Mediji razkrili, da ima tožilka na računu 67 milijonov evrov – “podaril” ji jih je kar njen mož, predsednik uprave NLB Priština!

Kosovska tožilka in bankir s premoženjem vrednim 70 milijonov evrov! (Foto: Facebook)

Državni tožilec mora pri opravljanju državno-tožilske službe ravnati nepristransko, varovati ustavnost in zakonitost, načela pravne države ter človekove pravice in temeljne svoboščine, vendar, ko dokument razkriva, da ima tožilec na računu kar 67 milijonov evrov, kot se je to zgodilo v primeru Merite Lumezi, se opravičeno vprašamo, ali se teh načel tudi drži. Vse namreč močno kaže na korupcijo. Poleg tega je njen mož predsednik uprave NLB Priština, balkanski mediji pa razkrivajo, da je prav on tisti, ki je pridobil to bajno vsoto! 

Tožilka s Kosova Merita Lumezi ima na svojem bančnem računu neverjetnih 67 milijonov evrov, razkriva dokument, ki so ga objavili na spletni strani Info-ks.net. Razkritje višine njenega bančnega računa jo tako uvršča med ene najbogatejših državnih uslužbenk oz. uslužbencev na Kosovu. Njeno družinsko bogastvo je sicer vredno okrog 70 milijonov evrov, kar 67 milijonov evrov pa ima v gotovini na računu v banki. V resnici pa naj bi to bajno bogastvo ustvaril Albert Lumezi, torej njen mož, ki je predsednik uprave NLB Priština. Ta je del Skupine Nove Ljubljanske banke. Če bi služil le kot vodilni, s svojo plačo nikoli ne bi dosegel tako vrtoglavih zneskov, kot jih imata zdaj zakonca Lumezi na računu. Očitno je, da afera o pranju iranskega denarja v NLB ne seže le do Slovenije.

Foto: fax.al

Foto: fax.al

Foto: fax.al

Foto: fax.al

Vpleten tudi Slovenec Podlesnik, ki je v NLB Priština odgovoren za financiranje?
S spletne strani NLB Priština je razvidno, da je član uprave, ki ji predseduje Lumezi, v NLB Priština tudi Bogdan Podlesnik iz Ljubljane, v NLB pa je zaposlen že več kot 20 let. Dve leti je bil namestnik generalnega direktorja v Montenegrobanki v Podgorici, bil je tudi generalni direktor Hipotekarne banke Podgorica. NLB Prištini se je pridružil maja 2008, od januarja 2010 pa je član uprave, njegovi področji, za katera je zadolžen, pa sta tveganje in odgovornost za financiranje. Na obzorju je torej nova afera, povezana z NLB in njeno kosovsko podružnico.

Bogdan Podlesnik (Foto: NLB Priština)

V NLB se niso zmenili za naše vprašanje
Medtem ko je morala država sanirati bančno luknjo v NLB, ko je izbruhnila afera o pranju denarja v NLB za Iran in zdaj očitno mimo zakonov delujejo/poslujejo celo na Kosovu, pa so si uslužbenci NLB privoščili razkošno zabavo, vključno z najetim helikopterjem, v Smledniku, ob golf igrišču. Iz NLB so nam v začetku tedna odgovorili, da so na tej zabavi sodelovali kot oglaševalec in da vodstvo banke ni bilo navzoče, kar pa ne pomeni, da se zabave niso udeležili drugi zaposleni, kar je razvidno tudi iz fotografij. Ko smo jim poslali dodatno vprašanje, če to pomeni, da NLB ni imela s to zabavo nobenega stroška, pa se za naše vprašanje niso več zmenili. Ko torej molk pove več kot tisoč besed …

M. S.

 • TOML

  No, temu se reče raziskovalno novinarstvo!
  Ne pa komi novinarčki iz Dnevnika, Dela, POPa, RTV,…..
  ki lezejo svojim gospodarjem v rito.

 • AlojzZ

  Bravo novinarji! Bravo M. S.

