Evropa drvi v slepo ulico: Muslimanskega posiljevalca deklic, starih med 13 in 16 let, predhodno izpustili po le petih letih zapora

Foto: Facebook

Saj ni res, pa je. Iz Otoka prihaja novica, ki je upravičeno razjezila marsikoga, in sicer kar 17 let prej so iz zapora izpustili muslimana, ki je bil obsojen kot vodja tolpe, ki je spolno zlorabljala otroke, med katerimi so bile deklice stare komaj rosnih 13 let. 

Le po petih letih v zaporu je bil Mubarek Ali izpuščen na prostost, po tem ko je bil 34-letnik leta 2013 aretiran v času policijske preiskave, imenovane Operation Chalice. Med sojenjem na sodišču Worcester Crown Court so štiri deklice, stare med 13 in 16 let, po navedbah IBTimesa podale dokaze glede zlorab, ki so jih doživele od pripadnikov tolpe v letih od 2007 do 2009.

Foto: Facebook

Žrtve o njegovi predčasni izpustitvi niso bile informirane
Konservativna poslanka Lucy Allan je v odprtem pismu, ki ga je poslala lokalnemu časniku Shropshire Star, ostro kritizirala odločitev za izpustitev Alija in izpostavila, da je naravnost nedopustno, da so ga izpustili v skupnost, v katerem živijo tudi njegove žrtve. Po njenih besedah namreč žrtve, ki niso bile vnaprej obveščene o njegovem predčasnem odhodu iz zapora, živijo v nenehnem strahu.

Lucy Allan (Foto: YouTube)

“Žrtve in javnost so pričakovali, da bo 22-letna zaporna kazen pripomogla k temu, da bo imela prizadeta skupnost čas, da pozabi grozote in bodo žrtve imele dovolj časa, da nadaljujejo s svojim življenjem,” je dejala Allan in dodala, da v tem konkretnem primeru lahko vidimo, kako eden izmed glavnih storilcev koraka na prostost po le petih letih, preživetih v zaporu. “Med najbolj zaskrbljenimi so ravno žrtve, ki so zbrale pogum, predložile dokaze in pričale na sodišču.” 

Foto: iStock

Po besedah Allanove je naravnost nesprejemljivo, da pred izpustitvijo Alija pristojni niso obvestili mladih žensk in jih pripravili na popolnoma nepričakovani dogodek, ki bo nedvomno zasejal strah v njihov vsakdanji način življenja.

N. Ž.

 • rubec

  “Muslimanskega posiljevalca deklic, starih med 13 in 16 let, predhodno izpustili po le petih letih zapora in štirih prstih.”
  Le kdaj dočakam tak naslov.

 • dr Janez Sveti

  Namerno izzivanje, ki pelje v medrasno in versko vojno.Enake zgodbe iz vseh evro držav.
  DR janez Sveti vesoljc

 • Olga

  Narod, treba se bo zbrati in kriminalca kastrirati! Sodnika pa za rešetke, skupaj s politiki, ki so mu dali navodila!

 • RealRevolution

  To delajo namerno!
  Sicer pa,koliko je je taksnih levakov,ki odnesejo polno rit pred sodiscem in spolno obcujejo z psi itd…?
  Morda imajo kaksne taksne na sodiscu,ki jim krijejo hrbet zaradi tega ,ker sami to pocnejo.

 • Waltter

  Samo narod dejansko ne razume dejstva – spustili so ga za to da narod z njim obračuna. Če pa stisnejo rep med noga pa to zgleda kot darilo temu posiljevalcu.

 • tarantela

  O duhovščini in njihovi pedofiliji pa nič?

  • šmentanamuha

   Ne bi raje komentirala tega članka, al si res tolk brezvezna, da podpiraš to musli golazen? Tudi duhovniki pridejo na vrsto.

   • Steiermark

    če še (znova) pridejo na vrsto RKC duhovniki, kaj je pa potem to, kar se vseskozi počne, ko jih komunajzlarska pedofilska elita vedno znova obtožuje za svoje grehe, medtem ko se rdeča golazen, sedaj, ko jim je zmanjkalo “pionirčkov”, spravlja tudi na živali…….

