Britanski musliman želel kupiti devetletnico za spolno sužnjo: “V islamu je normalno, da imamo sužnje”

Slika je simbolična. Foto: iStock

Londončan Patrick Kabele, ki se je spreobrnil v muslimana in se pridružil Islamski državi, je v svojem dnevniku razkril, kako je nameraval kupiti devetletno devico, da bi mu služila kot spolna sužnja. Trenutno se sicer nahaja v zaporu, saj je obtožen kaznivega dejanja terorizma.

Patricka Kabela iz Willesdena, iz severozahodnega Londona, je na angleškem letališču Gatwick ustavila policija. Bil je na poti v Turčijo, natančneje, pristal bi na turškem letališču Sabiha Gokcen. Ob tem je 32-letnik v svojem dnevniku zapisal, da je imel “željo po smrti”, spoznan pa je bil krivega za pripravo terorističnih dejanj.

Med pričanjem na sojenju je Kabele vztrajal pri tem, da so v islamu dovoljeni sužnji. “V naši religiji, islamu, je v redu, da imamo spolne sužnje. Prerok je imel sužnje. Pravim, da so sužnje povezane z vero. To je sestavni del naše vere.”

“Če se bom kdaj poročil, mora biti devica, stara devet let”
Nekdanji montažer odrov, ki je sicer tudi mojster borilnih veščin, je v svojem dnevniku pisal tudi o tem, da ne bo poljubil več nobene Britanke. Jihad Watch piše, da je islamski skrajnež v svoj dnevnik še zapisal: “Moj načrt je še vedno isti. To je samo moj (odnos) proti ženskam in otrokom, torej, da se mi je*e. Govorim o oplojevanju žensk. Kitajk, Indijk, kogarkoli. V Ugandi več žensk in sh*t na strani.” Nekaj strani kasneje pa je zapisal: “Če se bom kdaj poročil, mora biti devica, stara devet let, to bi si želel. Mlajša je, boljše je.”

“Če bom kdaj imel spolne sužnje, jih ne bom nikoli izpustil na svobodo, razen na svoji smrtni postelji, fisabililah. Prednost bodo imele tiste, ki se bodo spreobrnile v muslimanke.”

“Imam željo po smrti, vendar ne izpod svoje roke”
V svoj dnevnik je še zapisal: “Želim se boriti v prvih vrstah, kjer potekata najtežji boj in največja akcija. Imam željo po smrti, vendar ne izpod svoje roke …”

Vojni plen, tudi otroke, je treba razdeliti med borce
Po islamskem pravu ni nič incestnega, če moški vzame mladoletnico in jo uporablja kot spolno sužnjo, to je zapisano celo v koranu. V njem je zapisano, da ima lahko moški spolne odnose s svojimi ženami in tudi z zasužnjenimi deklicami. Egipčanski šejk Abu-Ishaq al-Huwayni je maja 2011 izjavil, da “smo v dobi džihada”, v intervjuju pa je priznal, da je “džihad le med muslimani in neverniki. Zapornike in nevernike, ki so vojni plen, je treba razdeliti med borce”. Dodal je, da to vključuje tako moške, ženske kot tudi otroke in bogastvo.

Oprane možgane imajo celo ženske
Približno v istem času, 25. maja 2011, je političarka iz Kuvajta Salwa al-Mutairi prav tako govorila v prid islamske prakse spolnega suženjstva nemuslimanskih žensk ter poudarila, da je ta praksa priznana z islamskim pravom ter parametri islamske morale. “Trgovec mi je rekel, da bi rad imel spolno sužnjo. Rekel je, da z njo ne bi delal malomarno, in da islam dovoljuje te stvari. Govoril je po resnici. Trgovčevo prošnjo sem razkrila muftijem v Meki. Povedala sem jim, da imam vprašanje, saj so to ljudje, ki so specializirani za ‘halal’. Vprašala sem jih: ‘Kakšen je zakon o spolnih sužnjah?’ Mufti mi je odgovoril, da se spolno sužnjo lahko pridobi tako, da je muslimanska država v vojni s krščansko državo ali narodom, ki ni veren ali ni islamističen. In pa morajo biti vojni ujetniki. Nato sem ga vprašala, ali je to prepovedano z islamom. Mufti mi je na to odgovoril: ‘Absolutno ne. Islam ne prepoveduje spolnih suženj. Nasprotno, za spolne sužnje velja drugačen zakon kot za svobodne ženske. Svobodna ženska mora biti v celoti pokrita, razen obraza in rok. Toda spolne sužnje so lahko gole od pasu navzgor. One se razlikujejo od svobodnih žensk. Medtem ko svobodna ženska potrebuje poročno zaobljubo, je spolna sužnja ne – njej je treba le, da jo moški kupi, in to je to.”