  Opomba:
  Ni treba skrivati, kaj pomeni M. S. Komiji in njihovi mladiči to že vedo.

 • Osti jarej

  ..kdo je od koga prepisoval?…..

 • totex39

  Banka NLB ne sme več obstajati to je sedaj jasno. Vsem vpletenim lopovom pa odvzeti vso premoženje. Tukaj se pa lahko sprašujemo katera sodišča bodo vso to svinjarijo izpeljala, ko so pa vsi vpleteni v tej greznici. Preostanejo samo še tuja sodišča.

  • mariborčanka

   in kaj misliš, zakaj le niso spustili k nam tiste trojke…

 • borko

  od kar je nova 24 tv in tale portal smo tok resnice zvedli da sploh več ne sledim,,,dajm že enkrat to mafijo iz prestola zbrisat

 • RATATA

  Banka primitivno izpeljane blagovne znamke Kavčičeve LB zgolj z preddanim Nova, deluje po stari navadi.
  Po udbovsko lopovskih principih.
  GrosseMutti vse bede slovenskega ljudstva, ki še vedno prejema mizerne pljačke na račune pri nlb in plačuje oderuške obresti na limit v katerem jih je večina stalno.

 • tarantela

  Iz kopij zgoraj ni videti nič-samo megleno. Vsekakor bi človek pričakoval jasne podatke in dokaze.

  • Rožle

   A za zoom pa še nisi slišala ? …

   • montyamp

    Komunisti neha vejo ka je zum , samo buuum .

   • Hiiii

  • ćiromiro

   Ja, saj tudi ona dva stola zadnjič sta bila različna, očisti zaslon in
   ne pljuvaj več nanj (uporabi super degreeser in jej manj mastno hrano).

 • učko

  Rajš jasno pokažte dokumente o milijardah v Mehiških bankah !!! Al pa Marka Voljča proste za njih, mogoče vam jim bo posredoval !

  • Minovak

   Po mojem so milijoni z Mehiške banke že preseljeni na Kajmanske otoke, ker sta bila murgeljc in Štrukelj slikana (objavljeno na spletu cca 1/2 ure) na letališču v Benetkah, ko kupujeta karte (povratne) za Kajmanske in to za dva dni. Le kaj narediš drugega v dveh dneh…preneseš nakradeno!

 • PRIČEVALCI

  Očitno Marjanca Stojan Šajher razume albansko. Zgleda, da je Veliki vodja albanščino kot materin jezik uvedel tudi med ostale janšiste.

  • Margu501

   A je v tvojo skledo tudi kaj kapnilo, da si tako pasji?

  • sprehajalec

   Si ti pri koritu NLB? Potem razumem, tele tvoje izpade…

 • montyamp

  Prekleta banda , Adolf bi vam že pokazal .
  Zaj pa mamo komunistično in židovsko hunto .
  To je vsaj 29 krat hujša golazen od nacijev .

 • lauraas

  Koliko pa iima Žgajnarjeva na računu?

  • montyamp

   Nič , tota je konkretno zarezana , poštena komunistka , hahaha……………

  • RATATA

   Petstohiljadamilijonamaraka.
   Konvertibilnih!

 • dr Janez Sveti

  Kvazi država Kosovo je nastala zaradi skladiščenja mamil in pranja denarja od dobičkov iz te trgovine.
  DR Janez Sveti genij

  • Anthon

   Ajde, Srbine!

   • dr Janez Sveti

    :) nisem Srb. Če bi bil bi ti rade volje potrdil.
    DR janez Sveti genij

  • sprehajalec

   Sicer me boli koko, ampak kaj ti resno verjameš, da bi Srbija Kosovo obdržala, ven pa pognala 2 milijona Albancev ali kaj? To je lahko naredila morda po prvi vojni, ko se je Karađorđević zmenil z ataturkom za preselitev 200.000 Albancev in muslimanov v Turčijo, danes bi pa vsi končali po Nemčiji pa Sloveniji pa Avstriji.

