Islamska država otrokom seka roke, jih posiljuje in muči, nato pa jih obglavi, križa ali žive zakoplje

Foto: epa

Fantoma, starima 10 in 12 let, je bilo naročeno, naj ubijeta ujetnika pred očmi njune družine. Ker nista sledila ukazu kalifata, sta bila kruto kaznovana.

Krutosti pripadnikov Islamske države se ne morejo izogniti niti najbolj nebogljeni – otroci. Naj bodo grozljivi podatki še tako moteči za nekatere ljudi, pa je dejstvo, da se džihadisti kruto znašajo nad otroci. Tako je eden od članov Islamske države kruto pretepel leto starega dojenčka pred njegovo materjo, dokler niso vsi džihadisti, ki so bili takrat tam, dobili spolnih uslug od te uboge ženske. Spet drugega dojenčka so razstrelili in pojasnili, da je življenje žrtvoval za usposabljanje pripadnikov Islamske države.

Kar 74 otrok so ubili na nehuman način, ker so zavrnili zahteve pripadnikov Islamske države. Otroke so pred tem posilili, mučili, nato pa jih obglavili, križali ali žive zakopali.

Za kazen so jima odsekali roki
Fantoma, starima 10 in 12 let, je bilo naročeno, naj ubijeta ujetnika pred očmi njune družine. Ker sta ukaz kalifata zavrnila, je sledila grozljiva kazen. Jihadwatch poroča, da so “voditelji Islamske države izdali naročilo za usposabljanje skupine otrok za boj v taborišču blizu mesta Ninive v Iraku. Ker sta omenjena fanta zavrnila, da ubijeta civilista, ki so ju zajeli, so jima za kazen amputirali roki.”

Javno sekanje okončin je sicer pogosta praksa kot način kaznovanja s strani Islamske države. Grozljive fotografije in videi, ki so se pojavili v zadnjih mesecih, kažejo na stotine ljudi, ki so “vabljeni” na ogled javnega amputiranja.

Foto: youtube

Foto: youtube

Grozljiva novica o sekanju rok pri otrocih pa je prišla v javnost le nekaj dni po tem, ko je bil v skrivnostnih okoliščinah ubit glavni rabelj Islamske države v mestu Mosul. Govori se, naj bi brutalnega morilca zabodli do smrti.

Marjanca Scheicher

 • RealRevolution

  Temu se rece neclovesko.
  Ampak dejstvo je drugacno.Kaj pa ni pri takih in podobnih stvareh?.
  Je neclovesko ce gledamo na to kot da tak clovek opravlja zver ali pa je sam.
  In to je nezivalsko.To se bolj stima glede “nasploh” .
  Mucenje z pohabljenjem je najslabse .Naredi cloveka invalida +uziva v tem.Potem ga velikokrat tudi pokonca.Z vsemi razlicnimi metodami pohabljenja.Npr trganje crev,sekanje vseh udov…karkoli se jim vbije v glavo.
  Je neclovesko ,nezivalsko in skrajno hudodelno.

 • dež

  Tule bi pa Hanžka lahko vprašali za mnenje. Ali še zagovarja 200 K uvoza in če, ali bi podprl postavitev prangerja kar pred vhodom v parlament ali morda pri grobnici narodnih herojev ?

  • Olga

   Boli Hanžka! Ga ne skrbi bolj za žlahtno kapljico?

 • Irena

  Kako pa lahko ubiješ otroka na human način????

 • totex39

  Za taka grozodejstva, ki jih vršijo pa res nimaš več pravih besed.

 • Artur

  Đihadisti so satan v najhujši podobi : https://www.youtube.com/watch?v=UaNkZpij0q4&t=1039s

  • Olga

   Porić pravi, da džihad ni del Islama? Oporeka dr. Ocvirku, ki dokazuje nasprotno in argumentira z izjavami muslimanov, da se Islam radikalizira!

   • Artur

    Pazimo se volkov v ovčjem kožuhu ti so najhujši in najbolj zahrbtni udarijo takrat ko so njihovi nasprotniki najmanj pripravljeni, do takrat pa se delajo “fine” in čakajo na svojo priložnost ob podpori ostalih turodnih petokolonašev.

