Grozljivo: Izgubljena 16-letnica v prodajalni kebaba vprašala za pot domov, nato pa so je večkrat zapored posilili

Foto: iStock

Javnost je pretresla novica, kako so izgubljeno 16-letnico večkrat zapored posilili lastnik prodajalne s kebabom in trije drugi moški v stanovanju nad prodajalno, po tem ko je ta vprašala za navodila za pot. Ta dogodek je pri marsikateremu staršu v Veliki Britaniji vzbudil strah glede varnosti nočne hoje najstnikov po ulicah.

Vinjeno najstnico so privedli v umazano sobo nad stavbo z napisom 555 Pizza v mestu Ramsgate, v grofiji Kent, kjer so jo smehljajoči se moški potisnili na vzmetnico in jo zlorabili. Neimenovano najstnico so napadli po tem, ko se je odpravljala domov iz zabave in v prodajalni nič hudega sluteča vprašala za navodila za pot domov.

Foto: iStock

Obtoženi zanikajo krivdo
Tožilec Simon Taylor je na sojenju izpostavil, da je nedvomno, da je bilo dekle opito in je samo hodilo po ulicah. “Opitost, mladost in ranljivost dekleta so tožene stranke opazile in jo v nekaj urah tudi izkoristile.” 37-letni lastnik prodajalne s hrano Tamin Rahani, 20-letni Shershah Muslimyar, 24-letni Rafiullah Hamidy in najstnik, ki zaradi pravnih razlogov ne more biti imenovan, zanikajo obtožbe posilstva.

Rafiullah Hamidy (Foto: YouTube)

Po besedah Taylorja so dekle odpeljali v stanovanje Rahanija, kjer so je nato večkrat posilili. 16-letnica zaradi travme, ki jo je doživela, ni bila sposobna podrobnejšega opisa dogajanja. “Odpeljana je bila v nemarno sobo, z odkrito žimnico na tleh, kjer so je večkrat posilili, saj so moški to storili brez njenega soglasja.” Poleg tega je izpostavil, da je več kot jasno, da je bila preveč vinjena, da bi lahko soglašala s spolnimi odnosi in dodal, da je več kot jasno, da je vsak izmed moških na njen račun izkoristil možnost za zabavo.

Foto: iStock

Po posilstvu so jo pospremili iz stavbe
Po posilstvu so 16-letnico pospremili iz stavbe groze in jo prepustili ulici. Zaradi dogajanja je bila ta v veliki stiski, a jo je na srečo opazila ženska, ki jo je pospremila v hišo, na varno, da se je pomirila in je nato poklicala policijo. Sojenje se po navedbah Daily Maila nadaljuje.

N. Ž.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  1kg C4, pa gre on in njegova prcvarnica u tri pizde materine!

 • FeriSS.H

  Šestnajstletna, pijana … in pol še spraševala Muslije za pot … nič čudnega da so Šipci in še kakšen sorodni pritepenec to “razumeli” kot povabilo za kavs.

  Muslimanske babure se ga vsaj ne nažrejo, kaj šele da bi se pijane opotekale po noči po cestah … pa še spraševale kaj

  • xtc

   Glej moralno etične izpade prihrani za drug portal.Četudi je bila pijana,se ve kako se normalni vedemo,sploh pa če ni bila nesramna ali drugače moteča.Pijanost zagotovo ni vzor,vendar pa zadeva zame pomeni grob zločin
   .Me pa zanima,kako bi odreagiral ,če bi tvojo partnerko ,če bi šla domov in bi hotela kupiti kebab8ni nujno pijano9 odvlekli nekam in posilili’

   • Nata

    Seveda je tako ravnanje zločin.
    Pa vendar. Živimo v tej migrantski realnosti. In, na srečo sedaj tudi marsikaj vemo. Torej ? Nastradala je zaradi svoje neumnosti.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ne, nastradala je zaradi odvratnosti migrantov! Niso je posilili njeni sonarodnjaki, ampak cefurji, ki tam niso avtohtoni. Torej je treba zjebat prisleke in ne obsojat nje!

