Bolno: Muslimanska zdravnica ubila 3-letnega otroka in pri tem dejala: “Bil je moj nož in moja dlan, a kriva je višja sila”

Foto: YouTube

Norost očitno res ne pozna meja. Ženska, ki je bila obtožena umora svojega 3-letnega sina, je detektivom dejala, da krivda za umor ni na njeni strani, ampak na strani višje sile. 42-letna Maha Al Adheem se je na sodišču v Dublinu zglasila, potem ko je bil malček Omar Omran, sicer avtist, v ponedeljek najden mrtev v stanovanju, kjer je živel skupaj s svojo materjo. 

Narednik garde Brendan O’Halloran je na sodišču povedal, da je bila Adheemova v četrtek obtožena umora, in dodal, da je ta ob izreku obtožbe dejala: “Ja, bil je moj nož in bila je moja dlan. Ampak umora nisem zakrivila jaz, ampak višja sila.” 

Malček Omar je bil najden mrtev v stanovanju v ponedeljek, okoli 19. ure, potem ko je Adheemova na pomoč poklicala reševalce. Ti so bili prisiljeni poklicati gardo, da je odprla vrata stanovanja, kjer se je nahajalo trupelce.

Foto: YouTube

Umrl nekaj ur pred prihodom reševalcev
Ob pregledu so reševalci ugotovili, da je Omar umrl zaradi vbodov z nožem v trebuh, noge in prsi. Velja prepričanje, da je poškodbam podlegel le nekaj ur pred prihodom reševalcev na mesto umora. Tam so našli tudi Adheemovo, ki je prav tako imela sledove ran zaradi vboda z nožem in je bila odpeljana v bolnišnico na nujno operacijo. V sredo zjutraj je bila nato pridržana.

Foto: YouTube

V zadnjih dneh se je povečal “spomenik” na mestu, namenjenemu malčku Omarju, saj je tam namreč vedno več balonov, rož, plišastih medvedkov in sporočil sosedov, ki se ga spominjajo.

Daily Mail poroča, da je Adheemova, ki prihaja iz Iraka, opravljala delo zdravnice na domu, med drugim pa je delala tudi v Siriji. Nesrečni malček pa  je bil rojen v Dublinu leta 2014.

N. Ž.

 • Višja sila….ta nihova vera je prov zastrašujoča in jih dela bolane ter sistemsko vodi k pobijanju nedolžnih ljudi oz. otrok.

  • Hun

   preber si kok otrok brez oceta je krscanska cerkev pobila

   • Slovenec 33

    V primerjavi z skoraj 700 mio, ki jih je pobil islamizem in skoraj 200 mio, ki jih je pobil komunizem ta številka ni omembe vredna razen tega, da je vsakega otroka neskončno škoda.
    Tudi v Krimski jami in v Hudi jami so bili otroci, ki so bili žrtve poblaznelih verskih blaznežev in spadajo med žrtve komunizma. Tudi v preostalih nad 600 moriščih po slovenskih deželah so otroške kosti.
    Lepo bi bilo, da bi dojel realnost tragedije slovenskega naroda zaradi genocida komunistov na njim.
    Je pa možno, da kot topoumni produkt usmerjenega izobraževanja, ki ga vodi fdvizem ne doumeš realnosti na tem svetu.

    • Hun

     res je zato pa mate tok teoretikov iz FDV in bivsih partijcev v SDS vrstah…lepo si povedal…delas se pametnega in obenem norca iz sebe miško

     • Slovenec 33

      Ja bivši partijci, ki so v SDS so SPREGLEDALI in ugotovili, da je komunizem zločinska religija, ki spada v največje podlosti človeške domišljije in so zato izstopili.
      Samo podleži in verski blazneži so ostali in še ostajajo pripadniki in podporniki komunizma.

      Ja pa da ne pozabim, topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma seveda tudi propagirajo in podpirajo najbolj zločinsko religijo, ki je med drugim naredila tudi genocid nad slovesnkimi rodoljubi.
      Norca se lahko dela iz sebe le nekdo, ki ve kaj je meja med patriotizmom in idiotizmom.
      Ti nisi med njimi.

     • Jst sam vem da ni prav da slovenec slovenca ubije.

     • Hun

      prav ni da clovek cloveka ubije..

   • Steiermark

    Ni za zaslediti, nikjer. Zadovoljni smo pa že z seznanitvijo, koliko je bilo pobitih, tudi otrok, z rok revolucionarjev, titoističnih pedofilsko morilskih pošasti, ki se še danes označujejo z krvavo rdečo zvezdo – umazano s krvjo malčkov, pa tudi še nerojenih otrok, ki so jih živim in prisebnim materam izrezovali iz trebuhov ter jih puščali tako počasi umreti, novorojenčke in dojenčke pa so nabadali na bajonete ali jih postavljali na sonce, kjer so se izsušili! Samo v Sloveniji je bilo tako umorjenih, tisoče otrok, predvsem po komunističnih koncentracijskih taboriščih, pod poveljem največjega zločinca vseh časov, velikega pedofila, množičnega posiljevalca, spolnega iztirjence, kateremu so prav prišle tako mlade punce, ki jih je posiljeval, do otrok, “moških” iz njegovega revolucionarnega kroga, pa vse do domačih živali – po vzoru kozjejeb…… in zoofilov, ki jih po njegovem vzoru, tudi danes, med “elito”, v Sloveniji , ne manjka!

