George Soros je porabil pet milijonov dolarjev, da bi uničil sodnika Kavanaugha

Brett Kavanaugh (Foto: epa)

Finančni podatki kažejo, da je George Soros porabil pet milijonov dolarjev, da bi sodniku Brettu Kavanaughu preprečil imenovanje za sodnika vrhovnega sodišča ZDA. Skupina, ki stoji za temi napadi na Kavanaugha, se imenuje Demand Justice. S to skupino pa upravlja neprofitna fundacija Sixteen Thirty, ki jo financira Sorosov Open Society Policy Center (OSPC).

Daillycaller poroča, da fundacijo Sixteen Thirty financira le peščica donatorjev. Po finančnih poročilih so 70 odstotkov od 11,5 milijona dolarjev donacij prispevali trije donatorji. Podobno kažejo tudi poročila za leto 2016 (poznejši podatki še niso javno dostopni), ko je fundacija dobila 13,3 milijona dolarjev, 63 odstotkov tega denarja pa je prispevalo manj kot pet donatorjev.

Gre za skrbno načrtovano akcijo levičarskih globalistov
Eden teh je bil OSPC, ki je prispeval stotisoče dolarjev vsako leto od leta 2012 dalje. Zneski se gibljejo v razponu od 125 tisoč dolarjev do 770 tisoč dolarjev. Podatki tudi kažejo, da je OSPC praktično eno in isto s Sorosovo Open Society Fundation. Podatki kažejo, da OSPC sploh nima nobenega zaposlenega, vse potrebno delo opravijo redno zaposleni pri Open Society Fundation in za to delo dobijo dodatno plačilo k svoji redni plači.

Demand Justice je po podatkih namenila pet milijonov dolarjev za kampanjo, s katero bi spodnesla imenovanje sodnika Bretta Kavanaugha na položaj člana vrhovnega sodišča. Med člani skupine Demand Justice pa lahko najdemo mnoga imena, ki so nekoč zasedala položaje v administraciji Baracka Obame ali pa sodelovala pri predsedniški kampanji Hillary Clinton.

Demokracija

 • Caetano

  Bravo Trump! Dol s Sorosem in njegovo filoislamistično mafijo!

 • Morala

  Obama in njegovi so naredili največ škode Ameriki!

  • tomven

   ..če ni klintonijeva hilarija še hujša!

  • Staybell geenius

   Škoda je bila narejena ko je v naročje dobil najhujšo recesijo v zadnjih 100 letih.
   Brezposelnost pada od leta 2010, prav tako je recesije konec.
   Škoda se dela sedaj s trumpovimi samovoljnimi tarifami, ki nimajo veze z logiko. Morda pa imajo, saj jih forsira 6-kratni bankrotiranec.

 • xtc

  Očitno bo moral Trump opraviti s SOroševo bando,kot so z Madoffom & Co.

 • FRANC3

  Soros, malo že dišiš po zemlji. Bolje bi bilo, če bi se začel pripravljati za na srečanje z Bogom in začel pomagati revnim, ne pa da financiraš bogate lenuhe.

 • Staybell geenius

  Kavanaugh je izbran tudi zato, ker je v pretekosti izjavil, da predsednik lahko pomilosti samega sebe. Podpira tudi institucionalizirano korupcijo na najvišji politični ravni, prav tako pa je za prepoved splava. Skratka, konzervativne sanje.

 • Olga2345

  Sorosa in njegove skorumpirance je treba zaradi korupcije in terorizma ovaditi n zapreti!
  Levičarske aktivistke, ki z “nogami narazen pozdravljajo divjake”, pa ovaditi zaradi prostitucije!

 • Olga2345

  S kakšno nacistični zločinec Soros in komunistični zločinec Kučan uvajata totalitarni sistem in oba prwktično z obema nogama v grobu, krojita usodo mladim generacijam?!!!

  • Opensocrealist

   Ko jih gledam bi rekel da sta tam že z nogo in pol. Se tudi sprašujem kje je morala švicarskih bankirjev ki so denar v glavnem žrtev holokavsta tako benevolentno spustili da je lahko začel z transakcijami. No glede morale kulturmarksistov nimam pomislekov.

  • Staybell geenius

   hahaha kaka budala

 • Opensocrealist

  Si mislim kako izgledajo in kakšne priimke imajo ti trine donatorji od open society. Hvala bogu da je na oblast Trump in se počasi tudi Evropa desorošira.

  • Staybell geenius

   hahahaha kakšne ovce postrižene, ploskajoči tjuljnji. Če bi se ti trump posral v usta, bi se mu zahvalil za kolač in ga prosil za še.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!