Bolno: sodišče migrantu, ki je posilil invalidno najstnico, prisodilo nižjo kazen samo zato, da ne bi bil izgnan!

Foto: iStock

Po pritiskih je sodišče na Nizozemskem priznalo, da je 38-letnemu migrantu, ki je posilil 18-letno invalidko, izreklo nižjo kazen samo zato, da bi se izognil deportaciji.

Afganistanskemu prosilcu za azil, 38-letnemu Zamanu S., ki je bil spoznan za krivega posilstva 18-letnega dekleta z motnjami v duševnem razvoju, je bila izrečena kazen zgolj dvajset mesecev zapora, čeprav je tožilec zanj zahteval štiriindvajsetmesečno zaporno kazen. Sodnik je pojasnil, da je takšno kazen izrekel, da bi se migrant izognil tveganju, da izgubi dovoljenje za bivanje, ter da ni želel, da bi izrečena kazen imela dolgoročne posledice na njegov imigracijski status. Upošteval naj bi nevarne razmere v njegovi državi izvora ter zatrjevanje posiljevalca, da si na Nizozemskem želi ustvariti družinsko življenje s svojo ženo, je še poročal Breitbart. 18-letnico je omenjeni migrant posilil leta 2016, medtem ko je kupovala torbo v trgovini, v kateri je v času dejanja delal. Pred dejanjem je počakal, da je bila trgovina prazna, nato pa jo je zvabil v skladišče, kjer jo je najprej prisilil k temu, da ga je najprej oralno zadovoljila, nato pa jo je še posilil.

Odvetnik in družina žrtve zgroženi
Odvetnik Richard Korver, ki je na sodišču zastopal žrtev, je dejal, da pri tako resnem zločinu, kot je posilstvo, sodišče sploh ne bi smelo upoštevati njegovega imigracijskega statusa kot kakršnekoli okoliščine v sodnem postopku, opozoril pa je tudi, da se bo nevarni migrant kmalu spet prosto sprehajal po nizozemskih ulicah. “Morda je to normalno v njegovi državi, ne pa tukaj,” je še dodal.

Posiljevanje je očitno priljubljena aktivnost migrantov
To je le eden od primerov posilstev, ki jih nelegalni migranti množično izvajajopovzročajo po Evropi od leta 2015. Nedavno je v Italiji dansko turistko posilil bangladeški migrant, ki je bil pred tem že trikrat obtožen za posilstvo, od tega enkrat še kot mladoletnik. Na Švedskem, kjer so od leta 2015 sprejeli najvišje število migrantov na prebivalca, je javna televizija SVT poročala, da 58 odstotkov posilstev in poskusov posilstev povzročijo migranti, med posilstvi z napadom, ki jih povzroči žrtvi neznana oseba, pa je takšnih kar 85 odstotkov posilstev.

J. Ž.

 • Steiermark

  No, kot izgleda pa sodišča to zavestno počnejo, zato bi jih bilo potrebno razpustiti in sodnikom, ki takšne odločitve sprejemajo, sodditi ter jih deportirati skupaj s kamelarji v kamelji raj…..

  • Djuro Sumar

   In kdo bi tem sodnikom sodil? Ti in XTC ali morda vaški župnik. Verjetno bi mu sodil drug sodnik.

 • xtc

  Sodnikom ,ki omogočajo take sodbe,dat hčerke in žene ,da se pritepenci malo “poigrajo” z njimi,nato bo pamet hitro tu.

  • Steiermark

   To bi moralo biti obvezno……če njihove zločine pardonirajo, potem pa naj najprej skušajo na lastni koži….

   • Djuro Sumar

    Žena in hči nista njegova lastna koža. Kakšni bolniki ste verniki.

  • Djuro Sumar

   Neverjetno, kako si bolan. Kaj pa so zakrivile žene in hčerke? So mar čigava lastnina? Ti si slabši od vsakega muslimana.

  • Tanja Bor

   Bojim se, da sodniki to delajo ravno iz strahu za SVOJE hčerke in žene, za tuje jim je malo mar.

