Džihadisti pripravljajo vojsko otrok na spopad z zahodom

Foto: epa

Skrajna teroristična organizacija Islamska država spodbuja otroke, da mučijo in ubijajo zapornike, in jih s tem pripravlja na vojno z zahodom.

Islamska država je v sveti vojni proti zahodu začela uriti mlade otroke, da bi jih kar se da pripravila na krutost “džihada”. IS tako uri novo vojsko ljudi, ki jo spremlja neverjetna krutost. To dosegajo z mučenji in “bolnimi” eksekucijami ljudi.

Nekdanji član varnostne brigade Morrisons Omar Hussain, ki je prestopil k IS, je pojasnjeval, da islamisti začnejo otroke postopoma uriti s prizori klanja krav, nato pa se krutost stopnjuje. “Sicer bodo postali strahopetci,” ocenjuje. Ta je dejal, da bi prav tako uporabil svojega otroka za boj proti zahodu, piše Express.

“Z veseljem bi jih ubijal. Se ne spomnite mojega video posnetka, ko sem dobesedno prosil Davida Camerona, naj pošlje Britanske enote v boj?”  Ker je že tri leta v vojni, je izzval Britance naj gredo v pravo vojno. Skrajni islamist je še dejal, da se borijo s ciljem umreti, saj jih smrt pripelje v raj. “Ko postane kruto, se ne tresemo,” je še opisal svoje občutke.

Kruta pobijanja so način zastraševanja
Hussain, ki je v Veliki Britaniji končal fakulteto, je prav tako komentiral zastrašujoče video posnetke, ki kažejo, kako džihadisti utapljajo, zažigajo in razstreljujejo zapornike: “Imate prav, res uporabljamo nekatere inovativne poti za ubijanje. Ubijanje nasprotnikov in njihov prenos v svet sta način zastraševanja sovražnikov, saj jim tako kažemo, kako se bo končala njihova usoda, če jih ujamemo.”

M. P.