Drama v Barceloni se nadaljuje: Specialna enota lovila terorista, Slovenci ujeti na strehi hotela

Foto: Bralec Borut

Drama v Barceloni se je dolgo nadaljevala! Po beseda našega bralca Boruta, ki je bil ujet na kraju dogodka na strehi hotela, je specialna enota intenzivno lovila pobeglega terorista, medtem ko so številni, tako lokalni prebivalci kot tudi turisti, med njimi pa tudi Slovenci, bili ujeti na strehi hotela. Po besedah udeležencev so se minute zdele dolge kot ure …

Evropska celina je spet postala tarča terorističnega napada. Ta se je danes popoldne, ravno v času turistične sezone, zgodil na eni od najbolj turistično obljudenih ulic v središču Barcelone Las Ramblas. Dostavno vozilo (beli kombi) je zapeljalo v množico sprehajalcev in po t. i. coni za pešce peljalo kar 550 metrov, z okoli 80 kilometri na uro. Po zadnjih podatkih je napad terjal najmanj 15 smrtnih žrtev, medtem ko število ranjenih narašča in naj bi jih bilo več kot 80. Večina je huje ranjenih. Policija je aretirala oba napadalca. Prvi naj bi bil Maročan po imenu Driss Oukabir, rojen leta 1989, a se je kasneje izkazalo, da je šlo za lažne oz. ukradene dokumente. Drugi napadalec je najprej uspel pobegniti, a so ga policisti po pravi drami in strelskem obračunu uspeli prijeti. Za napad je že prevzela odgovornost skrajna islamska skupina Islamska država..

J. F.

 • Pa kak lah daš takemu kr*etenu kombi v najem, sej vidiš že od daleč da je ćokolinast.

  • rubec

   hehehe

 • RealRevolution

  Le vprasanje casa je kdaj bo Slovenija na vrsti.Vprasanje casa je tudi kdaj bodo uporabili kemicno orezjo,ce ga bodo dobili v roke.
  Vsa Evropa bo nasankala zaradi taksnih,ki terorizem sprejemajo za to,da bi nasprotovali Krscanstvu.Da ne grem v podrobnosti teh posledic in ostalega kaj vse zraven to “potegne”…

 • FeriSS.H

  Vse lepo in prav … namreč to s Specialno Enoto … ampak premika ne bo vse dokler se pomehkuženi Evropejci ne bodo postavili na zadnje tace, in namesto Specialne Enote ONI začeli “specialno” obdelovati Socialistične stranke in parlamente … še posebej ono ogolazen iz Bruseljskega Komisarijata.

  Kar zadeva Barcelono in Španijo … vse živo bi moralo zdaj na ulice in ZAHTEVATI – DOST MAMO … Levuharstva in MultiKultija … Italianko Mogerinijevo Multikulti-prostitutko na primer bi bilo za … vsaj za obesiti na kakšnem trgu … če ne že dati na kakšno Srednjeveško natezalnico … jaz bi z užitkom vrtel kolo natezalnice … delal bi 24/7 za ostale “zaslužne” na “čakanju” … imena katerih vas itak večina že ve.

  • VRHOVNI SODNIK

   ITAQ, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!