje druge narode s temi islamskimi “vojaki”, če še jih ima sama premalo. V ozadju je nekaj več in temu več se moramo Slovenci upreti z vsemi sredstvi, tudi s silo.

 • tarantela

  To pride od tega, ker je Hitler hotel čisto raso, zdaj se je pa izkazalo, da take zadeve slabo vplivajo na pleme in se izrodi. Posledice so vidne.

 • janez.pokoncni

  Te evropske zgodbe s padanjem natalitete so res tragikomične. Zakaj mladi pari ne “poskrbijo” niti za osnovno reprodukcijo? Zato, ker si otrok ne morejo privoščiti. Zakaj? Socialna država, sistem vzajemnega ropanja, tistim, ki delajo in ustvarjajo preveč pobere.
  Poglejte kaj imajo skupnega države, ki se spopadajo s prenizko nataliteto: socialno državo in s tem posledično visoke davke. Socialna država je kot morfij. Na prvi pogled pomaga, ublaži bolečino, vendar na dolgi rok razkroji človeka.

  • učko

   Socialna mreža mora biti taka, da ko človek “pade”, ne pristane na trdih tleh. Potem pa mora biti poskrbljeno, da padli človek zopet začne normalno funkcionirati, se pravi delati, kar pač lahko !!!!

  • Silka

   Ni samo “slab” socialni položaj kriv za padanje natalitete ampak tudi samovšečnost in egoizem. Mnoge družine imajo danes raje dva psa, kot še enega otroka zraven. Bili so že hujši časi in bilo je “dovolj” otrok.

   • janez.pokoncni

    Ni mi sicer jasno kako v “zgodbo” z nataliteto vplesti egoizem in samovšečnost. Se trudim, ampak nikakor ne gre.
    O hujših časih se lahko pogovarjamo. Problem časa, v katerem živimo, je izjemno negotova prihodnost. Saj poznaš tisto o oddaljenosti od tal.
    Oseba A je oddaljena od tal 15 cm, oseba B 30. Kdo je v boljšem položaju? Odvisno od smeri gibanja oziroma višine, iz katere pada. ;)

    btw.,
    Sam imam 4 pse … in 7 otrok. Brez heca!

    • Silka

     Izjeme potrjujejo pravilo
     egoizem: “Potem ne bom mogel na Maldive s temi froci.”
     sebičnost: “Jaz in še jaz in če bo čas, ker morem s psi na sprehod, še otrok”.

     • janez.pokoncni

      Ne vem no …
      Zagotovo se najdejo izjemni čudaki in posebneži, ki bi znali za razlog navesti tudi preveliko ali premajhno populacijo človeških ribic v Postojnski jami ampak velika večina normalnih ljudi, če ne prej, takoj po prvem otroku spoznajo, da so otroci glavni smisel življenja, od katerega pa te seveda lahko odvrne najmočnejše čustvo – strah.

    • rubec

     Sedem? Ni čudno da ti pravijo pokončni.

     • RATATA

      Ponesreči se je sedemkrat nasadila. In vedno se je prijelo.

    • RATATA

     Tudi če so vsi tvoji psi levičarji, da le štirje otroci niso, pa mamo večina.
     +

  • Borut Stari

   Ženske kvote v politiki in razgreti feminizem v družbi, sta pripeljala do očitne kastracije moških. Zdaj pa imamo pizdarijo s kurčenjem žensk.

  • xtc

   Se strinjam z zapisom vendar pa Evropejke postajajo vse bolj komot;raje kot otroke imajo dopuste;dražje avtomobile;vikende;hišne ljubljenčke in še kaj ko jim omeniš otroka;pa odgovorijo ja da morda kasneje;ali če bi imele veliko denarja in časa li pa da jih to ne zanima:

   • janez.pokoncni

    Vedno obstajajo ljudje, ki otrok ne želijo, razlogi za to sploh niso pomembni. S tem ni popolnoma nič narobe. Sam gledam svoje sodelavce in tudi že svoje najstarejše otroke. Če svojim otrokom niso sposobni nuditi tisto, kar je bilo nudeno njim kot otrokom, je to pri tistih res odgovornih, kar pa imamo Slovenci precej zasidrano v genih, že signal za zavoro.
    Zelo težko je pristajati na filozofijo; mah klinc, naredimo froce, pol pa bo že nekako. Da bodo otroci zrasli samo od ljubezni, je zgodba za resnično neodgovorne.

    • xtc

     Se tudi tu strinjam a meje gredo previsoko in tudipričakovanja:
     Večina mladih razmišlja takole;ja ;če sem šolan mi pripada dobra skužba;ob njej že ogromna plača osem ur dela in nato nakup hiše ali stanovanja;ne da bi se vprašali koliko so dejansko sposobni in pridni:
     Nadalje nakup hiše ali stanovanja je včasih bil življenski projekt; in varčevanje in odrekanje;dane mladi mislijo ;da bo to padlo z neba zraven bodo hodili po potovanjih;dopustih in kopovali zraven še luksuZ:
     tO KAR GLEDAM ;DANES NE PELJE NIKAMOR;MLADI SE PREZAKALKULIRAJO:ŽENSKE SO NESTRPNE CELO HUJE TEKMOVALNE KOT MOŠKI; naberejo si kredita za hišo ali stanovanje:nato se zakreditirajo še za avtomobile;ki morajo biti znamka_pa četudi star;hodijo še na smučanje in po dopustih innato se alomi seveda se zalomi in ne moreš imeti otroka če letiš v oblakih:
     Poznam par mlajših znancev;ki so sicer pridni in sposobni;ki so bili že malo pred poroko pa se jim je podrlo eden je imel že gotovo stanovanje v hiši staršev;kamor babnica ni želela ;češ da njo že nebo nihče j****;;da naj dvigneta kredit na stanovanje in gresta v blok;ker ona že nebo delala okrog hiše:Drug je imel ob pomoči staršev že praktično gotovo hišo;ki je bila zaradivarnosti pisana na starše;ko mu je babnicapovedala ;da otrok noče ;ker rada putuje po eksotičnih krajih ali pa naj najameta kredit da bosta kupila vikend na Hrvaški ali kje na Jadranu
     Tretji je imel firmo;po starših in mu je babnica zabrusila ;da otrok pa že nebo rihtla;ker hodi v službo;pa postava se ji bo pokvarila;p

