Bolno! Afriški migrant, ki je zlorabil štiri dečke v Franciji, zatrdil, da je to nekaj povsem običajnega!

Foto: iStock

Migranti se odlično “integrirajo” v družbo. To dokazuje primer 33-letnega migranta s sudanskim državljanstvom, ki je bil 6. avgusta obtožen posilstva štirih najstnikov, poroča francoski lokalni medij L’avenir de l’Artois

Sudanski migrant in štirje najstniki živijo v istem predelu mesta Sallaumines na severu Francije. Fantje, stari med 12 in 13 let, navajajo, da jih je  moški pod pretvezo povabil na pijačo v svojo hišo in nato pričel z nanašanjem mazila na njihove intimne predele.

Počel naj ne bi nič slabega
Migrant je dečke pričel poljubljati po intimnih predelih in jih prisilil, da pričnejo isto delati tudi sami. Po prepričanju obtoženega, ki se je na sodišču zaradi neznanja francoščine branil s pomočjo tolmača, naj ne bi delal ničesar slabega. Pojasnil je, da je z vtiranjem mazila v njihove intimne predele fantke poskušal le ozdraviti. Obtoženi je dejal, da ima s tovrstno obliko zdravljenja veliko izkušenj, ob tem pa poudaril, da gre za povsem običajno prakso v Sudanu.

Foto: iStock

Sodišče, ki se je odločilo za sojenje za zaprtimi vrati, je odločilo, da bo naslednja obravnava na sporedu 3. septembra.

N. Ž.

 • xtc

  No npr. ,če ga obsodijo na obešanje tudi ni nič slabega,pa še ozdravljen bo za trajno.

 • Antonius

  Tudi Evropa bi morala skopljenje pedofilov in posiljevalcev vpeljati v *običajno sodno prakso*.
  Morilcem posiljenih žrtev bi morala *običajna sodna praksa* avtomatično prisoditi dosmrtno sedenje na hladnem. Odpust iz zapora bi jim lahko podpisala samo dr. kosa.

 • mare

  Bo oproščen, ker ni vedel da se tega ne sme. Evropa je potonila.

 • pajot

  Bomo videli kako se bo odzval sodnik na takšno zdravljenje. Morda pa mu bo dovolil,da odpre zasebno prakso za tovrstno ozdravitev majhnih dečkov.

 • Caetano

  Pet kenijskih obmejnih stražarjev umrlo v bombnem napadu Al Šebaba, skupine povezane z Al Kaido. Napad se je zgodil dan potem, ko je Kenija zaznamovala 20 obletnico napadov Al Kaide, ki so leta 1998 v tej deželi povzročili smrt več kot 200 ljudi.

  https://www.kenyans.co.ke/news/32169-5-kdf-soldiers-killed-ied-attack-bodhei-boni-forest-lamu-county

 • totex39

  Nedopustno kakšno golazen spuščajo v Evropo in še hujše je, da jim še v Evropi popuščajo za vsa ta njihova zverinska dejanja.

  • stane

   Jim ze plese islamizem do prilagajanjoz.sprejetju islama v glavi.

 • Caetano

  V Afganistanu umrlo osem civilistov med njimi štirje otroci, ko je njihovo vozilo nasedlo na mino na cesti, ki so jo postavili islamski jihadisti poročajo indijski mediji, ki se sklicujejo na lokalne policijske vire. Samo v letu 2018 so takšni napadi povzročili smrt 877 civilistov.

  https://www.hindustantimes.com/world-news/four-children-among-8-killed-in-afghanistan-blast-say-officials/story-pYYxm4CDSBHCVtgfqv8rmM.html

 • Tone

  Ta je “integriran” ravno toliko ko so to pedofilski duhovniki in drugi francoski pedofili.

  • BorisDe

   Za njih bomo sami poskrbeli, ne rabimo še “integriranih” tujih invazivnih vrst pedofi-verujoče morilske sekte, bi bile številke 100% višje od običajnega samo v enem dnevu, kaj šele v enem letu.