     • Nata

      Njeni sonarodnjaki, s katerimi se je verjetno skupaj napila, pa so jo pustili samo. . . . . da se je izgubila.
      Lepi sonarodnjaki, ja !!
      Če ne bi pijana hodila sama okoli, . . . . . .

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Lahko da so jo pustili in se strinjam s tem. Ampak to se ni dovoljenje migrantski svojati, da jo posilijo! Kaj tukaj ni jasno?!?

     • Nata

      Dovoljenje so dale evropske vlade, z našo vred.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Mogoce, ampak v mojem imenu sigurno ne!

     • Nata

      Hja. . . . . v mojem tudi ne. Vendar jih kar naprej volijo, eni in isti oslički.
      To se pravi, da tudi ti osli pojma nimajo, kaj se dogaja po svetu ? In da edino z zelo strogo politiko proti migrantom, lahko marsikaj preprečimo.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Edino tako!

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Tole tvoje razmisljanje je pa milo receno deplasirano!

   • Nata

    Deplasirano ?? Zakaj pa ?

   • FeriSS.H

    Raje dobro premisli sam … potem pa še obrazloži za kaj je deplasirano. Pijane deklice in ženske so bile in bodo priložnostno pokavsane od vseh vrst moških … naših Evropskih moških … kaj šele od teh Muslijev in Črnuharije. Tudi one številne šmrklje iz Rotherhama so si v glavnem bile krive same, predvsem pa njihovi starši ki jih niso naučili da se z Muslimani in Črnimi ne pogovarja, kaj šele usede v avto in podobno.

    Mešaš kolega pojme deplasirano in realnost … kar pomeni da realnost ne more biti deplasirana, ne dojemati realnost pa je prej neumnost kot pa omenjati neko deplasiranost

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Zato ker je lahko neka punca na mrtvo pijana ali zadrogirana (kar je nesprejemljivo in odvratno), pa to se ne pomeni, da si kdorkoli lahko vzame pravico in jo posili! Za posilstvo bi jaz talal smrtne kazni!!!

     • FeriSS.H

      Še vedno nočeš razumeti, ne gre za to kaj bi ti ali kaj je prav in kaj ni … enostavno tako je … svet je tak -” i možeš ga jebat” … in ker je svet tak, vsakdo ki tega ne dojema je tupko, ali pa plen kot je to bila ta punca. Še enkrat, kriva si je sama in enako sokrivi so iz njene družbe da so jo pustili kar tako, še v taxi jo niso posadili.

     • GrdaResnica_LepaLaz

      Že res da tega vsega nebi rabila storiti kar je.
      Samo zločina vseeno to ne omili ! zločincu ne bom zaradi tega prešteval olajševalnih okoliščin.

     • FeriSS.H

      Kdo sploh govori o olajševalnih okoliščinah, tu gre za klasičen primer neodgovornosti, kot na primer v ZOO, stakni roko v gajbo z pavijani pa se pol čudi zakaj si ostal brez kakšnega prsta. Za to ne moreš kriviti pavijana, pavijan pač kot pavijan in Musliji ter Črni pač kot Musliji in Črni. Pomeni da če jih nimamo v kletkah (pod kontrolo) potem je bolje da ih nimamo na prostem.

     • GrdaResnica_LepaLaz

      Res je !

     • McBobo

      Vsaj otepača stran, to pa zagotovo.

    • Razocarana

     Evropejci in še posebno Britanci so bili navajeni da ko so na smrt pijani, da ali okolica poskrbi zanje ali pa jih pusti da se streznijo, saj so razen par izjem Evropejci vzgojeni da ne izkoriščajo ranljive. Zato so se evropski najstniki že desetletja lahko opijali in opotekali okoli brez nevarnosti. Tega je s prihodom ljudi ki ne spoštujejo človeško nedotakljivost in nimajo ovir pred zlorabo ranljivih, ter delajo z njimi kot da so napihljive lutke konec. Samo veliko število Evropejcev sploh tega ne ve.