Iraški ajatola Al-Haeri je 7. aprila lani recimo izjavil, da lahko moški ponudi svojemu prijatelju spolno sužnjo. Divje izkoriščanje punčk in mladih žensk je na žalost vse-kulturni pojav v islamu.

Marjanca Scheicher

 • Nata

  Pedofil Patrick……nadaljni komentar ni potreben

  • alojz

   Katastrofa je to, da njemu podobni evropejci prestopajo zato v islam, kjer je to obnašanje zaželjeno.

   • Nata

    + + + + + + + + + +

 • roksa

  Ko bom velik bom lovec na Patricke….napalm fuknit, pol pa asfalt prek potegnt……….

 • dob

  Toleriranje pedofilije je prva točka v programu svetovne in evropske elite.
  Za zdaj je priznanje homoseksualnosti najbolj pripravna niša za skrivanje pedofilskega nagnjenja. Nihče ne bo šel ugotavljati, kakšne vrste homoseksualnosti nekdo goji, ker je homoseksualnost zdaj priznana in zakonsko zaščitena. S tem bi kratili pravice homoseksualce, javnost bi radovedneže popljuvala. Korak za korakom počasi k cilju.

 • Olga

  Kje so evropske poslanke? Kje so “dušebrizniske” organizacije? Kje so varuhi pravic otrok in žensk? Kje je slavni sodstvo in varuhi ustave in vrednot zahodnega sveta???? Kje je papež??

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOOOOO !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Matr, tole si pa dobr trofla. Bemti, da maš prav.

 • Dragan Krstič

  Patrick Kabele ni nikakršen Anglež ampak afričan. Kabele je pogosten priimek v Afriki.
  Za Slovenijo je poglavitno da se ustavi migracija in da na volitvah odstranimo politike kot so Tanja Fajon in poslance ZL, ki podpirajo naselitev muslimanov v Slovenijo.

  • Fogglof Tunnek

   Lustrirat je potrebno celotno desnico…kurbbe pokopat in zalit z betonom !!!

   • Spartan

    Trenutno bi bilo potrebno naredit samo en Lustr. Iz tvoje kože.

   • karlina

    Si zopet pijan, ali si takšen vsak dan, povej mi, kaj ima tukaj zraven desnica, ki se bori proti tem zverem, haloooo

  • Zgornji

   No, črni bratje bodo pa Tudi Morali oditi Nazaj Domov v svojo rodno domovino : V Afrikooo !!! ! !!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Peter

  Upam, da se mu želja po smrti čimprej izpolni.
  Lahko bi mu pa tudi kdo malo pomagal, no…

  • Zgornji

   Amennn ?? ;-)

 • indijanka

  Zrem velike rjave oči hčerine najboljše prijateljice. Polsirke. Dež ju je pregnal z drsanja. Smejita se in prepevata, ko gledata Trole. Kmalu bosta sedem. Edino, kar mi pride na misel ob branju tega članka so krokodili. Brez milosti.

  • Peter

   Krokodili? Prehitro.
   Mravlje so za take izrodke…zelo počasi in boleče, no.

   • Zgornji

    No, saj imamo tudi kake “Koristnejše” Ukrepe … !!! ;-)

  • traktor

   Opsa, se mi je zdel, da boste na koncu ženske naredile red.

 • pajot

  Skrbno skrita pedofilska trgovina z otroci poteka že kar nekaj časa. Zdaj pa pankrti počasi prihajajo na svetlo. Bomo lahko ustavili in preprečili to gnusno početje,ali pa bomo samo zamahnili z roko,češ,to se nas ne tiče?

  • Zgornji

   Hmmm, …. teeežka bo … :-/

  • Peter

   Kaj pa človekove pravice perverznežev, no?

 • Zgornji

  TEEEEEEEŽEK PEDOFIL POKVARJEN ZLOBEN ANGLEŠKI !!! ! !!!

 • totex39

  Kaj nas briga kaj je v islamu normalno, ampak pri nas v Evropi to ni. Zato se prasci spokajte tja od koder ste prišli.

  • Peter

   Ne spoštuješ navad naših čudovitih novih sosedov, no.
   …fob, si, da veš.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • rubec

  Svojci otroka bi tam dobili kupnino, za razliko od slovenije ko jim ga moraš dati zastojn. Včasih kar dva naenkrat.

