To je demokratični socializem po vzoru Združene levice. Za 22 minut dela je dobil 24.000 evrov, delavci pa?

Foto: STA

Italijansko javnost in politiko je razburkala novica, da je italijanska javna televizija RAI nekdanjemu grškemu finančnemu ministru Janisu Varufakisu za 22-minutni intervju plačala kar 24 tisoč evrov.

Konec septembra je nacionalka RAI v svojo oddajo na tretjem progamu povabila nekdanjega grškega finančnega minsitra Varufakisa. Za intervju, ki je trajal vsega skupaj 22 minut, so Grku plačali kar 24.000 evrov, poleg tega pa je dobil še letalsko karto v prvem razredu.

Plačilo razkril Varufakis, Italijani razburjeni
Italijanska javnost je za vrtoglav znesek izvedela kar preko Varufakisa samega, podatek je namreč objavil na svojem blogu. Italijansko javnost in politiko je ta podatek šokiral. Vodja poslanske skupine Naprej, Italija Renato Brunetta je komentiral: “To je izjemno resno, kaj takega še nisem videl.”

Britanci dobili “popust”
Ogorčenje italijanske javnosti pa je še toliko večje, saj je tri dni prej Varufakis nastopil na britanskem BBC-ju. Za 60-minutno debato je dobil zgolj letalsko karto v ekonomskem razredu. To je seveda še dodatno razburilo Italijane.

M. G., STA

 • John

  Socializem po Vatdafakisovo je hudo draga reč.

 • Poštenje velja

  Komunjare niso poceni.

 • rubec

  Jaz za vzdrževanje svojega mopeda porabim pol plače plus tričetrt noninega penziona. Zdaj pa pomislite koliko stane vzdrževanje ene Yamahe.

 • pokvarjeniSvet

  22 minut lapanja in palamudenja še ni delo !!!

  • Johan

   Ja levi kapitalizem je katastrofa, pardon vsi kapitalizmi vsebujejo korupcijo !

 • Aton

  Luka je vesel, da svet prepozna in ceni pametno besedo!

 • Matej Gornik

  Janša je pa sam šel na Finsko in v satirični oddaji govoril o patriji zastonj. Kakšna bruka..

  • Frajtonarca

   na bujici pa je plačal iz lastnega žepa da so ga dali v oddajo…pardon….plačala je sestrična

   • Peter Pavel

    In ti si bil zraven. Aha, nisi. Potem le lajaš na večje od sebe.

    • Frajtonarca

     mi je sam povedal….seveda tega ti ne veš….on ne razlaga vsakemu bebotu

     • Peter Pavel

      Itak, pajacek, itak :)

  • Aton

   Brez Janše mi živeti ni…

   • Johan

    Anton a misliš, da pametno razmišljaš ?

    • Aton

     Johan, si razumel poanto?

 • Brane

  To ni nič,mi smo za komunajzersko lapanje zapravili stotine miljard in že dve državi ter bodočnost naših potomcev. Grk je navaden siromaček !!!

 • Slavko

  je pa hec, da je najbogatejši komunajzar ravno Janša………pardon Jansha kot je Albanski priimek dedka

  • Peter Pavel

   Seveda. Ker rdeč pajac tako pravi .Zeeeh.

  • domovina mili dom

   Zadnje poročilo iz borze je drugačno. Prednjači forum 21 s 30 milijardami prometa na svoj račun.

  • ruggedplant

   Zanimivo kako se rdečeglavci zaganjate v Janševo premoženje, ki ni prav nič večje od povprečnega slovenskega srednjega razreda, čeprav gre za enega najuspešnejših slovenskih pisateljev, prej podjetnikov, kasneje pa poslanca, predsednika največje slovenske politične stranke, bivšega predsednika vlade in evropske unije. Povprečen avtomehanik privatnik ima večje premoženje od njega, da o raznoraznih “borcih”, ki so se rodili 5 let po vojni niti ne govorimo – kategorije top 100 najbogatejših Slovencev, kjer je velika večina tako ali drugače povezana s F21 kliko niti ne bom podrobneje razdeloval, ker so stvari jasne. Moje vprašanje se torej glasi: ste dejansko čez les, da ne znate sešteti 1 + 1 ali se samo delate, da upravičujete svoje neskončno sovraštvo do glavnega osamosvojitelja in vodje OPOZICIJE (ki nima z vašimi mizernimi življenji (glede na frustriranost komentarjev prav nič)?

