Kanada uvaja homo-lezbično-bi-trans-inter seksualno slovnico, zaradi katere vas lahko zaprejo!

Foto: epa

Ne potujte v Kanado, če ni res nujno. Grozi vam kazen ali zapor zaradi homoseksualnih – zaimkov, poroča DailyWire.

Tudi države, kot je Kanada, že dolgo niso več varne pred ponorelimi homoseksualnimi aktivisti. V imenu človekovih pravic, na katere se sklicuje izjemno bogat in močan homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi, vas bodo po novem kanadskem zakonu lahko kaznovali ali zaprli, če boste z napačnim osebnim zaimkom naslovili osebo s subjektivnim doživljanjem drugačne spolne identitete ali spolnega izraza, kakor se vam bo zdelo. Na primer: če boste na ulici naslovili neko osebo z »gospod«, gospodična« ali »gospa«, oseba pa bo v tistem trenutku »interspolna, večspolna, nobenospolna« itd., jo boste s tem užalili, prizadeli in si prislužili sodnika za prekrške, v težjih primerih pa kazensko ovadbo in morebiten zapor.

Konec svobode govora v Kanadi?
Kljub temu, da se pričujoči zapis sliši kot odlomek iz Orwellovega romana 1984, je stvar resna, kajti takšen nesmiseln in skrajno diskriminatoren zakon so uspeli izsiliti kanadski homoseksualni aktivisti. Na tviterju pa se je s tem skrb vzbujajočim početjem brezčutne homoseksualne elite hvalil celo premier Trudeau:

Justin Trudeau‏Verified account @JustinTrudeau

Great news: Bill C-16 has passed the Senate – making it illegal to discriminate based on gender identity or expression. #LoveisLove

Kritiki zakonodaje pravijo, da bo predlog zakona uperjen proti ljudem, ki živijo v sedanjosti, in znanosti ter zavračajo učenje teorije spola o spolni identiteti in spolnem izrazu, ki temelji na zgolj trenutnih osebnih občutkih spolno zmedenih ljudi. Zastrašujoče pri tem je, da homoseksualni lobi pri tem govori celo o »morebitnih zločinih iz sovraštva«, če njihovemu nauku ne bi 100-odstotno sledili. Morebitne posledice kršitve, če bo takšna zakonodaja potrjena, so denarne kazni, “usposabljanje proti pristranskosti”, v skrajnih primerih pa zaporne kazni.

Glas normalnosti Jordan Peterson
Neodvisni zagovornik svobode govora Jordan Peterson, profesor na univerzi v Torontu, je opravičeno nasprotoval predlogu zakona, ki “vztraja pri tem, da bo kršil svobodo govora državljanov in udejanjil, kar je po mojem mnenju vprašljiva spolna ideologija”.

“Prisilni govor je prišel v Kanado,” je še napisal Peterson na Twitterju. “To bomo resno obžalovali.”

Jack Fonseca pa je za LifeSiteNews dejal, da je zakon uperjen proti verujočim ljudem, ki zavračajo homo-lezbično-bi-trans-inter-seksualno agendo.

Homoseksualni lobi v Sloveniji gre po isti poti
Homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi v Sloveniji ni nič drugačen kot drugod po svetu. Ker so doslej izgubili vse referendume, ki so bili prave bitke za družino in otroke, so se stvari lotili bolj taktično, zvito. Svojo ideologijo protipravno poučujejo v vrtcih in šolah, s Štrukljevo in Jankovićevo pomočjo o »pravicah LGBTQ oseb« poneumljajo učitelje,  vrtcem, šolam in podjetjem pa podeljujejo certifikate »LGBTQ prijazno« ter na »paradah ponosa« razkazujejo svojo moč in gola telesa in zahtevajo vedno več »pravic«.  Njihovo ustrahovanje družbe seveda nima nič s človekovimi pravicami ali znanostjo, na katero se sklicujejo.  Znanost njihove zahteve zavrača.

Nasilni homoseksualni aktivizem omogoča prestiž in pot do tujih otrok
Paul McHugh je bil vodilni psihiater v bolnišnici John Hopkins v Baltimoru v letih od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij s področja istospolne usmerjenosti , spolne identitete in spolnega »izraza«(ki je nov, povsem izmišljen pojem) iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:

• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološko pogojena človeška lastnost – da so ljudje “rojeni na ta način” – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal »moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu” – ni podprta z znanstvenimi dokazi.

