Clintonova otročje s prstom kaže na FBI: “Oni so krivi za moj poraz!”

Foto: epa

Hillary Clinton sedaj izgovore za svoj porazen nastop na predsedniških volitvah išče v direktorju FBI, ki se je nedavno ponovno lotil preiskav afere v zvezi z njeno elektronsko pošto. Obenem njeni podporniki še vedno ustvarjajo “zgago” na ameriških ulicah, Trump pa se s tem ne obremenjuje – ima pomembnejše delo. 

Navkljub celotnemu propagandnemu stroju in vsej finančni podpori tako velikih ameriških bank, kot tudi multimilijarderjev in celo arabskih šejkov, je bila demokratska kandidatka očitno tako slaba izbira, da ji niti mnogi naivni Američani niso nasedli. BBC navaja, da tokrat izgovore za svoj poraz išče pri FBI, podrobneje pri njegovem direktorju. James Comey je namreč tik pred predsedniškimi volitvami sprožil nove preiskave v zvezi z njeno v javnosti tedaj že poznano afero glede zaupnih elektronskih sporočil, kar naj bi ohromilo njeno predsedniško kampanijo. “Njeni” protestniki pa še niso odnehali s svojimi nemiri na ameriških ulicah, četudi priznavajo poraz. Proteste sicer financira milijarder Soros.

George Soros financira poulično kvazirevolucijo
Obenem se še vedno nadaljujejo protesti proti njenemu republikanskemu tekmecu Donaldu Trumpu, ki je Clintonovo po demokratični poti premagal na zadnjih predsedniških volitvah. Nazadnje je medijsko pozornost v New Yorku vzbudilo pičlih 2000 protestnikov, ki so se med glasnim hujskanjem polni obupa zaradi zmage svojega ideološkega nasprotnika odpravili proti stolpnici, v kateri biva novoizvoljeni ameriški predsednik Trump. Svoje nestrinjanje z izvolitvijo so nemočno izražali z besedami: “Ni moj predsednik!”, poroča BBC. Znano, je da te proteste financira ameriški milijarder George Soros, ker se ne more sprijazniti s porazom svoje ljubljenke Clintonove, obenem pa ščiti svoje finančne interese.

Hillary Clinton otročje s prstom kaže na FBI -oni so krivi za moj poraz! 2

Po spletu pa so začele krožiti fotografije neokusnih transparentov, ki so jih izdelali protestniki. Med drugim brutalno sporočajo: “Posilite Melanio“, kar je prestopilo vse meje dobrega okusa. Jasno je, da protestniki ne zahtevajo demokracije, saj s Trumpovo izvolitvijo le-ta nikakor ni ogrožena, temveč da se tam zbirajo le zato, da bi ustvarjali kaos. 

Trump se ne bo več ukvarjal  s sporočili Clintonove, sedaj ima pomembnejše skrbi
Protesti proti novoizvoljenemu predsedniku se sicer vrstijo po mnogih ameriških mestih vse od Trumpove izvolitve naprej. Očitno pa je, da se Trump pretirano ne obremenjuje z migrantsko manjšino, ki želi na revolucionaren način diksreditirati demokratično voljo ameriškega ljudstva, saj se rajši posveča konkretnim problemom kot je ObamaCare. Med drugim je pripravljen izpustiti nekatere njegove dele. Obenem se mu nadaljne preučevanje afere v zvezi z elektronskimi sporočili njegove protikandidatke ne zdi več prioriteta, saj se namerava kar se da posvetiti področju zdravstvenega varstva, zaposlovanja, davkov in nadzoru meja.

Zafrustrirani protestniki priznavajo svoj poraz, a še vedno delajo “scene” 
Organizatorji protestov obenem priznavajo, da se morajo sprijazniti s porazom, in da ne želijo spodnašati legitimnosti zadnjih predsedniških volitev, kar dokazuje, da gre pravzaprav le za izražanje jeze zaradi bolečega poraza, svoje protestniške akcije, ki so predvsem odraz njihovih frustracij in nesprejemanja dejstev, da ni bil izvoljen njihov favorit, pa želijo prikriti z opravičevanjem, da morajo preprečiti širjenje sovraštva po deželi.

D.M.

 • razerznak

  vse drugi samo ona ne hahahahah luzerka , vsi so jo futrali pa še pol zgubi ahhahaha

 • resnicaboli

  No ja bi se kar strinjal. Skoraj isto se ji je zgodilo kot v Sloveniji z Janšo samo tu je bila ZKS.