     • ney

      +++++++++++ Se strinjam, da je dosti žensk, ki res gledajo samo na goodlooking, pa tudi moških, ki gledajo na dobre ritke…potem pa je problem, ko dobra ritka noče gospodinjstva opravljati…………tudi še marsikateri moški se preveč drži mamine “kikle”……;)

     • xtc

      No naj ti povem poučno zgodbo na tvoj odgovor:
      Znanec je spoznal dobro mrho;ki je bila v službi v JS oz je še:
      Po slabem letu se je priseliola v hišo njegovi starši pa so se odselili na večji vikend in pol hiše dali sinu;pol pa obdržali;sin pa je imel tudi dokaj dobro delujoč SP:;seveda se je vešča k hiši p

     • ney

      Hvala za tole zgodbo. Za tega reveža je bila življenjska lekcija.Mnoge, ki nimajo čiste ljubezni pa lekcija še čaka.
      Če je čista ljubezen obojestranska, se spontano, vse prenese…v nasprotnem je že v začetku obsojeno na propad.

  • RATATA

   Sem prebral. Pa gledal, pa buljim, sedemnajst apvoutou že ma, pa naj ma še osemnajstga.
   Ja to je tisto, kar ne zastopjo.
   Tudi če maš svojo firmo, driblaš, ker so prepožrtni. Žalostn, da so tolk butasti.

  • RATATA
 • Fireblade

  Nemci so že tretjič uničili Evropo. Ogaben narod. Lahko bi jim vsi ostali zaprli meje oziroma prepovedali prosto gibanje po EU.

 • Borut Stari

  Očitno, sodeč po sliki, je ženska zelo potrebna.

 • janez zorman

  Če spremljamo vsakodnevno “krčenje” Islamske republike, je res vprašanje kam bežijo vsi radikalizirani vojščaki, ki so še pred meseci posiljevali, klali, morili,…svoj narod in vse ostale namišljene sovražnike Islama – predvsem katolike. Glede na to, da jim Arabija ne diši preveč, sklepam, da večina teh ljudi po različnih “nepopularnih” poteh prehaja evropske meje. Prav v tem času bi se morala Evropa hermetično zapreti in podpreti Trumpa pri svojih prizadevanjih; da Arabci ostanejo v Arabiji.

 • Slovenija moja dežela

  večino tega zmešanega nemškega vrha je potrebno v najkrajšem času poslat na zdravljenje in to cca 100 m pod zemljo,v bunker,kjer bodo odrezani od vsega sveta,

 • joze.sukiv

  Naj sipogledajo Slovence..ČISTOKRVNA SLOVENSKA RASA ?????

  • pajot

   Ti edini pa zmene. A ni to krivično?

 • PIA PlA

  Merklca upa, da bo Nemčija spet uspešna vodilna dežela z naraščajočo nataliteto čiste mešane rase otrok posiljstva.

 • Opazovalec

  Resen novinar, kar L.S. nedvomno ni, povedo kateri medijo poročajo o tako šokantni novici. V normalnih medijih se namreč zadnje dni poroča, o pospešenem vračanju neupraviočenih do azila. V dikciji ”Nemški mediji poročajo” se pač skriva ali povsem nekompetentnost novinarja, ki ne zna citirati virov, ali pa prikrivanje nekompetentnosti virov, ala kakšna speisa.com.

 • Domoljub in gej

  Apatični desničarji, ki si upajo spravljati samo na šibkejše bodo težko premagali takšno zlo, kakršno se je razbohotilo nad Slovenijo. Zato potrebuješ zelo hrabre ljudi, ki se ne bojijo izgubiti življenja za svoje vrednote. Dokler se pa živi v coni udobja, pa sprememb ne bo.

 • moat

  Nemčija potrebuje ekonomske migrante, tudi tiste iz Slovenije, ki pri nas ne najdejo dela. Torej, ekonomske migrante ne pa beguncev, ki so večinoma delomrzneži in jim niti na misel ne pride, da bi se asimilirali. Enake probleme s staranjem prebivalstva ima tudi Slovenija. Če tukaj ne bo strategije, bo življenje toliko slabše, saj bodo pokojnine toliko manjše ali pa jih sploh ne bo več.

  • dež

   S tem se v glavnem vsi strinjamo. Ampak oni bi lahko že sedaj pripeljali Ukrajince pa so se odločili za muslimansko drhal, ki bo v celoti na sociali. In ko se bodo namnožili, Nemci ne bodo imeli nobenih težav s staranjem več, ker bodo enostavno izginili kot narod.

   • moat

    Niso jih pripeljali, temveč so prišli sami, kot begunci. In begunci so nekaj povsem drugega, kot ekonomski migranti. In še nekaj, begunce ščiti Ženevska konvencija o beguncih in države jo morajo spoštovati. Problem pa je, da so med begunci ekstremisti, ki koljejo in sekajo glave. Dodaten problem je, da se islamisti, ki so dejansko begunci in potrebujejo pomoč, niti približno ne nameravajo asimilirati v družbo, da ne spoštujejo pravil in običajev okolja, da so brez vsakršne hvaležnosti, da so delomrzneži in živijo na tuj (beri naš) račun. In ta račun je veliko, veliko previsok in tudi diskriminatoren, saj jim država daje toliko, da me je sram, medtem ko naši državljani, ki potrebujejo socialno pomoč dobijo drobtinice. In to je največji problem. Če bi bilo po mojem, bi morali beguncem nuditi osnovno zatočišče in samo skromne obroke, s katerim bi lahko preživeli. In ko bi se razmere v njihovi državi uredile, bi jih prijazno ali na silo zapeljali domov. In to bi bilo to.

    • dež

     Nihče, ampak prav nihče, ki je prišel preko Slovenije ali Madžarske ter naprej preko Avstrije v Nemčijo (samo preko SI jih je šlo 500 K) ni bil begunec. Begunec si samo toliko časa, da prideš v prvo varno državo.
     V Slovenijo lahko prideš kot begunec samo z letalom, ker tudi po morju pred vstopom v naše teritorialne vode prečkaš hrvaško ali italijansko morje.
     Če gre za begunce, kot praviš, bi pričakoval ženske, otroke, starejše ljudi, na fotografijah in posnetkih pa je 80 % moških med 20 in 30 let.