 • pajot

  Bannon ima prav. Razfukat je treba to Evropo,ki jo vodijo Sorosevi plačanci in levičarska banda z pijanim junckerjem na čelu.

  • Marcos Kače

   Raje pojdi kako knjigo prebrat, kot pa gledaš tiste teorije zarote na Infowarsih. Škodi zdravju.

   • pajot

    tebi Marko ne skače več,zato mi ne dajaj nasvetov,teslo. Toliko,kot sem jaz prebral v življenju,ti ne boš v treh svojih . Življenjih. Kretino levičarsko,za ta malo malco te imam,jebi ga.

    • Marcos Kače

     Če sodim po kvaliteti tega zapisa, se mi poraja dvom, da je bila katerakoli od teh knjig, ki jih jaz ne bom prebral v “treh svojih. Življenjih.” naslovljena “Slovenščina za osnovno šolo.”

     • pajot

      Ja,imaš prav. Slovenščine za osnovno šolo nisi prebral. Jebi ga,Takle mamo,bi rekel Fran Levstik. Eh,saj bo vse v redu s tabo. Postaral se boš in umrl,zanesljivo. Predno pa te bo stisnilo,boš zahteval duhovnika. Tako kot tvoj idol,Josip Broz pedofilski.

     • Marcos Kače

      Sem kje omenil kake moje idole? Kako to, da domnevaš da mi je Tito pri srcu? Če smo že pri tem, lahko spustiš tudi Kučana, Šarca in Mesečnika. Tako da, naj te razočaram, s tem me res ne boš užalil.

      In btw, dovoli nasvet: za ločili pride presledek. Tvoji globoki uvidi in prodorne ideje, bodo tako lažje berljive.

     • pajot

      He,he,he…si me našel,kaj? presledek? Jebi se,majmun

     • Marcos Kače

      Obožujem tvoje argumente kot so “Jebi se,majmun”. A je to intelektualna širina, ki si jo pridobil s tem ko si prebral vse tiste knjige, ki jih jaz ne bom v “treh svojih. Življenjih.” ?

     • pajot

      Ja,točno to. Ko prebereš večino knjig,ki so jih napisali pametni ljudje,lahko rečeš udbovcem samo eno stvar: jebi se majmun. Comprende?

   • šmentanamuha

    Ne sprenevedaj se, kača levičarska.

    • pajot

     Smešen tip…kao intelektualc…he,he…he…

  • Djuro Sumar

   Najhujša levičarja sta Junker in Merklova.

 • Marcos Kače

  Niso mi všeč zgolj negativni komentarji, raje imam diskusijo, vendar bolj kot berem tole stvar, ki ji nekateri pravite novičarksi poratal, bolj pesimističen postajam. Zato Nova24tv, prosim, naredi svetu uslugo in odstrani se s spleta. Vsaka kWh elektrike, ki je porabljena za prikazovanje te propagande, je kWh vržena stran. Hvala.

  • pajot

   Kaj pa če bi se ti odstranil s tega portala,a? Recimo,da,ker ti to ni všeč,enostavno zbrišeš u qurac. je li brate marko skače? Mogoče pa ne smeš,ker si zadolžen s strani UDBE,da spremljaš ta portal,a?

   • Marcos Kače

    Raje kot, da mene podiš pomisli, zakaj na tem portalu sploh ni skoraj nič o slovenski kroniki. Na tem “portalu” zlobne reči zakrivijo zgolj imigranti in levičarji. Grosuplje pa je raj na zemlji, kjer se vsak dan odprejo najmanj dve novi krožni križišči.

    • pajot

     Če ti ni kaj všeč na tem portalu,greš lahko mirno na drug portal. Nihče te ne sili,da si tu. Če bi pa že rad vedel,kdo zagreši največ kaznivih dejanj v EU(trenutno seveda),so to priseljenci,tako imenovani begunci,ki jih jaz imenujem džihadisti,ki osvajajo Evropo na povsem drug način,kot so jo hoteli leta 1500. O tem ne bi več govoril,ker boš,če si dovolj star ,sam ugotovil čez recimo dvajset let. Sicer pa to sam dobro veš,samo sprenevedati se moraš,ker si plačan zato,da pišeš idiotizme na desničarskem portalu. Skaći marko,skaći. Saj ne boš dolgo. Tudi tebe bo dosegel handžar. He..he..he…

     • Marcos Kače

      > kdo zagreši največ kaznivih dejanj

      Če bereš Novo24 gotovo to tako zgleda.