   Srbinu Kosovo, a nama Albanci torej?

   • Rožle

    Nekam na Kitajsko ali pa v Severno K…jih bi bilo treba skipat …
    čim dlje ….

    • sprehajalec

     Ko je začela Srbska vojska ofenzivo z imenom Operacija Potkovica z namenom izpraznitve Kosova, se je v zelo kratkem času znašlo 862.979 na begu v sosednje države. Namen je bil albansko prebivalstvo potisniti v Makedonijo in Albanijo.

     Od tam pa kot Sirce na zahod in k nam.

   • dr Janez Sveti

    Kosovo je srbsko. Res so se pa Kosovski Albanci namnožili. Kosovo so osamosvojili Američani zaradi baze, ki so jo postavili strateško do Rusov. D je to mafijska država ne trdim samo jaz. Kosovo je skladišče in razpečevalnica mamil za celo Evropo. Milijarde € se obračajo.
    DR Janez Sveti Besa

    • sprehajalec

     Vprašanje je bilo jasno zastavljeno ne sedaj kaj je od koga. Kosovo je vojaško osvojila Srbija leta 1913.

     Tudi popis prebivalstva sem videl, iz leta 1911 za Kosovo, kjer so bili Muslimani na Kosovu (popisoval je po religiji) v zelo prepričljivi večini pred pravoslavci. Stopnje rodnosti obeh populacij so bile enake tja do druge vojne, potem so srbske padle, albanske pa ne.

     kakšna bi bila rešitev za 2 milijona Šiptarjev kot cena za etično čisto in srbsko kosovo. Slovenija? Kanada, ZDA?

     • dr Janez Sveti

      Seveda ne, čeprav je trend takšen tudi zdaj. (odgovor na zadnje vprašanje) Nisem pristaš Miloševičeve politike, ki je škodila Srbiji in jo skoraj uničila. Kosovo je srbsko veliko prej kot samo od leta 1913. Ampak,pustiva to nedokončano zgodbo.
      DR janez Sveti Slo

     • sprehajalec

      Takšen Trend je tudi v Sloveniji, pa Srbiji, le da je dol zaradi manjše besede tradicionalnih Šiptark pri rojstvih še bolj izrazit. Kosovo je nek mit, ki je živel v generacijah, vendar z zelo trhlo zgodovinsko osnovo. Srbi so množično zapustili Kosovo že ob prihodu Turkov, pa šli v Vojvodino pa Slavonijo. Pa Vojno Krajino.

    • sevenx

     Zato pa se večina teh ukvarja z gradbeništvom (cement), pekarstvom (moka),
     sladoledarstvom (prah).

 • Extreme Pain
  • Anthon

   Zamegljevanje je ena od dejavnosti komunistov.

   Imamo dve vrsti socialistov:
   INTERNACIONALNI socialisti (komunisti) in
   NACIONALNI socialisti (na-cisti).
   Internacionalne socialiste vodijo KP po posameznih državah in jih popularno nazivamo komuniste.
   Nacionalni socialisti so bili v Nemčiji podrejeni Dolfetu in njegovim zaupnikom. Danes imajo samo fragmentarne, nore posnemovalce po svetu.

   Zaradi velikosti in moči nekdanje ZSSR je varianta socializma z internacionalnimi socialisti (popularno komunisti) žal še vedno močna (Sloveniji ima, proporcionalno gledano, fanatičnih internacionalnih socialistov ogromno.

   Značilnost obeh variant socialistov je, da so svoje politične nasprotnike morili. Ponekod to še vedno počno. Grozodejstva nacionalnih socialistov so danes razkrita in pravno obsojena. Ujet in obsojen je bil tudi marsikateri od vodij te poblaznele ideologije.

   Enako poblaznela ideologija internacionalnega socializma pa žal še ni bila niti dokončno raziskana niti obsojena, čeprav nosi prvenstvo tako po nastanku (v ZSSR) kot po (ocenjenem) številu zločinov.