   • Jovo Jamnica

    Bom te tukaj off topic ogovoril, koder se ne šibi portal pod enormnim številom komentarjev brez vsebine. Bral sem nekaj tvojih eskapad, pa me zanima tvoje mnenje na ta, prekopiran komentar: Ja,ja…teška tema, malo komentof. Večina folka sploh nea ve zakaj se gre. Ovi naš dohtar je seveda spretno skril glavno foro, kera se vleče še iz francoske revolucije vun. Takrat so se začeli delit na leve in desne. Razsvetlenstvo… prosim lepo. Krivda za štalo v Siriji ni v prvi
    vrsti padec Iraka, ampak je glavna krivda v arapski pomladi, osn let pozneje. Če so repoblikanci zrihtali Irak, ker so si hotli žepe napunit, so demokrati začeli in spodbujali arapsko pomlad in fentali Gadafija. Levi so spet izvažali demokracijo tja, kjer se nemre prijet, saj Arapci živijo intimno v evropskem 16. stoletju. Ampak levim je to fseeno. Nočejo priznat. Samo, da je revolucija. No, pol, ko so se ove arapske diktature zrušle, pa so levi mislili, da je več Arapcof naklonjenih
    sekularizmu. Ma kaki. Skoro vsi so naenkrat za Alaha. Diktatura, po možnosti šerijatska, to je za njih alfa in omega. Ja seveda, saj bi tut
    Rusi dans meli nazaj cesara, če bi blo možno. Pravoslavna vera + Putin =dobitna kombinacija….za RUSE! Tut oktobrska je pri njih…njih prhitela. Uh…zakaj je že Štalin naročo, da fentajo Trockega??? Ker ga
    je “nadgradil”. Ja, tu majo ta levi… težavo. Samo to malogdo ve. Naš dohtar… sigurno.

    • ruggedplant

     Uf, tole je pa res offtopic. In to tako obsežen, da bi si bilo treba vzeti čas za vse pokomentirat..
     Z določenimi stvarmi v komentarju se strinjam, z ostalimi ne. Zmoti me predvsem nekakšno enačenje levih z demokrati in desnih z republikanci. V ameriki je nivo politične kulture, predvsem pa političnega IQ-ja prebivalcev na takem nivoju, da so dejansko vsi DEMOKRATI in se delijo kvečjemu na konservativce in liberalce. Vsem je (naj bi bilo) torej v interesu demokratizacija sveta, pa naj gre še za tako zakotno muslimansko rupo in prav je tako – to čutim kot poslanstvo razvitega zahoda, ki mora ne glede na logično nasprotovanje sociopatskih diktatorjev in versko-vojaških poveljnikov ta dosežek človeštva razširiti (ja, če je potrebno, tudi vsiliti) po vsem svetu. In tega Američanom nisem nikoli zameril. Čeprav zadeve dandanes izgledajo utopično (res je, Arabci živijo civilizacijsko in svetovnonazorsko nekje v poznem srednjem veku) in celo kaotično ob čemer brezjajčni evropski liberalisti (nevede nahranjeni z močno komunistično propagando) tarnajo in uperjajo prst v ZDA, češ da je še slabše kot je bilo. Seveda da je, nobena operacija se ne zgodi brez nasilnega posega v telo, ampak to je pač tista neprijetna faza, ki jo mora dati vsak pacient skozi, da dokončno ozdravi. Bolj kot je pacient pripravljen na operacijo in močnejši kot ima imunski sistem (visokoizobražen kader, intelektualci), hitreje bo po krvavi operaciji okreval in se postavil na noge. Zdravnik kirurg je tu v neprijetni vlogi – lahko po operaciji da bolniku osnovne napotke za okrevanje in mu pusti, da se sam odloča o prihodnosti svojega zdravga življenja ali pa ga zadrži v bolnici in mu diktira način življenja, ki je zanj najboljši.

