Evropski poslanec De Graaff: “Neizobraženi ljudje iz zaostalih kultur (muslimani) bodo Evropo potisnili nazaj v srednji vek!”

Foto: Twitter/iStock

Italijanska evropska poslanka Cécile Kyenge s kongovskimi koreninami zahteva sankcije zoper nizozemskega evropskega poslanca Marcela de Graaffa, ker naj bi ta med debato v Evropskem parlamentu podajal “islamofobične” izjave. Pri čemer pa več kot očitno ne želi dojeti, da muslimanska vera izrazito zatira ženske. 

De Graaff, sicer pripadnik nizozemskih svobodnjakov, je v pogovoru s portugalskim premierjem Antóniom Costo dejal, da bodo neizobraženi ljudje iz zaostalih kultur (pri tem je imel v mislih muslimane) Evropo potisnili nazaj v srednji vek, ob tem pa dodal, da beseda islam pomeni neenakost med ženskami in moškimi, poligamijo, otroške poroke in umore iz časti.

Tajanija pozvala k sankcioniranju
Poslanka Kyengeva je zaradi takšnih izjav zahtevala sprožitev sankcij, saj naj bi De Graaff po njeno z izjavami širil islamofobijo in sovraštvo do muslimanov. “Njegov govor več kot očitno temelji na islamofobni retoriki,” je dejala in predsednika Evropskega parlamenta Antonia Tajanija pozvala, naj De Graaffa suspendira ali mu naloži veliko globo. Potem ko je svojo prošnjo naslovila na vse člane parlamenta, jih je 40 podprlo njen predlog.

Foto: YouTube

N. Ž.

 • Valter BraniSlav

  Kar je rekel je res.
  Islam ne hvala.
  Evropi je ISLAM tuj. Nasa kultura izhaja iz Krscanstva.
  Ce hocete imeti mir deportirajte vse muslije. Ko jih boste sunili v rit vas bodo vsaj spostovali.

  • sunday

   ti podganji iztrebki spoštujejo samo tistega, ki se ga bojijo !!!

   • Valter BraniSlav

    Tocno. Zato na bliznjem vzhodu demokracije ni pac pa so diktatorji. Ko zahodnjaki naivno odstranijo sekularnega DIKTATORJA ala Sadam ali Gadafi se podganji iztrebki ne odlocijo za demokracijo ampak za versko diktaturo.

    Da bo mera polna potem ta srednjeveski drek k nam vabijo levicarji, ceprav musliji sicer leve pobijajo.

    Ko je Luka Mesec Septembra 2015 na Presernovem trgu vzhiceno pozdravljal muslimane in zmerjal dva kristjana ki sta drzala plakat z fasistoma se je v meni nekaj zlomilo.

    Moja strica sta bila Kardelj in Macek in sam nisem krscen. Vendar so se mi levicarji zaradi izdaje zagabili do smrti. En navaden gnoj so. UPAM da bodo koncali tako kot domobranci.

 • RATATA

  Italijanska evropska poslanka Cécile Kyenge s kongovskimi koreninami zahteva sankcije … ČUDNO(?!)
  Z “Italjani” slovenskih korenin pa ni nikakršnih problemov.

 • xtc

  Dejstvo je,da bi morl parlament oglobiti zmešano babo,ki EU vsijuje šeriat,srednjeveškost in zatiranje žensk,pedofilijo in zlorabe otrok in žensk.
  Definitivno je jasno ,da je islam obstal v 13 stoletju in se noče modernizirati,še več preko podobnih tesel po parlamentih,nam vsiljuje pot v trinajsto stoletje namesto ,da bi razmislili o modernizaciji,ki pa je velik problem saj islamski kleriki,vsakogar z koranom v roki,ki želi modernizacijo označijo za nevernika,heretika,bogo skrunitelja in odpadnika za kar je kazen smrt,zato kot tak in njega navade ne sodijo v EU,poslance in politike,ki to vsiljujejo Evropejcem,pa bi morali vreči iz EU parlamenta.
  Nikogar islam ne moti ,če sobiva,veliko ljudi pa moti,ko začne svoja pravila vsiljevati drugim.

  • sunday

   obstal je v stoletju v katerem je nastal, to je 7 stol (leto 620 cca) 13 stoletje je za islam bilo že nedosegljivo napredno !!!

 • Caetano

  Po zgledu šeriata so tudi filoislamisti proti svobodi govora…

 • tramal

  To noro babo je potrebno prvo nagnati od koder je prišla.

 • WatsonForus

  FUCK off Cecilka !! na pranger s to fuknjeno kuro !