   Tvoj link kaže na zločin fanatika v ZDA, ki je oponašal nacional-socialistično ideologijo.

  • Minovak

   Levaki in Isis (to je eno in isto) so to delali (in še delajo ) mnogo, mnogo bolj množično in krvavo, samo spomniti se je treba, a ne…!

 • sprehajalec

  kamor stopi Slovenec s svojimi naložbami, naredi samopostrežbo…

  • Minovak

   Do sedaj so to delali izključno levaki…čudno, a ne…

   • sprehajalec

    Ja, saj so oni vseskozi na oblasti. kdo pa drug?

 • Se pravi ta Lumezi je od naših dobival dobre provizije..za umazane posle. U dab se jim roka posušila, prekleta lopovska gmad.

 • hle

  Mislim da bi morali vzeti pod drobnogled vse Slovenske investicije na Kosovu in bi prišli do spoznanja da čim prej od tam bolje bo in če samo pomislim da smo mi med prvimi priznali to gamad in z tem ogrozili gospodarske interese v Srbiji

 • Extreme Pain

  KAJ JE ZDAJ, NOVA?!!?
  DESNIČARSKI TERORIST JE UBIL 3 IN HUDO RANIL 34 LJUDI. ZAPELJAL JE MED MIROLJUBNE PROTESTNIKE, KI SO PROTESTIRALI PROTI KKK.
  A BOSTE O TEM KAJ PISALI, GNIDE FAŠISTIČNE?!?!!?!?!?

  NO; KER NE BOSTE:
  http://www.nydailynews.com/news/national/white-nationalist-rally-virginia-triggers-state-emergency-article-1.3405906

  NISO SAMO MUSLIMANI, A NE?!

  • Rožle

   Aha, si že nou profil skup zmetu …. si že na :
   This Šeytan is blocked.

  • Anthon

   Zamegljevanje je ena od dejavnosti komunistov.
   Eni se tudi derejo.

   Imamo dve vrsti socialistov:
   INTERNACIONALNI socialisti (komunisti) in
   NACIONALNI socialisti (na-cisti).
   Internacionalne socialiste vodijo KP po posameznih državah in jih popularno nazivamo komuniste.
   Nacionalni socialisti so bili v Nemčiji podrejeni Dolfetu in njegovim zaupnikom.
   Danes imajo samo fragmentarne, nore posnemovalce po svetu.

   Zaradi velikosti in moči nekdanje ZSSR je varianta socializma z internacionalnimi socialisti (popularno komunisti) žal še vedno močna (Slovenija ima, proporcionalno gledano, fanatičnih internacionalnih socialistov ogromno.

   Značilnost obeh variant socialistov je, da so svoje politične nasprotnike morili. Ponekod to še vedno počno.
   Grozodejstva nacionalnih socialistov so danes razkrita in pravno obsojena. Ujet in obsojen je bil tudi marsikateri od vodij te poblaznele ideologije.

   Enako poblaznela ideologija internacionalnega socializma pa žal še ni bila niti dokončno raziskana niti obsojena, čeprav nosi prvenstvo tako po nastanku (v ZSSR) kot po (ocenjenem)
   številu zločinov.

   Tvoj link kaže na zločin fanatika v ZDA, ki je oponašal nacional-socialistično ideologijo.

  • Silka

   Fašizen, nacizem in komunizem je ena in ista vsebina, le nalepka je zamenjana. Kam se že ti prištevaš, ki si tako ogorčen? Ti pogled v ogledalo ni všeč?

  • radames

   Anthon ti je lepo obrazložil. Jaz pa dodajam, da pri nas niti eden internacionalnih socialistov odgovornih za nezaslišane množične poboje ni bil procesuiran. Takega zločina slovenski narod v vsej zgodovini ni doživel. To je bil zločin genocidnih razsežnosti. Niti eden teh zločincev ni stal pred sodniki in nikoli se ni z najvišjih državnim mest imenovalo odgovornih za ta zločin, ki ima epske razsežnosti.
   Sicer pa greš med blokirane.

