Incestni oče ubil dojenčka, ki ga je imel s svojo biološko hčerko, nato pa še njo, njenega posvojitelja in sebe

Foto: printscreen / youtube

Incestni oče, ki je imel otroka s svojo biološko hčerko, je malčka ubil v Severni Karolini, nato pa je sodil še svoji hčerki. Prav tako je ustrelil tudi moškega, ki jo je posvojil – za njuno smrt se je odpeljal skoraj tisoč kilometrov daleč, nato pa končno pištolo usmeril še vase.

Uradniki kazenskega pregona si v kar treh državah prizadevajo, da bi razpletli verigo dogodkov, ki je pripeljala do smrti štirih ljudi, med njimi tudi sedemmesečnega fantka. Kot je razvidno iz ameriških medijev, so najprej odkrili mrtvega 43-letnega Stevena Pladla, ki si je zadal smrtni strel v avtomobilu, parkiranem v Doverju v New Yorku, v četrtek ob 8.40 dopoldne. Prav tako so našli mrtvo njegovo biološko hčerko, s katero se je nezakonito poročil lanskega julija, 20-letno Katie Pladl. Umrla je v Connecticutu skupaj z moškim, ki jo je posvojil, 56-letnim Anthonyjem Fuscom. Dojenčka Bennetta, ki sta ga Steven in Katie dobila septembra 2017, pa so našli mrtvega v kraju Knightdale v Severni Karolini, kjer je parček živel.

Policijo je poklicala Stevenova mati, ki je našla negibno dojenčkovo truplo. Policija predvideva, da je Pladl ubil svojega sina, ko ga je prevzel iz varstva pri njegovi mami – pri njej je bil otrok namreč v skrbništvu. Nato se je odpeljal v Connecticut, skoraj tisoč kilometrov stran, ustrelil Katie in njenega posvojitelja, ko sta sedela v tovornjaku, nato pa se zapeljal čez državno mejo in pištolo obrnil še vase.

Razlog tega masakra naj bi bil, da je Katie prekinila zvezo s Stevenom. “Njegova žena ga je včeraj preko telefona zapustila,” je Stevenova mati povedala policistom. “Rekel mi je, da gre k njej, nato pa je prihajal nazaj,” je rekla. “Pustil je mrtvega otroka. Rekel mi je, naj pokličem policijo. Dodal je še, da je hiša prazna, ključ pa da je pustil pod hišnim predpražnikom.” Nato je še priznala, da je Steven ubil tudi Katie in njenega posvojitelja.

Foto: Twitter

Grozljive umore, predvsem dojenčka, in samomor Pladla je na tiskovni konferenci potrdil policist tamkajšnje policijske uprave Lawrence Capps. “Globoko smo užaloščeni in žalostni nad smrtjo tega otroka,” je priznal Capps. “In kot vi poskušamo razumeti vse dejavnike, ki vodijo v to nesmiselno končanje življenj.”

Steven in Katie sta začela hoditi leta 2017, potem ko se je Katie odločila, da stopi v stik s svojimi biološkimi starši junija 2016. Kmalu zatem sta se Steven in Katiejina biološka mati Alyssa ločila, Katie in Steven pa sta začela z njuno afero. Julija 2017 sta se “poročila” in delila fotografije njune “združitve” ob jezeru na družabnih omrežjih – na nedovoljeni poroki pa so bili prisotni celo Katiejina posvojitelja in Stevenova mati. Katie je malo pozneje rodila otroka. Prva velika preizkušnja pa je bila zanju januarja 2018, ko je Alyssa odkrila njuno incestno zakonsko zvezo in ju prijavila policiji. Stevenu so nato prepovedali imeti kakršne koli stike s Katie, prav tako mu niso dovolili zapustiti države Virginia. Pogoje so nato spremenili, in sicer so mu dovolili potovanje v Severno Karolino. Katie pa je bila izpuščena iz zapora konec februarja, potem ko je vplačal 12 tisoč dolarjev varščine, piše Daily Mail. V pogojih njenega izpusta je bilo poudarjeno, da ne sme vzpostaviti stika s Stevenom ter da mora živeti s svojimi posvojitelji, ki živijo v New Yorku.

