Islamski verski učitelj, ki je v Franciji učencu za kazen obril glavo in ga še s 3 pomagači brutalno pretepel, dobil 1 leto zaporne kazni

Fotografija je simbolična (foto: Twitter)

Islamski verski učitelj v Franciji je bil obsojen na leto dni zapora zaradi brutalnega pretepanja 12-letnega učenca, ki je prišel k verouku v mošejo z lasmi, pobarvanimi na blond.

Učitelj je bil skupaj s še tremi moškimi obsojen zaradi ugrabitve in nasilja nad mladoletno osebo na francoskem kriminalnem sodišču v petek. Pretresljiv dogodek se je zgodil lani aprila, ko je deček prišel k verouku v sablonsko mošejo severno od Pariza s pobarvanimi lasmi.

Učitelju se je 12-letnikova barva las zdela v nasprotju s “pravili Korana”, zato se je odločil, kot poroča RT, da za kazen učencu pred celim razredom obrije glavo. Deček je pozneje v povračilo učiteljevo hišo obmetaval z jajci, zaradi česar je zašel v še večje težave. Učitelj je poklical dečkovega očima, ki mu je dovolil, da fantu da “dobro lekcijo” ob pogoju, da ne pusti sledi na telesu.

Muslimani v francoskih zaporih predstavljajo 65-odstotni delež, čeprav predstavljajo samo 7,5 odstotka francoske populacije (vir: twitter)

Očim je ukazal dečku, naj gre počistit nered, ki ga je naredil z jajci. Ko je prispel pred učiteljevo hišo, so ga napadli štirje odrasli možje: njegov verski učitelj, učiteljev 20-letni brat ter dva zaposlena v centru za delo z mladino. Dečka so dve uri držali in ga klofutali ter pretepali z vmesnimi premori za vodo in robec, da se je obrisal. Ko so dečka končno spustili nazaj domov, je njegov očim ignoriral zatečen obraz in modrice.

Sprenevedanje sodnega sistema

Učiteljev odvetnik je na sodišču vztrajal, “da to ni verski, temveč problem izobraževanja”. Dodal je, da njegov klient dejanje obžaluje in da je šel dlje od tistega, kar je želel. Francosko sodišče ga je obsodilo na leto dni zapora. To pa ne bi smelo vplivati na njegovo delo, saj so francoski zapori leglo islamske radikalizacije. Preostali trije osumljenci so dobili od šest do osem mesecev zaporne kazni, medtem ko je sodišče odredilo, da mora deček dobiti pet tisoč evrov kompenzacije.

 

 

Ivan Šokić

 • dob
 • bojan

  Francija tud ima na oblasti same pomuslimanjene kretene …
  da bi usran musliman to mojemu otroku naredu ga pokončam na licu mesta

  • RATATA

   Na mestu samem!

   • RATATA

    Na mestu!

    • RATATA

     Pri priči!

     • ĐĐ Style

      Preveč Rambota gledate. Navdne pičkice ste, tipkat znate – dejanja vam ne gredo od rok. Podobno ste bežali leta 1945 Angležem v objemn, Angleži so rekli ” Back to south, No Arđentina for you today.

     • cosmosjasnovidec

      Zapri svoj svinjski gobec muslo sranje ter se poberi nazaj na tvoj balkan nategovat koz in ovc driska bosanđerovska.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • bojan

      Govoriš to zase vrjetno … ne sodi drugih po sebi če jih ne poznaš …

 • cosmosjasnovidec

  Tukaj se vidi primitivnost prapra jamskega zahojenega muslokamelojebca kateri so še najmanj tisoč let za normalnim današnjim prebivalstvom zemeljskega planeta.
  Te kamelotrajbarske musliče bi morali vse dati v kramatorije.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • David Hitler

  Tratata spet Bodo giljotine peile taramtamtam

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!