     • moat

      Pravno imaš seveda prav, saj je begunec šele tisti, ki po zaprosilu dobi status begunca. Praviloma pa mora zanj zaprositi, kot praviš, v prvi varni državi. Toda Merklova je “begunce” povabila v Nemčijo, zato so se meje odprle. In ni jih odprla samo Slovenija. Pred njo jih je odprla tudi Hrvaška pa Srbija, pa Grčija in Makedonija, pa za nami Avstrija…Zdaj je seveda drugače, ko je Nemčija priprla pipico, so jo tudi države pred njo. Sicer pa v tem primeru ne gre samo za osebe, ki bi jim bil priznan status begunca, temveč tudi za osebe, ki potrebujejo subsidiarno zaščito. Sicer pa begunci niso samo ženske in otroci, starejši. So tudi mlajši in tudi jaz se sprašujem, čemu bežijo, saj bi se morali v svoji domovini boriti. Toda, tudi pri nas so med osamosvojitveno vojno ljudje različne starosti bežali, največ v Avstrijo in Italijo. Tako pač je. Strah dela svoje.

  • janez zorman

   Deloma imaš prav, deloma je problem Slovenije drugje. Predvsem v nepoštenem razdeljevanju penzij in dodatkov k penzijam, ki imajo korenine že iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Ko je vsak domnevni “borec”, lahko podpisal borčevsko penzijo za svojega kolego, žlahtnika,…za uslugo,..To je v socializmu, ko je Topčider tiskal dan in noč, še nekako šlo. Danes to ne gre več. Če razdelimo maso, ki gre danes za penzije, med aktualne penzioniste, pride več kot 800 € na penzionista. To ni slabo in če bi bila to povprečna slovenska penzija, bi kar šlo. A kaj, ko so apetiti udbopartije preveliki in so si tudi za čas, ko ne rabiš več posebnega razkošja in ko rabiš zelo malo za življenje, privoščili razkošje; v različnih oblikah dodatkov k penzijam. Lep primer je Milan in ostareli kao “zaslužni” Slovenci (po večini podporniki udbopartijskega režima), ki prejemajo preko 1000 € čistega dodatka k penzijam; kar večina Slovencev sploh ne ve.

   • moat

    Bi se kar strinjal s tabo glede pokojnin privilegirancev in ne bi bilo slabo, da bi se malce prevetrila njihova višina, zlasti pa dodatki. Toda, treba je razumeti, da kaj takega ne sme veljati za ljudi, ki so delali v podjetjih in upravi (ne v politiki) in so jim delodajalci plačevali prispevke, enim višje, drugim nižje, pač glede na to kje in kaj so delali. Princip pokojnine je bil (in tega tudi ne bi smeli spreminjati), da dobiš pač toliko, koliko so ti vplačevali delodajalci.

    • janez zorman

     Že, že, ampak če je kao druga pokojninska reforma pripeljala moške penzije na 57 % 25 letnega povprečja plač, bi lahko na račun (pre)visokih penzij določila neko min. penzijo po vzoru Avstrijcev, Nemcev, Skandinavcev,…ki ne bi bila zgolj miloščina – za životarjenje. Na tak model je mlajši rod ekonomistov iz OEC (na katere sicer ne dam prav veliko), že opozarjal. Kakšno penzijo bojo imeli trenutno zaposleni v proizvodnji, ki že 20 let dobivajo (preračunano) cca. 450 – 600 € plače ? Saj sami sebi delamo socilano revščino.

     • moat

      Se strinjam s tem, kar si povedal in o tem sem tudi govoril. Prevetriti se mora njihova višina, torej najvišje pokojnine z dodatki je treba prizemljiti. Seveda bi bilo bolje, da bi se pokojnine v osnovi dvignile, toda kaj bi to pomenilo za gospodarstvo, kjer je politika povsem odpovedala pri ustvarjanju pogojev za večjo gospodarsko rast. Po mojem, v bližnji prihodnosti, kjer bo robotizirana proizvodnja v prevladi in bo vedno več brezposelnih, bo bolj aktualen UTD, kot pa pokojnina. Toda, to je samo moje mnenje.

   • Dragan Krstič

    Fukcionar Tonin iz NSi pa zagotovo ve.

 • Anton Zor

  Ali se je tej ženski res popolnoma odtrgalo.

  • rubec

   da

  • KIKI

   Ne, ni se ji utrgalo, ona gleda v srečno leto 2050, kjer nobenega Nemca ne bo več,
   ostal bo le nek oddaljen spomin na dobro tetko z Alahovo dušo!

 • rubec

  Najvišji možni orden “Alahova Finka z eno plamenico in tremi Kalašnikovi” je danes Alah dodelil devici z imenom Angela. Zgolj slučaj?

 • zaton

  Upam, da Nemci na jesenskih volitvah ne dajo ponovnega mandata Merklovi.

  • Marija

   Če dobi še en mandat Evrope ne več.

   • Steiermark

    Četudi ona nebo dobila in bo dobil parazitski in uničevalski Schultz – levat, se nam ne piše nič boljše. Morala bi zmagati AFD, v Franciji Marie Lepen itd. , šele potem lahko upamo, da se bo zaustavilo to uničevanje avtohtonega prebivalstva in evropske kulture! Te zveri, kot je merklovka, holand, juncker, in vse levake, ki so k temu doprinesli, s sorosom vred, pa poslati v daljno Sibirijo, v zapuščene gulage, ter se naj tam preživjajo z iskanjem zlata ali karkoli že hočejo. Zraven pa naj peljejo vso to golazen, ki so nam jo navlekli v EU! Tam tudi z musliji lahko, med sabo uvedejo šeriatsko pravo in se režejo po koščkih…..Svinje!

 • Unikatna

  Kar ponavljamo se, da ta ni prisebna :) Zakaj ne vzame Ukrajincev, nezaposlene Evropejce? Mnogi Nemci so leni za delo! Če pogledam samo oddelek klinike, kjer dela hči – med. sestre so Španke, Litvanke, Slovenke, Hrvatice…

  • KIKI

   Kaj dela tam tvoja hči, če pa naša “Vukojebina” poskrbi za vse dela željne:
   imamo gospodarsko rast in čudovito, izpopolnjeno zdravstveno
   reformo tovarišice Milojke! Kaj nima domovinske zavesti ali kaj, da gara
   za neko Merklco??? Bi lahko pri nas v domu za upokojence za mali denar
   brisala usrane riti dolgo živečih članov ZB! To bi bilo častno delo!