  • dob

   En zločin uravnovešaš z drugim? Je to tvoje pojmovanje prava in pravice?

  • Viktorh

   Tik – tak, še 35 dni, pa…

  • Steiermark

   Ali si ena izmed njih – pedofilov? Izgleda že tako, seveda razlika med tabo in “pedofili duhovniki” je v tem, da si ti posvečena levaška pedofilka, kot so bili v komunizmu “javni delavci” – učitelji, trenerji itd., katerim se za njihova pedofilska dejanja nikoli ni sodilo in se jim tudi nikoli nebo, ker oni izhajajo s prave strani – so levaški pedofili in posiljevalci, kot je bil njihov idol tito, zato je potrebno njihovo krivdo obešasti, vedno znova, njihovim nasprotnikom – katoliškim duhovnikom!

 • tarantela

  O katoliški duhovščini pišem zato, ker vsi šimfate samo muslimane. Da ne bo pomote, njihovih dejanj nikakor ne odobravam. Je pa ta portal in z njim komentatorji tiho, kljub temu, da je toliko duhovniške pedofilije v “civiliziranem, naprednem, kulturnem in sploh in edino pravovernem” svetu. Kot kaže, se vsi strinjate, da je to, kar dela katoliška duhovščina čisto v redu, če ne bi tudi to obsodili. Tudi tisti, ki žakelj drži je tat!!!
  In tu trpijo otroci, za katere se menda tako potegujete in točite krokodilje solze! Ja, sam vse ošimfate, sam duhovščina vam je tako sveta, da lahko dela packarije z otroki. Hinavci!
  Pa Primc in njegovi somišljeniki, nič nimate proti?

  • Antonius

   Pišite še o tistem slovenskem župniku, ki so mu zaradi očitane pedofilije sodili, pa se je na koncu izkazalo, da je bilo vse skupaj podtaknjeno, zlagano in izmišljeno.
   Ste pa uboga z vašim znanjem o krščanskem izročilu. Zapovedi so tista neprecenljiva vrednost krščanskega izročila, ki bodo poštenim za vedno ostala imperativ in priporočilo v razmislek takim, ki nimajo pojma, pa kljub temu trobezlajo in učijo.
   Človeška zgodovina je krvava, danes smo pa ljudje že tako daleč od vsakdanje krvi, da niti živega piščanca nismo sposobni za v “pisker” spraviti ob življenje.
   Krščanski svet se je socializiral, kar današnjim šerijatarjem, s kulturo zgodnjega srednjega veka, ni mogoče pritrditi. Še danes človeku brez problema snamejo glavo z vratu, kot so to v zgodnjem srednjem veku počeli tudi kristjani.
   Tarantela, bluzite neumnosti, zaradi početja posameznikov obsojate vse in nas prepričujete, da ste moralno čista in poštena.

   • tarantela

    No v Vatikanu so nedavno imeli duhovniki gayevske orgije, začinjene z mamili, brat upokojenega papeža Razingerja je desetletja vodil zbor dečkov, katere so v teh desetletjih na veliko posiljevali, pa menda niti upokojeni papež niti njegov brat “nista vedela” nič o tem. Počasi prihaja vse na dan. Pol pa naj mi kdo govori o krščanskih vrednotah! Če duhovnik rine svojo packarijo fantku v usta, ritko ali zgolj v dlan, da mu masturbira, je višek packarije! To ni nič posameznik, pa tudi, če bi bil, je vsega obsojanja vredno! Sklepanje rok “v molitev” in zavijanje oči proti nebu, saj je menda odpuščanje vendar največji zakrament, je višek hinavščine!!! Papež Frančišek bo imel še veliko dela, da skida ta hlev. Zato ga pa ovira celo del duhovščine, ker bi ga radi še naprej sračkali in nekaznovano delali škodo Cerkvi. No, ko bodo naslednjič hodile mamce pred ginekološko kliniko molit proti splavom, naj zmolijo še za te uboge posiljene fantke!!! Čudno pa je, da je največ pedofilije ravno med katoliško duhovščino! Pa ni tega malo, kot pišeš, zadeve grejo na veliko po vseh deželah, kjer so katoliški kleriki. Da ne boste udrihali samo po muslimanih. Oboji so prasci!!! Zdaj vidim, da je imela Makarovičeva prav!