 • SALZ

  Naj pride EU že enkrat k sebi in naj se neha zajebavat z to islamofobijo če nekdo nekaj po pravici pove

 • EU komisarji so pod nadzorom ijuminatov, Junker pa je tako njihov. Vse kar je izgledalo v Evropski skupnosti dobro se je spridilo po prvem obisku komisarjev na Bildeberg srečanju.

  • samsara

   Enako velja za papeža in posledično RKC. Že dobrih 200 let njihovo premoženje upravljajo Rothschildi, kar pomeni, da slednji upravljajo tudi RKC.

 • Slovenec 33

  Ne more nekdo z lažmi in izsiljevanjem spremeniti resnice, ki je –
  Islam je krvava histerična, agresivna in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo z njo v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Njihova “sveta” knjiga koran imenovana je dejansko priročnik za ubijanje in zatiranje vseh, ki niso njihovi pripadniki in ni v skladu s slovensko ustavo.
  Izvleček si lahko ogledate spodaj

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

 • jan

  Najbolj smešni so tisti, ki mislijo, da bodo s krščanstvom branili Evropo pred islamom. Pa kaj ne vidite, da se globalističnemu papežu =be za krščanstvo? Saj papež menda ni slep, da ne bi videl, kam to pelje. Očitno mu ni mar. To je izdajalec krščanstva, ne papež.

  • sunday

   se kar strinjam, prišel je kot ovčica in postal volk lastni veri!!!

  • sodnikisozločinci

   Ne mešaj krščanstva in katoliške Cerkve, katere poglavar je papež. Cerkev je institucija, katera je napoti globalistom enako kot nacionalne države, s svojo internacionalno organizacijo je sposobna organizirati odpor proti njim, zato jo želijo uničiti. Zaradi pedofilije posameznih duhovnikov so jim zaplenili ogromno premoženja, vključno s cerkvami, čeprav to premoženje izvira iz darov vernikov, to je državljanov. Pedofilije med učitelji je mnogo več, pa zato niso kaznovali države in ji zaplenili premoženja, kar je jasno, šolstvo podpira in širi teorijo spola, katere namen je uničenje tradicionalnih vrednot, RKC pa ne. Jaz mislim, da je papež žrtev groženj in izsiljevanja, ker noben župnik, ki ga poznam ne podpira njegove multikulti politike. Krščanstvo lahko obrani Evropo pred islamom zato, ker se proti fundamentalizmu lahko boriš le z fundamentalizmom, ne pa z nekim medlim sekularnim ateizmom. Klin se s klinom zbija.

 • Burek Burecki

  Svet je nor. Kar je prav je narobe, kar je narobe pa prav. V veliki vecini primerov niti ne potrebujes vec dokazov ampak verjetnost. Govoriti resnico je sovrastvo in nestrpnost medtem ko so lazi cista resnica…

 • samotoje

  Ali je Kyenge evropska poslanka, izvoljena v Italiji, ali je muslimanka iz Konga, ki je slučajno zašla v Evropski parlament?

 • šmentanamuha

  Kot državljanka EU zahtevam, da se sankcije zgodijo proti poslanki Cecil Kyenge, ker podpira nasilni militantni islam, kjer so brutalno kršene človekove pravice žensk in otrok. S tem, ko podpira islam in invazijo islamistov na Evropo, podpira tudi njihov terorizem, ki ga izvajajo nad evropskimi prebivalci. Poslanki Kyenge bi morali odvzeti italijansko državljanstvo in jo deportirati nazaj v Kongo. Ženska očitno ne razume, kaj pomeni biti evropski državljan in kaj je evropska kultura. De Graaff pa si zasluži častno plaketo, ker se zavzema za pravice Evropejcev. Dost je te hipokrizije in lažnega multikulti.

  • Waltter

   Kot državljanka EU imaš tudi to možnost da predlog nasloviš na parlament EU kjer bo imelo posledice za to poslanko ali zate (verjetno bolj zate kakor za njo). Iz tega portala se glas v EU ne širi, zato ukrepaj na način ki ti je kot državljanki EU omogočen.
   Vendar se najverjetneje tudi zavedaš da boš najebala če boš naredila kaj takšnega. Dokler se ljudje ne bodo normalno organizirali in nastopili kot usklajena skupina ne bo nič, posameznike in nasilna združenja bodo razbili v sekundi. Enako je bilo v osnovi za pegido, vsi so mislili da bo nekaj iz tega pa so jih uničili. Pa ne oni sami so se saj je bilo celotno vodstvo skupina parazitov brez kakršnihkoli delovnih izkušenj, njihov protest pa ni imel samo cilja protimigrantske politike ampak je napadal vse tujce ne glede da so integrirani, ter mešene družine, in ne samo to bil je tudi proti lastnim prejemnikom socialne pomoči, dasiravno so bili sami med njimi.
   In ne pozabi ženske imajo v tem trenutku navidezno moč, zavedajo se pa ne da se jim na drugi strani zelo veliko jemlje, to predvsem svobode..

