Celo najbolj zakrknjenim ameriškim levičarjem je mrena slepote padla z oči – poglejte, kdo nič več ne podpira Clintonove

Foto: epa

“Au! To je pa nekaj takšnega, kot če ti tvoj lastni oče pove, da si ničvredna zguba!” je dejstvo, da je podporo Hillary Clinton pri njeni predsedniški kandidaturi odrekel celo najbolj zakrknjeni levičarski časopis Chicago Tribune, komentiral downtrend. Njeni politični grehi so zares v nebo vpijoči! 

Celo levičarji v zadnjem času pozivajo Hillary Clinton, naj odstopi od svoje kandidature in svojo nominacijo preda podpredsedniškemu kandidatu Timu Kainu iz Virginije. K njenemu odstopu je nazadnje pozval celo “turbolevičarski” medij Chicago Tribune, ki slovi po svojih odkritih levičarskih stališčih, kar se zdi precej pomenljivo. Očitno so celo najbolj zagreti ideologi spoznali, da “demokratska režimska pastirica” svoje “ovce” pelje v prepad.

Demokratskemu priboljšku, ki velja za vrhunsko specialiteto, že potekel rok
Očitno je, da gre celo demokratom na bruhanje, čeprav glavni obrok sploh še ni bil na meniju. Hillary se jim je zaležala v želodcih z vsemi svojimi perfidnimi aferami, ki so še najbolj odporne pripravili do krčev. Mnogo pozornosti so sicer vzbudile vse njene laži in korupcija. Več kot očitno je, da je Hillary kot Eva, ki se ne more odreči prepovedanemu sladkemu sadu, ko gre za donacije, četudi so še tako sporne.

Podporo sprejema od arabskih držav, ki slovijo po hudih kršitvah pravic žensk – hinavščina na vrhuncu
Ob zadnjih hekerskih napadih na njeno elektronsko pošto so bili razkriti njeni skrivnostni donatorji za podporo predsedniške kampanje. Med podporniki se sicer navaja številne velike banke, kot so Bank of America, Bank of New York Mellon, Goldman Sachs in JPMorgan. Še malce bolj zanimiva se zdijo imena zasebnikov, ki sofinancirajo njen politični podvig, kot sta Bill Gates in Tom Hanks, škandalozno pa se zdi dejstvo, da ji podporo nudijo nekatere hude kršiteljice pravic žensk – Savdska Arabija in Katar. Kako to, da režimske feministke te očitne dvoličnosti niso pripravljene sprevideti? Očitno je, da so levičarski mediji kot brezumni psi, ki ne vedo, kaj lajajo!

FBI ponovno preiskuje afero, povezano s privatno elektronsko pošto
V petek je FBI naznanil, da ponovno preiskuje njeno elektronsko pošto, prav to dejstvo pa je po vsej verjetnosti pripeljalo do tega, da je že omenjeni levičarski medij odrekel podporo Clintonovi. Bistvo omenjene afere je bilo predvsem to, da je službena elektronska sporočila z oznako “zaupno” sprejemala na svoj privatni strežnik, a številni levičarji in njihovi mediji še naprej v isti rog “tulijo” podporo svoji kontaminirani favoritki, vendar pa bi bilo nadvse higiensko in na mestu, da bi njeni lastni podporniki pogledali resnici v oči in ji končno odrekli podporo.

Seksualna perverzija njenega moža, ki jo je sama podpirala – kako jo feministke sploh še lahko volijo?
Še bolj v nebo vpijoč razlog, zakaj bi morala odstopiti, pa so spolne perverzije njenega moža, navaja downtrend. Bill Clinton naj bi imel posiljevalska nagnjenja že v študentskih letih, pozneje pa je po navedbah njegovih žrtev poskušal posiliti ali pa celo posilil celo legijo žensk. Vendar pa Hillary Clinton v nasprotju s pričakovanji ni branila žrtev svojega moža, marveč jim je celo osebno grozila, torej je soprogu “držala vrečo” in se z njegovim primitivnim početjem umazala tudi sama.

