Dragi homoseksualci in lezbijke: Otroci, ki živijo pri vas, trpijo!

Foto: iStock

Enaintridesetletna Heather Barwick, ki sta jo vzgajali lezbijki, ena od njiju je bila njena mama, se je izpostavila in povedala, zakaj se je iz aktivistke, ki je zagovarjala ukinitev zakonske zveze žene in moža, prelevila v nasprotnico, borko za zakonsko zvezo žene in moža. Pravi, da je v korist otroka, da ima mamo in očeta.

“Mama me je s svojo istospolno partnerko vzgajala v osemdesetih in devetdesetih letih. Z očetom je bila poročena le malo časa. Še preden sta se poročila, je mama vedela, da je lezbijka, vendar so bili takrat drugačni časi,” je Heather Barwick zapisala v odprtem pismu, objavljenem v časniku Federalist. “Pustila ga je, ko sem bil stara dve ali tri leta, ker si je želela priložnosti, da bi bila srečna z nekom, ki ga zares ljubi, z žensko.”

Barwickova je povedala, da je z mamo in njeno partnerko živela v “zelo liberalnem in odprtem prostoru” in da sta obe z njo ravnali lepo.
Nasprotno pa je za očeta povedala, da “ni bil sijajen dečko”. Poročena mati štirih otrok je v nagovoru gejem in lezbijkam povedala, da se je iz svoje življenjske izkušnje v gejevski skupnosti naučila zelo veliko: empatije, hrabrosti, kako poslušati drugega, in celo plesa. “Naučili sta me, naj se ne bojim tistega, kar je drugačno,” je zapisala Barwickova. “In naučili sta me, kako naj se postavim zase, čeprav bi to pomenilo, da ostanem sama.”

Čeprav ima Barwickova gejevsko skupnost rada, pa pravi, da je prepričana, da je “lepota in modrost v tradicionalnem zakonu in starševstvu”, kar opaža v lastni družini. “V času odraščanja in še pri svojih dvajsetih letih sem podpirala in zagovarjala gejevske poroke,” je zapisala Barwickova. “Po preteku določenega časa pa sem sposobna razmišljati o svojih izkušnjah in prepoznavati trajne posledice istospolnega starševstva name.”

Dodatna mama ne more nadomestiti očeta!
Istospolna poroka otrokom preprečuje, da bi imeli izkušnjo sestave tradicionalne družine. Otrokom govorijo, da je povsem isto, če imajo dve mami ali dva očeta. To pojmovanje je Barwickova zavrnila. “Veliko nas je, veliko vaših otrok je ranjenih. Očetova odsotnost je v meni ustvarjala veliko praznino in vsak dan sem hrepenela po očetu,” je zapisala. “Mamino partnerko sem imela rada, toda še ena mama ne more nikoli nadomestiti očeta, ki sem ga izgubila.”

Barwickova je še dodala: “Odraščala sem obdana z ženskami, ki so govorile, da ne potrebujejo in ne želijo moškega. Toda, ko sem bila deklica, sem si tako obupno želela očeta.” Povedala je še, da je ta dinamika v njej pustila razklanost. Hrepenela je po očetovi navzočnosti in se jezila, ker ga ni bilo, obenem pa se je tudi počutila krivo, da si je želela očeta. Barwick, ki je tesno povezana z materjo, je razložila, da ni mnenja, da geji ne morejo biti dobri starši, vendar je prepričana, da je najuspešnejša in najboljša sestava družine tista, v kateri imajo otroci mamo in očeta. Prepričana je, da bi moralo biti omogočeno, da to občutje svobodno izrazijo tudi drugi otroci gejevskih staršev. “Veliko nas je vse preveč prestrašenih, da bi spregovorili in vam povedali o svoji ranjenosti in bolečini, kajti kakorkoli že, zdi se, da ne poslušate. Da tega nočete slišati,” je zapisala. “Če rečemo, da smo ranjeni, ker so nas vzgajali istospolni starši, nas ignorirate ali pa označite za sovražne.”

Prispevek Barwickove si lahko preberete tukaj Njeno zgodbo so pred kratkim objavili tudi v World Magazine. Zaupala jim je, da je od svoje “očetovske rane” ozdravela, ko je začela hoditi v cerkev. “Dokler nisem prišla h Kristusu, nisem čutila, da bi mi bilo odvzeto to breme,” je dejala. “Nisem zagrenjena, nisem jezna. Očetu odpuščam.” Barwickova je nedavno podpisala tudi pismo v podporo Dolce&Gabbana, v odgovor na širjenje komentarjev njunemu mnenju nasprotnih gejevskih modnih oblikovalcev.

Objavljamo celotno pismo Heather Barwick

„Gejevska skupnost, vaša hči sem. Moja mama me je vzgajala skupaj s svojo istospolno partnerko v 80-ih in 90-ih letih. Z mojim očetom je bil poročena le malo časa. Da je gejevska, je vedela, preden se je poročila, vendar je bilo to takrat drugače. Tako sem prišla sem. Bilo je zapleteno, kakor si lahko mislite. Pustila ga je, ko sem bila stara dve leti ali tri, ker je hotela možnost, da bi bila srečna z nekom, ki ga je zares ljubila: žensko. Očka ni bil sijajen dečko, ko ga je pustila in mu ni bilo niti za mar, da bi se še kaj oglasil.

Se spomnite knjige Heather ima dve mamici? To je bilo moje življenje. Moja mama, njena partnerka in jaz smo živele v prijetni hišici v predmestju zelo naprednjaškega in odkritega področja. Njena partnerka je ravnala z menoj, kakor da bi bila njena hčerka. Skupaj z mamino partnerko sem podedovala tudi njeno tesno prepleteno skupnost gejevskih in lezbičnih prijateljev. Ali pa so nemara oni podedovali mene? Kakorkoli že, še vedno čutim, da so geji moji ljudje. Od vas sem se toliko naučila. Naučili ste me, kako naj bom pogumna, še zlasti, kadar je težko. Učili ste me empatije. Učili ste me poslušati. In plesati. Učili ste me, naj se ne bojim drugačnega. In učili ste me, kako naj se postavim zase, tudi če to pomeni, da stojim sama. Pišem vam, ker se izpuščam iz zaprte sobe: Ne podpiram gejevske poroke. Pa verjetno ne iz razloga, zaradi kakršnega mislite vi.

Otroci potrebujejo mamo in očeta.

Pa ne zato, ker ste geji. Tako zelo vas imam rada. Ampak zaradi same narave istospolnega odnosa. Šele zdaj, ko vsak dan gledam svoje otroke, kako ljubijo svojega očeta in jih ljubi on, vidim lepoto in modrost tradicionalne družine in starševstva. Ko sem odraščala, in še v svojih 20-ih letih, sem podpirala in zagovarjala gejevsko poroko. Šele po nekaj časa in razdalje od svojega otroštva zmorem razmišljati o svojih izkušnjah ter prepoznavati trajne posledice istospolnega starševstva zame. In šele zdaj, ko gledam, kako moji otroci imajo radi očeta in kako jih ima rad on, vidim v tradicionalnem zakonu in starševstvu lepoto in modrost.

Istospolna poroka odreka otroku očeta ali mater ter mu pravi, da to ni pomembno. Da je prav isto. Vendar ni. Veliko nas, veliko vaših otrok je ranjenih. Odsotnost mojega očeta je v meni ustvarila veliko luknjo in sem vsak dan koprnela po očetu. Mamino partnerko sem imela rada, toda še ena mama ni mogla nadomestiti očeta, ki sem ga izgubila. Odraščala sem med ženskami, ki so govorile, da ne potrebujejo ali nočejo moškega.

Toda kot deklica sem si tako obupno želela očeta. Tako čudno in zbegano je hoditi s tako globokim nepotešenim hrepenenjem po očetu, po moškem v skupnosti, ki pravi, da moški niso potrebni. Bili so časi, ko sem bila na svojega očeta tako jezna, da ga ni, pa tudi časi, ko sem se jezila nase, da si sploh želim očeta, da začnem s tem. Nekateri deli mene še danes žalujejo zaradi te izgube. Ne pravim, da ne morete biti dobri starši. Morete. Jaz sem imela ene najboljših. Tudi ne pravim, da vzgoja pri urejenih starših pomeni, da bo slednjič vse prav. Vemo, da je toliko različnih načinov, da se družinska celica razdre in povzroči trpljenje otrok: ločitev, zapuščenost, nezvestoba, zlorabljanje, smrt itd. Toda na splošno je najboljša in najuspešnejša družinska sestava je tista, v kateri vzgajajta otroka oba, njuna mati in oče.

Zakaj ne morejo biti otroci gejev pošteni?

Gejevska poroka ne redefinira le poroke, ampak tudi starševstvo. Priporoča in normalizira sestavo družine, ki nam nujno zanika nekaj dragocenega in temeljnega, obenem pa nam govori, da v resnici ne potrebujemo tega, kar nujno potrebujemo. da bo z nami vse dobro. Vendar ni. Smo ranjeni. Če more kdo govoriti o hudem, smo to mi.

Otroci ločenih staršev smejo reči: „Ej, mami in očka, rad vaju imam, ločitev pa me je strla in je tako zelo hudo. Pretresla je moje zaupanje in nje sem se počutil krivega zanjo. tako težko je živeti v dveh različnih hišah.“ Posvojeni otroci smejo reči: „Oj, moji posvojitelji, rad vas imam. Dejansko pa mi je zelo hudo. Trpim, ker se je razdrl odnos z mojimi prvimi starši. Zbegan sem in jih kljub temu pogrešam. Z njimi se nisem srečal.“

Otroci istospolnih staršev pa nimajo istega glasu. Ne le jaz. Toliko nas je. Veliko izmed nas nas je preveč strah, da bi spregovorili in vam povedali o svoji ranjenosti in bolečini, kajti iz kateregakoli razloga se zdi, da ne poslušate. Da nočete slišati. Če rečemo, da smo ranjeni, ker so nas vzgajali istospolni starši, nas ignorirate ali pa nas označite za sovražne.

Pa tu sploh ne gre za sovraštvo. Vem, da razumete bolečino etiketiranja, ki ni pravo ter bolečino nalepke, ki jo uporabljajo, da bi vas grdili ali utišali. In vem, da vas v resnici sovražijo in da ste zares ranjeni. Bila sem na pohodih, ko so nosili napise Bog sovraži čike ter Aids zdravi homoseksualnost. Jokala sem in se razsrdila skupaj z vami na ulici. Toda to nisem jaz. To nismo mi.

Vem, da je to težak pogovor. Vendar o tem moramo govoriti. Če lahko kdo govori o hudih rečeh, smo to mi. Vi ste me tega učili.”

24kul.si

 • Cyclopean

  Dekleta potrebujejo dobrega in strogega očeta, saj se le tako lahko naučijo spoštovanja in zvestobe. Ženska jih tega ne more naučiti. Mediji in na splošno družba pa dela vse da se le-to povsem uniči in potem imamo kar imamo.

  • tarantela

   Pokorno javljam, da se piši v rit!

  • Morala

   Eh daj…to ne drži! Nam je oče umrl, ko smo bili majhni (4 otroci) in nas je mama sama vzgajala! Marsikaj nas je naučila, tudi spoštovanja in zvestobe!

   • Cyclopean

    To je bilo takrat, danes je to skoraj utopija.

  • Gru

   Hoces rect da so zenske manj vredne od moskih? Proklet ISIS-ovc !!!

   • Cyclopean

    Ne, so pa gotovo bolj dovzetne za pokvarjenost in manipulacijo, kar odlično izkoriščajo mediji in raznorazna bebava gibanja kot so današnji feminizem in LGBT sranje.

    • Gru

     Haha verski moski ego v polnem sijaju;)

     • Cyclopean

      Niti ne, preprosto resnica, ki jo lahko vsakodnevno spremljamo na vsakem koraku praktično.

