Danci branijo svoje vrednote in običaje: Novi zakon zahteva, da se migranti rokujejo z županom mesta, v katerem živijo, sicer ne bodo dobili državljanstva!

Foto: epa

Danci uvajajo še strožje zakone za migrante, ki množično derejo v to skandinavsko državo. Po novem zakonu se bodo namreč migranti zdaj morali rokovati z županom mesta, v katerem prebivajo, sicer jim ne bodo podelili državljanstva. Migranti bodo tudi morali podpisati sporazum, po katerem sprejemajo danske zakone, ta radikalna odločitev danske vlade pa je predvsem posledica vse večjega dotoka muslimanskih migrantov z vseh koncev sveta, ki se v novem svetu ne želijo asimilirati oziroma sprejeti evropskih običajev in tradicije. Levičarski mediji so to odločitev danske vlade pričakovano raztrgali, medtem ko nekateri župani, ki so naklonjeni levici, ne nameravajo spoštovati teh novih pravil.

“Ni ravno liberalno, da ljudi prisiliš, da se rokujejo, če pa prihajajo iz drugačne kulture, kjer takšno rokovanje ni običajno,” je povedal eden izmed županov, John Schmidt Andersen, za danski državni radio. V muslimanskem svetu namreč ženskam ni dovoljeno, da bi se rokovale z moškimi, ki niso njihovi možje. Kljub nasprotovanju ministrica za integracijo Inger Stöjberg zagotavlja, da pravila ostajajo. Po njenem prepričanju je namreč rokovanje gesta, ki simbolizira, da neka oseba sprejema danske vrednote. Stöjbergova pričakuje, da bodo vsi župani na Danskem spoštovali novi zakon.

Mladoletni migranti se bodo morali učiti o božiču in veliki noči
Danski časnik Jyllandsposten je celo poročal, da jih je od 700 prosilcev za azil na Danskem, ki so trdili, da so brez osebnih dokumentov, kar 634 lagalo. Vsi so zatrjevali, da prihajajo iz Kuvajta, a so oblasti ugotovile, da večinoma prihajajo iz drugih arabskih držav.

Multi-kulti levičarska ideologija je Dance pripeljala na rob upora. Vse več je novih braniteljev države, ki se združujejo v različne anti-migrantske organizacije. (Foto: EPA)

Danska je v zadnjih treh letih sprejela skoraj 100 tisoč migrantov, od katerih je bilo približno 40 odstotkov oseb mlajših od 18 let. Po novem bodo poleg obiskovanja osnovnih predmetov ti učenci udeleženi tudi pri pouku o demokraciji in lokalnih običajih, kot sta božič in velika noč. S takim poukom, ki je usmerjen v integracijo migrantskih otrok, bodo začeli predvsem v okoliših, kjer je populacija migrantov še posebej velika in kjer je kulturni vpliv Bližnjega vzhoda in tamkajšnjega islama močnejši od danske kulture. Pouk bo obsegal 25 ur in bo namenjen otrokom od 1. leta starosti naprej ter bo trajal do obveznega vstopa otrok v šolo s 6 leti. Pouk bo temeljil predvsem na poučevanju danščine ter spoznavanju danske kulture, kamor spadajo tudi množična praznovanja krščanskih praznikov kot je božič.

T. F.

 • Sumo Umo

  Kar pridite.V tem desetletju,se bom tak Naffukal,da ga bom na Šivanje nosil.Mi ne smrdijo.Pičke zlate.

  • Olga2345

   Pri Alahu?

 • Franc Šink

  Ta predpis se mi zdi malo prestrog. Tudi jaz bi imel pomisleke da bi se rokoval z aktualnim ljubljanskim županom.

  • stajerc5

   Jaz bi se pa z veseljem. Samo prej bi se posteno odhrknil in si ga spustil v roko!!!

  • Common Sense

   Ma ne vem no… Če ni to novinarska raca…Kaj ima rokovanje z županom opraviti z integracijo? Bolj praktično bi menda bilo kaj drugega. Kot naprimer…

   1) Obvezno opravljanje tečaja osnovnega znanja lokalnega jezika (danskega).
   2) Uspešno OPRAVLJEN izpit iz osnovnega znanja lokalnega jezika (danskega).
   3) Uspešno opravljen tečaj osnov lokalne (danske) kulture in običajev. Pač to kar se sicer lokalci učijo od rosnih let. Nekakšen Schnellkurs.
   4) Bianco podpisana izjava, da v primeru kršenja kazenske zakonodaje v naslednjih X letih od podelitve državljanstva (torej ne prometni prekršek, pač pa kriminalno dejanje) se strinja, da ga/jo deportirajo v izvorno državo.
   5) Še kaj se najde….

   A verjetno je to vse blažev žegen. Big picture: baje samo v Aftriki “čaka” 1 milijarda ljudi, da emigrira severno. Pojedli nas bodo. Get ready.

   • Haloški Tunek

    5) Obvezna prekvalifikacija v krščanstvo
    6) Obvezna sprememba kulinarike – svinjina je zakon
    7) Obvezno pitje alkohola – najprej lahko pivo, pol Laško, potem vino, potem žgane pijače, na koncu pa hard varianta – ŠMARNICA !!!

    • Common Sense

     @halokitunek:disqus, kaj bi bil kriterij uspešnosti po točki 7? Kdo naredi izpit?

     • Haloški Tunek

      8) Izpit naredi tisti ki v desni roki drži pečeno svinjsko kračo, v levi liter šmarnice, in si poje:

      Daj mi poljubček na gobček še enkrat…
      Pijan, pijan, pijan, pijan pa fsaki dan,
      pijan, pijan, pijan, oj ljubca saj nisem pijan!
      Šmarnica je večna, je hišica nesrečna.

