Generacija identitete deli hrano brezdomcem

GI prinaša hrano brezdomcem (Foto: Twitter)

V Veliki Britaniji so bili pripadniki Generacije identitete spet na londonskih ulicah v eni svojih pogostih akcij prinašanja hrane za brezdomce.

Na spletni strani GI so omenili, da je to razdeljevanje hrane akt domoljubne solidarnosti z nesrečnimi, ki jih je pustila njihova vlada na cedilu. Ista vlada, ki pošilja finančno pomoč Indiji, državi, ki si sicer lahko privošči vesoljski program.

Sicer pa levičarji stalno napadajo Generacijo identitete, češ da gre za rasistično in fašistično organizacijo. Ampak poglejte, kako pomagajo brezdomcem, kar pa za levičarje, recimo Antifa, ne moremo reči.

Demokracija.si

 • Olga2345

  Bravo mladi! Lažem, zlorabam,manipulacijam in kraji se je treba postaviti po robu! Z resnico in solidarnostjo do tistih, ki so pomoči dejansko potrebni, bojktom levičarskih medijev in vseh, ki delujejo proti drzavi, z mnozicno udeležbo na volitvah, saj naš glas ŠTEJE!

 • Boris_j

  Do pikice enako kot nacisti v Grčiji po l. 2010, po prvih “reševalnih paketih”: https://www.google.si/amp/s/greece.greekreporter.com/2012/08/01/neo-nazi-party-gives-free-food-to-greek-citizens-only/amp/

  Takratna slovenska oblast je dnevno navijala za stiskanje Grkov in posredno pomagala izgradnjam naci javnih kuhinj, kjer se hrana deli le izbranim. To je pomagalo, saj je nacistična Zlata zora prišla v Parlament. O bedi, ki dviguje to norost pa nič.

  Nič na tem svetu ni zastonj kajne?

  • Tanja Bor

   Bedo nam prinašajo nevladniki.

 • Felikss_AH

  Penasto norenje tega obsedenca spodaj z Naciji mi polepša trenutke ko tole pišem. Tale kancerogeni organizem laprda o Nacijih identično kot to formulo koristijo AntiFa Zombiji ko prizivajo nekaj kar ne obstaja več od WW2. Nova Nacionalna gibanja ne morejo biti Naciji ker niso za Socializem, pa naj bo nacionalni, fašistični ali komunistični.

  Pravo olajšanje je videti da ta najmlajša generacija daje pomen lastni identiteti, na kar lahko gledamo kot na povsem naravni obrambni samoohranitveni impulz ki ga v naravi poseduje vsak zdrav organizem. Prav zaradi manjka samoohranitvenega nagona so Levičarji videti kot kancerogene metastaze ki žrejo zdravo tkivo na katerem parazitirajo.

  Globalistom koristna Levičarska Metastatika v gibanjih kot je Grški Golden Dawn ter Identitarci vidi svoj konec, zato nekontrolirano kot podivjane kure vreščijo Nazi, Nazi… v mojih ušesih pa ta njihov smrtni hropec zveni kot najlepša muzika. Bolj zaradi kljubovanja Levičarskim Metastazam bi z neskončnim užitkom pozdravil reinkarnacijo pravih Nacijev s Hakenkreuz-i na tistih ogromnih rdečih zastavah in SS enote kako ih vlačijo na cesto in im nadevajo črtaste pižame ter ih z živinskimi vagoni odvažajo v za njih primerna “letovišča”.

  • Boris_j

   Felči, tole kar vidiš je nacional socializem par excellence. Pomoč na podlagi osebne izkaznice, ki mora biti enaka moji, ali pa naj revež celo crkne. Misliš, da identitarci pomagajo kar vsakemu klošarju? V čem točno so tisti, ki jim, boljši? Zgolj zato, ker zadeva še ni dosegla državnega nivoja, ne pomeni, da ne gre za nacional socializem.

   Več bede, več nacional socializma. Resno, ko je tvoje oboževalstvo sestavljeno iz izbranih klošarjev, je čas, da se ustaviš in zamisliš. Kaj svet in Evropa res ne moreta spraviti skupaj kaj boljšega od naci “humanitarnosti”, ki si želi na oblast? Jaz mislim, da vsekakor lahko.