J. G.

 • althar

  Začeti bi moral pri sebi…

 • Cucurbita Pepo

  Severna karolina je večinoma republikansko usmerjena. V bistvu gre za primer izrojene desnice ;)

  • Mateja Urankar

   ko nekaj dela levičar je to progresivno, če isto počne desničar je izrojeno. konsistenca vaših misli je frapantna.

   • Cucurbita Pepo

    Izrojena levica poučuje novinarje, kako naj pišejo o transseksualcih – Nova24 4. 4. 2018, 14:53
    Nova kolumna Bernarda Brščiča: Nova levica, izrojena levica – Nova24 18. 3. 2018, 0:02
    Vedno večji nadzor nad državljani, izrojena levica pa mirno pere milijarde – Nova24 30. 6. 2017, 4:00
    Upam da prepoznate vzorec :) Kar dela skrajna levica je regresivno. Enako velja v drugi smeri.

   • Goran Hvala

    A ne pisete stalno o izrojeni levici..ta izraz uporabite vsaj 50x v clanku z 100 besedami..zakaj spet pises glih obratno…a to je poanta jansevizma..kakor vetric zapiha…

    • Mateja Urankar

     janševist je tvoja mama. ste tako opranoglavi da kdorkoli ni peder, komunist ali črnuh je takoj janša.

     sodobna levica je izrojena. zato je pa patetično ko s tem obkladate druge. poglej si cilje evropske levice. ni delavcev in delavskih pravic. samo še LGBT cirkus in stimulacija vsega kar je zavrženo.

     • Goran Hvala

      Ja ti pa sprana da kdorkoli mi jansa je komunist pa kamelar itd…pa kje je razlika matejcica…no sej to vem da janseviki ste nekaj vec in zato baje boljs…:-)..sploh ni isto kar si ti napisala…

     • Mateja Urankar

      Goran, sem ti že rekla. jebi se z janšo in komer ti je draže. sama nimam nič ne z njim niti z trogloditi tvojega tipa. razumem pa da tvoj um lahko dojame samo “naš ali vaš”.

     • Goran Hvala

      Pa jest se jebem vsaki dan…dej se se ti…bos vidla da bo boljs…ne pa cela zivcna pa brz neki preklinat…a niste drgac zagrizenci ful kulturni in nad vsemi?…glede vasega besednjaka se ne strinja z vami noben…razen tipi vasega kova…

     • Mateja Urankar

      si kot slab robot. ko nekdo ni iz plemena za katerega ga imaš se ti sistem poruši. prvo sem bila janšist, sedaj zagrizenka… jutri pitaj boga.
      besednjak? ooo smo fini… pa tako liberalni… rekla sem da se jebi z janšo… ker očitno ti manjka nekdo da ga božaš po pleši. očitno imaš doma žensko, ki ne more nahraniti tvojih političnih homo obsesij.

     • Goran Hvala

      Hahaha…kaj sem pa jaz..vsak dan vse zivo…sam clovek ne…ej ne srackaj…al si pa ocitno na tem portalu 2 dni da take stresas…men se jebe za kominjare pa vse ostale..sploh pa za nekoga i se ima za boljs pa to stalno nabija zraven pa dela isto kot tisti katerega po zobeh vlaci..ok nisi jansevik…potem si pa tipicna slovenka…

     • Mateja Urankar

      samo da popredalčkaš pa si srečen. za nekatere je svet očitno prekompleksen.

     • Goran Hvala

      Ja…se strinjam…

  • Steiermark

   vidiš pokvečeni cucubito, ne zavedaš se kako si bebast, prav tti in tvoji bi morali molčati ob takih primerih “izrojene desnice”, kot ti to imenuješ, kar so počeli tvoji, verjetno tudi starši, s tabo, vsekakor pa so to počeli in bili nagrajeni za to vsi levaki, ki so v svojem “svetem pismu” to tudi imeli zapisano – v marxovem manifestu, ki so se ga zveri pridrževale v svoji krvavi revoluciji, posiljevanju in klanju otrok in vseh ostalih nedolžnih. Tito, najbolj izrojena komunistično marxistična svinja, ki je posiljevala, od otrok, mladih žensk, starih pedrov, je bil največji satanov iztrebek, tako tudi njegovi priležniki , revolucionarji, ki so nam in še nam gospodarijo, če ne drugače, preko svojih otrok – izrodkov! Fuj, odvratni ste!