Franci Donko

 • RealRevolution

  Med vodilnimi,ki bi pa morali kaj ukreniti pa vlada pohlep in korupcija.
  Pa se jim fucka…
  Kaj pa nestrpnost do kristjanov?
  Ki jih tolcejo iz vseh smeri.
  Se norce delajo iz vere itd…
  Z pogovorom se to zal ne resi.
  Ta gnusoba ne bo dala mira…

  Se kmalu pa se bodo porocali z avtami in imeli spolne odnose z njimi.
  Uporabili pa bodo klucavnico in ne izpusno cev verjetno.
  Bolj ozko…

  • Jeffrey

   Tvoje spolne fantazije ti pa res daleč sežejo…oziroma čimbolj na ozko…:)^^

 • PikaPolonica

  Lansko leto smo bili z družino na nudistični plaži, ki je izredno urejena in v tem kampu gostujejo večinoma starejši in družine z otroci. Spomnim se nekega nemca, ki je imel dva otroka približno stara tam do 10 let. No in na plaži poleg njega so si položili brisačko geji…4 mladi fantje (cca od 25 do 35 let, italjančki). Kakšno vulgarnost so oni zganjali na tej plaži ne bom opisovala, ampak na kratko….guzenje, ipd.
  Ta nemec oče dveh otrok je prenašal to vulgarnost dve uri…je trpel…je bil strpen. Mi ostali smo opazovali kaj delajo ti fantje. Nemcu je počil film, poklical je varnostnike in zaprosil, naj fantje odidejo nekam drugam in ne na center plaže. Fantom je tudi sam dajal vzgojne lekcije.

  Ti geji so se prestavili drugam, kjer ni bilo nikogar poleg njih. Zakaj smo jih kot družba tisti dan izločili? Pričakujejo, da bomo do takih ljudi strpni. Tega nemca sem popolnoma razumela, zraven njunih otrok se tako vulgarno ne bo nihče obnašal, saj se tudi on kot oče se ne obnaša tako ko je s svojo ženo.

  • Olga

   Nemec nam je pokazal pravo pot!

   • Megatron Arrows

    Namesto, da bi se zbralo deset ta pravih descov, pa bi jih premlatili. pa ne klicat varnostnike, ampak reševalce.

   • Jeffrey

    Jawohl !

  • Jeffrey

   “…. Mi ostali smo opazovali kaj delajo ti fantje….”

   Dve uri ? Zakaj pa? Ja, očitno vam takšne “vulgarnosti” na skrivaj pašejo…^^

   • PikaPolonica

    Vmes smo še kaj drugega počeli. Verjetno pa če bi dali brisačo poleg mene bi bil moj odzivno čas mnogo hitrejši kot od tistega nemca. Priznam ene pol ure bi prenašala to vulgarnost.

 • Zgornji

  Torej se pravi da bi po njihovem moral vsakega takega sumljivega spolnega iztirjenca pogledati med noge in potem še malo pobrskati po mednožju, da bi videl kakšne vrste spolni iztirjenec je , in šele potem ga hinavsko nazvati in zaimkati … MAAA BOLNIKI BOLANI ZBLOJENI UBRISANI UREZANI ZLOBNI POKVARJENIIIIIII !!! ! !!!

 • Paja Opaja

  Jalov del družbe, naj se še tako trudi, ne more nadvladati dejstva, da je ravno on zadnja faza njihovega rodu. Življenje se z njimi ne nadaljuje, temveč končuje. Kljub temu, da ima vsakdo pravico biti to kar po naravi je, je prav, da ta veja človeštva odmira. Ravno tako kot ostali ljudje brez potomcev. Vem, da bo kar nekaj kritik, toda to je dejstvo, ki ga ni možno zanikati.

  • moon

   Lej, narava ali Bog se moti… LGBT pozna edino resnico…

   • Jeffrey

    Ne ni res….ravno narava ali pa Bog imata svoje prste vmes da je tako kot je !

