George Soros in Milan Kučan – oba humanitarca in demokrata pod pretvezo

George Soros se v javnosti predstavlja kot velik borec za demokracijo in človekove pravice, navaja portal georgesoros, a mnogi razkrivajo, da v resnici deluje kot hobotnica, ki neupravičeno posega na mnoga področja družbenega življenja, ter razgaljajo njegovo sumljivo ozadje. Njegova podobnost z nekdanjim prvim komunistom Milanom Kučanom ni naključje. 

V svetu se George Soros prikazuje kot velik človekoljub, ki mu je mar za tegobe človeštva. Portal RT pa razkriva njegov pravi obraz, ko navaja, da težave po svetu povzroča sam, da bi z njimi profitiral. Ob tem se navaja primer svetovnih migracij in še zlasti migrantske krize na evropskih tleh.

Kdo je George Soros in s čim se je že proslavil?
Njegovi kritiki ga opisujejo kot izredno uničevalnega demagoga z levičarskimi političnimi vrednotami in milijardami dolarjev na bankah, kot nekoga, ki naj bi se udinjal na finančnem področju. Med drugim naj bi podpiral podreditev suverenosti posameznih držav mednarodnim finančnim institucijam, izrival tradicionalne vrednote iz medijev in manipuliral z valutami, s čimer naj bi ogromno zaslužil.

Kučan in Soros – slovenski in židovski mesija 
Soros se v javnosti prikazuje kot mesijanska osebnost, še navaja humanevents. Vse poprejšnje navedbe pa pod vprašaj postavljajo njegovo domnevno človekoljubnost, saj kažejo na resnično ozadje njegovega delovanja – da ni ljubitelj ljudi, marveč denarja in svojih lastnih režimskih idealov, ki jih menda želi navreči kar vsemu svetu.

Neverjetna podobnost z Milanom Kučanom verjetno ni naključje. Le da smo žrtve Kučanovih idealov vsi Slovenci.

Migrantska problematika – priljubljena igrica obeh stricev iz ozadja
Zanjo naj bi gospod Soros v zadnjem času namenil kar 500 mio. dolarjev. On svojo velikodušnost pojasnjuje s tem, da mnogi migranti po svetu iščejo boljše življenje ali pa celo bežijo pred vojnami oziroma zatiralskimi režimi. Vse to se zdi tako zelo lepo, da kar ni resnično, dokler ni jasno, da naj bi tudi sam izdatno prispeval k tovrstnim migracijam in tako slabil nacionalne države, pa tudi tradicionalni evropski način življenja.

Foto: Nova24tv

Foto: Nova24tv

Tudi tranzicijska levica pod vodstvom botra iz Murgel se strastno zavzema za sprejem migrantov v Slovenijo in Evropo, kar bi pomenilo v trenutku nekaj deset tisoč več glasov za postkomunistično levico in garant za njihov obstanek na oblasti. Da Kučan resno podpira Sorosev načrt, priča njegova udeležba na protestu v podporo migrantom na Kotnikovi v Ljubljani.

Moč in oblast skrita za humanitarno retoriko
Soros zelo rad “jadikuje” nad kritičnimi razmerami, v katerih naj bi se znašli mnogi migranti. Najbolj zanimivo pa se zdi, da govori v imenu “vseh nas”, čeprav nikdar ni bil izvoljen na nobeno konkretno oblast, kar pa ga ne ustavlja pri njegovem “drekanju” v t. i. svetovnih zadevah, kot je npr. podpora “barvnih revolucij” v Gruziji in Ukrajini.

Neverjetna podobnost z nekdanjim prvim komunistom tudi tokrat ni naključje. Če kdo, se je Kučan nadvse rad iz ozadja vmešaval v politiko Slovenije in krojil njeno usodo. Številne politične afere, kot je bila Depala vas, in medijski uboji so plod njegovega vpliva. Tudi ko ni več v aktivni politiki, še vedno odloča o pomembnih stvareh in državi ne pusti, da bi šla po poti normalnega razvoja. Dokaz za njegovo delovanje je knjiga njegovega tesnega sodelavca Zdenka Roterja Padle maske, kjer vse to tudi opisuje. 