     Da preveč ne zaidem: VSE diktature je potrebno zrušiti, tudi če kratkoročno ne vidimo sprememb na bolje. Diktatura je namreč nevarna in zahrbtna bolezen ki po hitrem postopku navadno usmrti le začetne goreče oporečnike, na dolgi rok pa s svojo strahovlado vpliva ne le na politično inteligenco, ampak tudi psihološki in moralni profil posameznika – tako ta popolnoma izgubi svojo identiteto, željo po spremembah (ker je od malih nog s palico in korenčkom vzgajan, da so spremembe SLABE) in razsojanje dobrega od slabega (ki je možno le v stanju svobode). Da se narod torej SAM osvobodi diktature, so navadno potrebna desetletja in generacije ljudi v celotnem življenju niti za minute ne užijejo prave svobode in zgodovina nam to potrjuje brze ene same izjeme (Sovjetska zveza, Jugoslavija, Romunija,…) – evidentno je, da gre za bolezen, ki potrebuje agresiven poseg od zunaj = operacijo. So narodi, ki bodo za popolno ozdravitev potrebovali več časa, so pa tudi taki, ki imajo v ozadju dovolj intelekta, da okrevajo TAKOJ (povojna Nemčija). V vsakem primeru pa je zunanja intervencija dolgoročno uspešnejša kot pustiti diktari da v svojem zatohlem stanju nespreminjanja sama po sebi odmre – sploh če se financira iz naravnih virov (če bi jih imela Juga in SZ, bi morda še danes obstajali).

     Kar se Rusov tiče – se strinjam, da tudi oni živijo v nekem drugem času, ampak to žal ni čas carske Rusije, ko je bila to ena glavnih velesil na svetu – ne le vojaško, pač pa tudi kulturno in gospodarsko, njena usmeritev pa je bila v primerjavi z današnjo izrazito proEvropska, usmerjena v prihodnost. Žal pa je dandanes Rusija precej bliže zatohlosti totalitarne Sovjetske zveze z močnim kultom osebnosti Putina, ki se lahko prej primerja s Stalinom, kot pa carjem. Tudi njegov način obračunavanja s kakršnokoli opozicijo je skorajda identična kot v času trdega komunizma, kar pa niti ni čudno, saj je bojda velika večina funkcionarjev v vojski, obveščevalnih službah, policiji in sodstvu še iz prejšnjega sistema. Za nas Slovence nič čudnega torej…

 • Peter Pavel

  Zato pa so ustanovili ZL. Združenje Lopovov

  • Frajtonarca

   lopov ti je idol….

   • Peter Pavel

    Kučan ni moj idol, hvala.

    • Frajtonarca

     kadar napišeš kučan se verjetno podelaš……

     • Peter Pavel

      Na njegovo sliko.

     • Frajtonarca

      ti ni nobeden povedal da se reče plenica ne pa slika

     • Jožef

      Frajtonarca prenehaj srat tam v Trbovljah drugače bo polni naslov objavlen .

     • Frajtonarca

      a zdaj sem pa že iz trbovelj…zamenjaj plenico te že omamlja

  • Johan

   To je prava beseda !

 • Peter Pavel

  Lahko si samo mislimo, koliko milijonov izgine v žepe rdeče mafije preko RTV. Zato ostaja prisilna naročnina.

  • Frajtonarca

   zate bi bil dober tudi prisilni jopič ne samo naročnina

   • Peter Pavel

    Ti se kar trudi, rdečko :) Naslova še nisi našel ?

    • Frajtonarca

     za tvojega vem…nisi daleč…ljubljana polje…pa to

     • HUDIČEK

      Kje si socialac? A si že najdu “posao”?? V Brežicah rabijo smetarje – priporočam ti da se prijaviš…

     • Frajtonarca

      zeeeeeeeh

     • Wild red duck

      No pleničar ti se spoznaš na d…. tam je tvoj posao.
      Nič čakat,cel dan boš lako pobiral pšlenice in jih ovohval.
      To te fascinira mar ne,pa še na kakšnem kupčku se boš povaljal-lepo ti bo gelede nato ,da zadeve obvladaš.

