Delodajalka 13-letnemu dečku odrezala dlan, ker si je drznil zahtevati plačilo za opravljeno delo

Foto: YouTube

Odjeknila je naravnost grozljiva novica o tem, kako je 13-letnemu fantu delodajalka odrezala del roke zgolj zato, ker se je pritožil zaradi neplačila za svoje pošteno opravljeno delo. Deček ni niti v sanjah pomislil, da se mu bo življenje popolnoma obrnilo na glavo, ko bo zahteval, kar mu je pripadalo. 

Pakistanski deček je bil dogovorjen, da bo za hranjenje živine in pomoč na domu, v mestu Sheikhupura, ki se nahaja na severovzhodu države, prejemal plačilo v višini 3.000 pakistanskih rupij, kar znaša okrog 22 angleških funtov. Ko pa je zaradi neplačila zagrozil, da bo prenehal z delom, če ne prejme plačila, se je njegova delodajalka razjezila in njegovo roko potisnila v stroj za rezanje krme.

Foto: YouTube

V bolnišnici mu dlani niso mogli rešiti
Okrvavljeni deček je po šokantnem dogodku odšel v bolnišnico, kjer pa jim, žal, kljub trudu zdravnikov, po navedbah Daily Maila, ni uspelo rešiti njegove dlani. Hindustan Times je navajal izjavo dečkove mame, ki je povedala, da se je prejšnji teden delodajalka njenega sina Irfana tako razjezila nad njim, ko je zahteval plačilo, da mu je pohabila desno roko tako, da je ostal brez dlani. Najbolj naj bi jo razjezilo to, da si je drznil zagroziti, da zastonj ne bo delal, pri tem pa še ni opravil svojega dnevnega opravila krmljenja živine. 

Na podlagi navedb policija nato ni začela s postopkom proti osumljenki, toda družina ubogega dečka je poskrbela, da so oblasti v regiji Punjab spoznale, kaj se je zgodilo in zahtevale, da lokalna policija opravi svojo delo ter opravi preiskavo grozljivega dogodka, zaradi katerega je deček postal invalid.

N. Ž.

 • Olga

  “Miroljubni” islam po Poriću! Kje so “varuhi” človekovih pravic????

 • FRANC3

  Če bi se to zgodilo v Sloveniji, bi morali novodobni levi kapitalisti odrezati dlani vsaj 1.000 slovenskim delavcem. Levi kapitalisti mnogim ne plačajo opravljenega dela, še več jim pa ne plačujejo prispevkov.
  Edino pravilno bi bilo, da bi tajkunom odrezali eno celo roko (vsaj 10. največjim neplačnikom). Ostali bi hitro našli denar za poplačilo delavcev.

 • Jana Belšak

  Nasilje nad otroki je nedopustno. Ta baba je ravno takšna, kot Mirzan Jakupi in Sanda Alibabič. Tu podpiram Texaško pravo, ki ni tako neučinkovito kot naše.

  • sodnikisozločinci

   Jaz pa podpiram romunsko pravo iz časov Vlada Tepeša.

 • šmentanamuha

  Krasen muslimanski svet. Kako se veselimo, da nas bo oplemenitil. Vsak dan poslušam te floskule voditeljev po Valu 202. Take novice sploh ne morem komentirati.

 • MladiLiberalec
 • Jeffrey

  Samo en izraz mi pride na misel ob tem…..barbarstvo !!

 • Franc Šink

  Oko za oko.dlan za dlan. ali se ti prasci ne držijo več tega??

 • Volkhv

  prekleti cigani, oz “begunci” po novem

 • sodnikisozločinci

  Pakistanec je župan Londona.

 • sunday

  kaj nam to pove? pove nam vse o teh musli neljudeh, zato je potrebno spoznati, da nimajo tukaj kaj iskati saj poznajo samo nasilje – torej dragi moji slovenci, če boste v bodočnosti – žal, bližnji bodočnosti, pričakovali plačilo od musli gospodarjev, ki so nam jih na silo pripeljali levaki se vam lahjko zgodi marsikaj, ker pa je to edino kar razumejo ti podganji iztrebki bi morali MI z njimi početi enako!!!

 • xtc

  Za take ljudi ni druge kazni kot smrtna nič jih nebo spremenilo:
  Vseeno je ;če je musliman;kristjan ali kdorkoli;če je pošteno opravil dogovorjeno in po dogovorjeni ceni;mora bii to pošteno plačano;kdor se tega ne drži je zanj le štrik:

 • bojan

  kuzlo usrano bi zapr v svinjak da jo prašiči živo pojedo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!