[FOTO IN VIDEO ]Ubita ženska v streljanju v Los Angelesu, pred tem strelec pokončal svojo babico in dekle

Foto: epa

V Los Angelesu se je v soboto dogajala prava drama. Moški je pridrvel z avtomobilom do trgovine Trader Joe’s, vdrl v trgovino in začel streljati. Pri tem je ženska, ki je bila tisti trenutek v supermarketu, podlegla poškodbam. A vse skupaj se je začelo že ure pred tem napadom …

Incident se je odvijal v soboto popolne, policija pa je pozvala javnost, naj se ne približujejo kraju streljanja. Na prizorišče je nato pridrvelo veliko število policistov in reševalcev, ki so bili priča grozljivemu prizoru.

Foto: epa

Ljudje so plezali skozi okna supermarketa, da bi se rešili, domačini pa poročajo, da so slišali več strelov. Moški naj bi v trgovini zajel tudi talce.

Tiskovni predstavnik policije, tako Russia Today, pa je dejal, da je moški, ki je streljal v supermarketu, po vsej verjetnosti pred tem ustrelil svojo babico in dekle. Policisti so se spustili v lov za njim, a je streljal še nanje. Med begom se je ustavil pred omenjeno trgovino, kjer je ubil žensko. Ni pa bil ranjen nobeden izmed policistov. Osumljenec je že v pridržanju.

M. S.

  • Caetano

    Domnevam, da to ni bil napad islamista. So pa jihadisti močno udarili drugje. V Nigeriji je Boko Haram iz zasede napadel konvoj osebnih in transportnih vozil ter pobil kar 27 ljudi. V Nigeriji delujeta dve glavni islamistični skupini Boko Haram in nomadski Fulani. Največ njihovih žrtev je kristjanov.

    https://leadership.ng/2018/07/21/boko-haram-kills-27-in-borno-highway-attack/

  • xtc

    Zopet kak poblaznel levičsr ,ker mu baba ni dala in ko mu je povedala,da ima majhnega,sosed desničar pa večjega.
    No ravno zato je levičajem treba prepovedat dostop do oožja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!