Poden od podna!
Ko se je nazadnje oglasila celo slavna pevka Madonna, pa je kaplja kanila čez rob dobrega okusa, saj je vsem postalo jasno, kam pes taco moli. Omenjena pevka je na enem svojih zadnjih javnih nastopov svojim moškim oboževalcem ponudila kar spolne usluge, če bodo svoj glas namenili Clintonovi. “Če boste volili Hillary Clinton, vam ga bom povlekla. Pri tem sem zelo dobra. Nisem neumna, ne pustim se izkoriščati, toda pri tem si res vzamem čas, gledam vas v oči in tudi pogoltnem,” je sočno opisala svoje sposobnosti prave seksgurujke.

D. M.

 • Slovenka

  Trump, zmagaj.

 • Demi Zen

  Tim Kaine:) Copata z orglicami.

 • garfi

  levaki so poden

  • slosin

   Ni res, levaki so pod podnom…

   • cornusmas

    Ni res…nimajo podna.

 • Demi Zen

  Zdaj je na vrsti mama merkel. Da ne bo visela z glavo navzdol tako kot musolini, ko se zve kaj sta kuhali ti dve carovnici…

 • Feriss.H

  Zdaj bi rad videl onega Hollywoodskega kretena De Niro-a ki je v videu iz kleti svojega brloga kot kakšna podgana sikal proti Trump-u, da ga bo na gobec in podobno. Hollywood-ska levičarska posraneta bi rabila spet eno čistko v stilu Joseph McCarthy-a ki je čistil Komunistično zalego ob koncu 40-tih in na začetku 50-tih.

  Še vedno so problem Ameriški MSM, glavni mediji kjer prednjači v zavajanju ogabni CNN ali prevedeno alternativno – Clinton Nuisance Network na čelu z AshkeNAZIjem Wolf-om Blitzer-jem in pedrom Anderson Cooper-jem.

  Problem Ameriških volitev je da to sploh niso volitve, ker končno besedo imajo ELECTOR-ji, in to so “izbranci” financirani z strani BANKSTERJEV. Elektronske volitve kot vse sodobne komunikacije so podvržene intervencijam na daljavo, in prav zaradi tega so opustili papir. Naš “dragi” Soros je lastnik precejšnjega dela teh naprav v nekaj Ameriških državah.

  Zanimivo je tudi to da so se v Texasu odločili nazaj na papirnate listke, ko so videli kako so tisočim volivcem, ki so že zdaj oddajali svoje glasove, naprave kar “pomotoma” prenesle glasove k Hillary. Iz Bele (Črne) Hiše je prišla prepoved fotografiranja rezultata ob oddaji glasovalnega ukaza. Tudi neodvisni opazovalci so prepovedani, pa naj so domači ali tuji. Demokracija po Washingtonsko, medtem pa Washington soli pamet celemu svetu o Demokraciji.

  Vse kaže da so Clintoni dojeli da bi se lahko zgodil “čudež” in bi znala Clitoralna dama izviseti in so ažurno nakazali skoraj 1.8 milijarde dolarjev iz Clinton Fundacije v Qatar Central Bank. Seveda njihovi ritolizniški mediji pa takoj napadajo da je to spet Conspiracy, kot vedno kadar gre za kaj neprijetnega po Clintone.

  Tudi Husso je baje že zdavnaj kupil hišo v Dubai-u, kot Non-Extradition državi. Internet brni na temo da Us Mulah-President namerava po prevzemu takoj zapustiti ZDA in se vrniti domov med svoje Muslimane.

  Bomo videli koliko je od vsega tega resnično, in preklemansko upam da je. Karkoli da bo, bo kot še nikoli ni bi

  • Aron

   feris feris, clovek bi skoraj verjel temu kar pises. sej vecina komentatorjev tukaj ti verjetno nasede, pises navadnemu cloveku vsecno. pa sem nahitro preveril samo trditev, da je obama kupil hiso v katarju in :-) :-) :-) :-) nasvet: ko pises po netu mors vedet, da imajo tudi tvoji bralci net. in samo triminutni google search mi pokaze da si full of shit:-)

   • Feriss.H

    Ful of shit so tvoje sposobnosti “Googlanja”. Če rabiš pomoč ti pošljem linke da ne boš še naprej sračkal v tvojem homo-stilu. A nisi prav ti tisti pedrček, če se ne motim sva že lani izmenjala nekaj mnenj na to temo ko si branil pedofilski koncept pederskega prisvajanja otrok

  • Aron

   ps: de niro je car!

