Homo-lezbični-bi-trans-queer aktivisti nad ženske v športu

(Foto: Borut Zivulovic /Bobo)

Moški, preoblečeni v ženske, se udeležujejo ženskih športnih tekmovanj in prejemajo zlate medalje. Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti pod pretvezo človekovih pravic zahtevajo od držav in šol, da priznajo spol, ki si ga lahko poljubno izbirajo.

Tak primer je srednješolka Mack Beggs, ki je pri 17 letih začela z jemanjem testosteronov in kot “moški” premagala druga dekleta, ki niso jemale tega hormona. Prav tako v ZDA odmeva primer Fallona Foxa, ki se je kot fant “spremenil” v žensko in se udeležuje ženskih športnih tekmovanj, na katerih zmaguje, ob tem pa svoje nasprotnice telesno poškoduje, saj ima kot moški izrazite telesne prednosti. Z Nove Zelandije pa prihajajo poročila o dvigovalcu uteži Laurel Hubbard, ki se kot biološki moški, preoblečen v žensko, udeležuje ženskih športnih tekmovanj in tam zapovrstjo zmaguje.

(Foto: iStock)

Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo cilj: izriniti ženske iz športnih tekmovanj!
Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo za cilj, da iz vseh ženskih športnih tekmovanj izrinejo ženske in jih s pravnimi triki ter v imenu namišljenih človekovih pravic spremenijo v tekmovanja moških, preoblečenih v ženske. Pri tem je grozljivo, da vodstva šol in športnih organizacij pristajajo na tovrstno nasilje in zlorabo prava in celo preganjajo tiste, ki si upajo imeti drugačno mnenje.

(Foto: STA/iStock)

V Sloveniji to ideologijo izvajata tudi škodljivi sindikat SVIZ in kontroverzni POPTV!
Otrokom nevarna ideologija spola vdira tudi v Slovenijo. Tako je televizijska družba POPTV začela z vsiljevanjem te ideologije preko svojega TV-programa in portala, ko je 30. 4. 2017 predvajala posnetek domnevne deklice, ki hoče postati moški in zahteva, da ji mora državs priznati to pravico. Samo vprašanje časa je, kdaj bodo slovenski ženski klubi morali sprejemati takšne “fante” oz. “dekleta”, kjer bodo biološke ženske deprivilegirane in posledično manj uspešne.

Zaskrbljujoče je tudi, da kontroverzni SVIZ – največji šolski sindikat v Sloveniji – organizira tečaje za indoktrinacijo učiteljev z namenom, da bodo v vrtcih in šolah otroke spodbujali k spremembi spola in spolne usmerjenosti. Po mnenju številnih strokovnjakov gre pri tem že za pravo kriminalno dejavnost, ko nekateri učitelji brez soglasja staršev njihove otroke indoktrinirajo v spremembi spola, spolne usmerjenosti in oblačenja v oblačila nasprotnega spola.

Na 24kul.si pozivajo vse starše in učitelje, da jim na naslov [email protected] posredujete vse informacije o tovrstnih aktivnostih, da v povezavi z vodilnimi družinskimi organizacijami sprožijo pravne postopke ter informirajo policijo z namenom zaščite človekovih pravic v slovenskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

24kul.si

 • Demonkrat

  Ženske imajo jajca bo nov pregovor

  • althar

   Imele jih bodo, ko se bodo temu početju javno uprle.

 • Hanza Gorenjski

  Včasih so takšne sprevrženosti uspešno zdravili z elektrošoki.

  • Triple6

   Mislim, da je to grobo.Samo en elektrošok 1000V + 200A, ne pa kar celo terapijo

  • Jeffrey

   Uspešno?? Bolj je videti da boš ti uspešno za vekomaj ostal neveden….^^

 • učko

  Pederajzarsko-komunajzarski-čefurajzarski lobi ….. ! Mafija

 • kresnik

  Nekoč, ko bo prišla bolj normalna doba, bo zdravnik pacienta, ki se bo pri njem oglasil z željo po spremembi spola, napotil namesto k plastičnemu kirurgu, raje k psihiatru.

  • Jeffrey

   Tista “bolj normalna doba” je že zgodovina….^^

 • Morala

  Če starši otrok to vedo, zakaj so tiho?

  • učko

   Da jim ne bi v šoli še bolj šikanirali in preslabo ocenjevali otrok !!!!

  • Jeffrey

   Tisti starši ki so pametni vedo da so to izmišljotine in potem je jasno da so tiho !

 • totex39

  Levičarski norci ne vedo več kaj bi še lahko vpeljali tudi v šole, da bi tudi po njihovem že otroci morali sprejeti drugačnost. To je povsem nekaj sprevrženega, zato smo pa vsepovsod v takem dreku.

  • Jeffrey

   Ma kdo kaj vpeljuje v šole….ne kvasite bedarij ! Sploh pa ne vem kaj ti pojmuješ pod sprejemanjem drugačnosti ? Sprejemanje drugačnosti ne pomeni da moraš še sam ali pa tvoji otroci postati drugačni. Gre samo za najbolj osnovno civilizacijsko držo, da zaradi “drugačnih” ne skačeš v luft in se ne mečeš na zobe…in samo to je treba otrokom pojasniti ne pa to naj postanejo še sami takšni…to bi bila bedarija brez primere !

   • šmentanamuha

    Doktor Freud, naj te opomnim, da je “drugačnost” tudi sodomija, pedofilija, nekrofilija, gerontofilija, incest, vampirizem, sadizem, sranje v usta in še milijon variant spolne iztirjenosti. Torej morajo biti naši otroci seznanjeni z vsemi temi praksami, da ne bi delali komu krivice in ga stigmatizirali, a ne, in da se bodo lahko odločili, katera praksa jim najbolj odgovarja. Model, ti si prbit ko žebelj v steno.

    • Jeffrey

     Glede na to kar kvasiš se mi zdi da bodo morali iz tiste stene potegnit tebe in ne mene. Prvič mečeš vse v en koš in to s kaznivimi dejanji vred…. razgledanost pa taka da človeka res nekam prime….enačiš spolno identiteto s spolnimi praksami…ja kva pa še?…v usta lahko serjejo tud heteroseksualci…nikakor ne gre za seznanjanje otrok s spolnimi praksami…sem že zgoraj napisal napisal za kaj gre in ne bom tukaj še enkrat ponavljal. Te pa lahko spotoma še malo izobrazim in ti povem da se pojem “spolna usmerjenost” že dolgo uporablja enopomensko in nikakor ne pomeni kakršnekoli spolne izbire ali spolne prakse ampak samo osnovno orientacijo glede na spol. Ampak seveda vrli moralisti fantazirate samo o seksu in bogvekakšnih svinjarijah in potem kažete s prstom na druge ! Sedaj mi pa ti povej kaj bi naprimer storila (al pa storil, če si slučajno šmentanamuhič) če bi nek mulc pred tvojimi očmi pretepal sošolko ali pa sošolca samo zato ker je istospolno usmerjen/a…. Verjetno bi ga pohvalila, a ne?…ja, tako je prav sinko, tako je treba s takimi izmečki..!!

 • šmentanamuha

  levičarska iztirjenost je dosegla dno. To so bolniki, duševno degenerirani osebki. Mislim, da tudi stari Rimljani, ki so nazadnje propadli, niso šli v te skrajnosti, vsaj nič ne vem o tem. Že nekajkrrat v zgodovini je bilo konec civilizacij. Očitno je tudi naša v zaključni fazi. Pripravimo se na preživetje. Starši pa bi se morali čim več pogovarjati s svojimi otroki in jim pojasnjevati stvari, da bodo pripravljeni, preden jih dobijo v roke te iztirjene spake. kdor voli levico, voli svoj propad.

  • Gru

   Mal se pouc o navadah starih Rimljanov ;)

   • Levicar nikoli!

    Kva je s tabo?! A si jeben peder??

    • FeriSS.H

     Še hujš, Levuhar je

  • FeriSS.H

   Otroke in mladino je treba nujno poučiti in obvarovati tudi pred vsiljivimi insekti kot je tale ki ti predlaga pouke. Škoda da ni na razpolago virtualnega spreja za tamanjenje te vrste golazni s portalov

 • Olga

  Uprimo se vsakemu poskusu! Pogovori z otroci, da vemo, kaj se dogaja in prijave zaradi kršenja naših pravic! Zaradi nekaj alkoholikov, ne bomo vsi alkoholiki!
  Sploh pa volitve!!!! Izvirni greh je zločinski komunizem, ki bi se hudiča podprl samo, da ima njegov glas!?

  • Jeffrey

   Kdo te pa sploh sili da piješ ?

 • tramal

  Prvi ki bi prisilil ali učil moje najbližje k takšni svinjariji bi mu bilo to tudi zadnjič.Imel bi svoje spolovilo namreč v svojem želodcu.

  • Levicar nikoli!

   Tocno tako! Mojih otrok ne bi noben psihopat ucil perverznosti!

   • Jeffrey

    Mojih tudi ne, pa tudi noben psihopat me ne bi s tako lahkoto nategnil, da se to v šolah dejansko dogaja, tako kot z lahkoto nategnejo tebe in tebi podobne…^^

    • FeriSS.H

     JEFFREY – HALLOOOOO – a je pri tebi doma (v glavi) vse v redu da ne verjameš da se to res dogaja. V Ameriki je to prava epidemija in kar se dogaja tam OBVEZNO pride k nam. Če bi se rad prepričal a se ti ne lup iskati, ti lahko nasujem relevantnih evidenc da se boš lahko celo leto 24/7 čudil kako si sam sebe nategnil z – AUTODENIAL

     • Jeffrey

      Ja pri meni doma je vse v redu in ne samo da ne verjamem da se to ne dogaja ampak vem , da se to ne dogaja, ker je v moji familiji in sorodstvu več oseb, ki delajo v šolstvu in vsi poznajo ta natolcevanja in kadar sem jih s tem v zvezi kaj vprašal sem bil v glavnem deležen samo sarkastičnih reakcij v stilu “Dej no bodi resen”. Kar pa se tiče Amerike še zdaleč ni nujno da pride vse k nam in ti mi kar nasuj “relevantnih evidenc”, samo ne kakšnega evangeličanskega sranja prosim, ker potem dobim ošpice…pa ne mi s kakšnim “autodenial” bluzit…^^

     • FeriSS.H

      OK jeffrey, naj bo pri tebi doma vse v najlepšem redu, tudi pri večini je verjetno vse lepo pospravljeno, in mogoče prav zaradi tega si ne predstavljajo-predstavljate da se dogaja to kar taki NE VERJAMETE in “VESTE” da se to ne dogaja. V za enkrat še Slovenski verziji Slovenistana je tega domnevam zelo malo, v povojih še bi rekel.

      Se pa dogaja tam – on the other side of the pond – brez natolcevanja in brez kakršnih koli interpretacij – KONKRETNO in EXAKTNO. Ameriški izobraževalni sistem je kot tam pravijo povsem HIJACKED od strani Kultur-Marxistov, kjer dominirajo Nosati profesorji, blestijo pa tudi Ne-Nosati Ultra-Levuharji. Postopna indoktrinacija se začne v predšolski dobi da bi kulminacijo dosegla na Univerzah, točno tako kot je opisal Bezmenov. EU, kot globoko hipnotizirani vazal Washingtona, voljno sprejema vse smeti ki jih Atlantski tokovi prinesejo na njene obale in zaradi tega je za nas USODNO VSE kar se tam dogaja.

      Belce na splošno, predvsem pa tradicionaliste, se izriva iz izobrazbenega sistema, enako predavatelje ali pa študente in prav tu je že “legendarni” Afirmative Action šel v skrajnost, plus še njihov imbecilni White Privilege. Bele študente ki slučajno JAVNO izrazijo Konservativna stališča se DEMONIZIRA in celo fizično napada. Univerze so inkubator Antifa-e. Nobeno presenečenje ni da po izjavah ki jih trosi Ultra-Marxist Noel Ignatiev, AshkeNAZI-profesor s poreklom iz Rusije, ta kreatura ostaja še naprej na svoji poziciji v Harvardu. Eden od njegovih biserov je – “abolishing the white race and to keep bashing the dead white males, and the live ones, and the females, too, until the social construct known as ‘the white race’ is destroyed not ‘deconstructed’ but destroyed.” – tu imaš belo na črnem – http://www.washingtontimes.com/news/2002/sep/4/20020904-084657-6385r/ – za primer da zopet ne verjameš.