  • Franc Šink

   Feriss.H Kdo je ugotovil da je bila pijana? Mogoče ti???

   • Steiermark

    Prečitaj si članek, pa boš videl….

 • Osti jarej

  ..evropa angele hitler

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ne zali Hitlerja z drekom kot je Angela Merkel!

 • xtc

  Mislim,DA BI TE kEBAB CMARNICE V VEČINI MORALI ZAPRETI,NE SAMO ,DA JE SAMA ROBA HUDO PROBLEMATIČNA NEMALOKRAT VEČKRAT PREGRETA IN DA O HIGIENI RAJE NE GOVORIMO ,SO TI LOKALI TUDI MOTEČI NENZADNJE SE JE NA TEM PODROČJU PROBLEMATIKE lotile Benetke;ki so se odločile za drastično zmanjšanje le teg:Seveda pa so ti lokali tudi zbirališča raznih ekstremov:Še bolj zanimivo pa je od česa se preživljajo;saj v Sloveniji tarnajo ;da prodaja znatno upada in da na hrana ni več blazno zanimiva:
  Higienska stanja v te vrste lokalih so mi poznana in se razen v redkih svetlih izjemah naročevanja hrane tam nebi lotil;sicer pa itak nisem ljubitelj tega:

 • Nata

  Oprostite. . . . . . ta vinjena najstnica – najstnica ??? – naj svojo nesrečo kar sama sebi pripiše ! Mularija ima danes vso mogočo tehniko, da koga pokliče. Trapa neumna.
  Ja. . . ja. . . . .napredna, vseznalska mularija, ki prav nobenega ne posluša. . . . .
  Mene pa takile članki razjezijo.

  • Paja Opaja

   Ne glede na karkoli, nihče nima pravice posegati v človekovo zasebnost. Če mu ni sposoben ali noče pomagati naj ga vsaj pusti pri miru, ne pa, da njegov trenutek slabosti izkoristi.

   • Nata

    Seveda, tako se obnaša normalen Evropejec.

  • Steiermark

   Nata, čeprav se večinoma strinjam s tabo, v tem primeru pa pravgotovo ne, nimaš prav! Četudi je bila vinjena in “trapasta” (kar v njenih letih ni nič nenavadnega) ta muslijevska multikulti čevapčičarska golazen, in tudi nihe drugi, nima nobene pravice, da jo posiljuje…… Zamisli se, da bi to bil primer tvoje hčere ali vnukinje – ali bi tudi v tem primeru tako govorila?

 • Demonkrat

  Ja nic.Uzakoniti pravico do nosenja orozja.Strelnega

  • Levicar nikoli! … in hetero

   A ti bi cakal??

 • Adolf Hitler

  pri tem moras samo se srat!

 • samotoje

  Britanski najstniki se bodo morali navaditi na novo realnost- nič več sami nikamor; če pa že pa oboroženi z znanjem borilnih veščin. Vsako let naj tudi organizirajo slovesnost v zahvalo “dobrodelnim” organizacijam, ki so poskrbele, da je Britanija komajda še britanska. Posebno London je že prava katastrofa. Veliko četrti je takih kot Islamabad.

 • sumljivislon

  a je -foto zgoraj -soba simbolčna….??!!

 • AlojzZ

  “Tožilec Simon Taylor je na sojenju izpostavil, da je nedvomno, da je bilo dekle opito in je samo hodilo po ulicah.”

  Stara, prastara kmečka modrost pravi: “Baba pijana, r’t prodana!” A kaj, ko kmetov praktično ni več.