   • Feriss.H

    Bil nekoč, zdaj je homo-pezde kot ti

 • Viktorh

  Ima kdo naslov od Madone?

  • cornusmas

   To ne..lahko pa se obrneš na S.Penna,ki jo je menda pošteno premlatil,ker baje ni dobro opravila svojega dela.

 • črnaovca

  Trumpa za predsednika, cirkus zagotovljen

  • stajerc5

   Seveda, upam, da se bo precej za smejati na racun zaprepadenih levakov.
   Upam se, da se ne bo ponovil kaksen Dallas!

  • Novakec1

   Kerkoli bo bo katastrofa.

 • Aron

  zanimivo, ravno danes sem bral v CT antitrump clanke. baje se na njegovih zborih spet pojavljajo antisemitski slogani in skandiranje, trump pa nic…. ni kaj, izbira je letos katastrofalna..

  • cornusmas

   Ne laži….bedaka,ki je vzklikal nekaj o judih…so opozorili,da takšni vzkliki nimajo tam kaj iskati.

 • stajerc5

  Porocila ob 12h na ARD: Kvintonka samo se slab procent pred Trumpom!!!
  Hehehehe….Kaj je, leva nesnaga, vas kaj boli?

  • Aron

   od kdaj je levicarka?

   • stajerc5

    Uf, to bi ravno ti moral vedeti! Mogoce pa mlajsi levi se to ne veste, zakaj ste levi?
    Ja,ja, se pozna,da vam manjka kumrovska osnovna.

   • Igor Karlić

    A si res tako naiven? Saj se obnaša točno tako, kot jo je naučil njen mentor Saul Alinsky, volk v ovčji koži, avtor priročnika za levičarske radikalce.

    • Aron

     hehe. biti miljonar in pro wall street in pro war ni ravno vrlina resnega levicarja, ne?

    • Aron

     in v cem tocno se obnasa kot alinsky?

  • Demi Zen

   zdaj samo se manjka da se ta bolna starka spet prekucne ko bo lezla v avto

   • Steiermark

    ja, upajmo, v 2 m globoko jamo……

 • cornusmas

  A nisi videl ? Trump ga je lastnoročno ven odnesel.

 • Demi Zen

  glasovom se ne gleda v zobe.

 • Feriss.H

  Levičarji in Pederasti imate nekaj skupnega – rinete povsod kjer vam ni mesto in res obvladate metode ki jih je razdelal do podrobnosti Saul Alinsky. Nič čudnega da ste oboji idealna skupina preko katere AshkeNAZIsti sesuvajo celotno Zahodno družbo. Če bi imel alternativo pri odločanju koga naprej odstraniti iz okolja, bi zagotovo Levičarji in Homosi imeli prednost, navzlic moji “ljubezni” do AshkeNAZIjev.

 • Demi Zen

  bbc se krotovici v smrtnih krcih..

 • Ryuk

  Samo še dober teden, pa celemu svetu ne bo več treba prenešat tega sranja.

  • Steiermark

   Upajmo, da potem, nebomo rabili “prenašati” še večjega sranja, rdeče biseksualne sovražnice človeštva!

  • Feriss.H

   Ne bo ti ga treba prenašati, če zmaga vešča boš ti in vsi mi v skupnem sranju.Sranje bo prenašalo nas

 • Igor Karlić

  A je v Sloveniji kaj drugače? Pa to je 50 odtenkov rdeče.

 • Feriss.H

  Kaže da se v naši dobri stari Ameriki kuha kašica ki bi znala “impresionirati” tudi prekaljeno Kompartijo Zlovenije. Internet brni kot roj sršenov na tole zadnjo “akcijo” FBI “razkritja” emailov iz računalnikov ki bi naj po dogovoru z FBI morali biti uničeni, a kao “niso” bili zaradi “zavednosti” nekih FBI-evcev. Uporablja se tudi beseda “Internal Mutiny” v vrstah FBI. Ko se pa pogleda na to stvar iz drugega kota pa slika dobiva povsem drugačne dimenzije.

  Director FBI Comey je pred Kongresno komisij že Julija v glavnem pričal v dobro Clintonove a je vseeno pustil nekaj senc na njene uradne komunikacije na katere so se obesili vsi njeni nasprotniki in jih z pridom koristili. Potem so prišla Wikileaks razkritja, prekinitev Interneta za Assange-a in zdaj bi naj Wikileaks plasiral še prave email-bombe. V taboru Clintonovih panika in hitri taktični premiki.