 • Peter

  Za tisto, v kar se bo Evropa spremenila, je dejansko čisto vseeno, kakšni so in so bili razlogi. Ukvarjajmo se s prihodnostjo in s tem, da bo Evropa pač čim boljši prostor za svoje prebivalce, tiste od prej in tiste, ki prihajajo.

 • Peter

  Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo
  predvsem skrbela, da čim manj »njihovega« utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.

 • Peter

  Pa brez panike ali pretiranega veselja: glede na obete se bo treba kar potruditi, da bodo med vašimi prijatelji. Dejansko govorimo le o vsakem 40., 30. državljanu, ki ga bo prinesel med nas tokratni eksodus.
  Dovolj torej teh razprav, v katerih smo danes. Ne moremo ustaviti sveta. Dobrodošli, novi sodržavljani.

  Skratka,čudoviti novi sosed te bo ob nakupu 9 letne punčke povabil v čudovito
  novo restavracijo, kjer boste čudovito slavili nakup. Če boste zelo dobri prijatelji, vam jo bo mogoče še posodil za kakšen večer…
  Brez panika, dobrodošli novi sodržavljani, no. Njemu se to zdi bolj običajno, kot pa kurenti…

  • karlina

   Pozabil si dodati, da so to sami inzenirji, doktorji, skratka učeni ljudje.

 • Peter

  …kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.
  In kako bomo mi debelo pogledali, ko bodo za spolne sužnje kupovali 9 letne deklice.
  Ampak…Brez panike, dobrodošli naši dragi novi državljani, naši dragi novi sosedje, no.

  • šmentanamuha

   Ja, točno take je pisal Repovž že pred enim letom al več v Mladininem uvodniku.

   • Peter

    Ja, to je kopipejst njegovega slavnega uvodnika…

    • šmentanamuha

     No, tud Repovž je toplovodar in živi z enim tipom. Zdaj čakamo oznanilo poroke!

     • Peter

      To mene osebno ne bi nič motilo, če ne bi pisal bedarij, no.

 • Tadej Bratuša

  On si jo lahko kupi ali dobi ona je v ujetnistvu…
  Tem gnilobam je to da jo kupi vse kar mora vedet s tem ko jo kupi verjetno tudi slabo vest proda.
  Izprijeno se uni neandertalci v jamah niso tega poceli…

 • Peter

  Seveda ni treba posebej poudariti, da so to spodaj besede modrega levičarja repovža zapisane v uvodniku temnomodrega tednika mladina, no…

 • karlina

  Ljubi Jezus, no to so nam pripeljali in vabili v Evropo EU politiki, vsaka čast, res.

 • neny

  Ta vera je hujša od atomske bombe. Liberalcem v celoti uspeva… verjetno tudi to, da se bo Evropa zmlela v pepel.

  • šmentanamuha

   Uf, tole je pa zadetek v polno.

  • Dragan Krstič

   Če je zločinec in pedofil Mohamed želel ustvariti veliko islamsko državo na Arabskem polotoku pa vse tja do Evrope je moral napisati Koran tako da bo spodbujal k ubijanju nasprotnikov.
   Ta ideologija je popolnoma v sozvočju s komunizmom, nacizmom in fašizmom.

   • neny

    ja … glede na dolgotrajno psihološko trpinčenje, pa ima islamska vera največji efekt.

 • xtc

  Vse take z takimi pedofilskimi in kriminalnimi nagnjenji in dejanj je brezsmiselno pošiljati v zapor najprej jih natreti z svinsko mastjo nato pa poslati na vislice;drugega si taki primerki niti ne zaslužijo:
  Izjave kažejo ;da gre za človeka;ki ne bo nikoli drugčen;kot tak pa neprestana nevarnost družbi in poštenim državljanom in strošek države;zato ga je treba umakniti za trajno in to na ponižujoč način saj si drugega ne zasluži;pa človekove pravice gor ali dol;če nekdo krši človekove pravice mora računati s tem;da u le te ne pripadajo več le še v smislu poštenea sojenja in izreka ter izvršitve kazni brez predhodnega fizičnega mučenja:

  • neny

   poanta je, da so za njih spolne sužnje normalnost… tip ni nič bolj prizadet, kot ostali fanatiki.

 • Slovenec 33

  Topoumni produkti usmerjenega izobraževanja so na nivoju zlatih ribic, s pikami na nivoju številke čevljev in ni nič razlike, kdo jih izobražuje, fdvistične ustanove ali pa islamski farji.