      Tudi tale njegov biser je močen – “if you are a white male, you don’t deserve to live. You are a cancer, you’re a disease, white males have never contributed anything positive to the world” – ker tudi to verjetno ne verjameš – https://diversitychronicle.wordpress.com/2013/11/18/progressive-professor-urges-white-male-students-to-commit-suicide-during-class/ – in tega je na vsaki Univerzi kolikor hočeš

      Druga scena – Latino vzgojitelica, se pravi ne Hispanic ampak prav Latino, v vrtcu ponižuje dva bela fantka zaradi njihove bele kože in jih ščipa da im pokaže kako grdo pink barvo pridobi njihova zanikrna koža – kaže da je posnetek izginil z Youtuba, jaz ga imam nekje med goro podatkov , vsaj kakšnih 6 Tb, malo težje za preiskati vse.

      Belim punčkam že v vrtcih nalepijo dva ali tri Črna fantka, da se “pravočasno” privadijo, v šolah ih pa odkrito pumpajo z diversity partnerji. Oglaševanje – Beli moški je vedno prikazan kot kašen kržljavko zraven mogočnega Niggera. Ena od teh reklam za ne vem že kaj blesti tudi na Slovenistanskih TV. Če kakšen pek ali slaščičarna na primer zaradi ugovora vesti zavrne izdelavo Pederastične ali Lezbarske torte, sledi tožba in OBVEZNA obsodba z mastno odškodnino. Ugovor vesti ne obstaja več za Tradicionalne Američane, tisti ki pa samo zinejo nekaj o nestrinjanju s Homo-porokami izgubijo službe kot CEO Mozille na primer, ker se je drznil donirati tisočaka za tako iniciativo. Pederska Mafija je izvedla monumentalno gonjo nad njim, nobena javna oseba se NE UPA več muksniti besedo kritike na račun LGBTQ degenerikov.

      Kaj pa tole – “Elite New York school tells white children they should be ashamed of their privilege and segregates pupils by race” – http://www.dailymail.co.uk/news/article-3670918/White-babies-display-signs-racism-Elite-New-York-school-tells-white-kids-ashamed-privilege-segregates-children-race.html – ali tole – “The War on Whitey: How “Education” Is Fanning the Flames of Racial Division” – https://mikeyy.org/2016/12/23/the-war-on-whitey-how-education-is-fanning-the-flames-of-racial-division/

      Tole pa je že zaključen rezultat DEFORNATIVNE “vzgoje” v Ameriki – “I Hate Being White! . . . I Want Some Color” – https://www.youtube.com/watch?v=WUE7zf_lGLo – Da ni grozovito in imbecilno, bilo bi komično

      Groteska okoli Bruce Jenner-a (sedaj Caitlyn Jenner) pa je šla preko vseh meja, slavi se ga kot top zvezdo – “Caitlyn Jenner’s Moving Speech at the ESPY Awards | Nightline | ABC News” – https://www.youtube.com/watch?v=HYj4_-EroNo

      Kaj pa bradati Avstrijski Homo-Femino-Something stvor – Conchita Wurst, ali pa njegov Izraelski predhodnik – Dana International – Kovanje v zvezde takih deormirancev je NAČRTNO je PROGRAMSKO in nihče z urejenim podstrešjem ne more reči da tega ne verjame. VSE to prihaja iz AMERIKE in tam vlada predvsem NOSATA OLIGARHIJA, izživljajo pa se LGBTQ in Marxisti, vsak njihov prdec vohamo tu v EU, kmalu bomo pa žrli samo še “progresivni” drek.

     • Jeffrey

      No…čisto v stilu…vidim da imaš veliko težav tudi z barvo kože…mindset ima pač svoje tipične vzorce. Ne vem kako naj sploh odgovorim na ta rasisto-homofobni izliv oplemeniten z zvrhano mero paranoje. Ko bi se mi vsaj ljubilo nakladati….včasih sem pri volji , včasih nisem..^^

      Pa saj sem ti sam rekel, da čisto verjamem da se v Ameriki marsikaj dogaja. US is a fucking big country ! Sigurno da obstaja tudi črnski rasizem in še najverjetneje kot odgovor na belega…but who started first? In potem imaš ekstremnih situacij in primerov kolikor hočeš….pa Latino vzgojiteljica, pa trije črni fantki, pa Bruce Jenner etc. etc. Posamični ekscesi, ki bi jih zelo težko spravil v nek generalen okvir.
      Kaj pa bradati Avstrijski Homo-Femino-Something stvor – Conchita Wurst…Ja, kaj?
      Kaj je z njim? A sedaj misliš da se bom zarad enga tipa , ki zgleda kot baba in si je omislil še brado, pa še na zobe metal pa lase pulu….pa ob daljnem spominu na Dano International šel molt rožni venc,al kaj ? Si me pa najdu…mene, domnevnega anarho-liberalca..^^

      “…Ameriški izobraževalni sistem je kot tam pravijo povsem HIJACKED od strani Kultur-Marxistov, kjer dominirajo Nosati profesorji, blestijo pa tudi Ne-Nosati Ultra-Levuharji….”

      Nič hudega…samo da blestijo….men je to ful všeč in sem prav pomirjen ob takih “informacijah”…Veliko bolje kot da bi blesteli kakšni evangeličanski lunatiki ala Ted Haggard, ker potem bi tam čez lužo hitro imeli teokracijo, od tam pa itak vse pride k nam kot sam praviš…NE HVALA !:)

 • Nata

  Ko gledam take slike, nisem v nobenih dvomih, kaj ti moški so !! Degeneriran, bolan um imajo.In bi menda radi, da bi bili vsi malo čez les.
  In, kdo pa v športu dovoli tem možakom tekmovati ?

 • Hanza Gorenjski

  Tile tipi na fotografijah sodijo na “grmado” ali pa vsaj na zaprti oddelek psihiatrije.
  A je res dovoljeno vse, v posmeh normalni kulturi.

  • Jeffrey

   A že nosiš drva na kup?

 • Gru

  Desna UDBA na delu ;)

  ” Na 24kul.si pozivajo vse starše in učitelje, da jim na naslov [email protected] posredujete vse informacije o tovrstnih aktivnostih, da v povezavi z vodilnimi družinskimi organizacijami sprožijo pravne postopke ter informirajo policijo z namenom zaščite človekovih pravic v slovenskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.”

  • Levicar nikoli!

   Ti pa si idiot!

   • Jeffrey

    Haha…sedaj si se pa ulovil….butl….saj je samo od 24 kul direktno prepisal. Preberi si tisto v svetlomodrem okvirju in potem sporoči na 24kul da so idioti…^^

  • šmentanamuha

   Verjetno nimaš svojih otrok.

 • FeriSS.H

  To da Levičarji podpirajo take degenerirance pove vse o Levičarjih. Levičarji so kot žakelj v katerga je stlačen Trockistični Komunizem, destruktivni Liberalizem, “progresivni” Islamistični Srednji Vek in kot zadnja “vrednota” še tale Homo-Kretenizem. Se ponavljam ko pravim da če obstoječa civilizacija ne bo odpravila vso to golazen, jo bo pa prihajajoča “civilizacija”. Da bi mi bilo dano videti kako bodo te spake hitele spreminjati svoje “transformacije” nazaj v z naravo im določene okvirje. Prvi prosto-padajoči vzorci bodo delovali “čudežno” zdravilno

  • Jeffrey

   “…. Da bi mi bilo dano videti kako bodo te spake hitele spreminjati svoje “transformacije” nazaj v z naravo im določene okvirje…”

   Ti o naravi ne veš čisto nič…..določen odstotek ljudi bo vedno tak pa če se ti na glavo postaviš !

   • FeriSS.H

    Izjemoma ti bom še tokrat odgovoril ker se mi zdi da ti DEJANSKO NE RAZUMEŠ mojega in verjetno stališča večine tu.

    PRAVIŠ – “…določen odstotek ljudi bo vedno tak…”

    RE – OK, s tem jaz nimam problema, tudi če bi ta “določen odstotek” bil 30% ali 40%. DEJSTVO pa je da je to KRETENIZEM – TALE SORTA na SLIKI. Problem nastane ko nas Levičarski sistem začne SILITI da te kretene sprejmemo kot nekaj normalnega, celo PROMOVIRA se njihova “drugačnost”, skoraj kot neka nova progresivna VREDNOTA in s tem “progresom” NAČRTNO kontaminirajo otroke že v vrtcih. Nobena državna administracija NE MORE brez KONSENZA staršev početi tega nad njihovimi otroci.

    Domnevam da sem v tem paragrafu opisal BISTVO dovolj jasno da ga lahko razumejo tudi tisti “pod tvojim nivojem”, kaj šele ti.

    Navadni diskretni “normalni” Homosexualci me sploh ne motijo, za take tudi sam uporabim pojem Gay. V svoji profesiji sem imel nekaj Gayevskih strank, eden je bil pisatelj, drugi zdravnik. Še prej, en Nizozemec na primer, ki je delal kot Travel Agent za nas expats, v Naftni Companiji kjer sem bil tudi jaz, smo ga imeli za izjemnega človeka in dobrega kolega. Jaz nikoli nisem niti pomislil da bi on lahko bil Gay. Potegnilo mi je šele proti kraju pogodbe ko sem ob casual pogovoru v nekem Amsterdamskem pubu kar tako na splošno omenil da ne razumem kako je lahko neki moški Homosexualec. V momentu sem začutil po njegovi komaj zaznavni reakciji da sem naredil napako, krepko napako in jo takoj skušal omiliti z – da pravzaprav tega niti ne poznam in torej ne morem o tem dajati mnenja, a na žalost bilo je prepozno. Takrat bi najraje sam sebe treščil. Izstreljeno zrno in izgovorjeno besedo ne moreš več resetirati. Še danes ko se spomnim mi je žal.

    LGBTQ javno ordinersko NASTOPAŠTVO mi pa gre krepko na živce, kretenoidne spake kot tile na sliki mi se krepko GNUSIJO, a me briga za njih dokler so v svojem svetu, odmaknjeni stran. SOVRAŽIM pa Marxistično Levuharsko gonjo ki nam vsiljuje te vzorce obnašanja kot nekaj normalnega, mi pa to kao MORAMO TOLERIRATI, medtem se pa druga stran izzivalno spakedra. Tu se pa vsak hec neha, in če bi razmere hipotetično postale zaostrene do nečesa podobnega vojni, bi streljal, brez pomisleka in brez obžalovanja – Pedre, Muslije, predvsem pa Levuharje.

    Potrudil sem se zadevo ti obrazložiti, to je tudi zadnjič in nikoli več, in ne pričakuj mojih reakcij če misliš še naprej gnjavit v svojem povsem deplasiranem stilu.

    • Jeffrey

     Ok, morda pa res ne razumem tvojega stališča, ker ga je pač težko razumeti, pa ne zato ker bi bil jaz neumen, ampak zato ker je tvoje stališče očitno kontaminirano z nekimi iracionalnimi strahovi, ki lahko (ne trdim) kažejo tudi na neko morebitno tvojo lastno nesigurnost. Pa poglejmo kaj praviš….

     “…DEJSTVO pa je da je to KRETENIZEM – TALE SORTA na SLIKI…..”

     Raznih kretenizmov je na tem svetu toliko, da bi nas že vse pobralo če bi se preveč obremenjevali z njimi. Tale “sorta” na sliki je zelo redka (npr, na ljubljanskih paradah je še nisem zasledil) in vsak ki ima vsaj ščepec soli v glavi bo najbrž vedel, zakaj nam Donko vedno kaže samo to “sorto”. Po domače povedano, pumpanje z nekimi ekstremnimi primerki, vse z jasnim ciljem…Je pa zanimivo kako bogato zbirko tega slikovnega materiala ima in kakšne spletne strani obiskuje da ga dobi….bohve kaj ga pri tem tako rajca…^^ Ne vem….jaz se ne počutim ogroženega od ljudi, ki se zabavajo, pa naj izgledajo še tako groteskno, vem pa tudi da mi ni treba v njih buljiti in me tudi nihče ne sili in sem konec koncev čisto normalen heteroseksualen moški. Še celo znanstveniki pravijo, da takšne kot sem jaz drugačni ne motijo, ker sem pač siguren v svojo identiteto in se zato ne počutim ogroženega, hudo pa lahko motijo ravno tiste, ki te sigurnosti vase nimajo in to jih lahko moti celo do te mere, da so pripravljeni ubijati ! Si med njimi tudi ti? Najvišji procent morilcev drugačnih je med latentnimi homoseksualci (prikrita ali pa nezavedna homoseksualna nagnjenja) in to so že neštetokrat dokazana dejstva !