    • Antonius

     Počakal bom, da še spoštovanemu dob-u odgovorite, potem vam bom pa sporočil, da z vami nima smisla.
     Pujska je tudi Makarovičeva, samo nobenih pujskov ni bilo od nje. O njenih pravljicah za otroke, ki jih ne mara, pa nočem, ker ima pri vsej njeni otroški literaturi prste zraven pokojni Gregor Strniša.

     • tarantela

      Sem za oba odgovorila: oboji so prasci, oz. vsi, ki to počnejo in to so predvsem desci. Pa tega nisem jaz kriva, krivi so desci sami!!!

 • Antonius

  Če pri nas takole pokažemo sredinca Kučanu, nas njegovi antifa takoj ozmerjajo s fašisti, ki so v eNOBe zgledno sodelovali s partizani.

  Sicer pa evropska kulturna tradicija utemeljena na krščanstvu propada, ker izvoljeni politiki Evropejce =bejo z uvoženimi šerijatarji.

 • Bastian

  A so prašiča pred izpustitvijo vsaj ustrezno kemično obdelali? Muslimanski posiljevalček bo z zagotovostjo še upozoril nase. Računam na minimalno vsaj šest mrtvih in dvakrat toliko poškodovanih. Gremo stavit? V roku do enega leta.

 • samsara

  Kar se mene tiče, glede eskalacije stanja duha in dekadence vrednot v EU, se mi poraja vprašanje kaj in kdaj se bo zgodilo, ko bodo muslimani na otoku z njihovo hitro rastočo številčnostjo dosegli, da bodo izvolili svoje predstavnike v parlament in bodo postopno po demokratičnih načelih prevzeli politično oblast v takratnih Zduženih Britanskih Emiratih, ter s tem tudi oblast nad celotnim orožjem britanske vojske. Tudi jedrskim.
  Po isti poti stopa z dolgimi koraki naslednja jedrska sila Francija. Zaostanek za njima zadnje čase pospešeno in uspešno odpravlja ‘Džermani’ pod vodstvom Frau El Merkel. Tu pa so še Nizozemska, Belgija, Švedska, Danska, Italija…
  Torej doseganje naslednje velike zmage islama očitno ni zamišljeno s številnimi žrtvami njihovih borcev (pustimo zdaj ob strani nekaj pogrešljivih, ‘Alahovih devic potrebnih mučenikov’) ampak ravno nasprotno, z ekscesivnim razmnoževanjem in številčno prevlado ter posledično dominacije, nad takrat že bivšo evropsko civilizacijo. Paradoksalno pri tem globalnem podvigu je to, da jim pri tem pomaga in jih vsestransko podpira skoraj kompletna falanga aktualnih demokratično izvoljenih predstavnikov oblasti znotraj EU in posebej neizvoljenih oblastnih nameščencev na vrhove izrojenega projekta ‘ograde EU’. Vsi kot eden, po nekem diktatu iz ozadja, skritem pred množicami nategnjenih in izkoriščanih domorodcev EU.

  • šmentanamuha

   Zelo na mestu je tvoje razmišljanje.

 • Upam da ga bo kdo zunaj k0knu in to čimprej!

 • exposingtruth9

  Kulturelles marxismus macht frei

 • exposingtruth9

  kulturelles marxismus macht frei….. bi rekli European left marxist liberals a.k.a. sionistični izdajalci Evrope.

 • Sloven”c

  ko bo prislo tako dalec in bo kaos…..jih bomo zamenjali za prasice na kolinah

 • V imenu boga

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!