 • Viktorh

  Res je!

  Razkrili so njena nezakonita dejanja.

 • totex39

  Sama si je kriva z svojo koruptivno in lažno politiko.

 • zaton

  Joj, kako poraz Clintonovo boli. Nikakor ne more dojeti, da je izgubila volitve in zato njen poraz krivi druge.

  • Capi

   Ne boli sam Clintonko, tud Jamnico, Neandertalca pa cepec se tud nekej oglaša, sam še ne ve zakaj…….hahaha

   • avtohtoni neandartalec

    Odpusti nam, saj vidiš, da ne razumemo, pa še 80% Slovencev je takih.

    • Capi

     Ne znaš računat…….NE 80% Slovencev, ampak 80% levičarjev…….

 • Jovo Jamnica

  Trumpova sreča je v tem, da je 100.000.000 Američanov ostalo na dan volitev doma. Doma pa so ostali iz večih razlogov. To je brati v…
  http://www.vox.com/policy-and-politics/2016/11/7/13536198/election-day-americans-vote

  • avtohtoni neandartalec

   Trumpova sreča je tudi v tem, da ni lahko prešteti 150 milijonov volilnih lističev, Clintonova je dejansko zmagala, vendar izgubila elektorske glasove, distribucija njenih volilcev je bila preveč skoncentrirana na posamezne okraje, medtem ko je Trump povsod pridno jedel glasove. Na isti način je že Bush premagal Gora, zgleda se niso nič naučili iz zgodovine, mislili so, sa bodo zmagali kot je Clinton

   • Steiermark

    Neandertalće, poglej si “zemljevid” ZDA, kjer so Trumpova zmagovalna volišča označena z rdečo barvo, do killary pa z modro in ti bo takoj “jasno” da pri štetju glasov ni moglo biti govora o kakšnih “težavah” in ponarejanjih (kot se to dogja, redno, pri nas) . To bi sicer lahko že opazil, če nebi bil “farbenblind”!

    • Jovo Jamnica

     Lahko tebi, ko si dovzetna samo za rdečo barvo…

     • Steiermark

      jovica, saj dobro poznamo vaše “argumente”, vas prišlekov v Slovenijo, zakaj zagovarjate komunistične zločince, ki nam še vedno vladajo in so odeti v rdečo zvezdo….. V takšnih sistemih (kot sedaj z musliji, ki hrumijo v Evropo….) imate prednost pred nami, avtohtonimi in se vam daje privilegije, ki jih mi avtohtoni v Sloveniji nikoli nismo bili deležni! Danes se vas , pa muslije, pa lgbt-jevce uporablja v borbi proti človeku, v odvzemanju prvic avtohtonim – se pač da manipulirati z vami, ki nimate tukaj korenin, niti kulturnih…..pač manjšina obvladuje večino – z grobo nasilnostjo – tudi pravno!

     • avtohtoni neandartalec

      Bi rad videl od kdaj si ti Slovenec, tistih 500 tolarjev pa res ne naredi take razlike.

  • Steiermark

   jamnica, nehaj jamrati in prebirati rdeča trobila, ki jih skupaj drži samo natolcevanje in laži…..Če pa že hočeš napisati nekaj resničnega, potem se bi pa tole morlo glasiti: Trumpova “sreča” je v tem, da so se zganili volilci iz podeželja ter končno oddali svoj glas za najprimernejšega, ker so haranje komunistov (demokratov) bili siti, saj so jih tardeči v zadnjih deset letih spravili v revščino in v podrejen položaj z rusi, delali so same vojne in klali svoje ljudi……itd. Vsak normalen človek se pa enkrat nasiti takšnih “gazd”! Tudi pri nas se bo zgodilo tako, ko bodo volilci , predvsem iz podeželja dvignili svoje indolentne riti ter dali svoj glas za demokratično oblast, ki pa nikakor nemore biti rdeča! Sicer je pri nas še en problem in to je “štetje glasov”, po stalinovo ali tržiško! Toliko o tvojem rdečem modrovanju.

