Francoski župan opozoril, da problem revnih sosesk ni pomanjkanje stanovanj, temveč islam

Župan Beziersa Robert Menard (vir: twitter)

Župan francoskega mesta Beziers in zaveznik Nacionalne fronte Robert Menard je v oddaji o problemih revščine opozoril, da vladni načrti nagovarjajo simptome, namesto da bi se posvetili glavnemu vzroku za vedno več kriminala v revnih soseskah. To je po njegovem mnenju islam.

Vladni načrt za reševanje problemov revščine, brezposelnosti in zločinov v najrevnejših soseskah z visokim deležem imigrantov v celoti zanemarja vlogo islama v naraščajoči družbeni krizi, je povedal Menard.

Menard je dejal, da so novogradnje, s katerimi naj bi ponovno oživili imigrantov polna predmestja, samo kozmetične spremembe. Ena takih sosesk v njegovem mestu je po poročanju RT prejela več kot 130 milijonov evrov za nov stanovanjski projekt, stanje pa je še vedno enako. “Nikoli ni bil tak geto in apartheid, kot zdaj!” je pojasnil.

Zatiskanje oči pred resnico
Ko je drug gost predlagal, da zdaj, ko je konec gradenj, se lahko vlada posveti “službam, javnim storitvam in vsemu drugemu”, je Menard odvrnil, da te stvari niso problem. “Problem v teh soseskah je islam,” je dejal in izzval goste, da se o stanju prepričajo na lastne oči: “Kje živite? Pojdite v te soseske in boste videli.”

Francosko predmestje (Vir: Twitter)

V 60-stranskem poročilu, ki predlaga 19 socialnih in ekonomskih ukrepov, s katerimi bi pomagali najrevnejšim, imigrantov polnih soseskam, po Menardovem mnenju niti enkrat ni omenjen islam.

Ivan Šokić

 • Olga_10

  Francozi, pokličite Meseca, on bo vse rešil…. V Sloveniji “rešuje” islamsko problematiko tako, da “se vsako jutro pozdravijo” in da skrivajo ilegalnega migranta v poslanski skupini….

 • xtc

  Realen pogled predstavi da je večina islanskih držav revna tudi nekatere bogate Arabske bi bile iste če nebi bilo nafte.

  • Slovenec 33

   Napačno razmišljanje imaš po mojem mnenju.
   Vse države, kjer je islam so revne, razen tistih, kjer nafta dviguje prihodke.
   Vedeti je potrebno, da je islam krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo z njo v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
   Edina religija, ki dolgoročno omogoča razvoj demokracije je krščanstvo in tu ima Orban prav.
   Komunizem je v svojem bistvu enak islamu, ker zatira svobodno misel in voljo in ki je v svojem obstoju, to je ca 100 let pobil skoraj 200 mio ljudi in tudi v slovenskih deželah so verski blazneži komunizma izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, na kar nas opozarja nad 600 morišč.

 • Adolf Hitler

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!