     • Tomaž Majer

      zeeeeeeeeeeeh ……

     • Wild red duck

      Ja zehanje je res naporno še posebej ,če zato porabiš ves IQ.

   • Wild red duck

    Zopet sklepaš druge po sebi.

   • Nova24TV Mod 1

    Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju, ne pa žaljenju.
    Če se bo to nadaljevalo, vas bomo prisiljeni blokirati.

  • Tomaž Majer
   • Wild red duck

    Ja to že ampat ti si pa daleč od resnice torej NE nakladaj.

   • von Rhein

    Precej ozek radius obveščanja ponujaš.Poišči še kakšno zgodbo o Probanki,Faktorbanki itd.Predvsem pa se kar zadeva kredite, poigraj z žalostnimi novicami kakšne ekonomsko-kreditne kapacitete so šle v osebi stečaj.Nič narobe ,če ima nekdo svoje mnenje,narobe je posiljevanje vedno in povsod s papagajskim materialom iz produkcije rdečih tolovajev.In z isto prežvečeno temo iztrebljanje po vseh forumih.

    • Tomaž Majer

     Poišči si …

   • ruggedplant

    KAJ?? A zdaj sta pa NLB in NKBL kar v lasti desnice ali sem samo narobe slišal? Pa Mercator, Laško, Merkur, Petrol in ostale podružnice Foruma 21 prav tako, kajne? Ti ne da nakladaš, ampak se očitno šališ iz našega intelekta, da prodajaš take bučke. Desnica vodilnih kadrov v NKBM in NLB ni nastavljala, ker so bili ti tam še od prejšnje vlade. Za nekrite kredite, ki so jih te banke dajale (večinoma svojim – levim) firmam (ki jim seveda teh kreditvo niso poplačale, za to pa imamo davkoplačevalce) je torej odgovorna “desnica”? Po kakšni logiki že? In predvsem bi rad slišal v čigavih žepih je zdaj ta denar. Sam ne poznam niti enega desnega tajkuna in zelo ti bom hvaležen, če mi pokažeš enega, v zameno pa jih lahko dobiš kolikor češ levih. In ja, prav vsi po vrsti so se napajali iz državnih bank na čelu z NLB, ki je bil in je še glavno napajališče državnih podjetij in preko njih “anonimnih” “svetovalnih” firmic vsem znanih voditeljev zakulisnih političnih igric rdeče nomenklature.

    Le zakaj misliš, da so levaki naredili vse, da bi preprečili ustanovitev slabe banke in le zakaj so kasneje storili prav vse, da bi sami lahko vanje kadrirali svoje “strokovnjake”?

    • Tomaž Majer

     A si ti pismen, al ne?

     • Ruggedplant

      Glede na tvoj odgovor (ki je pravzaprav vprašanje) se sprašujem obratno. Nalimati 2 linka, ki dokazujeta prav nasprotno od tega kar trdiš je milo rečeno strel v koleno.

   • Gr8_1

    Pa si ti pregledal letnice pogodb in pa seveda http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/bratuskova-je-se-leta-2010-kot-nadzornica-odpisovala-slabe-kredite , če se že obešamo na ta medij.

    Kramar NLB je bil izglasovan 5.12.2003, nastopil 1.2.2004 do 30.1.2009
    Janševa vlada od 9.11.2004-21.11.2008

  • von Rhein

   Tisti obvezni davek,ki ga kasira javna hiša izgine v žepih podpornikov rdeče mafije.Rdeča mafija ima bolj bogate vrelce v lasti.

  • kokobily

   Vasko Simoniti – obvezna narocnina, če imaš priklop na elektriko (Janšev ministr)

 • Miran

  Problem ni v številki ampak v tem, da je televizija javna.

 • HUDIČEK

  Admin prosim ,če počistiš leve smeti na portalu-HVALA!!

  • Miran

   Govoriš o samem članku a ne?