   • Jovo Jamnica

    Nekaj za tebe, Štajermaka…

    http://www.vecer.com/clanek/201407206044805

    … “Obisk in bivanje etiopijskega cesarja v naši domovini bo stkalo nove niti prijateljstva in obudilo spomine na boj proti skupnemu sovražniku v nedavni preteklosti, ki združuje Jugoslavijo in Etiopijo. Obe državi sta v zemljepisnem oziru sicer oddaljeni, toda preveva ju težnja po medsebojnem sodelovanju in spoštovanju neodvisnosti.” Šestdeset let kasneje sta se državi še bolj zbližali – v revščini… “LOL”

    • Steiermark

     ja, jovica, v tvoji opevani domovini jugovini (tudi Sloveniji) smo bili zelo zbližani z vsemi največjimi reveži in njihovimi morilsko roparskimi voditelji, kot je Heilesalasi in tito ter zelo “enaki” med sabo, po revščini!

     • Jovo Jamnica

      Pred letom 45, prejšnjega stoletja, seveda Slovenije ni bilo. Bila pa je Antonu Korošcu v hvalo, enovita banovina Dravska…

 • janez cepec

  nekam znano m’ je tole. pr nas mamo tud enga tacga Kalimerota, večnega predsednika stranke, slabga preroka, ke sam zase ne more prerokvat, de je luzer, ki vedno krivu druge za svoje neuspehe. nagradno uprašanje za zavedene ovčke: kdo neki bi biu to?

  • avtohtoni neandartalec

   Janša je pravilno napovedal zmago Trumpa.

   • janez cepec

    tud slepa kura zno najde

    • Steiermark

     tudi cepce moraamo pustiti živet, takšna je pač demokracija. Žalostno pa je, da se ravno cepci ne obnašajo demokratično, do naroda ampak, čeprav v manjšini, obvladujejo in uničujejo Slovence!

     • janez cepec

      mau nas je, smo pa kleni Slovenci

     • Steiermark

      ti verjetno spadaš med “jeklene slovence”, kot jekleni kazzo….

     • antimur

      Tudi za vas se bo našel kakšen škrnicelj pantikana.

     • xtc

      Ja beboti navadno Slovenci niso je pa res ;da je tudi kar nekaj teh;definitivno pa to niso to kleni Slovenci;čeprav sami v svojem svetu mislijo ;da so to:

 • baubau

  Clintonova ima za grešnega kozla fbi,novakova pa janeza….

 • avtohtoni neandartalec

  Povejmo naravnost, Hillary je Bill Clinton, brez tiste kavbojske odločnosti in naglasa.
  V primeru elektronske pošte je žrtev, ne zločinka, njej so vdirali domnevno Ruski hekerji, čeprav ni treba, da so iz Rusije, saj je Bush okrepil NSA, Snowden pa je zbežal v Rusijo.
  Preganja jo Bushev policijski aparat, v tem smislu ima prav, ampak, če je ta isti aparat bil dober pod Obamo, bo moral biti tudi zdaj.
  Isto velja za Janšo, ki ni kritiziral vojaško policijskih služb, ko je postal mandatar, mogoče so po osamosvojitvi podpirali njega, ampak danes obrambo in notranje zadeve komaj še prepoznamo, čeprav so odgovorni za hude krivice do njega in Slovenskega naroda, jih ne kritizira pretirano, krivi so vsi drugi razen tisti, ki so očitno prekoračili pooblastila. To je za vsako državo problem, razen za fašistično, kjer je represija glavno orodje zločinskih elit za odstranjevanje opozicije in kritikov.
  Velja opozoriti tudi na proteste proti policiji pred kakšnim letom, ko se je razkrilo kako pretepajo in tudi pobijajo temnopolte in druge reveže, Obama je bil takrat zelo popustljiv, proteste je zadušil in se je še zahvalil policistom za krvave orgije, zdaj ko so demokrati izgubili vso oblast, jim lastno zdravilo ni več tako všeč,

  • Steiermark

   Torej je Slovenija fašistična država – tako si zapisal! Pri nas zločinska rdeča pederajzlrska “elita” odstranjuje sebi “neljube” in poštene politike, kot je storila najprej s Krambergerjem, nato pa tudi z JJ in Krkovičem – dvema najbolj zaslužnima osamosvojiteljema! In ti že veš, zakaj podpiraš te rdeče jugosrbske zveri, ki nas še naprej držijo v šahu!

   • avtohtoni neandartalec

    Jugosrbi, ki so po rodu Hrvati zgleda, so ja povsod, ti že veš zakaj podpiraš ustaško navezo.