     • Common Sense

      Po temu pa še “Pod klopjo kaplja”, brez napake;) Vidim, da bo tiskarna pasošev delala na polno!

 • šmentanamuha

  Bah, kdor podpira tole nesnago, mora res sovražiti samega sebe in svojo kulturo.

 • Olga2345

  Ukrepi niso zadostni! Islam je nasilna ideologija, tako kot komunizem! Za njimi ostaja sovraštvo, izključevanje, kršenje človekovih pravic in terorizem!

  • abc

   A nacizem, je pa miroljubna ideologija? Ti nemški desničarji so pa res tako miroljubni. Pa daj ne bluzi no. https://www.youtube.com/watch?v=xh9eoEzZJbE

   • Olga2345

    Nacizem in fašizem sta bila kaznovana! Komunizem in islamizem sta na vrsti! So pa vsi zločinske ideologije!

    • abc

     Koliko vidim ,ti še kar podpiraš neonaciste. Pojdi malo v Nemčijo, da vidiš kk bi te zbrcali v tvojo lubenico. Strezni se malo, ne pa samo sovraštvo podpirat.

  • abc

   Kaj pa misliš kaj smo pa slovenci za nemške neonacistične huligane? Za nižjo raso nas imajo, tko kot nas je Hitler imel. Dost sem po nemčiji prehodil, da predober vem. Še sorodstvo imam tam.

   • Olga2345

    Mislite za Kućanovo Antifa?

 • Olga2345

  Najboljša rešitev za Dansko in ostale države je, da naženejo skorumpirane evropske politike, katerih edini cilj je, uničenje Evrope in njenih nacionalnih držav! Vsak prišlek, tudi muslimani, pa morajo sprejeti zakone, kulturo in jezik države, v katero prihajajo! Imigracija mora biti nadzorovana in ZAKONITA!

 • Haloški Tunek

  Novi zakon fSloveniji bo tudi zahteval, da se migranti rokujejo z liderjem SDS-a, da jim SDS ponudi stanovanja in hrano…seveda brez svinjine. To bomo zahtevali v moji stranki LEVICA!!!…Kapish?

  • Common Sense

   Haloški Tunek, ti si model:) Da vidimo koliko jih bo padlo na foro…. Sedaj se režiš in čakaš, da ljudje začnejo komentirati:) Kajne? :) Peace.

   • Haloški Tunek

    Make love, not war… capish?

    • Common Sense

     Običajno pišeš “kapish” in ne “capish” :)

 • Haloški Tunek

  Čujte, predstavniki varuha in notranjega ministrstva so na delovnem sestanku obravnavali očitke na račun dela policije pri obravnavi tujcef. Pred kratkim so se namreč pojavila pričevanja o tem, da policisti na Hrvačko nezakonito vračajo tujce, ki naj bi nameravali vložiti prošnjo za mednarodno zaščito fSloveniji. A so toti policisti morda pod fplivom SDS-a in Šiška? Samo fprašam !!!

  • Haloški Tunek

   Vlasta Nussdorfer…daj jih. Migrante matratirajo !!!

 • Common Sense

  To bo še štala. Vsaj za nekaj je dobro, da brand Slovenija ne kotira bog ve kako v svetu. Nihče pojma nima kdo smo in kje smo, vključno z večino migrantov. Zaenkrat. Dokler ne pogruntajo. Potem smo gotofi, sploh z levo vlado na oblasti.

  • Haloški Tunek

   Ka maš ti proti moji levici? KA?

   • Common Sense

    @Haloški Tunek, isto bi imel proti desnici, če bi se obnašala tako “abervezniško” :) A se ne more, ker pač ni na oblasti. Ji daš priložnost na naslednjih volitvah? :)

 • Haloški Tunek

  Čujte, mislili smo, da bo splet demokratiziral javni prostor in iz nekega razloga smo kretensko mislili, da bo ta prostor, zdaj torej demokratično osvobojen, preplavila pamet !?!?… Pofsem smo podcenili desničarske idiote. Desničarski idioti so preplavili, pametni so se umaknili. … Idioti pa seveda sovražijo fse…nas levičarje, begunce, umetnike, ateiste… BANDA KLEROFAŠISTIČNA !!!

 • Haloški Tunek

  Opozorilo za fse desničarske vernike… Oče nebeški bo odprl vrata raja in vas povabil k sebi. . . Kdor je bil dober na zemlji, bo živel vekomaj. . . Verjamem, da bo več levičarjef prišlo v nebesa kot desničarjef….Seveda, če v to verjameš !!!

  PS: V nebesih bojo tudi muslimanski begunci in migranti !!!

 • soc

  V religiji, kjer se moški znebi žene tako, da trikrat reče “Odpovedujem se ti”, pa je ločen, verjetno ne bo potrebno kaj drugega kot trikrat pljuniti proti najbližji cerkvi, da se greh rokovanja nevtralizira pred Alahom vsemogočnim.

 • tarantela

  Kozlarija.

 • ljubinica

  Neverjetno.
  Zgleda, da so doslej dobivali dansko drzavljanstvo tudi muslimani, ki odkrito odklanjajo zahodne vrednote in danske zakone.
  Me zanima, ce zahtevajo znanje danscine …

 • soc

  V religiji, kjer se moški znebi žene tako, da trikrat reče “Odpovedujem se ti”, pa je ločen, verjetno ne bo potrebno kaj drugega kot trikrat pljuniti proti najbližji cerkvi, da se greh rokovanja nevtralizira pred Alahom vsemogočnim.

  • tarantela

   Za vsako težavo in oviro se najde rešitev, šparam slino…

   • ZatonMesecnikov

    Šparaj jo za tiste rdeče jankovičeve lazarje z vrta tarantela. Potrebujejo dosti sline da jih boš lahko pogoltnila….

