Bolan način usmrtitve: Borec Islamske države moškemu izrezal srce in ga pojedel

Foto: Twitter/YouTube

Teroristična skupina Islamska država si nenehno izmišljuje nove in vedno bolj grozljive oblike usmrtitev. Eden izmed ekstremistov je moškemu izrezal srce in ga pojedel. Ni pa to edina izmed zloveščih usmrtitvenih metod, saj je na površje prišel podatek, da je Islamska država ubila sedem moških tako, da je prek njih zapeljala z buldožerjem in jih zdrobila.

Po navedbah organizacije Clarion Project je bil zajeti moški še živ, medtem ko se ga je ekstremistični kanibal lotil jesti, enako pa je veljalo za moške, čez katere je Islamska država zapeljala z buldožerjem zaradi obtožbe glede vohunjenja.

Viri, ki so v nedeljo poročali Al Sumariya News glede grozljivih in brutalnih metod usmrtitev, ki jih izvaja Islamska država, so pri poročanju zaradi varnostnih razlogov zahtevali anonimnost.

Zdrobljeni moški so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami
Islamska država je uporabila buldožer, da je usmrtila sedem ljudi, ki so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami, poroča Speisa. Buldožer je vozil prek njih, ko so bili ti še živi. Po besedah vira naj bi bili med usmrčenimi nesrečniki tudi pripadniki iraških varnostnih sil.

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Po tem, ko je Islamska država junija 2014 nad iraškim okrajem Al Hawijah, ki se nahaja v severnem delu Iraka, prevzela nadzor, je zaradi različnih razlogov usmrtila na ducate prebivalstva. Kot najbolj pogost razlog za usmrtitev pa je navedla sodelovanje z iraškimi varnostnimi silami.

N. Ž.

 • Steiermark

  In takšne pošasti se plazijo po Evropi, kot “begunci”, ter iščejo nove žrtve, med nami! Sicer pa, zločini isis-ovcev so na moč podobni zločinom krvavih komunističnih revolucionarjev, pri nas, ko so živim izrezali srce,( izkopavali oči, rezali jezike, ušesa in druge organe, ob svojih satanističnih orgijah, v Kočevskem Robu, kot tudi drugje po Sloveniji, po 45 letu, ko se je rdeča jugorevolucionarna titova golazen priplazila k nam in začela izvajati zločine), ga pekli na žaru in sami revolucionarji ga tudi požrli! Zato se ni za čuditi, da tile, ki nam vladajo in so potomci te revolucionarne titove zločinske “elite” – rdečih ludožercev, tudi vabijo in zagovarjajo naseljevanje teh pošasti, v Evropi. Se pač, počutijo brate….

 • Olga

  Okrutni morilci naj bi imeli človekove pravice????!!!! Zanje je smrtna kazen preblaga!!!!

 • tarantela

  Dober tek!

 • MEFISTO

  To ni nič.

  Naši rdečkarji, ki nam vladajo, bi si v korist naroda sami iztrgali iz prsi krvaveče srce in ga položili na oltar domovine.

 • von Rhein

  Take novice bi lahko mirno izpustili,zaradi obveščenosti pa priredili v manj kruto obliko.
  Ko gre za tole in podobne,recimo tisto včeraj o spolni sužnji v kleti,pa se mi pojavijo domači prizori s Kotnikove in kartoni z napisi vsem,da so wilkommen.

 • WatsonForus

  hm takim bi blo potrebno počasi trakove rezat in sproti solit.

 • Adolf Hitler

  naslednič mu buo kurec!

 • Adolf Hitler

  bo prišel šas da mu bo negdo možgane z kuhinsko žlico popapal tem maimunu!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!