Sprevrženost brez zadržkov: Islamska država upravičuje ubijanje žensk in otrok s sklicevanjem na primer Mohameda

Foto: epa

Islamska država je sprožila “zelo defenzivno” propagando, s katero si prizadeva dokazati, da lahko upravičeno pobija ženske in otroke, medtem ko se bori za ohranitev ozemlja, pripadnikov in pozornosti.

Najnovejša izdaja revije omenjene teroristične skupine Rumiyah slavi bombna napada na koptski cerkvi v Egiptu na cvetno nedeljo, ko je bilo ubitih več deset ljudi. Pogreba žrtev se je udeležilo na stotine ljudi, Egipčani vseh religij pa so skupno obsodili prelivanje krvi.

“Kristjani si v Egiptu ne zaslužijo nobene zaščite”
Nasprotniki Islamske države, vključno s ‘konkurenčnimi’ terorističnimi skupinami, pa so obsodili prakso IS  pobijanje otrok in žensk, posebej muslimanov, ko v vsesplošnih terorističnih napadih to upravičujejo kot dokaz njihove ‘takfir’ oziroma nevere. V nekaterih krajih sicer kristjanom nudijo, da se zaščitijo pred sojenjem po principu šeriatskega prava, tj. ‘dhimmo’, ko morajo kristjani plačevati kalifatu poseben davek. Poglobljen članek v Rumiyahu pa razkriva, da Islamska država svoje ukrepe proti kristjanom skuša upravičiti s trditvijo, da si ti v Egiptu ne zaslužijo nobene zaščite. To je izjavil sicer neimenovani vodja frakcije IS v Egiptu, ki je temu še dodal, da je dovoljeno ubiti vse – moške, ženske, otroke, starejše in bolne pa zasužnjiti. Članek pa nadaljuje, da se sme ubiti ženske in otroke, ki ne pripadajo borcem Islamske države. “Njihova kri je odpadek,” piše Jihad Watch.

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Na koncu vodja frakcije IS v Egiptu še trdi, da je ubijanje otrok in žensk dovoljeno v vsesplošnih terorističnih napadih in bombardiranjih, saj je med katapultiranjem mesta tudi Mohamed ubil ženske in otroke.

M. S.

 • Olga

  Zločinsko ideologijo je treba najostreje obsoditi in prepovedati!

 • Aron

  Lesley Stahl, speaking of US sanctions against Iraq: “We have heard that a half million children have died. I mean, that’s more children than died in Hiroshima. And – and you know, is the price worth it?”

  Madeleine Albright: “I think this is a very hard choice, but the price – we think the price is worth it.”

  Kolateralna škoda, kot jo vidi katoličanka Albrightova.

  • šmentanamuha

   Izprijen si tako kot Albrightova. V Iraku in na BV niso ubijali katoliki, pač pa NWO elitna druščina z Bushem, Clintonom in Obamo na čelu. Ameriške vojne niso vojne katolikov, pač pa bilderberg sionistične elite, ki pravkar ubijajo tudi Evropo in samo Ameriko. In ti, smet, poskušaš opravičevati ISIS norce in muslimansko mesarjenje ljudi z nekimi psihopati, ki so sami sebe postavili za svetovno elito in delajo, kar hočejo. Ostuden si.

   • Aron

    E, pa sva prišla do srža problema tj. da, ko grozodejstva delajo na Zahodu, to dela sionistična elita, ko pa to delajo vzhodne teroristične celice (ki jih ravnotako sponzorira zahodna elita), pa to delajo muslimani. Tvoj manjo logičnega razmišljanja je očiten, da pa hočeš prikazati dejstva kot opravičevanje zločinskosti ISISa, je pa sprevrženo.

    • šmentanamuha

     Ti pa logika, vic stoletja. Sionisti niso katoličani. Ampak ti si namenoma hotel izpostaviti katoličane, ki jih povezuješ z desničarji. Sicer pa, kako pa veš, da je Albrightova katoličanka? Hotel si biti pameten, pa si izpadel bedak.

     • Aron

      Sionisti niso verniki. Olbrajtova je pa katolicanka, kasnejsi konvertit. Pa ce smo ravno pri Iraku, katolicanu Blairu je sam Bog rekel, da naj se gre vojno v Iraku. Krscanski Bog.

     • Steiermark

      Albrightova je židinja!

   • Steiermark

    levaško indoktrinirani in čipirani bedaki ostanejo bedaki, ker jim to narekuje čip, ki so jim ga vstavili v njihove prazne buče……oni so pač funkcionalno nepismeni, zaradi “tehničnih ovir”, ki jih imajo v glavah! Zato je takšnim talibanom dovoljeno vse, tudi pokoli kristjanov, v imenu alaha in pedofila tita!

 • bojan

  Mohamed je satan tako da me taka dejanja s strani IS ne presenečajo.

  • stajerc5

   Mislim, da jih se bolj zaboli, ce reces, da je en cisto navaden umazan, posran prasic!!!

   • Steiermark

    Saj to tudi je, poleg vseh ostalih navedb!

  • Zgornji

   Ne, Ni Satan ki je Prvoustvarjeni Duh, temveč je bolj realno to kar je opisal Štajerski5 brat , čeprav morda to sploh ni hotel … ;-)

 • Zgornji

  Bolniki Pokvarjeni Zlobni arabski .

 • Caesar

  In Izrael podpira islamsko državo.

 • Steiermark

  Pripadniki pedofilsko morilsko nastrojene religije, po mohamedu, samemu velikemu pedofilu, posiljevalcu, klavcu nedolžnih ljudi, itak nemoreš zameriti, ker pač niso prišli še do stopnje človeške civilizacije, kjer bi razumeli, kaj pomeni ljubezen do bližnjega in to, da ne počni drugemu tega, kar sam zase nebi želel – po Kristusu! Zato te odpadke “človeške ” družbe, nemudoma pregnati, vsaj iz EU ter jih usmeriti tja, kjer jim je mesto, v njihovo džunglo ter jim priključiti rdeče iztrebke, ki svoje poslanstvo še vedno razumevajo po parolah pedofila, množičnega morilca tita! Naj gredo nekam v divjino, kjer bodo našli svoj “habitat” med divjimi zvermi, ki bodo opravile “naravno selekcijo”, tako kot je to trdil rdeči zombi v DZ v Sloveniji!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!