  Takole bi naj šlo – Comey-a obiščejo iz štaba Clintonovih im mu zagrozijo da če Hillary izgubi bo pečen tudi on, celo zapor. Ponudijo mu “izhod” da popravi slab vtis pri njih in naj izvede diverzijo z “pravkar odkritimi” emaili, kakšnih 650,000 ih je v katerih bodo vroče teme, tudi sexi nepodobnosti in podobne brezvezarije. Skratka nujno je odvleči pozornost od prihajajočih Wikileaks razkritij, ki so avtentična in vso pozornost usmeriti na “pikanterije” brez neke teže za Hillareto in katerih je za cele vojske “analitikov” in firbcev. Zvito, ni kaj.

  Hillary in njeni niso blesavi, ko so z kladivi razbijali njene “pametne telefone” bi naj zdaj kao “pozabili” na neke računalnike, ki so potem “padli” v roke FBI. Malo morgen.

  Če im to ne rata naj bi planirali celo pravi udar z masovnimi nemiri kar bi kao “prisililo” oblasti da razveljavijo rezultat volitev ker v danih razmerah to ogroža integriteto ZDA. Pred kratkim je Hillareta javno pozvala vojsko da ko predsednik ukaže nekaj, vojska to mora brezpogojno izvajati in ta video je Izginil z Youtuba – “Hillary, when president issues orders military must obey”. Če se komu da in eventualno rata izbrskati nekje ta video naj objavi link.

  Posebej zanimivo je da je General Joseph Dunford (Chairman of the Joint Chiefs of Staff) že Aprila opozoril vojsko da naj ostane APOLITIČNA – (CNN)Growing concern that top U.S. military leaders are increasingly being asked to comment on proposals by presidential candidates has led the chairman of the Joint Chiefs of Staff to draft a letter to all troops with one message: Stay out of politics”

  General John Allen: Trump has ‘No Credibility’ – Donald Trump Could Cause ‘Civil Military Crisis’ – http://abcnews.go.com/Politics/ret-gen-john-allen-donald-trump-credibility/story?id=41021091

  Tu je še Obambusov šokantni govor iz 2008 – Obama Civilian Security – https://www.youtube.com/watch?v=Tt2yGzHfy7s – “We cannot continue to rely on our military in order to achieve the national security objectives we’ve set. We’ve got to have a civilian national security force that’s just as powerful, just as strong, just as well-funded.”

  Opozorila Volivcem – Preverite ali je računalnik pravilno pripisal glas vašemu kandidatu, če ni zahtevajte popravek ali papirnati volilni listek in če ne gre prijavite policiji. Opazujte tudi nenavadne skupinske dovoze “volivcev” z avtobusi in takoj prijavite. Če zamočite te volitve bodo to tudi zadnje volitve v ZDA.

  Skratka – PRAVA NORIŠNICA

  • valentin

   In cilj bodo hoteli doseči tudi z ceno množičnih nemirov in morda celo z državljansko vojno v ZDA.
   In domači, slovenski kmet ima štalo bolj poštimano !

 • ogledalo

  “Več kot očitno je, da je Hillary kot Eva, ki se ne more odreči prepovedanemu sladkemu sadu, ko gre za donacije, četudi so še tako sporne.”…..
  Leti to na kakšno slovensko Evo, ali na biblično?! In nič ne piše kdo so ti levičarji, ki podpirajo ali ne podpirajo Clintonovo.

 • učko

  Kwa ta portal navija za Trumpa! Trumpa podpirajo tako Srbi kot Rusi, ker je proti EU, oziroma je večkrat izrazil da bo takole, če bo on zmagal: 1.njegova politika ne bo več tako načelna, ampak pragmatična, kar se sklada z njegovo osebnostjo. 2. EU in NATO sta za njega postranskega pomena, kar pomeni, da Rusija lahko, kot je neposredno rekel, napade in okupira države EU, za katere Američani še slišali niso (Litva, Latvija, Estonija). Ta tip je požrešen na denar in lastno slavo in nič drugega, primitivec 1.razreda !!!!!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!