 • Olga

  Otrok ne dajmo v varstvo LGBT prijazne vrtce! Združimo se in jih varujmo doma! Tudi šolarje dajmo v katoliške šole!
  Gospod in gospa homoseksualni niso? Torej jih ignorirajmo!
  Homoseksualci imajo največ problemov s sabo! Mislim, da sovražijo sami sebe in to preslikavajo na celotno družbo! Podpirajo pa svoje mučitelje, ISLAMISTE in komuniste!

  • PikaPolonica

   Jst se sam bojim da ne bojo to še v naše šole posiljevali.

   • Olga

    Uprimo se!

  • Jeffrey

   Kaj pa če ti sovražiš samo sebe in to preslikavaš na ljudi, ki ti v bistvu nič nočejo?

 • učko

  Ob pomoči komunajzarjev, čefurajzarjev, balkanajzarjev, kretenajzarjev se pederizacija in muslimanizacija Zlovenije nadaljuje !!!!!!

  • šmentanamuha

   Zakaj Zlovenije?

  • Jeffrey

   “…..pederizacija in muslimanizacija …” A ni to nekaj kar ne gre vkup?

   • učko

    Pri nas gre vse to skupaj kot drek in kaka, ki se skup namaka !!!!!!

 • Ana Job

  Pri takem mlahavem predsedniku, ki ga imajo, ni to nič čudnega. Vidi se, da nima jajc in da ga je buzerantski lobi dobil pod sabo.

  • Slovenec 33

   Tudi zasedba v oblastnih strukturah v slovenskih deželah ni boljša, kvečjemu slabša.
   Imamo vlado, ki podaljšuje okupacijo slovenskih dežal in uvaža nove okupatorje, ki jih finančno izdatno podpira z vsotami, ki več kot 4 krat presegajo pokojnino dvakoplačevalca, ki je 40 let delal in plačeval davke. Omogoča krajo otrok starim staršem in jih potiska v mračnjaštvo in med čustvene invalide. Za premjeja imamo osebo, ki je tipični cepetalček (cepeta po tistih spodaj in ritolizi navzgor).

   Za predsednika imamo veleizdajalca, ki je v dveh mandatih popolnoma uničil Slovensko vojsko, da ni spodsobna obrambe slovenskih dežel in bi moral odstopiti, če je nesposoben, če pa je to naredil namerno (to je moje mnenje) bi ga morali fizično odstraniti iz slovenskih dežel.

   • Ana Job

    Popolnoma se strinjam z vsem kar si napisal. Bolj točno bi ne moglo biti. Lp

 • totex39

  Kanada je država, ki ima na visokih položajih največ lezbijk in gejev, zato je bilo pričakovati, da bo enkrat prišlo do sprejetja takega zakona. Sedaj se bo začelo priseljevanje homoseksualcev v obljubljeno državo, ki jim bo vse omogočila.

  • Anton

   ni res v Sloveniji jih je še več v parlamentu

   sarkazem press

 • Olga

  LGBT so glasni, ker hočejo preglasiti vest v sebi!

  • šmentanamuha

   Seveda, zavedajo se svojega hendikepa.

  • Jeffrey

   Prej bi to pripisal avtorju članka…^^

 • šmentanamuha

  Buzeranti vseh dežel so se združili in zdaj smo v riti.

  • Artur

   Zoki je izvzet iz tega in vsa zblojena komunjarska nomenklatura, ampak samo začasno kajti sodomiti so sodomiti njihovo ime nam vse pove zmožni so še veliko več sranja kot si lahko mislimo.

 • Domoljub in gej

  Živeli homoseksualci!!! Kesajte se heteroseksualci za vso zlo, ki ste ga povzročili: milijarda pobitih ljudi… Največje zlo ste heteroseksualci.

  • tasilo

   Hmnja … nekateri heteroseksualci so včasih res zlo. Tvoja hetereroseksualna starša sta namreč spočela in rodila tebe …

   *A si na to pomislil? Ravnokar si ju grdo opsoval.

  • sprehajalec

   Kje si pa našel to milijardo? Da nista dve milijardi slučajno?

  • srecko kukovič

   Ja ti nežna duša, kako si se nam lahko izmuznil gnusoba. Verjetno si bolj v sobici in nažigaš prekleta golazen mrhovinarska zaražena matkurba

   • Domoljub in gej

    Spizdi pedofil. Midva sva že zaključila. si me blokiral, kaj spet težiš!?

