Grozljivo: Neuravnovešena mati v pečici zažgala svoja otroka

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Mati samohranilka je obtožena umora svojih dveh najmlajših sinov. Po podatkih iz naloga za aretacijo ju je umorila na grozljiv in strašljiv način, ki požene strah v kosti, saj ju je brez slabe vesti strpala v pečico in ju nato živa zažgala. 

Lamora Williams iz Atlante, v ameriški zvezni državi Georgia, je dvoletnega Keyanta Penna in enoletnega Ja’karterja Penna strpala v pečico in ju živa zažgala, poroča Atlanta Journal-Constitution. Mati, 24-letnica, je pred nedavnim dala odpoved, ker ni mogla najti varuške. Svoje nezadovoljstvo je delila svojimi prijatelji in jim dejala, da ima vsega dovolj. Williamsova je po smrti svojega očeta pri 19. letih starosti in po tem, ko je postala samohranilka s štirimi majhnimi otroki, sicer trpela zaradi nediagnosticiranih duševnih težav.

Oče otrok poklical policijo
Po tem, ko so njuna trupelca odnesli iz stanovanja, je policija sporočila, da sta fantka utrpela hude opekline. Ko ju je ubila, pa je imela videoklic z očetom svojih otrok Jameelom Pennom, poroča britanski Daily Mail. Ta je takoj opozoril policijo, ko je na tleh opazil nepremična otroka.

Foto: YouTube

Williamsova trdi, da sta bila otroka mrtva, ko je prišla domov
Williamsova je sprva policistom trdila, da je dvojica nedolžnih otrok najverjetneje umrla, medtem ko je bila v varstvu pri drugi osebi, policija pa je kmalu ugotovila, da to ni res. Pečico so odpeljali zaradi dodatne preiskave, uradna obdukcija pa je še v teku. Ko je policija prispela na dom groze, je bil na domu njen pretreseni triletni sin Jameel, njena šestletna hčerka pa je bila medtem na obisku pri družinskih članih.

Foto: YouTube

Mati, ki si je ne bi želel prav nihče, je pred mesecem dni pustila službo, saj ji ni uspelo najti varuške za otroke. “Nihče ne razume, v kakšni situaciji se je ta znašla,” je dejala prijateljica Neesa Smith. Po besedah Smithove jo je Williamsova poklicala v petek zvečer in ji povedala, da ne more več tako naprej. Prijateljici je še zaupala, da je ubila otroka, zato ji je ta odvrnila, naj o tem nemudoma obvesti policijo, Williamsova pa se je odločila, da bo raje poklicala očeta svojih otrok.

Kljub temu Williamsova trdi, da sta bila v varstvu, medtem ko sta umrla in da ju je mrtva našla po tem, ko se je vrnila domov. Njenim navedbah policija ne verjame, sestra Tabitha Hollingsworth pa meni, da bi bilo treba njeno zaprto sestro natančno nadzorovati, saj obstaja možnost, da stori samomor.

N. Ž.

 • Sašo

  Kaj sploh pišete o takšnih grozotah ?

  • sprehajalec

   Drugi zaradi barve kože storilcev teh člankov ne prepisujejo/objavljajo. Prav je, da Nova to stori.

   • dr Janez Sveti

    In kaj smo pametnejši če vemo, da tam v Ameriki živi en psihopat več?
    DR Janez Sveti genij

    • sprehajalec

     Če bi vse te kejse objavljal, bi morda nekdo potegnil neke zaključke. Tega pa nočejo, zato skrivajo. Tudi pri nas je Nemec ubil policista predlani.

     • dr Janez Sveti

      V naši domovini itak pol stvari ni normalnih, druga polovica pa napačnih.
      DR Janez Sveti genij

 • Olga

  Kaj dela sociala? Srhljivo!

 • sprehajalec

  Easy comes, easy goes…..

 • Balkica

  Le zakaj imajo taki ljudje otroke? A ne bi bilo boljše, da bi jih sterilizirali? Grozno je, kar tukaj berem, takih grozljivih dejanj so zmožni samo hudo bolni ljudje. Kje je bil oče otrok? Kako je lahko takšni materi zaupal otroka?

  • Valter BraniSlav

   samo da jih niso dali kakemu heteru paru v posvojitev… to bi sele bila kazen za otroka, vprasajte Primca in Danka…

 • dr Janez Sveti

  Takole je v Ameriki in ne, ni to resnica rasista!
  Večina črnk ima po več otrok in večinoma ima vsak otrok drugega očeta. Očetje so po večini v zaporih ali na poti v zapor (kriminal). Te “samohranilke”, ki najraje res hranijo samo sebe imajo običajno težo 100kg+, sedijo doma gledajo TV se pogovarjajo o modi, jedo nezdravo hrano in se zalivajo z različnimi sladkimi pijačami, ki jih dobijo ko zapravljajo s socialno kartico (socialna pomoč). Živijo v socialnih stanovanjih (geto), kjer nimaš nobenih možnosti za normalno življenje.
  TUDI TO JE AMERIKA!
  DR Janez Sveti ponosni Slovenec

 • Valter BraniSlav

  Se en prepricljiv dokaz o skodljivosti heteroseksualnosti. Edini vzoren hetero par sem jaz in moja zena in moji otroci…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!