  • dr Janez Sveti

   Daj povej, kaj si mislil povedat? Mogoče to, da če je mladoletnica alkoholizirana, jo lahko posiliš?
   Pa premisli, preden napišeš odgovor.
   Dvakrat.
   DR janez Sveti genij

   • AlojzZ

    Ah! Neki spletni manijak želi, da bi bilo to pravilo. Ne pa ni. Je samo dejstvo. To se pač dogaja pijanim babam. In ni treba večkrat ugibati, kateri genij bo prvi tiščal svojega tiča vanjo.

 • dr Janez Sveti

  Kebab je “hrana”, ki sem jo samo enkrat poskusil. Raje pojem živo žabo.
  DR Janez Sveti nutricist

  • sprehajalec

   Kebab-šiš so na jugu v izgovorjavi popačili v slovensko narodno jed.

   • dr Janez Sveti

    Ajdovi žganci z ocvirki so hrana.
    DR Janez Sveti Ajd

    • GrdaResnica_LepaLaz

     Ajdovi žganci z ocvirki in to daš v gobovo juho noter.

     • Rožle

      Ne, ne …ajdovi žganci in gobova juha …posebi …

     • indijanka

      Tko..ja in brez ocvirkov.

     • dr Janez Sveti

      Njami! :)
      Dr Janez Sveti slinasti

  • Fogglof Tunnek

   Jas pa fse pojem… Ko Julika speče svinjsko glavo v krušni peči, jas še oči pojem…resno!!!

   • dr Janez Sveti

    Jaz tudi. Vidiš, kako sva si podobna.
    DR Janez Sveti Mesožder

    • garfi

     dr Janez Sveti=dr Janez Sveti=TROLL

     • dr Janez Sveti

      Garfi, garfi, zmeda zmedena. Jaz pa nisem Tunnek. Pojdi spat ali na zrak,saj se ti je že skisalo :)
      DR Janez SVeti ranocelnik

     • garfi

      zakaj se ponavljaš
      dr Janez Sveti=Fogglof Tunnek=TROLL

    • garfi

     zakaj se ponavljaš
     dr Janez Sveti=Fogglof Tunnek=TROLL b

   • garfi

    TROLL

   • Rožle

    Ti samo poješ ….

  • garfi

   TROLL

   • dr Janez Sveti

    Kaj te meče? Govor je o kebabu. Pojdi spat, saj ti bodo oči ven padle od gledanja v monitor.
    DR janez Sveti ranocelnik.

    • garfi

     zakaj se ponavljaš
     dr Janez Sveti=Fogglof Tunnek=TROLL

     • dr Janez Sveti

      Sem ja. Kučan Milan, me v resnici kličejo.
      Dr Janez Sveti genij

     • garfi

      zakaj se ponavljaš
      dr Janez Sveti=Fogglof Tunnek=TROLL

     • dr Janez Sveti

      zakaj se ponavljaš,zakaj se ponavljaš,zakaj se ponavljaš

 • Olga

  Vse posiljevalce do smrti v zapor!

  • mona lisa

   Musliče kastrirat in izgnat tja od koder so se privlekli. Kakšen zapor in jih futrat z našim denarjem.

 • garfi

  dr Janez Sveti=dr Janez Sveti=TROLL

 • PLavi-mil

  Proklete gnide musličke.

 • Še en zločin muslimanov zraven vseh ostalih. Ja morili so tudi ovce, sicer ne bi imeli kebaba. Tako da še za to obsodbe.

 • Hribouc

  Veliko Bitanijo Angležarjem.
  V zadnjih nekaj stoletjih so velikobritanci svetu prinesli, tudi, veliko gorja.
  Čudno je le to, da Kučanov Slovenistan, še ni član Commonwealtha, ko ga mati Kraljica, velika zmuzljivka tako ljubi.
  Ko se je slavni Churchill boril z Hitlerjem je pleteničil tudi s samim satanom Rusije, s Stalinom, tako, da sta omogočila vzpon 1.klavca Balkana, JB Tita in z njm še slovenskih komunajzarjev, ki so razorali slovensko zemljo in jo natrpali z trupli stotisočev.Najbolj žalostno je , tudi, da je Broz Zlobni slovensko partizansko vojsko predelal v ubijalski stroj z imenom KNOJ, ki je pobila zajete jugo ujetnike vseh mogočih vojska, nato pa jo pretopil v srpski JNA.
  Torej, Angležarji morajo poplačati vse svoje zmote do zadnjega centa, žal.