     • Gru

      Ce si verski fanatik, pol je to zate resnica :) Isto kot ISIS-ovci ;)

     • Cyclopean

      Razloži mi zakaj bi moral biti verski fanatik, da bi doumel kar sem napisal? Ali kje omenjam vero? Ali kje omenjam, da mora biti suženjstvo?

     • Gru

      Nisi , sam sj ves da to kar si napisal izhaja iz RKC ideje?
      Pred krscanstvom v Slo. so zenske bile popolnoma enakovredne moskim.

     • Cyclopean

      Ne izhaja iz RKC ideje, izhaja iz naravnih zakonov, ki niso plod ljudi ampak narave. Marsikatere religiozne ideje (ne samo RKC) niso nič drugega kot naravni zakoni zapakirani v ljudem bližjo obliko. Vendar se je v moderni družbi kjer je ugodje na vsakem koraku, na to povsem pozabilo.

     • Gru

      Naravni zakon je da so zenske bolj zavzete za pokvarjenost ? Kje si do tega prsu?

     • Cyclopean

      Daj no. Ženska se ne more opirat na svojo fizično moč zato je mojstrica v manipulaciji, izkoriščanju, opravljanju in ostalih psiholoških zadevah, hkrati pa tudi same bolj dovzetne za vse to, precej bolj kot moški.

     • Gru

      Haha kakor reces, upam da bos to veckrat napisal na ta portal. Da vidimo reakcijo desnicark ;)

 • vsemojebabe

  Vsak bi se moral upati spregovoriti o svoji bolečini, in nihče ne bi smel bolečine drugega označiti za sovražni govor, kakor dela naša politika.

  • Levicar nikoli!

   Slovenski CSD ni vreden, da ga pes poscije! A si kdaj videl kaksne totalno nesposobne krave sedijo tam?!?!?

   • vsemojebabe

    Ne samo, da so nesposobne. So tudi lažnive, zavajajo starše in javnost, delajo škodo spodobnim ljudem in predvsem otrokom. Kradejo jih, ugrabljajo jih v šolah in vrtcih, kjer bi moral biti otrok varen ter skrbno varovan. CSD tak kot je, bi bilo treba takoj ukiniti.

 • tasilo

  — Oči, oči … kaj je to … transvestit?
  — Ne vem, sine. Pojdi k mami in ga vprašaj.

 • Levicar nikoli!

  Cimprej je treba nekaj narest, da se homoseksualnim parom onemogoci posvajanje otrok. Narava je poskrbela, da obstajajo in narava je tudi poskrbela, da se ne morejo razmnozevat. Posvajanje otrok s strain homoseksualnih parov je poseg v naravno selekcijo. Naj se porocajo in dedujejo drug po drugem, imajo vse pravice hetero parov, otrok pa naj se jim ne daje v posvojitev!

  • Steiermark

   vsi ti homoseksualci ali karkoli že so, so produkt evgenike…..

  • Gru

   Ja otroke enostarsevskih druzin , je treba tudi premestit v rejnistvo, da bojo imeli vse pravice do mame in oceta!!!

   • Levicar nikoli!

    Niti slucajno ni primerljivo! Spet tipicno levicarsko sprenevedanje!

    • Gru

     Zakaj ni isto, saj nimajo enega starsa?

 • Demonkrat

  Vse kar je v podrejenem položaju trpi.

 • totex39

  To kar so sprejeli sedanji politiki je grozno in ne more biti primerljivo z družino, ki jo tvorita oče in mama z svojimi otroki. Neredili so izometničeno družino, ki ne bo nikoli nadomestila očeta in mame pri sami vzgoji. Niso pa pomislili, da otroci pri tem lahko najbolj trpijo.

 • tarantela

  Hm, še ena mama ne more nadomestiti očeta… Kaj pa tam, kjer jo oče enostavno pobriše. Menda je nedavno tega en dedec pobegnil iz svojega zakona k znani slovenski pevki? Poleg žene je zapustil še tri otroke. Pa otroci duhovnikov…

  • Nata

   Moj jo že ne bi pobrisal ( hm. . . . .no, sedaj seveda ne ).
   Bi mu postavila kufre in vse štiri otroke pred vrata. Vsem petim bi lepo spakirala vse potrebno. Lepo oprano in zlikano ! Še kakšen priboljšek bi jim dodala !
   Me zanima, če bi ga dama h kateri namerava še želela imeti.

   • tarantela

    V tem primeru je možakar spokal in odšel. Ne vem, če je žena sploh prišla k sebi in bi naredila po Tvojem načinu. Sicer pa ne verjamem, da bi Ti osebno naredila tako svojim otrokom. Najbrž bi jim poskusila s čim manj hrupa ublažiti zadevo. Sicer je pa to precej znana pevka z nizkim glasom. Se pa take zadeve na daljši rok ne obnesejo Tudi Heleni Blagne se niso. Samo otroci so ob tem zelo prizadeti. Je že bolje, da očeta sploh ni, kot pa to.

    • Nata

     Ja, delno se strinjam.
     Vendar bi vojim otrokom verjetno naredila uslugo. Zadeve morajo biti izpostavljene za vse člane družina. Saj otroci niso neumni. Veliko opazijo.
     Možu pa tudi. Ne bi vtrajal, ali pa bi ” ta nova ” obupala !!
     Sem prepričana, da čez čas možje obžalujejo svoj korak.
     Saj, končno. . . . kje pa je kakšna razlika? Za nekaj časa nova, sveža, mlajša žena. Ampak ta bi tudi rada imela naraščaj.
     In moški – ubogi – znova preživlja že doživeto.
     Moški pač želi biti ljubljen in otroci so majcena ovira.Saj niso več na prvem mestu.
     In to je velika moška zmota. Niti potrudijo se ne ” raziskati ” ta fenomen novega člana.

     • tarantela

      Če bi Ti še svojim otrokom spokala kufre in jih obenem z možem postavila pred vrata, ti lahko zagotovim, da bi otroci doživela velik šok, saj bi mislili, da jih Ti ne maraš. Z otroškimi dušicami je treba biti zelo previden. Običajno se zgodi, da otroci razmišljajo, da so oni krivi za ločitev, ker niso “bili pridni”. Za otroke, tudi tiste napol odrasle, je to zelo huda preizkušnja. Pusti lahko rane za vse življenje. Ampak midve ne bova rešili tega problema. Ko odrasle preplavijo hormoni tam okoli 40. leta, je hudo.

  • Steiermark

   ali je tudi tvoj oče “pobegnil”….. če je, se nebi čudila….
   Bistvo vsega zla v teh evgenični oz. pederastični miselnosti ni, v tem, da družino “zapusti” ali oče ali mati. Bistvo je v tem, da tile, nenaravni – umetno ustvarjeni produkti evgenike, skrbijo naprej, da njihovi otroci ali posvojenci življenja ne dojemajo, takšnega kot je: da je moški moški in ženska ženska, ter da je naravna pot človeštva v združevanju moškega in ženske ter posledično spočetje otrok in nadaljevanje človeške rase! Vse, kar je izven tega in uči nasprotno od tega, je bolano in izrojeno. Zato naj družba vsem takšnim, “zavedenim” oz. zapeljanim žrtvam pedofilov in drugih odvratnih evgeničnih produktov, pomaga s strokovnostjo – psihoterapijo, v kolikor je mogoče in še ozdravljivo. V nasprotnem primeru pa se naj “istospolniki” in ostale izrojene sorte garbajo med sabo in naj ne novačijo že otrok za svoje bolane ideje in prakse!

 • Olga

  Levica pa na veliko zlorablja stiske istospolnih za oblast in v škodo najranljivejše skupine – otrok!! Najhuje pa je, da hoče celo preko šolstva vsiliti prepričanje (celo sindikalist ßtrukelj), da je normalno, da otrok izbira spol in eksperimentira z njim!? Gre za zlorabo v najhujšem smislu!
  Obenem pa s paradami “ponosa” smeši stiske gejev in lezbijk in jih še bolj oddaljuje od ostale populacije! Nikakor ne morejo razumeti, da je clovelostno bitje in njegovo mesto v družbi ni odvisno damo od spolne identitete, ampak od vseh ostalih njegovih talentov, ki jih kot človek ima!

 • Nata

  Meni pa gredo te ” večne ” teme ža malo na živce.

  Tu sploh ni dileme. Prav nobene ! Oče je in mora biti pri vzgoji enakovreden partner svoji ženi. In obratno. Jin in Jang. Ta sijajna dvojnost, ki jo človek potrebuje celo življenje.!

  Očete, ki so strogi, a obenem tudi dober vzgled, otroci obožujejo.Njihova odločna beseda jim veliko pomeni.

  Zato je govoričenje o posvajanju, pa Bog ve, o čem še vse, povsem nepotrebno.
  Narava ( ali pa oni sami ) jih je malo prikrajšala. In ?? Nič hudega . Saj je še veliko drugega, lepega na svetu. S čemer lahko zapolniš praznino v življenju.
  Veliko ljudi ostane samskih. Pa imajo morda nečake in nečakinje. Ki jim lahko zelo pomagajo. . . . . . .drug drugemu.
  Ampak. . . . . . sedaj so geji in lezbijke v modi. Se pa ne zavedajo, da se smešijo s tem silnim povdarjanjem o ” pravici ” do otrok.

  • Gru

   Kaj pa otroci z enim starsem?

   • Capi

    A si ti sploh prebral kar je napisala?
    Tretji odstavek………

    • Gru

     Sm ja , a ti si ?

     • Capi

      Spet samo odgovarjaš, nič ne bereš?
      Lepo sem ti napisal “Tretji odstavek…..”
      Očitno samo bevskaš…….kot pasjejebci…..

     • Gru

      Ma ti si pasjejebec , zblojenc en

      Kje pise o enostarsevskih druzinah?

   • Nata

    Odvisno . . . zakaj samo z enim.

    • Gru

     Vecino primerov k poznam , so fotri pobegnili .

     • Nata

      Danes ne eni, ne drugo ne znajo prav nič potrpeti. Jezike šparajo. Potem pa” kruha stradajo ,”?

     • Gru

      Zanimivo ;)

 • primsek

  Teta ki je napisala tekst, tudi trpi in bi jo morali odrešiti v kakšni od noriških umobolnic, menda niso rezervirane samo za pisca in pesnika iznoriških radosti.In kdaj boste prisilno zdravili Gorenaka Piškotka

  • antimur

   Pedri in lezbijke, sprijaznite se, da ste nekaj najbolj gnusnega, kar je na tem svetu, zaradi vas pa ne trpijo samo otroci, ampak vsa normalna družba, ki se duši v teh vaših ogabnostih.

   • Gru

    Haha sprijazni se da si rahlo bogi in bolan v glavo , posebej trpi tvoj duh ;p

 • Gru

  Kot prvo naslov je obupen, kot drugo ta zenska je verski fanatik ;)

  ” Zaupala jim je, da je od svoje “očetovske rane” ozdravela, ko je začela hoditi v cerkev. “Dokler nisem prišla h Kristusu, nisem čutila, da bi mi bilo odvzeto to breme,””

  Haha psihicni bolnik in vi jo uporabljate kot vir. Norci na kupu ;)

 • Gru

  Zakaj ne morejo biti otroci gejev pošteni?

  Kaj je pa to za cudo od stavka HALO, pizde verske zblojene, vsaj v Sloveniji izumirate, ker ste poden od clovestva. Isti kot ISIS!!!!

  • Borut Stari

   Zakaj oba z Ferissom uporabljata neproduktivno zmerjanje? Tako oba kažeta svoj intelektualni nivo. Na bruhanje mi gre. ko berem takšno obkladanje s slabšalnimi pridevniki, ki niso vsebina normalno vzgojenega človeka.

   • Gru

    Zato ker se moram spustiti na ta beden nivo debatiranja, sam poglej kako hitro so me obtozili da sm peder in se kj slabsega. Samo zato ker se nestrinjam z to idejo!

