Brezvestna mati odšla na 11-dnevno potovanje, svoje štiri majhne otroke pa pustila same doma

Foto: YouTube

Če bi izbirali najslabšo mamo v ZDA, bi bila na vrhu seznama zagotovo Erin Lee Macke iz ameriške zvezne države Iowa, saj je brez kakršne koli slabe vesti doma pustila štiri otroke, medtem ko se je odpravila na 11-dnevno potovanje v Nemčijo. 

Policija je to ugotovila 21. septembra, po tem, ko je bil njihovi 30-letni materi dostavljen ček za socialno pomoč. Pri tem 12-letna dvojčka – deklica in deček, ter deklici, stari 7 in 6 let, niso bili le sami, ampak so imeli celo dostop do orožja, saj je njihova mati na komodi pustila pištolo znamke Glock.

Kljub pozivom policije se Mackejeva ni vrnila domov
Otroci so policiji povedali, da je njihova mati odšla v Nemčijo dan pred tem in se ne namerava vrniti pred 1. oktobrom. Policija je zato poiskala njihovo mamo in ji povedala, da je takšno obnašanje nesprejemljivo ter ji odredila, naj se nemudoma vrne domov. Kljub temu se ni vrnila takoj, načrtovano pot je le skrajšala za štiri dni.

Foto: YouTube

Naslednje jutro po vrnitvi so žensko aretirali in prijavili zaradi ogrožanja življenja mladoletnikov, saj je v njihovi bližini pustila orožje. Policijski poročnik Tyler Tompkins je povedal, da še nikoli doslej ni slišal za podoben primer, da bi mati kar zapustila svoje otroke in odpotovala na drugo celino. Mackejeva pa je s poti na družbenem omrežju Instagram objavljala celo fotografije obiska Bavarske s svojo prijateljico. Zaradi svoje nespametnosti zdaj zasluženo preživlja dneve v zaporu, sodnik pa ji prepovedal tudi kakršne koli stike z otroki.

H. M.

 • šmentanamuha

  Tako se ustvarja sociopate.

 • Soave

  Kje pa je fotrček ?? Se je izgubil ??
  In sedaj so otroci prišli z dežja pod kap ??

  Neverjetni so ti socialni centri !! Namesto , da bi pomagali, ukrepajo tako, da mater dajo v zapor ??
  Saj so verjetno otroci bili navajeni skrbeti zase.

  Kako pa je bilo včasih ? Starejši otroci so skrbeli za mlajše. . . pa ne samo za dva !!
  Sicer stepa premalo napisali. Kaj so rekli otroci ???

  • Franjo Trojner

   Fotrčka ni, žurirala je s svojo prijateljico/partnerico! Na takšnih in pidobnih vzorcih je Sigmund teorijo postavo, ki se od takrat dalje vsak dan v vsakdanjem živlenju potrjuje. Škoda, da tam ona Mrakova in Volkova in ostale moškinje na ministrstvu nea Sigmunta in njegovo teorijo štekajo.

   • Soave

    Uh, tele babnice bi tudi Sigmunta okoli prinesle.

 • Valter BraniSlav

  Heteroseksualci so slabi starsi…
  EDINA SVETLA IZJEMA MED HETEROSI SVA MIDVA Z ZENO…

  • Rožle

   Neki se ponavljaš ..
   Še Primca si pozabil omenit …

 • tarantela

  Kje je pa oči teh otrok? Najbrž ga je že prej stisnil, ko se je naveličal skrbi za družino. Ni čudno, da je imela mati poln kufer vsega. Zdej bojo pa vsi obsojal njo, kot da je spočela otroke od sv. duha.

  • Balkica

   Ja, saj po svoje imaš prav. Ampak pištole ji pa tudi ne bi bilo treba pustiti na komodi.
   In upam, da je otrokom pustila vsaj dovolj hrane, da niso bili lačni.
   Upam, da otroci imajo očeta, da jih je vsaj vsak dan prišel pogledat. Drugače je pa on ravno toliko kriv kot mati.

 • Tatjana Gert

  Škoda besed o materi, o komentarjih in vsebini članka.Ne kje piše, da komandir še kaj takega ni videl in to v Ameriki.Vsekakor taka zenska ni prava mati in zagotovo ti otroci nimajo samo enega oceta.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!