   • Unikatna

    Hehe…Je iskala delo doma in je ni dobila, ker ni imela del. izkušenj. Pri enem razgovoru so jo vprašali, če misli imeti otroke…tako, da ko je dobila ponudbo za tujino, je kar sprejela. Ima željo, da se vrne domov.

 • Marija

  V Nemčijo si jih na uvozi očitno tudi v Nemčijo menjajo narod,namesto da bi narod menjal vlado in izdajalce.Mravo Angela res ima pravo ime. Angel smrti Evrope.

 • Franci

  A ji še ni jasno kakšen učinek ima mešanje ver. Muslimanska je trenutno nasilna patriahalna ( pedofilna ) z ogromnimi družinami, ki bodo v bodočnosti uničile vso tadicionalno kulturo v Eu. Bolano

 • Antonius

  Merklova in njeni strokovni sodelavci okoli vlade pa res nimajo nobenih pametnih idej.
  Milijardni denar, ki ga bo Nemčija zagonila za neizobražene šerijatarje bi lahko namenila za povečanje rodnosti v nemških družinah.
  Preproste rešitve so za dr. Angelco Merkel očitno prezahtevne. Denar, ki bo zapravljen za šerijatarje bi lahko namenila nemškim materam, ki bi jim priznali porodniški status do končanja osnovnošolskega šolanja otrok. Materam bi morali priznati pravico do mesečnega nadomestila vezanega na število otrok, poklicno izobrazbo in pokojninsko dobo za ves čas porodniškega statusa.
  Izhajam iz skrivanega dejstva, da Slovenijo vsak nezaželeni šerijatar stane 2 tisoč evrov na mesec.
  37 milijard zapravljenega denarja na leto je enormen strošek za popolnoma nesprejemljivo in neodgovorno politiko, ker v državo uvaža terorizem in v posledici revolt domačega prebivalstva.

  Se mi pa vsiljuje še en vidik na razvpiti problem državnega in v skupnem svetovnega staranja prebivalstva.
  Zemlja nas že kar nekaj časa opozarja, da se je človeštvo počasi razmnožilo prek njenih zmožnosti preživljanja svetovnega prebivalstva. Izmed vseh resursov najbolj potrebnih za zdravo življenje je na prvem mestu prav čista pitna H2O, ki jo je vse manj.
  Kaj, kdo iz ozadja nas sili k namerno ustvarjenemu problemu povečevanja rodnosti? V potrošništvo, je svetovno prebivalstvo zdresirala prav masovne proizvodnje sposobna industrija. Kam pa boš z milijardno proizvodnjo, če ni novih kupcev med postaranimi ljudmi?
  Enkrat se bo potrebno zaradi zdravja sveta tudi ustaviti. Špice grafikonskih kazalcev vsakoletnih gospodarskih rekordov in finančno požrtnih uspešnosti, bo potrebno zbrusiti v zdravo horizontalo.

  Kitajska z milijardo in pol svetovnega prebivalstva je evidenten primer in dober pokazatelj dogajanja na svetu v malem. Država je kemično zasvinjana po dolgem in po čez, življenjska doba se daljša, prebivalstvo se pa stara.
  A se bodo zmogli razni sto milijardni Bilderbergi, Iluminati pa razni pokvarjenci Sorosovega kova dokopati do spoznanja, kaj je v bodočnosti pred vsemi “nami”? “Nami” sem dal v narekovaj zato, ker se mi v “bližnji prihodnosti” z bodočnostjo pred nami ne bo potrebno nič več v mislih ukvarjati.
  Zemlja potrpežljivo čaka na zmanjšanje svetovnega prebivalstva in uravnoteženo koriščenje vsega, kar nam daje zastonj.

 • Yolbe

  Ja pol si jih naj z avijoni zvozi v Dojčland, da ne bodo srali po celi Evropi….

  • Steiermark

   Četudi bi jih “uvažala” v Deutschland (čeprav Nemci tega ne marajo….jim je vsiljeno), se bodo razširili po celi Evropi, kot se širijo najrazličnejše hudo nevarne okužbe, z virusi AIDS-a in ostale!

 • mirodel

  A zaradi nemške pohlepnosti po svojem širjenju naj se pa zdaj “okuži” z islamom in posledično “kulturo” tudi vsa njena okolica. Upam, da bo organizirala za svoje “migrantske potrebe” tudi direktne čarterske linije do končnega cilja. Slovenija seveda preleta teh letal čez svoje ozemlje ne sme dovoliti, kvečjemu pot nazaj v njihovo rodno deželo

 • zaton

  Glede na to, da nam vlada v viziji Slovenije leta 2050 obljublja drugo Švico, kjer se bosta cedila med in mleko, se bojim, da bomo postali “raj” za prišleke in bomo prehiteli Dojčland. He he.

 • toxico

  ta ni normalna z muslimani bodo večali populacijo

 • totex39

  Ta ženska pa malo verjetno, da ima vse pošlihtano v svoji glavi. Sedaj je prišla na idejo na ekonomske migrante in misli, da bo s tem izboljšala svojo umazano migrantsko politiko.

 • xtc

  Ne glede koliko nove delovne sile Nemčija rabila je nekaj jasno z uvozom iz muslimanskih držav;le te ne uvaža pač pa uvaža lenuhe in težave:enako velja za večino Afiških imigrantov:dEJANSKO PRIHAJAJO LJUDJE Z POVSEM DRUGO FILOZOFIJO IN ZELO OMEJENIMI DELOVNIMI NAVADAMI N PRIČAKOVANJI KAKO BODO ŽIVELI NA RAČUN DOMAČINOV IN IMELI NADSTANDARD:
  Če govorimo o uvozu delovne sile bi se morala Nemčija predvsem fokusirati na krščanske države sveta in tam postaviti sortirne centre tudi J Ameriki in Aziji med tem ;ko bi morali muslimanske ekonomske migrante večinsko zavračati razen res izjemnih strokovnjakov;kajti prinašajo samo težave_žal;enako je z negroidno populacijo;ki bi morala biti podvržena zelo strogi selekciji inazilni sistem bi moral biti začasno suspendiran v EU:;ALI PVEDANO DRUGAČE AZILA NE MOREŠ DOBITI :ČE VSTOPIŠ V eu ilegalno in če v roku desetih let ne zagrešiš resnejšega kznivega dejanja;si kandidat za državljanstvo še pet let in za državljanstvo pa moraš plačati vsaj dvajset tisoč EUR;OTROCI ROJENI V ČASU AILA NE MOREJO DOBITI DRŽAVLJANSTVA TUKAJ VSE DOTLEJ NISI kandidat za državljanstvo in to brezhiben:

 • Krtača17

  Kar verjamem angleškim politikom da se čez kako leto ne bojo imeli s kom pogovarjat o izstopu iz EU ker evrope ne bo več.