     “…omenil da ne razumem kako je lahko neki moški Homosexualec. V momentu sem začutil po njegovi komaj zaznavni reakciji da sem naredil napako, krepko napako in jo takoj skušal omiliti…”

     Zakaj pa? Saj si vendar mislil iskreno, mar ne?….Dvoličnost?

     “…LGBTQ javno ordinersko NASTOPAŠTVO mi pa gre krepko na živce, kretenoidne spake kot tile na sliki mi se krepko GNUSIJO, a me briga za njih dokler so v svojem svetu, odmaknjeni stran. SOVRAŽIM pa Marxistično Levuharsko gonjo ki nam vsiljuje te vzorce obnašanja kot nekaj normalnega….”

     Normalno da ti gredo na živce, če se pa v njih sam zaganjaš (ne dobesedno ..ampak takole mentalno) In spet se postavlja vprašanje zakaj? Kaj se nekomu gnusi in kaj ne je konec koncev stvar osebnega okusa. Jaz grem raje na golf namesto da bi se s kom obremenjeval. Kar pa se tiče “marxistično-levuharske gonje” se pa spet ne morem strinjati. Nihče ti ničesar ne vsiljuje…ti si lahko svoje vzorce kreiraš sam kot tebi najbolj paše. Tale “marksistično-levuharska gonja” te skuša samo opomniti, da brez potrebe skačeš v luft in se mečeš na zobe zaradi nekih ljudi, ki so mal’ drgačni. In tukaj zopet lahko navežem tisto kar sem že prej omenjal….občutek, da mu nekdo nekaj vsiljuje ima največkrat tisti, ki je negotov sam vase in v lastno seksualno identiteto. Jaz teh problemov nimam in tudi ne občutka da mi kdo kaj vsiljuje, ker sem popolnoma siguren vase in tudi vem da je moja heteroseksualnost čista ko solza…^^ Ti si pa tolk napaljen, da bi kar streljal…ja, tole boš pač moral sam pri sebi razčistit, drugače se ti bo res zbledlo.

     No ja, na koncu koncev se ti vseeno zahvaljujem, da si se potrudil zadevo obširneje obrazložiti, ker to seveda cenim….ni pa stvar v tem, da bi jaz pričakoval kakšne tvoje reakcije (nič hudega če jih ni) in zato bom še naprej gnjavil v svojem deplasiranem stilu…^^

     Cheers….

     • šmentanamuha

      Dr. Jeffrey Freud se je potrudil s svojim psihoanalitičnim odgovorom in to cenim (trud). Glede na to, da se je Jankovič zadnjič z eno TOLE SORTO slikal za medije (prav taki je bil ko toti z roza lasuljo), bi težko trdili, da na ljubljanski paradi teh spolnih degenerirancev ni. So, so, malo se še skrivajo, ampak mic po mic jih je vsako leto več. Ko bo pa teorija spola prodrla tudi v šolske programe, pol bo pa veselica na vrhuncu. Le počakaj še malo, ti moški z identiteto in kompleksom božjega sina, predvidevam, da tudi bi imel nič proti, če eden takšnih bil TVOJ SIN.

     • Jeffrey

      O ti šmentanamuha ti..:) Sem pa že mislil da mi Feriss replicira…pa nič hudega. No, ja saj ne rečem da jih ni tudi v Ljubljani, ampak to boš bolje ti vedela, ker se bolj zanimaš zanje…jaz grem raje na golf pa na pir kot pa da bi tratil čas z zgražanjem ob čudnih bitjih z lasuljami. Gospod Jankovič pa je jasno dokazal, da je pravi kleni heteroseksualec in da ga različne “sorte” ne morejo vreči iz tira tako
      kot nekatere preplašene “bogvedikaje” na tem forumu. Lej, te parade imajo na zahodu karnevalski značaj in se precej ljudi tako našemi, kar pa ne pomeni da so v takih opravah tudi v vsakdanjem življenju. Mene tudi pustni karneval ne moti…naj ljudje norijo dokler nikogar ne ogrožajo, pa naj bojo pustne šeme ali pa tale “sorta”.

      Glede ti. “teorije spola” ti pa garantiram da se nimaš kaj bati, ker pravzaprav ne obstaja…oz. obstaja (stara je že okol 50 let) ampak je že zdavnaj passe. Tudi lgbt-jevci je že zdavnaj ne šmirglajo več…..Ironično…..iz naftalina so jo potegnili ravno njihovi nasprotniki in iz nje naredili bavbava da z njim mahajo in strašijo nevedno rajo…žalostno toda resnično !…paničarite v tri krasne….Aja, če bi bil eden takšnih moj sin…..saj ne morem reči, da bi bil ravno vesel, ampak na zobe se pa tudi ne bi metal…še vedno bi bil moj sin..!

     • FeriSS.H

      šmentanamuha ti je povedala eno ti pa enako kot pri meni, rezoniraš izven logike komentarja šmentanamuhe. Na neki način mi je odleglo, ker sem mislil da samo pri meni ne razumeš ali nočeš razumeti tistega kar ti hočem povedati. ŠE ENKRAT – ne gre za Pederaste kot take, gre za načrten napad na TRADICIONALNO, in to z najbolj degeneriranimi substituti, kot se je to počelo v vseh AVTOKRATSKIH režimih – skozi predšolsko in šolsko mladino – Še enkrat, POGLEJ si že enkrat tole – https://www.youtube.com/watch?v=WGnY703ldTI&feature=youtu.be – vredno je več kot tistih osem minut, magari v pauzi golfanja

     • Jeffrey

      Pa da nisi ti šmentanamuha…sicer nimam dokaza….ampak tudi to je možno. Vidim da oba rada uporabljata velike črke, hmmm….ampak pustmo to ker itak ni važno…bolj je važno kaj si bomo tukaj povedali !
      Kaj je za tebe tradicionalno in kolikšen status svete krave naj ima v družbi? V bistvu gre v pogledu na (ne)tradicionalnost za esencialno razmejitveno točko med desnim in levim polom. Bolj ko smo desni bolj smo tradicionalni in obratno mar ne?
      V tem pogledu moram priznati da me vleče nekolioko bolj na levo, ker mi nekako ni všeč ideja človeške družbe ki stoji na mestu. Seveda tradicionalnost razumem in tudi spoštujem ampak do neke razumne meje. Pa zopet mi ta razumna meja nikakor ne zapoveduje, da bi moral to tradicionalnost uničiti, izbrisati…pa vendar.. Prevelika gorečnost v primežu tradicionalizma nujno ovira razvoj družbe in njen napredek na vseh področjih, predvsem pa zatira človeškega duha. Do neke točke v zgodovini je bila zemlja tradicionalno ploščata, ampak seveda v naših glavah, Danes ni več. Tudi suženjstvo je bilo tradicionalno, pa podrejenost žensk v družbi tudi. Še pred prvo svetovno vojno je bilo na svetu samo pet držav, ki so ženskam priznavale volilno pravico…..ja, samo pet !…..danes pa je to nekaj samoumevnega….celo zagrizenim tradicionalistom. Torej tudi tradicionalnost sama ni neka zaključena dogma ampak je v stalnem prilagajanju s tistimi silnicami, ki vlečejo družbo naprej do novih obzorij.

     • FeriSS.H

      Glede na to kako preobračaš smisel stavkov bi rekel da si temeljito naštudiral Saul-a Alinsky-ega in si zapomnil vse njegove anarhistične “Surah” podobno kot to počnejo s Qur’anom “pravoverni” ob ritmičnem majanju naprej nazaj v njihovih Madrasah. Remarkable Example tega prevračanja ti je tale z – “Pa da nisi ti šmentanamuha” – in to prav ko bi naj ta “ping-pong” dobil obliko nečesa čemur se reče dialog ali kakor temu pretenciozni FDV-jevci po snobovsko pravijo diskurs

      Tudi tole je simptomatično pri tebi – “Bezmenova sem že zdavnaj pogledal….metode ki jih opisuje lahko po potrebi implementira katerakoli opcija” – s to razliko da ih je RAZVILA in APLICIRALA samo Sovjetska Komunistična “opcija” in to IZJEMNO USPEŠNO – potem pa kot v potrditev Bezmenovu – “tako da NE VERJAMEM da bo to kaj bistveno spremenilo moj pogled” – Saj točno to pravi Bezmenov, da take v NE VERJAMEM komi samo še brca prebudi. Rezerviral bi si prvo vrsto na balkonu da mi je videti brco ki bi te lahko predramila, prej ali slej, mogoče pa tud nikoli če boš imel “srečo” pri temu.

      Enako vrtinčiš pri TRADICIONALNEM in obračaš v vse mogoče smeri, samo da se izogneš ta pravi. Tudi bistvene stvari iz komentarjev NAJRAJE ignoriraš, obesiš pa se na postranske ali trivialne, in potem razvijaš spakedralne disertacije iz tega.

      Ko to počne kakšen simpleton je lahko komično, pri tebi pa se da opaziti, (mogoče podzavestno), skrbno dozirane nianse Liberal-Anarhizma, spakirane v kultivirane stavke. Ja pravilno si prebral, tudi Anarhisti negirajo Tradicionalno, samo oni to počnejo odkrito in imbecilno agresivno.

      Tole je še en primerek preobračanja osnovnega smisla – “Prevelika gorečnost v primežu tradicionalizma nujno ovira razvoj družbe in njen napredek na vseh področjih” – Najbolj enostavna prispodoba za tako spakedranje iz tradicionalnega je v relaciji ko mularija “progresivno” odrašča potem pa nekega dne (ne vsi) odrastejo in se zavejo svojih “progresivnih” zmot in se samodejno opredelijo za manj progresivno in malce bolj tradicionalno pot.

      Tradicionalne vrednote NE OVIRAJO napredek, prav tradicionalna civilizacija nas je pripeljala do tega kar Euro-civilizacija trenutno še je. Aktualni “progresivni” napredek pelje v anarhistična nebesa – KAOS in ZATON neke funkcionalne civilizacije ki bi jo naj nadomestil MultiKulturalni “progres”. Trend-promocija Homosexualizma, orkestriran MASOVNI import Črnih Afriških Homo-Opikusov in Srednjeveških Muslimanov je samo katalizator hitrejše pretvorbe Tradicionalne Euro-civilizacije v “progresivno”-“moderno” kot so si jo (((izbrani))) zamislili že v Coudenhove-Kalergi planu.

      Ja vem, ti tega enostavno ne verjameš, po tvoje je to isto kot blodnje o ploščati zemlji. Eh ta Bezmenov, škoda da ni več živ, kar slišim ga kako bi hudomušno rekel – I TOLD YOU

     • Jeffrey

      To ni nobeno sprevračanje….sum ni nobeno sprevračanje, ampak je natančno to – sum ! Vsakdo lahko posumi v multipliciranje uporabniških računov, ker to se dejansko dogaja na forumih….sem pa tudi takoj rekel da nimam nobenih dokazov in da pravzaprav ni noben big deal, ampak to si ti seveda (pričakovano) pograbil.

      Pa ne mi prosim delat mesijo iz enga Bezmenova in ne rabim njegovih ali pa tvojih brc, ker kanim še naprej razmišljat z lastno glavo, ne pa po diktatu nekoga, ki bi si rad rezerviral prvo vrsto na balkonu. Kaj ma sploh veze kdo je prvi pogruntal neko strategijo…Angleži so tud prvi pogruntal fuzbal, dons so pa malodane papki, ki so blizu tega da jih nekega dne še ena boga Slovenija nabije..^^

      “..Enako vrtinčiš pri TRADICIONALNEM in obračaš v vse mogoče smeri, samo da se izogneš ta pravi. Tudi bistvene stvari iz komentarjev NAJRAJE ignoriraš, obesiš pa se na postranske ali trivialne, in potem razvijaš spakedralne disertacije iz tega..”

      Katera pa je ta prava? Bistvene stvari tokrat niti slučajno nisem ignoriral in sem ti povedal da si od periferije prešel na bistvo….da si pač goreč anti-levičar in to je osnovna platforma vseh tvojih izlivov….v drugih primerih pa res ne morem drugega kot da se obesim na trivialnost, saj mi jo ti serviraš !

      “… skrbno dozirane nianse Liberal-Anarhizma…”

      Z anarhizmom v mojem primeru pač pretiravaš…ne vem kaj naj ti rečem drugega….

      “…Tradicionalne vrednote NE OVIRAJO napredek, prav tradicionalna civilizacija nas je pripeljala do tega kar Euro-civilizacija trenutno še je….”

