Grozljivo: 15-letnica ubila svojo mater in zažgala hišo, nato pa na Facebooku objavila, da jo je imela zelo rada in je ne bo nikoli pozabila

Foto: YouTube

Naravnost grozljivo je, kaj vse se lahko dogodi znotraj štirih zidov družinskih domov, kjer bi se moral vsak posameznik počutiti najbolj varno. 15-letnica je obtožena umora svoje matere, po katerem je, namesto da bi poklicala policijo in priznala krivdo, s pomočjo prijateljice zažgala hišo, da bi uničila dokaze, ki bi jo povezali z umorom. 

Anna Schroeder se je oborožila z revolverjem in na domu v  Morrisonu v zvezni državi Illinois pričakala svojo 53-letno mati Peggy, ki se je vračala iz službe. Po navedbah policistov naj bi Anna Peggy naročila, naj si pred strelom v glavo to prekrije z brisačo, nato pa jo je brezčutno ustrelila v dnevni sobi. Potem ko je bila Anna uradno obtožena umora svoje matere, je na družabnem omrežju Facebook zapisala, da je imela svojo mater rada in jo je prosila za odpuščanje, ker ni bila vedno najbolj zglednea hčerka.

Foto: YouTube

Po dejanju je bila Anna obtožena dveh primerov umora prve stopnje zaradi prikrivanja le-tega in požiga doma. Njena prijateljica Rachel po navedbah Daily Maila kljub pomoči pri zažigu hiše ni bila uradno obtožena ničesar. Čeprav gre za resnost obtožbe, pa zakon nalaga, da se bo Anna morala zglasiti na sodišču za mladoletnike, ker še ni polnoletna. Če bo obtožena, bi bila lahko zaprta do svojega 21 leta. Pri tem je potrebno dodati, da motiv za njeno grozljivo dejanje še vedno ni znan.

Foto: YouTube

Prijateljici po umoru poslala sliko maminega trupla
Anna je med zaslišanjem policiji priznala, da je preko mobilnega telefona prijateljici Rachel Helm, ki je stara prav tako 15 let, priznala, da je ubila svojo mater. Anna je svojo trditev podkrepila tudi s fotografijo materinega trupla, po tem ko ji je Rachel dejala, da ji ne verjame. Prijateljičina mati je povedala, da je svojo hčerko tiste noči z avtom pripeljala do Annine hiše, kjer sta obe dekleti poskušali očistiti madeže krvi, ki so se nahajali na preprogi v dnevni sobi.

Truplo sta pred nakupom čistil premaknili v spalnico
Dan po umoru sta dekleti Peggyjino truplo premaknili iz dnevne sobe v spalnico in ga pokrili z rjuho, preden sta šli nakupit čistilna sredstva. Na koncu sta se vseeno odločili, da bosta zažgali hišo. Gasilci so ob gašenju naleteli na truplo Peggy, nato je bila Anna pripeljana na zaslišanje. Približno istočasno je na Facebooku objavila srhljivo sporočilo o svoji umrli materi, v katerem je zapisala, da jo je imela rada in je ne bo nikoli pozabila.

Foto: YouTube

V svoji objavi je Anna navedla: “Ne vem, če me lahko sedaj vidiš, a če me lahko, ti želim povedati, da si bila moja najboljša prijateljica. Nisem bila vedno najboljša hči in žal mi je zaradi tega. Mami, želim da veš, da te imam zelo rada in da te ne bom nikoli pozabila.”

Potem ko je prijateljica Rachel priznala, kaj se je dogajalo po umoru, se je med zaslišanjem zlomila tudi Anna, ki je priznala umor svoje matere. Obe dekleti sta bili odpeljani v pripor, kjer bosta vse do zaslišanja 8. avgusta.

N. Ž.

 • Kaj se dogaja z našimi mladimi ?
  Nekaj je zelo narobe………ob vsej blaginji, starševski skrbi in ljubezni, …… mladim nekaj manjka……..