    • Hun

     Irska se do nedavnega so “pankrte” zatolkl pa pokopal okol cerkve…in povsod drugje po krscansk evrop..danes odkopavajo otroske kosti

   • Joj jst pa zgodovina. Se smejem na forumu ko se fajtate med seboj. No in potem ne vem komu vrjet. V šoli pr zgodovini so mi pa nakladal in to še danes verjetno delajo…NATO kao mirovna sila.

 • Ana Job

  Kaj pa lahko boljšega pričakujete od muslimanske neveste? Še kakšnega Evropejca bi štihnila z nožem. Za to golazen je potrebna stroga zaščita ne mejah, ne pa da jih vabijo, banda levičarska.

  • Hun

   spet ga nis fasala dobr

  • Hun

   in ti bos men ocitala zlehtnobo…
   zate so vsi muslimani golazen…primitivno do fundamenta

   • Ana Job

    Naj ostanejo, kjer so in naj ne migrirajo v Evropo. Če si ti Busanc me ne moti. Dost jih poznam, ki so ok. Motijo me samo migranti.

 • totex39

  Musliči ostajajo blazneži ne glede kaj počnejo, dobra primerjava z našimi komunisti.

 • rubec

  Da je nekdo na ta špeh zlezel je morala tudi biti prisotna ena višja sila.

  • karpelec

   V žvljenju se marsikaj zgodi z razlogom.

 • Kr grda ženska, vidiš da ni pri zdravi pameti.

  • Ana Job

   Točno!

 • Slovenec 33

  Islam je krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo v stik z njo potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Verski blazneži koljejo in morijo tako v islamu, kot v komunizmu in nad 600 morišč po slovenskih deželah nas opominja na to podlo prakso

  • Ana Job

   Bolje ne bi mogel povedat!

   • valentin

    Inaš novo fotko, zelo privlačno.

    • Ana Job

     Hvala, Valentin. ;-)

  • Hun

   lepo si opisal papežko vero pred vec sto leti

  • ql_tee

   Ma kje ti vidiš povezavo, da je morila v imenu vere??? Kaj ti ni jasno, da se je ženski enostavno utrgalo, ker je je bil sin avtist in verjetno ni zmogla skrbeti za njega, torej psihološki problem. Glede pedofilije pa razrešimo enkrat za vedno – največ pedofilije v zgodovini človeštva je bilo v katoliški cerkvi (od rimskega obdobja naprej…), največ pedofilskih filmov se snema v zahodnem svetu!

   • Steiermark

    Nisem vedela, da je bil tito v RKC in ostala komunistična golazen, ki je izvajala, nekaznovano, do danes, svojo pedofilijo nad učenci v šolah – ko so razni izmečki človeštva, z rdečo zvezdo posiljevali devetletne dečke (kot tito) in majhne deklice – tudi po vzoru tita! Zato raze zapri svojo umazano trobljo in se vprašaj, po resničnih podatkih, kjer se zgodi, še vedno, največ zločinov glede pedofilije: doma – (ca. 90 %) od očetov, stricev, starih staršev in v raznih “sportnih društvih”, kjer imajo trenerji, prosti dostop do otrok , fantkov in punčk, ki jih tudi zlorabljajo. ter v drgih “javnih družbenih” ustanovah. Iz tega pa niso izvzeti niti protestanti, da o muslimanski veri, ki imajo pedofilijo in posiljevanje predpisano v koranu, niti ne govorimo! In to, po vaši podpori, rdečih zvezdastih gnojev, želijo uveljaviti tudi pri nas , v Evropi!

    • ql_tee

     Kaj je ti domobranec pogrešaš Hitlerja ali kaj. Bi rad fural firmo, kjer bi ti židje in ostali zastonj delali, ti bi pa pil in fukal?

   • šmentanamuha

    Pedofilske poroke s s 6, 9,…13 let starimi deklicami in starci niso pedofilski filmi, ampak dejansko stanje v svetu islama. Čaj se ti je že zdavnaj ohladil.

 • 閲楽成就

  Tudi zdravnikom se lahko pripelje ali pa odpelje

 • luckyss

  Podobna miselnost kot pri Hitlerju, le da je tu izgovor vera, tam pa “čistost rase”…
  Ja, kar veliko imate skupnega..

  • Steiermark

   Ja, prav vi, s svojo raznarodnovalno politiko in proglašanjem za sovražni govor, če se nekdo opredeli za Slovenca, ja vi, ki ste bili zlizani z fašisti in nacisti, katere ste tudi usposabljali v zločinskih vrlinah (urjenje SS enot v rusiji, pri stalinu, ki se niso mogli načuditi kakšnih zločinskih perverznih veščin so rusi – komunisti sposobni , ki pa SS-ovcem niso bile sprjemljive…), kar ste tudi po vojni, ko so Nemci podpisali kapitulacijo in je večina nemških vojakov, brez orožja odšla, katere ste pa tudi neoborožene, potem vlovili, vi skrivači in posiljevalci, množični morilci itd., ste pa z njimi ravnali isto kot isis-ovci – komunisti – muslimani, ISTI – zločinci proti človeštvu in vsemu kar je normalnega!