  • dr Janez Sveti

   Kaj so počeli levičarski ekstremisti na zborovanju desničarjev? So se zmotili? A levičarski ekstremisti ne vedo, da je izražanje svojega prepričanja legitimno in legalno, ter je nedemokratično, če s silo želiš prepovedat komerkoli, da izrazi javno svoje politično prepričanje?
   Extreme Cain A mi lahko to pojasniš brez vpitja in zmerjanja?
   DR janz Sveti Cesar

  • PLavi-mil

   Taki, kot si ti so največji izmečki, očitno si ti iz drugega planeta, da zagovarjaš te kraje, katere moraš tudi ti plačevati, bedak.

  • PLavi-mil

   Pa še to debil lažnjivi, desničarji so imeli shod,preberi na Delu, levičar je zapeljal v njih, pa take izmečke kot si ti ni težko ujeti na laži, laž imate že v genih..

   • Extreme Pain

    TI JE ŽE KAJ NERODNO?

  • Jože24

   Kar je treba je treba

 • Borut Stari

  Brskanje po slovenski greznici odkriva vedno več okostnjakov slovenskega komunističnega sistema.

  • KIKI

   Okostnjake moramo mi sproducirat! Zaenkrat se še v meseni obliki veselo “šetajo” okoli s polnimi malhami nakradenega denarja!…Kako? Saj so nas naučili!!!!

  • samsara

   A zaenkrat očitno še ne dovolj.

 • janez.pokoncni

  Ni ga preko državne lastnine. Bistveno je, da je to vse naše in, da lahko nasmejani in srečni pokrivamo “izgube”.

  • KIKI

   Moja mama mi je svetovala: “zaposli se v državni službi, ne boš kaj dosti delal, plača bo
   trajna dobrina, zraven pa lahko še kaj zaslužil, če boš dovolj spreten…” !
   In kot vedno, je imela prav…
   …Danes bi še vedno lepil znamke na pošti, imel bi božji mir, večno plačico in hemoroide…
   Zajebala me je tista “spretnost” …

   • RATATA

    Tastar so mel navado večkrat tudi djati: “uč se, da ti delat nebo treba!”
    Nategl so me!
    Če se neb uču, bi lahko delal kubusanc, ker sem jih pa ubogal in sem se uču, pa delam kužvau hehe

    • karpelec

     …in si srečen, to ne pozabi.

     • RATATA

      To pa. Hepi ko norc! ;-)

  • RATATA

   Izgube vedno pokrivajo zgube, opaźam,
   saj si tisti, ki izgube zakrivijo, nastavijo “odločevalce”,
   ki določijo po nareku,
   naj izgube pokrijemo zgube,
   ki smo zgune zato, ker izgubarjem in “odločevalcem” ne odtrgamo jajc (handmade)!

   • janez.pokoncni

    Itak. Prav smešno je te kaviar socialistične barabe naslavljati s cepci, butli, itd. Cepci smo mi, ki vse to gledamo in s tišino podpiramo.

 • PLavi-mil

  Zato pa NLB nikakor nočejo prodati, tak bankomat ne bodo dobili nikoli več, naj bo to v Sloveniji ali pa po Balkanu.

 • Hun

  ovce pa se kr bekajo da ne smemo paradnih konjev prodajat…glupa raja se pusti strižt v nedogled

  • Katere ovce ? Tiste iz tvoje staje.
   Daj prenehaj že izzivat in se odstrani, ker s tvojimi lažmi in zavajanji nisi dobrodošel
   na portalu “V SLUŽBI RESNICE”

   • Hun

    Marta taki revčki kot si ti in teb podobni ste prestari al premal agresivni da naredite kake spremembe…

  • sprehajalec

   Tukaj imaš prav, bazen penzioniranih samoupravljalcev, pa s korporacijami napumpanih mladcev na čelu z dediči nekoč edine stranke SD in ZL skočijo v luft, če se omeni prodajo tudi tako skorumpirane ustanove, ki je bila že tretjič dokapitalizirana zaradi takšnih lopovščin.