    • Borut Stari

     Ti najbolje veš kaj in kdo si. Inteligenca ti pove, da se na beden nivo debate ne spuščaš. Obkladanje takih enostavno ignoriraš. Ker nima nobene vrednosti.

     • Gru

      Se strinjam, sam priznam da mi taki clanki , ki povzdigujejo sovrastvo do manjsine dvigne pritisk v nebo. Nism prfekten zato me zanese vsake tok v tako debato ;) Zal.

   • Feriss.H

    Jaz sem mu samo vrnil žogico … pa ni dojel … takim pač vračaš dokler ne začnejo dojemat ali pa omagajo

    • Gru

     Haha zdj sm pa jz zacel haha preberi si kaj si napisal prvo ;)

     • Feriss.H

      Tale tvoj chimpout ti je očitno porušil orientacijo, moj prvi post je bil komentar na katerega si se ti PRVI odzval in začel “Inteligenten dialog” ali bolje rečeno ping-pong. PREVERI SAM

     • Gru

      Aja?

      Feriss.H
      eno uro nazaj
      Dragi NORMALNI, IstoSpolovilarji sploh niso krivi za kaos ki ga indirektno povzročajo, krivci so Akademska Marxistična Kabala ki promovira in izobražuje v tej smeri, predvsem pa Levičarji.

      Komu si kle odgovarju?

     • Feriss.H

      A si ti res zgubu orjentacijo in gravitacijo -???

     • Gru

      Ne si jo pa ocitno ti ;)

     • Feriss.H

      Pa smo spet tam … Majmun ki ponavlja nerazumljive mu gibe in misli da je s tem enak … da ni več majmun

     • Gru

      Hvala vecvreden clovek ;)

    • Borut Stari

     Ali imaš veličasten občutek, da si zmagal?

     • Feriss.H

      Ne, samo zabavalo me je iztiriti histeričnega

     • Gru

      Bravo cist si me iztiril haha

     • Borut Stari

      Slaba zabava je to. Kot branje ovenelega izpiska praznegaTR.

     • Feriss.H

      LOL
      Tale s “praznim TR” ti je močna

      Ko napišem nekaj in to podprem z argumenti pričakujem argumentirano reakcijo, čeprav me ne preseneča več da Homo-Levi pritepenci reagirajo zapenjeno, a če kakšen tak, še posebej novi, začne z izjemno histeričnimi izpadi mu potem poskušam na hitro “parirati”. Po določenem stopnjevanju take “inteligentne” izmenjave mi večinoma uspe zabiti Loja, a tale danes je bil trdoživ, pravi kapitalni majmun, skakal je z veje na vejo in se slinil in vreščal kot obseden. Za vsak slučaj sem shranil celotno stran, malce za arhiv in dokazni material, ker taki znajo naknadno izbrisati svoj profil in se “dragoceni” umotvori izgubijo. Ne bi me presenetilo če bi tudi tale naredil prav to.

     • Borut Stari

      Ja, hudič je, ko se na ekranu bankomata pojavi Hugo in izusti, prijateljček prišli smo do dna. Hugo je zelo prijazen, vendar, ko se pojavi je cela kama sutra.

 • Gru

  Ja otroke enostarsevskih druzin , je treba tudi premestit v rejnistvo, da bojo imeli vse pravice do mame in oceta!!!

 • Feriss.H

  Dragi NORMALNI, IstoSpolovilarji sploh niso krivi za kaos ki ga indirektno povzročajo, krivci so Akademska Marxistična Kabala ki promovira in izobražuje v tej smeri, predvsem pa Levičarji.

  Homo-Lezbarstvo obstaja že od Antike če ne še prej. Še kakšnih trideset let po WW2 so Homosi bili predmet posmeha in bi tudi odleteli iz služb če se je razvedelo, pol se je pa začelo, in to začelo s kar tristo na uro po vseh pasovih in še po odstavnem. Celo legendarni Britanski znanstvenik Alan Turing ki je skrekal Nemško ENIGMO in je bistveno prispeval k zmagi Zaveznikov je zaradi Pederastije bil sodno preganjan takoj po vojni

  Promocija Homosexualizma je načrtna kot je načrten Multikulturalizem. Hollywood je eden od najbolj vplivnih promotorjev te deviacije, takoj za njim pa šolski sistemi Zahoda, predvsem Ameriški. Ne prezreti da sta LGBTQ in Multikulti namenjena SAMO Euro-civilizaciji, ostali so tega oproščeni, še posebej Židje. Čeprav sami imajo precej te scene, jo ne promovirajo v svojem okolju, še posebej pa svoje otroke ne posiljujejo s takimi programi.

  Hollywood je v Židovskih rokah
  Ameriški izobraževalni sistem je POVSEM v Židovskih tacah
  Tudi preštevilne Nevladne Organizacije ki so financirane in celo vodene od Judenov, aktivno sodelujejo v agresivni kampanji IZKLJUČNO Homoseksualizacije Evro-Rase.

  Čeprav Nosati krmilijo Pederizacijo Zahodne družbe, glavni kooperanti in krivci so le Levičarji, ker oni to podpirajo. Za nastalo stanje so bolj krivi oni kot pa Homosi in Nosati skupaj. Dokler folk ne bo tega dojel, bo ta Socialni Konstrukt skupaj z Multikultijem vztrajal v programiranem namenu – Izginotje Evropskih Ljudstev.

  Pri izpostavljanju Židovske vloge ne gre za mojo “AntiSemitsko” obsesijo, vsak lahko poišče in prebere imena ki so že kar vgravirana na portalih teh silnih Homo-Promo firm in firmic.

  • Gru

   Dragi ti si zelo dalec od tega da bi bil NORMALEN v glavi ;)

   • Feriss.H

    Says who – ??? a dežurna pederčina kot ti

    • Gru

     Sm hetero , zgleda pa da si dezuren norec iz Polja ;)

     • Feriss.H

      Levuhar ali peder, ni veliko razlike, usekani ste oboji

     • Gru

      Nism peder , drugic . Ocitno neznas brat, ker si ubogi v duhu . In nism levi ti zblojena pizda prokleta, ki misli da je vec vredna kakor drugi ljudje!!!!!

     • Feriss.H

      Da parafraziram Dirty Harry-a – “You made my day” – vedno mi je v zabavo spraviti ob živce histeričnega pederčka ki vrešči da ni peder, in je pripravljen celo izdajati se za NORMALNEGA … samo ne gre … fantiček, vsak tvoj klik po tipkovnici je v ritmu s tvojim ritnim ritmom … a se ti ne svetlika, rit-m, rit-m. Če se ne umiriš te bo še kap in Oh My God – en toplovodar manj

     • Gru

      O ti zblojena pizda , ocitno res pises iz polja. Se tretjic, ker ocitno negre v tvojo trdo betico. Nism peder!!!! Ampak sj vemo da nebos dojel , ker si ubogi v duhu!!

     • Feriss.H

      Tud tale tvoj alias je nekam v skladu s tvojo orientacijo, asociira na gru…gargbrl … ko ga vlečeš “soprogu”, a pogoltneš tud – ?

     • Gru

      Haha res si ubogi v duhu, se cetrtic pizda zblojena. Nism peder!!!! Gru je pa ime iz stripa, ampak tako psihicno bolan clovek kot si ti tezko dojema stvari. Sj te razumem , pac prestrasen mali clovek, ki misli da je nekaj vec. ;) Ocitno je tudi da obozujes pedre , glede na tvoje zapise:)

     • Feriss.H

      Probaj malo med in kamilice … pomirja

     • Gru

      Ti si pa zebelj v glavo zabij, sm slisu da pomaga takim kot si ti!!

     • Feriss.H

      Če kamilice ne pomagajo pa probaj timijan, če pa tudi to ne pa se zjokcaj malo na ramenih svojega “soprogca”

     • Gru

      Se sedmic za tvojo trdo betico, nism pedre!!! Ti si zgleda zelooo bogi v duhu in brez morale!

     • Feriss.H

      ROFLOL … škoda ker ti ne morem robček doturiti … če slučajno ni “soproga” zraven da ti ga turi … ROFLOL

     • Gru

      ROFLOL? Zgleda hoces bit moderen in z casom in ti nerata , ker si res bogi v duhu ;) sj se mi smilis kako trpis v zivljenju zaradi svojega egota. Naj ti prisepnem pizda zblojena, nisi vec vreden kakor ostali ljudje!!

     • rubec

      **********

     • karpelec

      Temu se reče suhovejniška levuharija.

    • rubec

     HIHI

 • Gru

  Sj veste da imas tudi druge zgodbe, kjer ti otroci geyev govorijo kako so super ziveli.

  Ta punca pa je podlegla verskemu pritisku da kao ni normalna , ker ni odrascala z fotrom. Medtem ko otroci iz enostarsevskih druzin tudi tako odrastejo cist normalni.

 • Gru

  Prokleti verski fanatiki, cel svet unicujete ze vec kakor 2000let. Unicujete nam druzbo in moralo. In vse to samo zaradi egota , ker mislite da ste vredni vec kakor ostali.

  • Feriss.H

   Vnema ki te daje kaže na to da je občutek krivde le prehud … vseeno umiri se, dokler so Levi na oblasti so vam “pravice” zagarantirane. Vaše pedofilske igrače (otroke) boste lahko še naprej si prisvajali … vse do … bomo videli … Sharija vam ne bo prizanesla

   • Gru

    Hahaha se eden, ki neloci spolne usmerjenosti od spolne motnje haha O kok si bogi v duhu. Se petic pizda zblojena, nism peder!!!!

    • Feriss.H

     Pa naj ti bo … nisi peder … gejček pa si … zdaj zadovoljen?

     • Gru

      Niti najman ti zblojenc, nisem homoseksualec, se sestic. Ampak ocitno to res negre v tvojo trdo betico!!!

     • Feriss.H

      Aja trdota te jezi … a ma “soprogec” preveč mehkega … ti je pač lažje pri “deep throat” exibiciji

     • Gru

      Ooo a ti domislija vec nedela in se rad ponavljas haha ooh si bogi v duhu ;)

     • Feriss.H

      A smo slišal dobro – “ooh” – kaj je to blo?

     • Gru

      Haha kj zdaj se brat neves ? O bogi mali clovak, sj bos enkrat odrastu ;)

     • Feriss.H

      Moram ti priznati da špon pa maš, skačeš od enega do drugega komentatorja, kot majmun z veje na vejo … majmun in peder … tega še nismo mel tu … ROFLOL

     • Gru

      Haha kj zdaj ti tablete popuscajo? O bogi mali verski fanatik , sj bo pridejo pocas v tvojo oblazinjeno sobo ;)

     • Feriss.H

      Zastonj ti je vsak napor … vidim da histerija že počasi usiha … še malo hlipanja, potem pa pride “soprogec”, in pomirjevalna bananca … pa spanček … sam ne se spozabit pa “soprogu” bleknit da nisi tetka … lahko bi ti zameril in vam gre “zakonček” po gobice

     • Gru

      Se sedmic za tvojo trdo glavo , ti pizda zblojena. Nism peder!!!

      Ampak kokr vidimo je tvoja glava res trda u dno duse ;)

      Ah res se mi smilis kako zelo si bogi v duhu ;)

     • Feriss.H

      OK … imaš priliko da namesto “zablojenega pizdarenja” poveš tudi kaj konkretnega. Pazi, TI si OD PRVE začel s zmerjanji in se ti je odbilo v glavo. Nehaj zdaj biti majmun in se nehaj obnašati kot nevrotični peder, če slučajno res nisi peder, predvsem pa nehaj majmunirati.

      Povej ZAKAJ taka vnema pri zagovarjanju nečesa kar je NENARAVNO, in je DEJANSKO OGABNO. Vsi Homosi in Lezbe so produkt NARAVNIH procesov, v življenju pa se priklonijo NENARAVNEM.