      > ki osvajajo Evropo

      Jao, pa ti to misliš resno? Zame praviš, da sem pre-mlad, da bi razumel, tebe pa očitno že načenja demenca. Ali gre za kaj drugega? Ali te besede mogoče pišeš iz psihiatrične oddelka kake bolnišnice? Kdo bi si mislil, da imajo tam ljudje dostop do interneta.

     • pajot

      No,zaenkrat še nisem v psihiatričnem oddelku, tudi tebe ne bi želel tam. O demenci zagotovo ne bova debatirala,ker se ne spodobi. Bi te pa vprašal nekaj pomembnega. Če si normalen moški,okrog 40 let,poročen (ni nujno),spoštuješ svobodo drugega,sovražiš krajo,laž,nezvestobo,kako si lahko levičar? Podpornik vsega tistega,kar nas,desničarje,rine na obrobje družbe? da nas lahko imenujete celo skrajni desničarji. Vemo kaj to pomeni. Skrajni desničar je enako kot skrajni levičar. Anarhist. Razbijalec.Uničevalec vsega kar naj bi bilo normalno. Ej,prijatelj udbovski,razjasni mi malo te zadeve.

     • Marcos Kače

      Dragi pajot, nisem ne levičar, ne desničar. V bistvu sem zaskrbljen nad tem, kaj se dogaja danes v politiki. Tudi sam sem za urejeno migracijo in mislim, da se mora vsak, ki pride k nam držati pravil, kot se jih držimo mi. Vendar še zdaleč ne mislim, da so največja težava imigranti.

      In nad tem sem zaskrbljen. Mislim, da politika izkorišča problem migracij, za to da še bolj polarizira državljane. Vedno bolj smo razdeljeni. Ko včasih berem te komentarje, se mi zdi, kot da bi živeli v dveh različnih svetovih, saj jaz stvari, ki jih tu opisujete ne opažam. In ne, nisem samo doma.

      Jezi pa me to, da ko se mi tukaj ravsamo po komentarjih, gredo pomembnejše stvari mimo nas. Namesto, da bi poskušali delati za skupno dobro, se raje postavljamo vsak na svoje okope in četudi ima druga stran dobro idejo, raje trmoglavimo svojo. In to velja za obe strani.

      Zato si tudi mislim, da je portal kot je tale slaba stvar, ker služi samo podžiganju jeze in še večji razdeljenosti.

     • Janez Drča

      Dejstvo je da politika in mediji izkoriščajo slabe novice o kriminalnih dejanjih za svoje interese pa naj bodo levi ali desni. Prav tako je dejstvo da zaenkrat se ni nihče našel učinkovote rešitve za nastale probleme. Treba se je zavedati da gre pri migrantih tudi za neko vrste širjenje vere kot so jo počeli Križarji v križarskih vojnah. Žal se vsaka vera znajde v prelomni točki ko je potrebno oditi po svetu in prinašati ali vsiljevati vero-običaje drugi kulturi. Tokrat je na tapeti Europa. Bol pa je zaskrbljujoče da smo pred 20 leti govorili o spečih celicah terorističnih organizacij, ki so povzročale grozodejstva po svetu. Sedaj pa speče celice niso več speče ampak se prosto srehajajo po Europi. Sedaj bomo zelo težko nadzorovali njihova dejanja. Upam da je politična oblast dobro premislila kaj bomo naredili če pride do terorističnih dejanj ker v nasprotnem primeru bo evropa krvava. Pa da ne bo pomote migrantom je potrebno pomagati ker je to del europske kolture. Je pa tudi dejstvo da vsak, ki naredi zločin nima v Europi kaj iskati. Takojšna deportacija. Če se ne drži Europskih pravil in ustave pomeni da se nočes asimilerati. Europa jim daje priložnost če jo ne upoštevajo takoj nazaj. Po drugi strani pa bi se lahko na praznih otokih v Sredozemljskem morju naredile komune kjer bi se migranti začeli usposabljati za asemilacijo v Europo. Boljše najprej migrante izobraziti do mere da poznajo pravo, ustavo, pravila, jezik evropskih narodov. Šele poten lahko zaprosijo državo da bi se radi fizično asimilerali v države. Vsak, ki bi v konuni delal zdrahe pa ga je potrebno postaviti na realna tla ali pa deporterati od kodar je prišel. Potrebno pa je zapreti vse meje evrope in ne spuščati migrantov v Europo če niso pripravljeni živeti po europskih pravilih in običajih. Tudi Europske ženske morajo nositi dolge obleke ali zakrito telo če gredo turistično v arabski svet ali v njihova svetišča-mušeje. Tako pa velja tudi za njih v Europi. Kdor krši pravila lahko odide nazaj.