   Letos se je naredilo vse, da se je ne proda. Pojavili so se tudi argumenti, češ ko smo že toliko plačali, je pa škoda prodati. Pa naši žulji, pa naš švic…Saj zamenjamo upravo, pa bo potem v redu…

   Že tretjič v zgodovini te Banke.

   • Hun

    smledniško golf igrišče bo še naprej laufal…pri nas neb nikol imel kapacitete zapolnene …golf igrišč, tenis turnirčkov, jadralnih marin…če se veljaki neb mastil z državnim bogatsvom…

  • KIKI

   I D I O T !

 • Jasen dokaz, da delajo z roko v roki sodišča/tožilstvo in NLB.
  To ni samo na kosovski podružnici NLB, to je že ustaljena praksa zato je treba NUJNO prevetriti imetja sodnikov, tožilcev, kriminalistov in uslužbencev NLB.
  Ker gre tu za podružnico v tujini, naj prevzame primer neko sodišče iz EU !!!

  • janez.pokoncni

   Policija (slovenska) je pred sodstvom!! S tožilstvom vred nosijo na sodišča primere tako “pripravljene”, da mora zastarati le vsak stoti. Brez napak so miličniki edino pri postavljanju zased “kriminlacem” , ki namesto 60 km/h vozijo 65 km/h.

   Kar se tiče sodišče EUja. No, to seveda ne gre. Vsaka država procesira svoje barabe sama razen naša, kjer barabe pravno procesirajo tiste, ki jim predstavljajo nevarnost. Mednarodna sodišča popravljajo krivice državnih sodišč in procesirajo vojne zločine. Se pa postavlja vprašanje smiselnosti lastne države. Imamo povsem zanič policijo, skorumpirano sodstvo, bolno razbohoteno birokracijo, nor Javni sektor, itd. Zakaj sploh imamo svojo državo?

   • sodnikisozločinci

    Saj je nimamo, država ima nas.

    • janez.pokoncni

     Izgleda da res, a v osnovi bi morali biti država mi vsi in ne samo kaviar socialistični norci.

  • KIKI

   In kdo naj bi to opravil? Skorumpirana podkupljiva vlada, prodano, nesposobno “pravosodje”,
   tovariši iz ozadja ? Edina pomoč nam bi bila lahko EU, če že tam ni naših okuženih psov na
   visokih mestih: Bulc, Vajgl, Fajon…, ki pridno zavajajo! Sam bog nam pomagaj! Zdaj hitijo krast
   z nadzvočno brzino, ki tudi človeški um! Brez ovir so lopovščino vadili vsaj 25 let in – znajo!

   • drzavljanslo

    To lahko vsake 4 leta naredi ljudstvo na volitvah, če izvoli ekonomsko liberalno stranko. Te še vedno ni, ne zato ker ni ljudi, ki bi jo naredili ampak zato, ker imajo slovenceljni tako oprane možgane s socializmom, da ne bi dobili dovolj glasov.

 • Aton

  Tudi Rop participira EU pomoč v Bosni… Pa so spet miljoni…

 • Morala

  Oh, kakšen umazan denar se obrača…

 • drzavljanslo

  In ta mentalno retardirani slovenceljski narod nikakor ne dojame, da vse to ni mogoče, če so podjetja v privatni lasti. Zato komunistična drhal noče iz rok spustiti državnih podjetij in zdravstva.
  Interes ljudi bi moral biti čim več privatnih podjetij (torej nizki davki in malo birokracije) in dobre plače (kar bi se zgodilo, če bi nehali letno uvažati 10.000+ južnjakov).

  • sevenx

   50.000+

 • Snorri Sturluson

  Pa to še zmeraj ni niti milijarda . Drobiž

 • Olga

  Kaj pa naši tožilci? Sodniki?