  • xtc

   Oni se bodo kmalu pogovarjali čez cev z muslimansko populacijo ;ki jim rase hitreje kot v EU:

 • Olga

  Veleizdajalka! Namesto, da bi reševala demografsko politiko z milijardami doma, jo bo reševala z uvozom terorizma?!!! To zraste lahko samo v levaški glavi!

 • Steiermark

  Babi se je totalno vtrgalo, namesto da bi poskrbela za lastne državljane, ki so brezposelni, nas “tepihuje” s to leno, islamsko golaznijo, ki prihaja v EU, “nisam došao da radim, nego da zaradim” – to je njihova kultura in mentaliteta. Zraven pa še veselo posiljujejo, koljejo in ropajo – fuj merklca in vsa , tej uničevalski kulturi avtohtonega prebivalstva, drhal!

 • Stajerka

  na svetu je mladoletnih sirot kolikor hočeš…….to so otroci, ki potrebujejo pomoč……ki se lahko asimilirajo……najbolj pa me kajfa to, da o prirastu govori ženska, ki ni bila pripravljena žrtvovati lastnega ugodja niti za 1 potomca…….

  • Steiermark

   Tisto glede “sirot”, ki potrebujejo pomoč, se mi ne zdi pravilno…..ja, naj se jim pomaga, ampak v njihovi deželi, ne jih vlačiti iz njihovega okolja, ker v svojih genih nimajo mehanizmov, ki bi jim dovolili razvoj iz njihove primitivne necivilizirane kulture – to gre z ljudmi do groba. Sama vem za primere, ko so italjani “uvažali sirote”, ki so jih posvojili, iz Brazilije, Afrike in drugih eksotičnih dežel….. Kaj so dobili? Posvojitelji so postali žrtve teh posvojencev, ki so zašli, kljub dobri vzgoji in ljubezni, ki so jim jo dajali, po krivih potih.

 • korintos23

  Tako si naši levičarji želijo uvoziti jahače za svoje kobile.

 • Steiermark

  V celi Evropi je ca. 20 milionov brezposelnih, ki bi z lahkoto pripomogli k “ekonomski rasti”, evrope in evropejcev! Naj merklca pošlje kakšno ladjo ali letalo v dežele, kot je cela juzna Evropa in bo potrebe kaj hitro zapolnila. Pa še Evropejci, po kulturi in rasi, bodo, tisti, ki že imajo zahodno evropsko civilizacijsko kulturo….. ne pa da uvaža tiste, ki še se vedno preganjajo po drevesih in klanjajo “bogu zla” satanu, ki ga pa sami malo drugače imenujejo……..

 • korintos23

  Izgleda da je premalo sadov posilstev.

 • Steiermark

  Naj res v Celi Eu najprej poskrbijo za svoje, tiste, ki jih plačujemo, ter omogočijo preživetje mladim, naj jim dajo stanovanja (tako kot dajejo tem muslimanskim lenuhom in izkoriščevalcem, da o drugem sploh ne govorim), pomoč, da si bodo mladi sploh lahko privoščili družine – potomce. Ker kolikor mladi sploh niso brezposelni, pa imajo tako nizke dohodke, da si vsega tega ne morejo privoščiti. Namesto, da vzdržujejo to golazen, ki so si jo privlekli, zaradi izkoreninjenja Evropejcev, ter jim dajejo visoka “nadomestila” (tudi pri nas, ko en musli pokasira vsaj 3 x toliko, kolikor je pri nas zajemčen OD, kljub garanju, ali pa kar 5 x višje od penzij, za 40 let garanja) naj podpirajo predvsem mlade in jim omogočijo ustvarjanje družin in dostojno preživetje. Ko se merklovka tako ven sili s svojimi musliji in zaščito teh zveri, naj povem, da vidim ničkolikokrat, na nemški televiziji, kako slabo se godi tudi njihovim upokojencem, ki so tudi ustvarili vse v Nemčiji. Dobivajo tako male penzije, da z njimi nemorejo preživeti, nemorejo si plačevati najemniškega stanovanja, pa tudi za zdravljenje nimajo denarja. In ta pra……ca tišči, njim odvzeti denar tem zverem v tazadnjo in gradi in dela vse na tem, da uniči Nemčijo in celo Evropo! Fuj, satanistična podgana!

  • Nata

   + + + + + + + + +

 • ney

  Za merklco & CO.
  Problem primitivnega uma je, da je kompatibilen z odprtimi usti.

 • miha57

  12 milijonov prejemnikov socialne pomoči. Butasti Nemci pa jo bodo še enkrat izvolili !

  • Adolf Hitler

   sai so že AFD! SAMO TA ŽIDOVSKA PIZDA NEMORE TEGA ŠE PREBAVT!

 • Silka

  Že dolgo ni bilo živečega tako osovraženega politika v Evropi, kot je gospa Angela. Nesreča nikoli ne pride sama.

 • Aron

  Desničarji se bodo morali odločiti- ali bi radi imeli neoliberalizem, katerega predpogoj je globaliziranje delovne sile ali pa protekcionizem. Oboje pač ne bo šlo.

 • Dragan Krstič

  Da bi pri nas rešili problem rodnosti predlagam da vlada uvozi nekaj tisoč mladenk iz Venezuele.
  Problem bo hitro rešen.

  • Nata

   hi……hi………dobro za možakarje !Potem bi se tudi kakšni starejši odločili za …….hm……..otročka, no !
   A ne bi raje našim mladim družinam pomagali ? Spomnimo se. Kdaj je že bil porast rojstev ??