    • RealRevolution

     Ja….
     Je pa res da ze skoraj polovica je nevernikov med nami.Kar kar veliko…
     To imajo prav.In je nakljucno,ker za njih je tak kdo ni za njihovo “pravo” nevernik.

   • sodnikisozločinci

    V koranu piše, da se lahko in mora musliman zlagati nemuslimanu, če je to v njegovo korist in v korist islama. Porićeve besede nimajo nobene vrednosti, ker so dane nemuslimanu, tako da je tudi vsako dokazovanje kdo ima prav brezpredmetno.

  • Steiermark

   Islam je cel, satanov koncept!

 • Olga

  Zločince pa politikanti in Sorosovi plačanci uvažajo v EU! Teroristi, ki morijo v EU, imajo človekove pravice in dobijo minimalne kazni, ker so “mladoletni”, čeprav vsa dejstva kažejo, da ni res!?????
  Kje so človekove pravice žrtev in njihovih svojcev?!!!
  Pokvarjene politike in sodnike je treba spraviti doživljenjsko v zapor!!!

  • Steiermark

   Izgnat – iz Evrope, skupaj z islamsko golaznijo, ki v zahvalo, da jim nudimo to, kčesar naši ljudje niso deležni, čeprav so garali in še garajo, da lahko vzdržujemo to džihadistično pošast in te smrdljive politike – levake, ki vse to, z sorosovo pomočjo – finančno, zvesto izvajajo genocid nad nami! Levaki in islamci: satan ma vas rad! Upam da boste čimprej pristali v njegovem naročju!

 • hunt

  Tule pa se mi tipkovnica zatakne. GROOOOZAAA !
  Kaj še čakamo ?

 • Unikatna

  Ob tem ti je kar slabo!

  • Olga

   Kako lahko brezpravna žena in mati zaščiti otroke in sebe?

 • indijanka

  Ob prebiranju takih člankov o trpljenju otrok začutim, da preziram popolnoma vse, ki prihajajo s tistega konca. Ne ločujem več sunitov, šiitov..raznovrstnih borcev. Odrasli so in trpljenje otrok vsak izkorišča na svoj način in ga ne zaustavi. Pa ta nor svet politike s financiranjem janičarskih migracij namesto postavitvi begunskih taborišč za otroke in zaščiti le teh. Nikogar ni, ne na nebu ne na zemlji.. ki bi mu bilo mar trpljenje otrok. Sami so.

  • Olga

   To je totalitarna ideologija enaka komunizmu, fašizmu in nacizmu! Bazira na zastrahovanju, umorih, posiljevanju…Skratka, na kršenju temeljnih človekovih pravic! Že videno!

 • Dragan Krstič

  Če obiščeš državo s šerijatskim pravom na ulicah naletiš na plakate ki vabijo ljudstvo na stadione kjer
  bičajo “hudodelce”, jim sekajo ude, glave in obešajo. Ne boste verjeli, ljudje se radi ogledajo to njihovo
  “bikoborbo” ter zdušno navijajo ko birič opravlja Alahu všečna dejanja. Ne samo,da je islam okrutna
  religija, zaradi tega so okrutni in evropski civilizaciji nevarni muslimani.

 • bojan

  ta vsa grozodejstva bo IS prej ali slej plačal .. važen da že diši po njihovem koncu ..

  • Steiermark

   upajmo, kmalu in da se kmalu tudi v Evropi rešimo te zločinske golazni!

   • Olga

    Na vse države, ki se poslužujejo takega načina kaznovanja, bi bilo treba pritisniti in jih osamiti, saj gre za kršenje temeljnih človekovih pravic! Gre za državni terorizem, ki ga vodi totalitarna ideologija!

  • Dragan Krstič

   Ali veš koliko muslimanskih mirujočih terorističnih celic je v Evropi? Zagotovo vsaj nekaj tisoč.
   Oni niso več na BV ampak v evropskih mestih.

 • Kaj so že islamski teroristi?? Ali ne gre samo za pravovovernost…..