  • Jeffrey

   Daj, ne pretiravaj…za zlo so krivi samo slabi ljudje….nima tu veze usmerjenost !

 • tasilo

  Kaj pa zagovorniki pravic živali? Se ne bodo pridružili tej obsedenosti s korektnostjo?

  Kdo bo zagovarjal in branil pravice kakšnega šimpanza, ujetega v gejevskem telesu ali orangutana, ujetega v transseksulno telo?? Kdo bo zagovarjal pavijane, prisiljene živeti v nadseksualnem telesu, ki se povrhu sprašujejo, ali so bi ali ne bi?
  Kje so pravice bulmastifov, ujetih v telesa deklarativno transpolnih senic?
  Kdo se bo vlekel za pravice istospono usmerjenih paramecijev in evglen? Vsaka bakterija ali bacil je lahko užaljen/-a/-o, kadar ji bo kdo rekel le gospod ali le gospa; to je namreč žaljivo za njihovo spolno identiteto.

  Bodimo že vendar korektni.

  • traktor

   Ok, ok, ampak vseh teh, ki sijih omenil ni ravno veliko. Bolj me skrbijo pravice oslov, ki so absolutno v večini. Tudi pri nas jih je ogromno.

   • Jeffrey

    “….Bolj me skrbijo pravice oslov….”

    Ja,..vsakega pač najbolj skrbi za svojo rit….razumljivo…^^

    • traktor

     Ud kdaj pa si ti moja rit?

     • Jeffrey

      A imaš krizo identitete, al kaj? Svojo rit pa kar zase obdrž…^^

    • Steiermark

     in tebe, za kakšne vrste “rit” te skrbi? za opičjo ali oslovsko, in strah pred posiljevanjem v garaž ali štali

     • Jeffrey

      A znaš ti brati? Rekel sem “vsakega”…torej?

  • Jeffrey

   Ko boš nehal kvasiti te bedarije boš najbolj korekten !^^

 • jan

  Kaj pa pravice opic, ujetih v človeškem telesu, kdaj jih bomo priznali? Menda jih je zelo veliko,če ne kar večina.

  • Jeffrey

   Lepo da se boriš za svoje pravice…^^

 • tasilo

  Homoseksualci najbolj buzerirajo … normalne.

  • Jeffrey

   Sklepaš po sebi, a ne? Kaj se jim pa nastavljaš? ^^

   • Steiermark

    ali se je morda tebi “nastavil”?

    • Jeffrey

     A tudi taki detajli te zanimajo?…no ja, naj ti bo….ni se mi…..^^

 • bojan

  To bodo kmal po celem svetu uzakonjeno…

  • Olga

   Zakone lahko tudi ukineš!

 • Hanza Gorenjski

  Vse kaže, da tako kmalu tudi pri nas.
  Včasih so jih uspešno zdravili z elektrošoki.
  Suhovejniki pa vztrajajo.

  • Megatron Arrows

   Dolfi pa namesto s elektrošokom, z delom, kar je tudi ene vrste šok za takele, kenede?

   • Jeffrey

    Kot da istospolni pa niso delavci….model megatronski…^^

  • Jeffrey

   Uspešno?? Ja, videti ni da bi bilo uspešno…^^

 • Božo

  Donko zapri se v cerkev, klečat pa rožne vence molit.

  • Olga

   Zakaj? Vam je stopil na rep?

   • Jeffrey

    On stopa na rep sam sebi…samo se bojim, da se revež tega niti ne zaveda…^^

 • Megatron Arrows

  Ali je pravi moški res LGBT? Kar pomeni L iqueur G uns B acon T its. Zdaj pa še nadimek za pravega slovenskega moškega ŠOSJ Šnops Orožje Svinjina Joški. Odbor za poimenovanja še išče pravo besedo za Q, mogoče Quality in relations betwen woman and man.

 • Artur

  • Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal »moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu” – ni podprta z znanstvenimi dokazi. Nagibam se vtej smeri sicer je pa vse odvisno od psihomentalnega sklopa . Če se človek rodi z zblojenim psihomentalnim sklopom se pač po vsej verjetnosti obnaša in živi v večini njegovega življenskega obdobja na zblojen devijanten način.