      Sploh nisem trdil, da tradicionalne vrednote per se ovirajo napredek, pač pa sem se z razlogom izrazil zelo natančno in specifično : “Prevelika gorečnost v primežu tradicionalizma”. zaradi mene je lahko ta sintagma, ki sem jo uporabil tudi ponesrečena, ampak že iz samega dejstva da sem jo uporabil, lahko sklepaš da nikakor ne smatram da tradicionalne vrednote per se zavirajo napredek…bolj se mi zdi pomembno na kakšen način jih implementiramo v kolesje družbenega napredka in kakšno je doziranje razmerij med novim in tradicionalnim.

      “…. KAOS in ZATON neke funkcionalne civilizacije ki bi jo naj nadomestil MultiKulturalni “progres”….”

      Pa da te vsaj malo razveselim (ampak res čist mal) in ti povem, da sem tudi jaz precej zadržan (verjetno ne ravno toliko kot ti) do ideje multikulturalizma in sem jo pripravljen tolerirati res samo do neke določene stopnje…potem pa nič več.
      Ampak….. prikazovati istospolne kot integralni del multikulturnosti je pa zame prav ene posebne vrste debilizem. Spolna usmerjenost takšna ali drugačna je nadkulturna, ker pač obstaja v vseh kulturah in ni stvar mešanja kultur. Evropejski homoseksualci ravno tako pripadajo evropski kulturi, ker so se na evropskih tleh rodili in živijo. Ampak ker jih narod ne mara preveč (predvsem v balkanoidnih vukojebinah) so zelo prikladen material za lepljenje na političnega nasprotnika. Mislim da en tvoj stavek iz enega prejšnjih postov sijajno ilustrira mojo trditev…”To da Levičarji podpirajo take degenerirance pove vse o Levičarjih” …..I told you..^^

     • FeriSS.H

      Kaže da sva le nekako zaveslala brez da mečemo vesla eden v drugega, in ko zdaj ploveva v bolj mirnem vzdušju ti lahko poskušam še malo bolj natančno profilirati tvoje kognitivne napake. Navzlic sofisticiranem razmišljanju, Levičarsko rafiniranost ti še vedno kvari nekaj bugov ali zgrešenih predstav in posledično reakcij.

      Ena je tale o “Mesiji Bezmenovu”, spet si se, glede na temo, NAPAČNO oprijel Bezmenova kot osebe, namreč namesto Bezmenova bi lahko bil kdorkoli, povsem si pa opustil tisto kar je Bezmenov razkril in pri temu s fuzbalsko prispodobo in stavkom – “Kaj ma sploh veze kdo je prvi pogruntal neko strategijo” – zašel globoko v močvirje nerazumevanja.

      Pri Bezmenovu ne gre kdo je “prvi” kaj pogruntal, ampak kdo je TO EDINI IMPLEMENTIRAL s POŠASTNO EFIKASNOSTJO. Ime “mesije” Bezmenova je samo kratica za storjeno, da ni potrebe vsakokrat opisovati vsebino mape z NASLOVOM – Bezmenov Razkritja. Mapo z IMENOM “mesija” Bezmenov, pač navajam ko tema to zahteva, ZARADI VSEBINE, ne pa zaradi “mesije” samega.

      Glede tvoje “… skrbno dozirane nianse Liberal-Anarhizma…” ne pretiravam, tvoja ponavljajoča se odstopanja od bistva nekega mojega stavka imajo nekaj rahlih uporniških nians Liberal-Anarhizma, kot da s tem odbijaš neizogibno resnico ki jo zaradi tebi svojstvene “kulinarike” ne maraš.

      Tole tudi nisi razumel, ali pa sem jaz bil premalo natančen – “prikazovati istospolne kot integralni del multikulturnosti je pa zame prav ene posebne vrste debilizem” – Beseda debilizem je samo tvoja “rahlo niansirana” Anarho-Zavračalna psovka – ker ne gre za nič debilnega, gre za dejstvo ki kot kaže ga moram bolj obširno prikazati. Kar bom nametal spodaj je seveda moja izvedba na osnovi opisov zgodovinskih dogodkov, lastnih opažanj in posledično meni logičnih povezav in zaključkov.

      Komunizem, SSSR, NKVD, Komunistični Internacionalizem, so kreirali Židovski Arhitekti in enako so in še oblikujejo Zahodni svet zadnjih cca 150 let. Seveda ne navadni Židje ampak njihova “elitna” Sionistična Kabala, ki jo tvorijo AshkeNAZIstični > Banksterji, Medijski Mogotci, Marxistični Akademiki, Rabini in operativci ki se programsko zažirajo v državne sisteme. Nastopajo kot Mafija na osnovi NEPOTIZMA in zato so tako uspešni, kar niti ni čudno, skozi tisočletja so se učili da bi na kraju tudi izpopolnili profesijo NADVLADE, katero izvajajo kot da bi res bili od Boga izbrano ljudstvo.

      V potrditev temu danes so šole in Univerze namenjene izključno Židovskim študentom kjer jih učijo Židovski Supremaciji. Tudi njihov B’nai B’rith International služi temu cilju. Židje so edina Rasa, Etnos, ali ljudska sorta ki imajo kaj takega, so državljani številnih držav a zvesti samo eni – Izraelu, čeprav ih večina tam niti ne živi in mnogi niti ne govorijo ali razumejo Hebrew.

      Kadar uporabim besedo Židje ki jo včasih zamenjam z Juden, AshkeNAZI, Nosati in t.d., je podobno kot pri imenu Bezmenov, pomeni en skupek, Mafijsko Kabalo, in ne vsakega navadnega Judena. Še najbolj primeren sinonim za to elitno Juden bando je AshkeNAZI-Mafija ali Nosata-Mafija. Nosata-Mafija je PROGRAMER software-a LEVICA, Goyim-Levičarji pa so samo Hardware ki ga krmili tako programje, ne glede na to da si “elitna” Levica misli da so oni avantgarda.

      Experiment SSSR je Nosati-Mafiji spodletel, in ko je INTERNACIONALISTIČEN SSSR postal kadaver so se osredotočili na transformacijo kapitalistično-funkcionalne Amerike v GLOBALISTIČEN Ameriški-SSSR. Osnovni recept te transformacije je lepo opisal “mesija” Bezmenov.

      Pravi Manifesto Multikulturalne preobrazbe Evrope pa je spisal Židovski grof, Coudenhove-Kalergi ki ga verjetno poznaš kot Coudenhove-Kalergi Plan in je matrica današnje EU. Zagotovo potem veš tudi o vsebini tako da mi ni treba zdaj še o tem razpredati.

      Da skrajšam, Nosata-Mafija so IDEJNI programerji in promotorji Levičarstva, Feminizma, Multikulturalizma in kulturalno-moralne dekadence Euro-civilizacije, in pri tem je zanimivo da je samo Euro-Rasa predmet njihove “skrbi”. Da spet ne razvlačim, so PRIMARNO (galaktično) ZLO na tej planeti in ker so Levičarji PODPORNI IZVAJALCI tega zla, so nižje rangirano PODOBNO ZLO.

      Na kraju, zaradi tvojega stavka – “prikazovati istospolne kot integralni del multikulturnosti je pa zame prav ene posebne vrste debilizem” – Tvoji “Istospolni” so ideološko na strani “progresivne” Levice tudi zaradi lastnega uradnega statusa, namreč promocija in sprejemanje Homosexualnosti kot “progresivne” drugačnosti je integralni del Levičarske miselnosti.

      Če je Levičarstvo ZLO kot sem ti ga prikazal, potem so tudi Homosexualci ZLO ker so pač del tega ZLA. Da so Levičarji ZLO je dokaz tudi v temu da je LEVIČARSKI Komunizem pobil cca 150 milijonov že samo drugače mislečih ljudi, brez nasprotnih vojakov.

      Tudi pri temu se motiš – “Evropejski homoseksualci ravno tako pripadajo evropski kulturi, ker so se na evropskih tleh rodili in živijo. Tudi močno dvomim, da bi bili res tako zelo navdušeni nad multikulturnostjo, kot se to skuša prikazati , še posebej ker vsak ob tem najprej pomisli na islam”

      Na-aaa kolega, Homiči ki se občasno valijo na ta portal, pogosto napadajo nas Anti-Multikulturaliste za NESTRPNOST do “beguncev” in “imigrantov” … in tudi pri tej nelogičnosti (zaradi odnosa Muslimanov do njih), se lepo skladajo z Levičarskim Multikulturalnim navdušenjem.

      Tako ti to izgleda iz mojega zornega kota in precej tega kaže da tako tudi je

     • Jeffrey

      No, pa veslajva dalje dokler se mi sploh še kaj ljubi…^^

      Nič se nisem oprijel Bezmenova kot osebe, pač pa sem ga skozi sarkazem poimenoval mesija ravno zaradi tvojega vsiljevanja njegovih odkritij kot nekega vsesplošnega dokaza za vse kar govoriš. Ok, prvi so to strategijo uporabili v bivši SZ, ampak to sedaj ne moreš kar generalizirati in naprtiti levici nasploh, saj tudi levica ni nikakršen monolit….tiste metode si pa sedaj lahko izposodi kdorkoli, ko so enkrat znane.

      “…Glede tvoje “… skrbno dozirane nianse Liberal-Anarhizma…” ne pretiravam, tvoja ponavljajoča se odstopanja od bistva nekega mojega stavka….”

      Ok, potem sva oba anarhista, saj tudi ti nizaš odstopanja od bistva mojih stavkov….^^

      “….imajo nekaj rahlih uporniških nians….”

      Si pričakoval pokornost?….Zakaj le?…^^

      “….kot da s tem odbijaš neizogibno resnico ki jo zaradi tebi svojstvene “kulinarike” ne maraš…..”

      Ne da ne maram resnice…dejansko pa ne maram nečesa drugega…Imaš eno tipično desničarsko lastnost, za katero moram pošteno priznati, da mi gre že od nekdaj krepko na jetra….prilaščanje resnice….Že Poncij Pilat je sijajno zafrknil Jezusa, ko mu je na njegovo “Prišel sem na svet da spričam resnico” odvrnil z “Kaj je resnica?” Ta lastnost se prepričljivo zrcali tudi v sloganih Nove24TV, ko se tako samozaverovano razglaša za edino glasnico zveličavne resnice !

      “….Beseda debilizem je samo tvoja “rahlo niansirana” Anarho-Zavračalna psovka -…”

      Ma ja, glej….in potem ti meni očitaš da se obešam na postranske stvari namesto na bistvo….namesto tiste besede bi lahko komot uporabil marsikatero drugo, ampak to se mi res ne zdi tako pomembno !

      “…Komunizem, SSSR, NKVD, Komunistični Internacionalizem, so kreirali Židovski Arhitekti …”

      Tukaj moram kar lepo priznati, da se nisem nikoli preveč poglabljal v te domnevne židovske zarote, nameravam pa to malo bolj naštudirati, ko bom kaj na času in potem bova lahko o tem tudi z moje strani kaj več rekla.

      “…Tvoji “Istospolni” so ideološko na strani “progresivne” Levice tudi zaradi lastnega uradnega statusa, namreč promocija in sprejemanje Homosexualnosti kot “progresivne” drugačnosti je integralni del Levičarske miselnosti….”

      Istospolni niso nič moji in tudi ne verjamem da jim je samim po sebi bolj lastno kakršnokoli ideološko prepričanje. Še ne dolgo nazaj v zgodovini so bili morda bolj naklonjeni desnici, saj jih je ortodoksni komunizem praviloma preganjal in meni se zdi popolnoma logično, da bodo njihove trenutne simpatije bolj na strani tistih, ki imajo večji posluh in razumevanje za njihove zahteve, kot pa obratno. Stanje teh ljudi samo po sebi ni ideološko…trditi kaj takega bi bil pa res “debilizem”…oni so pač takšni kot so, zaveznike bodo pa že sami prepoznali…! Nadalje…ne verjamem v promocijo homoseksualnosti kot take, tudi z strani levice ne….to je kot da bi belcem propagiral črno barvo kože…verjamem pa v promocijo “sprejemanja in tolerance”…to pa ja ! Ampak ta promocija sprejemanja je na žalost največkrat narobe razumljena kot “vsiljevanje homoseksualnosti”….še posebej s strani radikalnih nasprotnikov. Tudi ne verjamem da katerikoli trezen levičar dojema kot “progresivno” drugačnost samo po sebi. Lahko se kvečjemu pogovarjamo o progresivnem ODNOSU do drugačnosti. Tudi zame drugačnost ni progresivna….odvisno od stanja v družbi pa je lahko progresiven (ali pa tudi ne) moj odnos do nje !