 • sončnica

  …zato so plačani…da počno svinjarije nad nedolžnimi in sejejo strah in grozo med navadnim življem po svetu…ko bodo(pa ne bodo) isisovci zbombali banke,tace posekali banksterjem,križali kretene,ki to plačujejo,zminirali in raztrančirali politikante….dam kapo dol pred njimi

  • sprehajalec

   To življe to samo pričakuje in to samo tudi hoče. Če ne, bi se že zdavnaj znebili teh navad. Zato je tudi velik del v procentih muslimanov migrantov v Europi pristašev uvedbe šerijatskega zakona tam kjer živijo. Nekje sem zasledil v Avstriji kar 80%. Zato 2% muslimanskega prebivalstva na Švedskem zagreši 77% posilstev na Švedskem. Takšni so.

   Zato pisati, da so nedolžni je nebuloza. Daleč od tega in to kar pišeš je levičarsko nakladanje, katerega so se naša ušesa nasitila v zadnjih 70 letih. Nas ne moreš preslepiti z nebulozami o bankirjih, pa politikih pa vojnih financerjih itd. Prazno govorjenje.

 • Antonius

  Grozljivo!!
  Slika nam kaže tri satanistične sadiste pri šerijatarskem ustvarjanju novega invalida.
  Kako naj človek razume in sprejme v svojo zavest neko družbeno skupnost s pravnim redom, ki iz človeka /otroka/ za celo življenje naredi invalida, ker je samo nekaj malega vzel, da bi se vsaj še za en dan izognil lakoti?
  V krščanskem svetu novo multikulturnost graditi v spregi s šerijatarstvom je isto, kot bi kirurgi v operacijskih sobah začeli v sodelovanju z več multikulturami izvajali operiracije s kužnimi instrumenti.

  • sprehajalec

   Na koncu bo invalid prišel sem in dobil invalidsko penzijo pri nas. Gre za običaje sedmega stoletja, mentalno in filozofsko so te kulture, če jih lahko tako imenujemo ostale v tistem času, zato te navade, ki se nam zdijo grozne. So pa čisto običajne za sedmo stoletje in njihovo stoletje danes.

   Z njihovim uvozom, uvažamo tudi te navade. Ta, ki seka roko, je morda že v azilnem domu nekje v Europi.

   • Antonius

    Spoštovani “sprehajalec”, moje stališče do “delanja” invalidov z izgovorom na nekakšen “pravni” red je vendarle bolj subtilno in povsem drugačno.
    Kot otrok sem se zdravil v ljubljanski ortopediji z diagnozo, enako nesrečniku mojih let.
    Dve leti in pol je trajalo posteljno zdravljenje, da sem se izvlekel. Nesrečniku mojih let sreča z zdravljenjem ni bila naklonjena, zato je ostal celo življenje na bergljah.
    LAKOTA v najbolj občutljivem času otroškega življenja mi je hotela naložiti doživljensko posledico. Drugorazrednih let sem bil, ko se je začela moja kalvarija.

    Invalid je v fizičnih sposobnostih za celo življenje prikrajšan in jaz sem se jih nagledal v starem Invalidnem domu v Kamniku. Danes na srečo, ljudje niti ne veste, kakšno posledico otroku za celo življenje naloži otroška paraliza.

    Odraslega človeka “sodno” pohabiti je zločin, ki ne bi smel soditi v nobeno pravno kulturo, pohabiti nemočnega otroka, ki se posledic svojih slabo premišljenih otroških dejanj sploh še ne zaveda, je pa nekaj najbolj sadistično zverinskega in nezaslišanega.
    Jaz invalidu podarim ne, da bi kdaj kogarkoli vprašal od kje je in v katerega boga veruje, podarim mu zato, da mu bo znosnejše. Prispeval sem tudi obolelemu distrofiku, ki je sredi mrzle zime na Tromostovju zbiral za svojo evtanazijo.