   • šmentanamuha

    Se popolnoma strinjam s teboj, Waltter, kljub vsemu, pa me na tem portalu vsaj ne cenzurirajo tako kot na MMC in drugih levo usmerjenih trobilih. Hvala za komentar. Lep dan ti želim.

 • sunday

  islam je peklenska, uničevalna, hudičeva, krvava, nečloveška vera in popolnoma nič drugega!!!

 • Vlado77

  Kaj je sploh povedal narobe! ne gre za islamofobijo temveč fobijo do tistih ,ki nimajo straha povedati kar vidijo na ulicah. Novinarjem pa je itak zabičano kako naj poročajo- žal. Če kaznujejo tega poslanca potem bo primer za ostale in nam Evropa kot je bila propade. Imamo totalni absurd. Imamo kar nekaj civilnih združenj ,ki so za človekove pravice- predvsem žensk. In absurd je , da so prav ženske najbolj na udaru islamske “kulture”. Z njimi ravnajo kot , da niso ljudje.

 • garfi

  takšen je cilj “levice” in njihove uvožene golazni
  plačani od globalne totalitarne mafije NWO
  https://www.google.si/search?q=C%C3%A9cile+Kyenge&safe=active&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu3szNsvPZAhXLB5oKHTZ7BSsQ_AUICigB&biw=1259&bih=638
  Lisica in jež
  Tisto leto je bila dolga in huda zima. Tam zunaj je divje metlo, veter je bučal med drevesi in bilo je že vse temno. Lisica je v svoji jami venomer podtikala in iz njenega dimnika se je prav lepo kadilo. Pravkar je bila zamešala polento, ko je začula trkanje na vrata.
  – Kdo hodi okoli ob teh urah in v tem vremenu? je dejala lisica.
  – Jaz sem, jež sem, odprimi, bodi dobra, ker bom tu zmrznil, nos mi že ledeni!
  – Ne, ne! je odgovorila lisica, če prideš noter, me boš pobodel!
  – Obljubljam ti, da ti ne bom v nadlego, usmili se me! je rekel jež.
  Lisica, ki je bila usmiljena, mu je odprla in mu je dejala:
  – Bodi tu za vrati in se nikamor ne gani!
  Jež se je stisnil v kot. Lisica je zmešala polento in jež se je počasi, ko je lisica gledala v kotel, začel sukati po hiši. Tako je prišel do ognjišča.
  – Kaj pa delaš tule? ga je vprašala lisica, obljubil si mi, da se ne ganeš od vrat.
  – Ja, ja, obljubil sem ti, je dejal jež, pa mi je hudo mraz; pusti me blizu ognja, saj te ne tikam!
  – Naj bo! je dejala lisica.
  Polenta je bila kuhana in je dišala po vsej hiši. Lisica joje zvrnila tja na mizo in je vlila omako v skledo. Jež, ki je vse tole gledal, se je približal k mizi in je pomakati polento.
  – Ne mi vsega pojesti, je dejala lisica, saj si brez vsake olike!
  Jež je kar naprej jedel in lisica, ki se je bala, da se zbode, ga je gledala, roke pa si ni upala stegniti v skledo. Ko je jež nehal jesti, je šel v lisičino posteljo in se lepo stegnil.
  – Čuješ je dejal jež, jaz in ti bi lahko postala prijatelja. Ti boš hodila okoli in lovila kokoši, jaz pa bom tu doma kuhal in varoval hišo.
  – Ne, ne, je dejala lisica, ta hiša je moja, sem jo jaz napravila in bom sama živela v njej. Kar hodi po svoji poti, trudna sem in se mi hoče spati.
  – Kam naj grem v tem mrazu, je dejal jež, tu je toplo in prav lepo! Če ti ne gre, da bi živela z mano, pa se poberi!
  In jež je stopil iz postelje in se je zaletel lisici med noge. Lisica je začela tekati po hiši in vpiti. Nazadnje je vsa zasopla stekla iz hiše. Jež je hitro zaprl vrata z zapahom in šel spat. Lisica pa seje tresla in jokala v snegu.

 • stop zlu proti nam

  ustavimo migracijo na evropska tla!!!!!!!!

 • Brutus

  Naj objavijo imena tistih poslancev, ki so podprli sankcije zoper poslanca ki je le povedal kar je res in kar bedaki in podkupljeni poslanci ne zmorejo ali pa nočejo videti….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!