   • Dragan Krstič

    Prva napaka je bila razprodaja stanovanj po Jazbinškovemu zakonu. Stanovanje je bilo
    možno kupiti za cca 2.000 do 2.500.-€ paše kredit in obročno odplačevanje sta bila ponujena. Nekateri srečneži so si nabavili tudi po nekaj stanovanj in danes so najmanj
    premožni če ne bogati rentniki. Če bi bila cena stanovanj višja, bi ustvarjeni stanovanjski fond še danes lahko pomagal mladim družinam, seveda pod direktorovanjem LDS fukcionarja poštenjakarja od nog do glave tovariša OVNA.
    Druga napaka pa je napaka bedastih volivcev, ki so na volitvah dajali glasove rdečem kleptomanom. Se še spomniš TV anket pred 10 leti. Na vprašanje novinarja kaj menijo
    o slovenskih politikih so ponosno odgovarjali: politika me ne zanima. Še danes najraje spremljajo kdaj izide Nedeljkski, Suzy, Jana, Nova, Lady.
    Porast rojstev je seveda bil med vladavino SDS 2004-2008.

 • antimur

  To Sorosovo podrepnico bomo morali zaustaviti državljani Evrope, če so že Nemci takšni ljubitelji muslimanov in podpirajo to zločinko. Pokvarjenka ne uničuje samo Nemčije, ampak vso Evropo, zato nima niti mandata, še manj pravice.

 • Nata

  Ma, nj kej !! Ženščina bo vztrajala do konca.Saj njen konec nas ne zanima…..kaj pa Evropa ?

 • Franc Šink

  Izgleda da Nemčija potrebuje delovno silo. V Bosni jih primankuje.Naj že končno nehajo z njihovo humanostjo.Od teh kameltrajbarjev ne bo nič.

 • Dragan Krstič

  Merkelca ve, da bo potrebovala kameltrajbarje, saj je že Nostradamus prerokoval da bodo kamele vodo pile iz Rena. Seveda so ravno ti kameltrajbarji dovolj strokovni da jih vodijo k reki da ne poginejo od žeje. Merkelca je jako brihtna baba, pravi vizionar.

 • Johan

  Tej bubi manjka ogromno v glavi, ženska ki nima otrok je bolana v glavi in telesu !

 • Igor Kavalar

  Ta res ni normalna. Čimprej naj jo švabi zamenjajo ali pa čimprej spokejmo ven iz EU.

 • Hun

  gradnja cest, zgradb….vse to vzdrzevat..
  nemsko gospodarstvo raste z pozitivno veliko hitrostjo…
  brez migrantske delovne sile je nemogoce tak razvoj udejanit…to je dejstvo
  Merklova bi morala dobit nobelovo nagrado za mir…

  • Igor Kavalar

   Zakaj pol ne pobere brezposelne iz cele unije? Imaš 20 miljonov ljudi brez dela. Imaš tudi okoli 50 miljonov ljudi na plačah do 600evrov. Verjamem da bi šli vsi v Nemčijo delat za 2.500e, če mama Merkel to želi financirat.

   Od nas zahtevajo B1 znanje nemščine kot predpogoj. (Eures)
   Arabci še naše abecede ne znajo in pišejo iz desne proti levi pa so jih vse vzel, pa še v EU niso.

   • Hun

    se zavedam velikega problema, ce bi stevilo priseljencev in posledicno njihovih potomcev preseglo avtohtone prebivalce drzav EU ….
    dejstvo je, da dezela ali vas funkcionira brez priseljencev, metropole pac ne….

    moje mnenje je, da najvecji problem v nas samih ne v islamizaciji…
    ker vecina nas postavlja kariero na prvo mesto ustvarjanje druzine pa na drugo…danes zenske nocejo mlade, rojevat otrok zaradi kariere in feminizma….to se bo zgodilo tudi z priseljenci…prva generacija tako receno “primitivnih” migrantov bo imelo veliko otrok…rojeni otroci v EU ali ZDA se bodo zgledovali po svojih vrstnikih in jim bo materialna stvar vec pomembna kot naravne vrednote…

    • Igor Kavalar

     A veš kako je, če še zase nimaš in dihaš na škrge iz meseca v mesec tud za otroke nimaš. Karieristk in feministk je za vzorec. Nam Evropejcem ni vseeno, da bi se otroci potikal po smetiščih in iskal hrano. Arabcem in afričanom pač je vseeno. Zato imajo pa tam same reveže.

     • Hun

      tud v EU se ne cidita med in mleko…2500€ bruto place, neto pa v nemciji sigurno ne edin ce si specializiran z dodano vrednostjo…sj Slovenci tud migrirajo…
      To da se ti poraja misel in da udejanis v besede da druge rase ali narodi kot starsi ne zelijo svojim potomcem vse najboljse…je pa sebicno mislenje in govorenje..

     • Igor Kavalar

      Bruto ja, sam pr nas maš pa 789e bruto. In mora država dodat pr plač za 176ur ponavadi da sploh dosežeš neto minimalca.

      Ja kako jim želijo najboljše, če bo do leta 2050 Afrika k je že tko najrevnejši kontinent, da nimajo za hrano in vodo prebivalci se bo iz 1.2 miljarde povečal prebivalstvo za 1.3 miljarde, (čez 100%) medtem ko bo cela Azija šla za 0.9 miljarde ljudi gor, ostali svet, Evropa pa obe Ameriki pa za 200 miljonov.

   • Hun

    Turki kr dobro govorijo nemsko…so zaposleni po trgovinah, restavracijah, avtomehanicnih delavnicah…v vsem gospodarskem segmentu delovne sile…
    vsak migrant se zaveda, da v drugi drzavi ne mores evolirat ce se prvo ne naucis jezika…
    to kar ti pises je slepo posplosevanje

    • Igor Kavalar

     Ti govoriš za ljudi, ki so že gor 30 let. Jest ti govorim o primerjavi med 1 miljonom, ki je šel gor lansko leto da niso znal nemško in ostalimi Evropejci.

     • Hun

      tretirajo jih drugace, ker prihajajo iz vojnih obmocij in je njihovo zivlenje v rasulu…brez skrbi, da jih ne bodo gledal prau dolgo nemci na sociali…vsi se prizadevajo za integracijo…bo pa procent ljudi, ki jim bo ljubsi kriminal in radikakno verske ideje…

     • Igor Kavalar

      Ej Sirijci so prišli iz vojnega območja do varne Turčije in Grčije. Od tam niso več begunci. Zakaj mi dopustujemo v teh državah oni pa se tam ne počutijo varno. Ni logike. In niso prišli samo iz Sirije ampak iz več kot 20+ različnih držav v Nemčijo.(Pakistan, Iran, Bangladeš, Afganistan, Irak, Alžirija, balkanske države, Senegal, Gana, Eritreja, Somalija….)