    • pajot

     Ojej,o vsakodnevnih dveh krožnih križiščih v Grosupljem pa nisem seznanjen. janševiki,kenede? Budalo.

    • Schemva Miro

     Ti meni razloži zakaj si na tem portalu,če ti ni všeč?Čakam odgovor?

     • Marcos Kače

      Zato, da vsake toliko pridem do tega, da napišem kar sem napisal malce nižje (glej komentar, ki se začne z “Dragi pajot, nisem ne levičar, ne desničar. “) in upam, da se nekdo zamisli nad tem.

     • Matt von Glanz

      ne verjamem, da nisi ne levičar ne desničar. Mislim, da si kao latentni levičar, čeprav vsi vidimo, da si transparenten.

     • Marcos Kače

      Transparenten? V smislu, da vidiš skozi mene?

      Kar se pa tiče politične usmerjenosti: kako bi ti sebe definiral, če bi se strinjal z določenimi idejami ene in druge strani in obratno – ne-strinjal z nekaterimi drugimi idejami ene in druge strani?

  • šmentanamuha

   Največ boš naredil za ekologijo, če boš odstranil samega sebe.

   • Zgornji

    NAJBOLJŠA REŠITEV !!! ! !!! :-D

   • Silka

    Ne verjamem, dokaži na sebi.

  • Matt von Glanz

   daj no, zakaj bi morali biti vsi mediji intimno povezani z vami?

   • Marcos Kače

    Seveda nisem prišel sem optimističen. Vendar če so članki in komentarji tu v isti štimi kot da bi /pol bral, potem si mislim, da je človeku dovoljeno da postane malce bolj pesimističen.

    Ostalim medijem očitaš da so levi, Novi24 pa ne da je desna? Če bi bil načelen, bi levim medijem očital, da so levi, Novi24 pa da so desni.

  • Kristian

   Hvala za nauke! Seveda znano je da noj zakoplje glavo v pesek ko je nevarnost in nevarnost ni več. Moj predlog je preprost če te ta vsebina moti ali te dela nervoznega je ne beri in se izogibaj tega portala.

   • Zgornji

    AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • Zgornji
 • Gubernator

  Verjetno islamisti sodniku grozijo in ve kaj se mu lahko zgodi zato se spreneveda.
  Stvari so vedno bolj preproste kot izgledajo.

 • Zgornji

  TO SE PRAVI, DA IMAJO SODIŠČA RADA POSILJEVALCE, … OČITNO DA ZATO, DA SODNIKI POŠILJAJO SVOJE OTROKE NA POSILJEVANJE K NJIM, ALI PAM JIH KAR POKLIČEJO NA POSILJEVANJE NA DOM … ??? !!! ??? BOLNIKI ZLOBNI !!! ! !!! OBOJI !!! ! !!!

 • mona lisa

  Odrezat orodje in pustiti izkrvavet je komaj dovolj dobra kazen. Sodnika ki je dosodil to kazen pa obesit na trgu na kandelaber.

 • David Hitler

  Treba ga pridelat v suši pofukanga zamorca

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!