 • valentin

  V manjšem kanadskem mestu Mississauga se je na protestih zbralo 20.000 muslimanov, ki so odločno protestirali proti ISIS terorizmu, ker to ni njihova vera in
  način življenja. ISIS in vsak terorizem je nasprotje človeštvu, zato je treba odločno preprečiti eliti, da se vsako leto bolj izživlja nad narodi po svetu. Seveda pa ni presenečenje, da so mediji popolnoma ignorirali miroljubni shod, v istem času pa predvajali številne posnetke njihovega ISIS terorizma! /VirFreeThoughtProject/

  • ql_tee

   Točno tako! ISIS je mafijska tvorba, ki se financira s preprodajo prepovedanih stvari, ampak dokler je zanimanja na trgu se bojo lahko financirali. Enostavno bi jim bilo potrebno zapreti vse možnosti preprodaje pa da vidimo koliko časa bi še obstajali.

 • valentin

  Sta se srečala in kar dolgo pogovarjala Putin in Trump v Hamburgu pred dnevi, pa so bila Trumpa spet le polna usta. Je Putin sicer rekel, da je Trump v osebnem stiku drugačen kot v javnosti, ni pa dokočal stavka – nima pojma o ničemer. Zato je že naslednji dan Trump požrl vse kar je simbolično obljubil, zdaj pa ja za dodatno provokacijo še prodal sistem Patriot v vrednosti 3.9 milijarde $ Romuniji. Tisti deželi, kjer ljudje živijo v še večji revščini kot množice pri nas! Ampak mejijo na Rusijo
  /virDavidIcke/

  p.s. orožarski posli in vojne so izredno donosen posel, narod pa je treba držati v bedi in zavajanju.

 • valentin

  Utrga se lahko praktično vsakomur ne glede na izobrazbo, raso, vero in status in gre za človeški faktor, ves ostali pripis je zadeva nepoznavanja ali namernega zavajanja.
  Psihologija človeka je izredno težavna tematika.

  • Evropa ni islamistična

   islamistične ” svete knjige” pišejo o rezanju glav. In oni to berejo!

   • valentin

    Poglejmo zahodne, da konkretno ne omenjam ameriške filme, ki se predvajajo na TV, internetu, v kinotekah itd. Njihova vsebina so ropi, nasilje, uboji, prevare, sejanje strahu,
    groženj, negotovost, nehumanost, sex, posilstva…..vse povsod orožje in iskanje sovražnika v Rusih, v pošastih, vesolju…. Torej, kaj lahko pričakujemo od takšne civilizacije, da ne rečem demokracije. Propad ! , definitivno z veliko trpljenja, gorja, solza.
    Iščimo pri izvoru, izrojeni islamizem ali izrojena zahodna civilizacija, oboje bo božjo sodbo
    dočakalo.

 • Ivan Friderik Novak

  V igri je le časovni zamik in nič drugega.
  Kristjani so podobne akcije izvajali pred nekaj stoletij.

  • šmentanamuha

   Ah, to je v igri, ja seveda….

  • Jurij Musar

   In bi jih še danes, če jim napredni levičarji in ateisti nebi tega onemogočili.

  • miha57

   Vendar sedaj nismo več v srednjem veku, ti norci so pa iz kamene dobe !

 • Zgornji

  JA, VIŠJA DEMONSKA SILA POD VPLIVOM SATANA IN ANTIKRISTA !!! ! !!! TO-JE-TO !!! ! !!!

  • Jurij Musar

   Gospod Bog se pa zopet skriva in meži.

   • Zgornji

    JA, KER IMA DOST TEH POKVARJENIH BEDAKOV, IN SE JE UMAKNIL, ZATO DA ZAČNEMO NAJPREJ SAMI PORAVNAVATI RAČUNE MED SABO, ŠELE NATO BO NASTOPIL ON, KOT VEČNI ZMAGOVALEC , KO BO CCA 55 % MRTVEGA ČLOVEŠTVA PRIŠLO DO TEGA SPOZNANJA . DO TEDAJ PA …

    • Jurij Musar

     To bo to. Ima delo v Siriji in okolici, kjer pobija nedolžne ljudi.

     • Zgornji

      Ma, ti s’ tud en kozel, ki vedno za vse slabo krivi druge, za vse dobro bi pa najraje samega sebe okronal. Nepoučen slepec.

  • Evropa ne bo islamistična

   tako je.

 • EVROPA NE BO ISLAMISTIČNA

  ALAH JE SATAN. O TEM JE GOVORILA. TO JE KULT ZLA. V ISLAMSKIH ” SVETIH KNJIGAH” PIŠE VELIKO O REZANJU GLAV IN NOŽU. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mona lisa

  Za take smrtna kazen. Toliko o njihovi veri.

  • Mi smo krščanski narodi

   oni itak imajo smrtno kaznovanje, šeriatska savdska arabija ima vsakodnevna obglavljanja, rezanja udov, bičanja.

   • Jurij Musar

    Tudi v ZDA imajo smrtno kazen.

 • Evropa varuj meje

  KULT ZLA. To je islamistična ideologija!!!!!!!!!!

 • Evropa varuj meje

  KULT! To je kult. Njihove ” knjige” veliko pišejo o rezanju glav, o zlu!!!!!!!!!!!!! To je KULT!!!!!!!!!!!!!

 • Evropa varuj meje

  Evropa NI in NE MORE BITI islamistična!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jurij Musar

   Seveda ne, saj je vedno bolj in bolj ateistična.

