Gejevski inštruktor fitnesa obtožen smrti 18-mesečne posvojenke, ki jo je označil za satana v otroških oblačilih

Foto: YouTube

Gejevski inštruktor fitnesa je obtožen umora 18-mesečne posvojene hčere, ki jo je na sodišču opisal kot satana, preoblečenega v otroška oblačila. Enaintridesetletni Matthew Scully-Hicks je bil obtožen umora po tem, ko jo je napadal in zlorabljal več mesecev. 

Par je septembra 2015 začel s procesom posvojitve Elsie, ki se je končal približno osem mesecev pozneje. Toda manj kot dva tedna pozneje je Elsie umrla po tem, ko je utrpela travmatične poškodbe glave. Deklica je umrla v univerzitetni bolnišnici v Walesu, ko so izključili naprave, ki so jo ohranjale pri življenju, saj so zdravniki ugotovili, da deklica ne bo preživela travmatičnih poškodb glave.

Posvojenko je označil za psihotika
Po tragični smrti Elsie je policija pregledala elektronske naprave, ki jih ima v lasti Matthew, vključno z njegovo tablico iPad. Na sodišču je bilo mogoče slišati, da je le 12 dni po uradni posvojitvi svojemu prijatelju napisal: “Z Elsie doživljam pravi pekel. Najhujšo nočno moro predstavlja čas za hranjenje in spanje. Deset minut je kričala brez odmora. Zdaj je sicer nehala jokati, ampak dvomim, da je to zadnje, kar bom danes slišal.” Isti večer je Matthew v sporočilu možu Craigu napisal, da je njuna posvojenka “psiho”.

Nekaj dni pozneje je Matthew možu napisal, da je Elsie pravi satan, oblečen v otroška oblačila. Matthew, ki je bil pred tem nekaznovan, je leta 2006 spoznal svojega moža, ki je približno pet let starejši od njega. Par se je poročil na Portugalskem leta 2012 in se leto pozneje prijavil na seznam oseb, ki želijo posvojiti otroka. Tožilec Paul Lewis je povedal, da so Elsie našli neodzivno, potem ko jo je napadel Matthew. “Poškodbe, ki so povzročile njeno smrt, so bile povzročene, tik preden je poklical reševalce.”

Foto: YouTube

Nanjo je pogosto tudi glasno kričal in se izgovarjal, da je nerodna
Družina Bevan, ki živi poleg hiše groze, je povedala, da je Matthew pogosto kričal na punčko, naj utihne, potem pa je predvajal glasno glasbo, da bi utišal jokanje, a to ni pomagalo, saj deklica ni prenehala jokati. Novembra 2015, torej dober mesec pozneje, ko je punčka že bila pri novih starših, je utrpela poškodbo noge. V času poškodbe je bila skupaj z Matthewom, ko pa se je njegov mož Craig vrnil domov, mu je povedal, da je Elsie padla v kuhinji med igro in se pri tem poškodovala. Elsie je med padcem utrpela poškodbo dveh delov noge, in sicer gležnja in predela nad kolenom.

Dr. Nia John, svetovalka na področju pediatrije, je opozorila, da je zelo nenavadno, da je deklica utrpela dva takšna zloma le pri enem padcu. Številni strokovnjaki so na sodišču zatrdili, da je do smrti majcene Elsie prišlo zaradi poškodbe lobanje, leve stegnenice in treh reber. Tožilec Lewis je na sodišču izpostavil, da bodo izsledki obdukcije dokazali, da se 18-mesečna Elsie ni mogla sama tako poškodovati.

H. M.

 • Olga

  Za kruteže in psihopate je edina prava kazen smrt! Tudi v Sloveniji so taki….Človeka spreletava srh…

  • DJURO SUMAR

   Psihopat je človek, ki drugemu človeku želi smrt. Smrtno kazen podpirajo samo najhujši psihopati.

 • Zgornji

  Keeer Kreten Iztirjen Pokvarjen Zloben Pederski Gnil Smrdljiv , … Še dobro da bo Kmalu Konec Sveta , da se taka Golazen Satanova spuca dol z tega ubogega planeta, da bomo potem imeli vsaj malo miru !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Še biološki starši velikokrat ne marajo svojih otrok, posvojitelji še toliko manj. Posvojitelji rešujejo svoj hendikep, ker ne morejo imeti svojih otrok. Tu in tam pa se najde kdo z velikim srcem, ki lahko v rejništvu z ljubeznijo vzgoji tudi po deset in več otrok. Rejništvo se mi zdi najbolj poštena oblika vzgoje tujega otroka. To eksperimentiranje z gejevskimi starši se mi zdi pravi zločin nad otroki. Hendikepirani in sfrustrirani osebki, ki bi radi dajali videz normalnosti, nimajo osnovnih pogojev za to, da bi bili starši. To so osebnostno moteni ljudje že po defoltu.

 • baubau

  umorili so jo že tisti,ki so jo dali v posvojitev-in oni,ki so sprejeli zakone,ki to dovoljujejo.

 • KAPIBARA
  • Artur

   Učna ura za Janšo kako mora pravi opozicijski lider nastopati v parlamentu , seveda mora obvezno biti prisoten na sejah za kar je tudi bogovsko plačan , ne pa samo kadar mu kaj kapne slučajno.

 • Valter BraniSlav

  N posvajajte otrok. Najbolje je imeti svoje lastne otroke, tako kot jaz…

  • Poštenje velja

   Da bog da crko posiljevalec otrok, diktator in grobar balkana.

   • Valter BraniSlav

    Saj kralj Aleksander Karadjordjevic ni bil pedofil !!!

 • xtc

  Še en dokaz več ,da otroci ne sodijo v roke teh deviantnežev.

 • Poštenje velja

  Pedri so samo za rezervne dele.

 • DJURO SUMAR

  Tista dva iz Gorenjske, ki sta tepla 2 letno deklico do smrti nista bila geya. Ne vidim smisla poudarjati da je gay. Kako bi reagirali, če bi vedno pri vseh zločincih napisali, da je katolik.

 • ogledalo

  Najhujši so verski blazneži!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!