 • Haloški Tunek

  Čujte desničarji, a vas nič ni sram? Je fSloveniji vedno več desničarskega sovraštva? So ideje, ki so se zdele preživete, znova postale nekaj fsakdanjega? So se nestrpnost, zavračanje, žaljenje prelevili v fizične napade, zalezovanje, prikrito fotografiranje, dajanje pobud za pogrom in organiziranje nevarnih desničarskih druščin, ki želijo vzeti oblast v svoje roke? Je desničarski rasizem na Slovenskem dobil domovinsko pravico?… Še enkrat vas fprašam…A VAS NIČ NI SRAM ???

  • xtc

   Tako se dela kmalu bomo tudi tebe Tunnek ,dali na tako izobraževanje in če neboš uspešen ,da boš obvladal pa izgon k očetu v Pakistan.

   • žogica

    Nič ne boste, nič ne boste……, umiri se!

    • xtc

     Bomo,bomo ,danes je pomembendan tudi za Švedsko ,desnica je vse močnejša,kmalu boste lahko komunisti pakali kufre z islamisti za Arabijo ,Afriko in Pakistan. po celi EU.

     • žogica

      Oh kje pa, v Sloveniji smo v večini levičarji oziroma neopredeljeni, ki ne sprejemamo skrajnih desničarskih neumnosti, ki jih počnete. Se boš moral preselit na Švedsko, srečno pot!

     • xtc

      Ne ne,,sicer bo možnost kufri ali pa boš postal okolju prijazen saj veš ekološka osveščenost itd.

     • žogica

      Jaz sem ljudem in okolju prijazna, kar se pa zate ne more reči, sovraštvo te razžira in te bo požrlo.

  • Morala

   Vprašaj se, zakaj je tako? Ali lahko nekomu nekaj vsiliš? Ne moreš! Tako kot verniki ne morejo vam vsiliti vere!

  • Dragan Krstič

   Hahaha, to oznanja koreli, pokvarjeni udbovec Anton Peinkicher.

  • ZatonMesecnikov

   Zagotovo smo slovenski desničarji proti šeriatu Tupek. Za razliko od levičarjev, ki bi šli tudi v zvezo s šeriatom, samo da je proti župniku in Vatikanu.

  • Olga2345

   Levičarskega, levo fašisticna sovraštva? Narod naš celo na Hanzi dokaze hrani!

 • xtc

  Eduino pravilno in še zaostrit zahteve,vsak ,ki zavrača te vrednote in jih ne spoštuje ali se ne asimilira tudi odvzem državljanstva in izgon,levičarje,pa zaradi hujskaštva pred sodišče in izgon iz EU.

 • psychocandy7

  Dancem se počasi oči odpirajo- upam, da ne prepočasi. še dobr, da niso šli zastave menjat, ker križ na njej žali občutljive oči peščenega ljudstva

  • samotoje

   Danci niso take sorte kot Švedi. Zanje je Danska prva, kraljica druga, potem pa vse ostalo.

   • xtc

    Mal počakaj saj bodo tudi Švedi le še povod je treba.

 • Caetano

  To da je neka kultura, da se zenska ne sme rokovati z moskim lahko izjavi samo levicarski filoislamist. Ta Andersen je pac na stranih tistih, ki bi izpodkopavali evropske zakone, kar je del poslanstva te t.i. kulture, ki jo zagovarja.

 • Haloški Tunek

  Čujte, off topic… Šiško ostaja v priporu !!!… Eh, ti Štajerci z gorjačami so za malo deco strašit, edina prava vojska je strelsko društvo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO), katerega člani so tudi Janez Janša, Božo Predalič, Darko Njavro in še mnogi drugi člani SDS. Pa tudi njihovo orožje je bolj konkretno. Nekaj tega orožja je tistega ki ga je Janez fkral leta 1991 !!!

  • B.V.

   Šiško je levičar

   • Haloški Tunek

    NIKOLI !!!

    • xtc

     Ljubljenec ZZB in Tita Turnška-he,he,he boli a ne?

     • Haloški Tunek

      NIKOLI !!!

     • xtc

      Saj veš kako so ga tvoji iz ZZB hvalili in to je dokumentirano na posnetku,ja Tunnek Šiško jr Kučanov kamerat v kriminalu.

   • ZatonMesecnikov

    Tako je, ponosen na vrednote in resnico NOB…

   • žogica

    Šiško je jajotov, zdaj , ko je pa zaprt, se ga je pa jajo odrekel.

  • xtc

   Tunnek,kdaj boš šel obiskati brata levega -zamaskiranega, z podporo ZZB.

 • xtc

  Glede nato ,da se na evropskih volitvah obeta oster zasuk EU parlamenta in komisije v desno,se vse glasneje tudi pojavljajo govorice,da bodso stranke ,ki simpatizirajo z Iranskimi teroristi ,islamisti in Palestinskimi teroristi,prepovedane z zaskonom po vsej EU.

  • Stric iz ozadja

   Komisarje predlagajo drzave clanice in evropske volitve nanje nimajo neposrednega vpliva.

   • xtc

    Ja ,ki imajo vse bolj desne vlade no a,bo šlo-Merckelca pa utegne telebniti še pred EU volitvami.

    • Stric iz ozadja

     Dvomim SPD-ju nove volitve niso v interesu, ker bi bil po trenutnih anketah rezultat bolj ali manj podoben, ce ne celo se slabsi zaradi vzpona AFD-ja, CSU si pa ne zeli tekmovati s CDU na Bavarskem.

    • sunday

     izpod tvojega pisanja v božje srce !!!

     • xtc

      Chemnitz ji je zadal močan udarec in paraliziral jo je,baba nora je hotela še s policijo nad narod,a jo je Seehofer zabremzal,kajti narod bi pop**** in Gelo Tel Shultza in SPD hujskače na drog Bundestaga,Seehofer je ugotovil,da se ne gre zaj*** in raje previdno stopilna stran ponižanih in osramopčenih.