      “…Če je Levičarstvo ZLO kot sem ti ga prikazal, potem so tudi Homosexualci ZLO ker so pač del tega ZLA….”

      Hahaha….oprosti da se smejem..si pač ne morem kaj da se ne bi….ja res je, homoseksualci so ZLO, tako kot smo po isti logiki tudi heteroseksualci ZLO, saj nikakor ne pričakujem, da boš prišel na dan z neizpodbitnimi dokazi da večina levičarjev ni heteroseksualnih….^^

      “…Homiči ki se občasno valijo na ta portal, pogosto napadajo nas Anti-Multikulturaliste za NESTRPNOST do “beguncev” in “imigrantov” …”

      Prvič imam občutek, da ti zelo hitro prejudiciraš ljudi in si zelo expresen v lepljenju etiket…konec koncev si tudi mene označil za homića in to celo samo zaradi mojega imena. Ne more biti vsak kar homič, če se tebi tako zdi. Jaz sam ne bi bil tako prepričan, da so oni kar množično naklonjeni muslimanskim prišlekom. Nekateri gotovo so…pa saj so celo nekateri na desni ! Morda pa nekateri v teh beguncih niti ne vidijo nekoga ki jih bo nekoč metal s stolpnic…navsezadnje, ti ljudje (sicer ne vsi) bežijo tudi pred takimi, ki mečejo s stolpnic…drugi spet postavljajo vrednoto humanosti pred lasten morebiten strah…sicer pa verjel ali ne, tudi v islamskem svetu so struje in celo države, ki so nekoliko bolj strpne do homoseksualcev (npr. v Iraku homoseksualnost sploh ni kazniva) .

      V glavnem.. jaz sem tak, da se vedno kolikor je mogoče izogibam posploševanju…ne vem sicer če mi to vedno uspeva, ampak glede na to da je posploševanje pri tebi videti kot priljubljen hobi, se mi zdi da sem v tem pogledu na precej boljši poti…^^

     • šmentanamuha

      Jeffrey, škoda, da si tako vkopan v svoji “levičarski” drži (se ve, da je to tista napredna). Feriss ti odlično replicira, argumentirano, ampak si ne moreš kaj, da ne bi videl v njem “tipičnega desničarja” (se ve, da so to nazadnjaki, vsaj tako misli vsak kleni levičar). In na tej točki ti spodrsne, ker zaradi svoje polariziranosti nisi zmožen prepoznati resničnosti tega trenutka. Drugače pa sta se oba zelo potrudila in vaju je bilo zanimivo prebrati. In mimogrede, levo-desno v dani situaciji ni več primerna delitev, kvečjemu globalisti-antiglobalisti. Mislim, da me je to prav Feriss poučil in ima prav. Lep pozdrav od nekdanje levičarke.

     • Jeffrey

      O ti muhca moja luškana…kok sn te jest vesel…:)

      “….Jeffrey, škoda, da si tako vkopan v svoji “levičarski” drži (se ve, da je to tista napredna)….”

      Ta moja “levičarska” drža kot jo ti vidiš, je morda samo navidezna…..v bistvu zgolj skrbim za vzdrževanje tako opevane “uravnoteženosti” Nove 24TV…..da je pa napredna bo pa že res, če ti tako praviš..^^

      “….Feriss ti odlično replicira, argumentirano….”

      To je pa vendar razumljivo, da bomo navijal za svoje, a ne?…^^

      “…..ampak si ne moreš kaj, da ne bi videl v njem “tipičnega desničarja”….”

      Pravzaprav sem kot tipično desničarskega označil samo mišljenjski vzorec, ki se nanaša na monopoliziranje resnice, njega pa niti ne vidim kot tipičnega desničarja, pač pa dosti bolj kot skrajnega !

      “…se ve, da so to nazadnjaki,….”

      Nocoj ti pa gredo korektne konstatacije zelo dobro od rok….me veseli …:)

      “…. In na tej točki ti spodrsne, ker zaradi svoje polariziranosti nisi zmožen prepoznati resničnosti tega trenutka…..”

      No tukaj se ti pa že ustavi…:(…. A jaz polariziran?…huh…to pa težko sprejmem….hud udarec…ampak šmenta, a ti nisi? ^^ Trenutek je že resničen ja, a kaj ko ga vidimo dokaj drugače…ah ta polariziranost…

      “….levo-desno v dani situaciji ni več primerna delitev, kvečjemu globalisti-antiglobalisti…..”

      Delitev je pravzaprav več, ker so konteksti pač različni….bi bilo pa bolj zdravo , če se te delitve ne bi preveč poglabljale….še posebej ne v tako kočljivih zgodovinskih trenutkih.

      “…..levo-desno v dani situaciji ni več primerna delitev, kvečjemu globalisti-antiglobalisti.

      “…Lep pozdrav od nekdanje levičarke….”

      Ooo, a smo se mal prebarval?…Ja nč…je že veliki vodja dal zgled….^^

      Lep pozdrav od “levičarja”….

     • šmentanamuha

      Ti kar uživaj v svojem milnem mehurčku “naprednega levičarja”. Tudi sarkazma ne razumeš, pa tako rad bi duhovičil, ježešnamarička, kako naj človek s tabo sploh polemizira, obračaš smisel stavkov in se zdiš sam sebi kul. Feriss ti je dobro napisal, se mi ne da ponavljati.

     • Jeffrey

      Ajej, muhca moja draga….zgleda da ti ne razumeš sarkazma!..Ja, duhovičim pa rad, da je bolj zabavno…zapriseženi desničarji in prebarvanci ste preveč zamorjeni za moj okus… kako se pa jaz zdim sam sebi pa ti itak pojma nimaš…..Raje mi povej kakšen konkreten primer kako jaz obračam smisel stavkov, da ne boš takole na pamet muhizirala….sicer mi je pa baje že Feriss dobro napisal in kaj se potem sploh oglašaš, če to ni potrebno?!…^^

     • šmentanamuha

      Očitno bi rad povedal, da si navaden bedak. Pol pa naj bo po tvoje. duhovitež.

     • Jeffrey

      Ne….to sem hotel povedati tebi, pa očitno ne razumeš..^^

     • FeriSS.H

      Še naprej VZTRAJNO obračaš smisle ali pa dejansko površno bereš kar ti serviram, tako da tale debata postaja en Whack a Mole game.

      PRAVIŠ – “Nič se nisem oprijel Bezmenova kot osebe, pač pa sem ga skozi sarkazem poimenoval mesija ravno zaradi tvojega vsiljevanja njegovih odkritij kot nekega vsesplošnega dokaza za vse kar govoriš”

      RE – Kot prvo Bezmenov ni “odkril” ničesar, pač samo RAZKRIL je strategijo KGB ki je v danih desetletjih preoblikovala miselne lastnosti nekaj AMERIŠKIH generacij, Sovjetske so obdelovali drugače. Tu se zgodba o vlogi Bezmenova konča in nima nobene veze z ostalim kar jaz nadaljujem, sploh pa NI nikakršen “vsesplošni dokaz” “vsega” kar jaz govorim. V nadaljevanju mene ne zanima več KAKO so preparirali generacije mladih Američanov, moja pozornost je usmerjena na to da so milijoni “progresivno” degeneriranih mlajših Američanov in Evropejcev postali nepovraten plen Marxističnih ideologov.

      Pri temu – “… saj tudi ti nizaš odstopanja od bistva mojih stavkov….” – se igraš v stilu – “A jest … ti tud …” – če bi bil malo bolj pozoren bi opazil da se jaz ZELO NATANČNO lotevam tvojih stavkov

      PRAVIŠ – “Si pričakoval pokornost?….Zakaj le?” – Beseda “uporniško” res ni bila posrečena, moral bi zapisati kljubovalno, in to pogosto samo zaradi muhasto-artističnega kljubovanja, ki ga uporabljaš ko ti zmanjka konkretnega materiala za argumentiran odgovor, ali pa se ti ne lup.

      Tale stavek ti je zanimiv – “Ne da ne maram resnice…dejansko pa ne maram nečesa drugega…Imaš eno tipično desničarsko lastnost, za katero moram pošteno priznati, da mi gre že od nekdaj krepko na jetra….prilaščanje resnice” – Heh heh kolega, DITTO za TVOJO Levičarsko lastnost, gre za bipolarno resnico, odvisno od optike in kota gledanja. Tole ti je bilo KREPKO PONESREČENO.

      Omenil si Poncija Pilata – jaz ti pa “Glede Prilaščanja Resnice” predlagam da si pogledaš tole – Danish – Swedish Refugee debate – https://www.youtube.com/watch?v=arjJmqDrUUI – kjer Švedska Ultra-“progresivna” Levičarska predstavnica (Council of Ministers in Stockholm) Kristina Persson v TV debati izjavi – Debatiranje samo ni problem, problem pa je da so nekateri sploh lahko proti imigraciji Muslimanov na Švedsko – “tipično desničarsko” – ?? – ali pa je le Levičarsko, a nje – ???” – in ta je samo eden iz mase forenzičnih dokazov Levoumja, predstavil sem ti ga pa zato ker je tako “ljubko prikupen”.

      Še eno prispodobo ti bom dal “Glede Prilaščanja Resnice”, seveda TVOJE, ki je identična z “principialno” metodo Komunističnih Tožilcev/Sodnikov in Pokvarjenih Tožilcev/Sodnikov na splošno, kadar tožena stran predlaga DOKAZE, Tožilstvo/Sodstvo ih pa zavrača iz “principialno -proceduralnih” vzrokov, ali po domače – ker se im tako sprdne.

      Glede tvojega označevanja za “debilizem” – moja reakcija ne more biti “obešanje na tvoje trivialnosti”, ker s to besedo maličiš MOJE DOKAZE na način kot bi Tožilec/Sodnik zavrnila FORENZIČNE DOKAZE. Ta tvoja metoda zavračanja DEJSTEV iz čiste kljubovalnosti je tvoja lastnost, in Levice na splošno. IMBECILNI Antifa “protestniki” so vaš pomladek, in hvala bogu za Youtube FORENZIKO.

      Tole – “tvoji Istospolni” – si preveč dobesedno razumel, sintagmo “tvoji” sem uporabil samo zato ker jih tako goreče zagovarjaš, si na njihovi strani brezpogojno.

      Glede njihove Leve politične pripadnosti pa je tako, če korakajo z Levimi in se krmijo iz istih jasli potem so Levaki. LGBTQ gibanje je izjemno ideološko, ker se aktivno ukvarjajo s politiko in agresivnim politiziranjem svojih zahtev in ciljev, tudi tistih ki so izven njihovih ožjih (statusnih) interesov.

      PRAVIŠ – “Stanje teh ljudi samo po sebi ni ideološko…trditi kaj takega bi bil pa res “debilizem” – SPET isti vzorec falsificiranja, NIKOLI in NIKJER nisem napisal tega. Politična pripadnost je domena ideološke pripadnosti in obratno. In točno to potrdiš z – “ZAVEZNIKE BODO PA ŽE SAMI PREPOZNALI” – To si napisal!

      PRAVIŠ – “ne verjamem v promocijo homoseksualnosti kot take, tudi s strani levice ne….to je kot da bi belcem propagiral črno barvo kože” – PRAV TO notorni Marxistični ideologi in akademski krogi promovirajo, ali bolj natančno povedano – z DEKRETI in ZAKONODAJO VSILJUJEJO ali hočejo vsiliti.

      NADALJUJEŠ z – “verjamem pa v promocijo “sprejemanja in tolerance”- Samo pozabljaš da vsiljena zakonodaja in programi niso več promocija … kako se že temu reče – DIKTATURA mogoče? Uh ne, to “NI” vsiljevanje, to je samo “narobe razumljena” DIKTATURA pri kateri AKTIVNO IMPLEMENTACIJO VODI Homo-Mafija sama, seveda s svojimi Levimi zavezniki. MI Desni Radikalni Nasprotniki pa smo proti, in prav ISTO je izjavila ona nora Švedinja v TV debati o imigraciji, kjer bi mnenja in nasprotovanja naj bila OSNOVA Demokracije. Seveda Leve “Demokracije” imajo drugačne parametre, Desnem ljudstvu “težko razumljive”..