 • stop šeriatskemu kultu

  ustavit je treba vse kulte kjer v svojih ” knjigah” pišejo o ubijanju.

 • Levičarji bodo rekli, da je vseeno dobra ženska. Bedniki.

 • Levičarji bodo rekli, da je vseeno dobra ženska. Bedniki

  • alojz

   Evo parolo v praksi. To je ena od tistih zdravnic, ki jih vabimo.

   • res je

 • Evropa je evropska

  ekstremisti vedno rečejo, da je kriv nekdo drug. Bolniki.

 • ,

  Piše, da ” zdravnica” prihaja iz islamističnega Iraka.

 • Najplemenitejši

  Religija je opij za ljudstvo!

  • Jezus Kristus je povedal samo dobre stvari ( govoril je o splošnem miru in spoštovanju, ljubezni). Ljudje pa vse zlorabljajo.

   • Jurij Musar

    Očitno ga verniki ne razumete prav dobro in se kar naprej pobijate med seboj.

  • luckyss

   Opoj je religija za vodstvo ;)

   • .

    ni slabo povedano :-)

   • .

    za kapitaliste je opoj dobiček, na račun izmučenih ljudi.

 • Anton Slapnik

  sto posto je bila posiljena, vse je morala sama narediti namesto taobrezanega

  • Hun

   as nafutral svinje dons

 • Artur

  Ekskluzivno ! Po zaslugi opankarja gojimo kačo v nedrih : https://www.youtube.com/watch?v=-x8CBwrI4ag

 • Goran Hvala

  Sej visja sila je na delu pri vseh ki koga zoknejo…to je misleno premik v glavi..razn nova to dojema kot nek alah ker je zdej popularen..

 • Tanja Larsson

  Za na forenziko, Pa Tičevega prijatelja Štefkota zraven…

 • Artur

  Ljubljančani okoli đamije ste že nabavili zaščitne čepke za ušesa ? https://www.youtube.com/watch?v=O_gzlyH3suc
  Preventiva boljša kot kurativa !
  http://www.kmetijskideli.si/index.php?route=product/product&product_id=9133

  • .

   haha :-)

 • Jurij Musar

  Ta ženska je še en živ dokaz, kaj vera naredi iz človeka.

  • .

   eno je vera, drugo je kult. Ona pripada kultu katerega ne smemo dovoliti kot prevladujočo ideologijo tukaj na naših evropskih prostorih.

   • Jurij Musar

    Vsak izgovor je dober, tudi če ga pes na repu prinese.

    • Bozz

     Ko bi tebi pes vsaj malo soli prinesel. Ljudje danes ste totalno poneumljeni, ampak vseeno vse veste.

     Raje priznaj da ne maraš Krščanske vere zaradi tega ker Kristusov nauk uči čistost (puritanizem), ki zavrača kakršnokoli pokvarjenost (pornografijo, nečistovanje, prešuštvo, orgije, pedofilijo, homoseksualstvo, samozadovoljevanje, itd. itd.) in da zaradi tega pišeš neiskreno proti njej.

     Kot je rekel Jezus Kristus za take kot si ti: “Sovražili so me BREZ RAZLOGA.”

     • Jurij Musar

      Ti sovražiš brez razloga.

  • Bozz

   Katera vera?

   Pismo Efežanom 4
   1 Zato vas jaz, jetnik v Gospodu, opominjam, da živite vredno klica, s katerim ste bili poklicani,
   2 v vsej ponižnosti, krotkosti in potrpežljivosti. V ljubezni prenašajte drug drugega.
   3 Prizadevajte si, da ohranite edinost Duha z vezjo miru:
   4 eno telo in en Duh, kakor ste tudi bili poklicani v enem upanju svojega poklica.
   5 En Gospod, ena vera, en krst:
   6 en Bog in Oče vseh, nad vsemi in po vseh in v vseh.
   7 Vsakomur izmed nas pa je bila dana milost po meri Kristusovega daru.

   17 Zato vam pravim in vas rotim v Gospodu: ne živite več, kakor živijo pogani, v ničevosti svojega uma.
   18 Zaradi nevednosti, ki je v njih, in zaradi trdote njihovega srca jim je razum otemnel in so se odtujili Božjemu življenju.
   19 Ko so tako otopeli, so se prepustili razuzdanosti, da so z nenasitnim pohlepom počenjali vsakršne nečistosti.
   20 Vi pa se niste tako učili Kristusa,
   21 če ste ga le poslušali in se dali o njem poučiti, kakor je resnica v Jezusu.
   22 Treba je, da odložite starega človeka, kakor je živel doslej in ki ga uničujejo blodna poželenja,
   23 da se prenovite v duhu svojega uma
   24 in oblečete novega človeka, ki je po Bogu ustvarjen v pravičnosti in svetosti resnice.

