Julian Assange: “Hillary Clinton in teroristi imajo iste temelje!”

Foto: epa

Ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange bo naslednji teden, 14. novembra, zaslišan na Švedskem, kjer je osumljen spolnega napada. Zaslišan bo na ekvadorskem veleposlaništvu v Londonu, kjer živi od leta 2012. Zaslišanje bo izvedel ekvadorski tožilec ob prisotnosti predstavnice švedskega pravosodja. Assange bi rad ustavil diplomatski zastoj, ki nastaja v zadnjih letih, ves čas pa razkriva neodpustljive grehe Hillary Clinton.

Assangeu očitajo dejanje spolnega napada, ki naj bi se zgodilo v letu 2010, on pa vse obtožbe zanika. Če se bo strinjal, mu bodo vzeli tudi vzorec DNK.

V oči pa bode informacija, ki slabo luč meče na ameriško predsedniško kandidatko Hillary Clinton. Obstaja namreč elektronsko sporočilo, ki dokazuje, da Clintonova dobiva sredstva za svojo kampanjo iz istih virov kot teroristična organizacija IS za svoja podla dejanja. Sporočilo, ki to razkriva, je iz leta 2014. To je od nedolgo po tem, ko je prepustila mesto državne sekretarke vodji svoje kampanje Johnu Podesti. To sporočilo naj bi bilo najbolj pomembno v celotni zbirki, poroča Express.

Assange je dejal, da imata Clintonova fundacija in IS iste temelje, kar pa je izredno zaskrbljujoče, če bo prav ona izvoljena za predsednico.

B. P.

 

 • PIA PlA

  Nobenih temeljev ni. Ti ljudje vključno s komunisti so kot živ pesek; pogubijo vsakega, ki ne ve, kako priti iz živega peska, ali se mu ne zna pravočasno izogniti. Najprej skušajo izruvati vse korenine, potem pa z obljubami zvabiti ljudi v živ pesek, kjer čakajo s svojimi mrežami, da polovijo tiste, ki jim bodo služili, za vse ostale jim ni mar.

  Fundacija Clintonove in financiranje ISIS pa imata lahko le iste vire financiranja. Že dolgo se ve, da vladi Saudove Arabije in Katarja financirata ISIS in Hillary Clinton. Njena hčerka je celo denar iz teh virov porabila za financiranje svoje poroke.

  ISIS je druga najmočnejša vojaška sila na Bližnjem vzhodu, takoj za Izraelom. Obe vojski pa sta skrivnostno povezani z Ameriko in Silicijevo dolino. Le zakaj?

  • avtohtoni neandartalec

   Stari, Chaney, Romsfeld ali kdo je že v Bushovem kabinetu prodajal opremo za vojsko, je med napadom na Irak zaslužil 300 milijard dolarjev, podjetje Haliburton, če se prav spomnim.
   No ja, ne vse, firma je pobrala dobiček, orožje so kupili od Nemcev, kose zanje delajo pa tudi naši vrli izvozniki, v celoti odvisni od Nemške industrije.

 • Dostmamrecesije

  Teroristka pa naj postane še predsednica.

 • samsara

  Killary Killton-Killthem-Killthemall.

 • AlojzZ

  Julian Assange: “Hillary Clinton in teroristi imajo iste temelje!”

  Tako gospod Julian. Jaz pa pravim: “Hillary Clinton in teroristi imajo iste šefe!”

  • Obstaja posnetek-fotografija obeh Clintonov skupaj z Rotshildi. Oba sta njihova varovanca že od mladih let naprej.

 • avtohtoni neandartalec

  Temelje ali fonde (fundations – fonds)?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!