     • Gru

      Ok, kot prvo je naravno, vera je tista nenaravna. Kot drugo ce je tebi ogabno se nepomeni da je vsem. Men je tudi vera ogabna, pa kj cmo za nekoga pac ni. Taka vnema pa zato, ker je ta clanek spisan tako, da spodbuja sovrastvo do manjsine, kar tezko prenesem, pa ni vazno kera manjsina. Ko boste verni v manjsini bom tudi vas branil pred takimi stvarmi ( pa sm ateist ) . Ti bi pa lahko malo manj zalil in nehal pisat teorije zarot, ki nimajo veze z realnostjo ;)

     • Feriss.H

      Ne vem kaj tolk mljackaš o veri, vsaj ko se meni obračaš, NE VEŠ a sem ali nisem veren, ajde naj ti bo, jaz sem AGNOSTIK in ATEIST … OK?

      Če hočeš razpravljati o veri lahko tudi to načneva LOČENO, a ne zdaj mešati to z aktualno temo, ker je IRELEVANTNO!

      S temle stavkom – “ker je ta clanek spisan tako, da spodbuja sovrastvo do manjsine” – si samo izpostavil svojo lastno zadrtost, lastno “versko” blaznost in tudi precej zagamanosti. ZAKAJ – zato ker sploh ne gre za sovraštvo, gre za GNUS do Homosexualnosti, vsaj pri meni. Tudi ta gnus nebi nikoli izražal da niso Homosi PRVI začeli in čedalje bolj vztrajajo na REDEFINICIJI TRADICIONALNE družbe ki je NAS in NJIH sploh obdržala pri obstoju in tudi pripeljala do današnjih dni. SOVRAŽIM pa programsko vsiljevanje nečesa kar je DEJANSKO Nenaravno in sprijeno. SOVRAŽIM LEVIČARJE!

      Glede teorije zarot pa si – ali revše ki ni sposobno obstati, nima razvitega opažanja in zaznave, kar pomeni plen plenilcev, ali pa tako indoktriniran z Marxističnim “izobraževanjem” da si že imun na vsako logiko.

      Res je, NE GRE za zarote, gre za NAČRT, za IZVEDBENI PLAN ki se IZVAJA že z Nadzvočno Hitrostjo. Vsi znaki so vidni, servirani Franko-Gobec, odvija se pred našimi očmi, tisti ki tega ne zaznavate pa ste že izgubljeni primeri. Komentar sem zaključil z – “vsak lahko poišče in prebere imena ki so že kar vgravirana na portalih teh silnih Homo-Promo firm in firmic” – Kaj je problem, a se ti ne lup, nisi v stanju poiskati Legalno obstoječe ustanove, institute, predvsem pa opazovati početje Bruslja, Washingtona in OSEB ki vodijo politiko Multikultija in Homsexualizacije družbe že od vrtcev naprej.

      Takim kot si ti predlagam da si pogledajo intervju ki ga je dal že leta Sovjetski prebeg iz KGB Yuri Bezmenov tu – KGB defector Yuri Bezmenov’s warning to America – https://www.youtube.com/watch?v=bX3EZCVj2XA – tu pa je splošno googlanje – https://www.google.com/#q=yuri+bezmenov

      Sam sem že pisal na to temo tu in ti je servirano na krožnik da se ne matraš z iskanjem – https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/teroristicni_napad_v_berlinu_lahko_pomeni_konec_angele_merkel/#comment-3061435288

      Ne nakladaj da je nekaj zarota če tega nisi v stanju ARGUMENTIRANO obrazložiti. Lapati na pamet da nekaj je ali ni, samo zato ker ti tako praviš je tvoja lastna DOGMATIČNA zaplankanost.

      CAPISH – ???

     • Gru

      Wow kak hud zapis, saj ves da nemores bit istocasno AGNOSTIK in ATEIST? Aja hvala ker me spet zalis ;)

      ” SOVRAŽIM pa programsko vsiljevanje nečesa kar je DEJANSKO Nenaravno in sprijeno. ”

      Zanimivo, ker homoseksualnost je naravna, to da mislis da je sprijeno pa je osebno tvoje mnenje. Pa lih vera je programsko vsiljena in nenaravna ;)

      Aja pa se to razmisljas popolnoma isto kot verni clovek. In ce sm jz po tvoje peder , si ti pomoje veren clovek ;)

      Ps; takim kot si pa ti, pa jz predlagam. Da se malo bolje poducite o biologiji in cloveskih odnosih ;) ter zgodovini vere v Evropi.

     • Feriss.H

      Dobil si priliko da se končno posvetiš argumentiranem dialogu in je OČITNO da ti ne gre. Če si raje majmun pa bodi majmun. Majmunski odzivi pa hitro postanejo dolgočasni. Pizdi sam naprej v svoji majmunski kletki (glavi)

     • Gru

      Roger ;) Pizdek mali ;)

     • Gru

      ” in OSEB ki vodijo politiko Multikultija in Homsexualizacije družbe že od vrtcev naprej.”

      Zanimivo da te veroizacija nemoti, pa se zacne se pred vrtcem ;)

  • xtc

   Glej čudaki niso družba so njen družbeni rob in tam sodijo ali sodite z levaki vred;če čudaki prevladajo družba potone v kaos razsip in kamneno dobo:

   • Gru

    Sj to ti lih govorim, verski cudaki ste druzbo porinili v kaos in razsip ter kameno dobo. Si pozabu na srednji vek?

    • xtc

     A ti ne razumeš ;da ste čudaki rak družbe;ki jo uničujete in prinašate z svojo iztirjenostjo nato kot posledico Adolfe ;Staline;Lenine;Tite ipd izkrivljence ravno zato ker zlezete z družbenega roba podobni vam so že uničili Rim inGrčijo:

     • Gru

      Razumem, sam ti nerazumes da so verniki tisti , ki unicujejo naso druzbo ;)

     • xtc

      Sevedauničujejo “vašo” družbo ;ki je iztirjena in nenormalna in sodi na družbeni rob ne pa kot družbena vrednota:Ati razumeš kaj je defektna roba?
      Obstaja;ne moreš preprečiti njenega nastanka(v malih procentih) in nima visoke vrednost in doprinosa firmi(družbi);pač preprosto obstaja:

     • Gru

      A ti res nedojames , kje bi bili z znanostjo ce nebi bilo verskega srednjega veka, kjer so znanost zatrli za skoraj 200plus let?

     • xtc

      Glej čudak;verjetno ne precej dlje:
      Kajti;ne pozabi ;da je ravno cerkev uzakonila kot smrtni greh pa “parjenje” znotraj familije ipd:stvari ;ki so rojevale deformacije;bolezni ipd in ne pozabi še nekaj ogromno zaslug za razvoj zdravstva ima ravno cerkev:
      Glede taga kako napredno družbo bi prinesli iztijenci;pa je lepo vidno iz zgodovine;pokopali so Egipt;Sodomo;Grčijo;Perzijsko cesarstvo;Rim in še katero kulturo;kjer so postali merilo normalnosti_vse družbe so končale v kolapsu in stvari z”NAPREDNIMI IDEJAMI” SO UREDILI BARBARI;DA JE BILO ZOPET NEKAJ ČASA MIR:
      sICER PA CERKEV KOT TAKA IMA KAR NEKAJ TEMNIH PLATI;VENDAR PA JE DANES KOT TAKA Z jUDOVSTVOM temelj mderne družbe:Družba;kjer prvladujejo predvsem čudaki;pedofili;zoo fili;nekrofili in ostali iztirjenci;kamo po svojem gnevu nad normalnimi očitno sodič;je družba brez perspektive in nAPREDKA IN PELJE V KAMNENO DOBO:

     • Gru

      Mislim da se moras zgodovino se enkrat prebrat, veliko stvari si pripisal RKC , pa jih sploh ni ona uvedla ampak ukradla kulturi pred njo. Ze pogani so imeli da se “parit ” znotraj druzine ni dobro. Glede zdravstva, a ves kdo so bile carovnice v vecini? Zenske , ki so obvladale rastline in kako cloveka pozdravit. Kaj je RKC naredu, zazgal jih je in prepovedal!!

      Ps; nauci se kaj je spolna usmerjenost in kaj je spolna motnja ;)

     • xtc

      sEDAJ TI BOM RAZLOŽIL ;KER VIDIM ;DA TEŽKO RAZUMEŠ KER SI IDEOLOŠKO IN VERJETNO ŠE KAKO DRUGAČE TRČEN OZ:čudak:Po domače_skušaš mi prodati škart hladilnik za prvo klaso in trdiš ;da je škart enako dober kot prvoklasni premium izdelek:
      Torej po tvoji logiki zakaj ko greš v trgovino ne kupuješ defektne robe ali robe ;ki je poškodovana po normalnih cenah?
      Zakaj že?
      Ker je z napako:
      In roba z napako pač ni merilo za kvaliteto oz: norma_kar praviš ti:Upam ;da sem bil dovolj jasen ;šale narave in kiksi le te pač niso prva kvaliteta in merilo normalnosti ampak so pač napaka_žal: in kot taki pač obstajajo niso pa merilo za normalno in napredno družbo kot njena vrednota;kot tudi razbit avtomobil ne sodi v prodajalno kjer prodajajo nove;one prodajajo drugje:

     • Gru

      Trcen pravis? Sj ves da vera tudi nespada v druzbo, saj je pokvarjena roba pa se stara in znucana.

     • xtc

      Naj ti razložim ;čudak;današnja družba temelji na krščansko judovskih koreninah in vrednotah torej družba temelji na verskih temeljih saj je tudi na ta način dosegla tak razvoj in kot take morajo te vrednote obveljati;ostalo zunaj njih pač obstaja in sprijazniti se je treba s tem ampak sodi tam nekam v klet;stranišče skratka nekam na skrito:Seveda se te ljudi ne sme preganjati;še zdaleć pa ne promovirati ali pa reklamirati so ker pač so ni pa potrebno za njih nobenih posebnih zakonov ali izjem ali nadzakonv:
      Jasno se ve kaj je družina in kaj je skupnost dveh partnerjev in jasno se ve kaj je spol:
      Vera pri tem nima veliko_večino je naredila narava:

     • Gru

      Cudak pravis ;) zanimvo. Sicer se ne strinjam z tvojim pogledom na druzino.

     • xtc

      s ČIM SE TI NE STRINJAŠ NI POMEMBNO POMEMBNO JE ;DAJE NARAVA NAREDILA TAKO ;KOT JE PRAV_VERJETNO SO BILI ISTOSPOLNI KAK POIZKUS ;KI SE PAČ NI POSREČIL;EVOLUCIJSKA NAPAKA;KI PA SE OČITNO POJAVLJA NA VSAKIH SSTO ALI VEČ TISOČ:
      nARAVA JE NAREDILA ZA DRUŽINO MOŽA(SAMCA) ŽENO(SAMICO) IN OTROKE NI a naredila za družino istospolne in otroke(bog in vera s tem nimata nič);zakaj je uredila tako;verjetno že mora biti tako:Jasno pa je ;da dve napaki lahko proizvedejo očitno le še hujšo;zato je nareava istospolnim pri razmnoževanju pač postavila STOP znak;in ne RKC in en vera:

     • Gru

      Kar ti pises ni pomebno, pa se biologije se mal nauci, da nebos pisal nesmislov ;)

     • xtc

      Kar ti pišeš je sploh nepomembno;ker je bolno:
      No ker že dlakocepiš pa tole narava pozna nekaj primerov obojespolnikov vendar pa čgre za organizme;ki so zelo nizko na lestvici razvoja in v tisočletjih niso napredovali malodane nič:

     • Gru

      Oh sploh ni pomebno kaj pises ;) Pouci se malo o biologiji. Vsi sesalci imamo obojespolnike med sabo!!! Pa ptice in kuscarji ;)

     • xtc

      No potem ni problem naj te naskoči en istospolni pa boš dobil otroka ali pa preprosto sam sebi naredi otroka: JAO:

     • Gru

      Hahahahaha zdj si me pa do solz nasmejal z svojo zalitvijo hahaha

  • Borut Stari

   Nekaj tu ne štima. Kako poznaš in interpretiraš razliko če nisi odrasel v obeh skupnostih? Kako lahko trdiš, da je svinjina boljša od govedine če nisi jedel obeh? Zgodba ne velja kot splošno doživetje. Sam sem odraščal in sem tudi ustvaril klasično družino. Istospolna skupnost mi je tuja in je zato niti obsojam niti zagovarjam. Enostavno ne poznam obeh.