   25 Zato opustite laž in govorite resnico vsak s svojim bližnjim, saj smo med seboj deli enega telesa.
   26 Jezite se, a nikar ne grešite; sonce naj ne zaide nad vašo jezo
   27 in ne dajajte prostora hudiču.
   28 Kdor krade, naj ne krade več, ampak naj se trudi s svojimi rokami in dela to, kar je dobro, da bo lahko dal tistemu, ki je v potrebi.
   29 Nobena umazana beseda naj ne pride iz vaših
   ust, marveč le dobra, da bi bila ob potrebi v izgrajevanje, da bi podelila milost tistim, ki poslušajo.
   30 Ne žalostite Božjega Svetega Duha, s katerim ste bili kot s pečatom zaznamovani za dan odkupitve.
   31 Naj izginejo med vami vsakršna ujedljivost, vsakršno besnenje, jeza, rohnenje in preklinjanje z vsakršno hudobijo vred.
   32 Bodite drug do drugega dobrosrčni in usmiljeni ter drug drugemu odpuščajte, kakor je tudi vam Bog milostno odpustil v Kristusu.

   Zaradi te vere so protestantske države bile najbolj uspešne države v zgodovini človeštva, daleč bolj napredne kot komunistične/ateistične ali poganske ali pa katoliške države. Torej NE BLUZI.

   • Jurij Musar

    Za tole ne rabim ne Boga ne Svetega pisma.

    • Bozz

     Ja, seveda. Če bi te nekdo snemal 24/7 bi videli koliko je to resnično. Prepiri v zakonih, umori punc, ločitve rekordne, korupcija na vrhuncu, itd. itd., ampak dajmo si lagati, da je naš humanizem in vedenje boljše kot Sveto pismo.

     Zato pa svet tone v sovraštvu in nasilju.

     • Jurij Musar

      Svet tone v sovraštvu in nasilju zaradi klera in kapitalistov. Kje pa vidiš, da so v kakšno vojno vpleteni ateisti?

   • Točka 26 mi je všeč.

   • Friderik Peršič

    Uf , ti pa si potreben psihiatrije …tole je 21.stoletje ne pa enajsto , če ti ni še noben povedal …

  • Bozz

   Poglej en primer, en moderen primer, tale film posnet po resničnem dogodku, kaj krščanska vera naredi iz človeka:

   Hacksaw Ridge (2016) Official Trailer
   https://www.youtube.com/watch?v=s2-1hz1juBI

   en odlomek iz filma:
   https://www.youtube.com/watch?v=tllWqmVKjp0

   https://en.wikipedia.org/wiki/Desmond_Doss

   “he became the first conscientious objector to receive the Medal of Honor
   for actions above and beyond the call of duty. He is also the only
   conscientious objector to receive the medal during World War II.”

   “While serving with his platoon in 1944 on Guam and the Philippines, he was awarded a Bronze Star Medal for aiding wounded soldiers under fire. During the Battle of Okinawa, he saved the lives of 75 wounded infantrymen[a] atop the area known by the 96th Division as the Maeda Escarpment or Hacksaw Ridge.”

   Ta človek je imel tako močno KRŠČANSKO vero, ki mu je dala neizmeren pogum, da je prostovoljno vstopil v vojsko, z namenom, da rešuje življenja sovojakov (in celo sovražnikov), in zahteval pravico na sodišču, da gre v vojno in se zoperstavi sovražniku brez puške, torej brez orožja, ki se ga ni hotel dotakniti, ker ni hotel ubijati. Ta pravica mu je bila odobrena. Bil je prvi in edini “ugovornik vesti” v 2. svetovni vojni in njegova dela so bila herojska. Pokaži mi enega ateista, ki je opravil tako pogumno dejanje. Ga ni.

   “There are no atheists in foxholes.”

   Torej ne bit preveč pameten Jurij, ker ne veš kaj govoriš. Žal mi je, da si tako slep.

   • Jurij Musar

    Meni pa je žal, da se ponavljaš in da verjameš tisto, kar želiš verjeti, namesto da bi razmišljal s svojo glavo na osnovi različnih informacij.

    • Bozz

     Tudi ti verjameš tisto, kar želiš verjeti in kar ni resnično, je iluzija. Jaz za razliko od tebe sem ti dal primer in vsebine mojega komentarja se nisi dotaknil, si ga samo ignoriral.

     • Jurij Musar

      Ta primer si mi poslal že pred nekaj dnevi in sedaj naj jaz na osnovi enega primera spremenim svoje mišljenje. Ne ga no srat. Jaz verjamem tisto, kar me je naučilo življenje in ne neka stara bukva, sestavljena iz zgodb in pravljic.

     • Bozz

      Kakor želiš. Samo moja dejstva še vedno stojijo in vsa zgodovina je priča. Protestantski narodi so bili najbolj uspešni narodi v zgodovini sveta, medtem ko so komunistični narodi živeli v bedi, revščini in pomanjkanju, svojo nesposobnost in resnico njihove družbe pa zakrivali s propagando kot Severna Koreja recimo počne še danes, da terorja in ustrahovanja ne omenjam.

      To ti lahko potrdi tale Rus, katerega družina in tudi sam je bil v Sovjetski zvezi na vplivnem položaju:
      https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

     • Jurij Musar

      Lahko debatiramo kaj pomeni biti uspešen. Ti gledaš na uspešnost iz stališča kapitalizma, kjer je uspešen le tisti, ki je bogat, ne glede na kakšen način in koliko je zaradi njega lačnih, bosih in žejnih. Moj pogled na uspešnost je drugačen.

     • Bozz

      Še zdaleč ne. Kapitalizem, ki ga jaz zagovarjam, je kapitalizem malih ljudi, zaradi katerega je zrasel srednji sloj in tako se je zmanjšala revščina. Sveto pismo daje velik poudarek revežem in skrbi za njih s strani tistih, ki so na vrhu, katerim bi morala to biti dolžnost.

