Kanibalski par iz Rusije zanika umor najmanj 30 ljudi

Ruski kanibalski par (Foto: Twitter)

Pred kratkim je Rusijo pretresla novica, da v državi živita kanibala. V ruskem Krasnodarju, v domu para Dimitrija Bakseeva (35) in Natalie Bakseeve (42), so našli steklenice z zamrznjenimi in začinjenimi deli telesa neznanih ljudi in tudi parjeno človeško meso. Forenzične preiskave pa so v nadaljevanju potrdile, da so bili v steklenicah deli žrtve umora, Elene Vahruševe.

Par je priznal umor natakarice Elene Vahruševe iz ljubosumja, saj jo je Natalia Bakseeva obtožila osvajanja njenega moža Dimitrija Bakseeva.

Še vsaj 30 drugih žrtev
Ruski preiskovalci pa zdaj preiskujejo domnevno priznanje nekdanje medicinske sestre, ki pravi, da sta Natalia in njen mož ubila ter pojedla vsaj 30 ljudi, med katerimi so tudi ženske uporabnice spletnih strani, ki so bile po dogovoru za srečanje z njima označene kot pogrešane.

Par je sicer priznal umor Elene, vendar pa sta zanikala prejšnje priznanje, da sta vpletena v pretekle umore in kanibalizem. Po tem, ko je Dimitrij v časniku prebral, da ga kličejo kanibal, je obtožbe zanikal.

Poleg delov človeškega telesa pa so našli tudi video posnetke z navodili o tem, kako kanibalizirati ljudi. Našli so tudi grozljivo fotografijo iz leta 1999, na kateri je bil na pladnju človeški obraz, pripravljen kot jed in obkrožen z mandarinami. Vendar pa je fotografija vprašljiva, saj par trdi, da se takrat še nista poznala, da sta se srečala pred desetimi leti in se takrat tudi poročila.

D. Š.

 • soc

  “Draga, Cerarja imava na večerji!” bi dobil čisto drug, žlahten pomen.

 • Valter BraniSlav

  Samo en dokaz več o tem kako patoloska in izrojena je heteroseksualnost.
  EDINA SVETLA IZJEMA SVA MIDVA Z ZENO…

  • Steiermark

   Ti se imaš za izjemo med heteroseksualci? Sam si pa generiral homiče, verjetno po svoji podobi!

 • Adolf Hitler Lebt

  že ko ga v gobc pogledaš vidiš da je židovska svinja!

  • Matt_von_Glanz

   Pa daj no, a se sploh kaj spoznaš na te stvari? Od daleč vidiš, da je tipičen kavkaški tip in Slovan in ne žid. Mimgrede, tvoj idol je bil na četrt žid. Bom zdaj dobil spet eno prikolico gnoja na mejl?

   • Adolf Hitler Lebt

    v komunaiserstvu so bili boljšhivisti židi z Titorinom Kardeljem Mospadem Molotof in da ne naŠtevam naprej dans imaste buzerante otroke fukarje lesbe in transvestite z jankiji na vladi in skrite koncetraciske lagerje za tiste ki vedo resnico IN to pofukano udbo i Hitler ni bil nikoli žid temveč katolik PREBERI MEIN KAMPF ORGINAL pa ti bo vse jasn !

    • Matt_von_Glanz

     Sem ga prebral pred 15 leti in bolj sovražne knjige od takrat dalje nisem našel. Ti si poglej npr. film Rise of Evil 1 in 2, pa boš videl, kako je Adi zgradil svojo dikataturo. Če pa želiš sovražiti vse po vrsti, potem si edino knjigo, ki jo rabiš – že prebral! Stvari niso tako enostavne. Cel vrh Hitlerjeve vojske je bil prikrito homoseksualen. Da se razumeva, nisem ne LGBT scena in ne promigrantski ali prožidovski. Samo tvoje poenostavljanje me moti. Predvidevam pa, da si mlad.

     • Adolf Hitler Lebt

      vidim da ti ni več pomoči ti ovca z prepranimi možgani kar naprei buli tvojega elektro žida pa ti bo še tis rest mozga isparil iz tvoje betice du vollidiot!

     • Matt_von_Glanz

      Takšni kot si ti,na bojišču ne bi ločili sovražnika od prijatelja, smrkavček. Vse streljaš. Odrasti.

 • Steiermark

  Verjetno sta jih pojedla , zaradi preobžrtosti, samo 29……

 • Janez

  Ja!
  “VAMPIRJEV IN KANIBALOV” V PRENESENEM POMENU – POKOMUNISTIČNIH ?
  JE
  SE ZDI
  – ZELO DOSTI ?
  ŽE VČASIH SE JE REKLO : ” REVOLUCIJA ŽRE SVOJE OTROKE”
  NE- KOMUNISTE
  SO
  KOMUNISTI “ŽRLI” ŠE BOLJ. OZ. JIH PREPUŠČALI V HRANO STTVOROM V ZEMLJI. L.R. J. KOMENDA

 • garfi

  rusi so psihopati

 • Matt_von_Glanz

  Še en primer matrone in suženjčka, sicer malo bolj radikaliziranih, česar je sicer na našem Gorenjskem vse polno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!