Džihadist ustrelil policista, med streljanjem pa kričal citate iz Korana

Foto: youtube

Policista iz države Delaware je ustrelil džihadist, vmes pa citiral Koran. Policist je podlegel strelnim ranam na samem kraju zločina – v času streljanja se je nahajal pred manjšo lokalno trgovino, kamor zahajajo muslimani, preiskoval pa je eno od sumljivih vozil, ki je bilo parkirano v bližini omenjene trgovine. Iz avtomobila je izstopil eden od osumljencev in policista brez usmiljenja ustrelil, vmes pa zavpil nekaj citatov iz Korana, med drugim tudi: “Alahu Akbar!”

Ena od novinark lokalnega medija v Delawaru, ki je med prvimi prišla na kraj dogodka, je stanje opisala kot katastrofalno  policist Stephen Ballard je bil večkrat ustreljen, na tleh in po trgovskem blagu ter opremi je bilo polno krvi. Na kraj streljanja je bilo napotenih več policistov, ki so enega od osumljencev prijeli že na kraju samem, drugi pa je pobegnil v predel Middletowna, imenovanega Brick Mill Farm. Ko so ga policisti našli, je na njih streljal, piše Jihad Watch, policisti pa so se branili s streljanjem nazaj. “To je žalosten dan za našo državo,” je dejal policist McQueen.

Fanatični oboževalec Islamske države, ki se je radikaliziral
Med omenjeno policijsko racijo so sicer zaprli celotno območje, prav tako poostrili nadzor v okolici tamkajšnje šole. Razlog, zakaj je policija tako skrbno odreagirala, pa se skriva v tem, da je (bil) morilec Burgon Sealy na begu fanatik Islamske države, ki se je radikaliziral. Predstavnik države Delaware Steve Smyk namreč trdi, da je Sealy, medtem ko je streljal na Ballarda, kričal citate iz Korana, pa tudi Alahu Akbar, ki ga omenjeni portal vidi kot muslimanski bojni krik.

M. S.

 • pajot

  Čiščenje bo potekalo iz ulice v ulico,iz stanovanja v stanovanje. In alah jim bo pomagal, da bojo čimprej pri njemu.

 • sodnikisozločinci

  Tudi mi imamo človeka, ki se je radikaliziral. Vendar ni džihadist, je seronja. In ni ustrelil policaja, ampak svoje gate. Sliši pa na ime Miro Cerar, preprosto ljudstvo mu pravi pezde, je predsednik vlade v državi, znani po kraških jamah s človeškimi ribicami in pridobitvah socialističnega humanizma.

 • Anton

  zdej bom rekel nekaj kar kot katoličan nebi smel, takim pripomore zgolj šus v glavo

 • Olga

  Miroljubni islam po Poriću!

 • Caetano

  Veliko tega tudi prikrijejo, a vsega se le ne da.

 • Olga

  Za umor policista bi moral dobiti morilec smrtno kazen!

  • Jefferson Vendski

   za enega našega sto njihovih. al pa še kakšno nulo zraven.

   • Olga

    Policija ščiti državljane in skrbi za red po službeni dolžnosti, zato je treba policiste zaščititi! V Sloveniji je že umrl policist na tak način! Ne vemo niti, če je bil morilec kaznovan! Sramota!

 • cosmosjasnovidec

  Na hrvaškem je včeraj bila na vlaku nastavljena bomba pa nikjer v Sloveniji ni to omenjeno.

  • KAPIBARA

   Večernji in Jutranji o tem ne pišeta nič ?? !!

 • lauraas

  Kako strašen izgled in taki se prosto gibljejo med nami.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!