   • Gru

    To tko je ce poznas ljudi, pol ves kaj se jim dogaja in verski fanatiki mislijo da so vredni vec ;)

    • Borut Stari

     Ne mislijo. Verujejo, da so vredni več. Pa naj živijo do konca življenja v svoji zmoti.

     • Gru

      Ko bojo nehal , bo svet sel na boljse ;)

     • Borut Stari

      Nikoli ne bodo nehali, Tako kot ima magnet dva pola ima dva pola tudi ljudstvo. Vernike in nevernike. Pri magnetizmu se enaka pola odbijata in obratno. Nekaj vmes ni možno.

     • Gru

      2000let nadvlade vernih se koncuje , naravni postopek, vse se enkrat konca.

     • tarantela

      V Evropi pripadnost veri upada, krščanstvo se seli v Afriko, Afričani pa pol na čolne in via v Evropo.

     • Gru

      Res sam da neprinesejo nic novega, pa se sokirani so na koncu kak odnos imamo do vere. A kj cmo po 2000letih se mora nekje nabrat vsa svinjarija RKC-ja.

     • Borut Stari

      Ni se ne končuje. Odkar obstaj človeštvo je bilo tudi verovanje v koga ali nekaj. Npr. naravo ali celo Partijo. Osebno me to ne vznemirja. Vsak po svoje.

     • AliquisN

      Sem veren in nikoli nisem pomislil, da sem zaradi tega nekaj več. Priznam da Cerkev je imela in še vedno ima veliko napak, ampak vsaj nekako jih odravljajo ( ni več odpustkov, križarskih vojn itd.) Prav tako pa predvidevam(po komentarjih ki sem jih prebral od tebe), da podpiraš prihode migrantov v Evropo. Tukaj se tvoja izražena mnenja križajo, če priznaš ali ne. Praviš da se verski fanatiki imajo za nekaj več in da ko bodo nehali bo svet lepši. Očitno se ne zavedaš kaj dejansko pomeni verski fanatik. V krščanski veri boš trenutno težko našel človeka, ki bi daroval svoje življenje za drugega in s tem mislim da bi umrl za nekoga drugega oziroma za svoje prepričanje. Trenutno verski fanatiki šele prihajajo v Evropo in v prihodnjih letih boš šele videl kaj to zares pomeni. Niti ni potrebno da so skrajneži. Večina islamskih pripadnikov redno moli itd. To od nas kristjanov ni več ravno pogosto oziroma ko že molimo je le rutina. Malo sem razpotegnil svojo misel in če sem napisal kaj kar ne drži zate, se opravičujem.

     • Gru

      Kot prvo nepodpiram prihode migrantov v EU. Kot drugo spostujem prave vernike, kot si ti ocitno. A to se nepomeni da se strinjam z vami ;) Kot tretje imamo tudi tukaj verske fanatike, pa ceprav nebi pobijal ljudi.

     • AliquisN

      Potem se opravičujem, ker sem to pisal za tebe… Je pa vseeno uporabno za kakšnega drugega na tem portalu, da si prebere. Tudi jaz imam velikokrat dvome in prav tako se ne strinjam z vsem. Imamo nekaj verskih fanatikov, ki pa niso nič v primerjavi z muslimani. Če ne drugega jih je manj.

     • Gru

      Jp se strinjam ;;)

   • Jeffrey

    Končno en glas razuma….bravo Borut !

  • Brane Pomahaj

   Prokleti buzerantarji fanatični. Uničujete svet že 10.000 let. Nobene morale, nobenih vrednot, skratka nič ni od vas. Vse zaradi vaše bolane izprijenosti. Mislite, da ste večvredni kot večina, mislite, da ste nad nami. Vsiljujete nam vašo dekadenco in degeneriranost.

   • Gru

    Oh se eden k nedojame , nism peder ti zblojenc ;) in v bistvu ste verski fanatiki tisti, ki mislite da ste vec vredni in nam unicujete druzbo in moralo. Si pozabu na pankrte?

   • Jeffrey

    Tebi pa res lahko kdo samo še pomaha, saj zgleda da te bo pobralo od vsega hudega, ko so ti grdi buzarantje že čisto uničili ta svet…haha…

  • tramal

   Od takih izmečkov kot si ti smo mi neprecenljivi.Naš bog je večen ,vam pa vsakih par let kdo flikne,naprimer tito,drnovšek,kardelj in komaj čakam da pobere vašega malega grdega boga kučana.Potem boste pa že našli novega za kratek čas.

   • Gru

    Odlicen primer kako mislite da ste vec vredni od ostalih ljudi ;) Hvala

    • Bozz

     V resnici ti prav tako razmišljaš, da si več vreden kot tisti, ki jih obsojaš. Vprašanje pa je kdo ima prav? Kdo je več vreden za družbo? Tisti, ki je normalen in je ne uničuje ali tisti, ki jo uničuje? Linke imaš zgoraj, kaj počnejo tvoji homoti za zaprtimi vrati s svojimi posvojenimi otroci. In to je samo vrh ledene gore.

     • Jeffrey

      “…..Kdo je več vreden za družbo? Tisti, ki je normalen in je ne uničuje ali tisti, ki jo uničuje?….”

      Tisti ki je manj butast…^^

  • Bozz
   • Jeffrey

    Ne vem za kaj ti je za en in isti primer treba lepit 100 linkov…aja, ker takih primerov ni na pretek in v tem je fora.( ta je mimogrede star že več let)..iz enega posamičnega primera natolcevati splošen zaključek je bedno…..kot da bi sedaj nekdo nalepil Fritzla, da bi očrnil heteroseksualce, ali pa poročila o tisočih zlorabljenih otrok za zidovi katoliških cerkva (ampak teh je res na tisoče) samo zato da bi očrnil katoliško cerkev. In ne, nihče ne zagovarja takšnih osebkov…spolna usmerjenost tukaj nima veze…vsaka zloraba otrok je vredna vse obsodbe, pa naj prihaja iz kakršnihkoli logov že….je pa podlo da se poskuša z nekimi posamičnimi primeri očrniti določen segment populacije ! Ker se ni oglasil Gru, sem se pač jaz, pa brez zamere…

 • dob

  Zelo lepo ste povzeli to temo, vse mi je jasno in se s sklepi članka tudi strinjam.

  Toda!
  Zdaj še pojasnite, kakšna je razlika med življenjem otroka v lezbično gejevski družini in v družini samohranilke! Naj vas spomnim, da v obeh manjka drugi spol.

  Samohranilstvo je podstat komunizma. Ženska maščevalnost hrani ideologijo komunizma, ki je maščevalna navznoter, zato je komunizem iztrebljal lastne ljudi. Komunizem sta pa organizirana ženska sovraštvo in maščevalnost, ki ju družba (zaradi večinskega načina vzgoje otrok) izrablja za promocijo ideologije.

  Ženska maščevalnost je ne tem področju hranila male mamine delegatke, jih vzgajala v tem duhu, da v njih njihova maščevalnost ohranja režim na oblasti, saj nimajo drugačnih vzorcev, po katerih bi se sploh zgledovali.
  Postanejo kučanovi volivci in ves svoj bes in emocionalni manko (plus manko sposobnosti empatije!) združijo v razredni boj. Tako imamo posledično Slovenijo kot državo, v kateri šprevladujoča iodeologija vlada, in njeno vladanje temelji na sovraštvu do vsaj polovice svojih lastnih državljanov. Ker se to sovraštvo, ki hrani ideologijo, v nastanku ne zmanjšuje, se tudi želja po maščevanju “trpeče” mamice ne zmanjšuje in zato kučan lahko vlada še naprej.
  Kapitalizem predstavlja v možganih sicer odraslega človeka, ki je v sebi infantilen, odraslega moškega,ki je nevaren, pri tem zvit, bogat lenuh, ki krade njemu in njegovi mamici. Medtem ko bi bil dolžan vzdrževati tako njega (njo) kot mamico in jo delati srečno, ker sam, ejga – otrok! – tega ne zmore!

  Zato si režim sposoja denar v tujini. Ki ga seveda ne namerava vrniti, saj je ta denar njihov, ker je last zatiranih, se pravi razreda, ki mu sami pripadajo. Zato preklet kapitalist, lenuh, zvitež in prevarant, ki služi na nas, tega denarja nikoli ne bo videl! In prav mu je.

  Fiskalno pravilo, ki skuša te stvari sploh začenjati urejati, govori točno nasproti vcepljeni teoriji oz. ideologiji, ki sebe ne želi spremeniti (zato tudi ni reform), ne sebe omejevati, Zato si bomo še naprej sposojali denar in mislili, da je to naša sveta pravica – biti nesamostojni.

  Navznoter bomo izzivali konflikt z drugo polovico prebivalstva, ki predstavlja simboličnega sovražnika (kako je to možno, saj bi ti ljudje samo radi delali in skrbeli za družine!). Če ne gre drugače, pa preko zakonodaje, ki omogoča krajo otrok, omogoča gejevske družine in lezbične družine in prav promovira takšno vzgojo. kučanovi volivci (njegovega imena ne napišem z veliko niti v začetku stavka) pa morajo ohranjati njegovo parazitsko ideologijo, in te mu srečni ljudje ne bodo ohranjali.
  Bistvo parazitizma kučanove ideologije je infantilnost!

  Samohranilstvo kot začetna oblika gejevske in lezbo familije je čisto obrambno orožje sistema, ki noče propasti. V bistvu pa je infantilen organizem, ki ne želi odrasti in postati odgovoren.

  Odgovornost se začne graditi z odnosom med stranmi v konfliktu, kar je bistvo demokratične ureditve (ki je pri nas ne poznamo), ne pa s prepovedjo izražanja eni od strani v konfliktu! Pri nas je navada, da je druga stran takoj etiketirana skozi oči ideologije, obtožena za ksenofobno, homofobno, rasistično itd., skratka, vsak njen stavek je takoj označen za sovražni govor. Opozicija je preganjana, neupoštevana, okradena, delo je razvrednoteno, neplačano in delavci izkoriščani. Krivdo pa sistem prevali na “umazani kapitalizem”, “anarholiberalizem”, in v tem smislu.
  PO domače povedano, drugje je igra v peskovniku omejena na otroško obdobje, pri nas je peskovnik, zdaj že oscan in osran, ker nobeden ne menja peska, način našega življenja, v katerem nasilneži tipa Janković krojijo pravila obnašanja in poslovanja, ob asistenci fotrov tipa kučan, ki ga podpira vojska pobesnelih feministk in lezbijk, LGBT, skratka.
  LGBTI, v kratkem, ko bomo, prišteli še Islam.

  Meni je najbolj zanimivo pri tem razmišljati, kakšno bo nadaljevanje te TV serije! Ko bodo LGBTI (vsak posebej) izgubili skupnega sovražnika in se začeli jebat med sabo. Komu bo ESČPN tedaj zagotavljalo njegove človekove pravice – kateremu od njih in proti komu od njih?!

  Skratka, v Sloveniji se napoveduje epidemija, in sicer izbruh jebole!

  • Gru

   A ves kako stevilo enostarsevskih druzin imamo v Slo. ?

   • xtc

    Ja in komunizem na oblasti še kar;to izvrstno potrjuje Doba:

    • Gru

     No povej kok jih je, stevilo prosim!!