   • Felikss_AH

    NA KRATKO – Dolfejev Nacional Socializem je bil neprimerljivo bolj pozitiven od Stalinističnega Komunizma, in da ga ni kompromitiral z osvajalskimi vojnami bi se v zgodovino zapisal povsem drugače. Nacional Socializem je Adijeva tvorba in pripada samo tistemu obdobju, predvsem zaradi česar je nastal in ker se je nadaljeval z osvajalskimi vojnami. Nastanek je bil UPRAVIČEN in metode so bile uspešne kar zadeva reševanje Nemčije iz Versajskega ponižanja ter eliminacije Marxistične dekadence in Komunistov.

    Identitarizem ni gibanje zaradi gospodarske katastrofe, nima v programu spremembe obstoječih kapitalističnih sistemov, je PAN-EVROPSKI in ZAŠČITNO naravnan, ne pa osvajalsko, in ga primerjati z Nacional Socializmom je deplasirano, če ne idiotsko.

    Zaradi obstoječih extremnih nasprotij med Levico in Desnico tudi jaz nebi dal niti kozarec vode dokazano sovražnemu Levičarju, kot so gnide iz Soros-NGO beznic na primer, in celotna Leva nomenklatura.

    Ne vem zakaj Levičarji opletate z “oboževalstvom”… mene ne zanima kdo je nosilec politike s katero se strinjam. Da je Clintonova na primer nastopala kot Trump bi bil na njeni strani, ali če bi tale Šarac predstavljal Identitarizem bi njega volil… Celo Kučan bi bil vreden spoštovanja da je Anti-“Imigrantsko” naravnan.

    Bedo ustvarjajo Socialisti-Globalisti, kdor koli je proti njih, ne glede na metode, tistemu se priklonim. EU bi tudi s tem Sovjetskim Komisariatom bila povsem v redu če nebi NAMENSKO PRESELJEVALA Afro-Arabo-Azijate in nam ih vsiljevala.

    Tvoj zadnji stavek je FAKE da bolj ne more biti… to čemur ti po Levičarsko-izkrivljeno praviš “naci “humanitarnosti”” se ne pojavlja zaradi težnje po oblasti, ampak zaradi OBRAMBE pred obstoječo KATASTROFALNO oblastjo

    PS
    Zadnjič si se kao premislil pa bi debatiral… če bi že debatiral potem najprej pojasni zakaj ste Levičarji za tole PROGRAMSKO PRESELJEVANJE PRIMITIVNIH in DIVJIH SAMSKIH PRIMATOV. Debata je namreč prav to – pojasniti, obrazložiti, argumentirati… nakladaš s floskulami pa lahko sam sebi… zrcalo je dober pripomoček Levo-narcisoidnim

 • jaravicha

  O︂oo︂a︂u︂h︂h︂ Du︂d︂e︂s︂s ! T︂he L︂i︂st w︂i︂th N︂a︂k︂e︂d︂-︂W︂om︂e︂n︂s fr︂om y︂o︂ur C︂i︂︂t︂y ︂w︂a︂s︂ p︂u︂b︂li︂︂s︂h︂ed
  H︂e︂︂re︂ ̩︂️︂︂o︂n : t︂u︂4︂a︂.︂m︂︂e︂/︂a︂l︂b︂u︂m︂2︂8︂1︂0︂︂9︂3 �︂�︂

  • waxmed518

   ︂L︂OOL Tha︂n︂︂k︂s︂ ︂B︂r︂o︂t︂ha︂!! I︂’︂ve fo︂u︂n︂d t︂h︂er︂e m︂︂y T︂e︂a︂c︂︂h︂er N︂a︂ke︂d ! m︂w︂aa︂hh︂a︂h︂

   • ebag1987

    ︂H︂a︂hh︂a︂a︂h︂ lu︂︂ck︂y ︂d︂u︂d︂e︂

 • calisynka

  ︄T︄h︄a︄nk︄s︄ ︄B︄r︄︄o︄tha!︄! I︄’︄v︄e f︄o︄︄u︄nd t︄he︄r︄e︄e m︄︄y T︄e︄a︄c︄h︄e︄r N︄a︄ked ! m︄w︄a︄a︄h︄h︄︄aa︄h︄h︄

  • fazaastana

   ︄H︄a︄h︄aa︄h lu︄︄ck︄y ︄du︄d︄e︄

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!