 • samsara

  Počakmo, da nam F571 razloži, da sužnji so po ta novem povsem sprejemljivo dejstvo tudi za Slovenijo.
  Pa tov. Hažek-200K muslijev bo še kaj dodal v prid tej trditvi, pa drug. Tomić, pa drug. Aščić, pa še kakšen lunatik, varuhinja muslimanskih pravic…

  • Peter

   V izogib tožbam piši raje Aščić, no…

   • samsara

    Tks, brzina pa to…

 • šmentanamuha

  No, Rozman-Roza, Kogovšek, Hanžek in ostali slovenski levičarki izdajalci, upam, da ste prebrali tole. Sej ne vem, a ste tolk neumni ali tolk dober plačani.,

  • učko

   Tem levuharskim svinjam so musloti bodoča vojska in osebna straža !!!!

  • Dragan Krstič

   Oboje, ampak kar je najbolj pomembno je to, da so oni plačani in priviligirani zaradi tega ker na vsakem koraku gobcajo in smešijo opozicijo in ŠE POSEBEJ jANŠO, KI JIM JE NAJVEČJI TRN V PETI.

 • Rožle

  Kva je tole danes na tem portalu …”muslims na 100 i jedan naćin”

  • primsek

   Lakota med komentatorji. Zgleda, da Trstenjakova zamuja s plačilom

 • Aron

  Saj v krscanstvu je za posvecene tudi dovoljeno spolno suzenjstvo otrok, sam imajo raje fantke.

 • Vrhovni sodnik

  Verjetno bi rade lewakinje postale sexualne sužnje, ker jih noben ne povoha.

 • Borut Stari

  Nič novega. Tudi v komunizmu so bili vedno in so še navajeni imeti sužnje.

 • Kat Wilson

  In? So ga že kastrirali? Ali vsaj namočili njegove spolne organe v kislino?

 • dob

  Ljudje so še pred desetletjem mislili, da je svet urejen in da ga vodijo pametni in odgovorni ljudje. Zato so bili prepričani, da se nič takega ne more zgoditi, kar bi jih presenetilo.

  Zdaj pa iz vseh kotov prihajajo novice, vsebine, informacije o tem, da nas imajo v rokah pedofili, morilci, psihopati, da so nas imeli v rokah že ves čas, in so ves čas tudi potvarjali zgodovino, nam risali mite o sebi in lagali!
  Vse to je že prej bilo, ni nastalo šele danes.

  Prej recimo ni bilo interneta. Ljudje so bili pitani z informacijami pod nadzorom. Nadzorovali so jih pa tisti, ki jim ni všeč, da kaj prileze na površino, kar se ne sme vedeti, kar jim ni namenjeno, da bi vedeli. Recimo, tisto, kar spreminja “večne resnice”, na katerih njihov svet stoji!
  Resnica spreminja Zgodovino, Izvor človeka, Dogme, Manifest KP, Inštitucije (verske in politične), ki nas tako ali drugače usmerjajo, vzgajajo in kontrolirajo na vse možne načine. Vlečejo nas za nos! Zato so bile ustvarjene!

  V Sloveniji so mediji še vedno tako ukrojeni. Mi pa tako vzgojeni.

  http://www.thedailybeast.com/articles/2017/03/04/the-amateur-historian-who-uncovered-ireland-s-mass-grave-of-babies.html

 • primsek

  Lep dokaz, kako desni pujseglavi prepisujejo drug drugega : ko je Reporter objavil novico, da na Vrhniki muslimanski iskalci azila že kupujejo mladoletnice, so vsi zagrabili. Potem ko je Čuš izstopil iz stranke, je priznal, da je novico lansiral on sam. Pravi, da na podlagi govoric. Kewr je zadeva zaokrožila, jo je zdaj očitno objavil kakšen obskuren neonaci koallicija portal. In zdaj bodo tisti, ki so jim lagali do sedaj podmladki SDS, na podlagi alterdejstev verjeli, da je to v Angliji mogoče. In bodo tisti, ki so se v Angliji lagali, verjeli, da ne lažejo tako, ker se je to zgodilo na Vrhniki. Dva dni potem, ko je Jože Biščak navdušeno pisal o tem, kako so vrgli špeh na vrata džamije, so se pri nas pojavile prašičje glave. Takrat so vidni člani ZNP sneli maske demokracije.
  Bravo, Petek. (Franci Petek).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!