Bodoča teroristka: 12-letna migrantka iz Sirije: “Jaz grem delat za Islamsko državo. Sovražim vas!”

Foto: youtube

“Ko so prispeli policisti, je 12-letnica udarila enega, ko je bil s hrbtom obrnjen proti njej, nato ga je poskušala zadeti še drugič. Grozila je, da bo podala lažne izjave, da so jo policisti otipavali, in grozila, da jih bo ubila. Policistom je tudi rekla: “Jaz grem delat za ISIS. Sovražim vas!” V izjavi za policijo je tudi dejala, da je bilo smešno klicariti 911 in da bi to spet ponovila. Upam, da se je skozi ta proces naučila, da je policija v Kanadi zato, da pomaga, ne zato, da ustrahuje,” je bilo razkrito na sodišču. Seveda pa lahko upate naprej, da boste slišali še kaj o tem nevzgojenem dekletu. Skoraj zagotovo boste, vendar težko, da v pozitivnem smislu.

Dvanajstletno dekle, ki je pred kratkim prišlo v kanadsko mesto Winnipeg s svojo družino, je bilo obtoženo kršenja javnega reda in miru ter napada na policista, potem ko sta ona in njena mlajša sestra kar 60-krat poklicali številko 911 med lanskih julijem in avgustom. Uporabili sta različne mobilne telefone, ki jih je policija tudi našla, na številko 911 pa sta prijavili več lažnih sporočil, ki so bili označeni kot visoka prioriteta. Sodišče je slišalo, kako sta s tem ovirali delo policije in zapravljali še preveč dragocen čas policistov. Po zadnjem klicu, ki je bil 24. avgusta, je del policije, ki se je takrat ravno ukvarjala z grožnjo z bombnim napadom v središču mesta, nemudoma ukrepal in odhitel na pomoč deklici.

Vendar, ko so prispeli, je 12-letnica enega policista udarila, medtem ko je bil s hrbtom obrnjen proti njej, in ga poskušala zadeti še drugič. Grozila je, da bo podala lažne izjave, da so jo policisti otipavali in grozila, da jih bo ubila. Policistom je tudi rekla: “Jaz grem delat za ISIS. Sovražim vas!” To je bilo razkrito tudi ta teden na sodišču. Dvanajstletna migrantka je v izjavi za policijo še dejala, da misli, da je klicanje na številko 911 smešno in bi to storila še enkrat. Sicer pa je zaradi teh kaznivih dejanj preživela kar 21 dni v zaprtem delu mladinskega centra Manitoba, kamor so jo namestili, da se ohladi in premisli takoj po prijetju policije.

Zdaj pa ji je sodilo še sodišče, ki je odločilo, da si migrantka brez olike zasluži eno leto pogojne kazni, v tem času pa mora opraviti tudi 75 ur družbeno koristnega dela in napisati pisma, v katerih se bo opravičila policistom, ki so se odzvali na njene lažnive klice, piše Jihad Watch.

Marjanca Scheicher

 • Slovenec 33

  Če kdo misli, da islam ni krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija se zelo moti.
  Ne morete pričakovati od islama, ki ga vodijo mentalno degenerirani farji potez, ki bi vodile v napredek, ampak le poteze, ki vodijo v mračnjaštvo in fevdalizem.

  • Zgornji

   Popravek : islam vodi Edinole v Trpljenje, Uničenje – Propad !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Ne bom rekla, da mi je v zadovoljstvo, ker se moje besede izpred dveh let, da ni razlik med odraslimi muslimani ali otroki, uresničujejo praktično dobesedno. Mentalno pohabljanje se prične že tako zgodaj, da so dejansko vsi, ki prihajajo k nam, speče celice, tudi ženske in otroci, dečki in deklice. Dejansko sem prihajajo (so izbrani) tisti, ki so to urjenje dali skozi. Za denar, ki ga dobijo za na pot, pa se morajo zavezati k delovanju za islamsko državo oz. za Alaha, saj je vseeno. Nič ni zastonj, razen življenje migranta v Sloveniji. pa še to nekdo plača – MI, SLOVENSKI DRŽAVLJANI.

  • Nata

   ++ + + + + + + + + + + Ravnokar sem hotela podobno napisati.
   Mi, o otrocih mislimo drugače. So res otroci.
   Muslimani pa . . . . . . . .saj vidimo mnenje nekaterih, kdaj je deklica ” zrela “!!
   Zrela za kaj ? Za vraga no !
   Zato je nevarno sprejemati te ” otroke “, vzgojene v ortodoksni veri.
   In zato se čudim našim vodilnim in raznim organizacijam, ki toliko govoričijo o otrocih, pa pravzaprav pojma nimajo o načinu življenja teh ljudi.

   • Zgornji

    AMENNN !!! SAMO NEKAJ KVAKAJO , NIMAJO PA POJMA TI BOLNIKI O BOLNIKIH !!! ! !!!

 • totex39

  No Kanačanom se že obrestuje njihova dobrodošlica Sirijcem, ki so jih sprejeli prestižnim pompom in vsem dodelili stanovanja, ter jim po hitrem postopku dajali državljstva in službe.

 • mona lisa

  To izgnat, še bolše pa če pa da izhlapi in je ni več. To so muslimanski otroci.

  • totex39

   Baje delajo z njimi v rokavicah, da še Kanadski ljudje ne vedo kam so jih skrili, sicer pa je tako kot pri nas.

 • Olga

  Nogo v rit smrklji skupaj s teroristučnimi starši! Ti ljudje so 300 let za zahodno civilizacijo! Učbenik terorizma – Koran je njihovo vodilo!
  Islam je teroristična ideologija, ki jo je treba prepovedati!