  • Johan

   Ista pesem, drugo sranje !

 • Adolf Hitler

  Tako kuzlo bi blo treba tok šutirat z štiflom v pizdo tako da bi ji začetek pogledal Skoz tist smrdljiv ralje lopovski smrad.

  • princeska

   Ti pa si nagnusen in neumen, neumen!!!
   Zakaj bi bila ženska kriva, saj ni ona kradla, kradel je njen partner, nanj se spravi, če imaš kaj možganov.

 • xtc

  Ni zastonj Martinčič povedal ,da imajo nekateri i sodnije in tožilstva ter policije,na kupe denarje z pravilno vodenje postopkov.

 • Johan

  Takole nas banda in mafija krade, sramota

  • Vladimir

   SMC;SD;DESUS in podobni imajo prste v marmeladi

 • Extreme Pain
 • samsara

  Čakam, da morda se pa le pojavi še kakšna nova, ažurirana verzija izpiska stanja na računu neke stefanije kucan. Na prvoobjavljenem, menda falsificiranem, je bilo 200 mio. $ ali € (se ne spomnim več), pri HSBC Mexico.
  Zanimiv bi utegil biti tudi kakšen izpisek njenega sorodnika.

  • KIKI

   No, za krompirjevo župco ima že sedaj čisto dovolj! Milanček tak al tak vedno zunaj
   “žre”, ga je povsod videti, tako, da bo lahko prihranla za kakšno vilo ob Ženevskem
   jezeru, tako kot Jovanka Brozova! …Da si bo njen dragi lahko otekle tačke namakal,
   ko bo bežal iz lastne Vukojebine-Slovenije!

 • rrrrr

  Pa veste, kdo je predsednica nadzornega odbora te banke, pa tudi drugih NLBjev po Balkanu? Tatjana Jamnik Skubic, žena umorjenega dr. Jamnika iz Kemijskega inštituta. Slučajno? Malo verjetno. ..Klobčič okrog sodnega konstrukta proti nedolžnemu dr. Noviču se je že začel odvijati, toda za Režim v neželjeno in nenačrtovano smer…..Kmalu bo zelo boleče za Režim, krivosodje, policijo, tožilko Žgajnarjevo in sodnico Koleto. Novinarji Demokracije so stvari očitno zelo blizu…

  Novi 24TV pa v tem primeru, hvala za ribe

  Prilagam

  http://demokracija.si/fokus/kosovska-tozilka-povezana-z-nlb-s-67-milijoni-evrov-na-bancnem-racunu-kaj-pa-slovenski-tozilci-in-sodniki.html

 • Sloven”c

  Zato nočejo prodati NLB-JA, ker bi marsi kaj prišlo še v javnost. Predvsem zaradi tega kar bi tujci , ki bi kupili banko ziher prej ko slej odkrili.

  • KAPIBARA

   Podobno je bilo z Fruktalom.. Po prodaji se je pa vsulo iz omar

 • Jože24

  A bomo imel referendum ZA prodajo NLB, skupaj s 2TDK?!? Ker drugače ne bo bolje.

 • Rožle

  Šiptarska ali levaška posla … !!!

 • sodnikisozločinci

  Draga Nova24tv, kaj ne poznate pregovora, da denar človeka pokvari? Tile bančniki se nesebično žrtvujejo za to, da ostanemo pošteni (brez denarja), vi jih pa obtožujete korupcije, ccc…

 • Tatjana Ha

  Kosovska tožilka in kosovsko sodstvo je tko kot na divjem zahodu denar naredi svoje pravice pa ni in ni…

  • MEFISTO

   Govoriš o Sloveniji, skrivaš se pa za Republiko Kosovo.

 • Božo

  Raje raziščite od kje Zagožnu miljoni ki mu jih hoče država zdaj vzeti.

  • MEFISTO

   Zakaj sprašuješ, če pa veš!?

   Ne milijoni, temveč milijarde!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!