  • Frajtonarca

   če nisi doniral te ne hebejo

   • ferdoperdec

    tebe hebejo toplovodarji zato se obnašaš kot en žnodrav froc

    • Frajtonarca

     vidim da se spoznaš na ON ON..verjetno tudi rad prakticiraš

  • Borut Stari

   Admin Nove tega ne bo naredil če je Nova tisti medij, ki ga resnica potrebuje. Prav to hoče. Nasedli ste in vam v butice ne kapne, da je edino sredstvo totalna ignoranca takih provokacij. Vsi ste padli v čisto jebo po svoji krivdi. Pišite komentarje in ne enostavčna zmerjanja pa bo portal veliko pridobil

 • d8888

  Zakaj pa ne,če so pripravljeni plačat naj plačajo.Kar se pa vsebine tiče pa že vse slišano in pozabljeno,kot vse ostale politične puhlice.

 • domovina mili dom

  Ljudje ne nasedajte dežurnim plačancem kot je frajtonerica, ker vas preusmerjajo na povsem drugo temo. Ignorirajte te drekače. Pojavljajo se na vseh forumih. Komentirajte dogodek. Ne spuščajte se v primitivizem partijcev.

  • Danda

   Imaš prav,pa mislim,da ni edini provokator…Saj poznaš pregovor:VSAKO TELE IMA SVOJE VESELE(VESELJE)

   • Frajtonarca

    vsak bik ima svoj štrik…čeprav mi bolj deluješ na majmuna

    • Danda

     Vsaj nasmeješ me,kljub tvojemu primitivizmu:))Veš,škoda časa za debato s tabo…Za vsakega najdeš žaljivko,a zdaj si naletel na nekoga z debelo kožo,ki se takšnim pripombam samo nasmeje..Ti kar daj,žali naprej,če si s tem vzdiguješ svoj ego…

    • Danda

     No zdaj je pa poniknil,pa tako sem se veselil nove žaljivke:))

  • Frajtonarca

   komaj drugi post si gor nalimal pa že misliš da si pameten….

   • Peter Pavel

    Zakaj bi mislil ? Pametnejši od tebe je tudi netopir.

 • bojan batina

  ..His reputation is expanding faster than the universe. He once had an awkward moment, just to see how it feels. He lives vicariously through himself. His charm is so contagious, vaccines have been created for it. Years ago, he built a city out of blocks. Today, over six hundred thousand people live and work there. He is the only man to ever ace a Rorschach test. Every time he goes for a swim, dolphins appear. Alien abductors have asked him to probe them. If he were to give you directions, you’d never get lost, and you’d arrive at least 5 minutes early. His legend precedes him, the way lightning precedes thunder. His personality is so magnetic, he is unable to carry credit cards. Even his enemies list him as their emergency contact number. He never says something tastes like chicken. Not even chicken. He is..Vladimir Vladimirovič Putin.,The Most Interesting Man In The World.

 • Tom Norris

  Zakaj pa mislite, da so šli v politiko Hanžek, Luka, Violeta,…

  • bojan batina

   zarradi jacka noricsa..!!!

  • Illuminati Enlighted

   Zaradi redne plače za nič dela in privilegijev.

 • bojan batina

  testenine:) Njegov ugled je širi hitreje kot vesolje. Nekoč je bilo nerodno trenutek, samo da bi videli, kako se počuti. Živi vicariously skozi sam. Svoje čare je tako nalezljiva, cepiva, so bile ustvarjene za to. Leti, je zgradil mesto iz blokov. Danes, več kot šeststo tisoč ljudi tam živijo in delajo. On je samo človek kdaj ace Rorschach test. Vsakič, ko gre za kopanje, se pojavijo delfinov. Tujec ugrabitelji so ga prosil, da jih sonde. Če bi vam navodila, da bi nikoli ne izgubijo, in bi pridete vsaj 5 minut prej. Legenda, njegov predhodnik mu, tako bliskovito predhodnik Grom. Njegova osebnost je tako magnetni, ne more opravljati kreditne kartice. Celo njegovi sovražniki mu seznam kot svoje kontaktne številko v sili. Nikoli pravi, nekaj okus kot piščanec. Niti piščanca. On je… Vladimir Vladimirovič Putin., najbolj zanimiv človek na svetu.
  slo verzija))

 • 1xy

  ZL je debakl od lewakov. Takšnega populizma, takšne kontradiktornosti in takšnega oportunizma ne srečaš hitro. Sicer pri lewakih nič novega, ampak ti so stopili stopničko višje, norčujejo se odkrito, kar je še huje, nekaterim je to celo všeč.