  • Valter BraniSlav

   Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena ni podprta z znanstvenimi dokazi. ZATO PA SO NEKATERI LJUDJE KOT DONKO Z ISTOSPOLNO IDENTITETO OBSEDENI DO AMENA IN MORAJO KAR NAPREJ PLJUVATI PO PREPOVEDANEM SADJU, SICER BODO MORALI PRIZNATI DA TUDI NJIM HOMOSEKSUALNI SEKS ZELO DISI….

   • Artur

    Valjda ne pljuvaš po pravi stvari tem več po bolani in izprijeni a ne, ki se že zažira v vse pore družbenega življenja po zaslugi tvojih kameratov . PO PREPOVEDANEM SADJU ? To ni sadje tem več nekaj potegnjenega iz greznice in dvomim ,da bi bilo Donku kaj do tega zgleda mi kot povsem normalen človek.

    • Jeffrey

     …s poudarkom na “zgleda”….^^

  • Jeffrey

   “…. Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal »moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu” – ni podprta z znanstvenimi dokazi….”

   Kot prvo….tudi obratno ni podprto z znanstvenimi dokazi !! Kot drugo….mešaš istospolno usmerjenost s transseksualnostjo (ujetost v drugem telesu)

   Kot tretje….”…..Če se človek rodi z zblojenim psihomentalnim sklopom se pač po vsej verjetnosti obnaša in živi v večini njegovega življenskega obdobja na zblojen devijanten način pa kakršnikoli že je tudi pederski, transspolni z zoo nagnjenostjo, prevarantski , lopovski, psihopatološki v vseh oblikah ipd….”

   Ja,….to je bilo pa zelo “znanstveno”….^^

 • dob

  LGBT geslo: več kot nas je, manj nas bo!

  • traktor

   In hvala Bogu, da je tako.

  • Jeffrey

   Ne, oni bi pravzaprav lahko rekli ” Več kot nas je, več je heteroseksualcev, ki nas še delajo.”…^^

   • dob

    hehehe, zadetek v center problema!

 • Sredina

  Kako je lahko nekdo tko na tekočem z vsem tem?

  Kaj je s tem Donkom?

  • lojze

   Kako lahko nekdo nič ne ve? “Kaj s to sredino?”

   • Jeffrey

    Saj ni stvar v tem da Sredina ne bi nič vedel….se samo sprašuje kako to da je Donko na tem področju tak “vseved”…^^

  • Valter BraniSlav

   DONKO SI ZELI VELIKEGA CRNEGA KURCA V SVOJI MALI RITI…

 • Valter BraniSlav

  Nihce ne razmislja o homoseksualcih toliko kot Franci Donko.
  Nihce ne sanjari o homoseksualnem seksu toliko kot Franci Donko.
  JE FRANCI DOKNO PRAVZAPRAV HOMOSEKSUALEC KI SOVRAZI SAMEGA SEBE IN NA DRUGE PROJECIRA TO KAR JE V NJEMU?

 • Valter BraniSlav

  Dobro bi bilo vprasati Google kje surfa Franci Donko ko misli da ga nihce ne opazuje. Stavim da vecino casa prezivi na portalih ki prikazujejo seks med moskimi….
  Google je pogledal v katerih drzavah najbolj surfajo za gay sexom. Prav imas, bile so to muslimanske drzave, Pakistan je stevilka ena.

  http://sayanythingblog.com/entry/the_islamic_worlds_dirty_little_secret_theyre_the_world_champions_when_it_c/

  http://www.gaystarnews.com/article/gay-porn-tops-internet-searches-anti-gay-countries130313

  http://www.motherjones.com/mixed-media/2013/06/gay-porn-pakistan

  • Jeffrey

   Saj to lahko vidiš že ob izdatnem slikovnem materialu, ki ga vedno lepi ob svojih člankih….^^

 • Valter BraniSlav

  Vedno znova se ponavlja da imajo prav ljudje ki najbolj nasprotujejo homoseksualcem sami probleme s sprejemanjem svoje (prikrite) homoseksualnosti. Taki ljudje hocejo da je homoseksualnost obsojana in prepovedana, kajti le v takem okolju so sposobni brzdati sami sebe.
  Najnovejse raziskave is treh elitnih univerz kazejo da je temu tako:

  “Conducted by a research team from the University of Rochester, the University of Essex, England, and the University of California in Santa Barbara, the study breaks ground in documenting that “homophobia is more pronounced in individuals with an unacknowledged attraction to the same sex and who grew up with authoritarian parents who forbade such desires,” a press release from the University of Rochester states.
  To be honest, we’re not surprised. It seems like some kind of Law of the Universe that well-known, homophobic politicians and ministers inevitably get caught in a gay sex scandal at one point or another. Remember U.S. Senator Larry Craig or Pastor Ted Haggard?
  The study shows that “both parenting and sexual orientation play in the formation of intense and visceral fear of homosexuals, including self-reported homophobic attitudes, discriminatory bias, implicit hostility towards gays, and endorsement of anti-gay policies,” states the press release.
  http://blogs.laweekly.com/informer/2012/04/homophobe_study_gay.php.
  https://www.psychologytoday.com/files/u47/Henry_et_al.pdf

  • Olga

   Ravno homoseksualci so tako agresivni zaradi svoje homoseksualnosti in drugačnosti!
   Heteroseksualni ne čutimo nobene agresije do nikogar, razen takrat, ko vsiljujte svoja nagnjenja in poglede drugim, predvsem otrokom!
   Če je homoseksualnost normalna, zakaj rabite razne droge? Ni med vami ljubezni? Ni empatije do otrok?

   • Jeffrey

    Meni se homoseksualci niti slučajno ne zdijo agresivni, sploh pa ne zaradi njhove drugačnosti kot take, ne morete pa pričakovati, da bodo vedno tiho in ponižni, če po njih pljujete. Kadar so homoseksualci “agresivni” imajo očitno dober razlog za to ! Meni se pravzaprav zdi čudno , da jim še bolj ne poči film, glede na to kar morajo prenašati in preposlušati na svoj račun. Tole o drogah je pa čisto mimo. Droge niso nobena posebnost homoseksualcev….celo več…..če kakšen homoseksualec poseže po drogah je to vsaj razumljivo, saj ga je v to najverjetneje pahnila netolerantna okolica…..kaj pa najbolj priljubljena trda droga Slovencev, ki se ji reče alkohol? Pa ja nismo vsi Slovenci homoseksualci ?….Olgica, Olgica….ti ga serješ….^^

 • Caesar

  Prava transseksualnost je prirojena napaka in prav to izničuje ideologijo teorije spolov, po kateri si lahko vsak izmisli, kaj bi bil. Ženske in moški smo si različni, pa ne samo telesno po spolovilih, temveč imamo tudi različne možgane, zato imamo različno identiteto. Prava transseksualnost je prirojena napaka, ki se zgodi v času nosečnosti. Namreč vsi zarodki so na začetku ženskega spola, vendar imajo moški zarodki kromosome XY, ki v določenem trenutki povzročijo proces spremembe iz ženskega v moški zarodek, za to pa je potrebno oblivanje zarodka z moškim hormonom testosteronom. Problem nastane, če pride do motnje in je to oblivanje prekratkotrajno ali pa je premalo hormona in se v moški spol preobrazijo ali samo možgani, ali pa samo telo. Ko so preučevali možgane transeksualcev po smrti, so ugotovili, da so imeli transeksualci, ki so se iz ženske spreminjali v moške povsem moške možgane, zato je bila tudi njihova identiteta moška. nasprotno pa so pri transeksualcih, ki so se spreminjali iz moških v ženske ugotovili, da se je pri njih transformacija iz ženskih možgan proti moškim začela, vendar se ni v celoti izvršila, predvsem možgansko deblo je ostalo žensko, zato tudi še vedno čutijo identiteto kot ženska. Vendar pa niso vsi s tovrstno krizo identitete dejansko s prirojeno napako, temveč je marsikdaj oseba biološko povsem OK in je problem psihološke narave in potrebuje ustrezno zdravljenje.
  LGBT indoktrinacija teorije spolov želi narediti iz biološko in mentalno zdravih oseb psihične bolnike, da bi se ti potem vse življenje ukvarjali s svojo lastno identiteto, namesto s pravimi problemi. Tu je tudi razlika med istospolnimi in trans osebami, saj trans ljudje želijo urediti svojo osebno identiteto in postati del normalne hetero skupnosti, medtem ko istospolni želijo, da bi normalni postali istospolni ali s krizo identitete.

