Bolni um: Ženska ubila moža, ga zažgala in ljubimca polila s kislino, da bi prevzel moževo identiteto

Foto: YouTube

Ko človek misli, da ga ne more nič več presenetiti, pride na plan novica, kot je ta. Swathi Reddy je namreč skupaj s svojim ljubimcem osumljena umora svojega moža, a to ni vse. Zamislila sta si celo, da bi lahko po tem, ko sta moža brezbrižno zažgala, ljubimec prevzel moževo identiteto. 

Štiriintridesetletna Swathi iz Nagarkurnoola v Indiji je obtožena izvedbe bolnega načrta, in sicer umora 32-letnega moža z namenom, da bi lahko njen ljubimec prevzel njegovo identiteto, potem ko bi ga polila s kislino, da bi bil videti podobno kot njen ubiti mož. Na ta način je namreč poskušala doseči, da je ne bi obtožili moževega umora.

Najprej je Swathi svojega moža omamila s pomočjo injekcije in ga tako zelo poškodovala po glavi, da je nehal dihati. Nato pa ga je skupaj z ljubimcem odpeljala v 150 kilometrov oddaljeni gozd, kjer sta zažgala njegovo truplo. Ob tem se je 34-letnici, ki je bila sicer medicinska sestra, porodila ideja, da bi lahko ljubimca polila s kislino, da bi ta prevzel moževo identiteto. Njen ljubimec je na predlog pristal, nato pa sta oba policiji dejala, da so ju med ropom napadli in pri tem moža polili s kislino.

Foto: iStock

Starša sta opazila spremembo vedenja pri “svojem sinu”
Starša Swathijinega moža sta po dveh tednih od napada opazila spremembo vedenja pri “svojem sinu”, zato sta ga prisilila v identifikacijo s pomočjo prstnega odtisa. Izkazalo se je, da je Rajesh igral, da je njun sin, zato so tako njega kot tudi Swathi obtožili umora moža. Mirror poroča, da so se spori med Swathi in njenim pokojnim možem začeli po tem, ko je mož od sorodnika izvedel, da se njegova žena naokrog vozi z drugim moškim. Ker Swathi v svoj zagovor ni želela povedati ničesar, sta se začela prepirati in verjetno je Swathi takrat začela kovati svoj peklenski načrt.

N. Ž.

 • Franc Šink

  Vse je mogoče,samo spremeniti identiteto komunistu ne.Bolno vse skupaj.

  • dr Janez Sveti

   A še en, ki vidi komuniste tudi ponoči v grmovju? Bolniki, pismo vas je tukaj kar nekaj.
   DR Janez Sveti genij

 • Pezde

  Škoda, ker sicer je prava lepotica, vendar ne v srcu.

  • Rožle

   Ne vem no, men tut tako ne zgleda …

   • Pezde

    Vem samo to, da bi jo naskočil, kot zajca :)

 • soc

  Bolni um. Ja, baba ima potencial. V naši SRS bi hitro postala bodisi vrhovna sodnica bodisi evropska poslanka. Ali vsaj irektorica AI Slovenija.

  • dr Janez Sveti

   Meni si pa ti sumljiv.Vidiš komuniste tudi, ko pogledaš v nebo? Pojdi na mentalni pregled.
   DR Janez Sveti svetovaec

   • soc

    Janez bolni, o tebi je več ali manj vsakomur tule vse jasno. Pameten, razgledan, a žal ausglajzan. Pa nič hudega, kajne? Sem en malo tudi iz foha, tako da…

    • dr Janez Sveti

     Hvala na komplimentih. Vsaj obseden nisem s hudičem.

     DR Janez Sveti genij

 • Rožle

  Nisem bral članek …
  Pa kaj se je ljubimec s tem strinjal ?

 • ahnenpass

  Verjetno se ji je zdela to najboljša od vseh možnih rešitev, zelo inteligentno in kar je za kriminal najbolj pomembno, sila preprosto in učinkovito. Niti ne, večje oslarije bi se težko domislila. Lahko bi debilnemu ljubimcu polila vsaj še prste, da ne bi mogel nihče razpoznati odtisov.

  Indijcev je skoraj milijarda in pol, lahko smo prepričani, da bo takih stvari še veliko več. So pa pretežno hindu, kar najbrž pomeni, da je mogoče prav vse.

  Kar se mi zdi še najbolj zanimivo, zahod od Indije pričakuje prav medicinske sestre in butlerje, to je pač en primer njihove tradicionalne kvalitete.

  • Rožle

   A za DNK pa tam še niso slišal ..?

   • ahnenpass

    Seveda so, ampak kaj ti pomaga, če imajo v bazi podatkov samo nedolžne, da jim lahko skorumpirana policija podtakne razne zločine, namesto priviligirane kaste.

    Indija je vladavina karme, ne prava.

 • Bozz

  Da se je tip pripravljen s kislino politi in si uničiti obraz zaradi ženske…adijo pamet. Je moral biti še denar vmes. V glavnem, bolno.

 • cosmosjasnovidec

  Da se je tale butl pustil politi z kiselino zaradi te cipe je pa že več kot umska prizadetost.
  Da ga je imela samo kot ljubimca,ker je imel večji penis kot njen mož bi pritegnjeno teslo že prej moral vedeti.
  Tudi zraven njega bi se še naprej kurvala z drugimi,ker kurvetina ostane kurvetina in je ni moč spremeniti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!