      Ta ti je dobra – “Lahko se kvečjemu pogovarjamo o progresivnem ODNOSU do drugačnosti” – V “žlahtnem” FDV duhu sklanfana parola ki se je prav “drugačni” odrekajo, oni se ne pogovarjajo, oni ZAHTEVAJO. Drugačni so postali fanatično MILITANTNI v vseh sferah, prestopili so Rubikon, in prav ta Pederska Militantna Histerija se pleza na ku*ac vsemu kar ni omejeno z Levičarsko dogmatično vzvišenostjo.

      PONAVLJAM – “…Homiči ki se občasno valijo na ta portal, pogosto napadajo nas Anti-Multikulturaliste za NESTRPNOST do “beguncev” in “imigrantov” …” – TO DRŽI, je DEJSTVO brez “lepljenja etiket”, ki ih da ne POZABIMO lepiš ti sam. Tebe pa imam samo na sumu, (kar ni prepovedano) a je povsem irelevantno a si ali nisi, kot je tudi irelevantno ali Pedri so ali Niso, in tudi njihova ogabna orientacija je povsem brezpredmetna, če ONI nebi s takim INTENZITETOM sodelovali z Levimi. Mislim da sem ti že statistično prikazal kako “zmagovite” so zločinske številke Komunizma (LEVIH) v primerjavi s Fašizmom (DESNIH)

      PRAVIŠ – “Jaz sam ne bi bil tako prepričan, da so oni kar množično naklonjeni muslimanskim prišlekom” – Še enkrat – SO, in ne samo skupaj z Slovensko Levico, isto je po Levem delu EU in enako v Ameriki. Njihovi motivi me ne zanimajo, zadostuje mi da so za Multikulturalizem, in ta je koncept Levih. Kot ti je že Lady Šmentana navrgla – Danes je KLJUČNO – NACIONALISTI versus GLOBALISTI

      Tale stavek – “drugi spet postavljajo vrednoto humanosti pred lasten morebiten strah” – to ti je pa kot da živiš v nekem paralelnem svetu, in to še v tamkajšnji kopiji DisneyLanda. Ja glede na tole preplavljanje Evrope z Muslimani in Črnimi ter posledičnimi implikacijami, res ni nobenega mesta za skrbi, kaj šele za kakšne “strahove”, saj nismo otroci.

      GLEDE POSPLOŠEVANJA – Ja, posploševanje je krivično do posameznikov ki ne padajo v generalni vzorec , pri velikih številkah pa se temu na žalost ne da izogniti. Problem imigracije je problem velikih številk.

      GLED ŽIDOVSKEGA MAFIJAŠENJA – Škoda da se nisi seznanil z – “domnevnim židovskim zarotam” – Mislim da je zarota napačno imenovanje njihovega početja, je briljantno voden projekt, ki se izvaja odkrito ob splošnem Levičarskem konsenzu. Imena in “firme” vseh vpletenih so javno dostopni, od vrha do baze. Če boš hotel raziskovati sam od nule boš rabil kar nekaj časa, lahko tudi kakšno leto intenzivnega lomastenja po Internetu da se prebiješ skozi in sfiltriraš zlato iz peska.

      Mislim da sva oglodala kosti iz te tematike do konca. Vsako nadaljnje klofanje okoli istega se svodi na kaj je boljše, Belo ali Rdeče vino, Beli ali Črn Kruh, Komunizem ali Kapitalizem, Nacionalizem ali Globalizem in tako v neskončnost. Še težje pa je če bi tudi take debate vodil z kolosalno samovšečnim in “brezmejno-pravičnim” ter Ortodoxnim Levičarjem. Iz takih debat se vidi tudi širša slika, prepad med Levimi in Desnimi je NEPREMOSTIV. Tako izrazito nerešljiva nasprotja generirajo vojne, vedno so in kot kaže vedno bodo.

      PS
      Prav zanima me kako bi izgledalo imeti te v fokusu snajperske optike … eh, vzemi tole kot satiro … ali pa tudi ne … hmmm … po gentlemensko najverjetneje se nebi izšlo …

     • Jeffrey

      Veš, saj po svoje me ima da bi ti še naprej odgovarjal in pojasnjeval svoja stališča ampak zaenkrat mislim da bo kar zadostovalo to kar praviš na koncu :

      “….Mislim da sva oglodala kosti iz te tematike do konca. Vsako nadaljnje klofanje okoli istega se svodi na kaj je boljše, Belo ali Rdeče vino, Beli ali Črn Kruh, Komunizem ali Kapitalizem, Nacionalizem ali Globalizem in tako v neskončnost….”

      Se strinjam ! Sam ne bi mogel bolje povedati….se pa seveda ne strinjam z bistvenimi poudarki tvojih stališč, kakor tudi ti ne z mojimi ampak sva nekako ugotovila da neskončen pinkponk nima smisla.

      Kar pa se tiče tvojega PS-a…..Blimey, ….to je pa res, da že ves čas opažam, da te dejansko obsedajo neki morilski nagoni…..A to si res tako močno želiš, da bi enkrat zares počilo??…^^

     • šmentanamuha

      Mogoče pa ti bo koristilo tole pričevanje:
      https://www.youtube.com/watch?v=WGnY703ldTI&feature=youtu.be

     • FeriSS.H

      Hojla Lady Šmentana,
      Pravi da je že videl tole, in ga pri temu nič ne impresionira. Gospod so trdi kot kamen, s trdoto pa je kot veš včasih križ … včasih resda tudi kaj uporabnega, seveda v magičnih momentih ki se nanašajo na vas dame … v tem konkretnem primeru pa gre pri njemu za kronično ZADRTOST. Torej nobene take trdote ki bi bila atraktivna damam.

     • Jeffrey

      “….Pravi da je že videl tole, in ga pri temu nič ne impresionira.::”

      Impresioniran sem lahko (ni pa nujno) le takrat ko izvem kaj novega, s tistim kar si mi ti poslal sem bil pa že zdavnaj seznanjen.

      “…Gospod so trdi kot kamen, s trdoto pa je kot veš včasih križ …”

      Bo že tako, da nimaš ustreznega programa za mehčanje…^^

      “…. pa gre pri njemu za kronično ZADRTOST…”

      No vidiš, da nisem takšen levuhar za kakršnega me imaš….zadrtost je pa vendar ja ena žlahtna desničarska lastnost…^^

      “….Je pa dokaj sumnjiv s tem njegovim obsesivnim zagovarjanjem Homosexualcev…..”

      Zopet se motiš….homoseksualcev sploh ne zagovarjam….zagovarjam pa civiliziran odnos do njih !

      “….namreč nobena tema ga ne pritegne tako kot Pederske zadeve. Le zakaj neki – ???….”

      Odgovor sem ti napisal v mojem prejšnjem postu , torej si preberi !

     • FeriSS.H

      – “Bo že tako, da nimaš ustreznega programa za mehčanje…”

      RE – Kamen se ne da mehčati, samo drobiti se ga da in enako z po Monsanto Gensko-Prepričanimi Levičarji. Kar zadeva drobljenje pa Levičarji zmagovito čepijo na Olimpu masovnega drobljenja s nekih 150 milijonov “zdrobljenih” – njim nenaklonjenih.

      – “zadrtost je pa vendar ja ena žlahtna desničarska lastnost…”

      RE – Kot pri snežni slepoti, Levičarje daje Rdeča slepota v obliki ene velike Rdeče pege da se niti v ogledalu ne vidijo … pa tudi če bi se … ogledala so itak “desničarska”

      JEFFREY NEZMOTLJIVI PRAVIJO – “Zopet se motiš …. homoseksualcev sploh ne zagovarjam …. zagovarjam pa civiliziran odnos do njih”

      RE – To tvoje “ne zagovarjanje” z besnimi reakcijami na vsakogar ki jih ne spoštuje stoji na trhlih nogicah. Kar pa zadeva zagovor za – “civiliziran odnos do njih” – je pa spet tipično Levičarski, kot pri AntiFa Enosmernih Zombijih, pričakujejo civiliziran odnos od tistih katere DIVJE necivilizirano napadajo.

      Če bi se tvoji “civilizirani” varovanci obnašali do nas drugačnih od njih civilizirano, in se civilizirali v svojih ZAHTEVAH, bi tudi povratni odnos do njih bil civiliziran. DIVJE ZAHTEVATI, potem pa se po Pedersko jeziti nad Anti-Pederskim vzdušjem je podobno vizualnem defektu pri Levičarski Slepotni Pegici.

      – “Odgovor sem ti napisal v mojem prejšnjem postu , torej si preberi”

      RE – Ja ja, smo že prebrali, Jeffrey Nezmotljivo-Pravični se samo preteguje za “univerzalno” pravičnost do Pedrov … zagovarja pač enosmerno-civiliziran odnos do njih, povratno pa ne obstaja, kot pri zrcaljenju, tega v Levuharskem nad-svetu ni, če bi pa bilo bi to z dekretom prepovedali.

      Ne glede na tvojo “univerzalno” naklonjenost k civiliziranem, vseeno obstaja sum da ne gre samo za to, če že sam nisi mariniran s to “blaženo” orientacijo, a je kdo bližnji prizadet s tem da nastopaš tako zaščitniško … ups, pozabu … saj gre samo za “civiliziran odnos”, sicer enosmerni … sorry za predrzno pozabljivost

     • Jeffrey

      A sedaj bi mi rad pa še Monsanto naprtil….ti pa res ne znaš nič drugega kot podtikati sogovorniku vse mogoče in lepiti etikete…

      “…. pa Levičarji zmagovito čepijo na Olimpu masovnega drobljenja s nekih 150 milijonov….”

      Aha, tistih nekaj manj kot 100 milijonov, ki si mi jih prilepil v nekem linku je sedaj naraslo kar na 150….ja lahko je takole opletati z nekimi številkami brez kakršnegakoli konteksta. 100 let komunizma proti 5-im letom nacifašizma (30 milijonov) Kaj pa skupno število prebivalstva na področjih kjer je kosil zločinski komunizem, napram tam kjer je razsajal nacifašizem?
      Si že kdaj slišal za proporcionalnost? Če si, potem to uporabi , ne pa da mahaš z nekimi številkami tja v brezveze !

      “…. Levičarje daje Rdeča slepota v obliki ene velike Rdeče pege da se niti v ogledalu ne vidijo … pa tudi če bi se … ogledala so itak “desničarska”….”

      S tem nisi povedal čisto nič…niti o ogledalih ne !

      “… z besnimi reakcijami na vsakogar ki jih ne spoštuje..” in pa “….katere DIVJE necivilizirano napadajo….”

      Le kdo bi bil lahko bolj besen in DIVJI kot ravno Feriss, ki povrhu vsega že za vsako figo grozi s smrtjo (včasih sicer prikrito sofisticirano, včasih pa že skoraj direktno) ?..^^

      “….Če bi se tvoji “civilizirani” varovanci obnašali do nas drugačnih od njih civilizirano, in se civilizirali v svojih ZAHTEVAH, bi tudi povratni odnos do njih bil civiliziran….”

      Tale biser sprevržene logike boš moral pa krepko okol zasukat, če hočeš da bo zadoščeno resnici. A ste res tako brezmejno samovšečni in vase zaverovani, da mislite da vas bodo ljudje samo lepo gledali medtem ko jih vi že od nekdaj pošiljate v pekel , obtožujete, žalite in zmerjate z vsemi mogočimi in nemogočimi izrazi ??? Ste pa res optimisti….tukaj se poglej….. http://prntscr.com/f6a83o

      “…Ne glede na tvojo “univerzalno” naklonjenost k civiliziranem, vseeno obstaja sum da ne gre samo za to, če že sam nisi mariniran s to “blaženo orientacijo”…..ti kar sumi, jaz sem ti že povedal da nisem….in tudi če bi bil, kaj potem? A potem misliš, da bi tvoji umotvori imeli kaj več veljave?
      Si pa res bogi !” Po tvoje je bil verjetno tud J.F. Kennedy zamorc, ali pa vsaj kdo v njegovi familiji, da je bil do njih tako zaščitniki….jaz ti res ne morem pomagati, če je tvoje razmišljanje na tako bednem nivoju….pa sorry za tako predrzno pripombo…..^^

     • FeriSS.H

      Rosso Monsignore Jeffron, nisem ti jaz naprtil Monsanta … to je samo prispodoba njihovega genetskega inženiringa ki ga lahko povežemo z vašim gensko pogojenim Levuharstvom. Zakaj ste pa utrpeli take deformacije pa vprašaj na Monsanto, baje so tam ustrežljivi in ti bodo pojasnili.