    Ko otroku šerijatarstvo ukrade sposobnost zdravega preživljanja, nesrečni otrok zagotovo nič več ne veruje v šerijatarskega alaha. Od takrat naprej otrok ni odvisen od svojih zelo omejenih fizičnih sposobnosti in milosti šerijatarskega alaha, ampak od dobrih ljudi z radodarnim srcem.
    Seveda pa za “povabljene”, zdrave odrasle šerijatarske mladoletnike, ki so se neizobraženi, lenobi in kriminalu podvrženi raztepli po Evropi, pa nočem imeti nobenega usmiljenja in razumevanja.

    • sprehajalec

     Antonius, žal mi je za vaše težave v življenju, namen mojega dopisa je bil v tem, da obstaja nekje meja vmešavanja v njihovo življenje. Nekje se smemo vmešavati ker smo humani, drugje se ne smemo. Ta meja ni nikjer določena in je stvar umetniškega navdiha politika, ki ima vpliv na to in nas samih.

     Najbolj bi se ONI sami morali zavzeti za to, da se te prakse odpravijo. Pa se ne. Po raziskavah v Europi med tistimi, ki tam živijo, jih je velika večina za šeriatsko pravo in ohranjanje teh praks. Torej ONI niso prišli sem, da bi temu zbežali, oni to nosijo v sebi. je potem vredno z njimi sočustvovati?

     Nekdo rad poreče, to niso vsi, veliko jih je proti, sploh v Europi to radi slišimo. To morda drži, problem so torej tisti, ki so za to. Pa naj pač sami rešijo ta problem. Ko so Nemci počeli kar so počeli, je večina rekla krivi so bili ne samo nacisti, ampak Nemci, ker so molče gledali in prenašali kar se dogaja. To je srž nemške krivde.

     Enaki vatli naj bodo potem tudi za njih, krivi so tudi tisti izmed NJIH, ki to mirno gledajo in so tiho ter na tihem soglašajo.

     • Antonius

      “sprehajalec”, jaz sem se osredotočeno dotaknil samo šerijatarskega pohabljanja otrok in vseh ostalih odraslih. Otroku, človeku odvzeti fizično sposobnost preživljanja zaradi norih izgovorov na alaha je vsebina v mojem razmišljanju, ki sem ga v odgovoru vam, zapisal.
      O šerijatu in njihovi verski blaznosti sva pa celo v odtenkih precej podobnih stališč in razmišljanj.
      O enakih vatlih pa samo toliko. Eni soglašajo zaradi prepričanja, drugi pa, ker so k soglašanju prisiljeni. Težko je v takem primeru na obe strani z enakimi vatli odmeriti pošteno.
      Srbi so zelo vehementno korakali in pobijali po republikah bivše Juge, ampak vsi Srbi le niso podpirali, kar so njihovi sorojaki počeli. Različni vatli bodo kar primerno merilo, da se pošteno odmeri krivdo samo tistim, ki so si jo naložili.
      Ker me je potegnilo, bom dodal pa še nacistično Nemčijo.
      Hitler je bil povsem demokratično izvoljen in ljudstvo ga je podprlo in mu pritegnilo. Ko je pa Hitler začel vojno, se je pa v državi čez noč vse spremenilo. Težko verjamem, da se je kdo z izkušnjami iz prve svetovne vojne, upal javno povedati, kaj si misli o vojni. Molčali so, da so preživeli. Meter je enak metru, vatli so pa vendarle nekaj povsem drugega.

     • sprehajalec

      Zakaj se njim ne smilijo, pač pa samo Vam? So drugačni? Niso človeški? Jih je treba učiti človečnosti? Kje je meja med vmešavanjem v njihove navade in to našo človečnostjo? To nevmešavanje v njihove navade potem povzroči, da se deklice poročajo sredi Europe, da uvajajo svojo sharjah policijo, ki na cesti kaznuje na Dunaju. Vmešavanje pa povzroči nove Pizare, pa Cortese, ob katerih omembi imen se levičarjem naježi koža. NE SMEMO gledati na njih s svojimi očmi in svojimi vrednostnimi normami. Zakaj bi, če se svoji lastni njim ne smilijo? Drugače se tega ne bi šli…

      80% njih bi uvedlo v Europi šerijatsko pravo za njih, čeprav jim tega ni treba. Praktično jih ni, tistih, ki bi se upirali kaznovanju na ta način.