 • Domoljub

  Dober dan sem Mohamed, v naslednjih 5 sekundah se bom razstrelil.

 • ZatonMesecnikov

  Severnjaki bodo razočarani nad asimilacijskimi sposobnostmi teh mladcev. V Franciji je že 4 generacija Alžircev, pa še vedno skače naokoli z alžirskimi zastavami.

  Drugače je pa tako s to stvarjo, ko bo dosežena kritična vrednost potrpljenja, se bodo zadeve čez noč spremenile in levičarji bodo kričali o fašistih, ki so se bodo kar pojavili od nikoder. In vzponu fašizma. Ker če si proti šeriatu, si očitno za levičarja fašist.

  In takrat bo hudo. Strašljivka za otroke v Nemčiji, če niso bili pridni, se je dolgo glasila:

  Bet Kinder, bet. Morgen kommt der Schwede. Schwede, der kommt am Morgenstern, er fresst die kleine Kinder gern. (molite otroci, molite. Zjutraj pride Šved. Šved ki pride z jutranjo zarjo, rad žre majhne otroke). Kot spomin na 30 letno vojno.

  • xtc

   Ko bo zaružilo se nebo nobeden drl ,ker bodo posrani od strahu,če pa že kak butl-ta bo pa postal okolju prijazen.

 • Olga2345

  Zamenjati skorumpirane evropske politike in jim zaradi korupcije s Sorosovim denarjem in terorizma postaviti za rešetke!

 • Duhec

  Tudi oni so ljudje in jim je potrebno pomagat.

  • Haloški Tunek

   FHalozah smo jim pripravljeni pomagat…

   • Duhec

    Lepo. Sej jim sam SDSovce niso.

    • Haloški Tunek

     Res je…tudi SNS in NSi jih ne marajo :(

     • xtc

      Seveda nihče noče nedelovne in kriminalne bande,vsaj normalen ne le levaki rabijo drhal enako sebi.

   • slosin

    ….kolk koz imaš pripravljenih za parjenje s kozjejebci..?

    • xtc

     O šteje za dve bo kar dva zaposlil z analnimi odprtinami.

  • xtc

   Definitivno ekologija je prva.

 • Warrior princess

  Pri nas pa bojevniki isisa dobivajo stanovanja, naše slovenske ljudi z majhnimi otroki pa se deložira.

  • Haloški Tunek

   Vas desničarje je potrebno deložirat…vun iz Slovenije. Kapish?

   • Clemen J.

    Očitno bo kmalu vas treba zbrcati ven iz slovenije.

   • xtc

    Tunnek si si ti zamislil kako boš izgledal s kamerati zložen v plastični kletkah za kure,na paletah v Kopru ,da vas pošljejo v Afriko?.

 • Duhec

  Šiško, SDS bojevnik gre pa v pripor, da bo mel čas razmišljat kako in zakaj je ostal sam.

  • Haloški Tunek

   Fseskozi trdim, da sta Šiško in Janša tesno povezana !!!

   • if

    Vaše trditve in stalšča Duhca so vredne le pasjega scanja.

    • sunday

     ja, in še tega ne – še pasjega scanja je škoda !!!

  • žogica

   Vsak, ki se spentlja z jajotom, ostane sam.

   • centurion

    Tebe so tut zapust vsi iz štaba…
    Pamet pa ta prva…

    • žogica

     Si osamljen, kot jajo, tudi tebe nihče ne mara, upravičeno!

     • centurion

      Bo veljalo ja….
      žogica- 730 Upvotes
      Komentarji 5671

 • Warrior princess

  Kdor simpatizira z muslimanskim svetom, naj se splelje tja dol k njim!

 • žogica

  https://www.24ur.com/novice/slovenija/podcenili-smo-idiote.html ZELO ZANIMIVO, ŠE POSEBEJ ZA DESNIČARJE!

  • centurion

   Hej kurba štabna.
   Zadnjič si mi policijo zarad tega naziva v hišo prvlekla….
   So nosil okrog en šlem poln sperme in prosil moške, da not ejakuirajo.
   So rekl, da morajo nest žogici, da spije na ex, ker se ji je zdravstveno
   stanje zrušlo in psihira spletno policijo 24/24/365(366).
   Sem jim rekel, da so štabni jebači, ki so jo filali s spermo
   že zdavnaj pomrli …
   Postjebovski sindrom, žogica-loptice…

   • žogica

    Si še vedno na Psihiatriji, naj te dajo v Begunje, tam imajo več prakse z IDIOTI!

    • centurion

     Hi….
     Bova sp v sobi…??

     • žogica

      Si boš mogu najt enega takega IDIOTA, kot si ti!

     • centurion

      Prou…
      Koze stare ste prvezane v hlevu…
      Meeeee…..

  • xtc

   Samo majico pogledap in vidiš…………… IDIOTA.

   • žogica

    IDIOTI samo slike gledajo, berejo pa ne!

    • xtc

     Butlov levičarskih ne berem.Izguba časa in denarja ter zdrave pameti.

     • žogica

      Premalo branja vodi v enoumje ( neumje )!

     • xtc

      Ne v neobremenjenost z levimi IDIOTI ,pa še živce špara in razum.

     • žogica

      Živce že imaš res slabe, razuma pa itak nimaš.

     • xtc

      Težava levih idiotov je v tem ,da skušate vedno izpasti intiligentni in računate kvaraturo kroga.

     • žogica

      Nikoli ne skušamo izpasti inteligentni, mi smo inteligentni, to je velika razlika!

