Hrvaška mati iz pekla za umor svojega 3-letnega sina obsojena na 33 let zapora!

Foto: Twitter

Mater iz pekla je končno dočakala roka pravice. 33-letna Hrvatica Chiara Pašić, ki je brezčutno umorila svojega 3-letnega sina in nato truplo vrgla v morje, je na okrožnem sodišču v Pulju izvedela, da bo morala zaradi svoje okrutnosti za zapahi preživeti kar 33 let. 

Pašićeva, ki je v priporu že skoraj eno leto, je današnjo razsodbo doživela povsem brezizrazno in hladnokrvno. Po navedbah hrvaških medijev se bo v čas prestajanja zaporne kazni upošteval tudi čas, ki ga je preživela v priporu. 15-letnica, ki je Pašićevi pomagala pri umoru nič hudega slutečega fantka, ki je komaj začel živeti, bo morala v vzgojno-izobraževalnem domu preživeti do tri leta.

Foto: Twitter

Obrambi morilke se zdi kazen previsoka
Zastopnik Pašićeve Ivica Senjak je po razglasitvi sodbe povedal, da se mu zdi izrečena kazen povsem prestroga. “Mislim, da je sankcija prestroga glede na dejstva, ki so nam sedaj znana v postopku,” je povedal in dodal, da v obrambi niso dobili priložnosti, da bi dokazali obstoj razlogov, ki so vplivali na celotno zadevo.

V skladu z današnjo razsodbo je bila osumljenka spoznana za krivo umora, ki ga je zakrivila skupaj z mladoletnico v svojem stanovanju. Obe sta se med okrutnim dejanjem zavedali njegove nemoči, a vseeno sta se odločili, da ga zadušita s pomočjo vzglavnika. Najprej je mati sina držala za noge, medtem ko je 15-letnica dečka poskušala zadušiti s pomočjo vzglavnika, nato pa sta vlogi zamenjali. Deček je ves čas glasno kričal, saj se je zavedal, da mu strežeta po življenju. Potem ko je deček izgubil bitko za življenje, ga je mati vrgla v morje, da bi zakrila vse sledi umora. Izginotje sina je prijavila policiji, kmalu pa se je zlomila in priznala krivdo za brezčuten umor.

N. Ž.

 • FORT WORTH

  Pripor, zapor…in kaj se, zlato uro s kukavico ??
  Obe pred vod smrti, brez milosti pa fertik !!

 • Jerneja Petek

  Ne vem no, stotine parov čaka v vrsti za posvojitev otroka. Procedura oddaje otroka verjetno ne traja več let. Odpovedala bi se ga, pa bi dete lahko srečno živelo pri posvojiteljih. Kaj jo je gnalo v to peklensko dejanje? Ja, tudi jaz bi jo postavila pred steno z zavezanimi očmi in rokami. Tudi njej ni treba živeti, če fantiček ji smel.

 • Morala

  Oh, ta si ne zasluži, da živi!! 15-letnici samo tri leta v domu?! To so premile kazni za takšen ostuden umor!!

 • Steiermark

  To ravnanje je delo dveh psihopatinj, zato je potrebno človeštvo zaščititi pred takšnimi bolniki in jih onemogočit v celotnem življenju, da bi še kdajkoli, kakorkoli ponovili svoj zločin…..

 • Kosobrin

  Nobena žival ne naredi nekaj tako srhljivega svojemu otroku. Kazen je pravična!

  • AlojzZ

   Živali imajo mladiče in ne otroke. In mački pobijajo mladiče. Pa tudi levi jih ne gledajo prijazno.

 • Stajerka

  ob takšnih dogodkih sem žalostna, da je smrtna kazen ukinjena……za takšna dejanja ni argumenta, ki zločincem dovoljuje še 1 vdih zemeljskega zraka…….

  • AlojzZ

   To je maščevanje. Vsekakor pa je treba družbo zavarovati pred takimi. Izločitev iz družbe??? No ja, v tem pogledu je 33 let kar primerno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!