      – “Aha, tistih nekaj manj kot 100 milijonov, ki si mi jih prilepil v nekem linku je sedaj naraslo kar na 150” – Genetika ni dobrodejna za tebe, zdaj že bluziš, NIKOLI ni bilo 100, še manj “nekaj manj”, vedno je bilo 150! Ni vzroka da bi pri tebi delal neke popuste.

      Proporcionalnost in statistike so veljavne v kontextu REALNOSTI, nesmiselne so v kontextu kaj bi bilo če bi bilo. Imaš pa malce po Levuharsko-apologetsko sprevrženo logiko – Ker je v Komunističnem bloku bilo toliko več folka, potem je to kot olajševalna okoliščina za količino tam pobitih v primerjavi z NAZI-ji. Mislim da se ti pa zdaj res kravžla.

      – “S tem nisi povedal čisto nič…niti o ogledalih ne” – Prav s tem mulasto-kljubovalnim stavkom si priznal da sem povedal čisto VSE

      – “tukaj se poglej … http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fprntscr.com%2Ff6a83o%3As_rQbIPUAJzE509vSM4SaCI0KSw&cuid=3835876 ” – Sorry buddy, nisem vernik, edino v kar trenutno verjamem je da si prav ti en Jeffron-Pederon. Prav imaš – “in tudi če bi bil, kaj potem?” – Nič … potem je samo to da pač si don Pederon, kar pojasni to tvojo neutrudno vztrajnost in gorečnost pri Homo-temah. Daj preseneti me in se že enkrat odtalaj s tega Homo-Sranja in pokaži če premoreš še kaj drugega.

      TOLE s Kennedijem ti je ZOPET po JEFFRONSKI v Levo –

      John Kennedy and Civil Rights
      Citation: C N Trueman “John Kennedy and Civil Rights”
      historylearningsite.co.uk. The History Learning Site, 27 Mar 2015. 16 Aug 2016.

      John F Kennedy is not automatically associated with civil rights issues as Kennedy’s presidency is more famed for the Cuban Missile Crisis and issues surrounding the Cold War. Also, no obvious civil rights legislation was signed by Kennedy.

      Stric Lindon B. Johnson je bil tisti ki je vrinil Civil Rights Act of 1964, in s tem sprožil kaos skozi katerega Amerika gre danes. Lindon je drugače Črnim pravil Niggers, bila je to politična kravja kupčija ki je bila samo uvertura v Anti-Whites diversity in s tem zaton Ameriške Amerike. Amerika zdaj postaja MultiKulti Amurkistan, kot Evropa Eurabia.

      – “jaz ti res ne morem pomagati, če je tvoje razmišljanje na tako bednem nivoju” – Tvojo pomoč, na tako trapavih premisah pa ne samo jaz, nihče Nacionalno in Rasno zaveden ne potrebuje. Nič čudnega da Globalisti in Homo-Levuharisti pihate v iste vam odprtine.

     • Jeffrey

      A levičarstvo da je gensko pogojeno…a bejž no…a se ti vsaj približno poslušaš kakšne kvasiš?! Prej bi rekel, da je gensko pogojena tvoja topoumnost.

      Glede tistega linka o številu žrtev totalitarnega terorja sem se pa res zmotil…mislil sem, da si ga mi poslal ti, pa sem preveril in ugotovil, da je bil to uporabnik z nikom “dob” ker sva z njim imela eno podobno debato, ne bo pa nič narobe , če ga prilepim še tebi https://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

      “…Proporcionalnost in statistike so veljavne v kontextu REALNOSTI…”

      Ja, seveda, saj govoriva o več ali manj realnih zgodovinskih številkah. Sploh ne vem kaj konkretno bi mi rad s tem povedal .

      “….Ker je v Komunističnem bloku bilo toliko več folka, potem je to kot olajševalna okoliščina za količino tam pobitih….”

      O nobenih olajševalnih okoliščinah jaz nisem govoril…takšen teror nima nobenega opravičila ne glede na številke in okoliščine. Hotel sem samo pokazati na popreproščeno prikazovanje nekih številk tistih osebkov, ki se tako trudijo dokazati da je bil komunistični teror hujši kot pa nacifašistični….zame sta oba enako nesprejemljiva in če bi jaz za take stvari iskal kakšne olajševalne okoliščine, potem jaz sploh ne bi bil jaz ampak nekdo drug… morda celo ti….amen !!

      “….. Prav s tem mulasto-kljubovalnim stavkom si priznal da sem povedal čisto VSE…”

      Aha…s tistim NIČEM si po tvoje povedal čisto VSE….prehajamo v fazo shizofrenije??

      “….Sorry buddy, nisem vernik….”

      To sploh nima nobene veze ali si vernik ali nisi….mindset tistega tipa na karikaturi, ki maha s križem je praktično identičen tvojemu.

      “…. Nič … potem je samo to da pač si don Pederon, kar pojasni to tvojo neutrudno vztrajnost in gorečnost pri Homo-temah….”

      S čim bova pa pojasnila tvojo gorečnost pri homo-temah? Mislim da nama sploh ne bo treba pojasnjevat, saj jo znajo zelo dobro pojasnit znastveniki s področja ustreznih strok. Pri tebi obstaja zelo velika verjetnost, da si eden tipičnih zaklozetiranih pedrčkov, ki v javnosti bruhajo ogenj na svojo sorto, zvečer pa drkajo na najbolj pikantne homo-porniče, večino od njih (vas) pa tudi prej ali slej zasačijo s spuščenimi hlačami….že milijonkrat videno in evidentirano !

      “…TOLE s Kennedijem ti je ZOPET po JEFFRONSKI v Levo -….”

      Tole s Kennedyjem ti je tako, da ti ne znaš brati stvari v kontekstu !
      “…John F Kennedy is not automatically associated with civil rights issues as Kennedy’s presidency is more famed for the Cuban Missile Crisis ….” Kaj ti pove tisti “not automatically”? Tebi verjetno ne prav dosti, a ne? To je nekako tako kot če bi recimo zapisali : “Led Zeppellin are not automatically associated with their song “No Quarter” as they are more famed for their song Stairway To Heaven.” But hey, they recorded “No Quarter” for sure !

      “…Also, no obvious civil rights legislation was signed by Kennedy…” Ja seveda ne….ker ga je nek Ferrissov prednik prej pospravil na drugi svet !! https://www.jfklibrary.org/JFK/JFK-in-History/Civil-Rights-Movement.aspx In pa Amerika nič ne postaja multi-kulti….je bila multi-kulti že od nekdaj ! http://prntscr.com/f6f6rq …:)

      “….Nacionalno in Rasno zaveden…” hahaha….saj ravno taki delate človeštvu največjo sramoto…^^

     • FeriSS.H

      Genska pogojenost je edina olajševalna diagnoza za prizadeto Homo-Levuharijo da se da kolikor toliko humano in racionalno obravnavati vaša sinergična stanja, Pederska v sferi sexualne degeneriranosti in Levuharska v sferi socialne in logične zmedenosti.

      Tista tvoja ping-pong razburjanja v sredini tvojega “izvirnega” baraža bom tokrat preskočil ker so dolgočasno-repetitivna mljackanja brez neke sveže vsebine in bi resekcija tega bila kot da bi simpletonu ponovno razlagal kaj je levo in kaj je desno. Bolj zanimiv je tvoj “revolucionarni” premik iz obsesivne ti Pederastije na Kennedyja in Multikult.

      Če hočeš debatirati na temo Kennedy – lahko odpremo to poglavje – razen če te Homo-teme nezadržno vlečejo nazaj v njihov topli objem.

      TOLE JE BOLJ AKTUALNO – “In pa Amerika nič ne postaja multi-kulti….je bila multi-kulti že od nekdaj” – in si to “podprl” z “močno” Levuharsko risbico – Go back to Africa/Mexico … in pri temu seveda padel v torrent kroničnega nerazumevanja, tipično za vse egalitarne Samo-Zaničevalne Anti-Europejce.

      Levuharski egalitarijanski fantasti in ljubitelji Diversity-ja trobencljajo kot naviti kako so Ameriko ustvarili Imigranti, in s tem napajajo “prijateljske” im Tretje Svetovne sorte – Črne in Muslije ter gensko-destabilizirane modele tipa Monsanto-Jeffreys. To bluzenje je šlo tako daleč da sta celo “Britanca”, Mo Ansar in Maajid Nawaz na primer, “avtohtona” Pakistanska “Angleža”, drugače fanatična Muslimanska aktivista, blebetala kako so tudi Evropo ustvarili imigranti. Pri tem sta se še okrasila z “MI Evropejci”.

      Kot da Evropi ni dovolj uničevalne problematike ki jo IZDAJALSKO OMOGOČA neodgovorna MultiKulturalna Homo-Levuharija, zdaj “pridobivamo” še eno “dodano vrednost” z “Mi (Afričani ter Bližnje Vzhodni in Azijatski) Evropejci”.

      Pri teh “expertizah” vsi vi iz te MultiKult alianse ne poznate razliko med Imigrant versus Kolonizator, Settler in Explorer. Da skrajšam z dejstvom ki po navadi zapre kljune takim “zgodovinarjem” – Ameriko so ustvarili EVROPSKI Kolonisti in Settlerji, in primat pri temu seveda imajo Angleži. Tam obstoječa nomadska plemena niso imela formiranih držav niti so sploh vedeli da se klatijo po kontinentu ki bo dobil ime Amerika, oni pa pomotoma ime po Indiji. Podobno z SA, Rodezijo, NZ, Avstralijo in tudi kolonijami prepuščenim ali podarjenim tam obstoječimi ljudstvi. Vse to so bili ODPRTI teritoriji za tistega ki je RAZISKOVAL svetovna prostranstva. Še Muslimanskim Arabcem so državne tvorbe kreirali Evropski Kolonizatorji.

      Imigrant je pa nekdo ki s KONSENZOM in LEGALNO pride v že UREJENO državo. Pojem MIGRACIJE pa se nanaša na masovne premike ljudstev in živali, bolj stihijsko in je daleč od pomena Imigrant-Emigrant.

      Takratni Američani so naredili kolosalno napako ko so za pobiranje bombaža začeli “uvažati” Afriška “orodja”, namesto da bi to opravljali sami, in bi bilo bolje da so jih po spremembah, ob izplačanih odškodninah, enostavno vrnili nazaj v Afriko. Liberija je bil tak poskus, a so ga na žalost opustili. Druga napaka pa je bilo spuščanje nekompatibilnih Ne-Evropskih Imigrantov in Ilegalcev v do takrat še Evro-Kulti Ameriko. V Isto nekompatibilno Kulti-Kretenarijo se SILI Evropo zdaj. Olje in vodo hočejo po Monsanto modelu združiti v neko “toplotno in kemično” obdelano sintetično Humanoidno-emulzijo.

      Vlogo AshkeNAZIstične Sionistične Mafije pri tej svinjariji ne bom zdaj načenjal, ker o tem nisi seznanjen, kot si sam omenil, pa še šokantno-zmedlo bi te.

      Toliko za enkrat “Caro” Rosso Monsignore Jeffron, tale izobraževalni siže ti dajem gratis ti si pa za domačo nalogo malo bolje razišči okoliščine Kennedijeve Javne Exekucije in motive tistih iz ozadja da se ne boš blamiral s takimi – “ker ga je nek Ferissov prednik prej pospravil na drugi svet” – pri tem mi pa za “evidenco” še pripopaš link do fairy tale portala kjer se najprej prikaže odsluženi majmunski lik Husseinov.

     • Jeffrey

      A še vedno boš nabijal z gensko pogojenostjo? Ja no, pa daj…ampak potem tudi malo razmisli o morebitni genski pogojenosti tvoje psihopatske mentalnosti !

      “…Tista tvoja ping-pong razburjanja v sredini tvojega “izvirnega” baraža bom tokrat preskočil ker so dolgočasno-repetitivna mljackanja brez neke sveže vsebine…”

      Veš kaj, če je tako bom pa jaz preskočil kar vse, ker v tem tvojem rasističnem drekanju ne vidim nič svežega….99% vsega kar napišeš je nič drugega kot samo pljuvanje, zmerjanje, etiketiranje in posploševanje….
      Na takem nivoju mi ni več do debate (ki to ni)…sploh pa je škoda časa za tako pinkponkanje v brezveze…..V kolikor ne nameravaš vsaj malce prilagoditi svojih komunikacijskih navad, potem adijo !