 • GrdaResnica_LepaLaz

  kaj tulite spet, a boste z dejanji kaj naredili, da se to ne bo dogajalo v Sloveniji ali boste skozi samo tukaj po forumih jamrali, ko nam vpričo nas izdajalska oblast vsiljuje te ljudi sem.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Daj idejo kako, kdaj in kje se organiziramo! Zelim clansko cifro pod 10!

 • šmentanamuha

  Če je dobro dojela lekcijo, potem je to bila zadnja pijanska žurka v njenem lajfu. Gentelmensko so jo pospremili iz stavbe, za to bi morala biti še hvaležna, lahko bi pristala s prerezanim vratom v bližnji reki. Kako pa je prišla v tisto sobo, tu piše, da so jo odpeljali, nikjer ne piše, da je bilo to nasilno. Ne vem no, nisem preveč sentimentalna do tele pijane avše, ki sred noči ne zna priti domov z zabave.

  • mona lisa

   Vseeno kakšna je bila. Ti kameljarji nimajo nobene pravice posiljevat nikogar. Danes ona jutri druga hči.

  • GrdaResnica_LepaLaz

   Bo že držalo, da ne bi smela biti pijana, pa kje so bili njeni prijatelji (klinc pa taki prijatelji) in kaj za vraga ima spraševati v kebanici najslabši možni kraj !

   Ampak to ne sme NIKOLI biti izgovor ali olajševalna okoliščina za posilstvo !

   Ti priseljenci so zagrešili zločin in za to bi mogli biti tudi strogo kaznovani in pol izgnani ! če bi pa imeli domoljube na oblasti pa bi pomenilo za vsako posiljeno žensko s strani migrantov 100.000 migrantov takojšnja deportacija in odvzem vsega (tudi državljanstva če ga slučajno imajo) kot povračilni ukrep, brez popuščanja…pa me ne zanima koliko od tistih 100.000 je asimiliranih ali ni. Tako bi dosegel da bi že sami med seboj se začeli tepst, ko bi vedeli da zaradi enega posameznega rojaka odgovarjajo vsi njihovi.

   In spet pridemo do končnega in začetnega krivca izdajalcev, ki vladajo, kateri so podrepniki Globalistov.

 • mona lisa

  Kakšni pravni razlogi da najstnik ne sme biti imenovan? Očitno je dovolj star za posilstvo. Vse vpletene kastrirat in nagnat od koder so se privlekli.

 • indijanka

  Včasih se mi zdi, da najstniki živijo v nekem paralelnem svetu. Ne slišijo, ne vidijo sveta okoli sebe. Kljub temu pa se sami sebi zdijo najpametnejši in popolnoma ničesar jih ni strah. No, razen staršev, ki jim po njihovem težijo. Enega takega 16 letnika imam doma. Zato zaidem na kakšen njihov koncert ali zabavo in opazujem njihove povprečne navade. Da znam potem težit. Opita 16 letnica ni nič posebnega. Posebno pa je to, da je stopila v lokal in vprašala za pot in bila posiljena. Halooo ali to strežejo v lokalih? Pa policija? Kaj pa dela? Zakaj ponoči ne pripeljejo kakšnega pijanega najstnika domov? Da staršem odprejo oči, da mu rešijo življenje.