     • xtc

      lAHKO ZAČNEŠ S kUČANOM IN SABO NATO PA ČEZ CELI LEVI SPEKTER_KER NI BILO LUSTRACIJE IN OBSODN IN ZAPRTJA RDEČIH ZLOČINCEV:

     • Gru

      Ma dj tezit z to lustracijo, ce bi jo res izvedli nebi nic ostalo od SDS-a ;)

     • xtc

      Preje bi reke ;da od Kučanove druščine in NOB klavcev;bi gulili arest na polno:

     • Gru

      Ah vsi majo maslo na glavi, ce bi oni gulili zapor bi ga tudi desni. Sam vem da vam to ni vsec ;) zato pa ni bilo lustracije.

     • Bozz

      Ja, res je. Tako kot je tebi težko sprejeti marsikatero resnico, ki jo zapisal Dob, je tudi desnim težko sprejeti to resnico o njihovi opciji. Človek bi še pomislil, da je vse skup en velik šov boja med pozicijo in kontrolirano opozicijo, saj je že Lenin podal te smernice in ni šment, da se jih vsi danes držijo. Na zunaj skregani, deli in vladaj, na znotraj prijatelji.

     • dob

      Bozz, človek ki pogreša drugačno komunikacijo z lastnim nasprotjem (in sploh med nasprotji!), takšno, ki eno drugemu približuje, ne pa pohablja ali celo iztreblja – je moje vrste človek!

     • dob

      O tem kdo je kriminalec in kdo gre v zapor – odloča pravni red.
      Ne pa en kurčev-kučanov, revolucionarni, Maslešeriat, ki podpira državno mafijo, da lahko neovirano naprej krade.

     • tramal

      Povej ti koliko je krščanskih družin,te se namreč ne ločujejo.Ti ki vse veš ker si pri udbi boš pa še to vedel.

     • Gru

      Pri udbi hahaha, priznam nimam pojma kok je krscanskih druzin. Podatek kok je enostarsevskih druzin v slo pa ni tezko najt ;)

     • samotoje

      Kaj je s tabo? Malo simple minded?

   • dob

    Misliš, koliko moških je komunizem simbolno kastriral? Vse!

    • Gru

     Torej neves stevila enostarsevskih druzin v Slo.

     • dob

      Vsaka četrta družina v Sloveniji enostarševska.
      V Sloveniji je bilo 1. januarja 2011, 567.347 družin z 1,663 milijona članov, kar pomeni 81 odstotkov prebivalcev
      (Naslov iz Mladine, 2012).

      Zdaj pa še jaz:
      A veš, koliko je bilo komunistov v Sloveniji leta 1940?

     • xtc

      zAKAJ ŽE?
      kER SE BOLJ SPLAČA:čE BI BILA OBDAVČENA KOT V TUJINI;BI BILO HITRO DRUGAČE:

     • KAPIBARA

      Sedaj so ločeni na papirju
      Potlej bi bili pa poročeni na papirju
      Razlika je samo v kešu od države

     • Gru

      Pojma nimam kok je bilo komunistov leta 1940 ;) Ampak zdaj vemo kako velik del Slovenske druzbe zanicujes, ker zivijo z enim starsem ;)

     • dob

      Pojma nimam je pravilen odgovor.

      Leta 1940 je bilo na območju vse Jugoslavije 1.200 članov KP.
      Naredimo se malo neumne in si zamislimo, da je število bilo vsaj približno enako porazdeljeno na kasnejših šest republik. Na Slovenijo bi prišlo torej cca. 2000 komunistov članov KP!

      2000 komunistov leta 1940.

      Koliko jih je pa bilo leta 1990?
      Praktično VSI!!!!! Od dveh milijonov prebivalcev jih zanemarljivo število ni bilo komunistov!

      Zakaj to govorim? Zato, ker v peskovniku, v katerem oblast predstavlja en sileđija, sčasoma ta preglasi vse normalne in poštene ljudi. Sileđija vzpostavi nasilen red po svojem okusu in – parazitira! Kdor se mu ne podreja, ga premlati ali ubije. Ali izžene.

      Kaj hočem povedati? Da majhno število brezobzirnih in primitivnih ljudi, premaga še tako številno družbo. Zato je razmišljati o asimilaciji, kot so to govorili o jugoslovenarjih v našem primeru in kot to govorijo o muslimanih-islamistih v primeru EU – ena megagalaktična blesarija in totalna neumnost!
      Prej bi rekel, da je dobro zamišljen načrt poneumljanja celotnega prebivalstva, z namenom, da bo povsod enako neumno. In seveda enako obvladljivo.

      Račun iz zgornjih podatakov pokaže, da je iz samohranilniških družin, ki se jim pridružili še vsi nesrečniki iz nesrečnih zakonov, ki vztrajajo skupaj (nesrečni so zato, ker ponavljajo diktatorski vzorec, medtem ko samohranilniški sistem ponavlja komunistično – revolucionarnega) – vsi ti predstavljajo glav o gonilno silo kučanivega režima in ideologije mizerabilov! KI bi se samo maščevali.
      Po zgornjih podatkih jih je takih bilo (samo iz družin amohranilk, brez ostalih, ki se jim priključijo pri maščevanju od drugod) četrtina od 1.663.000!
      Kar znese: 415.750 potencialnih voilivcev kučanovega režima!

      Primerjajmo kaj je nastalo iz 2000 nasilnežev iz leta 1940, kakšen vpliv so imeli na družbo, potem pa si predstavljamo kakšen vpliv imajo ti mizerabili. Govorim o teh štiristo petnajst tisoč mizerabilov, plus še dosti več mizerabilov iz vseh nesrečnih zakonov, kir niso znali vzpostaviti odnosov v družini, ki bi kasneje postali podlaga za vzpostavitev DEMOKRACIJE v družbi, se pravi, ponudili bi socialni vzorec in dali vzornike za DOGOVARJANJE, in ne bi ponavljali vzorca maščevanja in nagovarjali k ugonobitvi in k preganjanju nasprotnika.

      Kdo koga tukaj sovraži in s kakšnim namenom je stvar ocene.
      Masleše glih ne bi šel spraševat, kaj misli o tem.

     • Gru

      Wow kako razmisljanje ;) pravkar si ponizal in zalil 415.750 mladih ljudi, in pol se cudite da vse manj ljudi voli SDS ;)

     • dob

      Ne skrbi, saj bodo šli v tujino ponosno iskat službo!
      Ker sem jih jaz tu tako zelo ponižal.

     • traktor

      Koliko od njih se jih namenoma ne poroči in namenoma ne živi skupaj, samo zaradi raja v socialni državi, na račun ostalih. Odgovor je, veliko, zelo veliko.

    • indijanka

     :)

  • Mojca pokraculja
   • dob

    Grozljivo. Najbolj poveden je graf!

  • tarantela

   Si mogoče pomislil na vdove z otroki in na zaljubljena dekleta, ki se fantu prepustijo, on pa potem gate na rit in via? Ona pa ostane sama z otrokom.

  • Bozz

   Mislim, da si marsikaj prav zapisal, čeprav je zelo kompleksno za brati. Ampak rad bi te opozoril na primer tistih samohranilk, ki niso nič krive, zato ker je njihov partner alkokolik in nasilen v svojem pijanem stanju in so mu dale nešteto priložnosti, da bi se spremenil, a se ni, in so ga bile primorane zaradi strahu za svoje življenje in zaradi otrok, da ne bi trpeli nasilje očeta, zapustiti. Tega je veliko v Sloveniji. Poznam nekaj primerov osebno. Tako da tudi na takšne moške prevali malo krivde. Niso vsega ženske krive. Potem pa zvit moški, ki pred prijatelji noče priznati svoje temne plati in krivde, vso krivdo prevali na žensko češ, da se mu maščuje, itd. Ne vse verjet nekaterim “žrtvam” med moškimi.

   • dob

    Bozz, nisem jim jaz izbiral partnerjev, ne možovja! Same so si jih izbrale.
    Ne moreš zdaj reči, da niso vedele kaj izbirajo in zato zdaj niso za nič odgovorne.

    Z ženskami se je vredno pogovarjati zato, ker so primordialno (v izhodišču in po nastanku vrste, torej vsega človeštva!) skrbna bitja. Moški možgani niso upoštevanja vredni (v primerjavi z ženskimi) in zato moški ne more biti pravi sogovornik v pametnem prepiru. Če veš kaj mislim. Trma je pač samo trma in tam pri moškem do odgovornosti sploh ne prideš. Zato je tudi dialog samo med moškimi nesmiseln. Tako kot je nesmiseln samo med lezbijkami in samo med geji in samo med pristaši iste ideologije, brez opozicije.

    Dialog, ki je ploden in nekam pelje, je dialog med različnimi ljudmi (različnimi spoli, idejami, različnimi pristaši verovanj in ideologij), ki vidijo smisel v odnosu med njimi in izmenjavi izkušenj. Kja pa ta družba dela narobe? V roke ene skupinice ljudi (feministke in LGBT) daje moč in pravico pisati zakone, ki iz ene posebnosti naredi splošno pravilo (In s tem zakone!), ki potem veljajo za vse, za celotno družbo enako! V imenu enakosti.
    Čemur jaz pravim socializacija norosti.

    • Bozz

     To imaš pa prav. Same so si jih izbrale. In tukaj nosijo del krivde za situacijo v kateri so se znašle. Ampak to še vseeno ne oprosti krivde moža, ki je alkoholik, še posebej, če jih je prej zavajal s sladkimi besedami in se predstavljal za nekaj kar ni in lagal, in se pretvarjal in obljubljal, iz katerih obljub potem ni bilo nič.

     Socializacija norosti…se strinjam.

    • Borut Stari

     Socializacija norosti? Zelo dobro! Zdaj po novem (predlog je dal kahlar-Moderndorfer) zakonsko skupnost sestavljata starš 1 in starš 2. Čisto enostavno se jim pridruži še 3. in še 4… hopa cupa in imamo svingerstvo tako karakteristično tudi v tovarišijski ekonomiji (samoupravljanju), ko ena od teh reče, spet sem noseča pa ne vem s kom.

     • dob

      Lahko da je noseča z najeto maternico od ene študentke.

     • Borut Stari

      Zdaj si lepo razložil odnose v političnem sistemu, ki ga predstavljata komunistični in njegova modernejša oblika, demokratični nacional socializem. Popolna razlaga naravnega odnosa gostitelj-parazit.

 • tramal

  Kaj ima očetu odpuščat če se je mati skurbala z lezbiko.Oče ni nič kriv če ga je mati zapustila zaradi umsko bolne lezbače.

  • Gru

   Kako pa ves da ni bil oce un umsko bolan in ne lezbaca?

   • tramal

    Ker je šel od lezbače,se pravi da je popolnoma zdrav.

    • Gru

     Ni nujno ;)

     • tarantela

      Mogoče je bil štorast pri “tistih opravkih” in je poskrbel le, da se je sam izpraznil.

     • Gru

      Mogoce, kdo bi vedu razen njegova zena ;)

 • Gretta Garbo
  • Cyclopean

   A boš res ta šiptarski škart dajal kot primer?

  • Levicar nikoli!

   Ja, zato ja najboljse, da jih damo v posvojitev izkljucno samo pedrom in lezbacam, ker pri njih bodo pa otroci ziveli kot v raju. Tam vlada samo ljubezen in nihce se ne prepira, ne pretepa, ne razdirajo se “druzine”, v homo odnosu je vedno vse popolno, v normalnih druzinah je pa dedec vedno pijanec, ki babo pretepa, ona se goni okoli, doma se pa samo pretepajo in derejo drug na drugega… Pizda ste levuharji in liberalci zabiti! Podn od podna ste!

   • Anton

    ne niso neumni, no “malce” so res, so pa veliki manipulatorji

    sarkazem press

  • novaknovak

   …in katere veroizpovedi so tile? ko že kao sem to mečeš…lahk tud tako manipuliramo. da pa bo jasno, vera tu nima nobene veze..