 • slosin

  Ni ravno liberalno, da ljudi prisiliš, da se rokujejo, če pa prihajajo iz drugačne kulture, kjer takšno rokovanje ni običajno,” je povedal eden izmed županov….

  ajde bebo, to je pa liberalno, da moramo evropejci sprejemati in se prilagajati njihovi ‘kulturi’, levakar zarukan…

 • xtc

  Slo levaki so pos**********+ Švedi očitno zavijajo precej ostro na desno.

  • žogica

   Niste zvozili ovinka na desno, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

   • xtc

    Smo smo,vi ga niste in kot je JJ dobro napovedal ZJASNITEV NEBA SLOVENCEV bo preje kot mislijo.

    • žogica

     Tebi se še dolgo ne bo zjasnilo, imaš vse črno v glavi.

     • xtc

      Ko se bo se bo vam stemnilo.

     • žogica

      Nam se nikoli ne stemni, vedno nam sije sonček!

     • slosin

      žogica, kako je bilo kaj danes na vaškem plotu….so ti tercijalke kej novga povedale…..?

     • žogica

      Ja, veeš kaj, jajo se je odrekel Šiškotu, si lahko misliš?

     • xtc

      In Tit Turnšek je poklical preizkovalnega sodnika in mu pojasnil zaplet z ljubljenčkom ZZB.

     • žogica

      To ti je pa Gorenakov Vinkec povedal po telefonu, tvoj prijatelj.

     • xtc

      Boleče in resnično,BOLI,a ne?

     • xtc

      Vem sploh ko se nakadite na Metelkovi.

     • žogica

      Ne hodim na Metelkovo, te stvari me niso nikoli zanimale, kapiš!

     • xtc

      Saj ne hodiš ,če bivaš tam ,kaj zopet lažeš.

     • žogica

      IDIOT s certifikatom !

     • xtc

      A imaš to uradno od FDV?

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Koga zanima Danska? Mene zanima Slovenija in kdaj bo ona prejela takšne zakone. Janša čim prej izgini iz Slovenije, da lahko dobimo desno stranko. :)

  PS: Smrt SD……….. Vsi vemo, na kaj mislim. :)

  • xtc

   Jep!
   A že pokaš kufre ,da boš šel?.

   • Haloški Tunek

    Smrt janšizmu, svoboda narodu !!!

    • xtc

     Žal ti to kruljenje nič ne koristi in Šiško je kamerat Turnška in kučana-dokazi so pač neizpodbitni.

     • Haloški Tunek

      Šiško je Janšef ritoliznik…100% dokazano !!!

     • xtc

      Kaj je povedal že Šiškov kamerat od ZZB?
      Šiško je naš volite ga!

 • Haloški Tunek

  Čujte, off topic… Šiško ostaja v priporu !!!… Eh, ti Štajerci z gorjačami so za malo deco strašit, edina prava vojska je strelsko društvo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO), katerega člani so tudi Janez Janša, Božo Predalič, Darko Njavro in še mnogi drugi člani SDS. Pa tudi njihovo orožje je bolj konkretno. Nekaj tega orožja je tistega ki ga je Janez fkral leta 1991 !!!

  • centurion
  • xtc

   Tunnek pravkar sem govoril z policistom,ki je bil zraven ob aretaciji Šiška,ki se jim je kar režal,na zaslišanju jim je dejal:”Fantki nič me nemorete in iz denarnice potegnil številko Tita turnška,no ta bo pa poklical šefa”-baje so bili vsi pos*****.

   • žogica

    Pa še lažnivec si!

    • xtc

     Zakaj lažnivec,saj je že oni od ZZB povedal ,da ga podpirajo-KDO LAŽE?

     • žogica

      TI!

     • xtc

      Torej posnetek kako ZZB jevci podpirajo Šiška LAŽE?
      He,he težki argumenti.

     • žogica

      Jaz nisem ZZB, lahko razumeš, ali je pretežko zate? Šiško je Janšev, torej vaš!!!!!!!

     • xtc

      In ZZB je janševa?
      Ti si hudo bolan IDIOT,ne smeši se.

     • žogica

      ZZB ni janšev, Šiško je janšev, IDIOT!

     • xtc

      Šiško je ZZB jev saj veš bojni krrik ZZB jevca,”Podprite Andreja on je za našo stvar z nami” .

     • žogica

      Neko ful črno meglo maš v glavi, škodi ti !

     • xtc

      Boli ko se je pokazalo točno to kar sem povedal ,da bo ZZB in Kučan zaščitil svojega kriminalca,ker ga še rabi za rabote?.

     • žogica

      Od kje tebi taka idiotska pamet, imaš veze tam zgoraj?

     • xtc

      Sem ti povedal ,da mi je znanec,ki je bil zraven povedal-a si tako zabit?

     • Den456

      Ni IDIOT, on je slabše, on je levuhar. Nick pa je dobil po svoji glavi. Prazna je kot žoga.

     • žogica

      Ti pa si IDIOT, desnuharski IDIOT na kubik!

     • xtc

      Živci so pa k**********++ ,a ne?

   • Haloški Tunek

    Lažeš kot Janez Janša !!!

    • xtc

     Ja Tunnek tako pač je boleče ,a ne tudi drugi zvemo kaj se dogaja.

    • slosin

     dej sprav se že na svojo kozo, pa dej nam mir že enkrat s svojimi blesavimi komentarji…capin zafrustriran…

 • xtc

  Levi butli tumbajo in tumbajo.
  Dejstvo je,da bo vlada Posvojenčka imela zelo kratek mandat to ve tudi JJ in tudi Brščič je omenil Ekonomsko realnost,ki jo bo pokopala,kaj točno sta mislila se ve.
  Kljub temu ,da so zlimali vlado so levaki popadljivi kot nori-čemu?