  • goldhorn

   Popravek – 500 let.

   • Zgornji

    POPRAVEK : 1400 LET !!! ! !!!

 • bojan

  Od tega smrada imenovanega islam ne moreš nič drugega pričakovat kot ogrožanje in ubijanje in 1000 letno nazadovanje … tem budalam je treba prepovedat živet kar je tud edina rešitev …

  to mladoletno strašilo bo vse in še velik hujega ponovilo …

  • Franc Šink

   Za to kulturo in terorizem je polnoletna.

  • Zgornji

   1400+LETNO NAZADOVANJE JE TOOO !!! ! !!!

 • Olga

  Vendarle je imel pravTrump! Kaj pa sedaj govori populist Trudeau? Še vedno leporeči z gostoljubnem na račun svojih drzavljanov?

  • Triple6

   Trudeau je pa še bolj prebrisan. On jim plača pot v Kanado, se tam na sprejemu slika z njimi, da si dvigne rating, ampak sprejema pa samo take, za katere nekdo jamči, da bo skrbel za njih, torej od države ne dobijo nič, samo brezplačno izobraževanje. In taki se hitro primejo dela, če ga le zanjo opravljati. In največ jih je v Torontu, izkoriščajo jih pa njihovi “zemljaki”, tako kot pri nas izkoriščajo Bosance njihovi “zemljaki”, njihov sindikat, pa se pritožuje nad “slovenskim” izkoriščanjem

 • Franc Šink

  Jaz jih ne bom nikoli trpel v svoji bližini.Kar ne bo opravil moj pes bo moje orožje.

 • Zgornji

  DANDANES SO ŽE 12 LETNICE TAKOOOOOOO POKVARJENE, DA SO ŽE BOLJ POKVARJENE TEŽKO !!! ! !!! ČE JE PA MUSLIMANKA PA JE TO LE ŠE TOLIKO BOLJ OČITNO .

 • Gretta Garbo

  IN ZAKAJ JE NISO POSLALI NAZAJ V SIRIJO?

 • Razocarana

  Kot socialna država ki ji je mar za dobrobit beguncev, se čudim, da Kanadska vlada ni ‘uboge’ begunke, ki ji življenje v liberalni in socialni državi z napredno tehnologijo kot je Kanada pozroča travme, in njene družine z eno-smerno vozovnico relocirala nazaj v varna območja v Sirijo. Je najmanj kar bi lahko naredili zanjo, saj bodo ‘revičine’ travme življenja v napredni Kanadi verjetno z leti vse bolj hujše, tako kot so pokazali primeri ljudi izhajajoč iz VB, katerih metalne travme povzročene zaradi življenja v Evropi so jih celo pripravile do tega da so ‘ubogi reveži’ izvedli teroristične napade.

  Za vse te ‘reveže’ ki imajo take problem z sprejemanjem enakosti med spoloma, religijami in ženskami, ki hodijo okoli nepokrite, in si drznejo imeti celo svoje mnenje, in ki poskušajo ustariti podobno okolje v Evropi kot je tisto iz katerega so prišli, je največ kar lahko Evropa naredi zanje, da jih pošlje nazaj v podobno okolje tistemu iz katerega so prišli.

  • totex39

   Kot mi je znano so vsi te Sirijci, ki so v Kanadi njihovi izbranci, po njih so šli z letali. Ta predsednik, ki je sedaj jih ne bo vračal, ker je to pač njegovo maslo, da so lahko v Kanadi.

   • Razocarana

    Če imajo izbranci, ki so šli čez sito preverjan, tak odnos in take ‘mentalne probleme’ si nočem predstavljati, kakšni mentalne travme imajo šele tisti, ki so v Evropo vstopili brez kakršnih koli preverb in dokumentov. Na žalost si mi pri incidentih in nasilju migrantov, ter posilstvi, ki se kljub poiskusom zakrivanja vlad in osrednjih medijih, pojavljajo v javnosti, in terorističnih napadih, tega tudi ni potrebno predstavljati. Kar se dogaja je sramota, in vsi udeleženci v vladah, medijih in nevladnih organizacij bi morali biti odstranjeni s svojih položajev in odgovarjati za škodo ki jo povzročajo, vključno s kanadsko barbiko.

 • Johan

  Kaj bo pa delala, naengro sexala

 • tramal

  Ne čudim se da so tem otrokom tako oprali možgane,Saj so le otroci in ne razumejo drugega kot to kar so jim ubili v glavo.Čudim pa se slovenskim komunajzerjem in njihovimi podporniki,dd so stari že do osemdeset let pa še vedno niso začeli misliti z lastno glavo in imajo še vedno oprane možgane.

 • novaknovak

  12-letna migrantka iz Sirije: “Jaz grem delat za Islamsko državo. Sovražim vas!”

  če ji je tolk hudo, pa naj jo pošljejo nazaj v sirijo, še prej naj ji najdejo ženina. ni vrag, da ne bi našl kakega 50 let starga dedca, da jo oženi. pa naj dela..za isis, pa še kaj..do 20 leta bo že tolk zaposlena z vsaj petimi froci, da si bo želela penzije…

 • Bodoče izhaja iz taspodnje besede buduče in predlagam, da se jo vsakdo izogiba. Samo prihodnje je slovensko in ne rabimo vseh variacij besed, ki so za nas samo navajanje na srbohrvaščino.

 • David Hitler

  Ti boš dobr poslastek za vatikansko pa za reptoloide bolj zoprna si bolši poslastek si prvo dobr fuk potem Bodo pa dobre koktel Nato pa dobre muzl kremenadelne naredil in se pogostil iz tvojo mesom!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!