 • Anton

  So bili trije pedri na nočnem prekooceanskem letu. Pa reče prvi: “Kaj, ko bi me vidva nabrisala?”

  “Si nor, bo kdo videl!” “Ma nobeden, saj vsi spijo.” “Bo pa kdo slišal in se zbudil, verjetno je pa vsaj stevardesa budna!!”

  “Nobeden, bosta videla!” In začne klicati: “Bi lahko dobil kozarec vode!” In nič se ni zgodilo. “BI LAHKO DOBIL KOZAREC VODE, KER MI JE SLABO!!”

  In spet se ni nič zgodilo. “No vidiš, nobeden se ne zbudi, sedaj me pa kar po vrsti naguzita.”

  Zgodaj zjutraj gre stevardesa po avionu in opazi starčka, ki se trese od mraza. “Gospod, vam je hladno?” “Ma, zebe me kot psa!” “Zakaj pa niste poklicali in prosili za odejo?” “Ha, je eden klical in prosil za vodo, pa so ga potem celo noč jebali!!”

 • xtc

  kAR NI NARAVNO NAVADNO PUŠČA HUDE POSLEDICE;RAVNO NA NIČ KRIVIH:sEVEDA A JE ZANIMIVO VIDETI NEKE PONORELE IZTIRJENE ČUDAŠKE AKTIVISTE;KI RAZLAGAJO ;DA JE V BISTVU NAPAKA NORMA;PRVOVRSTNA ROBA PA ŠKART:
  nE SAMO DA DFOKAZUJEJO NEUMNOST S SVOJIM IDEOLOŠKO AKTIVISTIČNIM TALIBANIZMON DELAJO NAJVEČ ŠKODE RAVNO TISTIM ;KATERIH PRAVICE _KAO BRANIJO:
  V bistvo zahtervajo neke zakone ;ki deljo izuzetke pred utavo ali nad zakone;vse to bo privedlo že do videnega v zgodovini;seveda podo kratko potegnili istospolni ravno zaradi takih pregretih iztirjenih idiotovc:

  • Gru

   ” kAR NI NARAVNO NAVADNO PUŠČA HUDE POSLEDICE;RAVNO NA NIČ KRIVIH:sEVEDA A JE ZANIMIVO VIDETI NEKE PONORELE IZTIRJENE ČUDAŠKE AKTIVISTE;KI RAZLAGAJO ;DA JE V BISTVU NAPAKA NORMA;PRVOVRSTNA ROBA PA ŠKART:”

   Lepo si opisal vero ;)

   • xtc

    Ja še posebno velja to za vernike rdečega kulta;ki so velikokrat tudi sami ektremničudaki in iztirjenciDeANSKO JE KOMUNIZEM KOT SEKTA RES NENARAVNA SAJ ZAGOVARJA PREDVSEM IZROJENE PRAKSE IN PRIJKEME LEVAKI SO RAVNO ZATO NAJBOLJ NENARAVNI SJ POGOSTO PODPIRAJO ION PRAKTICIRAJO ABNORMALNE;ČUDAŠKE IN EKSTREMISTIČNE PRAKSE TUKAJ PA TI DAM POPOLNOMA PRAV:

 • neny

  Vsa zmešanost je produkt nečesa, ki se je začela pri Očetu.

 • Feriss.H

  Vedno znova se pokaže zakaj so Levičarji in Homoseksualci poguba vsake civilizacije. Zahodna družba im je prepustila iniciativo in je s tem podpisala svoj konec. Islam, kolikor da je Srednjeveški in primitiven, se tu kaže močnejši, bolj trdoživ, ker Levičarjem in Homosom, navzlic lastni mu Pedofiliji, ne pusti zraven. Zahodna civilizacija, če se ne zdrami, se bo zaradi Levičarske pogube in Pederske razposajenosti sesula kot hišica iz kart. Homo-Levičarsko napako, ki jo Zahod nima več volje odpraviti, bo kot kaže odpravil Islam in njegova Sharija. Oboji, Levičarji in Homosi si zaradi patološke arogance to tudi zaslužijo. Prvi bodo klečali drugi pa leteli, seveda z najvišjih stavb. Ko razum pri enih odpove, priskoči interventni “razum” drugih, na žalost edini ki lahko odpravi, sicer z drastičnimi metodami, epidemijo Razposajenega Homosexualizma.

  • Jeffrey

   Če računaš na Sharijo, potem bo tvoj “interventni razum” doletel tudi kristjane…..ker si to po tvoji logiki tudi zaslužijo, a ne ?

   • Feriss.H

    Nekaj je s tvojo “logiko” in “razumevanjem” napisanega precej narobe. Glede aliasa Jeffrey te pa imam na sumu da bi lahko bil Topli Bratec, kar bi se skladalo s tvojo ovinkasto igrico o logiki. Recimo temu – priskuten Homo.

    • Jeffrey

     Jaz pa te imam na sumu, da bi bil lahko zaradi svojega aliasa Feriss pripadnik ISIS-a, kar bi se skladalo s tem, da pravzaprav niti po ovinkih ne veš kaj govoriš…^^

     • Feriss.H

      Brezzvezen odgovor, če te že vleče da reagiraš potem daj pridi s čem konkretnim. Za danes sem imel dost enega idiota ki se odziva na Gru Gru. Spravi kaj skupaj ali pa ne gnjavi

     • Jeffrey

      Se strinjam…brezvezen odgovor….ampak brezvezen odgovor na tvoja brezvezna natolcevanja…mimogrede…Jeffrey je moje pravo ime…in če ti že po imenih ljudi sklepaš kdo bi lahko bil topli bratec potem je jasno da se ti vsa kolesca v glavi ne vrtijo v pravo smer….tisti Gru Gru bo pa kar prava druščina zate, če je res idiot kot ti praviš…^^

     • Feriss.H

      Slovenski pedri rinejo/rinete na ta portal z aliasi kot Sheldon na primer, zato tudi sum na tvoj Jeffrey. Nekam nenavadno “Slovensko” ime, ali pa je kot sem domneval. Glej, še zadnjič, če si za debato OK, laprdanja pa imam za danes dost, in v takem primeru ti ne odgovarjam več

     • Jeffrey

      Laprdaš ti…si pa res razgledan…a misliš, da v Sloveniji živimo sami čistokrvni Slovenci….ne hvala, mi ni za debato s tabo….tvoj nivo je zame prenizek…saj sem ti že namignil, da si najdi kakšnega gru gru-ja za druščino..^^

     • Janka Kranjka

      Fertik si Jeffron, v tem pogovoru si čisti poraženec.

     • Jeffrey

      Kaj si pa ti doslej sploh povedala?…Izpljuni kakšen argument, ali pa zapri gofljo ! Lajati in bevskati zna vsako ščene…^^

     • Janka Kranjka

      Ni bilo potrebno povedati nič iz moje strani, ker je FeriSS.H že povedal in argumentiral vse tvoje nebuloze, ki so v največji meri brez repa in pa glave.
      Glede na to, da ti je Feris torej zaprl gofljo (čeprav še zmeraj lajaš kot crkjeno ščene) ti priporočam da odstopiš in priznaš poraz na celi črti.

     • Jeffrey

      Ti si en velik poraz draga Janka..^^

   • novaknovak

    doletelo bo vse. sam z razliko. tisti, ki verujejo v Boga in imajo radi otroke, ter seveda plačujejo davke, če se ne bodo spreobrnil v islam, bodo vsaj preživeli. levaki, t.j. ateisti, bodo ne glede na besede francljna iz vatikana, da je bolje bit ateist kot hinaven krščan, šli brez glave naprej. če je to seveda možno. feministke jo bodo fasale spredi in zadi, dokler ne bodo na svet spravle nekaj alijev ali ajš…mavrični pa bodo letel brez red bula, sam ne gor, temveč dol, in okušal prosti pad….s kakega vsaj petega štuka..pristanek bo trd…

    • Jeffrey

     “….doletelo bo vse. sam z razliko. tisti, ki verujejo v Boga in imajo radi otroke, ter seveda plačujejo davke, če se ne bodo spreobrnil v islam….”

     Ravno obratno….preživeli bodo, če SE BODO spreobrnili v islam..!

  • Feriss.H

   ANEX
   Razposajenost Homoseksualcev in njihovih Levih podpornikov dobiva zagon dnevno, kar se lahko vidi tudi na tem portalu. Vsake toliko se pojavijo novi Homo-Levi voluharji ki im lastni portali in revirji ne nudijo več zadostne evforije. Sem se priplazijo po manjkajoča im razburjenja, pa naj so adrenalinska ali pa im nekaj manjka, zlasti Pedrom. Na neki način bi se ih dalo razumeti, abnormalno življenje je na koncu le abnormalno, zato kot vampirji priletijo sem na pokušino začimbe ki jim manjka – NORMALNOST TRADICIONALNEGA.

   • Jeffrey

    Jaz na tem forumu vidim samo razposajenost enega Ferissa…^^

    • Feriss.H

     Homo-Vrag ti ne da mira, potem ko si že odpovedal svojo prisotnost z – “mi ni za debato s tabo….tvoj nivo je zame prenizek” – si se vrnil s … brez zamere, a s ponavljanjem mojih stavkov izpadaš bolj kot majmun ki ponavlja nerazumljive mu gibe in misli da je s tem enak … da ni več majmun

     Tudi tisti tvoj, ki pravzaprav ni samo tvoj – “tvoj nivo je zame prenizek” – je po navadi znak da je dotični prilezel do plafona svojih kapacitet in edino kar mu še ostane – rikverc, ritensko nazaj … vedno ritensko … po pedersko pač.

     Sicer pa velja tudi za tebe kot sem to že odgovoril freedomfighterju – Namesto da bi ti oskubljeno “razodetje” predstavil tu, sem raje napisal kompleten komentar, kot nekakšen manifesto na Pederastično problematiko in ga pripopal na začetek tega thread-a. Če bi te slučajno zanimalo trenutno je na vrhu ali vsaj pri vrhu komentatorske palete. Tam imaš poenostavljeno, a REALNO prikazana sliko Pederastične Politike in posledice tega na družbo.

     • Jeffrey

      Aha…sem vedel da se bo naš mali razposajenček ves ihtav zopet oglasil. Narobe razumeš….nič nisem odpovedal prisotnosti…sem samo rekel da mi ni do debate s tabo (dosedaj je tudi še ni bilo), ker je pač nisi zmožen (vsaj resne ne). In ti še vedno misliš, da jaz debatiram s tabo?? Ne…tudi sedaj ne….te samo malo dražim in provociram, da se bomo lahko še naprej režali tvojim neverjetnim
      “RAZODETJEM” o ti, pederastični politiki, pa da boš lahlo še naprej tako prisrčno razposajen….hahaha….^^

    • Janka Kranjka

     Ne izpostavljaj se, ker vidno preprosto nimaš pojma za “burek” in si občutno “prekratek” za komentiranje.

   • rubec

    HAHAHAHAHAHA. LEPA TALE.

   • Janka Kranjka

    Odlični komentarji FeriSS.H. Poleg tega, da vse zelo dobro argumentiraš, poznavaš, se za nameček še nasmejim. :D Kar tako dalje, takšne rabimo! ;))

  • freedomfighter

   vprašanje ali se ljudje odločijo da so homoseksualci ali se taki rodijo ali je to bolezen…sam osebno ne maram teh homoseksualnih gibanj glede samih homoseksualcev pa nimam nobenih problemov tiste ki jih poznam sploh nebi vedel da so če mi nebi sami povedali…normalnost tradicionalnega pred krščanstvom v Rimu ni imel noben težav če so bili ljudje homosexualci…ta Cerkev pa si je zmislila vse možne omejitve za telo in duha le zato da je imela popolno kontrolo 1000 let…tega je konec

   • Feriss.H

    Namesto da bi ti na kratko odgovoril tu sem raje napisal kompleten komentar, kot nekakšen manifesto na Pederastično problematiko in ga pripopal na začetek tega thread-a. Če bi te slučajno zanimalo trenutno je na vrhu ali vsaj pri vrhu komentatorske palete.