 • Darth Vader
 • Anton
 • Artur

  Danes šopek za Merkelco jutri medaljo za multikulti zasluge, Borat nas vedno znova “presenti”. Leftardi nas vedno znova “presenečajo” s svojimi bolanimi za normalne usodno škodljivimi akrobacijami .
  https://www.youtube.com/watch?v=ZejQ2b5m-0M

  • Bozz

   To je tako kot Cesarjeva nova oblačila. Pahor, niti Cerar, si pač ne upa povedati Merklovi, da je gola in ji delita puhlice. Ja, kako fina oblačila imate gospa!

   • Artur

    Na bruhanje mi gresta s to svojo hlapčevsko servilnostjo .

 • Minovak

  Preveriti je treba, če slučajno Merklova ni muslimanske vere, kot ljubljanski mafijec…Če so to resnično njene izjave, pa je potrebno preveriti njeno glavo…nujno!

  • Dragan Krstič

   Ljubljanski mafijec ni muslimanske vere ima pa rad muslimanske dolarje iz Katarja.

   • Adolf Hitler

    ie pa neki kapitalistična židovska svinia!

  • pokvarjeniSvet

   zakaj preprosto ne vrečti ven iz Evrope in nagnat, enosmerna karta za BV in Severno Afriko.

 • Franc Novak 1979

  Seveda jih bo rabila, saj bojo Nemce s strupenimi plini https://www.rt.com/news/377108-hamburg-airport-injured-substance/ spravili s tega sveta, tako, kot so Nemci Jude med WWII. Drugič bo v klimi Ciklon B, seveda po nalogu Nazierklce, saj rabi prostor za 12 milijonov novih migrantov.

 • Vince Blake

  Kakšno upadanje natalitete neki? Najprej je treba vse feministke in SJW napokati na živinske vagone in jih poslati na Bližnji Vzhod, potem bo pa tudi natalteta zrasla. Ne pa, da ta ogabni feministični kult zastruplja vse Evropske ženske. Ne vem kdo od normalnega folka je še sploh toliko naiven, da misli, da bodo ti tepiharji delali za naše penzije.

  • Dragan Krstič

   Koliko LGBTR, lezbač in lenuhinj dela v Mirovnem institutu. Ogromne plače dobivajo na osnovi
   davčnih obremenitev delavcev iz realnega sektorja. Tista dr. gobcačica Šalamon_kogovšek naj gre delat za tekoči trak za 600.-€ pa ji bo kmalu jasdno kako krvavo se služi denar in kako skromno živijo tisti ki ji danes dajejo nenormalno visoke dohodke.

   • učko

    Kdo ji bo pa dal 600 ojrov, lenuharki !!!!

 • Adolf Hitler

  kz vabi za drva!

 • Adolf Hitler

  Vladimir Putin: George Soros Is Wanted “Dead Or Alive”

  https://www.youtube.com/watch?v=uhgKjecFKvc

  • pokvarjeniSvet

   za Sorošem stojijo vsi ti Askhenazi židovski bankirji.

   • Adolf Hitler

    es werde zeit sie weg zu räumen dise ferfickte juden misst jauche!

    • pokvarjeniSvet

     und wie würdest du das machen ?

     • Adolf Hitler

      nie wieder demokrati nie wider!!

     • Steiermark

      Adolf, če bi prišel tvoj pokojni “idol” nazaj in prevzel komando, potem bi še verjela v kaj, tako pa je skoraj nemogoče, da bi nas rešil kdorkoli…. Merklci se je vtrgalo do konca, soros in ostale satanistične podgane pa si manejo roke!

     • pokvarjeniSvet

      Hei Eurer, wir haben keine richtige demokratie !!! če je to resnična demokracija, sem jaz pecikl !
      je pa, res da je demokracijo težko vzpostaviti, ker je trenutno nikjer ni. Mogoče kaka Islandija in Švica, pol se pa zadeva demokracije na Zahodu, Vzhodu, Severu in Jugu konča pika aus ende. Bleferske lažnive demokracije ne priznavam za pravo demokracijo, še manj pa za voljo ljudstva.

      Je že res bo držalo ne bom zanikal da se ljudi preko medijev manipulira da se ne znajo odločit, se popolnoma strinjam. Ampak, če slučajno narod sreča pamet so varovalke, ki so jih globalisti poskrbeli s svojimi marionetnimi vladami po celem Svetu…mogoče tu in tam kakšna izjema, ampak večina vse njihovi vazali.

     • Adolf Hitler

      bei nationalsozialismus ist volk imer die erste!!!! die zeit in demokratie ist
      Demo-kratie-Diktokratie- zu griechisch -krateía (in Zusammensetzungen) = Herrschaft Dämonisierung ist diktatur das ist Demokratie

      1.Tarnung und Täuschung durch 2.Aussetzung
      3.Veräußerlichkeit der Naturrechte
      4.Söldner, von Streitmacht, Polizei und Justiz
      5.inflationäres Geldsystem
      6.Privatautonomie im öffentlichen 7.Recht (Willkür. Billigkeit)
      Lügen und Betrügen?

      volk imer das alle letzte und so geht das nicht mehr weiter mit dem Scheiß

     • Adolf Hitler

      das kostbare besitz auf dieser welt ist aber, das eigene Volk und für dieses Volk und um dieses volk, wollen wir rigen wollen wir kämpfen und niemals erlahmen und niemals ermüden,und niemals,versagen,und niemals,verzweifeln

     • Adolf Hitler

      sie können uns unterdrücken sie können uns töten kapitulieren werden wir nicht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Adolf Hitler

      das kostbare besitz auf dieser welt ist aber, das eigene Volk und für dieses Volk und um dieses volk, wollen wir rigen wollen wir kämpfen und niemals erlahmen und niemals ermüden,und niemals,versagen,und niemals,verzweifeln,Es lebe unsere Bewegung

      sie können uns unterdrücken sie können uns töten kapitulieren werden wir nicht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Europäer werden wieder aufstehen! weil wir das schon früher getan haben, und wir werden es wieder tun!
      steh auf weißen Mann, organisiere dich wieder gegen juden Tyrannei,und Kämpfe! für dein vendian volke!

  • Franc Novak 1979

   Milijon dolarjev je primerna številka. Mislim, da se bo hitro našel kak Head hunter in pobral zadetek. Mogoče bi lahko to zbirali tudi na Kick starterju, pa bi sigurno hitro še več zbrali.