    • Steiermark

     Poglej jugoneandertalec, mene en drek briga, tako za jugosrbe, kot za hrvate, me pa moti, da nam še vedno jugoneandertalski komunistični fašisti vladajo in nas še naprej tlačijo! Vsak naj komandira pri sebi doma, torej vi jugosrbi nimate kaj iskati pri nas v Sloveniji!

     • avtohtoni neandartalec

      Mama ti je yugosrb.
      Za jugoneandartalske fašiste se pa meni tudi zdi čudno zakaj še niso izumrli, dinozavri so jim lahko za vzor.

 • totex39

  To je čisto levičarsko, nikoli ne sprejmejo poraza. Levičarji potrebno se bo sprijazniti z zmago Trumpa. Nič ne pomaga razgrajanje po ulicah, sežiganje avtomobilov, uničevanje izložb in streljanje.

 • Anton

  veličino človeka spoznaš, kako le-ta sprejema poraze in se uči na njih

  • avtohtoni neandartalec

   Od poraza do poraza, do končne zmage!

 • EOL

  Tipična levičarka, ki gre preko trupel za dosego svojega in ki ima na grbi kup nezakonitih koruptivnih dejanj in pod seboj vse medije kot naši skrajneži – zločinski komunisti.

  Poglejte to sliko in jo skušajte gledati 1minuto v oči, kaj vidite? http://edition.cnn.com/election/primaries/candidates/hillary-Clinton

  Svojo kampanijo je financirala z državnim denarjem, denarjem bank, medijev, muslimanskega sveta in vsega drugega kar si je dinastija Clinton v ZDA pokorila (kot pri nas sprevrženi za delo nezainteresirani levičarji)
  Samo pomislite… celo Trum je plačeval davke iz katerih se je posredno financirala kampanija Clintonove, pa ji še kljub Trumpovi pomoči ni uspelo.
  Brez podpore medijev bi Trumpa zmagal vsaj 80:20 zagotovo. To z mediji je zelo podobno kot v Sloveniji.

  Poleg tega so levičarji v ZDA kot naši komunisti, ki uničujejo svojo državo in da obstajajo vedno iščejo zunanjega sovražnika. Samo poglejmo kaj so naredili z Libijo in drugim državami… prej je bil tam mir, živeli so skromno, a mirno. Sedaj vojna, poboji, lakota, sosed soseda sovraži…

  Trump pa si je svojo kompanijo financiral sam kar pomeni, da si res želi narediti nekaj dobrega za državo, za ljudi.

  • antimur

   Nemogoče je prenesti minuto z gledanjam v oči Clintonove. Kako so si pokvarjeni ljudje podobni, enak srh kot s pogledom na Clintonovo, me spreleti s pogledom na Bettetovo, v zadnjem pogledu je prisotna še kučanistična bebavost, katera je neozdravljiva.

 • if

  V tem čalnku aktualni protestniki ne marajo demokracije, oni ljubijo diktatokracijo. Take ljudi ima vsaka družba, v slovenski so večina!
  Demokracija ZDA bo z enim sunkom pogoltnila ta tip diktatokracije.
  Slovenija? Obed je v teku, trajal bo dolgo, naporen bo, bruhanje bo stalnica.

 • Olga

  Bravo Trump! Prodane duše niso vredne piškavega oreha!

  • avtohtoni neandartalec

   Razlika med Kučanom in Hillary je, da je on zmagal.

   • Steiermark

    na isti način, kot kilari, ki pa ji je sreča v zadnjem trenutku obrnila hrbet……. Lažniva in zlobna ter delujoča proti ljudem in manipulanta, sta pa res oba enako” . Največ podpornikov pa imata me titovimi pionirčki in pedrčki – svojimi žrtvami….

 • centurion

  FBI je kriv pri teh ameriških volitvah le toliko,
  da ni aretiral leve kriminalke Hilary, saj ji je mesto med podganami
  čakajoč na moment, da sede na elktrični stol.
  Samo toliko o vlogi FBI.

 • VERZIFIKATOR

  Ronald T. Melanšek

  SOLZE SVETEGA HILÁRIJA

  Svetništvo vendarle si je prislužil,
  čeravno ni bil kakšen čudodelec,
  ni mu lasten bil kreposti vrelec,
  svetih se občestvu je pridružil.

  Prebival bil je na otoku Klintu,
  Hilárij sveti so ime mu dali,
  in tisti, ki so dobro ga poznali,
  so rekli: »Je kot Pavel pri Korintu.«

  Hilárij sveti, mož z otoka Klinta,
  vernih duš imel je vso podporo,
  igral, da vse počne le za pokoro,
  kar bila je zgolj prevara, finta.