  • Zgornji

   Manjka oziroma tudi Ne manjka – : Ne manjka jim Pretirane ljubezni iz strani nespametnih staršev, ki jim nudijo Preveč, in jih tako Duhovno Uničijo-Pokvarijo z podpiranjem Obojestranske Lenobe : Materialne in Duhovne lenobe . Ob tem pa nastopi Pomanjkanje : delavnosti , discipline, resnosti, žrtvovanja, odrekanja, ljubezni, sočutja, umirjenosti, duhovnosti, pomaganja, sodelovanja, učenja (pa ne v današnjih bednih šolah) , … ipd . Žal.

 • Božo

  Res hud nivo žurnalizma. Kot bi bral Hopla ali zvezde.

 • Zgornji

  Pokvarjena današnja mladina … oziroma Natančneje : Pokvarjene današnje bejbike . Žal. Pred Koncem Sveta .

  • logika

   to ni samo pokvarjenost, umor je zločin!!!!!!!!

   • Zgornji

    Ja, zločin iz zlobe zločinskih zlodejk babjih. Sem pa rajši napisal “pokvarjene” zato, da se kake zlobne bejbe tu gor nebi preveč zamislile in potem bevskale vzvratno … ;-)

 • Artur

  Epidemija norosti po svetu se intenzivira . Sem že večkrat opozoril, da je “nekaj” v zraku (vse bolj intenzivno strupeno Nato-USA zapraševanje s Chemtrailsi) Satanska NWO agenda -agenda 21- se približuje končni fazi in to jim “odlično” uspeva ovce pa še vedno “blejijo” :https://www.youtube.com/watch?v=E0c7D48sTiY&t=344s
  Rumeni trikotni znak, za biološko vojskovanje na na rezervoarju – 12:07 niti ne skrivajo več tega kar počnejo nad nami .
  https://www.varstvo-pri-delu.com/Pozor-Biolo%C5%A1ka-nevarnost
  https://www.youtube.com/watch?v=KyDUPO4ht-I&t=1973s

 • Hun

  a je bla muslimanka..sam vprašam?

  • MladiLiberalec

   Če ni bila se je pa zgledovala po njih. ;)

   • Steiermark

    Po kom? Najbrž si mislil, po rdečih revolucionarjih!

    • MladiLiberalec

     Kr neki XD

  • Steiermark

   Ne, ni bla muslimanka ampak rdeča revolucionarka …

  • logika

   doma je iz izraelske židovske amerike.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  se ena bolana levicarka, nic novga…

  • sale

   će bi bilo res trobilo tega na bi zamudilo zove je katolibanka potomka domobrancev

   • logika

    ne žali poštenih katoliških kristjanov.

 • Balkica

  Mladina preveč gleda grozljivke in je od vsega skupaj popolnoma zmedena. Ni čudno, če je toliko nasilnih dejanj in grozodejstev.
  Ko bo deklica prišla h sebi in se bo zavedla, kaj je storila, bo žal prepozno. Za njeno kruto dejanje ni opravičila.

  • kakšna ” deklica” !?!? To je zver, stvor, ne pa človek!

 • logika

  ne uvažajmo načinov ” komunikacije” iz izraelske amerike.

 • za tak zločin naj jo dajo doživljenjsko v norišnico ali pa v zapor med druge morilske zločince.

  • Zgornji

   PREMALO UČINKA ZA PREVEČ STROŠKA … SAJ SE DA TUDI KAKO DRUGAČE ZRIHTAT TAKE POKVARJENCE … Z DODATNO KORISTJO OBENEM … !!! ! !!! ;-)

 • Demonkrat

  Mama ji ni kupila Kena za njeno Barbie ziher

  • bo pa psihopatka dobila kaj drugega med zločinci v strogo zaprtem zaporu.

 • Artur

  Za razmislek :morda jo je ujela kakšna satanistična sekta plus zastrupljeni možgani in evo krutega umora svoje matere z bizarnim sporočilom , v katerem je zapisala, da jo je imela rada in je ne bo nikoli pozabila.
  https://www.youtube.com/watch?v=q2szDYgWoAo
  https://www.youtube.com/watch?v=fUvpBOlqvCw

  • Zgornji

   Just maybe … lahko jo je pa samo kak demon napadel in obsedel njeno bolno dušo … še ena od variant .. no, in, četudi jo je morda kaka satanistična sekta “naštelala” , jo je moral voditi zli duh ki je obsedel njeno bolano-pokvarjeno dušo … !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!