      Nemci? Bilo je lahkotneje, kot se zdi iz današnje perspektive. Prvič je delavca volilo le 44% volilnih upravičencev. Bridke izkušnje prve vojne? V jarkih na strelni liniji je služilo nekaj nesrečnežev, veliko drugih pa jih je oskrbovalo. Od 11 milijonov vojakov cesarske armade jih je umrlo 1,7 milijona, ali 3,4% celotne populacije, kar je premalo, da bi odprlo oči prihodnjim rodovom, temveč je ta rod bolj ali ne sanjal o junaštvih svojih očetov. Enako je bilo tudi pri nas, če se spominjate. Druga vojna je le nadaljevanje prve, s premirjem vmes, nova ofenziva na Zahodni fronti Maja 1940 je bila le ena od mnogih v vrsti. Ko pa je porazila Francoze, kar so 4 leta sanjali Nemci 20 let prej, pa je Delavec Adi postal narodni junak, z veliko podporo prebivalstva.

     • Antonius

      Preozko gledate na problem šerijata.
      Začnite v najzgodnejšem otroštvu muslimanskih otrok, pa boste na koncu sebi odgovorili, zakaj muslimani ne poznajo človekoljubnih čustev in ne gojijo empatije do drugih ljudi.

      O drugi svetovni vojni na kratko. Zamolčani vzrok za drugo svetovno vojno so zakuhali zmagovalci v prvi vojni. Socialno stisko nezaposlenih in slabo plačanih delavskih množic je najbolje izkoristil Hitler. Vojne reparacije so bile prehudo breme, da bi se gospodarsko, Nemčija uspešno postavila na svoje noge.
      Lačne in slabo plačane je z obljubami najlažje spraviti žejne čez vodo.
      To nezadovoljstvo je izkoristil tudi srbski Milošević, ko se je odpravil na pot raz=banja socialistične Jugoslavije.
      Povežite vrvice različnih spoznanj, pa boste spletli špago, ki bo zdržala.
      Iz šerijatarjev imami naredijo morilske norce, ker otrokom v najzgodnejšem otroštvu ukradejo “obrezano” mamo. Ata otroka nauči ubogati izključno alaha.
      Glejte problem s šerijatarji širše, pa boste tudi več zvedeli.

  • indijanka

   S sedmimi leti jih rekrutirajo v vojsko. Islamski državi zmanjkuje borcev, pa so si omislili otroške borce. Zmanjkalo jim je borcev, ni jim pa zmanjkalo orožja za otroško vojsko. Kdo jim dobavlja orožje? Njih bi morali postaviti pred mednarodno sodišče.

   • Antonius

    Indijančica, otroka pri sedmih letih ni mogoče rekrutirati, ker otrok pri teh letih še ni sposoben razumeti vsebine tistega k čemur ga nagovarjajo – silijo. Najstnik postane “goden” za rekrutacijo šele s pametjo pri polnoletnih letih.
    Podkrepitev trditvi je dejstvo, da se nihče teh otrok prostovoljno ne prijavi k oboroženemu sodelovanju.
    Ti otroci so preprosto ugrabljeni in potem z izvajanim nasiljem nad njimi, porinjeni v morilski odij.

    Kdo vse pa ne prodaja orožja? Celo permisivno vzgojeni Švedi niso v ničemer nič boljši.
    Žal je vojaško orožje še vedno nujno zlo. Je pa res, da je prav to orožje, zaradi političnih razlogov, najbolj zlorabljeno.
    Navsezadnje je bilo orožje s katerim smo izbojevali našo osamosvojitev tudi tajno kupljeno na črnem trgu svetovnih ponudnikov.

    • indijanka

     Po teh slikah ne razmišljam o niansah ampak o tem, kako bi nahranila krokodile.