   • Caetano

    Ta filoislamist Tone pozablja kako je pedofilija vsaj z deklicami legalna pri islamistih. T.i. poroke z otroki po zgledu Mohameda.

    • KAPIBARA

     In ti musli-pedfili to , žal “legalno” , že delajo po celmu svetu, ker , kao je to za njih normalno..

     • Caetano

      Ves kako je to…ucijo jih da je to normalno. Ucijo jih da so druge civilizacije slabe in jih je treba nadomestiti s seriatom. Ni torej posebno cudno, da se mnogi vdajajo tem kriminalnim praksam tudi ce ne zivijo pod seriatom.

     • BorisDe

      Tone ima nekaj velikih napak in sicer “preveč je naiven” in “preveč misli, da so vsi prišleki dobri po srcu in da nekje med njimi vladajo dobre dušice”, žal pa so s Tonetovo naivnostjo odprta vrata invaziji. Tone tega ne razume, Tone ne razume, da se morajo uporabiti vsa sredstva, da se preprečijo nadaljnji vpadi v našo državo brez legalnih dokumentov in brez identifikacije kot same. Tone zagovarja tistih 0.0001% dobrih “migrantov”, katere so že med potjo najverjetneje pospravile pedofil-verujoče morilske sekte najbolj radikalnih šeriatovcev, ki se nimajo namena asimilirati. Cilj je namreč širjenje pedofil-verujoče morilske sekte in narediti EU po vzorih njihovega pedofila. Kje bi to Tone dobra dušica vedel, njemu so vsi ljudje enaki, tudi če režejo glave bo Tone v njih videl “možnost za rehabilitacijo”, ker Tone gleda na svet samo z očmi dobre dušice, svet pa se je spremenil in to drastično, Tone zopet ne ve, da so potrebni drastični ukrepi tako kot recimo to dela Duterte z ekipo (kot primer), da bi se zavarovali tako Tone kot njegova družina kot vsi otroci v Sloveniji in vsi državljani, že eden/ena “umor/posilstvo/kraja” je ena preveč in tega prej ni bilo, torej statistika se samo veča, ne pa zmanjšuje. Če bi mi pospravili samo te naše lokalne psihote bi bil procent v normali, pri psihotih iz tujine pa procenti ponorijo. Tone bi moral vedeti še, da vsak procent, četudi minimalen (recimo 5% preveč) predstavlja teh 5% več možnosti, da se njemu in njegovi družini ali prijateljem kaj zgodi! A do prijateljev in svojih pa želiš biti naiven Tone? Torej ti je več vreden nek prišlek kot tvoji? A ti je sedaj jasno, so ti začele delati tiste sive celice v glavi kar sem hotel povedati?

     • Caetano

      No varnost drzavljanov se zaradi filoislamisticne politike drasticno slabsa. Filoislamisticna politika je jasno sokriva vseh teh zlocinov, ki se dogajajo.

      Kdor je pa dobrohoten in misli, da se bodo islamisti integrirali se zelo moti. Izkoristili bodo popustljivost za lazji napredek jihada in islamizacije.

     • BorisDe

      Tako, točno to sem želel povedati, neoliberalci s svojimi čustvi dopuščajo nevarnost, ki se bo samo povečevala eksponentno zaradi nevarnih islamistov.

     • stane

      Ne,se razmislja. Se dolgo bo razmisljal.

     • Tone

      To, kar si napisal, bi bilo smešno, da ni žalostno.

