Dva otroka ilegalnih migrantov prejemata skoraj 400 evrov na teden, medtem ko živita v Afriki – starša bosta zaradi njiju zaslužila kar 215 tisoč evrov!

Migranti na poti Foto: STA

Britanski davkoplačevalci so zgroženi, saj je v javnost prišla informacija, da dva otroka nezakonitih migrantov dobivata skoraj 400 evrov njihovega davkoplačevalskega denarja – in to vsak teden. To pa še ni vse – otroka namreč sploh ne živita v Veliki Britaniji, temveč sta v Afriki pri teti!

Oče otrok je v zaporu in ga čaka deportacija, mati pa je v Veliko Britanijo prišla na podlagi “počitniškega vizuma”, za katerega je leta 2012 zaprosila, da ga spremenijo v “študentski vizum”. V svoji prvotni vlogi je lagala, da je bila zlorabljena in da je žrtev trgovine z ljudmi. Britanski organi so odkrili, da je lažnivka, zato je bil njen vizum zavrnjen. Tako tudi ona čaka na deportacijo, piše Voice of Europe.

Skupaj imata sedemletnega dečka in deklico, ki je še malčica. Starša bosta na račun svojih otrok, ki sploh ne živita z njima, zaslužila kar 215 tisoč evrov, dokler otroka ne bosta stara 16 let, ko se jima pomoč izteče. Tako je odločilo britansko sodišče.

Otroka sta se rodila v Veliki Britaniji, vendar pa sta bila staršema odvzeta, saj je sodišče odločilo, da nista sposobna skrbeti zanju. Sodišče je odločilo, da mora lokalna oblast dečku vsako leto plačati 18 tisoč evrov, dokler ne dopolni 16 let, deklici pa vsak teden več kot 170 evrov, prav tako do njenega 16-ega leta, ki bo daljnega leta 2033. “Stroške nezakonitega priseljevanja bodo primorani plačati davkoplačevalci,” je bil jasen politik Andrew Bridgen.

M. S.

 • Silka

  Več denarja bodo dobili v bogatejših državah, manj jih bo ostalo pri nas. Kar je tudi prednost za nas.

  • Steiermark

   Afrika in Azija ima veliko ljudi, več sto milionov, ki želijo uživati v udobju, ki jim ga nudijo uničevalci Evropske populacije, v Evropi, vseeno kje, glavno da jim ni potrebno delati in da jih vzdržujemo. Zato se ne gre zavajati, da bodo “ostali” v “bogatejših državah” , ki so jih že okupirali – počasi prihajamo na vrsto tudi revnejši….

 • tramal

  Tile angleži imajo enake bedake na sodstvu kot Slovenija.

  • francelj3

   Pardon, pri nas v sodstvu nimamo bedakov, vse prej kot to. Imamo prefinjene komunistične kriminalce.

  • Steiermark

   ja, tako je, medtem ko trgajo iz ust slovenskih otrok, dajejo za razne “migrantske oz. begunske ” otroke, katerih starši v Sloveniji “porodajajo” 2 meseca sladoljed, potem pa ostali del leta, v svoji domovini preživijo z socialno pomočjo in otroškimi dokladi, za 10 otrok – skratka se bogatijo na naš račun in se nam istočasno režijo v obraz – kot solatjek, pred komisijo za odkrivanje kriminala v Sloveniji….nje, de de….

 • šmentanamuha

  Uh, kakšno oplemenitenje zahodne kulture, fascinantno!

 • sodnikisozločinci

  Če bojo Britanci hoteli živeti v pravični družbi, bojo kot prvo morali postreliti vse sodnike.

  • božo

   Pa ne samo Britanci, ampak večinoma vsi državljani Evrope … najprej bankirje, takoj za njimi sodnike, odvetnike … pa so že politiki na vrsti …

 • mona lisa

  Migranti so paraziti.

 • lauraas

  Zato pa moramo izvoliti “Orbana”!!!

 • to_mi_delaj

  1 mesec biti doma in ne iti v sluzbo, naslednji mesec slovenija dozivi bankrot.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!