     • Antonius

      Indijančica, jaz sem v niansi samo o pohabljenih! S temi nesrečniki človekoljub vendar ne bo hranil krokodilov.
      Z ostalimi pa skoraj brez problemov. Ne moreš jih metati z visokih nadstropij, če jih pa krokodili lahko sproti pospravljajo.
      Bemtiš, postajava skoraj svetopisemsko krvoločna?
      Hov, hov, je rekel čau čau .

   • Franc Novak 1979

    Tako kot Hitler leta 1945. nacISTI in islamISTI so ISTI

    • sprehajalec

     Ali pa Tinček kurirček, pa Boško Buha….

   • sprehajalec

    Bodi pozorna, kaj nosijo. PAK, AK, RPG-7…., so okrajšave imen, ki jih boš zagotovo razumela, Pulemjotnij Automat Kalašnikova, Avtomat Kalašnikova, Ručnij Protitankovij Granatomet. Zahodnega orožja praktično ni.

  • sodnikisozločinci

   Ko je Saudova Arabija predsedovala svetu za človekove pravice pri OZN ni protestiralo niti eno sodišče na svetu, tudi Evropsko sodišče za človekove pravice ne. To je dokaz, da so sodniki največji izmečki – izrodki človeške družbe in da je pravosodje samo še eno od orodij sadističnih psihopatov pri njihovem izživljanju nad ljudmi.

 • Sloven”c

  Porić pa Grabus sta vsa trda med nogam, ko to gledata. Islam religija miru pa to….ja za feministke in geje. Idioti…..

 • Adolf Hitler

  cas ie da evropa otpre kz in to zelo ogromno z 20 m eliktricno ograio 50000voltim okol in to zelo hitro

 • Dragan Krstič

  Ali veste kako šerijatarji opravičujejo sekanje dlani za najmanjšo tatvino. Razlagalci Korana to razlagajo da revščina pri muslimanih ne obstoja ker vsak premožnejši musliman mora po šerijatskem pravu letno darovati 2,5% od dohodkov za reveže. Da crkneš od smeha.

 • Hribouc

  Ejga, enkrat kmal bomo imel dost vse te svinjarije!
  Same strašljivke, same slabe vesti, samo strašenje za bruhanje!
  ———————————————————————————-
  Enkrat samkrat pa ne slišim tole , na primer:

  Borut Pahor odpotoval na urgentni obisk k Sultanu, k Erdoganu, k Papežu, k Putinu z eno samo zahtevo :
  – Putin, Asad, Trump in Erdogan : končati sirsko vojno! Jutri !
  – Merklca : takoj Evropsko vojsko na meje.Ladje z be4gunci od jutri obračati nazaj v Afriko !
  – Papež obsoja sekanje rok, posiljevanje žena, bičanje žena, rezanje glav. Konkretno, takoj !
  – Papež: as končal s pedri in z babjeki in razmetal Vatikan do nule-kdaj bo reforme konec?
  – Rusija in NATO : takoj total ofenziva z vsemi sredstvi na ISIS
  – Rusija, marš dol s Krima , NATO nazaj v baze !

  NE, samo smejčkajo se in božajo se in se drgnejo eden z drugim prav slinasto, najraje bi se pa pogrizli!
  NE. NIČ NE BOJO NAREDILI.
  Zato prihaja kataklizma.Glejte v nebo.Riti vam bo itak stresel potres in zmočila poplava, za jest bo zmanjkalo-potem, morda – bomo zahtevali od svetovne in od slovenske Bande !

 • Olga

  Smo slišali Islamsko skupnost v Sloveniji, da bi kaj protestirala proti nasilju nad otroci? Varuhinja človekovih pravic?? Feministke, se še vedno “borite” proti Trumpu za uvoz divjakov? Človekoljubne organizacije!!!???
  Otroci umirajo!! Nihče zanje ne dvigne glasu??!!!!

 • sunday

  kako dolgo še, kako dolgo bomo evropejci še tiščali glavo v pesek in mislili, da se to nam ne bo dogajalo, vendar se nam že dogaja, glava pa v pesku – tako bomo ostali brez nje – eden res ne more nič, vsi lahko vse!!!

 • Maja Novak

  Dobro in koristno bi bilo, če bi pri nas sekali roke kriminalcem belih ovratnikov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!