Islamski skrajnež z nožem nad policista, enega ranil v čelo, drugega v vrat

Foto: epa

Pred poslopjem tunizijskega parlamenta se je zgodil incident, v katerem je napadalec z nožem ranil dva policista. Tunizijske oblasti navajajo, da je napadalec islamski skrajnež, ki so mu že odvzeli prostost. 

Francoska tiskovna agencija AFP poroča, da je tunizijsko notranje ministrstvo izjavilo, da je salafist v napadu na policista z nožem enega izmed njiju ranil v čelo, drugega pa v vrat. Po navedbah STA je policist v intenzivni negi.

Foto: YouTube

Pred tremi leti se je radikaliziral
Napadalec, ki mu je bila odvzeta prostost, je po poročanju ministrstva za notranje zadeve priznal, da je pred tremi leti sprejel skrajno obliko islama, ki zagovarja stališče, da pripadniki varnostnih sil predstavljajo tirane.

Po arabski pomladi spomladi leta 2011 je Tunizijo pretresel niz džihadističnih napadov, v katerih je življenje izgubilo več kot 100 vojakov in policistov. Leta 2015 je bilo v terorističnih napadih, za katere je odgovornost prevzela skrajna skupina Islamska država, ubitih kar 72 ljudi, med katerimi je bilo kar 59 tujih državljanov.

Foto: epa

N. Ž.

 • Lilika

  Takšne nam je podtaknil gospod lažni papež. Pravi papež je Benedikt XVl. znakov je dovolj. Celo eden, ko so Benedikta XVl. odstavili je v Vatikan udarila gromska strela.

  • samsara

   Režiserji in scenaristi Novega Svetovnega Reda, pač potrebujejo tudi novega, svojega papeža. So temeljiti in sistematični. Če veš še za kakšen ‘cahn’, poleg omenjenega, pa kar napiši prosim.

 • Zgornji

  Logično : Dober Mohamedanec = Mrtev Mohamedanec . Žaaal.

  • Adolf Hitler

   ne logično torej totalno biastvo ga zabit v itisto alsko rit tako da bi mu pogledala betica skozi njegov gobec tiste smdlive prešvicane dace pa skoi rit gledale!

   • Zgornji

    He, he, he, … heh, … ma, … heh, ti si tud nekoliko krut … ;-) ;-) ;-)
    No, podobno krut je bil tudi Hitko ( hitler dolfe ) , … pa pol ni daleč prišel … :-/ :-( :-P
    Lp + #
    :-)

 • cosmosjasnovidec

  Dokler bodo te kamelotrajbarske musliče samo aretirali namesto,da jih postrelijo na licu mesta ne bo šlo nič na bolje ampak čedalje slabše.
  Za to morilsko drhal ni nobenega usmiljenja saj nobeden ni nedolžen tako,da je edina pravilna kazen takojšna odstranitev ter enosmerna k njegovemu alahu.

  • Adolf Hitler

   kaj bi imel užitek tako svinjo oderat kod marjasca!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!