  Vlada bo kmalu padla in nikoli več blizu oblati.
  Kaj je torej težava?
  Težava je,da je zaradi preobilice denarja v obtoku v EU nastopila nevarnost velike inflacije,posledica Draghijevega brezglavega “kvantitativnega sproščanja” in na drugi strani eksplozuja javne porabe zaradi nelegalnih pritepencev.
  De se zadevo zaustavi sledi znaten dvig obrestnih mer in zaostritev kreditiranja,kar za veliko firm pomeni propad z tem pa upad gospodarske rastui in aktivnosti,seveda bodo močnejše to prenesle na šibkejše periferne države,kot je SLO,kar pomeni upad uvoza,propadanje podjetij,dvig obrestnih mer in drastičen upad prilivcov v proračun in znatno težje najemanje kreditov in zadolževanje ter bistvena podražitev le teh torej kriza to pa pomeni zlom vlade saj nebo denarja,ki so ga obljubili interesnim skupinam.
  Če pa Centralna ECB banka obresti ne dvigne lahko inflacija podivja v hiperinflacijo iz celostni zlom..
  Nova kriza pa verjetno pelje k dokončni razrešitvi problema ilegalnih pritepencev,islamistov in levakov. tako kot cikli gredo v zgodovini.Definitivno pa bodo ZDA manj prizadete kot Evropa.

  • žogica
   • xtc

    A to ti o sebi in o onem idiotu z komunističnopartizansko majico?
    Tega bi moral nekdo hudo po vampih ,da bi bil pameten idiot zabit komnističen.

    • žogica

     Govori o točno takih IDIOTIH, kot si ti, naklučje?

     • xtc

      Ko vidim idiota s tako majico vem ,da je IQ 25. za leve ovce pa je že intelektualec-nekako tak kot AB in Šarec in Cerar.

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tebi se pa ful pozna pomanjkanje branja, da napišeš tako bedarijo. Če bi prebral ta prispevek, bi dobil potrditev, da si totalni IDIOT.

     • xtc

      Ko vidim IDIOTA z tako majico vem ,da je IDIOT s certifikatom.

     • žogica

      Tudi certifikat za IDIOTA imaš? Sigurno si ponosen, jajo ima take rad, ste pohlevni in ubogljivi hlapčki!

     • xtc

      Ta tvoj “intelektualec” z komunistično majco je intelektualec tipa Kordiš,Mesec ali Violeta enak certificiran levi debil.

     • žogica

      Ni res, postani radoveden in si preberi, boš našel veliko IDIOTOV!

     • xtc

      Da si idiot ne dvomim Tit in Kučan sta dosegla izpust njunega ljubljenčka-sedaj vemo čigav je.

     • žogica

      Znaš biti dvoličen, ti IDIOT. Ker je izpuščen, ni vaš, če bi ostal v priporu, bi pa bil vaš, da bi lahko trpeli pred sodiščem.

     • xtc

      Ne napenjaj se že vaš ZZB jevec je povedal ,da je “Andrej naš kandidat in za našo stvar” tako da so stvari jasne.

     • žogica

      Pri tebi ni nič jasno, obračaš se po vetru. Pri vas brije burja v desno.

     • xtc

      Ne Trudi se Šiško =ZZB= Kučan.

     • žogica

      Jajo se mu je odrekel, mu je že pa verjetno žal, kajti Šiško je na prostosti.

     • xtc

      Kako bi se mu JJ odrekel ,če ZZB poziva naj volijo NJIHOVEGA Andreja?
      Zjebali ste se levi.

   • ZatonMesecnikov

    Žogica hihihihi, kaj te tisti partigian na sliki pedena? garibaldinec hihihihihi…

    • žogica

     A veš, da si tudi ti IDIOT!

 • Haloški Tunek

  Čujte, levičarji bomo ustanovili NOVO Zvezo komunistof Slovenije in zahtevali NOVO delafsko samoupravljanje…na NOVIH modernih temeljih 21 stoletja… Kapish desnosučne oprode…ritolizniki enega in edinega firerja ???… Grem še fklet na dva deci šmarnice, jutri pa fslužbo. Z deco bomo peli partizanske pesmi !!!… LAHKO NOČ !!!

  • ZatonMesecnikov

   Težko bo, ker Kominterna ne bo dala več denarja za kaj takšnega. S članarinami bo pa še teže, kot kaže primer Vatovca pa Kordiša, ki sta lastni stranki dolžna 10k Eur iz naslova članarin. Ne obnese se.

   katerega financerja pa boste našli da vam bo ta projekt financiral? Tudi iz Adrije hotela ne boš mogel neomejeno krasti.

  • slosin

   nikarte šmarnice, ti si že brez nje totalno ruknjen…

 • xtc

  Znanec,ki je blizu cirkusa ZZB ljubljenčka v Mariboru,mi je zaupal ,da mali Šarhec ne bo dobil veliko ,če sploh kaj bo pa verjetno kmalu na prostosti.
  Hja,Kučan in Tit v akciji-svojih pa ja ne bomo.
  Slabše jo utegne odnesti lesjak,ki je “operacijo državni udar ” razkril.

  • žogica

   In tvoj znanec je veleum podoben tebi. Tisti, ki kaj vedo o tem so tiho, res si podoben otroku v vrtcu!

   • xtc

    Da si tepc ne dvomim,imam prijatelje tak kjer si ti niti ne misliš-in tepček Šisko bo kmalu na svobodi,kazen pa smešna-če sploh ali pa zastarano.
    Kajti Kučan rabi kriminalce za nove rabote.
    Znanec,ki je blizu zadevi je rekel samo tole;”Predstava za neuko javnost”.

    • žogica

     Kaj se pol sekiraš, Šiškota bodo spustili, spet boste zmagali……, pa saj že zmagujete skoraj 30 let, a ne?

     • xtc

      Ne vi že zmagijete od 41 ampak vsaka država vam crkne-to je problem.
      Šiško je pač ljubljenček ZZB in Kučana.