  Na Klintu vso podporo je užival,
  ko mnenje javno so o njem krojili,
  Hilárija svetnika naredili,
  v nebesa se s komolci je prerival.

  Da čudežno vse grehe je izbrisal,
  ki pošta jih je svojčas zagrešila,
  to kajpak zamolčala so občila,
  nihče o tem besede ni zapisal.

  Brez muke priti hotel do nebes,
  ker to bilo v familiji je dedno,
  prepričan bil v poslanstvo svoje vedno,
  jemal svetniškost lastno je zares.

  Če verne duše so ga naredile
  mirno za svetnika z roko levo,
  tudi če bi šlo za skrajno šlevo,
  sanje naj bi se mu izpolnile.

  Raj na zemlji bi se mu ustvaril,
  kjer razlike ni nikjer nobene,
  vsi enaki, ni možá ne žene,
  v raju tem Hilárij bi krmaril.

  Pa se je drugače zasukálo,
  čudež ni se zgódil tiste vrste,
  so preveč mu gledali pod prste,
  bil Hilárij čudežen premalo.

  Ko je videl, vse po zlu da gre,
  v desno stran da se nebo zamika,
  čudežna se, glej, prikaže slika:
  svet´ Hilárij točil je solzé.

  Te so sólze čudež samcat, eden,
  ki ga storil je Hilárij sveti,
  dal za dneva pol se je zapreti,
  bil od čudeža povsem je zmeden.

  In ko končno spet je spregovoril,
  nagovoril svoje duše verne,
  so bile obupane, nemirne,
  ker tako je čuden čudež storil.

  Za svetništvo je zadostovalo,
  saj še en se čudež je pridružil,
  z njim Hilárij je oltar zaslužil:
  mnogo je Slovencev z njim jokalo.

  Solze na debelo so točili
  tam pred sliko svete Melaníje
  in preklinjali čez homatije,
  v luknje mišje se nato poskrili.

  Torej, brž en očenaš zmolímo,
  saj ko zopet čudežev bo treba,
  ko bo huda stiska in potreba,
  se Hiláriju samo priporočímo.

 • janez.pokoncni

  Tole vse skupaj močno presega meje dobrega okusa in se bojim, da se ne bo dobro končalo. Vse kar smrdi po levici je povsem zmešano. Osnovna mantra levičarjev ; “meni pripada pravica do lagodnega življenja na tvoj račun”, je enostavno presladka.
  Trump – pazi se atentata!

  • Capi

   Jaz sem naslednji dan po volitvah in odzivih takoj pomislil da se mu lahko pripeti J.F.K.

   • EOL

    Ali nam bližnji primer IVAN KRAMBERGER, ki je svojo kampanjo ravno tako sam financiral z lastnim zasluženim denarjem in bi za Slovenijo in solvence delal s srcem, pa so ga ubili.
    V Ameriki je le malo več demokracije, poštenja in objektivnosti kot pri nas in je zato Trump še živ..

    • Jovo Jamnica

     Kramberger je odšel iz svoje domovine s trebuhom za kruhom, v Nemčijo. Vrnil se je iz Nemčije v Slovenijo, da bi postal slaven. V Nemčiji bi ostal neopažen. V slovenskem fevdu pa je zaslutil priložnost, svoje retorične sposobnosti v maternem jeziku, obrniti sebi v prid. Retorika v maternem jeziku, mu v Nemčiji ni bila “od koristi”. Denarja v Nemčiji tudi ni zaslužil z retoriko v maternem jeziku. Tudi ga nihče ni “fental” zato, ker je bil inovator na eksplicitnem področju.

     • Steiermark

      ne filozofiraj toliko, se ti lahko, do konca zmeša….

 • simplya

  Tipično levičarsko: FBI je kriv ki je objavil svinjarije in ne tista ki je svinjarije delala…?

 • Novakec1

  Zmeri bolj deluje kot muti Merkel.

 • tramal

  Levakam je vedno nekdo drug kriv,sami pa popolnoma nesposobni .Vedno so levaki uničili svoje države ,potem pa jih je morala desnica potegniti iz blata.