  • bojan batina

   viva las vegas..)

 • hibernacija

  Varufakis bi se zgleda moral odrečt ponujenemu, ker tako visoko tarifo imajo lahko le desno!? Če si levi, nisi cepljen na denar!?

 • Illuminati Enlighted

  A se vam ne zdi čudno da slovenski borci za enakost (za vse razen za privilegirane) ne zahtevajo odpravo izrednih dodatnih pokojnin in izenačitev teh po avstralskem (ali švedskem) vzoru?! Po avstralskem vzoru (ki je mimogrede kapitalističen) največjo pokojnino dobijo reveži in ti ki so v bistvu najmanj vplačevali v proračun zanjo, ti dobijo vsi enako pokojnino, bogataši pa ostanejo brez pokojnin. Zakaj tak model ZL ni všeč?! Moda zato ker sami računajo na visoke in privilegirane redne pokojnine medtem ko bodo delavci iz realnega privatnega sektorja ostali (skoraj) brez njih?! Glede na to koliko davkov je v proračun plačeval vso svojo kariero nek podjetnik (ne glede na to ali si je sploh dajal plačo ali ne) bi moral (četudi je kot podjetnik propadel) dobit izredno pokojnino saj je vso kariero posredno in neposredno preživljal mnoge (tudi parazite v JS). Ampak ne pozabimo tisto Lukšićevo: “Elite (politične) imajo v vseh sistemih privilegije.” Če imajo politične elite privilegije v vseh sistemih potem vsaj vemo za kaj se v resnici borijo. Varufakisa tudi nikoli nisem slišal da bi zagovarjal avstralski ali podobni model pokojnin.

  • hermes123

   Tak model ZL ni všeč, ne samo zaradi pokojnin, ki so glede na njihov puh pod nosom, itak še v daljni prihodnosti, ampak zato, ker bi to zahtevalo akcijo že v tem trenutku (kdo je že avtor slogana “poslance na minimalce”????). Aja, oni ob takih predlogih, radi rečejo…”ja, tako pa to ne gre”.

   • Illuminati Enlighted

    Gre za najbolj nemoralno obliko kriminala, ko se pod krinko humanosti, boja za socialo in enakost skrivajo paraziti ki se napajajo na račun delovnega naroda in teh ki ustvarjajo na realnem trgu. Salonski levičarji ki nikoli v življenju niso resno ustvarjali na realnem trgu in se nenehno ozirajo koga in kje oplenit za lastne privilegije. Kateri od teh se je zavzel za ona dva reveža katerima so porušili hiše potem pa nehali rušit? Kateri od teh je bil aktivist ko so revne ljudi metali iz hiš ker so jih pred tem spravili še ob službe in dohodke?! To so ti ki so uničili podjetništvo v državi in odgnali kapital ki bi preživljal stotisoče in odpravil revščino v državi. Edino kar jih zanima je onemogočit kakemu podjetniku da bi uspel, če pa uspe, ga oplenit in njegovo premoženje prekanalizirat k sebi.

 • hibernacija

  Sam je razkril!? Lahko le ugibamo zakaj. Poštenje, provokacija, želja, da se take zadeve uredijo,….!?

  • Peter Pavel

   A ti si ? Nisi ? Torej ostajaš hlapec.

 • hibernacija

  Čudne majo eni predstave, da bi moral biti vsi levi brezposelni in na sociali. To da so pa na desni pretežno sirote in da se zavzemajo za zakone v prid elit je pa čist OK!?

  • Mamas & Papas

   Ovce, kaj češ …

 • hibernacija

  Verjetno je šlo za škote in ne za britance!?

 • Ježek Teka Teka

  ZL … to je komunajzerski cirkus … so zračunal kolk je levih defektnih volilnih ovac … tko da jim par % ne uide … niso se zmotili, pa to …

 • Tomaž Majer

  Kaj bi pa vi radi imeli? Kapitalizem po slovensko kot je sedaj, v katerem Zidar, Časar, Šrot, Bavčar pokradejo milijone v istem času?