     • BorisDe

      Načrtno mogoče ni, postane pa tvoj nazor direktno nevaren za vse, ki niso tako naivni kot ti. Tudi Steve-a Irwina je morska raža ubila, ker je bil preveč naiven in ker je mislil “saj mi ne bo nič to so BEAUTIFUL živalce”. Raža je to naredila refleksno v strahu za svoje življenje, medtem ko jo je Steve idealiziral in ji pripisoval lastno mnenje o njej. Če bi Steve bil manj naiven in nosil zaščitno obleko ter pričakoval najhujše, bi Steve bil še živ in dočakal nasmeh svoje hčerke. Če Steve ne bi šel v morje snemati oddajo o morskih živaleh in se raje lotil snemanja njemu znanega področja, bi bil najverjetneje dalj časa živ v najslabšem primeru. Skratka, kot vidiš je tukaj veliko vprašanj “če” in ti priporočam, da se tudi sam vprašaš “kaj pa če”. Ti ne smeš zameriti ostalim, ki ne želijo biti naivni in ker se ne želijo odpreti drugim kulturam prišlekom. So v mnogih pogledih pametnejši in mislijo na prihodnost, niso preveč odprti za takšne hitre karte v pogubo in bolje preverijo znana dejstva. Ta dejstva pa imaš na internetu in ne samo na nova24, ampak tudi povsod drugje o teh “bogih ražah” muslimanih pedofil-verujoče morilske sekte. No, upam da sem ti dal lep primer. O našem okolju in o naših “psiho ražah” pa že razmišljamo sami in jih tudi ustrezno kaznujemo, ne rabimo še drugih “raž”, da nam povečajo število umorov/posilstev/pedofilije. Te raže smo uspeli brzdati sami, ne rabimo brzdati še tujih-invazivnih raž, če pa to NI BILO POTREBNO DO SEDAJ, ker smo tem ražam zaprli pot v naš prostor. Zakaj tvegati? Tvegajo naj tisti, ki niso pametni, ostali bodo naredili oceno tveganja in kasneje odločili kaj je prav in kaj ne. Brez glave in kar tako ne moreš skakati v “neznano”. Do sedaj smo imeli dovolj časa preveriti več dejstev in na podlagi tega vemo, da tem džihadistom in soroš-neoliberalnim sektam rečemo lahko le DOVOLJ JE, multi-kulti ne deluje in tudi nikoli ne bo. Kot vedno bo o tem odločala večina in ne multi-kulti podporniki, ki so v manjšini. Počilo bo slej ali prej.

     • BorisDe

      Aja ups Caetano, bom kr pustil pod tabo, da Tone vidi.

     • stane

      Invazivne kamelotrajbarske pedofilske golazni je treba pobiti,uniciti za vedno. Zakaj ze? Ker je to za nas normalno. Tudi pri nas bo prislo do poulicnih bojev,tako kot drugje po EU.Kjerkoli ga bom videl, bo baraba crna preluknjan. Pogojne za krvnike ni.

    • Tone

     Beseda “filoislamist ” ne pomeni nič. Reče se “islamofil”, kar pa jaz nisem, ker nikoli nisem hvalil ali zagovarjal islama. Zame so vse vere enako neumne, islam pa še posebej.
     Ni pa res, da bi se poročali z otroki. Gre za navado, ki je bila nekoč razširjena tudi pri nas, da starši odločajo o porokah otrok. Včasih opravijo tudi poročni obred, večinoma med dvema otrokoma. Če je ženin odrasel, deklica po poroki ne odide z njim, ampak ostane s starši do svoje spolne zrelosti. Po naših merilih je to še vedno pedofilija, od kar so feministke uspele ta prag dvigniti do 18. leta. Vendar spolni akt s 14letnikom tudi pri nas ni kazniv.

     Pravih pedofilov pa med mohamedanci ni nič več kot med kristjani, ker ne gre za kulturo ali vero, ampak za osebnostno motnjo.

     • Caetano

      Si pa potem prenasalec filoislamske propagande. Homeini je takoj pohitel z legalizacijo porok z malimi deklicami ki so bile pod sahom seveda prepovedane. Mohamed je vzor za muslimana. Ce je on porocil deklico pri 6 in imel spolne odnose pri 9 si ne domisljaj da bi ti ali kak drug multi kulti apologet to lahko kako drugace sfriziral.

     • Clemen J.