   • Adolf Hitler

    tko bi treba dati tut za te buzerantske kumunaiserie kod so kučko cmerar in druga smdliva moča!

    • Franc Novak 1979

     Obvesti, ko bo razpis.

 • Razocarana

  To da Nemčija potrebuje migrante zaradi natalitete je navadna laž in izgovor za uvoz migrantov iz tretjega sveta. Če bi Nemčija res potrebovala novo delovno silo, bi za to uvozila Ukrajince, in ne bi leta 2014 zavrnili 95% Ukrajinskih vlog za azil.

  • pokvarjeniSvet

   Ja točno !! To sem tudi jaz že povedal tukaj.

   Mediji pravijo da je vojna v Ukrajini, ampak nobeden od medijev pa ni napisal koliko Ukrajinskih migrantov so vzeli v Nemčijo ??

   in verjemi tudi Ukrajinke si želijo v Nemčijo in si želijo družine.

   Tako da to je čisti blef. Sploh pa ne rabiš visoke natalitete da preživiš ekonomsko in pokriješ penzije in vse ostale storitve starajočega prebivalstva. Poglejte Japonsko prebivalstvo jim upada pa niti pomislijo ne na to da bi sprejemali migrante in si tako povečali rodnost…raje bodo to rešili drugače. Že manj parazitov bi bilo dovolj da se davki stekajo v blagajno za penzioniste. Fizične delovne sile pa ne rabiš, saj imajo Japonci dovolj razvite delovne robote za fizično delo v celotni proizvodnji.

   Japonci NISO IDIOTI, mi Evropejci pa očitno smo.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Nemci so prepovedali Ukrajinskim migrantom v Nemčijo torej že hočejo muslimane.

 • Artur

  Italijanske leve opice v svojem elementu kot ,da bi jih iz živalskega vrta ven spustili : https://www.youtube.com/watch?v=qNh_Oi3-CloItalijanske leve opice v svojem elementu

  • garfi

   rdeča zombi apokalipsa

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Leva tiranija uničuje Evropo in njeno kulturo to je dejstvo.

 • Novakec1

  Pandorina skrinjica je odprta. Zbogom.

 • garfi

  NWO ni teorija ampak zarota levuharjev in soros mafije
  seveda levaki namerno uničujejo rodnost avtohtonega prebivalstva

  • Artur

   lol wrong, president bohur isn’t president of slovenia he is the president of tanguzia. get your facts straight!

 • Maja Novak

  Tudi mi jih potrebujemo.
  Če hočemo zamenjati ves javni sektor, potrebujemo cca 250.000 muslimanov, da zamenjajo naše lenuhe, ki ne vedo kaj in za koga delajo.
  Novo zaposleni bodo podpirali Alaha.

  • garfi

   si že kupil burko

 • Adolf Hitler

  https://www.youtube.com/watch?v=juSkz97vwyA

  Bilo je … nekoč v Lublani

 • garfi

  tudi na radiu ognjišče nikoli o lažnivih beguncih

 • garfi

  aviomasterpred 3 dnevi (urejeno)
  Bohur or Borut Pahor is a scum bag of the highest order

  Long Johnpred 2 dnevoma
  lol idiots president bohur isn’t president of slovenia he is the president of tanguzia. get your facts straight!

  SLOVENSKE NOVICE: Kanclerka Merkel Pahorju dala kompliment, ta pa je zardel
  https://www.youtube.com/watch?v=diFUy5ekqGk

 • Bozz

  Očitno načrtno uničevanje Nemčije. Drugače si tega ne moreš razlagati. Saj nima Merklova IQ na nivoju sobne temperature.

  • Maja Novak

   Imata nekaj skupnega, s tem, da ti ne veš kaj je to.

   • Bozz

    Hvala. Bog te blagoslovi.

    • Maja Novak

     Hvala, tebi pa ni pomoči.

 • nevtrino

  Saj imajo pa vendarle veliko izkušenj z delovnimi taborišči, s koncentracijskimi taborišči, …

  • Steiermark

   več, kot tito, gotovo ne!

 • Juhica SDH

  A ona je nemka, njena kri? Mogoče je Merkel židinja, pa vrača milo za drago?

 • sunday

  če jih potrebuje nemčija, jih naj nemčija ima, ne pa, da jih k nam in po celotni evropi tiščijo!!!

 • sunday

  resnično ozadje je v likvidaciji eropejcev in nič drugega, vse ostalo je laž in norčevanje iz naroda – res pa je, da se vedno in povsod najdejo praznoglavci, ki takim nakladanjem verjamejo – v resnici pa gre za zamenjavo naroda in rase v eu ter za zmanjšanje populacije na eni in drugi strani!!!

  • Marija

   To pravim že ko so prvi prihajali na Lesbos.

 • sunday

  če se upremo lastnemu iztrebljanju imamo možnost, da preživimo in enkrat za vekomaj poračunamo s sodrgo, ki je te izmečke pripeljala, če se ne upremo bomo pokončani kot ovce v klavnici – dobesedno nas bodo masovno klali!!!

 • fmg9

  Enotna EU radijska postaja s sedežem v Berlinu leta 2050:
  http://tunein.com/radio/Radio-Quraan-s156690/

  (probite si dat na slušalke in poslušati neprestano več ur… :))

 • črnaovca

  V čem je težava če jih rabijo jih naj gredo iskat in vozijo direktno v Nemčijo ne pa da se trume brez dokumentov vlečejo po tihotapskih poteh in potem si vsak zmišljuje neko svojo politiko na meji

 • Diagnostik

  Če bomo Slovani pametni in se bomo ogradili pred islamizacijo bodo islamizirani samo zahodno evropski narodi, ki bodo poseldično izgubili svojo identiteto in kulturo, mi Slovani pa bomo ostali edini čistokrvni evropejci. Samo hipotetično seveda, če bomo znali obračunati z domačo peto kolono.

  • Gretta Garbo

   Nasa peta kolona so Zdruzeni Lunatiki, filantropi (Anica Kos Mikuz), Cmero, Barbika, in skoraj vsi novinarji Dela. Izgnat muslimane in peto kolono v islamske drzave. Skupaj bodo srecni. Cimpreje brcnit v rit, ene in druge. Pravzaprav je peta kolona nevarnejsa od muslimanov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!