Ubogajo ju politiki na oblasti 
Soros je znan tudi po svojih pozivih vladam po svetu, da bi migrantom zagotovile več podpore, za kar se zdi, da je v ZDA padlo na plodna tla. Obamova administracija je namreč že pozvala velike ameriške družbe k večji vlogi v prisilnih migracijah oziroma izzivih, ki jih le-te prinašajo. Ob navedenem je finančni mogotec videti kot diktator, ki si privošči ukazovati posameznim vladam, kaj naj počnejo.

Podobnost z nekdanjim prvim komunistom tudi tokrat ni izjema. Milan Kučan se še vedno rad sprehodi na vlado ali pa v urad predsednika države. Tja je imel zaprta vrata le v času vladanja Janeza Janše, ki ga Kučan želi že tri desetletja zbrisati z obličja sveta. Prvi poskus je dobil z afero JBTZ, zadnjega pa v primeru Patria.

Soros prinese islamske migrante, Kučan odžene slovenske
Vsakomur, ki malce spremlja svetovno dogajanje, je jasno, da so zadnji migrantski valovi zrežirani s strani velikih akterjev. Najprej so ZDA in Nato napadli tretje države, Angela Merkel je migrante povabila v Evropo, George Soros pa je prebežnike “obogatil” s potrebnimi informacijami – preko svojih organizacij. Ob vsem navedenem je Soroseva “humanitarnost” postavljena v povsem drugačno luč, saj si od tovrstnih dejavnosti Soros obeta predvsem finančne koristi.

Tudi vse pomembnejše zadeve v Sloveniji so zrežirane in potrjene s strani murgelskega maga. Od njegovih odločitev ima največ koristi njegovo tranzicijsko tajkunsko omrežje Forum 21, navadni državljani pa bore malo. Predvsem mladi se morajo zaradi Kučanove razvojno-ekonomske politike seliti v tujino, saj v okolju “nacionalnega interesa” nimajo perspektive.

Z zasebnim kapitalom zasužnjila ljudi
Soros ob tem še posebej poudarja pomembnost vključenosti zasebnega kapitala v reševanje globalne migrantske problematike. Njegov ključni namen naj bi bil predvsem omogočiti neustavljiv tok migrantov, kar naj bi dosegel s financiranjem organizacij, ki bodo to podpirale. George Soros veliko govoriči o ugodnostih za migrante po svetu, ki naj bi jih omogočal s svojimi finančnimi dejavnostmi, v resnici pa naj bi šlo za njegove osebne koristi, ki jih dobi z destabiliziranjem suverenih držav. Obenem naj bi bil njegov namen preko privatnega sektorja oslabiti strukture posameznih držav, njihove suverenosti.

Foto: STA

Foto: STA

Tudi Kučanov vpliv ohranja predvsem kapital, ki si ga je udbokomunistično omrežje nagrabilo v tranziciji in preko davčnih oaz pripeljalo nazaj v Slovenijo, zato je razumljivo, da ga ne spustijo iz rok. Tega krvavo potrebujejo, saj brez njega ne morejo vzdrževati medijskega stroja, ki kreira javno mnenje za njihov obstoj na oblasti in demoniziranje opozicije. 

Soros in Kučan končno v objemu
Kučan je nekoč Georgeu Sorosu predal državno odlikovanje. Šlo naj bi za častni znak svobode Republike Slovenije za njegov doprinos k razvoju odprte, demokratične in humane družbe v svetu ter za zasluge pri kreiranju odprte, strpne in razsvetljene družbe pri nas. Prijatelja po značaju in interesih sta si končno segla v roke.

D. M.