  • Steiermark

   Žal niso uničevali “svoje države”, ker je nikoli niso imeli, delali so pa kaos in klali povsod, kamor so se privlekli, po rusiji in marsikje drugje po Evropi, Latinski Ameriki, na Kitajskem itd……

 • xtc

  Čehopsaš po jajcih ;kot Clintonova moraš sleje kot preje računati na njihovo pokanje ;pa tudi na klopotce:
  Kazanje drugih za krivce je bebavost in nezmožnost soočenja z lastnimi napakami:
  Mislm pa ;da se utegnejo ti protesti razširiti sploh ;če bi se utegnila finančna podpora še povečati:
  Sleje kot preje se bo moral Trump začeti tako ali drugače ukvarjati z Clinton :Soroševo druščino;kajti dvomim ;da bodo kar tako odnehali:

 • garfi

  posilite Melanijo, kako so strpni in pošteni
  privoščim jim udarce s pendreki
  baba je izgubila zaradi nesposobnosti in pokvarjenosti
  zapreti jo morajo

  • monica

   S tem napisom sporočajo vsemu svetu, kdo so podporniki Clintonove in kaj zahtevajo.

   Je to demokracija po Hilarryjino ?

   • garfi

    levaki so povsod enaki – lažnivci
    in vse ostalo sledi

   • Steiermark

    S temi napisi tudi dokazujejo, da sami želijo uvesti šeriatsko pravo, za vse “klintonovske nevernike”, ki si drznejo razmišljati s svojo glavo in izvoliti Trumpa. Oni bi posiljevali, “za kazen” , kot to delajo muslijevske horde, ki drvijo v Evropo, neglede na to, če jim v kremplje pride otrok, starka ali mlada ženska ali pa kar moški in se jih 18 spravi nanjo ter jo posili in ubije ter odrvržejo v jarek! To je kultura komunajzlov in muslijev – to je največja in preteča nevarnost, ki nam, Evropejcem in tudi Američanom, s klintonovsko miselnostjo, reesno ogroža!

 • indijanka

  Za Sorosa in Hillary se je zgodba o vladanju zaključila. Za oba je pomenila zadnjo priložnost. Veliko vprašanje je, če se bosta s tem lahko sprijaznila, ker je bil to njun življenjski cilj. Izgubila sta zaradi pohlepa. Hillary ni prepričala niti žensk. Ni se znašla ne v vlogi matere, ne v vlogi žene. Ni pokazala niti odločnosti niti ženske naivnosti. Njen življenjski cilj ..politična moč je bil preočiten. Sporna pisma igrajo zelo majhno vlogo pri njenem padcu.

  • sunday

   se popolnoma strinjam, ampak vprašanje je, kdaj bo to, kar si napisala spoznala fata merkel in ostali izdajalci, tudi naši rdeči mučitelji lastnega naroda!!!

 • sunday

  jaz mislim, da bi se tudi sorosa par gramov svinca dobro “prijelo” in svet bi bil vsaj za nekaj časa v veliki meri rešen – sam se javim in to brezplačno!!!

  • cosmosjasnovidec

   Pa še glavo ima tako veliko,da bi ga res zelo težko zgrešil.

 • Olga

  Clintonova je kot Ljudmila! Clintonova je za neuspeh obdolžila FBI, Ljudmila pa Janšo! Vedno so drugi krivi!

 • Kučko pod pručko

  Trump mi je pa vsak dan bolj všeč. Recipročno s Clintonovo, ki se mi že upira!!!

 • cosmosjasnovidec

  Ne vem zakaj Trump kar ne izda zapornega naloga za ta dva izprijenca saj oba lahko obdolži huskanja predvsem pa nevarna državna izdajalca ZDA.
  Še bolje bi naredil kot je takrat tovariš Kučan,ko je dal pospraviti Krambergerja.

 • garfi

  o lažnivih in navijaških plačanih medijih
  pri nas so že izenačili SDS in sd, IZSUŠIMO MOČVIRJE TUDI V SLOVENIJI
  Trump just tweeted on The New York Times and it’s viral!!=When Trump speaks, the world listens!
  https://www.youtube.com/watch?v=0v7ySdjNHMo

 • garfi

  THE ELITE AND New World Order Are CRYING! TRUMP IS THE PRESIDENT!
  https://www.youtube.com/watch?v=xAyTMfxJDww

 • A ta FBI je ameriška Patria? :D:D

 • Marija

  Tu ni kaj komentirati druga da rabi pomoč pshiatrov. In da se jo odstrani iz vse politike. Da ne bo tako kot pri nas Kučan

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!