Gonja britanskih sodišč proti neodvisnemu novinarju Robinsonu, ki je poročal o pakistanski posiljevalski tolpi, se nadaljuje

Neodvisni novinar in aktivist Tommy Robinson (vir: twitter)

Na ponovnem sojenju angleškemu aktivistu in neodvisnemu novinarju Tommyju Robinsonu je sodišče presodilo, da je zadeva preveč kompleksna in zadevo predalo ministru za pravosodje, ki ima v Veliki Britaniji tudi vlogo vrhovnega državnega tožilca.

Robinson je s ponovnega sojenja o razžalitvi sodišča odkorakal na svobodo. Robinsona so maja obtožili žalitve sodišča, potem ko je poročal o sojenju pripadnikom pakistanske muslimanske posiljevalske tolpe iz Huddersfielda – 20 članov tolpe so po poročanju Daily Maila nedavno obsodili na skupaj 220 let zaporne kazni. Obtoženi so bili spoznani za krive spolne zlorabe deklic, ki so bile stare tudi komaj 11 let.

Robinson je bil sprva obsojen na 13 mesecev zaporne kazni zaradi nespoštovanja sodišča, a je višji sodnik ocenil, da se je sodnik Marson prenaglil in ni ravnal pravilno. Robinson je v času služenja zaporne kazni stradal, jetniške hrane si ni upal jesti, saj so mu muslimanski sojetniki grozili, da ga bodo zastrupili.

Resnica je prišla na dan
Robinsona je ob objavi razsodbe v ponovljenem sojenju pričakala množica podpornikov, ki so vzklikali “Tommy, Tommy Robinson!” Ko je nagovoril množico, je Robinson povedal, da se država zdaj “zaveda muslimanskih posiljevalskih tolp, ki terorizirajo Veliko Britanijo”, in dodal, da je “zmagal, ne glede na to, kaj se mu zgodi”.

Obsojeni pripadniki pakistanske muslimanske posiljevalske tolpe, o kateri je poročal Tommy Robinson. (Vir: Twitter)

Tako kaže, da agonije, ki ji je bil podvržen Robinson zaradi poročanja o resnici, še ni konec. Robinson je tudi odpustil svojo odvetniško ekipo, potem ko je izvedel, da so želeli, da se pogodi s tožilstvom in prizna krivdo v zameno za to, da mu ne bi bilo treba iti v zapor. Očitno je oblastem v Veliki Britaniji več do čustev obsojenih posiljevalcev kot do neodvisnih novinarjev, ki si drznejo poročati o resnici in svariti javnost pred nevarnostjo, ki preži nanje.

Ivan Šokić

 • KAPIBARA

  Če bi zakonodaj bila proti palestinskim posiljevalcem tako aktivna- gonja priti njihovemu kriminalu, bi imeli večji izkupiček

 • Van Der Waals

  LEVI FAŠISTI MED SODNIKI!!! SVOBODA IZRAŽANJU!!!

 • soc

  Ko imaš enkrat Pakistanca za župana prestolnice, nekoč centra vesolja, je happy end le še iluzija. Sic transit gloria mundi.

  • stajerc5

   A je Pakistanec ali pa Srbine, na koncu prides na isto sranje…

   • Steiermark

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga2345

  Bravo! Velik poklon pogumnenu, resnicoljubnemu in pokoncnemu raziskovalnemu novinarju! Očitno bo moral narod vzeti stvari v svoje roke! Kastracija divjakov in lustracija levakov!

 • SLO84

  Tommy je postal zelo znana oseba po vsem svetu, ko so ga aretirali, mu sodli in zaprli in to v enem dnevu! Tak da so naredli sami sebi škodo! Človek na mestu ta Tommy Robinson

  PETICIJA PROTI GLOBALNEM MIGRACIJSKEM PAKTU
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?uv=10678646

 • Caetano

  Dvanajst vaščanov pobitih z mačetami v napadu jihadistov iz vrst Boko harama v nigerijski vasi Kalle.

  https://punchng.com/boko-haram-kill-12-farmers-in-kalle-borno/

 • xtc

  Dejstvo je ,da multi kulti vse bolj izgublja in ni daleč ko se bo začela odkrita vojna proti njemu,saj se je izkazal za FAIL in postal je agresiven kar odpor le še veča.

 • cosmosjasnovidec

  In kaj je tukaj čudnega???
  Celo pasjejebec tovariš”miro cmera” je z pakinstanskimi pedofilskimi muslimanskimi teroristi sklenil prijateljski pakt.
  Če ne bi vedel,da je ta “cmerkotov smrad” popolnoma nesposoben se ne bi čudil,da ravno on ni sprožil gonje proti temu Robinsonu vendar je tov.”cmera” sposoben le za naskakovanje psov v garažah ter LGBT buzičev na srečanju v Nemčiji kjer se ga je udeleževal.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • SLO84

  RAVNOKAR JE PRIŠLA NOVICA, DA JE TOMMY ODKORAKAL IZ SODIŠČA PROST!

  ZDAJ PA LEPO PODPIŠITE PETICIJO
  https://www.pravapeticija.com/pobuda_za_referenfum_o_podpisu_globalnega_migracijskega_pakta_ozn_v_maroku_10_decembra_2018?uv=10678646

 • Andrej

  Dobra fora. Novinarja zaprejo v zapor, kjer so po večini musliči zaradi kršenja zakonov. Kdo je tukaj kaznovan?
  Za kozlat.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!