 • Aton

  Dobil je 24000, delavci pa malo manj. Poudarek na malo.

 • Illuminati Enlighted

  Sicer pa demokratičnim socialistom v Grčiji uspeva čudež. Bojda jim je sedaj Merklova na tiho odpisala 200 milijard dolga. Je morala it v to zaradi migrantov. Druga opcija ki jo je imela je vzet 90 milijonov Turkov v EU. Tako da z izsiljevanji se da marsikaj naredit. Po tej logiki bi tudi naša ZL če prevzame oblast v SLO lahko izsilila Evropo da nam odpišejo dolgove. Samo pred tem je treba sem v SLO spravit par deset milijonov radikalnih islamistov.

 • Borut Stari

  Avtor prispevka je očitno končal ali niti ne FDV. To kar je napisano je zelo zavajajoče. Je čista demagogija. Bombastični naslov in za tem prodajanje megle. RAI je plačala Varufakisu za 22 minutni intervju 24.000 €. OK. Avtor bi se lahko pozanimal in izvedel koliko je za teh 22 minut zaslužila RAI z gledanostjo in reklamami. Italijani so spretni trgovci in so verjetno zslužili vsaj 10 kratno. No, da zaključim. Nisen pričakoval na Novi tak prispevek, ki bi bolj sedal v kakšno TOZD- ovsko glasilo.

 • Mamas & Papas

  Dokler se angleška kraljica, nizozemski kralj in Mreklova (vse to v enem samem tednu) klanjajo predsedniku komunistične stranke Kitajske se ni za bat za prihodnost demokratičnega ali pa navadnega socializma. Te obiske si lahko ogledate na CNN in BBC.Tudi novico, da je včeraj Savdska Barabija zbombardirala bolnišnico “Zdravnikov brez meja” v Jemnu (o lažnem bombardiranju bolnišnic Rusov v Siriji pa je NOVA24TV rade volje poročala – brez kakršnikoli dokazov, kar še CNN ne počne) ne boste našli. Na tem portalu resnice teh novic pač ne boste našli.

  • Vrhovnisodnik

   Šejtan, na kure pojdi, tam so resnicoljubni, po rdečem scenariju, HA,HA, a tabletke več ne primejo.

   • Mamas & Papas

    Dej Rožleta sem sprau. Ni portala brez Rožleta!

 • Vrhovnisodnik

  Kot ZL, pred volitvami so čivkal, da je treba plače poslancem znižat, zdaj se ne pritožujejo več, važno, da so jih owce izvolile.

  • Mamas & Papas

   Po volitvah je SDS čivkal, da Janša spada v parlament. Zdej ga pa ni ne na Dobu, ne v parlamentu. Sicer so pa po volitvah v SDS trdili, da so zadnje volitve nelegitimne. Ne vem zakaj pol poslanjci SDS-a sedijo v nelegitimnem parlamentu in nelegitimno cuzajo poslanske plače.

 • Wild red duck

  Lažnivi goljufivi,kradljivi levak,ki skubi narod.
  Ja socializem je v bistvu fevdlizem partije.

 • Borut

  Mesec bo dejal, da bo ta denar Varufakis doniral na račun Grčije.

  • Frajtonarca

   si že kaj doniral za novo tv…..da ne boš samo lapal brez veze……

 • Mamas & Papas

  In medtem, ko se naša desnica ukvarja z demokratičnim socializmom, evropska desnica (angleška kraljica, nizozemski kralj, Merklova) intenzivno navezuje stike z gospodarsko najuspešnejšo državo sveta, kateri bo (po njihovih trditvah) pripadalo 21. stoletje – ljudsko republiko Kitajsko ali (če želite) s komunisti. Slovenija je pač 50 let za razvitim svetom – in bo očitno še dolgo. Pa ne zaradi komunizma ampak zaradi idiotizma.

 • Frajtonarca

  mater vola foušija je res hudič…..
  ta grk je pokasiral….politični mrtvak pa je še plačal da je prišel na bujico……res ni pravice

 • marjeticaa

  Končno je nekdo po resnici povedal, koliko je dobil za intervju!! kaj vam tle ni jasno, da iščete zaroto ZL?

 • Gr8_1

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!