     • Jeffrey

      Pa kaj se ti greš? Tole mi je že Feriss poslal..^^

     • FeriSS.H

      Ne gre za neke bio-morilske “nagone”, gre za navaden REALIZEM. Zgodovino in procese ki so povzročali vojne zagotovo poznaš. V višjih sferah se resda vlečejo poteze s katerimi potem prestavljajo kmete po šahovnici, v nižjih ešalonih pa le nismo vsi nevedni kmetje. Kot prvo smo vsaj dva nasprotujoča si tima, povsem v skladu z naravo ki vzdržuje svojo funkcionalnost v nekem dinamičnem ravnotežju.

      Levuharska sinusoida bi se morala že enkrat bližati svojem vrhuncu in edina pot je zdaj na dol. Seveda upam da bo vaš padec bolj strm kot je bil vzpon. Ker pa sami zagotovo ne boste hoteli dol po naravni poti, vam bo treba dati malce spodbude. Taka spodbuda pa je lahko navadna brca ali pa kakšna malce bolj prepričljiva metoda. Iz zgodovine pa VEMO da so vojne EDINE prepričljive metode ko ena stran preveč trmoglavi. Na žalost je to grda pot, a glej vraga, grdi način je vedno trasiral progres, in to PRAVI progres, Tehnološki in Miselni, za razliko od vašega Levuharsko-“miroljubnega” Homo-“Progresa”.

      V tem kontextu se jaz igram z prispodobami vojn. Verjameš mi lahko da bi te raje povabil v kakšen pab ob Ljubljanci in ti poskušal razgrniti Levuharsko pajčevino ki ti zastira REALNO videnje sveta. Če mi nebi uspelo bi pač skomignil z rameni in ti pustil da ti plačaš zapitek. Če bi pa KLJUBOVALNO silil s svojo pajčevino in delal kraval, bi te pač moral trankvilizirati, z elektro-šokerjem na primer, poklicati natakarja da prinese kaj težkega, da te obtežimo in nato deponiramo pri Vodnem Možu v Ljubljanici.

      Kot vidiš nič patološko-agresivnega ni pri temu, samo logične procedure. Naslednjo pomlad bi te itak po že tradicionalnem postopku potapljači privlekli nazaj na površje skupaj z kolesi in ostalimi smetmi. Če si vzdržljiv potapljač na dih, bi lahko ponovno zadihal na površju, predvidoma osvobojen Levuharskih zablod, v nasprotnem bi pa končal na deponiji. Kot lahko razbereš iz tega “sociološkega-elaborata”, tvoja usoda je povsem v tvojih rokah.

      Pa na zdravje …Chin Chin …

     • Jeffrey

      “…Ne gre za neke bio-morilske “nagone”, gre za navaden REALIZEM….”

      Navsezadnje lahko gre tudi za čisti realizem, ampak štos je v tem, da ga ti vidiš kot prikladno krmišče in istočasno tudi alibi za svoje psihopatske tendence, ki jih resnici na ljubo niti ne skrivaš, ali pa misliš da jih, pa ti to ne gre najbolje od rok.

      “…Levuharska sinusoida bi se morala že enkrat bližati svojem vrhuncu…”

      Hmmm…kaj pa vem…mogoče bo pa šele šla navzgor, ker se bojim da se tudi galopantni kapitalizem bliža neki skrajni točki.

      “….. Iz zgodovine pa VEMO da so vojne EDINE prepričljive metode ko ena stran preveč trmoglavi. Na žalost je to grda pot, a glej vraga, grdi način je vedno trasiral progres….”

      Zanimivo, da v bistvu govoriš in razmišljaš kot pravi radikalni Levuharski revolucionar….sicer pa že ptički na vejah čivkajo, da se skrajna levica in skrajna desnica prej ali slej zližeta skup..^^

      “… Verjameš mi lahko da bi te raje povabil v kakšen pab ob Ljubljanci…”

      Oh, saj ti verjamem, ampak kaj ko se tole tvoje prijazno povabilo takoj zopet sprevrže v neke psihopatske scenarije čim ti sogovornik ne bi bil pokoren…^^…..sicer pa bi se lahko zgodilo da bi bil tisti natakar kakšen undercover Levuhar, pa bi se lahko kaj drugače končalo…^^

      “….Kot lahko razbereš iz tega “sociološkega-elaborata”, tvoja usoda je povsem v tvojih rokah….”

      Tale tvoj ne-sociološki pač pa bolj “sociopatski elaborat” se na koncu razkrije kot naravnost psihopatsko postavljanje ultimatov !

      Na zdravje, ja….če te ni že čisto zapustilo…^^

     • FeriSS.H

      Porka duš, ne vem ali jaz nejasno razlagam ali ti nejasno razumeš, ali pa namerno “razumeš” po svoje.

      Brez seciranja skoraj vsake črke očitno ne gre, jaz ti hočem dopovedati eno ti pa RE z povsem zgrešenimi interpretacijami, kot da se greva pokvarjenega telefona. OK, če sem že do tu prilezel pa bom še enkrat poskusil razložiti tiste dele ki jih ti popačiš.

      PRAVIŠ – “… ampak zato ker je tvoje stališče očitno kontaminirano z nekimi iracionalnimi strahovi”

      RE – Desetletja so mi mnogi priznavali profesionalno logiko, nekateri bi celo poudarili “železno logiko” in racionalnost. Nimam nobenih “iracionalnih strahov”, sploh ne vem od kod si to privlekel. Strah bi me zagrabil če bi se znašel v situaciji ko je strah normalno pričakovan, kritični moment v letalu pred spuščanjem na primer, doživel to v živo dvakrat in samo izjemne reakcije pilotov preprečile konec kariere. Strah je bil resničen.

      PRAVIŠ – “… kažejo tudi na neko morebitno tvojo lastno nesigurnost”

      RE – od kod samo vlečeš take nebulozne diagnoze – ??? Bil sem že v situacijah ko bi se nekateri okoli mene skoraj usrali od negotovosti … jaz pa ostajal povsem cool …

      PRAVIŠ – “Raznih kretenizmov je na tem svetu toliko, da bi nas že vse pobralo če bi se preveč obremenjevali z njimi … ”

      RE – Beri POZORNO tole – Jaz se NE obremenjujem s TEMI zadevami tu pri nas, ker tudi tile na sliki niso iz naših revirjev. Za mene so to samo patetični kreteni in nič drugega. OBREMENJUJEM se s PROBLEMOM dominacije Levičarske Marxistične doktrine in njene še vedno trajajoče EXPANZIJE. Obremenjen sem z eno od doktrin Globalistov ki se ji reče Multikulturalizem, čeprav Slovenija še ni pod udarom kot so to nekatere EU države.

      Glede Homoseksualcev – NISO problem oni sami, obremenjuje me orkestrirani LEVIČARSKI napad na vse kar je TRADICIONALNO, predvsem zato ker ta “trend” nezadržno prihaja iz mogočne sredine kjer je Sovjetska modifikacija Marxizma vzela toliko maha da so Euro-Američani prav zaradi tega skočili na zadnji vlak ki bi jih naj povlekel iz tega sranja. Vsi ti upajo da bo Trump le mogoče vlakovodja ki bo na koncu vozil kot je obljubljal. Obstaja upanje da bo on omogočil klimo ki bo TRADICIONALNIM Američanom dala zagon in odprla možnosti da zaustavijo Levičarsko norost pri njih.

      Da zaključim s temo Homosexualci – imam jih za sovražnika ker so integralni del Levičarske scene, Levičarje pa SOVRAŽIM do kosti. S svojim početjem in FANATIČNIM aktivizmom V AMERIKI pa Homosi sami generirajo sovraštvo do njih. Kaj počnejo sem ti že opisal v komentarju ki sem ga zajebantsko in satirično naslovil kot “manifesto”, ti pa namesto da bi se osredotočil na vsebino si se obesil na besedo “manifesto” in jo glodal in glodal kot da je to poanta komentarja. Tam sem prikazal probleme ki jih generira “PEDERSKA MAFIJA” vsakemu ki se z njimi ne strinja, in nima nobene veze z njihovo “drugačnostjo”. Povampirjeni Pederski in Lezbični extremisti se obnašajo identično kot AntiFa, zaradi tega kaj in kako počne AntiFa pa je njene pripadnike samo za postreljati. To je klasičen konflikt dveh diametralno nasprotujočih si strani ki se sovražimo do kosti in taka stanja na koncu pripeljejo do končnega obračuna ki se mu reče oboroženi konflikt, revolucija ali pa dobri stari CIVIL WAR. Homosi so pač na Levi strani in zato sem omenil streljanje, ker v vojni se strelja, če slučajno nisi vedel.

      PRAVIŠ – ” Zakaj pa? Saj si vendar mislil iskreno, mar ne?….Dvoličnost?

      RE – Ali opisanega dogodka res nisi razumel pravilno, ali pa do tako deformirane “razlage” konkretne situacije namerno pride samo nekdo zaradi malce žlehtnobe in nekaj dodanega snobovskega napuha

      PRAVIŠ – “Kar pa se tiče “marxistično-levuharske gonje” se pa spet ne morem strinjati.

      RE – A res ?? Kaj se pa dogaja v Ameriki. Če si namerno v fazi ZANIKANJA vsega kar se tam dogaja, potem si tudi ti del tega problema, če pa enostavno NE VERJAMEŠ kar že vsi vrabci vedo, potem ti pa priporočam interview ki ga je dal Jury Bezmenov že leta 1994, mogoče si prav ti tam opisan. Tu imaš link – https://www.youtube.com/watch?v=WGnY703ldTI&feature=youtu.be

      PRAVIŠ – “Nihče ti ničesar ne vsiljuje…ti si lahko svoje vzorce kreiraš sam kot tebi najbolj paše”

      RE – Pa menda ja ne misliš tega resno, razen če si imel v mislih trivialnosti

      PRAVIŠ – “občutek, da mu nekdo nekaj vsiljuje ima največkrat tisti, ki je negotov sam vase in v lastno seksualno identiteto” … ” popolnoma siguren vase in tudi vem da je moja heteroseksualnost čista ko solza”

      RE – BLAAAGGIIIIi BOOOOGGG, kakšne veze imajo “moja” negotovost in sexualnost pri opisani problematiki – ??????????????? – EANKO s TVOJO “heteroseksualno čistočo ko solza”

      Tokrat sem šel v podrobnosti kot še pri nikomur prej nisem. Če tudi zdaj ne bo pravilnega razumevanja, tako kot si mislim da bi moralo biti, potem pa ne vem, ali jaz ne znam obrazložiti ali pa so nasprotja med nama taka da zadevo lahko razčisti samo še en Gunfight at the OK Corral.

      PS
      Izbira orožja po eventualnem dogovoru, ker pa očitno tudi dogovor najverjetneje ne bi bil možen, lahko prepustimo odločanje sekundantom.

     • Jeffrey

      Ok, tokrat ne bom dolg, ker vidim da s ponovnim seciranjem vsakega izrečenega stavka ne bom ne jaz tebe prepričal, ne ti mene in ne bova nikamor prišla. Glavno da si prešel od periferije k bistvu in se razkril kot fanatični nasprotnik vsega levega. Jaz osebno nisem pristaš ne levega ne desnega pola, tako da bi se tukaj zelo težko klal s tabo okol tega. Za to bi moral biti skrajni levičar…pa nisem, tako da z OK Coralom verjetno ne bo nič. Mi je pa jasno kaj je tukaj strategija desnice…povezati te “sorte” ljudi z levico in jih prikazati kot neločljiv del le te in s tem vplivati na rajo, ki teh čudakov itak ne mara preveč in na ta način posredno oklestiti popularnost (kjerkoli že ta obstaja) levih idej. Moram priznati zelo domiselna in pametna strategija, a kljub vsemu v svojem bistvu podla, to pa seveda ne more ostati neprečitano !

      p.s. Bezmenova sem že zdavnaj pogledal….metode ki jih opisuje lahko po potrebi implementira katerakoli opcija, tako da ne verjamem da bo to kaj bistveno spremenilo moj pogled ,

 • Gretta Garbo

  Nekdo v vasem urednistvu je octino obseden od homoseksualnega seksa in je svojo obsedenost pretil v sovrastvo….

  • novaknovak

   teb se zdi normaln, da dec preoblečen v žensko tekmuje v ženski disciplini? najbrž se ti zdi tud normaln, da dec 45 let hodi na wc deklic v osnovni šoli. se pač počut punčka, a ne…majke mi, kolk zblojenih na tem svetu…

   • Jeffrey

    Men se zdi normaln dec tist k’ ne naseda takim bučkam..^^

 • Jeffrey

  “….Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo cilj: izriniti ženske iz športnih tekmovanj!….”

  Ko človek misli, da je od 24 kul slišal že vse kretenizme…..potem pa tole,,,,

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!