      To kar imamo danes ni laissez-faire kapitalizem, ampak crony kapitalizem in kartelni kapitalizem, značilen za tiste na vrhu, ki so zavrgli Sveto pismo. In takšni ljudje se neizogibno vedno pokvarijo, ko se soočijo s skušnjavami, ko pridejo do vladanja in nadzora nad državnim denarjem v naših bankah. Kar poglej naše kaviar socialiste na oblasti.

     • Jurij Musar

      Daj ne seri, cel svet vodijo klero kapitalisti, ki so sistem izdelali tako, da bogati bogatijo, siromašni pa so vsak dan siromašnejši. Jebeš Sveto pismo. Ti bedak misliš, da bi bilo pri nas kaj drugače, če bi vladali domobranci. Traparija na kvadrat.

 • V koranu je pač marsikaj izvedela.

 • logika

  Ljudje se sploh ne zavedajo kaj piše v islamističnih knjigah Koran in Hadith. To sta dve ” sveti ” knjigi za njih. Piše, da želijo prevlado kalifata NAD CELOTNIM SVETOM. Normalni ljudje se s tem ne moremo strinjati in temu NIKOLI NE BOMO PRIVOLILI.

  • Jurij Musar

   Saj tudi v Svetem pismu pišejo same bedarije. Samo norci verjamejo takšnim starim bukvam.

   • Bozz

    Naštej te bedarije. Misliš tole?

    1 Korinčanom 13
    1 Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale.
    2 In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse
    skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore
    prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič.
    3 In ko bi razdal vse svoje imetje, da bi nahranil lačne, in ko bi izročil svoje telo, da bi zgorel, ljubezni pa bi ne imel, mi nič ne koristi.
    4 Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje,
    5 ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega.
    6 Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice.
    7 Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane.
    8 Ljubezen nikoli ne mine. Preroštva bodo prenehala, jeziki bodo umolknili, spoznanje bo prešlo,
    9 kajti le delno spoznavamo in delno prerokujemo.
    10 Ko pa pride popolno, bo to, kar je delno, prenehalo.
    11 Ko sem bil otrok, sem govoril kakor otrok,
    mislil kakor otrok, sklepal kakor otrok. Ko pa sem postal mož, sem
    prenehal s tem, kar je otroškega.
    12 Zdaj gledamo z ogledalom, v uganki, takrat pa
    iz obličja v obličje. Zdaj spoznavam deloma, takrat pa bom spoznal,
    kakor sem bil spoznan.
    13 Za zdaj pa ostanejo vera, upanje, ljubezen, to troje. In največja od teh je ljubezen.

    Zaradi te “stare bukve” so protestantske države bile najbolj uspešne države v zgodovini človeštva, kjerkoli je ta “stara bukva” bila temelj. Daleč bolj uspešne kot komunistične/socialistične/ateistične države in poganske in katoliške države.

    “Ta knjiga [Sveto pismo], gospod, je Skala na kateri počiva naša republika.”
    – Andrew Jackson, 7. predsednik ZDA

    Mimogrede ateisti še nikoli niste vzpostavili svobodne družbe v zgodovini. Nikoli. Vaši humanistični poskusi se vedno končajo v bedi in totalitarizmu in klavrno propadejo. Za svobodno govorjenje tvojih bedarij na tem portalu se lahko zahvališ tej “stari bukvi”, ki je inspirirala protestante še posebej Veliko Britanijo in ZDA, katere so z zgledom svoje konstitucije navdihnile ves svet in ves svet je žel sadove te “stare bukve.”

    Ampak bedaki boste še naprej trdili svoje. Zgodovina seveda pokaže, da so vaše trditve v resnici BEDARIJE, ta “stara bukva” pa nekaj najboljšega kar se je lahko zgodilo temu zlobnemu svetu.

    • Jurij Musar

     Einstein je napisal: Beseda Bog je zame nič več kot izraz in produkt človeške slabosti, Sveto pismo pa zbirka spoštovanih a primitivnih legend, ki so, kakorkoli že pogledamo, precej otročje. Malo razmisli, lahko pa trdiš tudi to, da Einstein ni bil pameten in razgledan človek.

     • valentin

      Nikola Tesla pa je trdil, da Bog obstaja in bil je bistveno večji um od Einsteina, ki je
      nekaj vedel o vakumu, a si ga je napačno razlagal.

     • Jurij Musar

      Nikola Tesla se je spoznal samo na štrom, nikdar pa ni izjavil ničesar o Bogu in Svetem pismu.

     • valentin

      In kaj je štrom ? Vse kar vidiš in zaznavaš, od delovanja organizmov, svetlobe itd.
      so elektromagnetna valovanja različnih spektrov oz. valovnih dolžin različnih tokov in napetosti. Ali drugače povedano v vesolju vladajo nam znane štiri energije;
      elektromagnetna, gravitacijska, šibka in jaka jedrska v izrednem sinhronizmu 10 na -128 natančno, sicer bi se vesolje zrušilo oz. kolapsiralo. Sicer se je v preteklosti morda že in se morda še bo, a vesolju vlada red in sinhronizem, drugače pa je na zemlji po zaslugi človeka.