   • Cucurbita Pepo

    Moji starši so podporniki SDS

    • Cucurbita Pepo

     Se sprašujem če je bebavost posledica tega

     • Steiermark

      Pri tebi je bebavost genska………

     • Goran Hvala

      No sej…njegovi so sds…torej ni cudno..

     • Cucurbita Pepo

      Genetska*

     • Steiermark

      Kakorkoli, genska ali genetska, bebec si!

 • Frank Novak

  Ja ocitno je heteroseksualnost tezka bolezen.
  Edine izjeme sva jaz, moja zena in moji otroci…

 • Anton

  po očeh se vidi da tip ni normalen

  sarkazem press

  • Prdo

   Ja krščanska zblojenost nima mej

   • xtc

    Baje je levičar.

    • Steiermark

     Mogoče pa je po materi pravoslavec, po očetu , očitno, mohamedanec, kjer imajo to zapisano kar v koranu, da očetje morajo posiljevati svoje novorojene hčerke (ker so bojda s strani alaha, v raju, nagrajeni, z 75 devicami….), stare tudi samo nekaj dni, zraven pa še , da jim je dovoljeno tudi ubijati, če menijo, da je to potrebno – od svoje žene, ki jo pa v primeru pomanjkanja hrane (tako propagirajo islamski imami, v svojih svinjskih deželah), tudi pojejo, da morajo posiljevati vse, tudi moške, če so tile “neverniki” oz. da so kaj zagrešili proti islamu, da o kamenjanju, ter ostalem pošastnem obnašanju, sploh ne govorimo. Kamele in koze pa uporabljajajo, samo vslučaju, da jim zmanjka žensk ali moških! Fuj, pošastna satanova svojat!

 • Prdo

  In to uči sveto pismo

  • Steiermark

   Daj pokveka kamelarska vtihni že enkrat s svojimi idiotizmi!

   • Prdo

    A zdaj boš pa še tega zločinca zagovarju

    • xtc

     Baje je bil član Demokratskestranke-torej Obamovec-torej vaš.

     • Goran Hvala

      A ni jansa demokrat?..mi smo komunisti…dej sprdn se ze kaj smo..ne morem bit komunist pa pol kar demokrat pa blabla…

 • Prdo

  Kristjani bi prepovedali splav sami pa ubijajo in posiljujejo dojenčke

  • xtc

   Levevaki to delate dnevno in kar napreje.

 • Jerneja Petek

  Še dobro, da je na koncu še sebe fental, da ne bi do smrti, to prase živelo na državne stroške.

 • dob

  Praktično je pofukal sam sebe.

  • xtc

   Ja nakoncu pa ZA::::::::::::: sam sebe.

 • cosmosjasnovidec

  Točno tako se bo počasi pričelo dogajati med levaki ter čefutarji na kar že dolgo opozarjam saj se ti popolnoma enako parijo med sabo v družinah kot tale izrodek.Je samo še vprašanje časa ter čudež,da že masovno ne delajo pobojev ter samomorov.
  Tale iztirjeni čefutarski levuhar “pladl” je pa tako ali tako bil sorodnik od kakega levuharskega čefutarja tukaj iz Slovenije ali pa samega tovariša “milana kurčana”kateri je tudi naskakoval svojo pingvinsko hčer,da se ne bi razvedelo jo je pa sedaj poslal v tujino.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   Na njegovem fb profilu pise da je bil v zlahti z janezom janso…

   • cosmosjasnovidec

    Sem preveril vendar si ti kar tudi ni čudno razumel narobe.
    Piše namreč,da je bil tvoj brat in je zaradi tega,ker sta ga ti in vajin pedofilski stari porivala v usta in rit pobegnil pred vama v ZDA.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Goran Hvala

     Sej je blo res tko…pa si me dobu…fak…in kaj zdej..bos kaj ukrenil al sam svojo fuflo sukal tak kot janseviki znate najbolj?..kljub temu da si zaposlen 24 ur na dan in tezki biznisman imas vec objavc tuki gor kot levaski socialci..:-)…sej bes kaj to pomen…

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Kaliber 50

 • Mockery

  KOMUNIST!!!

  • Mockery

   ZA NJIM JE 10000% KUČAN IN UDBOMAFIJA

 • DJURO SUMAR

  S temili muslimani je pa res nekaj narobe, da počenjajo takšne svinjarije.

 • ĐĐ Style

  Škoda ker se je ustrelil, lahko bi kandidiral za poslanca

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!