      Nekoč pred približno 1000 leti. Vidiš razliko!

     • Tone

      Ne vidim, ker ne vem o čem govoriš.

     • tohuvabohu

      A nisi ti malo živčen? Po tvoji logiki je tudi filantrop(ija) brez pomena.
      Glede verstev je pa tako: za marsikoga je tudi ateizem neumen.

     • Tone

      1. Ne vem, kje vidiš mojo živčnost.
      2. Tu ne gre za mojo logiko, ampak za pravopisna pravila.
      3. Ne samo za nekatere, za vsakega pravega vernika je ateist neumen.

     • tohuvabohu

      1. Če nisi živčen, si tečen kar brez vzroka ali iz zlobe. Ustrezno obkroži.
      2. Če bi kaj vedel o jezikih, bi razumel, da je analogija glavno orodje jezikoslovcev. To pa je v tesni povezavi z logiko. Sicer si pa tudi nerazgledan. Pravopis in besedotvorje sta hudo različni tematiki.
      3. Jaz še nikoli nisem rekel, da so ateisti neumni. Kaj takega lahko reče le neumnež, kakršen si ti.

  • exposingthetruth1111

   se strinjam pedofilski duhovniki so tudi nad zakonom, vidiš to me moti v tej družbi – DVOJNA MERILA.

  • Olga2345

   Cerkev izključuje pedofile in jih kaznuje! Komunisti uvažate muslimanske pedofile in teroriste! Uzakonjate pedofilijo!

   • Tone

    Ja seveda, za kazen je moral zmolit rožni venec, potem pa so ga prestavili v drugo župnijo, med sveže žrtve. Tako je bilo do sedaj. Civilna sodišča so jih prisilila, da sedaj delajo nekoliko drugače, ker jim zmanjkuje denarja za poplačilo odškodnin.

    • Clemen J.

     Niuti ne vsi duhovniki katerim so dokazali posiltvo sedijo v zaporu, in so priznali, se pokasali in vedo da je to narobe. Za razliko od tvojih islamskih pospornikov ki trdijo da je to nekaj povsem normalnega!!

     • Tone

      Noben pedofil ne ve, da je naredil kaj narobe, ker tega ne dela iz hudobije, ampak ker je moten. Tam, kjer gre za tradicijo dogovorjenih porok, pa gre 8z našega stališča) za posilstvo tudi v primeru odraslih nevest.

 • Olga2345

  Divjake zapret s Fajonko in Merklo, pa naj uživajo!

 • Clemen J.

  To je v islamu pnekaj povsem normalnega. Religija miru, haha, prej religija zla, pobojev, rezanja glav, in posiltev.

 • Steiermark

  Sodišče pa naj njemu predpiše “vtiranje mazila v njegove intimne predele”, vendar ta mazila morajo vsebovati solno kislino, ker le tako bo lahko ozdravel od svoje islamske divjaške bolezni – je pa res, da črnci prakticirajo, še vedno “iniciacijo” fantov, v moške, ki pri tem izvajajo zdrogirani, ki potem posilijo majhne otroke, fantke, ki stojijo okrog teh bestij…. To je njihova kultura, divjakov, svinj, ki imajo posilstvo v sebi, kot nekaj naravnega, in kar jim “pripada”! Vso to drhal bi bilo potrebno kastrirati, preden zagrešijo še več zločinov…..potem pa nagnati , s plavanjem, k njim nazaj, v njihov “raj”, kjer lahko takšne zveri posiljujejo ….brez strahu, da bi morali za karkoli, pred sodiščem….

 • lili pili

  Kako bi ga nas zobec obsodil mamu da mu mamino…… 5 kg vazelina pa u peder arest

 • Tatjana Ha

  Obtoženi je dejal, da ima s tovrstno obliko zdravljenja veliko izkušenj, ob tem pa poudaril, da gre za povsem običajno prakso v Sudanu. No dajte, da se spotakne nekam in on in vsi tile ki prihajajo..via Sudan itd..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!