     • žogica

      Pa kaj si že tak star, joj……, ti povem, da te daje demenca, Šiškota si pa kar imejte.

     • xtc

      He,he,he TEPČEK kaj boš sedaj ŠIŠKO -IZPUŠČEN.
      He,he,he-NAŠIH PA JA NE BOMO,kdo je sedaj IDIOT?

     • žogica

      No vidiš, spet ste zmagali, hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

     • xtc

      Zato,ker ima Šisko podporo ZZB in Kučana? Res si IDIOT.

     • žogica

      Ti si IDIOT z certifikatom, torej si še večji idiot. Šiškota si pa kar mejte.

     • xtc

      Saj ga imate ZZB jevci in Kučan ga obožujete.

     • žogica

      Bogi jajo, spet je sam.

     • xtc

      In razkril je Kučanovega bleferja-NEPRECENLJIVO.

     • žogica

      Verjetno bosta ostala prijatelja za vedno z jajotom, nikoli se ne ve, kdaj bo kdo, koga nucal.

     • xtc

      Jep,saj so pri ZZB povedali,da je “Andrej za NAŠO stvar”

  • ZatonMesecnikov

   Če karkoli dobi, potem mu svetujem pot na Strasbourgh sodišče za čovekove pravice. Ker je bil čista žrtev političnega pritiska. Po objavi na Dnevniku glavnega medija režimske nomenklature, je pa sledila aretacija.

   Je prvi vojvoda Štajerske. isti levičarji, ki so eno leto nazaj kričali free Catalania, sedaj zahtevajo glavo liderja svobodne Spodnje Štajerske.

  • bubamara

   Šarha so zjebali komunisti, zna biti tukaj enako.

 • tramal

  Tile na sliki so popolnoma isti kot komunistični volilci .Tiščijo glavo v pesk oz ,beton kot noji.

 • ganna1985

  O︄oo︄a︄︄u︄h︄h︄ D︄u︄d︄︄es︄ ! Th︄︄e L︄i︄︄st w︄i︄t︄h N︄ake︄d︄-W︄o︄m︄e︄n︄s f︄r︄o︄m y︄o︄u︄r C︄i︄︄t︄y ︄w︄a︄s︄ p︄u︄b︄l︄l︄i︄s︄h︄ed
  He︄r︄︄e︄ee ̩︄️︄︄o︄n : t︄︄u︄4︄a︄.︄m︄e︄/︄︄︄p︄h︄o︄t︄o︄︄-︄9︄4︄︄1︄4︄︄8︄6 ❤️

  • aartbeel

   T︄h︄a︄n︄k︄ss ︄B︄r︄︄o︄t︄ha︄!︄! I︄’︄v︄e f︄o︄︄u︄n︄d t︄h︄er︄e︄ m︄︄y T︄e︄a︄c︄︄h︄e︄r Na︄︄k︄ed ! ︄mwa︄a︄h︄h︄a︄hh︄

   • landrey2386

    ︄H︄a︄h︄a︄hh︄ l︄u︄c︄k︄y ︄d︄︄u︄de

    • rubec

     Dude Lucky? Zanje še nisem slišal.

     • xtc

      Ah,ja to so dudajoče luknje.

 • bubamara

  Upam, da bo kdaj takšna slika množice verujočih moških tudi v Ljubljani. Takrat bo padla rdeča Ljubljana.

  • slosin

   …in ko bo padla, bomo desni vkorakal, kot osvoboditelji…na belem konju bom jahal jaz …..

   • centurion

    ++++++++++++

 • cosmosjasnovidec

  Kako je mogoče,da se ob takem času kot je zgornja slika nikoli ne najdejo vsaj kaki trije težko naloženi tovornjaki kateri bi se zapeljali prek te kamelotrajbarske svinjske muslimanske golazni katera bi mislila,da jih je k sebi poklical njihov prašič alah.
  Župan v vsakem mestu bi pa drhali pri rokovanju v roke moral stisniti prižgano palico dinamita.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • rubec

   hehehehe. desetka.

  • Domoljub

   Ker se gre za take stvari v dozivljenski zapor (tudi ce se gre za muslimane).

 • Novakec1

  Pa še lubčka mu morajo dat, debili €pski.

 • FRANC3

  Muslimanski migranti in komunisti so si enaki. Spreobrnili se bodo, ko se bodo prevrnili v jamo.

 • if

  Policija blokirala nasilne levičarje in Antifa, mirni meščani nadaljujejo spominski pohod v spomin na 22 let starega mladeniča iz mesta Köthen, ki sta ga ubila Afganistanska migranta.

  http://www.demokracija.si/fokus/iz-minute-v-minuto-v-mestu-koethen-skrajno-napeto-levicarji-nasprotujejo-in-skusajo-prepreciti-da-mescani-organizirajo-pohod-v-spomin-na-domacina-ki-sta-ga-ubila-afganistanska-migranta.html

 • Haloški Tunek

  Zaprite greznice in se spravite spat !!!…Kapish?

  LAHKO NOČ !!!

 • xtc

  Urasničuje se točno to kar je naopovedal moj znanec,ki je bil pri zaslišanju in aretaciji Šiška.
  Ja tel. številka Tita dela čudeže.
  In kot je rekel Šiško bo kmalu na prostosti in nič hudega mu ne bo nič bat je pravi.
  EVO novica Šiško izpuščen-še en dokaz ,da gre za Kučanovega in ZZB človeka-ja drži Šiško se je samo smejal in potegnil pravo telefonsko na dan in vsi so bili pos**,na EVO VAM DOKAZE.
  In levakom dolg nos čigav JE.

  • žogica

   Kaj ste zmagali ali zgubili?

   • xtc

    Važno je ,da vemo ,da je ZZB jevski in Kučanov in da se ljudem to pove.