  • Jeffrey

   Čisto z vsem kar si napisal bi se lahko strinjal, saj tudi verjamem, da je prava transseksualnost biološko pogojena, razen s tistim “… istospolni želijo, da bi normalni postali istospolni…” to je pa že neumnost. Tak občutek (in strah) imajo ponavadi latentni homoseksualci.
   Sicer pa….zakaj verjamem, da je transseksualnost biološko pogojena? Za to spoznanje pravzaprav ne potrebujemo nobene znanosti (čeprav je dobrodošla)…dovolj je malo daru opazovanja in nekaj zdrave logike. Namreč….večini transseksualcev se že na zunaj (fizično, telesno) vidi da so nekje vmes ali pa že čisto na drugi strani tistega, kar jim je bilo na osnovi genitalij določeno ob rojstvu….videz, konstitucija, fizionomija, barva glasu, kretnje, hoja….pa tega si vendar ti ljudje niso izmislili v svojih glavah…oni takšni so…fizično, biološko….kdor misli drugače naj premisli še enkrat !

 • Artur

  Iz pederskega manifesta :Slavili bomo , ko se bomo skupaj zoperstavili nevarnemu heteroseksualnemu sovražniku ( nedolžni otroci so tudi vključeni v to) ! Svinje hudičeve zagamane MRŠŠŠ??!! Tudi zarad tega je 29 t.m na protestu proti komunjaram nujno potrebno jasno in glasno izreči dost vas mamo ! http://croative.net/gay-manifest-obiteljsku-zajednicu-cemo-ukinuti-sodomizirat-cemo-vasu-djecu/
  https://fellowshipoftheminds.com/2012/12/31/the-homosexual-manifesto-of-1987/

 • dob

  Pravzaprav je vse, kar zdaj počne LGBT to, da briše Abecedo.

  Ustvarja si nov vzorec (mnoge nove vzorce) družinske skupnosti! To so ideja večstarševstva, gender equality, kjer je vseeno kdo je kakšnega spola in kam, na katero stranišče hodi scat.

  Kar spet pomeni, da je tradicionalni vzorec Abecede ogrožen. Abeceda človeškega obnašanja ni več tako jasno berljiva in tudi ne več sledljiva. Posledično mora pravni sistem postajati vedno bolj kompliciran, zdaj je že naravnost neverjeten.

  Pravni sistem deluje kot carski rez pri porodu.
  Ko stvari postanejo nerešljivo komplicirane, tedaj vsi pričakujejo “deus ex machina”, Ustavno sodišče, ki bo presekalo zadevo in prekinilo stanje otrplosti zarodka. Če ne bo naše, bo evropsko!

  Vsak razmišlja kot hoče. Njegova trenutna norost je prisotna povsod, kjer so se odločili upoštevati človekove pravice. Vsaka norost je enako obravnavana! Kar je noro in kar ni noro ima enako pravico pojavljanja v javnosti. Pri tem niti ni potrebno nikomur razlagati, zakaj se mu zdi, da ni nor.

  Kadar mora pamet sebe dokazovati z abecedo norih, je pamet že vnaprej izgubila boj z neumnostjo. Čim pristane na primerjavo.
  ___________
  Več o tem je tukaj na blogu, pod naslovom REVOLUCIJA VS. EDIPALIZACIJA: https://obstajajoljudje.blogspot.si/2017/05/revolucija-kot-mnozicni-poskus.html

 • Adolf Hitler

  fujjjjjjjjj smrad buzeranzski!

 • Valter BraniSlav

  Nihce ne razmislja o homoseksualcih toliko kot Franci Donko.
  Nihce ne sanjari o homoseksualnem seksu toliko kot Franci Donko.
  JE FRANCI DOKNO PRAVZAPRAV HOMOSEKSUALEC KI SOVRAZI SAMEGA SEBE IN NA DRUGE PROJECIRA TO KAR JE V NJEMU?

  • Jeffrey

   Vprašanje je popolnoma legitimno. Nihče sicer ne more trditi,da je Donko prikrit homoseksualec, se pa vidi že iz aviona, da je tip s homoseksualnostjo totalno obseden. Še celo v člankih z drugo tematiko se ne more zadžati, da ne bi zraven navrgel še kaj o homoseksualnosti. Torej….trditi sicer ne moremo nič, je pa verjetnost , da ima on sam neke težave s tem zelo zelo visoka !

