Je to sploh presenečenje? Za porušitev križa na Lezbosu osumljeni nelegalni muslimanski migranti!

Porušeni križ na Lezbosu iz armiranega betona, ki je stal za vse umrle na morju (vir: twitter)

V zadnjih tednih smo poročali o porušenju križa na grškem otoku, ker naj bi bil ta žaljiv do muslimanov, zdaj pa mediji poročajo, da so za porušenje križa osumljeni kar nelegalni muslimanski migranti! Je to sploh presenečenje, glede na nasilje, kateremu smo bili z njihove strani že priča?!

Kot poroča spletni portal Voice of Europe, grške oblasti sumijo, da so križ porušili kar nelegalni muslimanski migranti, ki pa so osumljeni skrunitve tudi drugih verskih obeležij na otoku Lezbos. Kot razlog za porušenje velikega spomenika v obliki križa, ki je namenjen vsem umrlim na morju, so mediji v preteklosti navajali, da naj bi bil žaljiv do nelegalnih muslimanskih imigrantov.

Oblasti prenehale s ponovno postavitvijo spomenika!
Jezni prebivalci so sicer kmalu pričeli z aktivnostmi, da bi spomenik ponovno postavili, vendar so oblasti to pozneje preprečile, ker bi lahko ponovno sprožil maščevanje s strani verskih manjšin. Mestne oblasti se sklicujejo tudi na to, da naj bi za ponovno postavitev spomenika potrebovale “posebno dovoljenje”.

J. Ž.

 • WatsonForus

  fuknt vse nazaj v morje . pa naj plavajo v Turčijo !

 • Van Der Waals

  ORGANIZIRAJMO PODRTJE MUSLIMANSKE RAKETE V LJUBLJANI!!!!!!!!!!!!!!!! Smrdljivi muslimani!

 • m_m

  Mene tudi žali tale ljubljanski pershing. Dajmo ga podret!
  In mi to sprejemamo v Evropo?
  Pa kolk velik kreten in debil (hkrati) mora biti človek, da bi vse to lahko ignoriral?

 • Antonius

  Bolj kot grški politiki, preseneča molk grške pravoslavne cerkve. Grško panoramsko identiteto skozi zgodovino izrisuje tudi prisotnost krščanskega križa. Cerkev bi se morala obvezno oglasiti v bran svojih krščanskih obeležij, ki so jih postavili in plačali njihovi že umrli in živeči verniki.
  Šerijatarsko drhal je vendarle treba *zauzdati* v njihovem destruktivnem naporu, da uničijo vse, kar ni po šerijatarskih terorističnih norcih, alahovo.

  • Lucija

   Kdo jih bo ustavil? MBS Mabusov prijatelj Trump?

  • sunday

   res je, imaš prav – žal menim, da smo kristjani izdani tudi iz rima, tako kot ortodoksni v grčiji iz strani svojih – in tudi to je res, da se to nekaznovano za musli podganje iztrebke ne bi dogajalo niti v rusiji niti na hrvaškem !!!

 • Sadako

  Morate razumeti, da jim je Bašar Asad v Siriji dovolil klat kristjane in celo svoje vojake in njihove dojenčeke. Toda zdaj Maher Asad in Vladimir Putin vodita čistilno akcijo. Posledično človeške smeti bežijo v Evropo.

  • Orbit_NG

   Ne lih obratno, savdijci z IS vred so jim dovolil. Asad in Putin sta IS čistila. Isla.ske smeti ja… Z Ameri ni blo haska.

 • Sadako

  Cipras je komunajz. Naj IS teroristi naredijo to na Hrvaškem, če upajo. Ne upajo. To upajo početi samo v komunističnih državah.

  • Lucija

   Hrvati bi “dušmane” odgnali v Ankaro.

 • xtc

  Narod orožje v roke in sterat drhal naobalo in z mestnimi oblastmi vred in naj plavajo v Turčijo tam pa jih križi ne bodo motili.

 • SLO84
 • sunday

  zato naši izdajalci že sedaj naročajo gate in ostala oblačila za te musli podganje iztrebke – da jim ja ne bi česa primankovalo – pijimmat !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!