 • dob

  tarantela,
  a si ti kdaj pomislila, kdo je vzgojil takega neodgovornega tepca, ki niti fukat ne zna (ker mu ni nihče povedal, kako se to dela), in šprica (Rugljeve besede!) spermo naokoli, potem ga pa ne skrbi, kdo bo skrbel za posledice njegovega neodgovornega veseljačenja? Da so bodo drugi (družba!) s tem vse življenje ubadali in za njim pospravljali.

  Tako si Slovenija zamišlja socializacijo izgub v gospodarstvu, in vzdrževanje “nikogaršnjih” otrok, pod pojmom “Slovenija je socialna država!”, ki ga je vpisala v ustavo. Socializiranje tujih, predvsem pa popolnoma neodgovornih dejanj, izgub! Dokapitalizacija! Naj vse to VSI nosijo, celotna družba! Odgovorni niso odgovorni, krivcev pa ni nikjer, kot zdaj lepo vidimo. To je ideologija!

  Tako kot Križnar Tomo, ki ima po Sloveniji nezakonske otroke, za katere ne skrbi. On samo rad šprica malo naokoli (Rugljeva beseda – špricanje!), zdaj jih pa dela še po Afriki, kjer mu nihče pri tem ne more slediti, ker je Afrika pač velika, riti pa ogromno, samo malo dvigne rit in ga Tomo pridno zatlači not.
  Potem pa iz tega dela ideologijo, kako je ubogim ljudem treba pomagat, jih spraviti na pleča sociale, celotne družbe in posledično vsega sveta. Tako nastaja ideologija! V njej se zdja veselo koplje EU, ZDA in ves ostali svet.
  Zato, ker eni ne znajo fukat!

  Greva stavit, da je neodgovornega tepca, ki napolni žensko, potem pa gate v rit in odide….. vzgojila njegova popizdena mamica! Ki gre seveda pol na volitve in voli kučana in je za socialno državo!

  • samotoje

   Imamo novo ime v registru imen: Vsemipripada .

   • dob

    kučanu je ime: Vsemipropada!

 • xtc

  OTROCI PAČ NE SODIJO V DEVIANTNE SKUPNOSTI ;SAJ TAKEZADEVE PUŠČAJO NA NJIH GLOBOKE TRAVME IN STISKE KASNEJE:
  SEVEDA PA VELJA POVEDATI;DA SO BILO KAKŠNE DEVIANTNE SEXUALNE PRAKSE ALI VEDENJA NEPRIMERNA ZA PRED OTROKE PRED POLNOLETNOSTJO:ČETUDI JE NPR:SWINGANJE;DO NEKE MERE NORMALNO_PA JE NPR ZELO VPRAŠLJIVO GLEDE MORALE:BOLEZNI IN ZADREG OTROK PRED ZNANCI IN PRIJATELJI;ČE SLUČAJNO KDO IZBRSKA KAK POSNETEK Z NETA IN JIM GA POKAŽE:sKRATKA;DEVIANTNE PRAKSE JE TREBA DRŽATI PROČ OD OTROK OTROKE PA PROČ OD NJIH:vSAKDO;KDOR DEVIANTNOSTI ZAGOVARJA IN TO ODKRITO ALI CELO PROVOCIRA Z NJIMI JE ZAME IDIOT:
  JASNO PA JE ;DA VEČINA ISTOSPOLNIH NOČE IMETI OTROK IN TUDI SOVRAŽIJO AKTIVISTE ZARADI TEŽAV;KI JIM JIH NJIHOVO PODIVJANO VEDENJE PREDSTAVLJ;KER JIH DRUGAČE SPLOH NEBI IMELI:

 • Bozz

  25 Mind-Blowing Facts About The Pompeii Destruction
  https://www.youtube.com/watch?v=Ojeq-qSYS-Y

  Bodite pozorni na #15 na 1:57 delu videa. Naključja ne obstajajo.

  V današnjem času pa…recimo tole…Vulkani v Rimu, da v Rimu oz. na obrobju Rima postajajo aktivni in marsikateri vulkan, ki so ga razglasili za mrtvega, je pričel spet bruhati:

  2013
  Vulcano a Roma, soffioni vicino all’areoporto di Fiumicino.
  https://www.youtube.com/watch?v=V8-RfKaONN0

  2014
  Fiumicino come l’Islanda? ‘Spunta’ un nuovo geyser
  https://www.youtube.com/watch?v=ovR7yGA11XQ

  2016
  Il suolo si apre e inizia a eruttare fango in seguito al terremoto del Centro Italia
  https://www.youtube.com/watch?v=2w0-avtPl8U

  A small volcanic vent suddenly appeared near Rome’s airport
  https://www.youtube.com/watch?v=BRHd1ncIvMg

  A Dead Volcano In Rome Has Come Back To Life
  https://www.youtube.com/watch?v=leiP52kPyOo

  Kilauea *Rumbles* | 31 Quakes in 42 min! | Lava “Firehose” still strong! | *NEW* Flow Video
  https://www.youtube.com/watch?v=jo9UVIGk6hE

  Aktivnost vulkanov se drastično povečuje po vsem svetu. Hitro plačat CO2 davke mavričarji, da jih ugasnete.

 • Jurij Musar

  In sedaj ste na enem samem primeru naredili kompletne zaključke kaj je prav in kaj ni prav. Živa beda je tale NOVA24TV.

  • Levicar nikoli!

   Nova24TV je beda?! A zato, ker z manj usrane politicne korektnosti pise stvari, ki tebi ne pasejo?!?!? Nehej se cmerit!

 • bodica

  Res je, da otroci pri istospolnih partnerjih lahko trpijo. Vendar to je eksotika, ki se lahko prešteje na prste nekaj rok. Kaj pa pri pijancih, teh je v Sloveniji preko 200.000, kaj pa pri narkomanih, ki jih je v Sloveniji preko 100.000, kaj pa pri nasilnežih, kot je npr. Jakupi, tah je v Sloveniji na tisoče, kaj pa pri psihičnih bolnikih, teh je Sloveniji na desettisoče. To je resen problem. Mi pa se ubadamo z eksotiko- z nekaj deset istospolnimi parterji in njihovimi otroci. Ali se ne bi malo zamislili…..

  • dvanajstzvezdic

   Sem razmislil pa se sprašujem, ali je eksotika problem al ne?!!!

   • bodica

    Ne bom trdil, da ni problem, vendar je potrebno vedno gledati širino problema. Stotisoči proti nekaj deset. To je npr. isto kot, če bi rekli, da so v Jadranskem morju največji problem morski psi. Seveda so problem, če se pojavijo na kopališču, vendar so eksotika.

  • Janka Kranjka

   A homoseksualci pa ne pijejo, se ne drogirajo in niso nasilni??????????
   Hahaha kakšne gluposti adijo! :D

 • Feriss.H

  Ker se čedalje več Homosov klati po tem portalu in gnjavijo kot podrepne konjske muhe, dueli z njimi pa se odvijajo v stilu navadnega podjebavanja, namenjam tale “manifesto” celotni Pederski skupnosti. V navadnem ping-pong čveku vedno izostane bistvo, in se boj odvija okoli perifernih pizdarij, zato Pederastom ponujam tu “razodetje” Homo-problematike.

  Še nekaj let nazaj, Homosi za mene kot da niso obstajali, tisti njihovi festivali pa so bili pomilovanja vredni. Ko so začeli s svojimi “porokicami” so se mi rahlo gabili, ko se je pa Pederastija začela prikazovati kot neka nova vrednota so mi začeli iti na živce. Vsiljivost in histeričnost s katero so izsiljevali svoje “pravice” pri tem pa fanatično napadali vsakogar ki je samo s prstom pokazal na njih. V Ameriki je nastala prava Pederska Mafija in njihova dejavnost se je prelevila dobesedno v teror ko so ih še DemoSrati na čelu z ono opico Husseinom povsem spustili z vajeti in podprli sistemsko.

  Počil mi je film ko so kot stekli psi napadli tedanjega direktorja Mozille Brendan Eich-a zaradi njegovega nasprotovanja njihovim patetičnim “porokcam” in je ta bil prisiljen odstopiti 2014. Dosegli so sodne pregone pekov in slastičarjev na primer, če im ti niso hoteli pripraviti “poročne” tortice. Tega so tam imeli na tapeti skoraj dnevno, izsiljevali so svoje pravice pri tem ih pa kratili drugim. Amerika je dobesedno postala Pederska podružnica ko je Opica predsednik ob vsakem obisku kake države najprej začel s “pravicami” Homosov.

  Sistemskem posiljevanju Američanov z Negroidno diversity se je zdaj pridružila še neverjetno agresivna kampanja z Homo-superiority. Kot da že Negroizacija družbe ni bila dovolj pogubna, vtaknili so še Pederastijo v šolske programe. Seveda je ta drek pljusknil preko Atlantika v EU da bi se vse zaključilo z “imigracijo” Tretje Svetovne golazni. Ko postane jasno da za vsem tem stoji (((NWO))), čepijo še razne Židovske Trockistične organizacije, izvajajo pa Levičarji, potem je vrag vzel vsako šalo. Pedri so se mi pa največ zamerili zaradi njihove odprte podpore MultiKulti svinjariji.

  Pedri so zame politični sovražnik, kot so to Levičarji. Če bi se omejili samo na sebe in se brigali samo za svoje riti se za njih sploh nebi menil. Danes je zame Peder=Levičar in Levičar=Peder. Pod predpostavko da bi “zaratilo” med Tradicionalno in “progresivno” Evropo, bi vsaki Peder bil ekvivalentna tarča Levuharju, in obratno.

  Da bo torej povsem jasno, Homoseksualisti so predvsem POLITIČNI sovražnik, njihova ogabna orientacija pa je bolj folklorna deviacija.

  • Jeffrey

   A to je ta tvoj znameniti “manifesto”..eheh…jaz bi temu prej rekel histerija lokalnega puhloglavca kot pa manifesto, je pa lepo da vidimo, da imamo opravka tudi z odkritim rasistom in ne samo z nekom ki je pač obseden s homoseksualnostjo…za take ljudi so pa tudi znastveniki že ne samo povedali ampak tudi dokazali, da je velika verjetnost , da sami nekaj skrivajo…^^

   p.s . Sicer pa iskrena hvala da se lahko že zgodaj popoldan malo narežim tvojim famoznim razodetjem..^^

   • Feriss.H

    Na tvojo žalost kar sem napisal drži kot pribito, in drugega ti ne preostaja kot nabijati svoje puhlasto patetične “kontre” … kot sem ti že omenil – izpadaš bolj kot majmun ki ponavlja nerazumljive mu gibe in misli da s tem ni več majmun … eno samo pedersko lapanje te je brez vsebine … še teh znakov “…” ne razumeš govedo prepotentno.

    • Jeffrey

     “….Na tvojo žalost kar sem napisal drži kot pribito…”

     Ma da nisi ti malo pribit?…revše ubogo…od kod tebi ideja , da sem jaz peder?….že s tem dokazuješ svojo puhloglavost….aja, pa tistim znakom se reče narekovaji, ti pa še tega ne veš in so pač zate samo znaki…haha….že vidim kako se ti nabira pena okoli rasističnega smrčka…^^

     • Feriss.H

      Tole tvoje proseravanje je postalo monotono, konstantno eno in isto. Javkaš da nisi peder, a tečen si kot najbolj tečen peder. Si kot ušli pederski kakec na pločniku, jaz pa nimam časa čakati da se počistiš sam od sebe, zato korak čez in čao.

     • Jeffrey

      Joj škoda da že greš…pa tok lušno je blo….:(

   • Janka Kranjka

  • Janka Kranjka

   Bravo, zelo dobro povedano! Tako kot pišete je in nič drugače.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!