     • Jurij Musar

      Vesolje deluje po svojih zakonih, ki nam še niso popolnoma jasni, vemo pa, da se širi in se bo nekoč sesulo samo vase. Skratka, vse je minljivo, tudi vesolje in zato zanesljivo vemo, da Bog ne obstaja, Sveto pismo pa je itak pravljica za naivne, nerazgledane, da ne rečem primitivne osebke. To je seveda le moje mišljenje, ki je popolnoma nepomembno. Dejstvo pa je, da Nikola Tesla ni nikdar dal kakšne izjave o Bogu in Svetem pismu, saj je jasno, da so Sveto pismo napisali ljudje in si zaradi svoje nevednosti izmislili nadnaravna bitja.

     • Bozz

      Kakšna aroganca. Ti zanesljivo ne veš nič.

      Praviš Sveto pismo je za primitivne osebke …in potem se ga recimo greš za vikend napit s prijatelji (še posebej če si mlad in neumen) in obležiš v komi in v svojem bruhanju kot največji primitivec.

      Sveto pismo nasprotno ravno takšne primitvce rešuje in jih navdaja z modrostjo, ko jim pove, da pijanci ne bodo podedovali Božjega kraljestva in še marsikaj drugega glede pijančevanja in rezultat tega je, da narod, ki se boji Boga in veruje v Jezusa Kristusa in njegov moralni nauk, postane bolj pravičen, pošten, zgleden, nepokvarjen in uspešen. To je samo en primer.

      Samo knjiga pregovorov recimo je polna modrosti, ampak slepemu to govoriti je jalovo početje. V svoji aroganci boš zanikal resnico in tu se ne da storiti nič. Samo Bog ti lahko odpre oči.

     • Jurij Musar

      Ta komentar je ponoven dokaz tvojega blablabla. Star sem 69 let in še nikdar nisem bil v komi. V socialistični lepi mladosti sem se ukvarjal s športom (rokomet) in glasbo (bobni), sem zmerno pil alkohol in skoraj verižno kadil. Nesli so me k krstu in peljali k obhajilu, potem sem se pa že uprl, ker je za moje pojme župnik govoril neumnosti. Brez vere in Svetega pisma sem se odločil leta 1993 prenehati kaditi in leta 2003 postati popolni abstinent. Za Božje kraljestvo mi pa ni mar, ker vem, da je to le en velik nateg. Pregovorov poznam dovolj brez tvoje knjige, Bog pa naj odpre oči tebi, ker so te ljudje, ki se gredo pastirje zelo, zelo zapeljali. Poizkusi uporabiti svoje možgane, morda spregledaš, da te izkoriščajo.

     • Bozz

      Kot sem rekel, to je samo en primer. Sklepal sem na podlagi današnje družbe in posplošil, ker te ne poznam. Seveda niso vsi isti. Eni imajo drugačne odvisnosti in grehe kot drugi.

      Mene nobeden ne izkorišča. Če bi ti bil pozoren in bi poznal Sveto pismo, bi videl, da Sveto pismo do obisti razkrinka vsakega lažnega pastirja, ki zapeljuje in izkorišča ljudi za svoj dobiček, itd.

     • Jurij Musar

      Daj si že enkrat dopovedati, da za to ne rabim Svetega pisma, temveč le svojo pamet.

     • Moram prebrat Sveto pismo, obvezno. Vedno sam strokovne članke berem, čas je da temo spremenim.

     • Jurij Musar

      Če te res zanima, ti podarim Sveto pismo stare in nove zaveze, Ekumenska izdaja z novim prevodom nove zaveze, izdanim v Ljubljani leta 1987. Sem ga včasih malo prebiral, dokler nisem uvidel, da je to samo zapravljanje časa. Mirne duše ostani pri strokovnih člankih, namesto Svetega pisma pa si kupi Grimove pravljice.

     • Bozz

      Ignoriraš vsebino mojega komentarja. Dejstev pač ne moreš ovreči.

      Einstein mimogrede, je bil plagiator. Študiraj malo Nikolo Teslo in ostale znanstvenike njegovega časa, kako so nasprotovali Einsteinovim teorijam in kako so obsojali njegovo metafiziko, ki nima nič skupnega z realnostjo in ki so bile lansirane z namenom, da prikrijejo resnično odkritje Nikole Tesle in ostalih znanstvenikov, ki bi ljudem omogočilo čisto ZASTONJ energijo in še marsikatero drugo resnico glede našega stvarstva bi izvedeli.

      Einstein je bil pač še eden ignoranten in nadut ateist več.

     • Jurij Musar

      Tebe je eno samo nakladanje. Jaz Svetega pisma ne jemljem resno (pa ne zaradi tega kar je dejal Einstein), saj smatram, da so ga napisali ljudje le za svoje koristi in seveda iz nepoznavanja osnovnih zakonov vesolja. Res je edino to, da je želel Tesla zastonj energijo za vse ljudi sveta, ker je bi po duši socialist. To pa so mu preprečevali kapitalisti z Edisonom na čelu in ne Einstein. Nimam pa namena ničesar študirati, preberem le tisto kar me trenutno zanima.

     • Bozz

      Ne Jurij, ti imaš zaradi dolgoletnega pranja možganov popolnoma zamešane pojme kjer so namenoma vse obrnili na glavo in kar sami počnejo na škodo ljudi pripisali edinemu sistemu na kateremu je zrasel srednji sloj in se je zmanjšala revščina. Nikola Tesla je bil laissez-faire kapitalist. Kar poglej si kaj pomeni laissez-faire v prevodu, če me ne razumeš kaj ti hočem povedati, točno to kar je Nikola Tesla počel. Nikola Tesla ni bil socialist, imel pa je čut za socialo oz. sočloveka, to pa sta dva različna pojma.