    • žogica

     Spet je jajo ostal sam, se ti kaj smili?

     • xtc

      Boleče a ne,ko se je razkril še en Kučanov podtaknjenec “desničar”?
      Jebi ga butli ste pač butli.
      Očitno ima JJ več zaslombe kot vi pri tujih obveščevalcih,ki ga obveščajo o Kučanovih rabotah.

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiii, res si IDIOT!

     • xtc

      He,he,a zato,ker je Šisko potegnil Titovo številko iz denarnice in so se vsi us***?
      Ja neumnež tako se razkrijete ,čigav je ZZZB jevski Andrejček.

     • žogica

      Matej Lesjak, kdo je to?

     • xtc

      A oni vohun ,ki je razkril ZZB-Kučan-Šiško navezo?

     • žogica

      Ja,ja SDSov mladiček.

     • xtc

      Vohun ,ki je obelodanil navezo na medmrežju-spuili ste Looserji.

 • xtc

  No pa so ZZB jevci in Kučan hitro uredili zadevo,pri sodniku,očitno bo “skate” goat” Lesjak.

 • Kva Non

  “To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family tradition, national patriotism, and religious dogmas.”

  Dr. Brock Chisholm, the first head of the World Health Organization (WHO)

  • xtc

   Nič bat ZDA bodo kmalu ukinile financiranje.

   • Kva Non

    Allready done, since Trump is the POTUS. Also, there is The Plan to solve this for ever:

    Q – The Plan To Save The World

    http://youtu.be/3vw9N96E-aQ

 • xtc

  ZZB in Kučan so dosegli izpust svojega ljubljenčka-očitno je telefonsk številka Tita v denarnici naredila čudež.

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe: včeraj so afganistanski migranti umorili mladega Nemca.

 • centurion
  • xtc

   Počakaj ,da zamenjajo roste.

  • Dragan Krstič

   Demonstracije so tudi na: videos politikversagen.

  • Mimoidoči

   Spet?

 • xtc

  Po izpustu Šiška zadeva postaja jasna.
  JJ u je uspelo med Kučanove agente vriniti vohuna in jih razkriti na omrežju pri rabotah.
  Izpust Šiška dokazuje to ,da gre za ZZb jevsko Kučanovega človeka.

  • Simon Marušek

   da si ne boš kaj nardil no.. Janša tv in leva trobila polagajo materjal preko lutkic proti edinem ki dejansko hoče dobro narodu. Zelo zanimivo da v tem trenutku pa vsi vedo kdo je Šiško ko je kandidiral pa nihče. Tolk o medijih pa opranoglavcih.

 • totex39

  Igra za javnost se je končala, Šiška so namreč izpustili. Na Švedskem pa tesna razlika med levosredinskim in desnosredinskim blokom.

  • xtc

   Samo idioti so mislili ,da bodo svojega kriminalca zaprli.
   Naj………. pa utegne lesjak,ki je “operacijo” izdal.

   • totex39

    Takih predstav smo pri nas že navajani, ker jih je bilo že kar veliko.

    • xtc

     Definitivno pa je JJ ju uspelo Kučanu iz rok izbiti uvedbo izrednih razmer in zabetoniranje Šarca(sebe).,šah-mat.

    • Mimoidoči

     Veliko? Ta je bila prva svoje vrste, če je res bila samo predstava.

  • Mimoidoči

   Ok, ne zaupam nobenemu več, tudi Šišku ne. Samo povej, s kakšno obtožbo bi ga lahko držali zaprtega? Spodaj je dobro razložen ta primer:

   Ali bo Slovenija priznala neodvisnost sosednje Dežele Štajerske?
   https://insajder.com/slovenija/ali-bo-slovenija-priznala-neodvisnost-sosednje-dezele-stajerske

 • centurion

  Sodstvo nadaljuje tradicije teledirigiranega organa, ki
  izpolnjuje ukaze iz murglstaba.
  Lutkovna predstava je končana. Za danes.

 • xtc

  Sedaj so maske dokončno padle.
  Sedaj se ve čigav je “NAŠ ADREJ,ki je za NAŠO stvar”.

 • Dragan Krstič

  Zgleda da bodo v Evropi ostale samo še tri islamofilne države, socialistična Španija, Francija s psihopatom, ljubiteljem ostarelih žensk ter zadnji komunistični evropski raj Slovenija.

  • xtc

   Očitno se na Švedskem nekaj ne razvija po scenariju levih-nič rezultatov le lapanje.

 • xtc

  No glede plakata na sliki mislim ,da zadeva gre ekološko z opbnovljivimi viri.

 • Mimoidoči

  Kaki neumni zakoni. Komedija. V luči njihove taqiye jim pa res ne bo težko dati roke in podpisati nekaj kar bo njim kasneje predstavljalo brezvreden papir.

  Ko bo pa vojna v Evropi pa na milijone mrtvih, bodo pa končno dojeli, da je edini zakon, ki res kaj velja, prepoved Islama in izgon vseh, ki se nočejo integrirat in ki hočejo islamizirati narode v katere so prišli. Res mora pridit do državljanske vojne, da bodo ti butasti levičarji in liberalci to dojeli. In potem bodo ljudje gledali nazaj v zgodovino in ugotovili kakšni idioti so bili njihovi predniki, kot smo ugotavili kakšen idiot je bil recimo Neville Chamberlain, ko je mislil, da bo podpis nekega papirja ustavil Hitlerja.

  Hej debilni levi politiki na oblasti, še posebej ti Cerar, ki si podpisal Marakeško deklaracijo, izdajalc. Zgodovina obstaja zato, da se iz nje kaj naučite:

  Bill Warner, PhD: Hijra, Islamic Migration
  https://www.youtube.com/watch?v=Tw9lpvjfhVk&t=196s

 • sodnikisozločinci

  Danci so kreteni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!