  • dob

   Nihče ne razmišlja o Donku toliko kot ti, pederčina Valter!

  • slosin

   A ti mogoče rečeš, ‘škoda, ker nisem peder’, ko vidiš Donka…

 • Valter BraniSlav

  Vedno znova se ponavlja da imajo prav ljudje ki najbolj nasprotujejo homoseksualcem sami probleme s sprejemanjem svoje (prikrite) homoseksualnosti. Taki ljudje hocejo da je homoseksualnost obsojana in prepovedana, kajti le v takem okolju so sposobni brzdati sami sebe.
  Najnovejse raziskave is treh elitnih univerz kazejo da je temu tako:

  “Conducted by a research team from the University of Rochester, the University of Essex, England, and the University of California in Santa Barbara, the study breaks ground in documenting that “homophobia is more pronounced in individuals with an unacknowledged attraction to the same sex and who grew up with authoritarian parents who forbade such desires,” a press release from the University of Rochester states.
  To be honest, we’re not surprised. It seems like some kind of Law of the Universe that well-known, homophobic politicians and ministers inevitably get caught in a gay sex scandal at one point or another. Remember U.S. Senator Larry Craig or Pastor Ted Haggard?
  The study shows that “both parenting and sexual orientation play in the formation of intense and visceral fear of homosexuals, including self-reported homophobic attitudes, discriminatory bias, implicit hostility towards gays, and endorsement of anti-gay policies,” states the press release.
  http://blogs.laweekly.com/informer/2012/04/homophobe_study_gay.php.
  https://www.psychologytoday.com/files/u47/Henry_et_al.pdf

 • Steiermark

  in kako naj nekdo ve, za inter ali qeerseksualca, kaj se počuti v tistem trenutku?

 • garfi

  NWO totalitarni satanistični sistem gradijo pred našimi očmi, WTC je del tega načrta
  zgradbe iz železa so se spremenile v prah, ko se zaradi “letal” ne bi smele zrušiti
  noben požar ne stali železa, bile so namerno zrušene zminirane
  buši , obama, kilary, bill cigara so samo lutke tako kot cmerko
  kot kaže je tudi eu uporabljena za to
  če lahko pogledate in delite naprej
  Looming World Government
  https://www.youtube.com/watch?v=u9okfTbyj1w

 • Caesar

  Največji problem je to:

  https://www.youtube.com/watch?v=g3pIUv70Na8

  200 milijonov deklic v zadnji generaciji je premalo. Deklic, ki jih ni, bojo morali nadomestiti fantje iz njihove generacije, problem, pa je, da bo ves ta višek mladih fantov šel v Evropo, vendar zanje v Evropi ni dovolj deklet, zato pritiskajo s feminizacijo mladih fantov.

  • Pezde

   This video is unavailable.

   Sorry about that.

   YouTube ne prenese resnice?

 • Najplemenitejši

  Globalni problem je, da število prebivalstva eksponentno narašča. Znanstveniki so že pred časom ugotovili, da planet prenese največ 10 milijard ljudi, že zdaj pa nas je več kot 7 milijard. Zato jaz trdim, da so homoseksualci in neplodni pari vsekakor dobrodošli za vsako državo, Afriko in Azijo pa bi bilo potrebno nekako sterilizirati s kakšnim virusom.

  • Pezde

   No saj, tako bom rekel. Nikogar verjetno ne moti, če se dva pedra valjata v enem zakotnem jarku, ampak teh parad sramote in preusmerjanja pozornosti od pomembnih stvari imamo pa že počasi dovolj. Kaj, če bi se država posvetila kar vsakemu čudaku posebej? Gospod, se vam morda danes ne da vstati in oditi v službo? Bi radi odnesli pol trgovine brez, da bi plačali? Si želite nategniti tistole gospodično na cesti? Ni problema, vam bomo ugodili.

 • Pezde

  Veš, da bom take ljudi nazival z Gospod ali Gospa. Kvečjemu bom rekel: “What’s up, faggot?” ali pa “Takes a queer, to be like you, doesn’t it?”.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!