  • Fogglof Tunnek

   Čuj indijanka, najboljše, da se midva nategnema, tak bolj divjo…jas sn Haložan, ti indijanka… Lepo bi nama bilo!!!… Garantiram ti najmajn tri orgazme…najmajn…

   • Rožle

    A ti pišeš poezije ..? Si ful izviren …

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Primitiven, zabit, nesramen, predrzen levuharski pizdun, ki je povrhu korajzen samo za tipkovnico! Ko sem se zmenil s tabo, da se dobiva “na stiri oci”, si se samo posral kot navaden pezde in te ni bilo blizu niti za posmrdet! Zate pijandura posrana je indijanka 1000x prevec zenska! Zanjo ti nisi dedec ampak navadna gnida! Vse kar ti lahko nategnes imas doma v hlevu, drugega nic!!!

   • sprehajalec

    levičar ni še nikoli dobro tresel, je star slovenski pregovor. Ali pa “si vstal na levo nogo” če si ves smotan.

    Zato od levičarja v takšnih situacijah ne more biti bog ve kaj. Svetujem izogibanje.

  • Rožle

   Vzporedno se tako in tako odvijata 2 svetova ….
   Tnneku pa še pokažemo kako dejansko izgleda črna luknja ..

   • indijanka

    :) hvala za pomoč Rožle.

  • sprehajalec

   Najstniki se v europskih družbah počutijo varne. Zaviti so v vatko in zaščiteni. Nevaren svet je zanje le v filmih in ga ne poznajo. Niti se ne znajo braniti. Skozi procese socializacije v šolah in vrticih pod budnim očesom feminističnih matron je ta starodavna veščina postala redkost, oziroma je nihče več ne pozna. Niti ne pričakuje kakšne nevarnosti.

   Mladinci so naivni ter zaupljivi ter pričakujejo enako naivnost tudi od drugih. Zato neka mirovništva, pa kulturni marksizmi, pa neke utopične misli. Napaka. Svet izven meja Europe še zdaleč ni takšen, zato so oni drugačni. Kot bi pomešal domače mačke z divjimi. Oziroma si divje nanosil domov na kauč skupaj z domačimi ljubljenkami. Ne bo dobro.

   • indijanka

    Malce si me nasmejal. Moja toleranca do nasilja je ničelna in trudim se, da vzgajam otroke tako, da pomagajo šibkejšim. Niso pa zaupljivi :). Najstnika je dogodek s koncerta sestrine najljubše pevke precej razburil. Izjemno zaščitniški je. Ampak, ta najstnica je stopila po pomoč v lokal. V lokal, ki ima vsa dovoljenja, da obratuje pozno v noč. Ni iskala pomoči na cesti. Lahko je pila prvič. Za deklico je dovolj, da povoha zamašek. Grozna izkušnja je. Nobena deklica je ne bi smela izkusiti.

 • FeriSS.H

  Če slučajno niste že videli in če hočete videti kako nastopa in govori pametna, odgovorna in dostojanstvena MLADA Slovenka si poglejte tole – THE DARK SIDE OF REFUGEE CRISIS IN EUROPE/SLOVENIA – https://www.youtube.com/watch?v=YQyqxqCzXsA – Punca je fenomenalna, pravi dragulj.

  • šmentanamuha

   Krasna punca, krasna Slovenka, dobri geni avtohtoncev, kje si jo najdu Feriss? Izvorna koda deluje. Kot si reku: dostojna, odgovorna,pametna mlada Slovenka, pa še lušna povrh.

   • FeriSS.H

    Svetovna je, ko je začela govorit se mi je najprej zdelo da sploh ni Slovenka, njena Angleščina je avtentična, brez tipičnega Slovenskega akcenta, kot da je odraščala v Anglofonskem okolju. Namreč še nisem naletel na Slovenca/ko (takega ki ni odraščal med Anglofoni), da bi govoril brez neizogibnega in dokaj močnega akcenta, navzlic brezhibni Angleščini. Tipičen primer je Melania, Francozi so pa verjetno skrajni primeri “Francoske” Angleščine. Tudi vsebinsko je naredila perfekten video.

    • šmentanamuha

     Še je upanje za Slovence in Slovenke, bi lahko rekla::)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!