Groza v Mosulu še ni končana, vojaki izpod ruševin rešili tri sestradane otroke

Foto: printscreen

Iraški vojaki v nedavno osvobojenem mestu Mosul med ruševinami še vedno iščejo civiliste, ki bi lahko preživeli napade. Med drugimi so našli dva nemočna otroka, ki sta se stradajoča plazila med ruševinami in jedla ostanke surovega mesa, da bi preživela. Našli so tudi siroto, ki je vojakom povedala, da sta bila oba njena starša džihadista, ki sta umrla v samomorilskem napadu.

V majhnem delu zahodnega Mosula še vedno potekajo bitke z Islamsko državo, čeprav je bilo mesto razglašeno za osvobojeno že pred dnevi.

Iraški vojaški zdravniki so, potem ko so jo našli, deklico Amino uspešno oskrbeli. Ker je govorila rusko, pa so menili, da ni domačinka. Ko so jo vojaki vprašali po starših, je dejala, da sta bila oba džihadista in sta umrla v samomorilskem napadu.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

N. Š.

 • karpelec

  Ubogi otroci, ki morajo trpeti neumnosti odraslih.

  • res je. Nažalost. Žalostno.

 • Židovski izrael vsaki dan napada Sirijo!!! https://www.reuters.com/article/us-israel-syria-idUSKBN19J2RS

 • ” Uničiti moramo Sirijo, zaradi koristi Izraela” Hillary Clinton http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/

 • zakaj se dogaja to kar se dogaja arabskim narodom http://henrymakow.com/upload_images/beng.jpg

 • ” Naš cilj je popolnoma uničiti Sirijo”!!!! Izraelski poltiik http://yournewswire.com/israel-destroy-syria-complete/

 • Olga

  Otroci so ostepali?!!! Mi sprejemamo pa same, za boj sposobne mlade moške!??? Vlada naj odstopi!

 • Morala

  Žalostno, da so otroci največje žrtev bebcev, ki se gredo vojno! Otroci so ostali, mladi moški pa pobegnili v EU!

 • Hribouc

  Groza kaj prestajajo ljudje!
  Džihadistična islamska revolucija, pa nam ni še čisto jasno.
  —————————————————————————-
  Rdeči džihadisti OF1941, gošarji, banditi in potem, seveda, oh in sploh, partizani, so imeli podobne navade in strategijo, da o metodah ne govorimo.
  Absolutno so pobijali čisto nedolžne, po vnaprejšnjih seznamih, narejenih od herojskih sosedov in prijateljev – hinavske pete kolone – terencev, partizanske Udbe.
  Pobijali so nenadoma, takoj, v hiši, med spanjem, na dvorišču, na polju, v gozdu ali pa zelo počasi z groznim mučenjem, tako, da so žrtem mrcvarili po več dni.
  Posebno veselje je imel poveljniški in komisarski kader boljševikov na dolgo zasliševati dekleta, ženske, na katerih so izživeli svoja perverzna, dolgo zamolčana in zatajevanja sladostrastja – znano je v okolici Krimske jame, priče še živijo, da so z bukove veje nad žrelom jame viseli privezani dolgi ženski lasje-tako so žrtvam zadajali še zadnje peklenske muke podaljšanega predsmrtnega strahu, preden so jo počasi odrezali, las po las…
  DA SE NE IZGUBIM, KAJ HOČEM POVEDATI? Hudič je, ko se v Človeka zaraste satanski hudič !

  Brigadam, bataljonom pa so dali imena, ki zvenijo tako narodovo; Prešernova, Cankarjev, Kosovelov in tako dalje, tako človeško!? PERFIDNO DO KRAJA !SATANSKO.
  Prekleti komunizem, smrt komunizmu v slovenskem rodu!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!