      To so mu preprečili centralno planski banksterji, ki centralizirajo svoja bogastva in katerim bi Nikola Tesla uničil monopole, moč in nadzor in dobiček, če bi uspel. Kar poglej si od kod izvira centralizacija, iz Marksizma. Centralizacija ni kapitalistična doktrina. Ti skopuhi so vedeli, da bi s tem izgubili moč in nadzor nad ljudmi, če bi jim dali Tesline patente.

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_LaissezFaire.html

      http://www.criminalgovernment.com/docs/planks.html

      Ti si še eden od večine zavedenih ljudi, ki še danes mislijo, da so ZDA (laissez-faire) kapitalistične. ZDA to niso več že od 1913 dalje, ampak so socialistične in še malo pa bodo v 100% komunizmu, takšnemu kot so ga poznali Sovjeti pod Stalinom.

     • Jurij Musar

      Definitivno si prebrnjen ali pa pijan kot aksa.

     • MEFISTO

      Bozz bo jutri trezen, ti boš pa še kar nor.

     • Jurij Musar

      Jaz sem nor, on pa trdi, da so ZDA socialistične in bodo kmalu v 100 % komunizmu. Pozablja celo to, da komunizma ni bilo še nikdar nikjer. Pa kdo je tu nor? Morda ti.

     • Nata

      Pametna je bila njegova žena !!

     • Jurij Musar

      Res ne vem, kaj ima pri tem njegova žena.

     • Nata

      Skupno znanstveno delo

      Einstein je v enem od svojih zgodnjih intervjujev po objavi posebne teorije relativnosti
      leta 1905 izjavil, da je matematične izračune zanj opravljala njegova
      žena. Razvoj teorije je bil namreč bolj kot od znanja fizike odvisen od
      matematičnih izračunov in njihovih izpeljav. Razvoj teorije je v veliki
      meri potekal po formulah tako imenovanih derivatov Lorentzovih transformacij, za katere je potrebno vrhunsko matematično znanje. V knjigi Zbrana dela Alberta Einsteina so objavljene fotokopije
      iz Einsteinovih zvezkov, iz katerih je razvidno, da je nekdo v resnici
      redno pregledoval njegove izračune in za njim popravljal napake.

      Nov dokaz, da naj bi Mileva Marić pomembno sodelovala pri Einsteinovih teorijah je ponudil Joffe. Leta 1905 so bili v nemški znanstveni reviji Annalen der Physik, objavljeni štirje Einsteinovi članki, ki vsebujejo vse osnovne nastavke teorije relativnosti, fotoelektričnega pojava, razlago Brownovega gibanja in znamenito formulo E = mc², ki je prva tako osupljivo preprosto, a točno prikazala zvezo med maso, hitrostjo svetlobe in energijo.
      Joffe je zatrjeval, da je bilo na izvirnih rokopisih teh štirih spisov,
      ki si jih je ogledal na univerzi v Berlinu, zapisano ime dveh
      avtorjev: »Einstein-Marity«. Rokopisi teh spisov so se sicer izgubili,
      ko je bil Einstein še živ, tako, da Joffejevih izjav ne moremo z
      gotovostjo potrditi. Kljub vsemu pa je pomembno dejstvo, ki potrjuje
      njegovo zgodbo prav priimek Marity. Marity je namreč madžarska različica
      srbskega priimka Marić, velik del Srbije oziroma Vojvodine pa je bil v
      začetku dvajsetega stoletja pod avstro-ogrsko monarhijo. Zanimivo je, da
      se je Joffe zelo natančno spominjal prav imena Marity in ne Marić. To
      madžarsko različico svojega priimka pa je Mileva uporabljala redko, zato
      bi Joffe zanj le težko izvedel, če ga ne bi videl. Mileva ga je
      uporabljala izključno za podpisovanje najpomembnejših uradnih
      dokumentov, kot je bil poleg že omenjenih spisov njun poročni list.

      Einstein je bil znan po tem, da – predvsem v zgodnjih delih – nikjer
      ni omenjal svojih materialnih ali drugih virov niti svojih asistentov.
      Ena od različic zgodbe o nastanku zamisli o relativnostni teoriji govori
      celo o tem, da je matematična seminarska naloga
      Mileve Marić na Švicarski politehnični akademiji vsebovala zasnove
      relativnostne teorije, a za to spet ni materialnih dokazov saj se je
      njena naloga namreč izgubila.

     • Jurij Musar

      Bravo tebi in Milevi. O teh stvareh nimam pojma in nisem vedel, da je bila njegova žena Srbkinja in da sta sodelovala. Bravo Srbi. Veš, pravzaprav me te stvari kaj posebej ne zanimajo, le nekje sem prebral, kaj je dejal Einstein.

    • valentin

     Sv. pismo se do natankosti izpolnjuje, pa naj si veren ali ne in je vodilo človeštva,
     Spisalo naj bi ga 40 modrecev po navdihu od Boga.

 • samsara

  Temle muslijem večstoletno parjenje znotraj sorodstva že krepko škodi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!